Känner mig glad!

 
Hej hej hej! Det måste vara vädret för jag känner mig så mycket gladare! Äntligen! Det känns som att allt flyter på. Jag pluggar till talflytstentan som äger rum på onsdag, jag har blivit erbjuden praktikplats och sommaren känns närmare. Sen sist vi hördes av har det nämligen gått från vinter (det var snö på min födelsedag) till försommar (vi har haft över 20 grader flera dagar). Det är ljuvligt! Jag har även kommit in i bra träningsrutiner. Vi hade en månads gymkort under februari och sedan dess har jag tränat 2-3 dagar i veckan. Har inte hänt på år! Men det är så fantastiskt skönt att få känna sig lite mer i form, starkare och framför allt gladare. Vi har även kommit långt i vår reseplanering. Alla hotell är bokade förutom sista stoppet (Trogir utanför Split) och flygresan hem. Vi har dragit oss för att beställa dessa flygbiljetter då det är löjligt dyrt (2500 för en person) men idag ska vi boka för verkar aldrig gå ner i pris utan snarare upp. 

 
Helgen har varit så skön. Igår städade jag på förmiddagen, tränade innan lunch (intervaller och tabata) och på eftermiddagen solade jag på mamma och pappas altan. På kvällen hade vi besök Alex och Mia. Vi beställde pizza, spelade sällskapsspel (Brainstorm) och gick en promenad genom stan. Visst är bilden mysig? Idag ska vi som sagt boka resa, jag ska gå en sväng till H&M och kika på en bikini och baddräkt och ikväll ska jag jobba. Hoppas ni har en skön söndag! 

Saker som stressar mig

Hej hej hej! Nu har det gått ännu en vecka sen sist jag skrev här. Jag har funderat på att lägga ner min blogg, då jag inte tycker att jag har tid för att skriva den. Å andra sidan älskar jag att kunna bläddra tillbaka i akrivet och läsa vad jag gjorde, tänkte på o.s.v. Därav blir det svårt att ta ett beslut. Jag får fundera lite till. Har även försökt att spara ner bloggen (vilket man kan göra bland annat genom att göra den till en bok) då jag inte vill förlora den här dagboken, som jag i juli har skrivit i 10 år (hur galet!). Men den är för stor för att ladda ner så får försöka klura ut en annan lösning. 

 
Annars då? Nej vet du vad, jag tycker det mesta är rätt tufft just nu. Jag som älskar att ha framförhållning och koll på framtiden vet ingenting just nu. Den största skillnaden från den här terminen jämfört med alla andra är att jag verkligen märker hur jag närmar mig examen - som tidigare känt väldigt långt bort. Redan nu ska vi bestämma oss för vilket område vi vill ha praktik inom (nästa termin) och ska själva hitta praktikplats. Det här gör mig stressad eftersom jag inte har fått besked från de två platser som jag sökt hos. Vi får även själva vällja när vi ska förlägga praktiken (nu till sommaren/omkring jul/under termin åtta när vi skriver magisteruppsatsen) och då blir det så många överväganden och val att jag blir rent snurrig. Sedan har vi det här med examensarbetet, det stressar mig också. Många i kursen verkar redan har bestämt sig för vad de ska skriva om och har storslagna planer. Jag har ingen aning. Och en tredje grej som jag grubblar över är sommarjobb. Då vi ska ut och resa under de mest eftertraktade semesterveckorna har jag svårt att få schemarad på äldreboendet. Det brukar alltid lösa sig men åh, avskyr att inte veta! 

RSS 2.0