Positiva jag!


Idag har jag fått gjort massor med skolarbete!
Känns skönt! Eftersom jag just nu är superpositiv ska jag nämna det bra med denna onsdag! Vi kan ju börja med solen! Den blir man glad av! Matchar med en solskensgul tröja. Japp, det är så pass! Sen har vi ju Cindy! Vet inte riktigt hur hon mår just nu. Hon är så orolig av sig. Men det kan man inte tro av bilden att döma. Vill bara att hon ska må bra! En annan positiv sak är den här broschyren som kom med posten idag. Iittala! Glädje i pappersformat! Nu: Marcus, pasta och Bonde Söker Fru! Samma visa varje onsdag och jag älskar det! 


Trött & mörker

 
Jag ska erkänna på en gång att jag inte är så sugen på att blogga idag.
Men jag gör det för er skull, haha! Ska jag sammanfatta den här dagen så gör jag det med två ord: trött och mörkt. Ja, alltså man piggnar aldrig riktigt till nu för tiden! Jag vill vakna till fågelkvitter och till sol men istället får man traska upp när det lika gärna hade kunnat vara mitt i natten! I skolan idag har vi utformat enkäter och lärt oss vad kvantitativ forskningsmetod är! Mycket invecklat och med en föreläsare som pratade i 110 och stressade sig igenom lektionen blev man knappt klokare. Är lite nervig också över den kommande tentan. Nästa fredag redan! Tills nästa onsdag ska vi dessutom ha fått svar på enkäter, gjort intervjuer och skrivit ett arbete och ja, det är mycket nu! Andas. Tillbaka till mina sammanfattande ord om dagen. Först var det trött och sen var det mörkt. Ja, nu blir det mörkt vid fem. Bajs. Fick använda reflexväst när jag var ute och gick ikväll. Känns inte roligt. Också kan jag inte träna för att jag känner mig förkyld. Förlåt för att jag är så negativ. Jag ska skärpa mig! Det jag ser fram emot med den här veckan är: Ensam Mamma Söker som börjar nu, middag med Marcus, två lediga dagar, träffa Ebba och en helt oplanerad helg! Nu kör vi 44!!

Lördag & vintertidspepp

Idag har jag lyssnat på Fredagspodden medan jag gått i regn, ätit nybakt bröd och tvingat min kille att gå på stan med mig. Den dagen vi flyttar ihop får han gå på stan med mig varje lördag sa jag. Han lät måttligt road av mitt förslag. Vi får väl se hur det blir!! På stan köpte jag en ny klänning och här sitter jag nu med den på. Nöjd!! Nu ska jag sminka mig lite, kamma håret och duka. Ikväll kommer Kreta-gänget över. Vi ska laga tacos, spela spel och kolla på bilder från augusti! Glad lördag Bloggis!


Så lät det igår men jag glömde skicka iväg det till er! Idag har jag förvirrat mig över vad klockan är sommartid och vintertid. Det är en stor omställning för huvudet att vrida och vända på tiden! Men nu är det verkligen mörkt ute klockan 18 och ja, det känns tungt. Jag hatar mörker! Men vet ni det positiva med det? Det är att vi får spela huuuur mycket julmusik från och med nu. Och det ska jag göra! Jag ska försöka se det från den ljusa sidan och det som är urhärligt med att kvällarna blir kortare och det går mot juletid är: 1. Teater, bio och julkonserter! Man får frossa i detta. 2. Att ta upp Mario Kart och ha tävlingar med familjen. 3. Julmusik! 4. Baka rocky roards. 5. Äntligen går det massa bra teveprogram. 6. Andas julpynt, julblommor och längta till december! 7. Tända massa ljus! 8. Snö! Mysigt! 9. Fira Marcus och Ebba som fyller år lagom till att tomten knackar på dörren! Så. Nu har jag försökt vara riktigt positiv till detta bäcksvarta och häääärliga!

Sur-glad torsdag!



Är lite sur idag.
Över småsaker som man egentligen inte ska lägga energi på men som tar just det, energi. Sur över att jag skjuter upp allt plugg. Ångest över att jag kanske inte klarat tentan och även då stressad över hur jag ska hinna plugga till den. Sur över att jag har ont i ryggen. Sur över att jag inte tränat på länge. Sur över halsont. Sur över att tabatan, som jag ändå gjorde, var skitjobbig och över att jag blev skakig efteråt. Sur över att Cindy, som satt i hejarklacken, skällde prick på hela tiden och stressade mig. Hon får en av tio i betyg som hejarklack. Men som ni vet och som jag vet så ska man försöka vända det negativa till det positiva! Jag skriver därför nu ner vad som gör mig GLAD idag! Det brukar hjälpa! Jag är glad över att jag trots allt pluggande i tre timmar. Bra Annie! Glad över att jag och Cindy gick en långpromenad. Nio av tio i betyg får hon där. Glad över att jag har en rolig helg att se fram emot! Glad över att jag hittat nya bra låtar. Så Mycket Bättre är grejen. Så. Slutsatsen är att jag är lite glad idag. Det är inställningen som gör det!

Sommaren som gick


Igår la jag över massa foto från telefonen till datorn. Vet inte hur många jag tagit i sommar. Vill jag ens vet?! Det är den stora frågan! Här har jag samlat ett gäng från några av många höjdpunkter! När jag ser tillbaka på sommaren har den verkligen varit bra förutom att jag blev nedstämd när jag äntligen gick på semester. Sånt är märkligt. Ibland önskar man att man kunde styra över sina känslor. Men i övrigt var sommaren härlig! Bläddrar igenom månaderna och man kommer på sig själv att man sitter och mm:ar och suckar och ah:ar till både det ena och tredje fotot. Jag vill vara där igen! Vara på stranden under en av många soliga dagar, vara ledig och ha tid för vänner och picknickar och vara i Grekland och haft ännu en fartfylld vecka (sista kvällen tänkte jag: jag orkar inte en enda dag till i det här tempot, haha)! Vi som var där ska ses i helgen, insupa sol och värme genom teveskärmen och prata minnen! Det ska bli riktigt roligt!

Tysta steg


Nu när vi ändå är inne på promenader måste jag bara berätta vad som hänt de senaste veckorna.
Jag har kommit på att jag måste vara rent av en expert på att vara tyst. När jag närmar mig någon i skogen försöker jag alltid göra något "omedvetet" ljud av mig som att sparka till en sten, harkla mig eller hosta till. Just i syfte att inte skrämma någon. Men av resultatet att döma är jag nog ingen vidare på detta. För någon vecka sen gick det en tjej framför mig. Jag sprang och var precis på väg förbi henne när hon bokstavligt talat hoppar upp i luften av skräck och gör ett högt skrik ifrån sig! Jag försökte le och säga att det inte alls var meningen, vad mer kan man göra? Haha, skrattar så när jag skriver detta, får upp bilden framför mig. Sånt ser ju så himla roligt ut! Idag hände ungefär samma sak men den här gången var det en dam som höll på att kola vippen på grund av mig och mina tysta steg! Vet inte hur man ska göra för att inte skrämmas? Man kan ju inte börja sjunga mitt i alltihop. Eller kan man det?

God start




Idag har varit en bra dag! Jag har testat mina nya superskor! Gör dock så ont i fötterna i början, innan man gått in dem! Hade en kort dag i skolan där vi introducerats i en ny delkurs! Efter några ärenden på stan åt jag torsk med persilje- och vitlökskryddat bröd och sedan åkte en trött Annie till mataffären för att handla morgondagens middag! Nu har jag däckat framför teven och tänkte sitta här tills John Blund kallar!  

Min helg!


Hoppas ni alla haft en skön helg!
Min gårdag var så lugn! Var helt färdig efter en intensiv fredag med tenta och fest. Jag somnade på soffan till Mamma Mia och försökte ruska upp mig för på kvällen vankades det 20 årsfest! Dessvärre slutade det hela inte så bra. Självaste födelsedagsbarnet blev magsjuk mitt i alltihop, fick gå och lägga sig och tyckte vi andra skulle fortsätta utan honom. Men det kändes ju inte alls roligt! Tycker så synd om honom! Magsjuka kommer ju alltid olämpligt men att den dyker upp på ens 20 årsdag är väl ändå höjden på otur? Usch! Så det blev en tidig hemgång och istället fick jag många timmars sömn! Det tackar jag för! Nu har jag precis kommit in från den kända promenaden (måste koppla ihop text med bild, haha), ska se gårdagens avsnitt av Så Mycket Bättre innan jag lagar gulaschsoppa! Glad söndag Bloggis!

Friskvårdspaus

Första tentan är gjord! Jag har faktiskt ingen aning hur det gick. Hade skrivit långa och ingående sammanfattningar om alla ämne vi gått igenom och verkligen försökt få med fakta från boken, från föreläsningar, från Powerpoints och allt där emellan. Där var ett ämne som jag tyckt varit knepigt och svårt och klurigt på alla sätt och vis. Jag har ägnat det mycket tid och nu i slutet kände jag att hur mycket jag än försöker så vill mina hjärna inte greppa det. Men det kommer ju antagligen inte mer än en fråga eller två på just det så det är ju lugnt. Men va tusan alltså. Mer än halva provet handlade om konstruktioner och könsordning och hela den fillevippen. Åh! Men jag gjort mitt yttersta så det får bära eller brista! Här ska det firas!!


En sak som jag och flera andra reagerade på tentan var det sjukaste! Alltså tentavakterna började snacka om en friskvårdspaus som man kunde få ta efter halvtid. De berättade att den minsann och dar inte har något med att ta frisk luft eller sola näsan att göra utan det handlar om en rökpaus! 1. Varför kallar man det för friskvårdspaus överhuvudtaget? 2. Det är diskriminerande mot oss icke-rökare. Har inte vi rätt till att få komma ut? 3. Huvudämnet på vår tenta handlar om att inte utelämna någon. Att inte diskriminera. Dubbelmoral. Lite komiskt. 4. De säger tydligt och väl att den här så kallade friskvårdspausen är unikt för Socialhögskolan. Är inte det ett tillräckligt tydligt tecken på att det känns omodernt och bakåtsträvande? 5. Varför uppmuntra oss till att röka? 6.7.8.9 Ja, sånt här kan göra mig upprörd. Det handlar ändå om en av Sveriges seriösaste universitet. KOM IGEN! Jag ska sätta ner foten. Detta är faktiskt inte OK! Nu: HELG!

"The best things..


... in life are free. The second best are very expensive", Coco Chanel. Jag har skruvat ihop det här collaget som inspiration! Jag gillar det enkla och tycker oftast det är det snyggaste! En beige (hur jävla svårt kan det vara att stava? haha..) tröja till ett par jeans i perfekt passform och färg (färgen är extremt viktig!) och till detta ett par boots och en snygg klocka - då är man hemma för mig! På sommaren byter man bara ut jeansen mot ett par shorts också har vi en outfit som funkar året om! Jag gillar tidlösa plagg och helst inte med för mycket bling-bling och bling-blong. Klockorna är från Daniel Wellington (vänster) och Esprit, resten har jag inte en snusning om! Ibland kan jag bli så trött på allt vad kläder heter och vill helst av allt bära mjukisbyxor och en stor tröja dygnet runt för att ibland tycka att kläder och mode och skor och smycken är det roligaste som finns!

Caféplugg & tevebönder



Domedagen närmar sig..
Nejdå men lite så känns det! Idag har jag varit ute och gått.. Haha, skoja. Ska inte prata mer om det. Idag har jag varit på stan, druckit te på café och nästan, men det slutade typiskt nog precis när vi gick innanför dörrarna, lyssnat på regnet som smattrat mot rutorna med min klasskompis Ana Maria! Är så glad att jag har henne! Det är nästan bara vi två i klassen som kommer från Ängelholm. Härligt att ha någon att prata med när man åker tåg och bolla tankar och idéer med om sånt som berör skolan men även sånt som inte har något med socialt arbete att göra! Skönt! Nu ska jag äta mat, hitta en lämplig bild till det här inlägget och åka till Marcus och kolla hur det går med kärleken på bondgårdarna! Ser ni det? Tycker ni inte också att bönderna är lite FÖR sexistiska? Jag tycker de enda de pratar om är just ändor och bröst och kroppar och att kvinnor ska bara vara snygga och kvinnor ska bara laga mat och kvinnor ska det ena och det andra. Usch och fy och blä!

Bild HÄR

"I drömmar och kärlek är ingenting omöjligt"



Idag var jag ute och gick.
Tjatigt. Men ni vet ju själva att det är ju alltid under dessa promenader man hinner "tänka ifatt" och idag när jag gick bland träden kom jag och tänka på vad jag drömmer om. Visst är det underbart? Att få drömma och lämna verkligheten, sväva iväg på alla möjliga håll! Jag drömmer mycket. Om min lägenhet och mitt runda matbord, haha, om sommarplaner, om mitt framtida yrke och om resor! Jag tycker det är helt underbart och kan bli pirrig i magen av att tänka på allt! Man kan säga som Olav H. Hauge sa "drömmar räcker dit foten inte når". Eller som en annan man, som jag heller egentligen inte vet vem det är, Hans Lohberger , men som sa något bra "drömmar är verklighet som inte vill ta slut och verklighet är drömmar som är förbi".

Bild 1 HÄR Bild 2 HÄR

Ångest & sorg

Jag tänker i ena sekunden att jag inte ska ta den här tentan på så stort allvar. Jag försöker berätta för mig själv att det inte gör något om jag misslyckas. Jag låter mig själv inte plugga dagarna i ända just för att jag bestämt mig för, innan utbildningen började, att jag ska ta lite lättare på skolan. I andra sekunden tänker jag att detta är superduper viktigt. Att detta det viktigaste jag gör just nu och att bli godkänd på tentan är typ allt. Vilket sätt jag än tänker på så går jag och grubblar hela tiden över skola, skola och åter skola. Jag kan inte släppa det! Och jag blir så ARG på mig själv för att jag inte bara kan: plugga några timmar, släppa det, plugga lite till och sen inte överväga om jag ska tänka på det ena eller andra sättet. Låter jag förvirrad? Jag vet knappt ut eller in!


Men vet ni vad jag har i bakhuvudet? Jag tänker på vad som är viktigt här i livet. Nu blev det djupt. Är det skolan? Ja, kanske någon hade svarat "utbildning och framtid är allt". Men NEJ det är det inte. Inte för mig. Hur har jag då kommit i dessa tankebanor? Efter att ha följt den här sorgliga historien ett par månader. Jag har gråtit till hennes berättelse många gånger. Jag kan inte släppa det. Tycker det är så fruktansvärt. Bland det viktigaste jag lärde mig i min undersköterskeutbildning var att man aldrig får säga att "man förstår" en människa som är i kris. Men man kan ändå sätta sig in i situationen och verkligen känna med den. Även om man inte förstår. Läs det här. Så fint skrivet. Jag tänker på detta varje dag och det gör ont långt in i hjärtat på mig. Också tänker jag på alla som dör i Ebola. Hur fruktansvärt är det inte? Såg bilder idag på några kvinnor som låg på golvet i kyrkan när de sörjde sina familjer, de visste inte vad de skulle göra av all sin sorg. Läser i tidningen att folk dör som flugor och hur rädda människor är för att åka till Västafrika för att hjälpa till. Rädda för att själva bli smittade. Vad är viktigt? Vad ska man prioritera? Tankeställare..

Hederlig söndag



Idag har jag läst om migration och barnkonventionen.
Det gick bra och kändes enkelt! Nu har jag snart betat av alla ämnen och sedan är det råplugg fram till fredag som gäller! Efter läsandet åt jag lunch. Kyckling, ris och min älskade tzatziki. Efter att maten hade smält och barnens rättigheter hade tråkat ut mig gick jag en mil. Jag umgicks med gröngula löv, blåst, hav, Håkan Hellström och skogsslinga. Sen gjorde jag vid massa tvätt. Det är min favoritsyssla! Mycket roligare än både dammsugning och trädgårdsarbete (undrar hur mina framtida rabatter kommer se ut.. Fulla med ogräs eller bara jord och inga blommor? Hoppas att intresset kommer som ett brev på posten en vacker dag). Sen har jag googlat resor till nästa sommar, fotat rosor, lyssnat på Ed Sheeran, borstat Cindy som fäller som jag-vet-inte-vad och nu har jag precis kollat tevetablån för kvällen. Tycker att det går bra program hela veckan lång förutom på helgen! I-landsproblem så det sjunger om det men. Ändå. Där har du min söndag! Hur har du det Väggen?!

Ullared & lite till


Hello darlings!
Läget en sådan här solig lördag? Älskar verkligen att hösten smyger sig på med fortsatt varma dagar och solen med fullständig närvaro! Idag känner jag mig nästan lite bakfull till känsla i huvudet. Igår var nämligen en lång och intensiv dag! Jag, Marcus och hans mamma var inte ensamma på Ullared. Fler hade tänkt samma tanke, det kan jag lova hehe. Men hur som helst var vi där prick på hela dagen för att verkligen suga ut allt av Gekås! Jag har klädstopp igen eftersom garderoben är på bristningsgränsen men fick med mig hem en del annat fint! Bland annat massa mönstrade strumpor! Eftersom jag råkat handla tre par nya skor den senaste veckan kände jag heller inte att jag kunde spendera hur mycket pengar som helst.. Förståndet hinner alltid ikapp en, som tur är! Vi hade en härlig dag tillsammans och fick fynda, som sig bör,när man besöker Ola-Conny och hans vänner!

Det här är livet!


Vissa dagar är härligare än andra! Och just den här torsdagen har varit superduper bra! Tog sovmorgon till sju, ja tänka sig att det kan kallas sovmorgon!? Galenpanna här! Upp, plugga och läsa om historia och definitioner och kändisar inom socialt arbete. Måttligt road men det gick ändå rätt smärtfritt! Gick utanför dörren vid halv ett och möttes av sommaren! Alltså det har varit så varmt och skönt idag! Jag blir så glad av sånt! Cyklade i kofta till mitt jobb för att lämna tjänstgöringslapp och ja, det var verkligen sommar i vindarna! Sedan mötte jag upp Karolina på stan och vi har haft en urhärlig eftermiddag tillsammans! Jag är så glad för mina vänner, det ska gudarna veta! Sen var jag ute och gick en sjukilometers powerwalk och lyssnade på jättehög musik (den HÄR) för att sedan gå hem och laga hemmagjord pizza! Nu ska jag se på mitt favoritprogram Hela Sverige Bakar, äta mitt nya favoritchoklad med smak av salta mandlar, som väntar på mig i kylen och lägga mig i hyfsad tid. För imorgon ska jag ha kraft till att knata gång upp och gång ner på fyndarnas fyndvaruhus! Hoppas min energifyllda själ sprids till er! Hej hopp!

Mitt liv som hund!

Vilken sömntuta vi har här hemma va? Ibland tänker jag att det hade varit underbart att vara hund. Tänk själva. Gå upp i tid på morgonen, få frukosten serverad, bli klappad och kliad bakom öronen, lägga sig en stund igen, stå i fönstret och kolla på folk som cyklar förbi, vila, få beröm för minsta lilla man gör, springa av sig i skogen, få fixat kvällsmat, äta godis när man blinkar lite extra med ögonen för att sen krypa ner och somna gott för natten. Ett rätt obekymrat liv! Inga tentor som man behöver plugga till. Skönt!


Idag har jag varit i skolan och haft redovisning i så kallade tvärgrupper! Min basgrupp har skrivit en artikel om mag- och tarmsjukdomar, som jag skrivit här tidigare. Och idag skulle vi debattera kring detta! Roligt att träffa klassen men man känner att man inte har riktigt tid till sånt här, man behöver råplugga! Försöker ha hållpunkter att gå efter för att jag ska hinna med allt fram till tentan och i eftermiddag har jag läst om etik! Imorgon ska jag plugga socialarbetets historia! Snaaaark. Har dock planerat in skojigheter efter lunch så dagen ska nog gå snabbt! Med rätt inställning går allt! Nu: dusch, mat och sen Marcus!

Ljuvliga sommar & tentaångest


Jag ser kanske jättelöjlig ut på den sista bilden, haha. Men visst symboliserar dessa SOMMAR? Som jag kan längta tillbaka - redan! Hade lätt kunnat ta en sista minuten NU och räknade ut häromdagen att jag hade kunnat åka iväg i en vecka på torsdag utan att missa en skoldag men hur smart känns det med tanke på att en tenta angriper en som ett monster dagen efter man kommit hem? Inte så smart va? Har suttit hela dagen med att förbereda inför detta ångestfyllda moment. Jag har tittat på gamla tentor men det känns ändå så främmande och läskigt på något sätt. Man får inte ta det på för stort allvar. Försöker intala mig själv att inget händer om jag inte klarar det. Då får man en ny chans! Men heter man Annie Karlsson har man ändå ett tryck över bröstkorgen. Redan. En hel vecka kvar ju! BLÄ! På fredag ska jag släppa plugget för en stund med shopping och Ullared! Det ser jag fram emot! Att grotta ner sig hjälper ändå inte. Positivt tänkande! Innan jag avslutar måste jag säga att jag hittat en till hyffsat ny peppande låt: Girls Chase Boys!

Peppmusik & C



Nu när jag ska ha en månad utan gym vill jag uppdatera min Spotiy-lista med nya peppande låtar!
Just nu rullar den ena uttjatande låten efter den andra och man kan vart enda en! Så ska det inte vara! Nu vill jag ha in något nytt och fräscht som inte spelats sönder hela sommaren på radion. Sitter du inne på en massa bra musik som gör att man kör det där lilla extra - dela gärna med dig! Så länge det inte är dunk-dunk-utan-text-låtar så är jag inte så kräsen! Gillar just nu Animals med Maroon 5 och Ghost med Ella Hendersson! En låt som jag gillar, eller snarare älskar, att varva ner till är A Place Only You Can Go med NEEDTOBREATH. Känslan man känner efter en joggingrunda, med den här låten spelandes tyst i bakgrunden, kan vara bland den bästa känslan. Ahh! Idag har jag tagit mig ut i blåsvädret med krabaten ovan. Vi struntade helt i musiken och lyssnade till trädens sus istället. Det är bra fint det också.

Kanel ♥ bulle


Hej kära Bloggis! Idag är det ju inget mindre än kanelbullens dag! Jag tycker det är ett ypperligt tillfälle att premiärbaka kanelbullar på! Så det är precis vad jag har gjort idag! De blev många och fina! Gräddade några på en muffinsplåt och de blev högre än de som bakades på en vanlig plåt! Ett litet tips från en nybörjare till en annan! Nu ska jag svänga om, byta bagarrocken mot något lite festligare! Ikväll väntar spelkväll! Glad lördag!

Kändismagnet!



Åh vad skönt med helg!
Mötte upp några klasskompisar i förmiddags. Vi satte oss på Espresso House, finslipade vår debattartikel och lagom till att det var dags att gå till skolan skickade vi in arbetet för att verkligen kunna slappna av i helgen! Underbart! Cyklade direkt till stan när jag hoppade av tåget för att fixa med lite praktiska saker som lån av böcker och handling till kvällens middag. Som jag stod för! Har låtit en fiskgryta puttra på spisen i ett par timmar. Recept HÄR! Det blev riktigt god och stort plus att den är mjölkfri! Sånt gillar min mage! Någon nyhet annars då? Jag tror jag, över en vecka, blivit en kändismagnet! Förra fredagen satt jag mitt emot Kakan Hermansson på tåget och igår shoppade jag skor ihop med Kishti från Idol! Hur kom det sig? Sjukt! Fick med mig ett par grymt snygga Vagabond-bruna-boots i alla fall så ingen var gladare än jag! Nu tänkte jag checka ut från plugget ett par dagar. Nästa vecka börja tentaplugg! Tycker det har varit mycket föreläsningar, arbeten och seminarium som gjort att man varken haft tid eller ork till alla de hundratals sidor vi har blivit hänvisade att läsa. Men nu och i två veckor framåt är vi i princip helt lediga från skolan och kan koncentrera oss på böckerna! Känns skönt! Dock ser jag den första tentan med skräckblandad förtjusning. Alla säger att den är megasvår och av förra terminens reslutat att döma är den det också. 20% klarade den på första försöket! Jaja, VEM SA HELG?

Bajsbrunt


Hallo mitt i vardagen och hej oktober!
Jag är inte alls på blogghumör för tillfället. Tycker det har trallat på rätt bra den senaste tiden annars. Jag har haft bilder att visa och varit på hugget helt enkelt. Men nu har den energin lagt sig igen. Jaja, det är sånt ni får ta! Så blir det tyst här inne någon dag är det inte för att jag glömt bort er utan för att jag tänker på er prick på hela tiden utan att komma på något vettigt att säga. Ja så är det. Så vad ska jag skriva? Idag har vi pratat om Mag- och tarmförbundet i skolan. Vilken tabu det är att prata om mag- och tarmproblem, vilken hysch det är kring ämnet bajs och skammen många som är drabbade känner. FY! Jag tycker det är så hemskt! En dold sjukdom! Vi måste våga tala om det! Så. Nu ska jag äta pastasallad, åka till skoaffären för att gå på perfekta-boots-jakt och sen ska jag till Marcus och kolla Bonde I En By! Bajs. Hejdå! 

RSS 2.0