35.8 %

Lördag. Känns skönt att det är lördag. Idag följde jag med mamma o pappa, vi handlade på MAXI!
Egentligen ville jag ut o gå idag men jag har ont i halsen. Fast jag hade klarat av en rask promenad men det känns bra att skylla på att min hals segar.

Jag har hållt på med min design på min blogg i ett antal timmar. För att få fram lite blå färg på bakgrunden var ju jättekrångligt. Igår när jag skulle testa en annan design (jag trodde man kunde göra det UTAN att den skulle sparas)  så försvann allt det blå och designen bytades ut mot den jag valde!!! SÅ IRRITERANDE! Men jag ska försöka göra bloggen lite roligare för just nu ser den att vara begraven! Aja.. nästa gång du kollar bloggen kommer det se ut som ...som nått fint :)    förhoppningsvis

Tjugonionde augusti tvåtusenåtta

Jaha. Då var det fredag. Idag hade jag SO hela dagen och "min" grupp fick i uppgift att diskutera etiska dilemman. Det gick ganska bra. Men vi hade lite olika åsikter om saker och ting. Men så ska det vara! Nu är det helg och det känns mycket skönt. Tänk att man kan vara trött på skolan efter drygt en vecka.
Jag är konfirmerad sen den 26:e april i år och igår fick jag en inbjudan om en återträff i nästa vecka. Jag får se om jag går för den krockar med dansen.

Söndag förmiddag

Hejsan! Nu är klockan drygt tolv så ännu har det inte hänt så mycket idag! Jag har varit ute och gått i knappt en timme med Cindy. Och i eftermiddag/kväll kommer kusinerna hit för att fixa och trixa med en film! TACK o HEJ (:

Klockan är...

Klockan är tjugo i elva och jag sitter här framför datan och väntar på att Lina ska komma! Vi ska ut o gå :)
Sen vet jag inte vad som händer. Det regnar och regnar och åter regnar! BLÄÄ! Men vi får se vad som händer en sån är lördag

Andra skoldagen

Hejsan allt fint folk som läser min blogg :)  

Nu var andra skoldagen avklarad. Idag hade jag NO nästan hela dagen. Kom faktiskt igång ganska bra :)
Det är jätteroligt att träffa alla igen! Känns lite konstigt att vara i skolan men ändå så ovanligt vanligt. Efter skolan fikade jag med några kompisar, mycket trevligt. Nu ska jag snart äta mat och sen får jag se vad som händer :) 

 Ha en trevlig fredagkväll!

Semestern är över och sommarlovet är slut

Hejsan alla glada!

Nu har jag tillbringat två veckor på Cypern. Där är helt underbart, fina stränder, ljusblått hav, 40 grader varmt o fullt med snygga killar. Kan det bli bättre? Idag började vardagen. Det var jätteroligt att träffa alla igen. Och jag började inte förrän klockan 10 så det var skönt. Men det har börjat hur många nya som helst!! Hoppas att du har haft en bra dag. Nu är det bara en dag till sen är det... helg :)

Börjar bli frisk

Nämen tjenare!

Jag vet inte hur många gånger jag har skivit om hur vädret är på min blogg. Men jag är en sån människa som verkligen påverkas av vädret. Idag har det i alla fall varit lagom fint väder. Jaa, det har inte varit för varmt eller för kallt. Jag har mått tillräckligt bra idag för att kunna träffa Ebba. Fotogalna som vi är tog vi några bilder. Jag fick radera en del ... pappa gillar inte när jag fyller datan med kort. Men det gillar jag :) Nu ska jag kolla på tv.

Fredag

Idag mår jag bättre. Lite förkyld fortfarande men jag börjar bli pigg igen. Idag har jag och mamma gått på stan och i eftermiddags träffade jag Lina och Anton! Vi åkte en runda till havet och hängde där med sanden, solen och getingarna! Hoppas att du har haft en härlig dag och njutit av vädret... för snart ska det vända har jag hört

RSS 2.0