Apriluppdatering

(null)

Hej! Ett inlägg i månaden har nu varit genomsnittet för min blogg ett bra tag. Segt men jag glömmer på riktigt bort att jag har en blogg. Men nu hörs vi igen! Sedan sist jag skrev har jag hunnit komma långt med uppsatsen, fyllt 26 år och det har blivit vår - underbart! Jag skriver uppsatsen tillsammans med min kursare Anna och jag känner mig tacksam varje dag över att jag får skriva den tillsammans med just henne. Vi funkar så himla bra ihop. Jag tror att det är viktigt att man inte är alldeles för nära vän med sin uppsatspartner och att man synkar i sitt skrivande (vi båda gillar att ha god framförhållning, skriver på ungefär samma sätt och kompletterar varandra bra). 

(null)

Att jag fyllde år för ett par veckor sedan gick inte helt obemärkt förbi. Jag vet att 26 inte är någon ålder men kände för första gången att jag börjar bli "gammal". När jag var yngre föreställde jag mig att alla känner sig vuxna vid 20 och jag hade massa planer på att jag skulle ha två barn innan jag var 25 osv. Det gick ju ingen vidare med det, haha. Födelsedagen spenderade jag hemma. Alla jobbade men jag hade tagit ledigt från magisteruppsatsen och njöt av det härliga vädret istället. Men det kändes som en rätt vanlig dag (städade, bakade morotskaka, gick en promenad, lyssnade på poddar). Men när Marcus kommit hem från jobbet och vi hade dukat fint fick jag lite födelsedagskänsla trots allt. Våra familjer kom över på middag och åt tacos med oss (var ju ändå fredag!). 

(null)

Och sen har det som sagt äntligen blivit vår! Jag vet inte om det är jag som glömt bort när våren vanligtvis brukar komma (knoppar på träden, växter slår ut, varmare vindar...) men blev så förvånad i år att den kom så tidigt. Tänkte att det inte brukar vara förrän i slutet av april. Men tror nog det är jag som ställt in mig på att "mars minsann inte är en vårmånad" eftersom jag blir lika besviken varje år över hur grå mars ändå är. Men sen har jag heller inte haft så mycket vårlängtan vilket också kan vara en orsak till att jag glömt bort att tänka på den. Tror det beror på att jag blev rätt mätt på sommaren och värmen i fjol. Vi var ju trots allt iväg i fem veckor och blev SÅ mätta på sol och bad. Men ja, nu får vårvärmen (den kommer och går) och sommaren gärna komma tillbaka! Vi hörs SNART igen, lovar inte dröja allt för länge! 

(null)

RSS 2.0