HÖSTLOOV!!

Nu är det äntligen lov, sååå skönt! Att få vila ut och sova länge på morgonen!

Igår kväll hade Jag, Lina, Malin och Johanna tjejkväll hos Johanna ! ! :) <3
Idag har jag varit ute på långpromenad med vovven (: Vi gick till havet och i skogen! och nu har jag satt mig framför denna underbara lysande skärm (:
Klockan har nyss slagit fem och det är redan mörkt ute :( usch och fy och blä! Det är så tråkigt med mörker! Nu är verkligen hösten här. Det har jag sagt innan också. Men nu är det VERKLIGEN höst! Idag har det varit ganska kallt, men med klar himmel så gör det inget!

Ikväll ska jag dansa och tills dess ska jag bara njuta av att det är lov! (:


Då var det måndag

Idag har jag som sagt varit i skolan. Från nio till tre. Maja, Malin, Lina & Jag! Och hundra andra kändes det som. Vi åt på pizzerian på lunchen och där emellan pluggade NO ! !

Den här bloggen är inte så personlig, har jag märkt ! Synd, men jag är inte redo för att vara det än .. om du fattar (:
Jag får väl mogna lite och se om jag vill vara det!

Nu måste jag gå! MÅSTE DUKA; KUL ??!!! Hejdå!

Söndag

Regninga söndag!

Idag öser regnet ner! Och ganska blåsigt är det för den delen också :( Jag började dagen med att kolla på Idol. Var inte hemma i fredagskväll ju så spelade därför in det! ABBA tema och allt! :) Tyckte att Anna var bäst! Jäklar vilken röst hon har... helt sjukt! Sen var jag ute och sprang! Och i skogen var det fullt med vattenpölar. Till en börjar försökte jag hoppa över dem men jag märkte att det lönade sig inte! Så jag sprang rakt i dem!! Snacka om att skorna inte var vattentäta! Dem var alldeles genomblöta och strumporna är nog så att man kan vrida dem! Och byxorna är svarta av all lera!

Men imorgon är det skola som vanligt. Eller inte som vanligt för egentligen är jag ledig nästa vecka!.... men ska gå måndag och tisdag och sen har jag också lov!! :D

Lördag

Idag har jag och Ebba varit i stan och fikat! Vi hälsade på Elin som jobbade och kollade hur Ida såg ut när hon slingade håret! Senvar vi på bio :) High school musical 3. Väldigt gullig film. Och en aning sorglig ! Efter bion körde jag Ebba hem på MOPPEN :D! Sen sprang jag en runda!  Och ikväll har vi haft gäster!  Så fin har min lördag varit!

I natt ska vi alla skruva tillbaka klockorna en timme! Så söndagen blir en timme längre! Men jag tycker att det känns som söndag idag. Eftersom jag hade studiedag igår! Men så skönt att det bara är lördag!

Haaajdå! (:

Jordgubbsplantor

Fredag. Idag är jag ledig från skolan! Underbart skönt! Snart ska jag ut i de regniga vädret med Cindy.
Och jag undrar en sak!? Jordgubbsplantor ska väl bara "blomma" på sommarn? Igår hittade jag några stycken på plantan. Smakade bara en... men jag tycker att snart borde det inte komma fler! Det fick ialla fall vara den sista för i år.
Den kändes faktiskt lite frusen! Hahaa.. Kanske inte det intresantaste att prata om. Men var bara tvungen att få fram det!
Ikväll ska jag, Lina och Elina ut o äta (: och sen blir det filmkväll hos Lina! Såååå mysigt!

Annie

Frihet och trött

Tisdag

Idag efter skolan gick jag till havet med Cindy. I en period för en tag sen var jag där flera gånger i veckan. Men så är det inte nu längre! Men skönt var det i alla fall! Ganska blåsigt, men en skön vind och tyst. En sån frihet att få kolla ut mot ingenting. Lättare att andas  vid havet. Jag såg några människor en kilometer bort, och tre-fyra vindsurfare men annars var det bara jag och Cindy.

Annars har denna dagen varit ganska tråkig. Skola, lite ont i huvudet, magen och inte på världens bästa humör (kanske märks med min inställing idag, sorry) Men alla dagar kan ju inte vara bra. För om det inte finns några dåliga kan det ju inte finnas några bra! Så så var det med det! Nu ska jag fortsätta sitta här och förhoppningsvis är jag snart lite gladare :)


Sådär. Ännu en vecka

Sådär. Ännu en vecka är avklarad! Ganska skönt!

Nu är det lördag, klockan ska snart slå elva och jag sitter här ! Nu i veckan har jag haft prov på moppekursen. Och jag klarade det :D lättad ! Nu ska jag bara vänta på förarbeviset och det är mycket segt! Men snart så :)
På skolan har vi haft temavecka: Vänskap och nått ? Kommer inte ihåg. Men vi pratade i alla fall om kost, alkohol, tränade dans, karate och så var det  Friskis igår!

Jag sitter och bläddrar igenom bilder sen i somras! Och visst är det bättre med soliga, långa dagar :D
Nu ska jag forsätta att drömma !

Snart kommer vi på vägarna

Den här veckan har jag och Lina har varit på moppekurs onsd-torsd !
Nu är det bara det praktiska och prov kvar sen är vi godkända till att köra EU-MOPPE :D Fast vår lärare var fransman och pratade snabbt, otydligt och tyst! Så det var inte så lätt att fatta allt... men vi har fått böcker med skyltar, regler och fakta som vi ska plugga in tills nästa torsdag!


RSS 2.0