Helg helg det luktar...

Helg helg det luktar helg (:

Igår så hade min skola "skoljoggen"! Jag gick de 3.8 km eftersom jag är förkyld men mina två snabba vänner vann med tiden 19.00 minuter. Grattis My & Johanna! Mycket stolt över er! (: Idag fick vi äntligen äta glass i skolan, efter som vi skulle fira My och Johanna ! Gott! Annars har skolan varit som vanligt idag. Vi testade kasta suddi på förmiddagen, men Johanna missade tyvärr fönsret fyra gånger och sen såg en lärare oss så vi fick lägga av :(

Imorgon bär det av till Maja på kvällen. Ska ha en tjejkväll med dem bästaste! Och vi har planerat lite som Maja inte har en aning om (: Ska bli skoj! Ha en super helg !

Tisdag

På hemkunskapslektionerna får vi i nian inreda en lägenhet! Vi får själva välja färg, möbler, golv, textiler m.m. Och detta är superroligt! :D så jag och de andra tjejerna i nian har riktigt roligt på tisdags eftermiddagarna ! Idag fick vi även smaka kanelsnäckor . Gott gott gott!


Här igen

Helgen har varit jätterolig! Har redan berättat vad jag skulle hitta på! Men i alla fall, i lördags var jag och shoppade med Lina, Malin och Johanna. Vi hade en mysig dag och på tåget hem gjorde vi bort oss med ett äpple, en glasspinne och en puckokork. Jag tror även att vi kunde uppfattas som en aning puckade! Men det är vi ju också (: På kvällen träffade jag Maja! Jag träffar henne bara några gåmger om året tyvärr. Midsommar, nyår och när vi fyller år typ. Så därför har vi väldigt mycket att prata om (: Så lördagen var mycket lyckad. Igår tog jag hand om en liten pojke som är 9 månader. Jag fick honom att somna, det har jag aldrig lyckats med någon annan bebis innan! (: stolt! 

Idag har jag varit i skolan och haft engelska. Jag är i en början av en helt underbar förkyldning. Så jag har känt mig trött och en aning gnällig idag! Men självklart kunde jag inte motstå att gå på stan med Malin efter skolan. Hittade inget som sa klick så därför fortsätter jag att ha pengar i börsen (: Hi hi! Men det var en roligt att gå på stan med (lilla) Malin, var så länge sen sist (: Ikväll har jag varit väldigt trött. Har bara suttit vid datan när jag egentligen borde plugga lite. Men att jobba är ju inte livet! Imorgon ska jag på bio med Maja (: Vi ska kolla på "Patrick 1.5. Maja har redan sett den två gånger men hon ville se den med mig också (:


Hål i strumpan

Hejsan alla fina männsikor!

Idag har jag varit i skolan. Inget speciellt hände. Jag gjorde det första matteprovet och hoppas att det gick bra! Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Se om det går något bra på TV:en. Det är hål i min strumpa så jag ska slänga den.. och partnern får också trilla ner i papperskorgen! Snart har jag inga snobbenstrumpor kvar :( så jag blir nog bara tvungen till att köpa nya...! Som du ser: jag hade inte så mkt intressant att skriva om idag.. trevlig helg!

Hajdå

Snart är det...

Snart är det helg ! ! !

Vissa helger ska man inte göra någonting, inget planerat! Men så ser inte min helg ut. På lördag ska jag och tre fina vänner shoppa loss och umgås! Det ska bli riktigt mysigt och roligt. Jag har inte köpt ett plagg (ok, ett men inget mer) sen vi bestämde detta! Så det blir till att stiga upp tidigt på lördag och åka tåg (: Är borta från halv tio till halv fem ungefär. Sen på kvällen ska jag  träffa Maja (: På söndag blir det också till att gå upp tidigt. Jag ska dansa mellan halv elva och tolv. Och klockan två ska jag vara barnvakt till en liten kille på nio/tio månader (:

Jag längtar till helgen (:

Tisdag

Det har varit en mycket bra dag! I skolan jobbade jag med matte, fick slänga kompisarna i buskarna på rasten och påbörja att inreda en lägenhet (: Efter skolan åkte jag och två underbara vänner till pizzerian!
Nu sitter jag här framför datan med tandborsten i munnen och tandkräm runt munnen (snart) så jag ska spotta och kolla klart på "Vem kan slå Filip och Fredrik?" och sen är det till att säga godnatt!

Så jag säger det lute förtidigt, godnatt och sov sött <3

Mina vänner

Jag vet inte vad jag skulle gjort utan mina vänner! Det skulle vara så tomt och trist och ruttet och jaa. Det skulle vara så hemskt! Och tänk så många som har det så?! Skolan skulle ha varit ett rent helvete om jag inte hade haft någon att vara med! TACKTACKTACK för att jag har vänner, för att jag inte behöver gå ensam och tack för att mina vänner är så underbara!

Måndagar brukar vara ganska sega och trista! Första dagen efter helgen och det är så långt tills nästa! Men denna måndag har varit mycket bra! Jag har varit pigg och glad ! Fast idrotten var ganska jobbig och det blåste och var kallt på idrottsplatsen!


Snart kör jag så det ryker

Dans klockan halv elva idag! Jag vaknade halv tio så det var bara till att äta och iväg!

Alla vet vad som innebär när man fyllt 15? Jag menar inte det ena utan det andra: att man får köra moppe! Jag ville inte innan men nu när kompisarna ska/har skaffat så blev jag också sugen! Idag har jag tränat lite på att köra. Det gick bra, var riktigt roligt (: Men att få upp stödet var lite svårt... men det lär jag mig (:
Nu måste jag fortsätta med engelskan... jag vill ju gärna göra annat men men... hejdå

Liseberg och Ayia Napa

Lördagen den 13/9-2008

Jag kollar ut genom fönstret och ser en blå himmel med inte ett moln på och solen strålar! HELT PERFEKT, med andra ord! Jag har en stark längtan (säger man så?) av att åka till Liseberg! Bara få skrika utav glädje och åka det som jag egentligen inte vågar åka. För något år sen (2) så åkte jag ingenting. Jag kunde knappt åka Lisebergsbanan. Men förra året när jag var på Gröna Lund så struntade jag i att vara rädd ! ! ! Och då blev allt mycket roligare! Så nu vill jag till Liseberg och åka åka åka!! Hoppas att det blir av :) Jag vill också tillbaka till Cypern! Nu när det börjar bli kallt här hemma hade det varit riktigt gött att få bada i 30 graders vatten och snorkla vid Nissi Beach! Att få sola tills man inte orkar mer och bara få känna den tryckande värmen! Men jag ska fortsätta drömma och sakna!

Snart kommer Ebba hit så jag måste kila!
Hoppas att du får en jättebra lördag!

Hej Du fina

Hej Du fina människa!

Nu är det helg, känns som att det inte var så länge sen jag skrev det ! Men jag skriver det igen för det är lika härligt varje gång! Efter skolan idag kom min fina kusiner hit (: Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt och om tjugo minuter går sista timmen av "Paradise Hotel". När vi var påväg till Cypern för drygt en månad och skulle checka in på flyget så ska man alltid sätta på info-lappar på alla väskor som man ska ha med sig. Så Mamma började skriva vårt namn och adress och hotellet som vi skulle till (Paradise Village). Precis innan vi checkade in sa jag till mamma: Men mamma du har ju skrivit Paradise Hotel på alla lappar. Och sen tyckte mamma att vi skulle byta alla lappar men jag tyckte bara det var roligt :) så det fick stå kvar :D Så väskorna kom till Paradise Hotel(eller inte) och jag o familjen landade i Larnaca och kom som tur var till Paradise Village och inget annat!


2008-09-11

Som jag sa igår var det brännbollsturnering idag... Min grupp vann tre av sex matcher. Det började inte regna och solen tittade fram hela eftermiddagen!  Jag är ganska tom i huvudet nu men måste bara säga att imorron kväll är det final i "Paradise Hotel". Det är en gammal säsong från 2005 men jag har inte sett den. Så om någon vet vem som vinner så håller ni TYST!!! Nu ska jag kila!

Idag har jag...

Idag har jag haft idrott på morgonen. Ganska jobbigt, om jag får säga det själv... eller klart jag ska säga vad jag tycker. Lönt annars att ha den här bloggen. Själva idrottspasset var inte så jobbigt. Det besvärliga var att idrotten är mellan nio och tio. Vi får gå från skolan tjugo minuter innan passet börjar och är klara så att vi är tillbaka vid kvart i elva.
Då hinner vi ju bara plugga i en halvtimme för sen är det lunch. ÅÅÅ så störigt!

Många av mina blogginlägg börjar ofta om att jag stör mig på saker och ting! Och sen kommer jag på mig själv och får berätta något bra som har hänt! Och det ska jag även göra idag: Jag har gjort klart en svenskaarbete idag :D
Jag får alltid en skön lättnad när jag har gjort klart ett arbete! Och ikväll är det dans :) ..och imorgon är det brännbollsturnering! Fast man ska ju ta en dag i taget!


Hejsan hejsan och ännu ett...

Hejsan hejsan och ännu ett hejsan!

Då var det tisdag eftermiddag och klockan har nyss slagit fyra! Jag kollade min "teliamail" för en stund sen och den var full! Jag har inte öppnat den sen i slutet av juli så det var ju inte så konstigt. Hela eftermiddagen har jag tillbringat i skolans fräscha kök...Vi stekte potatis, lax och gjorde nån sås. Och sen bakade vi muffins. Fast några superkockar är inte vi 9:or i min grupp.. eller så är inte matrialet som vi får använda oss av det bästa. Alla skolor borde ha tillgång till fina, städade och stora kök! Och stekpannorna var uuhhhh usch öööö så äckliga!
Ikväll ska jag vara barnvakt till fyra barn (: Så det blir fullt upp ! Och innan dess hade jag tänkt hinna ut o jogga en runda så jag får nog öka takten lite, hejdå!

Då var det söndag

Nu kommer jag dansa på onsdagar och söndagar! Precis som innan fast på söndagarna kommer jag börja halv elva istället för halv tre! Så som ni förstår har jag dansat idag :D Jag har bestämt att jag inte behöver plugga på lördagar för då ska det vara helg men på söndagar måste jag göra någon form av skolarbete. Så jag satte mig ner och började med ENGELSKA. Men när jag ska plugga så vill jag gärna ha ursäkter till varför jag inte ska göra det. Idag till exempel kom jag på att jag nog behövde ringa Lina och Malin. De blev ju sjuka i fredags så jag måste ju höra hur mina söta vänner mår :)
Och sen när jag hade pratat med dem så plingade det på dörren o då undrade Cornelia om jag ville gå en sväng med henne. Och det ville jag ju såklart och sen när jag kom in var jag tvungen till att äta lite godis! Och sen satte jag mig ner en stund, skulle hämta ordlistan och viipps så var datan och msn framför mig så då var jag bara tvungen till att logga in ! Och nu sitter jag här med en orange ruta som lyser, Maja har nått att säga :)

Jaa, som sagt jag är inte sugen på att plugga idag!

Femte i nionde

Alla är förkylda just nu! Det blir ALLTID så när skolan börjar. Tråkigt!

Idag har har jag varit i skolan. Allt var som vanligt. Eller nej, Lina blev sjuk och gick hem :(, tyskan började och jag och Malin pratade bort hela eftermiddagen (kanske inte så ovanligt?)

Ikväll har kusinen bjudit ut mig på resturang (: det ska bli mycket trevligt! Vi ska äta tacos (: (man kan ju inte ändra på traditionerna)

Trevlig helg ! !


4:E SEPTEMBER

Torsdag torsdag gissa vilken dag det är? ...RÄTT torsdag :)

Jag gillar när klockan är tre på eftermiddagen och det är  torsdag. Då slutar skolan och man vet att det bara är en dag kvar och sen är det helg!

Nu känns det att hösten är påväg. Det blåser (jag vet att det kan blåsa annars också) men det är så typiskt hösten, det är kallt och nu är det ju mörkt redan vid halv nio-nio? USCH JA!
Men den är  mysig på ett sätt, löven ändrar färg och det kommer nya kläder i butikerna! :) Så det beror ju på vad man har för inställning. Och jag ska ha en positiv sådan till hösten 2008!

TACK FÖR MIG

RSS 2.0