Jag somnar nu och återkommer därför med en hejdundran rapport imorgon!

Z zz zzz


Påskkärring..!



God kväll! Nu värker benen och mitt huvud har gått och lagt sig. Den här bilden får vara ledtråden för dagens äventyr. Jag ska berätta allt imorgon men nu måste jag sova! Jag ska upp tidigt som attan imorgon också.. Då ska nämligen min kaluffs fixas till hos SuperJohanna! Jag har bara inte bestämt vilken färg än, ska sova på saken.. Godnatt min vän!

Jag ska ut på äventyr!

GOD MORGON!

Jag är uppe med tuppen. Jag och Annie ska ut på äventyr som Karolina och Josse styrt upp. Vart vi ska och vad vi ska göra är fortfarande en olöst gåta.. Haha. Visst hörs det spännande? Grejen är den bara att jag blir alltid så jäkla nervös när inte jag får veta vad som ska hända. Så just nu sitter mina nerver utanför kroppen och jag är alldeles blek i ansiktet..

Hehe, fast riktigt så farligt är det inte. Jag ska ha kameran i högsta hugg så bjuder jag på lite sköna bilder här på bloggen ikväll. Eller imorgon, eller när jag nu är tillbaka på hemmaplan. Det vet jag som sagt inte ;-).

Puss & Kram

Kladdkaka

Jag kommenterade precis Malins blogg. Jag skulle skriva att jag har kladdkakan i ugnen. Precis då kom jag på att jag hade glömt bort att ta ut den!! Så nu blev den lite svartare än vad den egentligen ska vara. Men såå farligt ser det ju inte ut :-). Eller hur? Det luktar iallafall gott. Eller doftar heter den kanske.



Nu är det drygt tre timmar kvar, sen föds jag, om man går 17 år bak i tiden, såklart!

Sista kvällen som 16 åring..

Hur känns det? Det känns inte så mycket. Jag märkte ingen skillnad från 15 till 16 så varför skulle jag då göra det från 16 till 17?

Ser jag framemot året som 17 åring? Ja, det ska bli riktigt roligt! Jag tycker 17 känns som en lagom ålder. För himla härligt att inte vara vuxen än. 18 känns så stort. 17 känns precis lagom! Och vad är det man säger? Jo att lagom är bäst!

Vad gör jag just nu? Jag sitter och lyssnar på den här låten. Hörlurarna är i öronen och jag är helt isolerad från omvärlden. Precis som det ska vara. Haha, klicka på länken som jag la in. Hahahah, skit rolig men ganska gullig video, måste jag erkänna! Haha. Nog om han.

Imorgon har jag bjudit hem tjejerna som jag gick i samma klass som i nian. Eller ja, vi gick i samma klass hela högstadiet! Och jag och Lina gick i samma klass hela grundskolan.. Det var en rolig tid (man hörs så gammal när man säger så.. Men för tusan, det är jag ju också. 16 år och 364 dagar! Jag har faktiskt lite ålderskris ibland. Det är sant. Jag tänker att hela min barndom snart är över). Iallafall, jag ska hinna med att baka, städa och duka innan dessa damer kliver innanför dörren! Men det ska inte vara några större problem. De kommer vid tre tiden. Och om de skulle dyka upp innan så har jag varnat dem att de får hjälpa mig att städa ;-). 



Sådär. Nu vet du mina planer för morgondagen. Nu kan du sova gott. Det ska jag göra. Eller ja, försöka göra. För några år sen somnade jag inte förän vid tre på natten. Men så ska det väl ändå inte behöva vara nu? Det är ju så sju helvetes jobbigt att inte kunna sova. Men att ha vara nervös för sin födelsedag är en ganska mysig känsla. Synd att den avtar med åren.

Godnatt. Punkt . punkt.  När jag gick i tvåan skrev jag inte punkt. Utan pungt. Haha, det kan man också göra. Nej, nu blev det för mycket. Hejdå! Pungt


Grattis Annie!

Hallå!

Idag har jag sytt i mina byxor, hängt med Ebba, kollat på New moon och ätit pizza. Trevlig söndag. Ingen söndagsångest. Kan det bero på att det är påsklov imorgon? Hm. Det hörs rimligt!



Idag fyller Annie år! Det är lite kul att båda heter Annie och att det bara skiljer en dag emellan oss. Jag har fått grattis-på-födelsedagen-sms.. Klassen har fått lite problem att hålla reda på vem som fyller år vilken dag! Hihi.

Trevlig söndag!


Pinsam TV

Jag kollade de sista minuterna av "Körslaget" ikväll. Det var bland de pinsamaste tvminuterna någonsin. Programledaren Gry skulle läsa upp vilka körer som gått vidare. När det bara återstod två stycken så sa hon fel. Hon berättade att Rongedals kör hade fått minst röster och fick därför lämna programmet, för att en halvminut senare säga att nej jag menade den andra kören. Då hade hela kören som gått vidare hoppat massa glädjeskutt och Rongedals kör som förlorat, blivit besvikna..


Den här kören åkte ut. Fast här trodde de att de var kvar i tävlingen..

Jag tyckte det var pinsamt att bara kolla på. Undra då vad Gry själv tyckte..! Nu när jag ändå pratar TV så måste jag lägga upp när David Hilenius imiterade kändisarna i Let's dance igår. Haha. Han är halva underhållningen i det programmet. Jag gillar hans humor. Han är så snabb i käften :-).



Hihi. Hejdå :-)

Man väljer..

God morgon!

Min fredagskväll bjöd på Let's dance final, som Mattias vann! Han fyller för övrigt år på måndag! Jag tycker att han har valt ett bra datum att fylla år på. Och ja, man väljer själv när man vill fylla år. Det gjorde jag. Det gjorde du och så även Mattias. 



Jag ska strax slänga på mig träningskläderna. Jag och Maja ska bli biffar. Det är kickboxning som står på schemat! Superduper roligt..! Många veckor sen sist så det kan bli riktigt, riktigt jobbigt! 

Härlig känsla

Det är fredag och det är påsklov! Detta firas med 16 graders värme!!



Ett riktigt vårtecken är att jag kan sitta i uterummet och blogga..!
Är inte våren underbar så säg?!

Önskar dig en mycket fin helg!!

Denna ljuva sommartid..

Ja, men eller hur? Sommartid var väl kanske att ta i. Men det är banne i mig vår. Den första riktiga vårdagen 2010. VILKET VÄDER vi i Ängelholm har haft idag! 13 grader och sol..! Ååh, vad härligt!

Min skoldag kan man se på två olika sätt. Antingen har den varit väldigt mysig. Påskpyssel, äggrullning, musiktävlingar, slå katten ur tunnan, äggmålning och bingo fram till lunch. Sen blev medicinlektionen en rast under flyplanet som står på en gräsplätt vid skolan (har tagit kort på det som jag tänkte visa :-) och på engelskan var det inte hellre särskilt ansträngande.

Man kan också tycka att den här dagen har varit grymt onödig. Jag hade kunnat göra något mycket viktigare. Så som att shoppa loss på "The graden collection" som kommer ut idag. Så kan man också tycka.. och tyvärr tyckte jag så idag. Men jag kan ju inte förneka att detta väder har gjort mig glad! Att vara ute utan jacka är väldigt härligt efter en iskall, lång vinter på två månader. Kollektionen får helt enkelt vänta!




Här har jag spenderat min lektion..!


Hoppas du haft en mysig vårdag! Vi hörs här inne imorgon. Vad är det då? FREDAG! Vad är det mer? Jo, det är minsann och dar påsklov!! Yehoo! Påsklov är för härligt! KRAM

Kokt ägg

Jag har haft en skräck att gå på gympapass själv, speciellt på cirkelfys. Man känner sig så ensam lixom. Men jag tog tjuren vid hornen och gick dit idag, på cirkelfys, själv. Bra gjort Annie..! Man ska inte bli hindrad för sina rädslor! Man ska besegra dem! (Visst hörs jag förståndig?)



Nu ska jag inte sitta här och babbla.. Nej, jag ska koka ägg, för första gången i mitt liv. Imorgon har vi pysseldag i skolan (jag trodde man slutade med sånt på grundskolan..) och vi ska ha med oss ett ägg. Det ska vara hårdkokt. Jag vet inte hur man gör. Men Josefine har förklarat. Jag ska klara det här. Ägg. Koka ägg. Hur svårt kan det va?


FYRKANTIGA ÖGON

Jag kan dra slutsatsen att jag sitter för mycket vid datan. Alltså snart klassificeras jag som datanörd, i mitt egna tycke då förstås. Jag måste blir bättre på att slita mig från denna burk. Det är ju inte bra att sitta vid elektroniska mackaperer för ofta. Det sägs ju att man får fyrkantiga ögon. Igår när jag kollade mig i speglen så tappade jag nästan andan. Mina ögon har under en tid blivit allt fyrkantigare och nu är det så illa att de är alldeles kvadratiska. Haha. Ja, tänk att myter kan stämma..



Annars har jag det bra. Idag har jag haft en liten stressig morgon bara. Jag cyklade till Ica för att handla en tack-för-att-jag-har-fått-praktisera-hos-er-present. Ica öppnar 8.00. Min praktik börjar 8.00. Sa jag att det var stressigt? 

Nu ska jag och mina fyrkanter till ögon smsa Biff.. Jag ska fasiken träna idag. Det ska Biff också. Eller jag säger att hon ska det. På riktigt den här gången. Jag vill inte gå någon promenad idag. Jag vill svettas och höja pulsen till max..! Det är faktiskt ganska roligt att ta ut sig ordentligt. Skit jobbigt. Men roligt.

Samsung digimax S600

Hallå tisdag!

Imorse småregnade, jag gick till skogen med hela barnkullen. Jag och massa fröknar, såklart. Nu har solen kommit fram och det för mig så glad. Jag och Cindy ska snart ut och möta den..!

Just nu är jag mitt uppe i leta-efter-kamera-projekt. Det finns ju hur mycket som helst att välja mellan. Ska jag lägga några extra tusen lappar för att få en riktigt bra eller ska jag nöja mig med en lite billigare variant. Jag kommer ju trots allt märka stor skillnad på mitt fotande med tanke på vilken kamera jag har just nu.



Den här kameran har jag haft i snart fyra år och det har varit mitt absolut bästa köp någonsin. Men jag älskar verkligen att ta kort och hade därför tänkt satsa på en bättre. En bra kamera till våren hade suttit fint!


Dött djur på stranden


Min frisyr för dagen som förövrigt inte har ett skit med texten att göra..

Det blev ingen kickboxning idag. Istället har jag varit ute på promenad med Lina. När vi kom till stranden såg vi något pälsaktigt vid strandkanten. När vi kom närmare såg vi att det var ett dött rådjur. Ögat var urgröp, fåglarna hade tuggat på det. Usch, det såg så otäckt ut. Som tur var djuret helt och där fanns inget blod.. Lina ringde hem och nu ska hon/hennes föräldrar ringa polisen. Vi får hoppas att någon kommer och hämtar det. För hur hade det sett ut om det ruttnade på stranden? 

Jag tog ett kort på rådjuret men det känns respektlöst att lägga ut det här.. Eller är jag löjlig nu?

Måndaaag!

Hejsan fina!

Måndagen har dragit igång veckan, som alla andra veckor. Hur känner vi inför detta? Jag tycker ganska bra om måndagar och den här har varit ganska vanlig. Lågstadiet, sista veckan nu..! Vad har jag gjort idag? Spelat fotboll, varit på Stadsbiblioteket, masserat barnen och pratat om nyttig och onyttig mat. Det var min skoldag i ett nötskal.

Nu har jag en eftermiddag framför mig. Hur ska jag spendera den på bästa sätt? Jag, Malin och Lina har ju börjat med den heliga måndagen. Men förra veckan var jag jätteförkyld och den här veckan har Malin blivit sjuk, stackarn. Jag hade tänkt försöka dra med Lina på kickboxning..! Får se om hon nappar!

Ha en fin dag! Vi hörs lite senare :-)


Vårbilder i repris!

Hallå hallå!

Jag har haft en riktigt seg dag. Vad har jag gjort lixom? Ok, jag gick en långpromenad när solen stod som högst på himlen. Det var väldigt skönt. Att gå raskt, med bra musik i öronen, känna solstrålarna på kinder och bara få vara själv och tänka i den friska luften är härligt! Men resten av dagen har varit väldigt slapp. Mamma och pappa påstår att jag behöver sådana dagar medan jag själv endast tycker de är tråkiga..! Men det finns säkert någon poäng i deras resonemang. Innan jag stänger av datan för den här dagen så tänkte jag visa några härlig vårbilder från april förra året. Jag har nog visat dem förut men de är tåls att bläddras igenom igen.







Den här dagen återkommer vi ofta till när vi pratar. Men är det så konstigt? Försommar, grillning på stranden, blå himmel och glada människor.


Fast det där med grillningen var ju inte det lättaste..!

Men till slut så klarade vi det :-D

Sov så gott, vi hörs imorgon!!

Här ska det tränas!

Godmorgon sköningar!

Jag har ätit frukost på sängen och kollat på Svenska Hollywood Fruar. Vilka människor det finns. Jag hade inte velat ha någon av dom som min mamma. Usch så pinsamt det hade varit!

Vad ska här hittas på idag då?

Jag hade tänkt att börja träna igen..! Har haft lite uppehåll nu i några veckor p.g.a. den dumma förkylningen men nu känner jag mig ganska pigg. Så lite träning hade suttit fint. Känslan man får efter träninge är så underbar! Trött och glad är en bra kombination. Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag. Jag har inget speciellt planerat. Det finns ingetatt plugga till iallafall och det är alltid så skönt att inte behöva känna någon press att jag måste ägna några timmar till att plugga en helgdag!

Ikväll ska jag iallafall kolla på Blåsningen. Måns Zelmerlöw ska bli blåst och vem vill missa en sån sak? Nej, nu ska jag masa mig ur sängen och slå en pling till Maja. Träna ska jag göra men Biff ska med. Fast jag hörde att hon hade blivit förkyld :-(. Fast jag ska dra med henne. Även om det är så att hon har en taggtråd i halsen..! Hihi.

Puss


Film med ..Jacob Black såklart!

Nu har jag gjort allt.. Städat som en dåre, hjälpt till med kvällens middag (det vankas ju släktkalas för en viss 17 åring) och ja.. vad har jag mer gjort? Nu ska jag iallafall sätta mig ner och avnjuta favoritgodiset (både för ögon och mun..).



Gott ska det bli! :-D

NEW MOON!!

Godmorgon, godmorgon!

Här står det härligt till. Förutom att mina föräldrar inte vill att jag ska ha någon slappemorgon. Det vill säga, sitta och läsa bloggar i lugn och ro. Nej, nu ska det bakas och stadas. Fast innan dess ska jag åka till Maxi i min pyjamaströja!

Också ska det handlas New moon. Ingen kan väl ha missat att den kommer ut idag? Jag tänkte önska mig den i födelsedagspresent. Men den väntan kan bli plågsam så det är nog bäst att haffa en redan idag..!

Skola i 2h 10 min

Fredag! Härligt härligt!

Idag slutade jag oförskämt tidigt. 10.40. Det är ju knappt lönt att gå till skolan. Först matte och sen engelska. På matten gick vi igenom provet och på engelskan läste vi. Provet kunde jag redan så det behövde jag inte gå igenom och boken kunde jag lika bra läsa hemma. Men nu har jag iallafall varit där och efter skolan blev det en sväng inom stan. Lina och Malin gav oss ut på presentjakt. 

Ikväll bär det av till Maja..! En tjejkväll på en fredag är aldrig dumt! TREVLIG HELG!


Fult glitter på jeansshortsen!

God kväll!

Jag sitter här med hörlurarna på, hög musik och inte en läxa i sikte. Den här torsdagen är så förbannat bra. Synd bara att Josse var sjuk idag. Hon skulle hört den här låten som jag lyssnar på nu. Det är nämligen OLA.. han är rätt bra han! Föresten, på tal om Josefine. Idag kommer The Garden Collection ut på H&M:s hemsida. Jag blev helt förälskad i dessa underbara blommiga kläder när jag såg dem första gången. Nu har nästan tittat sönder dem. Men jag har övertalat Josse att följa med mig till Väla nästa vecka när kollektionen kommer ut i butik! Jag tycker det ska bli jätteroligt. Ska höra med Josse om hon tycker det ska bli lika kul :-).






Dessa plaggen tycker jag är väldigt fina. Där är ju föresten mina drömjeansshorts också som du ser... Fast dem har glitter på sig. Alltså är de bara nästan mina drömshorts. Vad fanns det för mening med töntig glitter för? (Malin tycker att det är väldigt roligt när jag upptäckte att dem var glittriga.. Säkert bara för att jag inte gillade det. Jag har aldrig riktigt fattat grejen med glitter).

Den här dagen har varit så som bra dagar är!

Hejsan hoppsan!

Har ni sett på maken? Dra mig baklänges säger jag bara. Det är 10 plusgrader utomhus! (Var väl förväl att det är varmare inomhus va?;-)

Jag är glad idag eftersom allt har gått min väg hela dagen igenom! 

ETT. Jag trodde inte jag kunde vara med på idrotten imorse p.g.a. min ihållande hosta. Men det kunde jag.
TVÅ. Jag fick tillbaka mitt matteprov och fick se att det hade gått vägen!
TRE. Provet jag hade idag trodde jag skulle vara krångligt men när det var avklarat kändes det susens!
FYRA. Jag kunde cykla hem utan vantar..! Så himla skönt att känna att våren inte är så långt borta trots allt.
FEM. Sist men inte minst, min förkylning är mycket bättre :-D.

Nu ska jag vandra vidare!

Gladhetstips!

Jag har ett stort prov imorgon. Det handlar om hur medicin går in i kroppen. Vi ska svara på 16 frågor för att kunna provet. Jag har inte börjat. Och jag känner verkligen att idag vill jag inte plugga!

Men när allt är skittråkigt så får man tänka framåt. På fredag ska jag få träffa mina "gamla" vänner. Nej, jag ska inte säga gamla vänner. Det hörs ju som att jag knappt känner dem längre..På fredag ska jag träffa mina fina vänner. Det ska bli riktigt roligt! På lördag ska vi fira mig på kvällen med hela släkten! Det ska också bli väldigt skoj!



Det var mitt gladhetstips för dagen!

Utedag på ishallen

Barn i alla mina båda händer (?) har jag haft någon liten barnhand idag. Vi har spenderat förmiddagen på ishallen. Jag satt på bänken och kollade på. Min förkylning och balans tillåter inte mig att åka skridskor. Mina stor miss för dagen var mina tunna, ynkliga skor. Hur tänkte jag imorse egentligen?

Jag blev precis klar med engelskläxan, skönt att få den gjord. Mamma kom nyss hem. Det betyder att det är tid för mig att byta om för nu blir det utvecklingssamtal, precis som Malin Månsson ser jag, för hela slanten!



TREVLIG TISDAG!

Vila

God dag!

Första dagen på veckan och jag måste säga att det tog emot att gå upp imorse. Jag hade gärnat stannat under täcket någon timme till. Men det var bara att slänga sig i duschen och vakna till liv. Jag har blivit förkyld och känner mig inte alls något vidare.. Det är så himla trist att känna sig tråkig. Det får bli till att vila ikväll. Man ska inte träna när man har ont i halsen har jag lärt mig. Då förstör man sitt hjärta.



Ta hand om dig!

Söndag

Jag har varit ute i det friska vädret, som gärna hade fått vara några grader varmare, pluggat engelska och lyssnat på Manboy. En riktigt söndag helt enkelt.



Jag hoppas förkylningen, som jag dragit på mig, är borta imorgon. Då ska jag vara pigg på en ny vecka på lågstadiet!! Nu ska jag kolla Blåsningen!


Alexander Rybak..!

      

Oj vad bra han var! Jag och Maja höll på att smälla av när de gav ut de två sista poängen från svenska folket. Men det gick inte hela vägen. Han var för snygg. Det måste ha berott på det.. Därför kan du nu gå med i min och Majas grupp på Facebook Eric Saade är för snygg för svenska folket. Haha. Vi tyckte den gruppen kändes nödvändig och rolig..!

        

Men det bästa på hela kvällen var Alexander Rybaks framträdande. Jag blev skitnervös när han kom in på scenen och min mobil bombades på sms. Det kan inte ha undgått någon vem som är min idol..

        
    

     

Sen vann hon. Anna Bergendahl. Massa konfetti i håret och fotografer som ville få bästa bilden. Nu får hon sopa banan i Norge. Detta måste väl ändå gå hem? En helt normal tjej, bra låt och så svenskt det bara kan bli. Så himla enkelt. Men det är klart. Hade Eric Saade fått tävla för Sverige hade han vunnit.. Han hade bländat alla med sitt leende och det skulle inte finnas en människa innanför Europas gränser som inte nynnade på Manboy.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Vi hejar på dig Eric!



Så jäkla bra Eric är! Snygg också. Fett snygg. Jag hejar verkligen på Eric. Men asså även om jag verkligen vill att han ska vinna så säger min magkänsla att Anna Bergendahl kommer göra det. Jag kan se hon stå där på scenen när alla fotografer kommer fram och tävlar om den bästa vinnarbilden där Anna har guldkonfetti i håret..

Men Eric alltså. Vinn för allt i världen, gör det!


Melodifestivalsfinal ikväll..!

Jag har städat mitt rum i många miljoner timmar idag. Först vände jag ut och in på hela gadroben. Det tog en timme. Sen kom jag på att så som jag sorterat kläderna inte var bra. Då fick jag börja om från början. Nu är allt sak på sin plats, varena strumpa och dammkorn. Det är ren luft i rummet.. Solen lyser utanför! Våren kan komma nu, jag är redo!



Ingen har väl missat att det är Melodifestivalen ikväll? Maja och hennes familj ska komma hit. Vi ska fira Maja som fyllt år. Fast det gjorde hon för några månader sen.. Bättre sent än aldrig. Jag hejar på Eric Saade, Maja hejar på Darin och Majas pappa hejar på Jessica Andersson. Alla hejar alltså på olika. Den här kvällen kan sluta hur som helst..

Lördag!

Jag älskar lördagar! Jag började dagen lite lugnt med att läsa bloggar och kolla webteve. Men nu vill mamma att jag gör någon nytta så jag ska ställa mig i tvättstugan och stryka.. Kul lördag ;-). Om jag ska vara helt ärlig har jag perioder då jag tycker det är roligt att stryka. Jag sätter igång musik, vrider upp volymen och stänger dörren till tvättstugan. Det kan faktiskt vara rogivande. Tyvärr känner jag inte så idag.. Nu är det bara tråkigt och tar på tid.

Idag är det den 13:e mars. Det är ett år sedan jag hade nationella prov i hörförståelse i engelska.. Haha. Provet jag inte trodde jag skulle överleva. Men det är också ett år sedan Maja blev 16 år. DÄRFÖR VILL JAG SKRIKA GRATTIS SÅ ATT MAJA, EN MIL HÄRIFRÅN, KAN HÖRA MIG! Min kusin Oscar, eller Oscööö, som jag föredrar att kalla honom, fyller också år! GRATTIS!! :-D Hoppas ni får en riktigt rolig dag!


Jag tror det finns en likhet mellan Maja och Rybak. Båda två låtsas spela fiol.. eller?


De perfekta jeansen

Hej!

Idag har jag varit igång från morgon till kväll. Jag och Malin drog nämligen till Väla efter skolan. Där var precis så mycket folk som man vill att det ska vara. Det ska inte vara folktomt för då är det bara jobbigt att vara i butikerna eftersom expediterna går en på hälarna och frågar vill du ha hjälp. Då känner man sig bara påtvingad att handla något. Men det ska såklart inte vara massa köer till provrummen och kassorna. Det ska vara lagom med folk, precis som idag.

Jag har letat länge, riktigt länge, kanske två år, efter de perfekta jeansshortsen. Men byxorna har ju antingen varit skitkorta, för slitna, för smyckade med krimskrams, för långa, för blå, fula fickor, saknat fickor eller för dyra.. Nu har jag hittat mina drömshorts. Vilken lycka ;-). De är ljusa, lagom långa, lagom slitna, lagom stora fickor, lagom höga i midjan och lagom i pris. Jag kan också påpeka att jag gillar det svenska språket. Ordet lagom är så.. lagom på nått sätt!



Nu är det Let´s dance som gäller! Puss

Mamma mia vad bra!

Jag höll på att ramla av biostolen när jag var och kollade på "Mamma mia" förr förra sommarn. Den var så jäkla bra och man blir så glad av den..!


Den här scenen är den bästa i hela filmen!

Jag kan se den här filmen om och om igen utan att tröttna. Nu ska jag snart iväg och spela tvärflöjt. Gissa vad jag har för läxa? ABBA-låtar såklart! Jag har köpt en ABBA-bok och kommer kunna spela ABBA hela våren!

Ekvationer

Hej!

Just nu skulle jag ha spelat Vollebolley med min klass som jag inte träffat på en vecka typ. Men jag har lite ont i min hals och känner mig inte på topp och tänkte att nu ska jag vara klok och hoppa över idrotten idag. För om jag är blir sjuk kommer jag inte förlåta mig själv att jag iallafall gjorde det jag kunde för att stoppa förkylningen.

Nästa lektion börjar inte förän 11.10 och därför tänkte jag passa på att plugga till matteprovet som jag har imorgon. Men hur roligt är det lixom? Datorn lockar en aning mer och jag kunde helt enkelt inte stå emot. Men för att få lite nytta gjort och för att inte behöva plugga in allt ikväll ska jag vara duktig och läsa in lite ekvationslösningar nu.

Skepp och hoj!


Jagarenmyra.blogg.se



Häromdagen kom jag på att jag, Lina och Malin startade en blogg för några månader sen. Jag tänkte skriva några rader där men kom inte ihåg lösenordet så jag kunde inte logga in på bloggen. Idag bytade vi lösenord och du kan gå in och kika. KLICKA HÄR SÅ KOMMER DU DIREKT TILL BLOGGEN.

Den har fått mitt coola youtube-namn, jagarenmyra. Det kan både betyda jag-är-en-myra och även jagar-en-myra. Det får man själv bestämma, schysst va?


Så himla gott!





Kolla vilken laddning jag och Lina gjorde av chokladbollar idag! Chokladbollar måste vara bland det godaste som finns. Man kan äta hur mycket som helst. Det var precis var vi gjorde idag. Vi åt upp alltihopa!

Studiedag!



Varför kan man inte sova när man har sovmorgon? Jag tänkte att jag kunde sova ut idag. Det är ju ändå studiedag. Men jag vaknade lite innan sju imorse och kunde verkligen inte somna om. Därför sitter jag här nu och kollar på "Vakna med the voice". 

Jag har plötsligt en helt ledig dag eftersom Malmö inte blir av. Hur spenderar man den här dagen på bästa sätt? Hm..


9:onde Mars

God dag!

Jag hade precis skrivit ett inlägg men suddade precis ut allt igen. Där stod bland annat vem jag är kär i (kan försäkra dig om att det inte är Alexander Rybak) och hur jag ska fråga chansen på honom. Men jag tänkte att det är säkert inget du vill läsa om så jag raderade texten.. Hehe!

Jag kan istället berätta att jag fick en glad nyhet imorse. Det var att jag är ledig imorgon! Jag tror att alla skolor i Ängelholms kommun är lediga men eftersom jag är ute på APU så är jag egentligen inte fri imorgon. Men nu blev jag det ändå, skönt! Så vad gör man en onsdag i mitten på mars? Jag tror det luktar shopping i Malmö. Hoppas på det också! Vad ska du göra imorgon? Studiedag? Eller är du inte ledig kanske? Haha. I så fall, skriv det, så att jag får retas lite. 

Fy. Vad. Taskig. Jag. Är. 



Tillbaka på lågstadiet!

Min stora skola som jag gick på i sex år har krympt något otroligt! Det är helt sjukt. Den röda korridoren som var läskig att gå igenom eftersom alla stora barn, det vill säga fyror och femor, gick där har blivit väldigt liten. Skolan är ju för tusan hur minimal som helst..! Antingen har den minskat i storlek eller har jag ökat... Vilket hörs mest rimligt? Hehe.

Idag är det "Den Heliga Måndagen". Det innebär att jag sitter och väntar på att Lina och Malin ska sluta skolan. Vi ska träffas. Även om det bara blir någon timme tycker jag den stunden är värdefull eftersom vi knappt ses längre. Buhu! Det passar bra för Malin ska träna på måndagskvällen och det är inte lönt för henne att åka hem (hon bor nämligen tre tusen ljusår från stan).


Bakom Malin och Lina ser man min fullt normala kompis Mü.. :-)

Grodan

Nu är helgen snart slut. Buhuu! Jag ska precis sätta mig och kolla på Music and lyrics som går på trean. Imorgon är det inte skola för min del, utan APU. Jag ska återgå till min lilla lågstadieskola och ska vara i samma klassrum som jag gick tvåan i. Eller "grodan" som det så fint hette!

Godnatt alla grodor!


Erik Saade vinner Melodifestivalen 2010!

Hej!

Nu är det alltså klart vem som är i final i Melodifestivalen nästa vecka. Jag ska rösta på Eric Saade. Han är ju så snygg! Haha. Men hans framträdande och låt är också bra! Vem hejar du på?



Snart kommer Ebba hit. Hon kommer säkert hålla med mig om att Saade ska vinna. Och om hon inte gör det kommer jag se till att hon ändrar sig :-). Ikväll ska jag träffa Maja. Vi ska ragga upp några killar på gymmet hade vi, eller okej, jag hade tänkt att vi ska göra det! 


Lördag

Hej bloggen!

Haha, nej, inte hej bloggen, så vill jag inte säga. Det hörs så löjligt.. Hej iallafall! Hur står det till idag? Vädret verkar må alldeles utmärkt. Jag var nyss ute på en promenad och passade på att handla lördagsgodis. Fast just nu blir det både torsdags-,fredags- och lördagsgodis... Inte bla alls.

Kvällen igår blev riktigt bra. Rolig "klassfest", förfest, kalla det vad man vill. Sen tog vi bussen till Bahnhof där jag träffade Maja, Maja och Lina. Också dansade vi loss hela natten lång! Idag är jag riktigt trött. Det kan ha att göra med att Lina och Maja inte ville gå hem.. Så vi stannade kvar till stället stängde.



Jag och Josse sjöng Singstar!

KRAMAR

Helg är kalas!




Den det trädet i hörnet förstör hela bilden.. haha

Jag och Cindy har varit ute i detta underbara väder! Nu är det helg, skönt! Ikväll ska jag på en klassfest innan vi sticker iväg till Bahnhof och dansar! Får hoppas kvällen blir så där underbar som bara fredagskvällar kan vara! Hihi.

TREVLIG helg! Puss

Prat om lov

Nu är det bara en dag till sen är helg!

Jag har kommit på en sak. Snart är den första veckan avklarad efter sportlovet. Men redan nu, kanske i tisdags eller nej jag tror katten redan i måndags började alla räkna ner till nästa lov. Vilket är påsklovet om tre veckor. Jag gillar min klass och skola men jag kan ändå inte låta bli att redan nu tänka på ledigheten. Är inte det konstigt? Till och med vår mentor sa i början av veckan att det snart är påsk. Hihi.

I skolan har treorna börjat räkna ner till studenten. Medan vi ettor räknar ner till skolavslutningen. De har tryckt upp A4-papper där de räknar ner från hundra. Jag kan meddela att idag är det 99 dagar kvar! Oohh, yes!



Jag agerar just nu datasnille till kusinen...! Måste återgå till arbetet :-).


Kvällsrapport

Nu har jag varit och tränat med Maja. Jag har även ätit, lax och potatis om du undrade. Jag har även lyckats stuka mitt pekfinger. Nu ska jag premiärduscha i vårt nya badrum som blev klart idag .Det ska bli skönt att slippa byggröran som vi levt i några månader nu! Sen ska jag kolla på Drömmen om Italien som börjar ikväll på fyran.


Cindy hälsar god zzz.. natt zzzz.

Allt för mig, kramar till dig!

Buss i 45 min

Innan jag börjar prata om bussar måste jag bara säga att shit vad fint väder vi har idag! GLAD! Nu ska jag iallafall berätta om min onödiga bussresa.

Jag och Josefine skulle efter skolan besöka våra APU-platser. Jag ska som sagt vara på min gamla skola. Som tur träffar vi tjejen jag ska ha som handledare redan på skolgården. Jag slapp därför virra runder inne på skolan och leta efter henne!

Sen skulle vi vidare där Josse ska vara, på ett ålderdomshem utanför stan - vilket betyder att vi ska ta bussen dit. Vi går till stationen och kollar busstiderna. Vi ser att vi kommer få åka en omväg ifall vi tar bussen som redan är på stationen. Men tänker att mycket längre kan väl den där omvägen inte vara. Men jotack. Vi fick sitta på bussen i 45 minuter innan vi kom fram.

När Josse ska leta upp sin handledare så visar det sig att hon inte jobbar idag!! Haha, så himla onödigt att åka dit. Sen fick vi gå en promenad, eftersom bussen precis kört iväg. Men det gjorde inget. Att gå under en blå himmel är riktigt härligt!  



Må bra!

Onödigt erkännande

Nu har den här dagen susat förbi. Detta har varit en dag med väldigt skiftande humör från min sida. Ena sekunden är jag glad som en .. (säg något glatt djur..?) som en.. fladdermus (vi säger att de är glada av sig) medan jag är arg som ett bi i nästa sekund. Jag har blivit sur över smågrejer men jag blir mest sur för att jag är sur.

Jag skulle tvätta av Cindy när vi hade varit ute. Också står jag i duschen, med alla kläder på och känner hur det droppar från munstycket, och alla droppar träffar min rygg. Sen rinner det längst hela ryggen och jag blir så himla trött och sur. Haha, fy vad löjligt allt hördes när jag skulle återberätta det. Men jag vill inte radera allt för det känns så onödigt..!!



Men nu har jag suddat bort min sura min och hade tänkt lägga mig tidigt ikväll. Imorgon väntas det nämligen redovisning, som jag är lite nervös för, jag ska åka till min gamla skola som jag inte satt en fot på sedan säkert fem år tillbaka (det är jag ännu mer nervös för) också ska jag träna med Maja Biff Backis.

God sömn och lugn morgon hoppas vi på va? KRAMAR

Snabbt inlägg

Tack och lov så hade jag en bättre dag idag! Allt gick som planerat kan man säga. Inte massa krångel och stök. Vädret är också på min sida. Det kan nog blir vår trots allt!


Soluppgången imorse

Nu ska jag väcka min snarkande hund!


Mysig eftermiddag

Min dag slutade mycket bättre än den började: jag tackar för det! Lina ringde vid fem och frågade om jag ville komma hem till henne, där Malin också var, på en fika. Sagt och gjort. Jag cyklade i snöstormen (hallå? våren skulle ju komma som ett brev på posten idag. Men den försvann någonstanns på vägen verkar det som.. typiskt va?). När jag kom fram hade mina fina vänner bakat en kladdkaka som snart låg i våra magar.



Sedan åkte jag och tränade med Maja. Härlig balans det där tycker jag. Först massa god fika och sen jätterolig träning! Nu vill hela jag sova. Så jag släcker ner och säger godnatt! Vad kul att ni har börjat kommentera igen. Det kändes som jag pratade med mig själv där ett tag. Men ni är tillbaka och de glädjer mig!

Puss på er mina fina vänner och bloggläsare!


Varning för grymt mycket gnäll!

Ibland är det riktigt skönt att ha en blogg. Här kan jag skriva av mig hur mycket jag vill..! Det ska jag banne mig ta och göra nu också. Och jag kommer gnälla. Så alla gnällspikar som kommer gnälla över att jag gnäller behöver inte läsa vidare!

Den här dagen började riktigt bra. Jag satt på bussen och smsade Johanna. Hon fyller nänligen år idag och hennes ord gjorde mig jätteglad. Därför kom jag till skolan som en liten muntergök. Men min gladhet varade inte särskilt länge.


Grattis Johanna!

Vissa dagar går allt fel och just den här dagen är ett utmärkt exempel! Jag har försökt jobba flitigt hela dagen. Men jag när jag gick hem hade jag ändå inte fått gjort ett endaste skvatt. Just nu håller jag och ett par tjejer på med ett grupparbete. Vi fick i uppgift att ta reda på näringsinnehållet i restaurangmat. Vi skulle alltså gå till en restaurang i stan och ställa några frågor. Det kan väl ändå inte vara så svårt? tänkte vi. Men sååå fel vi hade.

Idag åkte vi in till stan, och besökte fyra restauranger. (Vi gjorde fel från början. Vi skulle ha ringt restaurangerna dirket när vi fick uppgiften. Men eftersom alla har någon form av telefonskräck sköt vi upp det hela tiden. Så jag vet att vi kan skylla oss själva. Men skit samma, nu ska jag gnälla vidare..:-) 

En restaurang hade inte tid för oss, en ville inte ställa upp och två hade stängt. Vi fick gärna återkomma på torsdag till restaurangen som hade mycket att göra men eftersom redovisningen ska ske på onsdag funkar inte det.

Vårt sista alternativ är att prata med Restaurangskolan. Vi drog lott om vem som skulle ringa. Och vem blir det tror du? Jo, nämligen jag! Grr.. Iallafall, imorgon ska vi därför åka till Restaurangskolan i Ängelholm. Om nu inte dem ka hjälpa oss är det åt helvete för min grupp. IG kan man också kalla det. Också kan man förklara det med  ordet ångest!

Jag är iallfall klar med kostdagboken, aktivitetsdagboken och analysen som också ska vara klar på onsdag. Det var det största, mest energikrävande och jobbigaste arbetet jag gjort på Friskvårdslinjen.




Så, nu har jag gnällt klart! Puss på dig, hoppas du är mindre gnällig än vad jag är. Jag måste ha varit sjukt jobbig idag..! Ack, ack.

RSS 2.0