Mitt i allt julstök..

..längtar jag till varmare platser!




Det tog mig en halvtimme att ladda upp dessa bilder så jag får lägga in fler en annan dag.

Kudden kallar!

Julklappstips

Ska vi gå på julklappsjakt? Här är några ting som jag inte hade tackat nej till!



-Tomten!

Tjolla hopp!

Måndagen är här och jag har varit riktigt trött idag. Det var skönt när barnen ville höra på sagor istället för att springa runder och tjoa. Imorse på samlingen tände vi det första adventlsjuset. Fröken förklarade för alla barnen att advent betyder ankomst.

- Vem är det vi väntar på? fortsatte Fröken..
- TOMTEN, skrek alla barnen i kör.

Haha, inte Jesus minsann, han är ju inte så viktig. Det är ju inte han som ger oss julklappar.



Imorgon är det förste december. Ska du kolla på julkalendern? SupersnällasilverSara och StålHenrik.. det kan ju vara något. Fast jag tror jag ska plocka fram "Sunes jul" eller "Greveholm" och kolla på dem från början. Ett avsnitt varje dag!

"Dom går åt som smör"



Kolla mellan sekunderna 23-26. Dannys näsa rynkar sig så gulligt! HAHA, nu hörs jag ju som en äkta fjortis och det var verkligen inte bra! Men.. ja, jag har inga ursäkter. Dannys näsa är gullig när den rynkas! Det står jag fast vid :-). Jag tycker att han passar som skåning. Kan han inte alltid prata såhär?!

Fikajakt

      

God kväll!

Nu har jag precis rullat hem från julskyltningen. Jag åt pizza. Jag blir mätt, proppmätt, men Zlatan är god! Om du ska äta pizza i Ängelholm så gå till Acapulco och beställ en Zlatan-pizza med stark sås!

Vi var på fikajakt i några timmar. Vilket dåligt utbud av caféer det finns i Ängelholm. Vi ville äta en kladdig kladdkaka på Graffiti. Men den var slut. Därför gick vidare till Espresso House. Men den var det fullproppat med hockeyspelare och människor ;-). Haha.

Också gick vi till något mysigt café lite längre ner på gågatan. YEESS, vi ska få fika, i lugn och ro. Det ser jättefint ut när vi tittar in genom fönstret och lagom mycket folk. Precis när vi ska gå in så säger tjejen som jobbar där att de stänger..  Så vi gick vidare och kom fram till att vi får ge upp fikajakten och äta pizza istället. Det satt som en smäck!

Julskyltningen är så mysig. Det borde vara lite kallare och lite snö. Då hade julkänslan varit starkare. Jag vill ha jul, jul, jul! Åå, jag älskar julen!

Julskyltning på Intersport

Idag är det första advent! Yeehooo, nu tycker jag att vi kan säga att det är jul. Eller iallafall julskyltning, för det är det idag! Och den får man inte missa. Det är så fint i stan med alla lampor och jag gillar stämningen. (Bara jag slipper var inne på Intersport en gång i halvtimmen, så som det var förra året när mitt sällskap var tvungna till att kolla in alla Röglespelare som var där och skrev autografer.. De bytade nämligen spelare en gång i halvtimmen och dessa Röglefansen ville ju ha alla autografer...! Haha, nu´sitter jag och skrattar åt detta. Det var ju riktigt gulligt och jag är ju glad för mina autografer men just då var jag så jäkla trött på deras hockeybegär!




Nu ligger jag i soffan, nerbäddad under en tjock filt och känner inte alls för att resa på mig.  Och det är ju söndag, vilket betyder vilodag och därför kan jag med gott samvete ligga kvar här ett tag till :-).

Ha en riktigt fin första advent!


Jag trodde jag var cool

God kväll!

Jag träffade mina grannar i några timmar i eftermiddags. Vi har inte setts sen i somras men av någon anledning känns det inte alls stelt eller konstigt att träffa dem. De är så söta, åtta och tio år gamla. Vi var ute med Cindy. Jag tänkte vara lite taskig och skrämma upp de lite. Det var alldeles mörkt och vi gick nära skogen..

- Mamma har sett en räv här för ett tag sedan. Nämen kolla (också pekade jag in i skogen) där går ju räven, sa jag.
- Nej, lägg av Annie. Så får du inte säga, nu blev jag rädd, säger en av grannen.
- Men är det inte en räv där inne skogen? fortsätter jag lika tufft.
- Nej, lägg av nu.
- Ok, då..



- Men vet du Annie? Jag ska berätta en sak för dig.
- Jaha, vaddå? säger jag.
- Det var en uteliggare här för ett tag sedan. Han var i skogen.
- Haha, nej tror du verkligen det?
- Ja, ja, det är sant, säger tio åringen
- Varför tror du det?
- Jo, för där var ett tält i skogen och utanför tältet kunde man se ett par fötter...
- Nej, lägg av också känner jag hur hjärtat slår snabbare.
- Jo, men det är sant Annie.
- Nu vågar inte jag gå hem själv. ****** du får följa mig..
- Ok.. eller nej, jag vågar inte följa dig. (För då måste hon gå ensam sen en bit)

Också sa jag hejdå och lämnade av två, mycket coolare människor än jag också sprang jag allt vad jag kunde hem! Det är inte bra att vara för kaxig. Man får verkligen tillbaka.. minst sagt. Fy vad jag rädd jag blev. En åtta och tio åring kan skrämma upp mig.. ALLA kan skrämma mig. Det är inte roligt att vara lättskrämd, inte för mig iallafall.

Nu sitter jag här med Malin. Vi har precis kollat på Robinson och nu ska vi titta på "Min brors flickvän". Jag tror att det är en riktigt Anniefilm. Nu ska jag inte vara osocial utan passa på att umgås med Flun. Vi träffas inte så ofta längre och det lite ont i hjärtat...



Många kramar Annie!

Full rulle

Hejsan!

Nu är jag hemma från ett par timmar på stan tillsammans med Mamma. Innan, när jag gick på en skola inne i stan, gick jag på stan i princip varje dag. Jag visste vilka kläder som fanns i alla favoritbutiker. Nu är jag nästan aldrig där. Någon gång i månaden.

Jag fick min klocka lite indragen så nu sitter den perfekt på min arm! Jag testade några jättesöta tunikor och klänningar inne på MQ. Kläderna från Bondelide är så himla fina och känns så välgjorda.

Imorse var jag på ett Medelpass med min träningskompis Maja. Jag har kommit fram till en sak. Att när man tränar har musiken man lyssnar på väldigt stor betydelse. Tycker man om musiken kämpar man tills man stupar. Om man däremot inte gillar den kollar man bara på klockan och man får inte den där kicken att fortsätta.

Nej, nu ska jag se till att hitta de bästa passen, med bra musik! Jag återkommer om detta :-). Det roligaste just nu är iallafall kickboxning. Det är så jäkla jobbigt och roligt! Det kan jag verkligen rekommendera.

Såg du Idol igår? Mariette åkte ju ut! Hon skulle ju komma tvåa. Tur att Erik är kvar iallafall. Han är bara bäst. Men jag tror Tove är en mycket svår konkurent. Jag är rädd att hon vinner. Fast jag tror tvtittarna är fler tjejer än killar och då har nog Erik en fördel!

KRAMAR

Lörday!!

God morgon höll jag på att skriva. Men klockan är ju faktiskt ett. Jag ska till stan nu så får skriva mer sen. Glad lördag!


Monalinas leende



Linas leende smittar verkligen av sig!

Klockan!



Den är lite stor.. men vad gör det. Jag kan ju ha den på foten. En fotklocka istället för en armklocka. Eller kan jag gå till en urmakare (det var et urgammalt ord) och få den fixad.

Trevlig fredag önskar jag Dig! Puss och kramar

Jag älskar fredagar

Jag är så fruktansvärt tung i huvudet just nu och känner mig trögtänkt. Jag kommer inte på något att skriva förutom att jag älskar fredagar och att min klocka har kommit! Kommer du ihåg hur glad jag blev för två veckor sedan? Kolla annars HÄR.

Åå, den är så snygg att jag dör! Jag lägger upp en bild på den lite senare ikväll eller imorgon. Det är Bahnhof ikväll men jag är ganska trött efter veckan som gått och känner inte för att trängas med halva Ängelholm. Men kanske att jag åker hem till Maja en runda och ser till så att tjejerna mina tar det lugnt ikväll :-).



Smurfcollage

Jag sitter och mixtrar lite med Picnik..


Jag hatar regn!

HEJSAN!

Vi börjar med gårdagen då jag var på spinning. Det finns vissa träningssätt som är jättejobbiga. Men man tycker att det är så roligt så man kämpar ännu mer.. Så tycker jag inte om spinning. Det är bara så in i helvets jobbigt att jag tröttnar på det snabbt. Maja har en helt annan mening om den här träningen så vi får väl se vem som vinner fighten med att träna mer i det där mörkblå rummet med massa cyklar.



Idag hade jag besämt mig för att cykla till skolan (jag skulle ju egentligen ha gjort det förra torsdagen men det var inte så bra väder då. Det var det däremot idag.) Solen sken och jag kom iväg i tid. När jag kom till skolan hade vi idrott, kickboxning, som förövrigt är riktigt roligt! Sen var det matte där vi fick tillbaka våra matteprov och jag blev väldigt nöjd! Äntligen! Också hade vi engelska där vi ska skriva en uppsats (vi har morgondagens lektion också på oss). När jag cyklade hem vid fyra tiden var det inte lika fint väder längre. Det blåste som tusan, regnade och var mörkt och jag hade ingen mössa med mig så jag frös öronen av mig!

Jag kom hem, fick duscha för tredje gången idag och klä på mig torra kläder. Sen tränade jag lite på en jullåt som jag hade i läxa till flöjten och sen körde jag iväg till Musikskolan.. Jag kom fram, spelade och satte mig sen på moppen för att köra hem, då det spöregnade ute. Jag kom hem, dyngsur ännu en gång och har kommit fram till att idag hatar jag regn!


Det här paraplyet hade passat mig perfekt!

Nu har jag lite tid till att ta en paus och andas ut. Det har verkligen varit mycket den här veckan. Så nu ska det bli skönt att inte göra någonting alls ett par timmar! Hoppas du har det bra, trots allt regn..! Puss & Kramar

Mitt i veckan

Hejsan svejsan!

Nu har jag varit sista dagen på dagis för den här veckan. Imorgon är jag tillbaka i skolan. Det känns lite konstigt. Jag har ju lixom börjat vänja mig vid att gå till "jobbet" på morgonen.. Det är roligare att vara på dagis än vad jag trodde från början. Jag hade tänkt mig att jag inte skulle ha tillräckligt mycket tålamod med barnen.. Men jag tycker att det är roligt att kunna föra en diskussion med de stora barnen samtidigt som de där söta, små ungarna är så himla gulliga när de vill sitta i knät och mysa.

Ikväll ska jag, Maja och Lina gå på spinning. Det är nog det absolut jobbigaste passet. Jag känner mig helt slut efter en kvart och när jag då vet att det är en hel timme kvar vet jag inte om jag kommer stå ut! Men jag ska ta mig igenom detta och förhoppningsvis känns det riktigt skönt efteråt!

Jag älskar verkligen den där känslan efter att man har tränat. Ett lugn fylls hela kroppen av! Det är nog det bästa med att träna :-). Plus att man får en Jacob-Black-mage då förstås..



För den som inte känner till Jacob Black visar jag en bild på han här..



Look at this hot man!!!

Macksnack

Klockan är 20.27 när jag loggar in här. Jag har träningsvärk i händerna. Boxningsövningarna tog hårt igår! Jag är den typen som gillar träningsvärk. Den smärtan är så himla härlig att ha, även om den kan vara besvärlig. Då vet man lixom att man har tagit i och kämpat (eller att man är ovältränad, haha) men jag föredrar ju såklart att tänka att man har kämpat!

Just nu är jag väldigt trött. Både i kroppen och knoppen. Dagarna springer iväg att jag knappt hinner tänka. Som du märker kommer det bli mycket snack om träning här framöver. Men den som inte trivs kan ta sitt pick och pack och lämna min blogg.

Jag stannar i varje fall.



För att variera mig lite och inte bara prata om träning så tänkte jag visa min supercola macka som jag hittade häromdagen i mackpåsen (det var ett konstigt ord, det heter kanske brödpåsen på korrekt svenska). Det kan ha varit han på bageriet som tänkt att "den här mackan kommer säkert hem till Annie så då får ju jag passa på att skära ut en litet hjärta". Eller så var det bara av slumpen att den här mackan blev som den blev. (Jag hoppas ju såklart att där fanns en eftertanke).

Det är svåra problem det här. Alla har olika teorier och ingen vet eller kommer får veta vilken som är den rätta. Nej vännen, jag är riktigt trött och sitter här och babblar om mackor. Det finns viktigare saker att göra. Så som att kolla på tv, läsa lite i "Ljudet av ditt hjärta" (som för övrigt är riktigt bra just nu. Den var så sjukt seg ett tag) eller varför inte att gå in på Pågens hemsida och leta upp den godaste mackan?  

Sov så gott, vi hörs imorgon!

Bröllop på IP

HELLO!

Kickboxningen igår var verkligen jätterolig. Jag är riktigt sugen på ett till pass! Nu har vi lixom kommit igång med våra nya liv ;-). Haha. Det måste ha hörts jätteroligt när vi stod där och boxades och sparkades allt var vi kunde samtidigt som vi skrek "Jacob Black" till varandra. Vi har ju besämt oss för att bli lika biffiga som han. Det kommer inte vara några problem att fixa den där magen... Haha. Men det är upp till bevis, på lillejul är intensivträningen avslutad. 

Ännu en dag är avklarad och jag måste bara säga att barn är så gulliga, när de inte är jobbiga! De har så sköna kommentarer!

Nu ska jag ut en sväng med Cindy och ikväll blir det dans.

Innan jag säger hejdå måste jag bara visa vilken härlig bild som jag hittade från i våras. Det är bröllop på Idrottsplatsen. (Det Lina har på huvudet ska föreställa en slöja).


Hejdå!


Ikväll smäller det!

Som jag skrev för några veckor sedan ska jag och Maja träna hårt som tusan i en månad. Och vårt första pass i våra nya liv är ikväll, då vi ska gå på kickboxning!



NU KÖR VI!

Helt slut

Hjälp vad barn kan göra en trött. Jag sitter här och är helt utslagen efter dagens dagisäventyr. Jag har varit prinsessa, flickriddare och busspassagerare också har jag lärt mig att klippa snöflingor.  

Just nu känner jag att jag är i stort behov av vila. Så puss och hej leverpastej!

Ps: Ida, sidan heter picnik.com



Den här bilden gjorde jag nyss! Fina minnen som dyker upp!


Verkligen jätteroligt


Det här var ju roligt!





Riktigt roligt faktiskt!
Nu: dänsa! !



Makalöst bröllop...





.. hette teatern igår, som var jätterolig! Jag hoppas den kommer på film så att jag får skratta med den igen! Jag är alltid sån. Jag vill alltid se bra filmer eller vad det nu kan vara om och om igen. Jag kan kolla på en film 15 gånger utan att tröttna. Det måste vara något fel :-). Jag tror jag var tredje yngst på hela teatern. Medelåldern var 47 typ... Varannan var gråhårig. Haha.

Idag är det söndag. Jag tror du redan vet vad jag tycker om söndagar. Men just den här tror jag kommer bli annorlunda. Jag behöver nämligen inte plugga ett skit idag!! Åå, det känns så himla skönt. Då kan jag lixom ha helg hela helgen.

Varm kram Änniiee!

Redigerat

Malin betättade för ett tag sedan om en sida där hon redigerar bilder och jag blev nyss sugen på att testa.

Här är reslutaten:




Vad tycks?

Nu ska vi åka!
Puss och trevlig lördagkväll!


Höstpromenad i bilder









Blod, magrutor, blekt och kärlek!

GODMORGON LöRdaG!



Hur står det till idag? Igårkväll var jag ju på bio och såg New moon. Som jag sa då hade jag höga förväntningar på filmen men jag kan säga att filmen var lika bra som jag hopppats! SÅ jäkla bra! Edward var vitare än snön och sa massa söta saker till Bella med en röst len som sammet. Jacob hade tillbringat många timmar på gymmet, ofantligt många, hans mage var som en schakbräda (fast inte lika många rutor då förstås) (hela filmen är värd att se bara för att få se hans mage, hahaha) och Bella var lika vacker och eftertänksam som vanligt!!

ÅÅ, jag vill se den igen! Men jag ska inte kära ner mig i varken Jacob eller Edward.. Det känns som att mer än halva ungdomssverige är kära i dem nu.. Ja, herregud. Vilken hysteri det kan bli av en film med vampyrer och varulvar.

Nu sitter jag och lyssnar på Because the night och är väldigt tacksam över att få ha helg! Det är så underskattat :-). Jag har inte så mycket planerat under dagen. Det blir nog till att städa rummet och gå en promenad med Cindy men ikväll ska jag på min allra första teaterföreställning ever! Eller det heter kanske fars, typ en teater som är rolig. Det ska iallafall bli superskoj!

Hoppas Din dag blir super!


Älskade helg!

Jag har kommit till den bästa stunden på hela veckan. Nämligen fredags eftermiddagen. Jag kommer aldrig tycka att lördagen är bäst. FREDAGEN vinner alla priser. Det finns bara ett minus och det är att man inte får sovmorgon. Annars finns det inget dåligt med den här veckodagen, i min värld.



Jag ska inte verka tjatig och hålla på och babbla om New moon hela dagen. Så istället kan jag berätta för den som ska kolla på Idol ikväll att Anders Bagge är sjuk och därför kommer Martin Stenmarck vara gästjurymedlem ikvälls program! Jag håller som vanligt tummarna för Erik men även för Mariette ikväll. Jag tror hon ligger lite risigt till men jag tycker att det ska vara hon och Erik i finalen (också hoppas jag att Tove kommer trea). Vi får väl se hur allt slutar om några veckor!

Finalen är alltid lika spännande. Jag får gåshud varje gång jag tittar på den, speciellt de senaste gångerna när finalen var i Globen. Någon gång i mitt liv ska jag se en konsert på en stor stadio. Jag tror att den känslan som man får när alla klappar och musiken pumpas ut från alla tusen högtalare är något obeskrivligt. Som man måste uppleva själv för att förstå!



Jag var i Globen en gång, när jag var elva. Men det var på en guidetur så det var inte samma stämning, minst sagt. Men jag kan ju alltid dra till med att jag har sett toaletten där Britney, Madonna och Sher skitigt ;-). Haha.

Hoppas din idolkväll, biokväll eller fredagskväll blir toppen! Blodiga, kalla kramar från mig!


Snart så är det helg!

Jag sitter i skolan och har datorkunskap. Men jag jobbar inte. Jag bloggar. Jag blir snart burad. Aj, jag vill inte. Jag vill kunna gå på bio ikväll och inte behöva sitta i en liten cell och äta bröd och dricka vatten. För det är ju det som det bjuds på i fängelset va?




Snart är det iallafall helg och jag måste säga att jag verkligen känner mig glad idag! Det är verkligen roligt att vara på bra humör. Bion ikväll ska verkligen bli skoj! Det är bara det att mina förväntingar är skyhöga. Men jag tror faktiskt att den här filmen håller riktigt hög klass!

Sådär. Några minuters pluggande till!

GODNATT!



OCH SOV SÅ GOTT! IMORGON ÄR DET NEW MOON VAMPYRER, MÄNNISKOR OCH VARULVAR!


plugghäst..

Jag har bestämt mig för att ägna den närmaste halvtimmen med att plugga till matteprovet som infinner sig imorgon. Jag har huvudvärk. Det riktigt spräng i huvudet och jag är inte ett dugg sugen på att läsa in massa grejs i mitt lilla dunkade huvud just nu. Men jag tänkte gör det lite roligare för mig.

Det här rekommenderar jag inte att göra om man vill ha en effektiv pluggtid. Men om man vill göra den lite segare men mycket roligare så kan man göra som jag: att blogga samtidigt som man pluggar. Så nu och en halv timme framöver pluggar vi tillsammans. Ok?

Då kör vi!

För det första, vad behöver man när man ska plugga matte?       

  
En (sliten) mattebok..

En jätteräknare

Jag uppdaterar om en liten stund.. häng kvar!

---------------------------------------------------------------------------------

Status just nu:

Jag är lite halvförvirrad vad som menas med index. Annars kan jag säga att jag tycker procent är det roligaste i hela matteboken :-).


En fin bild som fanns i boken

En annan sak som jag tycker är toppen, som inte alls har med matte att göra är den här:


Den gör dunder för torra läppar! Tiden går snabbt när man har roligt. Nu är det tv:en som gäller! Tack för pluggstunden!

Tummen upp!

Började dagen med att åka buss till skolan (jag fick inte cykla). Varje torsdagsmorgon har vi mentorstid. Idag hade några i klassen fixat frukost till oss alla, som vi mumsade i oss innan streetdansen började!

Den här dagen har gått ovanligt snabbt. Torsdagen är annars den sega dagen (jag slutar typ halv fyra, längsta dagen på veckan) men just idag var jag på gott humör och det var min klass också kändes det som :-). Jag vill ha fler sådana här dagar, tack!

Nu sitter jag i soffan och dricker äppeljuice. Det är mörkt som natten utomhus och klockan är inte mer än halv fem. Hjälp, dagen försvinner verkligen fort på hösten..

Puss på dig.

PS: Du har väl inte missat att New moon har premiär imorgon! Några i klassen ska se den inatt! Ååh, fy vad ballt. Det skulle jag också vilja. Jag ska se den först imorgonkväll! Jag längtar som en gris!!! JIPPII, Edward and Jakob, here I come!!

Supertrevlig kväll

Nu är jag hemma igen efter en mycket trevlig kväll hos Malin! Morgondagens utmaning är att cykla till skolan men jag vet faktiskt inte om det är en så smart idé med tanke på blåsten.. Om det inte redan är det så kommer det nog bli storm inatt! Nu ska jag kolla klart på "Bonde söker fru" och sen måste jag sova!

Godnatt min vän!

(Internet segar så jag lämnar ingen bild ikväll)


Malins place tonight!

Hallå i stugan!

Idag är det verkligen en mörk och regning dag. Det har ju nästan regnat konstant sen jag slog upp ögonen imorse. Jag fick cykla som en galning till bussen (både för att inte bli dyngsur och för att inte missa bussen). Likadant var det på hemvägen. Det blåser ju också något otroligt!

Nog om vädret. Annars har min dag varit bra. Den såg ganska vanlig ut. Förutom att en präst hälsade på, att jag skulle prata om ett föremål som speglar min personlighet (jag valde att berätta om min kalender och mina pennor). Sen är det ju inte varje dag man får spela ett slags Twisterspel i skolan.. Du vet höft och hand mot varandra, panna och axel mot varandra o.s.v. Så dagen var kanske inte så vanlig trots allt.



Ikväll ska jag hem till Malin. Det är mysigt att vara på landet när det är sånt här väder (där hördes jag som en riktigt stadsbo). Ruggigt, höstigt och blåsigt. Konstigt nog är det inte alls kallt. Det är bara vinden som är lite kylig. Igår var Ängelholm den varmaste staden i Sverige. Vi hade drygt 10 grader! Oj, nu blev det ändå prat om vädret..

Jag och Lina borde ju kopiera våra outfits sen i somras när Malin fyllde år. Vi skulle ju skoja med Malin och hade därför after ski-tema, eller vintertema eller vad vi nu kallade det mitt i juli :-).




Puss och kramar

APU

Nästa vecka ska jag ut på APU, arbetsplatsläggande utbildning, eller vad det nu står för. I skolan har vi kursen "Arbetsmiljö och säkerhet". Den slår alla andra kurser i tråkighets grad. Det absolut roligaste med den är att vi ska få gå ut på praktik nu i några dagar (börjar nästa vecka). Och jag ska back to Dagis. Jag ska vara på samma avdelning som jag slutade på för 10 år sedan. Det känns lite läskigt, lite konstigt. Jag tänker på alla minnen som jag har därifrån. Jag tror att väggmålningen på Nalle Puh finns kvar och jag hade inte blivit förvånad om soffan också står där den brukar. 
 

Bilden på mig med bandage runt huvudet är ett av alla minnen. Jag och två kompisar satt och lekte under ett bord (alla stolar var på bordet). Jag kommer ihåg att vi lekte med hästar (skäms, (kanske bara Lina som fatta..)) och helt plöstligt trillar en stol ner, rakt i huvudet på mig. Det blev ett litet jack som började blöda. Fast jag verkar inte ha fått särskilt ont och mina kompisar fick agera doktorer :-). Jag tror jag gillade bandaget. Det såg ju lite fräsigt ut ;-).

Ja, dagistiden. Den känns så fruktansvärt långt borta. Men samtidigt minns jag vilken ful klänning jag hade på mig min allra sista dag. Haha. Det är verkligen roligt med minnen :-).

Kramar


Det lilla i Livet

Hejsan!

Nu var helgen förbi. Varför ska den alltid gå så himla snabbt? Fast det tycker jag att de flesta dagar brukar göra. Men just den här måndagen har varit seg. Jag gick inte många timmar i skolan men de timmarna jag gick sölade sig fram. Nu är jag iallafall hemma och sitter och lyssnar på "Ronan Keating". Alla hans låtar är så lugna och jag känner hur de gör mig avslappnad.

Det här är en sådan dag som jag inte riktigt kan hitta glädjen. Den har väl gått och gömt sig och jag har svårt att hitta den igen. Skit. Jag har varit så glad nu i några dagar och vill gärna känna den känslan igen.

Det är dessa dagar, när allt känns lite deppigt som man ska försöka hitta småsaker som man är tacksam över. Så som att det snart är jul, att man inte har mycket läxor just nu och att helgen har varit bra. Om man kan glädjas åt små ting har man kommit långt.

Man kan också tänka på alla de dagar då man har den glädjande känslan i kroppen.



Det här är kanske inte bilden som jag annars skulle säga att jag älskar men jag kan känna glädjen som jag känner när den här bilden togs. Maja är hemma hos mig oc vi fjöntar oss med kameran. Min kropp och hennes arm som du ser. I mitt flin kan jag se hur roligt jag faktiskt tyckte att det var! Jag minns att jag var jättespänd den dagen. Jag tror att Maja var hemma hos mig på lördagen och på måndagen reste jag till Stockholm.



Ja, det var min predikan idag. Jag tror att människor i allmänhet blir så mycket lyckligare om de börjar uppskatta det lilla. Och inte bara påskostade saker som resor och dylikt.


Yoghurtnötter

Jag sitter under en filt i soffan, yoghurtnötter som sällskap och Heartbreak Hotel på tven. Just nu är det reklam. Jag hatar fullkomligt den här reklamen och den varar ju inte precis i två minuter.. Det är så tråkigt och förstör lixom hela filmtittandet. Nu är det Nyheterna också.. Jag går och lägger mig. Är riktigt trött. Gick och la mig vid två, det märks. Mina ögon vill stängas.

Godnattkramar


Anden i glaset..

.. körde vi igår. Har du gjort det någon gång? Det var första gången för mig. Mina kusiner är alltid så bra på att skrämma upp mig. De får allting att låta så trovärdigt, även det här med Anden i glaset. Vi satte oss i en gadrob, tände värmeljus och hade ett papper med alla bokstäver och siffror uppritat och ett snapsglas.



Man håller glaset på ljuset så att värmen kommer in i det och sen viskar man en fråga, vad som helst men den får inte handla om Anden eller döden. Jag frågade hur mycket jag fyller nästa år och då skrev den 17.. Det går säkert att styra med viljan men när jag frågade just den frågan så höll jag knappt mitt finger på glaset.

Skit samma om det funkade eller inte. Det var roligt :-). Och kusinerna lyckades skrämma mig, ännu en gång. För när jag skulle sova fick jag lite smått panik och var tvungen till att ha dörren på glänt. Haha.

Nu sitter Anden här brevid och han ska hjälpa mig med min svenska uppsats! Puss o kramar!

På hundäventyr

Jag är nyss hemkommen från en promenad med Lina. Vi anpassade temot efter mig eftersom jag inte känner mig helt frisk än, vi gick i skogen, det är mörkt där ute och man känner hösten i luften. Vi blev halvt ihjälskrämda av en hund som skällde som fan. Vi hör dens oljud som kommer allt närmare oss, vi blir så rädda att vi skriker till och vänder oss automatiskt om för att se vad det är för läskigt stor hund. Vi vrider oss om och ser ingen stor jycke som vill bita ihjäl oss, som vi är rädda för. Utan en liten, spinkig varelse som jag inte vet sorten på.  



Jag har alltid varit rädd och haft stor respekt för stora hundar. Jag tycker de är så läskiga fast som tur är har ägarna oftast väldigt bra disiplin på dem. Det är mer småhundarna som skäller och springer runder.

Vilka äventyr jag får vara med om en lördag som den här va? Först cafétjejen och nu hunden.. Undra vad som finns hos kusinerna ikväll?! Ska jag behöva gå på tå och vara på min vakt?

Frukost med Maja

Jag startade dagen med en frukost med Maja på stan. Expediten gjorde en miss. Maja beställde först sin mat och fick betala 29 kr för sin macka. Inget konstigt med det, eftersom det stod att den kostade 29 kr på skylten. Sen när jag skulle beställa, en precis likadan påstod tjejen i kassan att mackorna hade ökat 10 kr i pris och att de hade glömt byta skylt.

Så när jag hade lagt fram jämna pengar och allt tyckte hon att jag skulle betala en tia extra.. Fast att hon inte hade gjort så mot Maja. Det var inte tian i sig jag brydde mig om utan att hon gjorde som hon gjorde. Hon såg ju att jag såg när Maja betalade. Jag stod ju för tusan precis brevid! Undra om hon hade något emot mig, jag såg kanske rik ut :-). Haha. Vi hade iallafall en trevlig fikastund och det var ju huvudsaken.



Nu ska jag surfa runt... GLAD lördag!

Det är roligt att ha idolmys själv..

Jag lyssnar på Calle i "Idol" samtidigt som jag fjöntar mig. Det går bra.

    

Just nu rockar Tove scenen. Jäkla vilken stil hon har. Jag tyckte att hon påminde om Johan Palm innan men jag måste säga att jag har ändrat åsikt. Hon är riktigt bra! Men lika bra intervjuer som Palm gör kan ingen annan "idol" göra..

Vad har du för dig ikväll? Är det idolkväll, tebjudning, kafferep, saftkalas, läskparty, fredagsmyskväll, fest, städning, kuddkrig eller massage?

När man är sjuk så vill man bara bli frisk. Det är inte många andra tankar i huvudet. Sen när man är frisk har man tretusen tankar, krav och planer. Jag har gjort en liten lista..

Lista - tecken på att man börjar bli frisk!
1. När man börjar ställa krav på sig själv igen.
2. När man börjar tänka tankar som går utanför husväggarna.
3. När man börjar bråka med syskonet igen (nu pratar vi speciellt om barn 8-12 år). Så var det iallafall alltid för mig när jag var ung ;-). När jag började tjafsa med Adam visste man att jag var på bättringsväg. 

Nu ska jag fortsätta fira min klockvinst!   

YEHOOO!!! :-D

God eftermiddag. Fredagen är kommen och jag är nästintill frisk. Lite snuvig fortfarande men om jag ska bli helt frisk får jag nog stanna hemma ett bra tag till. De flesta är ju lite småförkylda just nu.

Läser du allt som jag skriver överdrivet glatt idag? Inte? Det kan du göra för jag skriver med en ovanligt glad ton. Här i bakgrunden går "Ensam mamma söker". Det är knappt så jag vågar skriva det längre. Men jag börjar bli beroende...

Men varför är jag så glad då, undrar kanske du. Det är lite för att det är fredag och att jag mår mycket bättre. Häromdagen såg jag en skitsnygg klocka på en blogg. Jag hade ju hittat en jättefin från Thomas Sabo men den gick på 9200 KRONOR och det har inte jag råd med... Jag brukar aldrig vara med i tävlingar som någon bloggare har. Dels för att jag inte orkar men också för att chansen att vinna är minimal. Jag tror faktiskt aldrig att jag har ställt upp.. Men Johanna hade en tävling om den här supersnygga klockan och jag kände att den var ämnad för mig.

Vad tror du då står på bloggen idag? Jo att JAG VANN!! JAG ÄR FORTFARANDE I CHOCKTILLSTÅND! FY FASIKEN I TUSAN VAD GLAD JAG ÄR!! Vet du hur snygg den är? Och jag behöver inte betala ett skvatt för den. Den här Fredagen den 13:e är den bästa hitentills!



JAG ÄR SÅ GLAAAD!!

Nu ska jag fira. Puss och kramar


Jag älskar torsdags kvällar!

Jag och Pappa har fixat med tv-rummet som vi kallar för "Äppelrummet". Det är nämligen äppelträd-golv och när vi la det tyckte tioåriga jag att det var fiffigt att kalla det Äpplerummet.

Vi har bytat tv här, fixat med hyllor. Jag har orkat hjälpa till en del med att flytta och damma böcker och filmer. Äpplerummet fick iallafall sig en uppfräschning och nu sitter jag här och bloggar samtidigt som jag kollar på "Förkväll". 

Snart ska vi äta en av mina favorit rätter - Lax med pasta, dressing och sallad. Det är så himlens gott :-). Jag gillar torsdags kvällar!



Nu längtar jag efter mitt vanliga friska liv! Det ska bli roligt att cykla till bussen, träffa klassen och ha matte (dock inte engelska, ha ha) imorgon. Jag hoppas att Du är frisk och är glad. Puss och kramar från mig. 


Snart frisk!

God morgon! Eller klockan är tio över elva och jag har varit vaken sen halv åtta. Så det är nästan mer god middag än morgon.

Som du förstår är jag fortfarande hemma. Men jag mår väldigt mycket bättre och ska gå till skolan imorgon! Jag och en kompis (vi kan kalla henne Häst. Ha ha. Nej nu får jag ge mig med mina djurnamn.. Hon heter Maja). Vi har pratat väldigt länge om att köpa träningskort.

Men vi kommer aldrig till skott och häromdagen frågade Häst om vi ska köpa det efter jag blivit frisk och jag tänkte bara "träna? hjälp. jag orkar knappt andas" Men nu mår jag som sagt mycket bättre och känner verkligen för att ta tag i att köpa det där kortet!

Biff, biffigare, biffigast

(Jag har försökt ladda upp en bild fem-sju gånger nu men det funkar inte..)


Sprida glädje till en början..

Jag kom in här på bloggen för att sprida lite glädje! Jag har av lager på det ikväll. Och glädje är inget man ska snåla på så jag ska försöka att slösa!



Vad har du gjort ikväll?

Jag har tänkt på Gris. Hoppas hon snart blir bättre. Ingen är värd svinis. Eller ingen jag känner iallafall. Inte ens Gris (haha, jag ska inte köra med för mycket interna skämt här). Fast i och för sig hur många är det som läser min blogg som inte känner mig? Upp med en hand! Eller skriv "Hej" i kommentarfältet så ska vi se..

Ikväll har jag även totalbombat Malin med kommentarer och kommit på att jag saknar henne något otroligt. Jag läste hennes blogg också bara sköljde vågen av saknad över mig.

Jag har kollat på "Bonde söker fru". Fan vad jag kollar på dejtingprogram. Först Ensam mamma söker och nu det här! Känner jag mig ensam eller?! Haha. Så typiskt också att jag lyssnar på en ballad på Spotify, "When you say nothing at all".

Jag satte ju mig här för att sprida glädje. Jag tänkte att jag är glad - då kan jag säkert smitta någon annan som kanske inte är lika glad, men så började jag skriva om saknad. Så nu kan ju fortsätta skriva om lite mer oglada saker. Men läs vidare. För det har ett bra budskap.

I skolan har vi fått i uppgift att skriva om vänskap. Och när jag skrev den här uppsatsen så tänkte jag väldigt mycket på de som inte får uppleva vänskap. De som aldrig får känna riktiga vänner, de som lyssnar och finns där för en, som man kan skratta med och lita på. Livet är orättvist. Jag tycker det är så taskigt. Jag tycker dessa ensamma själar ska få riktigt mycket beröm.

Vänner gör så att Livet blir så mycket mer värt att leva. Puss på er mina vänner, på ni som inte är mina vänner, på ni som er känner ensamma och på ni som känner er populära (fast ni får bara en liten puss... haha).


Vännen Gris

Jag sitter och smsar med min kompis (vi kan kalla henne för Gris). Hon har fått svininfluensan. Vi pratar om grisklubben.se, hur man visar sin tacksamhet som gris och om grisutvecklingen. Gris mår inte alls bra. Usch, lilla grisevännen då. (Det är ganska roligt att kalla ens vän för Gris. Testa själv! Men se upp: FRÅGA FÖRST om det är ok).

Det är lite svårt ibland att veta vad man ska göra när man är sjuk. Konstigt nog tycker jag att det inte alls har varit långtråkigt den här gången. Jag har kanske mognat (haha, mognat? nämnde jag Gris.. ha ha). Nej men jag vet inte vart tiden tar vägen.

Så vad ska man göra när man är sjuk?!

Sova - du sover bort dagen (vilket jag menar i positivt syfte den här gången).

Drick massa vatten - tar inte så mycket tid men du blir frisk snabbare.

Data - Läs bloggar, blogga eller kolla på Ensam mamma söker :-D (Malin påstår att jag är en nörd..)

Film - Holiday är verkligen gullig måste jag säga. Den är perfekt att kolla på nu när det närmar sig jul.

Smsa - Om det finns någon som också är hemma och är sjuk. Man kan faktiskt bli ganska glad av det.

Nöff nöff

11.40 piiip

Sötaste, finaste, härligaste Du, tack för lite kommentarer! Nu känner jag mig inte lika ensam längre. Jag trodde nämligen ett tag att jag var det ... ;-).

En sak som jag lägger väldigt mycket energi på är att tänka på hur mitt liv kommer bli när jag bli vuxen. Om jag kommer få barn, i så fall hur många, om jag kommer gifta mig, om jag kommer skilja mig, vart jag kommer bo och jobba med, vem av mina kompisar jag kommer hålla kontakten med, om jag kommer ha några husdjur, hur lycklig jag kommer bli och hur länge jag kommer leva.

Jag tänker mycket på hur mina barn kommer bli. Jag fasar för att de kommer bli sådana snorungar som är skitjobbiga tonåringar som behöver sig en omgång i "Nanyakuten". Att de svär, spottar, mobbar och att de inte visar respekt.



Jag ska ligga här i soffan och vänta på att bli vuxen. Det lär ju bli långtråkigt men jag har laddat upp med ett par filmer. Men redan nu, efter bara ett par dagar, har jag tröttnat på att ligga här. Tänk om jag då behöver vara här tills jag är 25...

Sjukling

Jag sitter nerborrad i soffan. Jag finslipade nyss uppsatsen som skulle varit inlämnad idag. Jag får se om jag kan skicka den via mail eller om jag kan lämna in den nästa vecka.

Idag blir det ingen bild från mig. Du kan ju själv tänka dig. Lite röd om kinderna och nosen. Hängiga ögon och mjukisbyxor.. Haha. Jag kan ju tala om att jag känner mig så jäkla fräsch och snygg! dagen till ära! Tiden fördrivs med att kolla på gamla avsnitt av "Ensam mamma söker", filmer och bloggar. Jag dricker, saft, coca cola, vatten, äpplejucie..

Nej fy katten. 


16.51



Nu ska jag ut och springa en riktigt lång runda. Har så mycket överskottsenergi att jag inte vet vad jag ska ta mig till...

Eller inte. Jag har feber och ligger i min säng. Det är lågt batteri på datorn så lika bra att kliva upp och sätta den på laddning. Också byter jag plats och kryper upp i soffan istället och bänkar mig framför "Förkväll".

KRAM

I datasalen

God morgon!

Just nu sitter jag i en datasal i skolan. Det är ganska mörkt i rummet, bara ljus från dataskärmarna och fönsterna. Klassen är samlade, ganska trötta efter helgen, allt är precis som det ska.. Förutom min hals som värker och min röst hörs inte ok. Jag vet inte om det är sprutan som gjort mig sjuk eller om det är något äckligt virus. Jag orkar inte vara sjuk. Det är skittråkigt!

Om tjugo minuter börjar datakunskapen. Jag är lite nervös ifall vi ska få tillbaka provet som vi gjorde i fredags. Jag känner inte för det idag. Jag är inte mentalt förberedd på resultatet =-).

Nu ska jag bli frisk och glad! Önska mig lycka till!

Förlåt för min pissiga humör. Jag får dåligt samvete. Jag hoppas jag inte smittar. Varken med halsontet eller med humöret. Jag ska rycka upp mig.

Puss och kramar

Farsdag gånger två

Kvällen här igår var mycket trevlig. Lite film, dipp, popcorn och busringning. Just nu ska jag egentligen dansa. Men jag har ont i hela kroppen. Jag känner mig ömtålig, jobbigt värre. Så här sitter jag. Hade tänkt jobba lite, skolarbete. Och sen ska jag nog följa med en runda till Mormor och Morfar..



Glöm inte bort Farsdag. Jag firade Pappa en vecka i förväg. Jag trodde nämligen att det var Farsdag förra söndagen. Men som tur hann jag inte ge en liten present som jag köpt till honom innan jag kollade i kalendern.. Haha. Så nu har han blivit firad två gånger :-). 

Trevlig söndag!

Och du.. glöm för alltid i världen inte finalen av Ensam mamma söker ikväll klockan åtta på Trean!


Lite smått och gott

Det är lördag.

Jag har fixat med albumet, ätit och läst bloggar. Jag gillar inte latdagar men jag tror verkligen att den här var behövlig. Jag och Mamma har nu varit och handlat lite, kollat på lampor, hockeyspelare och nötter. Haha.


En dag i maj. Mitt fotoalbum.

Nu har jag inga bilder kvar att klistra in men 13 tomma sidor. Så jag behöver göra en ny beställning.

Ikväll kommer Maja och Lina hem till mig. Vi ska em.. ja, vad ska vi göra?.. jag vet faktiskt inte. Men det ska bli roligt! :-). Jag hoppas du får en bra lördagkväll.

Puss och kramar.


Drömmer



Jag känner för lite värme, lite bruna ben och lite sommarluft. Snälla kan vi inte göra en helomvändning och få 30 grader!



Kolla mitt hår! Det har växt tretusenåttahundra meter på två år! Typ.. :-).

Nej, nu är det lördag och jag ska bädda sängen. Fasen var kul det ska bli. Som jag har längtat!


Tillsammans kan vi..

...gör världen lite gladare!

Nu vill jag slå slag i en sak. Jag tycker att vi svenskar är stela. Nu menar jag inte alla men generellt. Häromdagen när jag var på riktigt dålig humör så log en tjej åt mig, helt oväntat. Ett leende och jag blev glad. Tänk, så lite kan göra en så glad.


- Hej!

Så kom igen nu. Nu ler vi mot varandra! Eller så öppnar vi munnen och säger hej. För hur svårt kan det vara? Hur mycket energi kostar det oss? Ett litet hej eller leende och du har gjort någon annans dag!


Lite glädje skadas ingen av!

Julklappstips

HEJ!

I skolan var vi på en utställning som handlade om skam och skuld. Vad är skam, vad är skuld också hade vi lite olika värderingsövningar. Medan andra tycker att det skittråkigt med värderingsövningar så tycker jag helt tvärtom. Att få ta ställning, att få tänka och tycka till gillar jag!

Också hade jag dataprov. Min data laggade, jag fattade inte allt och hann inte med allt. Behöver jag säga mer?
Men nu lägger jag det bakom mig och ser framåt.

Ikväll ska jag på bio med Mamma och Farmor! Jag som aldrig brukar gå på bio har gjort det flera gånger nu på bara några veckor. Och snart kommer ju "New Moon" också och den får man ju bara inte missa. Men ikväll ska vi se Helena Bergströms film "Så olika". Jag har inte kollat upp vad den handlar om. Men jag hoppas att den är lika bra som hennes första "Se upp för dårarna"!

Den tolfte kommer "Baksmällan" ut på DVD! Den vill jag ha. Ett bra julklappstips? Den var riktigt rolig. Och tänk, det är snart jul. Om en månad har julkalendern börjat, vi har kanske lite snö på våra tak, det är julskyltingar och röd små tomtar i alla affärer. Det är snart jul.

Det känns väl ändå skumt? Jul lixom.. Det var ju nyss nyår. Jag tycker att vi kan börja fira jul i början av december. Julgardiner, julmusik, julgran, ja, allt. Sen vid nyår spyr jag nästan på julen. Dagen efter Annandagen vill jag inte ha mer jul. Då är jag mätt.  

Så den första december kommer det att firas jul här på bloggen! Jul, jul, strålande jul.

Jag sitter och..

..pluggar.


Svinis

Jag sitter här och fryser, i min soffa. Det är torsdag och just nu ska jag egentligen ha idrott. Men biverkingarna har kommit och jag har ont i armen och i leder. Men nu ska jag cykla iväg och ha matte, medicin och engelska. Sen är det hem och plugga på prov..

I don't like torsdagar, iallafall inte den här. Inte just nu iallafall, kanske senare. PUSS !


OnsdAJ!

Onsdag igen.

Det blåser storm, det är mörkt och jag borde säga att jag hatar november. Men jag säger inte det idag. För jag tycker inte det. Jag vet inte om min intalning om att november är mysigt har fungerat eller om det faktiskt är så att jag tycker det.. Men jag gillar detta. Klart som tusan att jag inte skulle tacka nej till sol och bad men allt har sin charm.

Jag kom hem för en stund sedan. Jag stekte bröd i lite olivolja och vitlök och la på tomat, avokado och fetaost på mackorna som jag hade rört ihop. Det satt som en smäck kan jag få be att tala om :-). Nu är jag pigg och glad, inte alls sjuk av Svinissprutan som jag tog idag. Jag har bara lite ont i armen. Annars är allt som det ska.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan ska jag sätta igång lite bra musik och fortsätta med albumet. Också ska jag bli lite sjuk. Kräka, ha ont i huvudet, fortsätta ha ont i armen och allt vad som nu sägs att man får efter sprutan.




Herr Stelkramp

Jag har inte rört datan förens nu. Dagen har sprungit iväg, precis som de flesta tisdagar gör. Skola, promenad med Cindy och dans. Också har jag fått mina foton!! Därav ingen tid till datan eller tv:en ikväll. Jag har klippt och klistrat och jag tror att det kommer bli ett väldigt bra album :-).

Nu är jag trött och behöver sova. I skolan var jag tröttare än tröttast. Imorgon är det onsdag. En väldigt bra veckodag. Tre roliga lektioner och skoldagen slutar vid kvart över två. Men jag ska ta grissprutan imorgon.. Jag som hatar sprutor.

Jag gick till sjuksyster flera gånger innan jag tog stelkrampsprutan i fyran. För att prata och "bli kompis" med den där äckliga nålen. Och det gick ju faktiskt riktigt bra. Vi träffas aldrig men jag och Herr Stelkramp har telefonkontakt och försöker höras av ett par gånger i månaden.. :-D.


En av alla bilder i albumet!

Nej nu är det dags för mig att släcka. Puss och kramar!

November är mysig

Jag vill ha mina bilder nu, nu, nuu! Jag vill sitta och pyssla och klistra, skriva och minnas. Jag hoppas att de kommer imorgon.

Varför händer det så lätt att man (eller rättare sagt Jag) sitter vid datan precis hela eftermiddagen. Jag slutade tidigt idag och bestämde mig att jag ska inte sitta framför burken så länge idag. Men jag är fortfarande kvar..

Nu är klockan halv fem. Det är skymning. Ingen sol skiner, bara massa sega moln. Det är mörkt. Jag ska skita i att jag inte gillar november. Jag ska börja gilla de mörka månaderna. För inställningen gör inte allt, men en stor del. Jag ska göra det mysigt. Därför bestämmer jag nu att jag inte ska sitta vid datan något mer den här kvällen. Jag ska måla naglarna och hjälpa Mamma att laga mat. Det ska jag banne mig göra!

Tänd massa ljus, sätt igång en bra film eller laga mat så att det doftar i hela köket!



Se det positivt!

(Innan jag säger någonting annat så måste jag bara berätta (för den som missat) att Rögle har vunnit två matcher i rad. Det är verkligen positivt).

Också var lovet slut. Men istället för att deppa ner sig totalt för att man vet att det är sju tuffa veckor tills nästa lov så måste vi tänka positivt. 



Ett. Det är bra med rutiner. Då sitter man inte och slöar hela dagar.
Två. Man får träffa klassen varje dag (om det är en rolig klass, annars kan man stryka den här punkten direkt! 
Tre. Man får lära sig nya saker. 
Fyra. Man uppskattar helgen ännu mer. 

Det var riktigt förbaskat segt att gå upp imorse. Tröttheten brukar släppa hyffsat snabbt på mig men idag gick jag och la mig efter det att jag hade ätit, duschat och allt vad som nu behövs göra. Det var jätteskönt :-). Men nu är jag pigg igen och hade tänkt mig att jag skulle sitta här vid datan och slappa någon timme.

Ska bara fylla på saftglaset sen är allt bra :-). Hoppas att du mår bra idag och att du är på bra humör.

KRAMAR!

Annie, det är kul, jättekul!

Jag skrev ju om det här innan idag, att det är tråkigt att blogga just nu. Eller jag formulerade mig på ett annat sätt men menade så. Skit samma.

Det jag ville säga är att jag ska göra det kul igen. Om jag bara intalar mig att det är roligt så kommer det tillsist att bli det :-). Ha ha. Eller inte. Men jag kan ju alltid försöka göra det roligt igen.

Ok? Försöka :-). Jag sätter igång direkt.

Som jag skrev imorse så håller jag på att fixa ihop bilder till mitt album. Jag har ritat upp i huvudet hur det ska se ut. Det är inte riktigt färdigritat men jag har hittat mina bilder. Och oj vad mycket bilder jag har då! Också ska jag välja ut de där speciella, som säger mig något.

"Vilken bild skulle jag absolut inte vilja förlora", tänkte jag (eller jag tänkte aldrig detta, för jag kom på i slutet att jag borde ha tänkt så..). Men visst var det bra tänkt? Tänk, tänka, tänker. Vilket ord. Fasionerande.. oj, det stavade man inte så. Fahinerande.. nej. Skit samma.

 
Det här är en av alla bilder som jag abolsut inte vill förlora.

Jag ska fortsätta min bildjakt.

Ett snabbt inlägg

HEJSAN!

Jag sitter här i nikebyxor och idrottslinne och ska ge mig iväg för ett danspass. Som du kanske märker är jag inte särskilt bra på att blogga just nu... Jag hoppas snart jag tycker det är roligt igen.



När jag kommer hem ska fixa med massa foton till mitt fotoalbum!

Nu: cykla som en dåre. Dansen börjar om exakt tolv minuer!


RSS 2.0