Mitt 2012



Gjorde du något i år du aldrig gjort förut?
Jag har tagit studenten vilket var bland det häftigaste jag varit med om. Så omvälvande och så mycket känslor! Jag var glad, sentimental, lycklig, tacksam och framför allt stolt över vad jag har gjort och presterat. Jag är så glad att jag lyssnade på mig själv och gick min väg! Detta var det största som hände men jag har även tagit körlektioner, praktiserat på ett äldreboende (eller vårdboende som man måste säga enligt min lärare), varit utomlands utan föräldrar (nästa gång får mamma och pappa följa med så de kan ta hand om alla pass och viktiga grejer, skitjobbigt ju, haha) och jag har gått på bal. Ett händelserikt år med andra ord! Åh, 2012 - jag älskar dig!


Höll du något av dina nyårslöften? Om jag minns rätt så hade jag inget speciellt nyårslöfte och det är ju bra på så vis att jag inte har kunnat bryta något! Men mitt löfte till mig själv var att aldrig ge upp i skolan utan köra hela vägen och det gjorde jag! Det är jag väldigt glad över idag.


Är det något du saknat år 2012 som du vill ha av år 2013?
Jag vill ha en sommar! Ja, inte med några mesiga 18 grader och massa moln. Nej, jag vill ha en molnfri, varm sommar! Om vi ska hålla oss inom det rimliga så vill jag ha körkort! Det ska bli en sådan frihet att få köra själv och kunna röra sig utanför stan utan att behöva be om skjuts jämnt och ständigt. Det längtar jag efter! Brum, brum!


Gjorde någonting dig riktigt glad? Om jag bara får välja en sak så var det att Loreen vann Eurovision! Ja, jag blir helt lycklig när jag tänker på det! Man sitter ju här år in och år ut och hoppas och håller tummarna också säger det PANG! Yey!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? Loreens Euphoria kommer alltid för mig vara 2012! Den kvällen, när hon vann, är en av de bästa på hela året! Some Nights med Fun är också en låt som jag kommer förknippa med 2012! Lika så Händerna Mot Himlen med Petra Marklund och I Love It med Icona Pop!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare tror jag, och mer förvirrad (över vad jag ska bli och allt det där).

Vad önskar du att du gjort mer? Jag önskar att jag hade vågat släppa taget lite mer. Ni vet: inte tänka så förbaskat mycket. Men jag känner ju mig själv och jag är ingen sån typ - hur mycket jag än önskat ibland.


Hur tillbringade du julen? Julen tillbringades med min familj och stora tjocka släkten. Under juldagarna hann jag träffa alla kusiner, mormor, morfar, farmor och farfar! Det känns kul att hinna se alla!

Blev du kär i år? Jag har redan min gullegris!
 
Favoritprogram på TV? Jag kan verka tjatig men ingenting slår Bonde Söker Fru. Varje onsdag, klockan åtta, sätter jag munkavel på samtliga personer som befinner sig i samma rum som mig och teveljudet är på MAX, hehe!


Bästa boken du läste i år? Jag skäms när jag skriver detta men jag har knappt öppnat en bok i år. Jag som älskar känslan av att man knappt kan lägga ifrån sig den! Den enda är Blondinbellas första bok. Den var sådär.

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja, jag fick ett par riktigt grymma högtalare till min dator! Burkljudet är som bortblåst och de nya högtalarna används flitigt!

Något du önskade dig men inte fick? Det var det säkert. Men jag har ärvt minnet efter en släkting, som råkar vara en guldfisk, så jag minns tyvärr inte vad det skulle kunna vara.


Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Först gick jag en kort dag i skolan. Vi lyssnade på när syokonsulenten från sjunde terminen (som då kändes väldigt långt bort) kom och berättade om vilka ämnen vi skulle läsa och så där. Jag satt som ett frågetecken och tyckte jag hade fullt upp med att fokusera på studenten. Hösten fick vänta. Sen åkte jag hem, åt min favoritsoppa med familjen, några släktningar och Marcus. På kvällen kom ett par kompisar hit och gav mig ett stort påskägg! Precis en födelsedag i min smak!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nja, det finns väl alltid saker som skulle kunna vara annorlunda men inget sånt där stort som man tänker skulle vara avgörande.


Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Min stil? Jag gillar det enkla. Blå, slitna jeans tillsammans med en snygg tröja. Det känner jag mig ofta finare i än när det ska vara uppstyrt och komplicerat. Under sommaren försökte jag använda så mycket klänningar som möjligt - tycker det känns så tjejigt och härligt!


Vad fick dig att må bra? Att få avsluta arbetsveckan med att få gå till Musikskolan och träffa mina tvärflöjtare och att få ta joggingturer i skogen en lagom varm sommardag (här passar 18 grader och mulet alldeles utmärkt).

Vilken kändis var du mest sugen på? Gash! Jag har inte varit så sugen på någon kändis - helt ärligt. Men Jacob Black var ju helt okej trimmad i Breaking Dawn.

Vem saknade du? De vänner som flyttat till städer flera timmar här ifrån för att plugga! Buhu!

De bästa nya människorna du träffade? Hur jag än skriver detta så blir det fel. Men jag kan inte komma på så många nya människor jag träffat, förutom några nya lärare, haha. Det hörs säkert som att jag är världens osocialaste människa som aldrig går utanför min egna ytterdörr men skitsamma, hehe. Vissa år blir det bara så att man umgås mycket med samma folk. Jag har trivts väldigt bra med det.


Årets sötaste? Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus, Marcus!

Årets besvikelse? Att jag aldrig sprang Englamilen utan stod i ett svinvarmt tält istället och masserade svettiga vader.

Årets bästa? Kemer-resan var så härlig! Vill upptäcka fler, nya platser med den här killen! 


Årets snällaste? Adam, min fina bror. Den ständiga frågan som kommer minst en gång i veckan från min mun är Adam kan du skjutsa mig? Och jag får nästan alltid ett JA! Hur snäll får man bli?!

2013 har mycket att leva upp till! Tack för allt 2012!

Änglarnas Tid


Igårkväll var jag på Magnus Carlssons julkonsert Änglarnas Tid.
När jag var mindre lyssnade jag jämt och ständigt på hans skivor. Men då var det alltid Barbados som gällde. Kom Hem och Ung Och Vild spelades på högsta volym och finns fortfarande i mina hörlurar när jag är ute och springer eller är på danshumör. Gårdagens konsert var jättefin och det blev så grym akustik i och med att vi var i en kyrka. Nu är jag dessutom märkt med hans autograf, hihi. Jag hade inget papper med mig och han tyckte inte vi skulle skriva i en psalmbok så det fick bli på armen. Som tur är har jag aldrig haft någon crusch på den här killen (som jag haft på Rybak) så nu ligger det inte någon panik i att den här kommer tvättas bort.


Bowling



Hej Bloggis! Då har ännu en dag svävat förbi. Det går så snabbt, så snabbt! Men dagarna är bra och jag bara njuter! Idag var jag och mamma på stan - igen. Vi skulle bara dit för ett litet ärende men så ja, så blev det att vi gick in en affär och sa att detta är sista och sen såg vi något snyggt i skyltfönstret i nästa och så fortsatte det hela gågatan ner, haha. Jag fyndade en snygg t-shirt! Eftermiddagen spenderades i skogen. Jag och Lina tog en långpromenad och pratade igenom julen. Skönt! Ikväll har jag bowlat och ätit på restaurang med min musiklärare och mina tvärflöjtskompisar (döcoolt namn jag har på dem, va?)! En bra dag blev det alltså. Nu har jag trixat klart med min årslista som kommer upp på nyårsafton - prick klockan 12:00!


Julen kom och gick

Mina nya pyjamasbyxor

Så. Då var ännu en jul förbi. Idag gick jag och mamma på stan för att kolla in rean och man kunde riktigt känna att julstämningen var borta och att man nu fokuserar på nästa. Konstigt det där - hur vi människor ställer in oss. Vi är som klockor. Men jag har fått ett lugn inom mig och känner att jag stressat ner, vilket betyder väldigt mycket för mig.

Julafton firades hos farmor och farfar. Tomten kom och småkusinerna tyckte det var hur roligt som helst! Jag älskar se glädjen i barns ögon! Jag trodde de skulle vara mer reserverade mot honom - som jag var - men icke! Kul ändå! Igår samlades hela tjocka släkten, på mammas sida, åt julmat och pratade om julen och om minnen från när vi var små.

Fick ni något fint i julklapp? Jag fick ett par superdupermegasnygga gummistövlar! Röda - det har jag drömt om länge! Också fick jag täcke och kudde - som jag misstänkte eftersom jag själv var med och valde ut. Så nu sover jag som en prinsessa - i snygga pyjamasbyxor dessutom! Nu ska jag utmana familjen i Mario Kart! Jag ska vinna!

God jul fina läsare! ♥



Jag skickar ett julkort genom detta inlägg till vart enda kotte som läser detta! God jul och ha en mysig afton med massa kärlek, frid, paketer och köttbullar, hihi! Jag håller tummarna för att tomten knackar på hos oss! Jag tycker att han hör till julafton och jag måste erkänna att jag fortfarande tycker han är lite skrämmande. Poff säger det så står han där och knackar på fönstret med sitt långa, vita skägg! På julafton undviker jag från att sitta vänd från fönstret eftersom jag vill ha koll på tomten, så han inte skrämmer mig. Hade varit fantastiskt om Bonde Söker Fru - Bengt hade varit årets tomte!! GOD JUL!

Lillejulafton


Den enda dagen under julen som är lugn är just lillejul.
Eller ja riktigt så är det inte men många av juldagarna är uppstyrda av traditioner men just den här dagen är oplanerad. Väldigt skönt! Jag har spelat Mario Kart, varit ute på en långpromenad i stormen - gick till stranden och det hade blåst så mycket att stranden var flera meter längre (havet hade dragit bort från stranden eftersom det är frånlandsvind) och detta såg väldigt coolt ut - och nu ska jag baka pepparkakor med mamma. Ikväll ska vi äta grillat (tack! För är det något som är dåligt med julen så är det maten. Usch för grönkål och Janssons!) och följa Bingolottos uppesittarkväll. Svensson Svensson klockan nio ska jag heller inte missa. Ha en fin kväll fina fina fina du! Nu är det inte många timmar kvar till dagen med stort D!

Amaryllis



Då är det snart dags för den fina julen! Man går och laddar upp i veckor med städning, fix hit och julklappar dit och sen tar det fem blotta sekunder innan allt är över. Visst är det ändå lite sorgligt? Nu är det iallafall full fart här hemma. Mamma städar och pappa tvättar bilen (ja, den tycker han är viktig att få julfin) och jag har tomteverkstad och slår in klappar. Ikväll ska jag och Marcus baka Rocky Road och titta på Robins! Bloggis - njut av dessa dagar. Julen är ju nästan - men bara nästan - mysigast när man har allt framför sig - håller ni inte med? Men sen tänker jag på alla de människor som hatar högtider som dessa eftersom de är ensamma. Usch, jag tänker att det lika gärna hade kunnat vara jag. Hoppas de finner någon glädje mitt i allt detta ändå.. Man känner sig så tacksam när man tänker på hur bra man har det. Och maktlös, samtidigt, mot allt det eländiga. Vill iallafall önska dig Bloggis en trevlig helg!

Robins & ledighet


Det var alltså inte opera vi var på igår.
Fast det förstod ni kanske? Jag hoppades på att jag åtminstonne kunde lura någon där ute. Vi var på inspening av Robins! Väldigt roligt! Han var riktigt duktig och det var inte många tagningar som behövdes göras om. Kul! Och ödmjuk var han också mot sina kollegor! En toppenprogramledare med andra ord. Imorgon får ni ratta in ettan - klockan 21:00! Det ska jag göra och se hur stor skillnaden är mellan verkligheten och det man sen får se på teve!


Idag har jag stökat runt på Maxi och Rusta och ja.. Jag kan ju säga en sak - jag var inte ensam om att tänka den här tanken idag! Shit vad mycket folk! Och till råge på detta så övningskörde (stavas inte det så? Får alltid rött, krussigt streck markerat under ordet) i detta kaos! Jobbigt! Efter denna pärs kom Malin hit och det var så kul att se henne! Vi tränade på att göra fiskbensflätor på varandra! Också knådade vi varandras axlar. Vi är båda så bra på att vara stressade så nu när vi har gått på lov försökte vi andas och känna lugnet! ÄLSKAR LEDIGHET! ÄLSKAR!


K & J

Goddagens Bloggis! Starade morgonen med (precis som alla andra morgonar i december) med att bänka mig framför teven och se dagens avsnitt av Greveholm! Så himla kul att hela familjen Olsson har synts till! Resten av morgonen har gått i lugnets tecken. Så. Skönt. Ingen stress och inga måsten. Spelat Fruit Ninja på mobilen (skitskoj!) och druckit varm obóy!


Mitt i allt detta kom jag på att jag borde lägga till ett par länkar i min länklista som jag har här (längst ner till vänster). Karolina och Josefine är två tjejer som ska läggas till. Så länklänk - in och kika! Nu ska jag till skolan i typ två timmar (sen är det slut!) och sen ska jag hoppa på tåget mot Malmö! Ha en fin torsdag!

Powerwalk & paus



Det är verkligen en fiffig grej att lägga över bilder på blogg.se:s app och sen logga in på datorn och skriva ett inlägg. Jag väntar just nu på att bilderna från dagens promenad ska överföras. Så smidigt och snabbt går det - det gillar jag! Idag har jag alltså varit ute på en lång, härlig promenad! Att jogga är riktigt skönt och känslan man får efteråt är grym. Men att gå snabbt och känna hur benen får jobba är också hur gött som helst. Skillnaden på härlighetskänsla är att i joggingen får man den efteråt och i powerwalken får man den under hela promenaden. Nog snackat om det.

Nu är det bara en dag kvar i skolan - wiho! Jag har dock haft lite svårt att slappna av. Ni vet - varva ner som det kallas. Hur svårt kan det vara? Jo, så förbaskat! Man har ju gått på högvarv sen augustis mitt! Inte konstigt att ett två tre och pang säger det så ska kroppen förstå att den ska relaxa. Men nu har jag sagt till mig själv att jag kan släppa skolan. Och att säga det till sig själv är såååååååååååå skönt. Så nu har jag lov!! Och imorgon ska jag och Marcus på opera - han fick det i present av mig. Hehe. Ska bli nice! Aaahhaaa aaa aaaa ahhhhhhahaaaaa (det var introt till Malena Ehrmans låt som hon vann med i Melodifestivalen, för den som inte hörde det). En operalåt helt enkelt.


Tisdag 19.14

Tjena Bloggis! Jag får ursäkta för de senaste dagarna då det har ekat tomt här inne, inte alls meningen. Men jag har haft sista spurten i skolan (ledig imorgon och "avslutning" på torsdag!!) och den tiden jag annars brukar ägna åt att skriva inlägg har jag nu ägnat mig åt att börja på en nyårslista (ni vet en lista som ska sammanfatta året som gått med att man svarar på frågor och lägger upp bilder som handlar om året). Jag lägger upp listan till nyår. 





Snön har smält bort här och nu har jag inte alls den där mysiga julkänslan längre. Tänk vad mycket snön medför till stämningen. Tråkigt! Det som är positivt med bara gator är att man kan gå raska promenader igen utan att vara livrädd för att halvt slå ihjäl sig. Hmm, det gäller att tänka positivt även om man helst vill ha tjocka, vita lager på alla träd och grenar! Man förstår inte att det knappt är en vecka till jul! Wii!

Pappas bilder


Pappa visade mig de här bilderna som han tog vid hamnen igår. Visst är de fina?!


Fredag med inga måsten!

Wiho! Äntligen är jag pluggfri! Vilken befrielse att känna så! Det mesta i skolan börjar lägga sig på plats och jag ser ljuset i tunneln! Och idag är det dessutom fredag och därmed har jag en lång helg på tre dagar framför mig! Gött! Jag kom hem från skolan för en stund sedan och har en timme oplanerad nu. Ska jag träna? Eller ska jag städa rummet istället? var två tankar som gick runt. Men så tänkte jag NEJ, Annie! Du behöver inte alltid flänga rundor. Sätt dig ner och gör precis vad du känner för och inte för vad du BÖR göra. Så det är precis detta jag gör nu. Jag bloggar!

Igår fyllde föresten Marcus år. Min fina luciakille, hihi! Jag har ju tidigare berättat att jag tycker det är så svårt att hitta på någon bra present, speciellt nu när han både fyller år och det är jul inom loppet av bara ett par veckor. Men så kom jag på en brilijant idé. Och vad det är? Jo, det ser du nedan! OPERA -  HERE WE COME!


Den tolfte i tolfte, tvåtusentolv


Ja, då var giftedagen, turdagen och tolvdagen här!
Med strålande sol dessutom! Jag sitter här med handduksturban på huvudet och tänkte mest slänga in ett inlägg just för att det är 121212 idag! Hihi, aa sån är jag! Ha en fin dag alla härliga! Jag tycker vi alla ska önska oss något idag - så går det, om vi har lite tur, i uppfyllelse! Det ska jag göra iallafall! Puss&Kram!

En tur till Helsingborg

Hej Bloggis! Nu är jag hemma efter att ha spenderat eftermiddagen i Helsingborg! Jag har halkat fram på Helsingborgs gator med de här fina tjejerna för att nå vårt mål som var Medicinhistoriska Museet! Vi har fått en guidad tur med resten av klassen. Väldigt intressant att få höra hur sjukhusen fungerade förr och hur behandlingar gick till när medicinen inte fanns. De sa att man utformade sjukhusen med runda behandlingsrum och många fönster för att det var lättare att städa, för att ljuset var en viktig del i läkningsprocessen och för att.. äsch, det har jag redan glömt. Det är väl typiskt? Att man glömmer menar jag. Jag vill komma ihåg allt de säger men när man bli matad på hur mycket information som helst på kort tid så försvinner mycket, tyvärr. Det var iallafall kul! (Kan inte flytta på bilderna så det blir ett mellanrum mellan bild och text, nu struntar jag i det)


Sen mötte jag upp mamma och pappa också övningkörde jag hem. Puh! Snö, halka, mörkt och mitt i rusningstrafiken - det var en pärs! Nu sitter jag här med mina varma duntofflor och har en lugn kväll framför mig, i sällskap av den här söta tomten. Vi ska snacka skit och se om det går något bra på teve! Ser ni julkalendern föresten? Åh, så bra! Jag tycker fasiken det är lite läskigt att kolla själv på den. Hehe, fast det kanske man inte ska erkänna?


Sista racet...


... ja, så tror jag många tänker just nu!
Och det är ju både peppande och motiverande för kropp och själ att tänka "sista racet, sen är det jullov!". Jag sitter här med ett fördjupningsarbete som ska vara klart i slutet av veckan. Det handlar om astma. Hmm.. jag känner mig rätt trött på att skriva arbeten vid det här laget. Jag har gjort det år in och år ut och jag känner att jag är redo att lämna det nu för ett tag. För mig är det här med plugget nämligen inte bara sista racet för terminen utan för en obestämd tid. Den känslan är mycket märklig! Det känns ju himla bra på ett sätt men den stora frågan, som ättrar sig fast i mitt huvudet och som spinner runt, runt, runt i min hjärna är "vad ska jag göra till våren?". Jag hatar att inte veta. Men som sagt: sista racet med plugget och det känns gött, så gött! Astma! Nu kör vi!

Måndag + på vägen


Hej!
Jag gör ett försök att skriva ett kort, litet inlägg här medan jag är i farten! Den här dagen har gått som på räls! Allt har gått min väg och ingenting har krånglat, till skillnad från förra måndagen då allt var så hemskt och grått och ruttet. Det är som glömt nu! Körningen på Affes gick fint, det var dock väldigt många snödrivor på vägarna. Resten av dagen har gått i teoripluggets tecken och det tänkte jag fortsätta med nu. Mot körskolan för lektion! På med raggsockarna, vinterskorna och en tjock jacka - jag ska ta mig över er alla, höga, jobbiga snödrivor!

Tips, 70% rea!

Hej! Hoppas ni haft en mysig lördag! Min har varit kanon! Jag och farmor har gått på stan precis heeeela dagen och blivit klara med alla julklappsinköp! Så skönt! Vi var i en liten söt butik i Brännbornscentrum som lägger ner imorgon! Hon sålde ut massa söta blusar till 70%! Imorgon är sista dagen så jag tänkte tipsa er om det! Värt ett besök! Glad lördag!!

Min fredag i bilder

Hey! Då var det helg! Hur underbart?! Jag tänkte visa min eftermiddag i bilder. Ja, men se där! Jag har nämligen varit på hugget med kameran idag! Så vi kör på en gång!



Eftermiddagen startade med att jag pulsade i snön till Musikskolan. Ja, idag gick det inte att cykla. Jag gjorde det förvisso till skolan imorse men direkt man kommer i ett gammalt cykelspår så tappar man balansen. Och sen plogar inte plognissarna cykelbanan och då blir det såklart extra svårt att ta sig fram. Så jag fick helt enkelt gå, men lika bra gick ju det. Med mina marsvin till vantar så var det en skön promenad!


Väl på Musikskolan spelade jag och mitt härliga gäng jullåtar. Vi avslutade "lektionen" med Tears In Heaven, i fyrstämmigt! Så fin låt och speciellt med grym akustik i konsertsalen! Åh, jag älskar när man spelar i stämma! Det blir med en sådan känsla som är svår att ta på!


Sedan hämtade mamma mig och vi gick till stan för lite ärenden. Jag var bara tvungen att försöka fånga julstämningen på bild. Men ni vet, sånt är näst intill omöjligt. Torget var upplyst, gå gatan hade massa söta ljusanordningar, granen var klädd och på biblioteksbalkongen stod luciatåget uppradat och sjöng i stämma! Mys, mys, mys! Jag använde panorama-effekten på telefonen. Blev ju riktigt bra!


När jag kom hem kröp mina kalla fötter ner i dunpuffarna, jag lagade tacos och nu är det X-factor-final! Vem hejar ni på? Min röst faller på Awa! Vi får väl se! Ha en riktigt härlig fredag och trevlig helg kära, kära Bloggis

Glad onsdag!



Nu tänker ni: inte ett enda negativt inlägg till va? Och bevare mig väl för det blir det inte! Här är det en glad, alltså en på riktigt glad, Annie som talar! Jordens tråkigaste arbete är klart och jag känner mig ledig och lugn och glad och fin. Ja, ni hör ju själva! Ett under har skett! Nu sitter jag här och läser lite bloggar samtidigt som jag smygäter nötter och inväntar Marcus (som jag ska tvinga kolla på sista programmet av Bonde Söker Fru!). Imorgon är det torsdag, snart helg med andra ord, och nu är det inte många veckor kvar till jul! Wi! Har ni börjat på julklappsinköpen? Jag har hälften klar. Den stora frågan, som återkommer år efter år, är vad man ska köpa till sin bror? Tips, någon?

Jag är positiv, jag!


Tjena, tjena!
Superpositiva Annie här! Idag har jag verkligen haft världens roligaste dag. Jag startade dagen med att skriva om socialtjänstens historia. Sen cyklade jag på en snöig cykelbana till skolan. Sen lyssnade jag på en föreläsning om urinvägssjukdomar och njursten. När jag trodde lektionen var slut fick jag ett A4:a papper med 26 frågor om eksem och ryggskott som skulle besvaras. Hihi, superduper dag!

Dålig dag


Fy vilken dålig dag jag har haft idag, är på prutthumör nu.
Inget har gått min väg. Och här med har ni alla slutat läsa. Haha, ja men vem vill höra på en surpuppa? Iallafall - jag känner att jag bara måste få mig ur detta, så att jag kan släppa det sen. Jag rabblar allt och sen får det vara nog.

Min körskolelärare var sjuk idag så det blev ingen körskolekörning. Jag har försökt skriva på jordens tråkigaste arbete men det var så fattigt och krångligt med information på nätet att jag inte kom någon vart trots att jag satt med det i flera timmar. Jag tränade själv ett tag på gymmet men det gick inget vidare alls, precis när jag kommit igång fick jag nog och åkte hem i snöyran. Ja, nu i efterhand hörs allt som magateller men det känns ändå så trist att slösa bort en hel dag så nu går jag och gräver ner mig i snön. Hehe, eller så byter jag mina mjukisbyxor mot ett par jeans och åker med Hanna till ser Rögle istället. Ja, det hörs bra mycket roligare! Hanna har dessutom fixat sittplatser, så vi lyxar till det idag. Så, allt det negativa är ur kroppen och imorgon ska jag vara så fruktansvärt positiv. Föresten: har jag sagt att jag är kär i snön?


Måndag + magiskt ljus



Här är bilden som jag pratade om igår - mysigt ljus tycker jag! Då var det måndag igen. En vecka som ser ganska lugn ut för min del. Jag ska plugga en del körkortsteori, göra ett arbete om äldreomsorgens historia (hurra!) och ikväll ska jag på Rögle-match! Jag tror detta kan bli en bra vecka. Den tredje sista skolveckan faktiskt. Sen väntar jullov!

Är kär i snön


Åh, jag älskar snö!
Hur mysigt är det inte? Tyvärr fick jag inte rätt i gissningsleken men det gör absolut ingenting. Jag är bara så glad att det kom snö lagom till denna söndag. I år blev det en riktig julskylning. Med snö under fötterna och flera minusgrader. Kallt som tusan var det men värmde mig inne på ett mysigt fik. Var ute en stund vid två, när solen gav ifrån sig ett magiskt ljus och tog några bilder! Jag ska visa en bild på Cindy (ja, hon får utstå mycket fotande) som är så härlig! Jag ska bara redigera den först. Den mysigaste helgen på länge!

Sol & stjärna

Ja men så minsann blev det jul igen! Eller ska vi kalla det jul redan? Hm, jo men jag tycker väl ändå! Idag är det ju dessutom första advent. Min stjärna hänger i fönstret sen förra helgen och lyser så fint om kvällarna. På dagarna ser den däremot mer ut som en sol. Det är först när man släcker ner som de små ljusen bildar en stjärna.



Idag är det julskyltning här i vår lilla stad och den har jag längtat efter länge. Jag tycker den inviger julen på ett härligt sätt. Jag tänkte gå en runda på stan och handla lite julklappar. Sen ska jag till torget och se vad de är för julstånd uppe i år. Antagligen ser det precis likadant ut som förra året och förra igen och igen. Men det är väl just det som är det charmiga antar jag? Glad första advent härliga läsare!

RSS 2.0