Trevlig valborgsmässoafton!



och GRATTIS vår kung Carl Gustav! Fira in våren ordentligt! Ta nu väl hand om er, som våra gulliga mattanter sa idag! Hejhopp!


FREDAAAG



Tjo ko!

Läget idag? Min hals ocxh näsa kliar. Skönt att det inte är en förkylning utan bara helt vanlig pollenallergi - allt börjar slå ut och bli grönt och fint! Skolan gick som smöret idag och jag slutade strax innan tolv - härligt värre! Nu ska jag strax ta beslutet om jag ska iväg och spela tvärflöjt eller strunta i det. Är inte särskilt sugen på att cykla i regnet. När vädret tillåter ska jag ta mig till någon mysig park och ta kort på de blommande körsbärsträden!


Joe Labero!



Visste du att Joe Labero hette Lars, Bengt Johansson från början? Jag försökte verkligen förstå alla konstiga trick. Det allra svåraste måste ha varit när han blev borttrollad från scenen och några sekunder efter kommer inkörande på en motorcykel från andra sidan tälten.. Haha, fy vad dum man kände sig när man sitter några meter ifrån men ändå inte kan se alla fusk.

Nej, nu är mitt huvud slut för idag. Imorgon är det fredag och valborg!! Tänk att den bästa månaden av dem alla börjar på lördag..! Härliga tider står framför dörren!! Godnatt godnatt & sov så gott!

Toppen torsdag



Hoppsan hejsan!

Nu har jag avverkat det sista provet för den här veckan. Det kändes rätt bra när jag gick därifrån! Härlig känsla att man faktiskt blir nöjd vad man presterat! Nu väntar en lite annorlunda kväll. Mitt imot klassrummet har ett megastort tält byggs upp idag. Ikväll kommer nämligen Joe Labero till Ängelholm! I julas när jag fick biljetten kändes den 29 april väldigt långt bort. Men nu är dagen här och jag lovar att hålla ögonen öppna. Jag ska komma på vart enda trick han gör! Hehe.. Lycka till va?

Innan & efter


Innan jag joggade. Jag var så sur att jag ruskade på huvudet.

Efter träningen. Pigg och gla - kexchoklad, typ.

Snart lever jag utanför bubblan igen!


En osminkad Annie igår

Nationella prov idag. När bussen närmade sig skolan kändes det som att jag skulle kunna spy. Jag måste gå in i mig själv när jag ska göra prov och känner mig så jäkla borta. Jag är i en bubbla och ingen annan kan riktig nå mig. Jag har varit i den bubblan sen några veckor tillbaka och kommer förmodligen kliva ur den på onsdag.

Idag var det nationella: uppsats. Det gick sådär. Jag kom aldrig riktigt in i ett flow och jag missade tyvärr några grejen. Nu är jag så dum mot mig själv att jag bara fokuserar på det dåliga. Jag måste sluta upp med det där!


Cindy gör mig alltid på bättre humör! Speciellt när hon kollar på en med riktiga valpögon

Så här ser hon ut när hon njuter ordentligt! Nacken borde få sig en törn tycker man..

Nu ska jag ut och jogga en runda. Det brukar vara ett bra sätt att bli av med all negativ energi! Hörs om en stund! Puss & Kram och va tusan kompisar, nu kommenterar vi lite igen va? Ser ju att ni sitter där och gömmer er!


Killerdöd



Bilder från igår

Hejsan! Just nu är det så mycket i mitt huvud att jag blir alldeles yr. Nationella imorgon. Ska inte försöka tänka för mycket för då dör jag.. Typ. På tal om döden så dog jag idag, i Killer. Min mördare sköt mig med en banan. Sen var mitt Killer-liv över. Så kan det gå. Det roligaste var att precis när han dödat mig och var jätteglad över att han dödat tre stycken (man måste minst döda tre för att komma i final) så kom en tjej och dödade honom. Så nu är han också död. Det är inte många kvar nu.. och finalen är om en vecka.

Puss

20.4 grader

Världens varmaste måndag? Puuh, jag säger väl det! Jag tänkte inte på värmen när jag klädde mig för idrotten i eftermiddags - shorts, mjukisbyxor, linne och tjocktröja. Om jag var varm? Hjälp, jag höll på att svämma över! Haha. När jag kom hem var det 20.4 grader i skuggan!



Nu sitter jag här i shorts och sticker snart iväg till Lina för en "helig måndag" med henne och Malin. Hoppas allt är bra med dig!


Behövlig vilodag

Nu är söndagen äntligen över! Haha. Fast den var verkligen behövlig. Så risig som jag känt mig idag hade jag inte orkat vara i skolan. Det var skönt att få vila i solen en stund och kolla på alla streck på himlen som bildades efter flygplanen. Det var ju ett tag sedan solstrålarna värmde ens hud. Nej nu ska jag sova.


Två bilder


Vi kusiner höll tal till mormor & morfar/farmor & farfar


Så där ja! Serveringen gick bra igår. Förutom att bland det första jag gjorde var att spilla fisksås på mig. Hehe. Men annars gick allt super! Nu är jag trött efter helgens äventyr och ännu tröttare blir jag när jag tänker på veckan som är på ingång. Ett prov, ett nationellt prov, ett kursprov och en redovisning! Oooh, puuuh, fnust, pust, vad säger man? Bita ihop och ge järnet kanske?!!

Nu ska det pluggas näringslära! Puss

Annorlunda lördag

Nu är jag hemma en sväng! Min insikt för dagen är att shit vad mycket jobb det är med en stor fest. Det är mat, musik, bord, stolar, dukning, förrätt, efterrätt, musikanläggning och ja.. allt. Nu håller mitt nagellack på att torka. Det får bli mitt fina korallröda. Till det har jag ett par röda byxor och en blommig somrig tröja! Bilder kommer imorgon!

Nu ska jag vara servitör för en kväll. First time in my life.. Hoppas jag inte tappar massa porslin för det skulle vara riktigt pinsamt.. Hm. Puss & hej!

Fredag..!

Halleluja!

Jag har haft en toppen dag måste jag säga! Jag känner mig glad, snygg och duktig! Hur bra kan det bli? Haha. Jag hade nationella prov i engelska - muntligt. Jag hatar prata engelska. Men det gick faktiskt bra och jag överlevde!

Alldeles strax ska jag åka iväg och spela tvärflöjt. Min lärare har ordnat upp det så att vi inte ska spela en och en längre utan i grupp. Det här kan bli spännande. Jag har inte spelat med en annan tvärflöjtare på hur många år som helst!! Men det ska nog gå vägen.


Jag ska massa bilder i helgen!! För den här har ju ingenting med texten att göra...

Ikväll ska jag hjälpa min mormor och morfar och duka och fixa för det stora kalaset imorgon. De har fyllt år och ska ha en fest för 120 personer. Alla kusiner ska hjälpa till och servera och jag och Ebba ska vara festens fotografer! 

Puss & Kram och trevlig fredag!

Härlig joggingtur

Jag har varit ute och joggat ikväll. Det var riktigt härligt! Bra, hög musik i öronen, solnedgången i ögonvrån och doften av vår. Det är verkligen skönt att springa när man vill ta ut sin ilska eller oro! Det borde alla testa. Ett tag kändes det som jag skulle kunna springa i all evighet. Men sen när jag börjdade med intervallträningen så tog jag tillbaka min kaxighet!


Nästa gång jag fotar på det här stället ska det vara sol och sommar. Det har jag bestämt. Punkt slut och tack för idag!

Gåta

Den här dagen är en stor gåta. Allt konstigt har hänt idag. Jag är också konstigt. Jag är i någon slags bubbla och känner mig onåbar. Nej, nu vill jag få alla prov gjorda så jag kan börja leva igen! 


Min mördare i Killer är så sjukt lik Jan Guillou..! Dom måste vara släkt! Föresten, jag är fortfarande kvar i tävlingen. Har försökt telefondöda mitt offer ett par gånger men killen svarar ju inte.

Nu ska jag se om jag lösa dagens alla obesvarade frågor! Puss

Insikter


Malin & jag på Tåssjö för nästan exakt ett år sen

I skolan pratade vi om vad insikter är. Vår lärare sa att man kan förklara det med "en djupförståelse i något". Vår läxa till nästa vecka är att komma på en insikt vi har upplevt och som vi sedan ska presentera för klassen.. Ofta är en instikt ganska personlig så man ska se upp för att inte lämna ut sig för mycket.. Sånt här är intressant tycker jag!

Nu ska jag plugga svenska och lite senare blir det träning. Känner mig så blööö idag att det inte är sant. Usch, den känslan uppskattas inte får man ju lov att säga! Vill inte vara gnällig. Men ja, ja. Det är väl bara till att inse att man får känna sig så här ibland.

Fotmassage


Så här ser min skola ut en vacker höstdag!

Nu har regnet smattrat utanför fönstret ett bra tag. Jag och min söta granne var ute på en timmes promenad innan och vi tog klivet innanför ytterdörren precis när det började spöregna. Det är härligt att ha tur ibland!

Om jag nu tar intiativet till att fila och smörja fötterna vet jag en som blir glad. Det är ingen mindre än Josefine i min klass! Vi ska ha fotmassage imorgon. Så ja, nu ska jag vårda mina fötter! Det var kvällens livsnödvändiga bloggrapport.  
Puss

Status



Dåligt: Ett spöke har flyttat in i min mage. Aj, det gör ont.
Bra: Slutade tidigt och har ingen läxa tills imorgon!
 

Sex minuter

Det är sex minuter till jag måste cykla till bussen. Frukosten ska dukas undan och jag ska göra dagens läxa på dessa få minuter. Det är lämpligast att göra allt samtidigt. Annars finns det inte ens chans att jag kommer hinna. Läsa om diabets och sätta in filen i kylskåpet. Det ska nog funka.. Jag slutar 11.40, älskar tisdagar! Hörs lite senare!

Fyra minuter kvar..

Helig måndag utan Lina .. och Malin


Nej nu ska jag iväg och fightas med Maja.

Nu har jag fart runder här och tagit bort vart enda litet damkorn i huset! Det var bra gjort tycker jag. He he. Också har jag ätit köttbullar och skrivit på min svenskuppgift. Sen får jag inte glömma den strikta reglen - att ha helig måndag med Malin och Lina. Fast det gick åt skogen idag då jag endast hade sällskap av mig själv. Malin kände sig krasslig så hon kom aldrig. Men men. Nästa måndag blir det ännu mer helig måndag än någonsin tidigare! Så det är så!

Helig måndag utan Lina



Måndag, hur känns det? Jag tycker det känns rätt bra måste jag säga! Deppigheten sov jag bort! Så nu är jag på banan igen. Här ska det damsugas. Skruva upp volymen, hög musik är vad som gäller vid städning! Lite senare kommer Malin hit. Det bli helig måndag utan Lina idag :-(. Hon är i Tyskland med skolan och kommer inte hem förän på fredag..

Bloggar lite senare. Puss

Picnikbilder




När min längtan till sommarlovet blir för stark brukar jag kika i arkivet på olika bloggar. Idag kollade i Malins blogg från juni. Ååh, sommarlov säger jag bara - så himla skönt! 


Öppna mitt hjärta

.. lite grand.

Den 28/4 och den 4/5 är datumen som är spikade för nationella prov i engelska. Nu ska jag inte överdriva på något sätt. Utan vara helt ärlig. Jag tänker på dessa proven varje dag. Minst tio gånger om dagen. Det är sant. Det är så sjukt jobbigt. Jag blir arg på mig själv för att jag inte släpper det. Det blir inte bättre för att jag oroar mig. Ååh, vad jag längtar till dessa proven är över. Låt det bli den femte maj nu på en gång!


Blommor





Här är några av dagens blombilder. Detta trädet tog jag kort på förra helgen med då hade inte blommorna slagit ut. Som du hör har jag lite brist på samtalsämne just nu. Men blommor är väl inte fy skam att prata om? Nej jag tycker det är fint.

Blä

Det råder riktig söndagsdepp i min hjärna idag. Det är verkligen inte alls roligt. Därför tänkte jag slå på en film nu och äta lite nötter. Det kan säkert hjälpa deppigheten!




Några bilder från gårdagen

Vilodag



God morgon!

Söndag.. En riktig vilodag.. Jag hade tänkt träna, städa och ta massa foton idag! Känns som en bra kombination! Lägger upp lite av dagens bilder här sen.

GLAD SÖNDAG!


Nu drar jag..



Det är mäkta solnedgång ute. Riktigt fin. Nu ska jag ut. Jag tänkte överraska Malin och Johanna. Som Lina säger: hoho. Fast jag tycker det är mer tomtens fras. Aja. Trevlig lördags kväll!

Vid havet




Nu har jag exprimenterat här med bildernas färg. Det ser ju lite knäppt ut att de är i olika nyanser men ja ja. Vi är inte så noga på det här. Dagen har spenderats hos min fina kusin. Vi är ju riktiga fotonördar nu när båda har vars en ny systemkamera! Vi gick ner till stranden och tog massa bilder! Fler kommer..!

Nu ska jag äta grillat. Puss

Bild: påsklilja



Godmorgon!!

Hur står det till idag? Jag blev precis lite sur på vädret. Solen skiner hela veckan och nu när det blir helg ska det vara regn och rusk. Blää. Men man får göra det bästa av situationen och det är precis vad jag hade tänkt göra. Jag ska ringa Ebba och höra om vi ska slå till på en kusinträff idag :-).

Ha en fin lördag..!

Fight for this love

Lyssna på den här låten och njut!



Underbart bra!

Hejdå MVG

Idag har jag varit så jävla arg på mig själv att jag hade kunnat skjuta mig. Ok, det var kanske att gå lite till överdrift men det var inte långt ifrån. Eller i förmiddags var jag glad. Fredag jippi, lixom. Men vid tre när jag var klar med provhelvetet som jag skrev om igår. Jag kände mig så korkad att jag var nära att gå under! Jaja, ett prov är inte hela världen och nu får jag lägga det bakom mig. Men ett fint MVG har jag rubbat idag. Totalt.


Så här arg är jag! Fast detta är ju Victoria från Twilight.. Eller Malin från utkanten av Ängelholm!

Nu är det helg och det är så himla skönt! Den här kvällen borde spenderas utomhus men jag känner mig rätt trött och vill bara vara hemma. Jag hade tänkt plåga mig själv. På riktigt. Jag ska kolla på SVT 1 klockan åtta till nio. Det är Så ska det låta. Kan du gissa vilken spillevink som är en av kvällens gäster? OOHH, jag kommer svettas.

Nu ska haklappen på.. TREVLIG fredag!! :-D


En fin torsdag



Hallå!

Torsdag. Bara en dag kvar innan helgen. Skoldagen har bjudit på rörlighetstest, matematik och träningslära! Nu ska jag iväg och storhandla med mamma. När jag var liten längtade jag efter att bli stor bara för att få gå runt i en mataffär och handla... Nu ser jag inte samma nöje i att köpa mat. Men jag måste säga att lite roligt kan det ändå fortfarande vara! Ha ha.  

Imorgon väntar kursprov i svenska också håller jag tummarna för att solen ska lyser på oss lika underbart som den gjort på oss Ängelholm idag! Puss

Putte



Nu ska jag natta Nallen. Han är fett trött.. Stackars liten! Nu gråter han och har sig. Putte då! (ok, Josse. Jag erkänner. Jag säger Putte till djur och även nallar tydligen). Nallen hälsar god sömn och hoppas att vi alla får en finfin torsdag!

Sophie Scholl



Dagens skoldag är avklarad! På eftermiddagen kollade vi på en film som heter Sophie Scholl. Den handlar om Andra världskriget. Sophie och hennes bror kämpade för människans rättigheter och gick emot alla tyskar. De förstod att Hitler hade många länder emot sig och skulle stupa i slutändan. Den största delen av filmen utspelade sig i förhörsalarna och fängelset. Men den var väldigt intressant och sorlig! Se den!

Vissa filmer gör att man verkligen uppskattar att man får leva. Jag gillar det. Det är viktigt att ibland bli påmind hur bra man faktiskt har det. Att gnälla över ett litet sketet prov eller att det regnar. Fan vad löjligt. Som jag sa till Lina lite regn har väl aldrig skadat.. Då påminde Lina mig om Thailand och tsunamin. Jag blev tyst. Regn har skadat. Men något krig har jag aldrig varit med om och det är omöjligt att sätta sig in i deras situation

HEJ!!




GOD MORGON!!

Nu ska jag rusa till bussen. Ha en fin dag! Pusspuss

I love Zlatan

Detta måste man bara äta. Zlatanpizza.. det är alla tiders! Mm. Lite mer mmm i livet. Eller varför inte: zzz, lite mer Zzzlantan i livet! Med stark sås ska tilläggas!



Nu var det ju så att jag skulle plugga. Av någon anledning sitter jag här och tjatar om pizzor. Men ja ja. Nu ska jag väl plugga då.. (Haha, visst är jag motiverad? ;-)


Sköldkörtel





Jag har prov imorgon. Försöker tänka att det är roligt att plugga. Men jag kan dra slutsatsen att idag är det inte roligt att plugga. Kanske att det var det igår eller kommer vara det imorgon men inte idag. Provet handlar om körtlar. Vi ska bland annat veta vad sköldkörtlen är. Mitt problem är inte att komma ihåg dens funktion utan hur man uttalar ordet. S-K-Ö-L-D-K-Ö-R-T-L-E-N. Jag vill gärna säga Schöldskörtlen (alltså tvärtom på ske ljudet..). 

Ack ack.  


Tisdag!



Idag lyser solen, jag slutade 11.40 och pollen frodas som aldrig förr! Det kallar vi vår vänner, vår!

Nu säger jag godnatt

Vilken go eftermiddag! En runda med Cindy. Glass på Linas soliga altan. Sedan avslutades måndagen med Maja på Friskis. Vi hoppas på äckligt mycket träningsvärk imorgon..!! Nu säger jag GODNATT!


Helig måndag

Idag har jag varit i skolan fram till halv två. Vi fick sitta ute hela förmiddagen och läsa i våra näringsläraböcker. Sen hade vi idrott där vi ska göra ett eget step-up-pass. Passar mig väldigt bra måste jag säga. Det är roligt att träna till musik!!

Jag hade tänkt plugga en stund nu innan det blir "helig måndag"-stund med Lina & Malin. Jag gillar våra måndagar. Det är skönt att ha det som en rutin. Ikväll blir det kickboxning med Biffen. Jag känner för att kämpa knogarna av mig..! Här ska det svettas vill jag lova!



Ps: Jag lever fortfarande (i Killer alltså) :) Fast jag är ju jättelevande i verkligheten också.. förstås!

Fin dag

12:E April. Det känns i luften måste jag säga. Nu när solen står på blir det riktigt varmt. Det är nästan så att man hade kunnat gå barbent. Iallafall om man håller sig i solen. Skuggan är fortfarande ganska kylig.. Men värmen är på ingång!



Det är så roligt att ta bilder på blommor. Jag kan bara varna dig som läser bloggen att det kommer bli mycket blomm-bilder framöver! Men det gör väl inget? Jag tycker man blir glad av blommor!


Bild på Lina



Jag och Lina har varit nere vid havet idag och tagit massa bilder. Men nu krånglar nätet. Det har tagit en halvtimme att ladda upp den här bilden. Så det får bli fler en annan dag. Ha en fin kväll!

Nya skor



I den här påsen ligger mina nya skor! Vill du se dem?



Jag bestämde mig för att köpa ett par billiga skor det här året. Mina skor går alltid sönder p.g.a. mina inlägg som jag måste använda. Men jag hittade inga snygga billiga skor så det fick bli dessa för 800 kr.. Som ett rån för mig som precis köpt en kamera. Men ja ja, de var snygga iallafall.


Heja Rögle!

Ikväll är det den avgörande matchen. Ska Rögle få stanna i Elitserien eller åka ner till Allsvenskan. Jag har inte följt Rögles kamp den här säsongen. Men det är ju klart att jag håller tummarna för dem ikväll! Ängelholm vill vara kvar på toppen - och det måste vi visa med kämparglöd och vilja ikväll..!  




Vårluft



Jag ska ut i det fina vädret nu. Man måste ju passa på att andas in vårluften när den väl har kommit hit till oss. ELLER HUR?

Gitarrspelande



Jag försöker lära mig spela gitarr - igen! Det är inte så lätt och det gör sjukt ont i fingrarna. Jag överväger att bara använda högerhanden nu när jag trycker ner tangenterna. Mm, så allvarligt är det. Hihi.

GLAD SÖNDAG!

Hälsning





Här kommer några fler bilder! Imorgon ska det nog gå alldeles utmärkt att ladda upp kort här på bloggen! Nu håller jag tummarna för att morgondagen blir en mycket solig och härlig dag..! Strax är filmen slut här. Godiset också för den delen. Sov sött!

Testbild



Jag hinner bara slänga upp den här bilden. Min lilla Cindy! Internet har segat i en halvitmme nu så tiden rann  iväg. Vi ses imorgon! Då hoppas jag alla problem är lösta. Trevlig kväll!

Orkidé


Kortet är taget med min nya Nikon D5000

Hejsan hoppsan!
Nu har jag testat min kamera lite. Jag har även hunnit sitta barnvakt i några timmar och ska alldeles strax kila hem till Lina! Jag slänger upp ett till inlägg om några minuter med lite fler kort. Jag ska bara ladda över bilderna till datan först!!

Jättesolig lördags morgon

Ojojoj, vad det ska tas bilder idag! Jag var precis ute och testade den. Det här kan bli en jobbig helg för Cindy. Hon får ställa upp som min testmodell. Men med lite godis som lockbete ska det nog funka utmärkt!





Nu ska jag cykla till stan och hämta ett par skor som jag beställde förra veckan. Det kommer bilder på dem. Jag lovar. Sjukt många bilder..!! Ååh, det spritter i hela mig. Ha en fantastik fin lördag fina du!

Ny kamera!!

Idag har jag gjort slag i saken. Jag är superduperförväntansfull! Jag hälsar den här snyggningen välkommen hem!


I´m still alive!



Hello!

Fredagen är här..! Ååh, det är så obeskrvligt skönt. Jag älskar verkligen fredagar. Nu är det helg! Jag kan inte fatta att vi bara ska gå ett par månader till, sen är det sommarlov, Adam tar studenten och jag går ut ettan! Helt sjukt. Jag började precis på "den nya skolan" som inte alls är särskilt ny längre.

På tal om rubriken, så kan jag meddela att jag fortfarande är levande i Killer. Min mördare lyckades inte döda mig idag heller. Mitt byte har jag inte sett till idag så han får jag försöka skjuta på måndag. Ska jag använda bananen, purjolöken eller läppstiftet? Hmm.. tål att tänkas på.

Glad var ordet

Trots att jag försov mig imorse. Trots att det regnar ute. Trots att ni inte kommenterar så värst bra så känner jag mig glad idag! (Det rimmae för övrigt!!) Ååh, jag vill aldrig sluta vara glad. Det är fan det bästa som finns! Jag älskar denna känsla. "Ingenting kan stoppa mig"-känslan.



Vad är det imorgon föresten? FREDAG!! Jippijajjaj jippijippijaj! Hoppas du också känner dig glad idag! Puss.

Jag överlevde..

.. första dagen i Killer. Jättemånga springer runt med alla skydd. Mantlar, skidglasögon, pyjamas och några har tagit på sig simfötterna. Haha. Det här är riktigt underhållande. Jag själv är på min vakt. Jag ska inte dö. Tur iallafall att jag överlevde första dagen. Det är alltid något! När man är inne i leken så går man runt och frågar till höger och vänster den konstiga frågan: är du död? Om personen då svarar ja så hörs det ännu knäppare. 


Varmt och skönt!

14 grader och sol. Skam att jag sitter här inne och lökar. Idag har Sveriges Radio hälsat på vår klass. Några blev intervjuade om vad de tycker om anonymitet (vad säger man?) på nätet. Jag ville inte. För det första är jag rädd att säga fel. Tänk om man råkar säga något jätteknasigt som man inte kan stå för sen.  Jag tror också att man lätt blir "stel" bara av tanken att man vet att det man säger spelas in.



Nej, nu ska jag ut. Jag ska hålla i uppvärmningen imorgon på idrotten och jag har inte ens börjat tänka på upplägget. Sedan har jag tretusen läxor till känns det som.. Puuh. Ibland vore det skönt om dygnet hade fler timmar. Hejsvej!

Vårkänslor & Körkort

Det är vår ute! Jag var ute nyss och andades in vårkänslorna. Fåglarna kvittrar, solen höll på att gå ner och det är ljumma 10 grader..! Jag kan inget annat att säga att jag älskar våren.



Jag kom nyss hem från Ica. Jag och Adam har varit och handlat, helt själva. Adam tog nämligen körkört för en vecka sedan! Så nu klarar vi oss på egen hand. Jag känner en fri-känsla. Fast att det inte är jag som fått körkort. Jag kan ju bara tänka mig hur det kommer kännas när det är jag själv som står med nycklarna i handen och vet att jag får sätta mig i bilen och köra iväg, lagligt..!

Killer

Den första dagen i skolan efter ett härligt lov. Hur känns det? Även om det tog emot att gå upp imorse så tycker jag ändå inte att det är så farlig. Hur många dagar sa jag häromdagen att det var kvar till sommarlovet? 64 eller 63 dagar eller något sånt kan det nog vara idag. Av dessa dagar är alla helger och röda dagar inräknade. Alltså är det ganska många dagar som inte är skoldagar. JIPPI!!

Idag har jag blivit involverad i skolans Killerkommitté. Det är en tävling som går ut på att "döda" varandra. I eftermiddag har det skrivits lappar och sedan har vi sprungit runt och delat ut dessa till alla olika klasser.




Tjollahopp!


Simba

Idag är det tre år sedan min fina, fina katt Simba dog. Han hade en tumör på lungan. Han hostade och jag minns så väl hur ont det gjorde i mig när jag såg hur jobbigt han hade det. Därför fick han somna in på djursjukhuset den femte april 2007. Jag minns min stora katt (åtta kg) hur han kraffsade på uterumsdörren när han ville komma in och hur gullig han var när han låg och rullade sig i gräset. Det är jobbigt att veta att man aldrig någonsin kommer få uppleva dessa stunder med Simba igen. Detta gör en påmind om att njuta av stunden.



Puss på dig Simba! I love you!


Längtar till sommarn



Hej! 

Jag sitter hos Malin. Jag och Lina är här. Kolla på den här bilden. Det var sommar och vi hade lagat mat i Linas sommarstuga. Också sitter vi och ber just när Malin knäpper kortet. Tajmat va? 

Ta till vara på denna dagen! Snart är det skola igen.. Pusspuss

The Ugly Truth

Hallå vännen!

Ikväll har det hyrts film. Jag såg The ugly truth. Den var väldigt rolig. Men kolla inte på den med dina föräldrar. Den handlar mest om sex så titta på den med tjejgänget eller nått istället - bara ett tips! Haha.



Imorgon är det sista lovdagen för den här terminen. Såg på Malins blogg nedräkningen till SOMMARLOVET. Det är endast 65 dagar kvar idag (för oss som slutar den tionde). 65 dagar är ingenting. Shit, jag har snart gått hela ettan. Tiden har faktiskt flygit fram. Nu är det bara två år kvar.. Sen är det dags för att bli stor!

Sov gott!

Ebbajakt

Mamma, pappa och jag åkte till Elgiganten för att kika på systemkameror. Ååh, jag är så sugen på att köpa en nu!Sedan åkte mamma och pappa till IKea och jag till Väla. Jag gick på ebbajakt och hittade världens bästa Ebba, faktiskt. Hon hängde på H&M och hade hittat de fina örhängena som jag visade här på bloggen för några veckor sen. Så vi köpte vars ett par och sen åkte jag vidare till Familia där jag shoppade lite baslinnen. Det är så tråkigt att köpa baskläder men ibland behövs det.


Fast örhängena vi köpte var "hela" :-)


Shoppinghumör



Godmorgon! Jag vaknade på riktigt shoppinghumör. Kände att det kliade i fingrarna. Så nu drar jag ut en liten sväng. Linnet ovan ska jag spana in. Finns på Lindex och hade varit riktigt snyggt i sommar med bruna ben och jeansshort. Eller hur?

Hejdå kompis!


Bildbevis

Visst har jag varit en grym bloggare idag? Jag och Lina har varit ute och joggat. Jag gillade det starkt. Lina var rolig idag :-). (Hon är så fantastisk tråkig annars vettu ;-). Just nu har jag så sjukt mycket träningsvärk i låren att jag knappt kan gå i trappor. Jag brukar ju säga att det är en härlig känsla men detta är faktiskt inte roligt. Det gör bara ont.

Just nu sitter jag och knaprar på choklad och kikar på en blogg som jag tycker är riktigt bra! Det är roligt när man hittar en som man verkligen gillar på en gång. Också lyssnar jag på musik. Det är härligt! Jag gillar att umgås med mig själv.

- Jag tycker jag är ett ganska bra sällskap eller vad säger du Annie?
- Jo, det är du Annie. Helt perfekt för min smak faktiskt.
- Vad bra! Tur det, för du ska stå ut med mig hela ditt liv.


Nej nu ska jag sluta vara rolig och kolla på tv. GLAD PÅSK, igen! Och du, kom ihåg att jag har inga nummer kvar på mobilen (den gick ju sönder). Så om du har skrivit något och inte fått nått svar så är det för att jag är för bekväm av mig för att ta reda på vem du är. Så, nu var det sagt. Puss.

(Hahahahaha, nu kom jag på en sak. Anledningen till att jag började skriva det här inlägget var för att visa en bild när Annie och jag spelar lergök i Lund häromdagen. Men glömde visst det. Så här kommer den).




Jag snodde bilderna från Karolinas blogg. Hoppas det var ok :-).

Glad påsk igen, (femte gången nu eller?) !!

Målbild





Här är min motivationsbild. Haha. Blev du förvånad? Jacob Black is the shit!

Det är faktiskt riktigt bra att ha en målbild som kanske är ett bättre ord än motivationsbild. Den ska ju helst vara på sig själv. En bild där man är "i form". Om man nu inte har en sådan kan man ju alltid välja en bild på någon annan som talar om hur man vill se ut. Men man ska ju tänka realistiskt, vilket jag inte har gjort. Jag har tagit en bild på en kille när jag själv är en tjej och Jacob Blacks muskler vill jag faktiskt inte ha. Även om de är oehört snygga måste jag säga. Men det är väl ingen hemlighet längre?

Först ska vi fira påsk, sen så..

Jag har nog världens gulligaste grannar eller gatubarn som Lina säger att det heter, eftersom de inte bor i huset brevid mig utan några hus bort. Ja, iallafall, mina gatubarn är jättesöta. På vintern frågar de om vi vill få skottat och häromdagen gav de mig en påse med chokladpåskägg för att jag fyllde år.



Påsen är nästan tom.. Varför bestämmer man sig alltid för att inte äta "så mycket" godis och sen gör man det iallafall? Den karamellen kan man ju suga på. Själv tror jag att förklaring stavas dålig självdiciplin. Men efter påsk. Då smäller det. Då börjar jag. Ingen återvändo. På tisdag alltså. Eller nej, vi säger på måndag. 

Från och med vecka 14 börjar jag mitt hälsosamma liv. Fast på helgen får man äta godis och sånt gott. Men vardagarna ska vara "rena". Tillskillnad från vad dom har varit under den här påsklovsveckan! Jag ska visa min motivationsbild lite senare. Den är så grymt snygg...!!!

Här är bilderna Lina

Lina ska skicka en bild till tjejen som hon ska bo hos i Tyskland i en vecka. Lina ber mig kolla om jag har någon "vanlig" bild på henne och för att hon ska få säga om den duger eller ej så måste hon se den. Lättaste sättet blir via min blogg. Bilderna är små för att de ska vara snabba att ladda upp.











Jag tycker den sista. Eller den andra. Den är också riktigt grym. Ja, den andra tycker jag du ska ta Lina. Ta den.

Solig påskafton

Godmorgon!!

Här lyser solen som aldrig förr. Det är påskafton och snart vår..!!! Jag gillar det riktigt mycket. Mina ben värker efter den lilla joggingrundan igår. Det är ganska härligt. Idag ska jag inte spendera för mycket tid vid datan. Jag ska ut och jag ska leta skor. En riktigt skojaktsdag får det bli. Det behövs och det är roligt. Bra kombination. Ska jag köra på snygga Converse? Eller ska jag våga lite. Inte göra som alla andra. För visst känns det som att var tredje människa har dessa skor? Hm.. svåra problem. Ack ack, som jag säger Ebba..!


På stan kan jag hitta ett par snygga dojor!

Hoppas du får en fantastisk påskafton och du.. GLAD PÅSK min vackra bloggläsare :-).

Mina nya frisyr

Ni bad om en bild på min frisyr... Jag tog detta på mycket seriöst allvar och har därför ägnat den senaste halvtimmen på att göra er önskan uppfylld. Så här kära vänner har ni er nya Pippi Långstump. Rödhårig och lugg..!





Nej nu ska jag dra. Jag ska iväg på ett stort släktkalas! (Haha, Maja, du har kanske rätt. Men bara kanske ;-) Småkusiner, nästkusiner och allt vad dom nu är till mig.. Hihi.

TREVLIG FREDAG kära vänner!

Långfredag

Hejsan fredag! Eller långfredag som det är idag. Fast jag tänkte skippa att vara ledsen och hela den biten. Jag har gråtit mina tårar för den här månaden kan jag säga..! Men det ska vi inte diskutera här.. Lite privatliv får man väl ha? ;-) 

Idag hade jag tänkt mig lite träning. Det har blivit lite för mycket påskgodis de senaste dagarna (haha, och påsken har ju knappt börjat. Vart ska det här sluta?) och jag är sugen på att träna. Idag tänkte jag för första gången på många månader ut och jogga..



Ni har frågat efter en bild på mitt hår.. Jag lägger upp en här i eftermiddag :-). Den röda färgen har börjat avta. Det är inte rött rött, utan bara lite rött. Bra förklaring va? Hihi.


Satsumasskolan

Nu har jag varit iväg med min mobil. Programvaran uppgraderades och nu funkar den igen. Men alla nummer är borta :-(. Andra gången på ett år. Jäklamög som man säger i Skåne. Det är iallafall skönt att den inte behövdes skickas iväg..! Man måste ju trots allt tänka positivt.

Så nu tänkte jag släppa mobil-snacket och övergå till satsumas/clementin-prat. Det hörs väl intressant? Det är nämligen så här att jag tror banne i mig att jag kan se på en frukt om den är god eller inte. Ja, det är faktiskt sant. Idag när mamma och jag var på ica så hittade jag perfekta satsumasen. Exakt så här ska dom se ut!




Det ska inte finnas en "topp" på frukten. De ska vara lite halv mjuka och gula. Så nu vet ni. Detta kan du tänka på nästa gång du köper satsumas. Ovanligt bra tips va? ;-)

Nu ska jag se om jag kan få tag i lite nummer . . .


MOBILJÄVEL

MIN MOBIL ÄR SÖNDER!!! Dagens teknik suger. Ingen kvalité. Jag köpte den i mars förra året. I juni går den sönder. Jag får en ny i juli. Den går sönder idag. Eller nej, igår gick den sönder. "Sätt i ett Sony Ericson batteri" står det. Vad fan tror den? Att jag prägat i ett annat batteri?

Nu ska jag böla.


Legöksspelande i Lund!

Godmorgon sköning!

Här sitter jag och kollar ut. Solen lyser och det är väl tur för alla söta påskkärringar som ska vandra land och rike runt idag.. Jag ska inte klä ut mig idag. Det har jag gjort tillräckligt för i år. I tisdags fick nämligen jag och Annie en chock när vi förstod att Josefine och Karolinas äventyr för oss var att vi skulle vara utklädda till påskkärringar. Jag hade en lång, brun kjol på mig, som inte klädde mig ett skit. Till det hade jag förkläde som Karolinas mamma hade sytt när hon var liten och en prickig blus som tillhörde Josefines mormor.. Huckde, röda kinder och fräknar fick vi också såklart..! Josse och Karro hade tänkt igenom det här med utklädningen ordentligt, märkte vi.




Sen åkte vi iväg. Vi fick bara veta att vi skulle åka tåg men vart vi skulle var än så länge en hemlis. Vi satt på tåget i en timme innan vi fick kliva av. Vi kom till Lund. Väl där fick vi veta dagens uppdrag. Vi skulle spela lergök på ett torg. Lergök är ju Ängelholms symbol. Det låter förjävligt. Jag tror inte att det spelar någon roll, för hur bra man är på detta konstiga instrument så låter det hemskt. Så enkelt är det. Och om man är dålig, då hörs det ännu värre..! Jag kan efter den här dagen konstratera att jag suger på lergök.....!!!

Jag försökte iallafall spela Feel the love generation. Vilket Josefine faktiskt kunde lista ut att jag spelade, sa hon iallafall. Hon och Karolina satt på en bänk en bit bort från mig och Annie gapskrattandes. De filmade självklart hela vårt framträdande också. Men de har fått stränga order från mig att det där videoklippet inte  ska spridas vidare. Punkt. Eller pungt.

Under vår uppspelning där på torget kom en tjej fram till oss och frågade vad vi höll på mig. Fast saken var att hon pratade inte svenska. Hon pratade engelska. Och som du vet gillar jag inte att prata engelska. Vi försökte förklara att vi spelade lergök. Men vi kom inte på något bra ord som kunde förklara lergök. Eftersom det inte finns någon översättning. Det är ju som sagt Ängelholms symbol och det heter bara lergök, inget annat. Men vi kom iallafall fram till att vi firade våra födelsedagar. Jag undrar vad hon tänkte. Hon trodde nog att det var någon konstig tradition som vi svenskar har. Haha.



Sen åkte vi vidare till Helsingborg. Vi fick nya uppdrag men bönade och bad att få slippa dessa. Vilket vi också fick..!



Sen åkte vi hem till Josse där vi lagade tacos och åt världens finaste tårta. Också kollade vi på en tecknad film!! Ja, hör och häpna, jag, Annie Karlsson kollade på en tecknad film. Den hette Anastasia och var helt ok. Eller okej, det var ganska bra. Men inte mer. RIKTIGA FILMER ÄR BÄST! Så där ja, det var min tisdag.




Hoppas du har det bra. Nu ska jag och mitt röda hår (va fan, det skulle ju bli blont???) gör något lugnt. Jag behöver coola ner lite efter tre hektiska dagar..! Puss&Kram

RSS 2.0