En doft av vår

Hejsan!

Jag inleder mina inlägg ofta med "Hej" och "Hejsan". Börjar att kännas lite småtrist.
Nu har jag varit i skolan. Det har varit en ganska vanlig dag tänkte jag skriva men kom på mig själv att den inte var så värst vanlig. Lina är inte där, då är den inte vanlig. Vi hade metal träning och det har vi en gång om året ungefär, så det räknas ju inte heller till vanligheterna. Och i slutet hade jag diskussion i "Folkhemmet Sverige". Jag svarade fel på någon fråga men annars gick det bra :-). På mentala träningen skulle vi ligga i en stora, gammal, ekanade gympasal och lyssna på en farbror som berättade för oss vad vi skulle göra genom en cd:spelare. Vissa hade väldigt lätt att slappna av och efter en stund hördes snarkningar :-). Jag blev där emot täppt av att ligga ner på golvet så jag fick koncentrera mig på att andas. (Hörs väldigt dramatiskt, men det var det inte :-))

När jag kom hem hade klockan nästan blivit fyra. Satte mig ner och åt några mackor. Jag kollade ut och såg att något vitt rusade förbi. Tanken att vi har en vit katt i grannskapet slåg mig men jag kom på att det har vi inte.. Inte vad jag vet i alla fall. Jag reagerade också på att den var så snabb. Jag ställde mig i fönstret och kollade efter den.. Jag såg att den sprang ut på gatan.. Såg att det var grannarnas lilla hund och jag kollade in i deras trädgård om någon var ute. Men icke så nicke. Jag visste inte vad jag skulle göra. Antingen sätta mig ner och fortsätta äta. Eller gå ut på "jakt". Haha, hörs som att jag ska döda den. Men jag kände att om jag inte letade rätt på den så var det mitt fel att den var bortsprungen sen när de skulle knacka på och fråga om vi sett den. Jag gick ut, hem till grannarna och där står ägarna och hunden. Deras hus var "ivägen" så därför kunde jag inte se dem när jag satt i fönstret och kikade :-)

Sen gick jag ut på långpromenad med Cindy. Vi gick till havet och för första gången i år hade jag en vårjacka på mig utan att frysa!! Luften jag andades in var mild och jag blir så glad för varje litet vårtecken!

Nu ska jag sitta här framför datorn en stund, sen ska jag äta och ikväll ska jag kolla på "Den rätte för Rosing". Jag är inte stolt när jag säger dem orden. Men jag vill se vem hon väljer!!

Vi hörs

Ett misstag

Hej!

Ny vecka och nya mål!

Det blev en rätt lugn födelsedag. Jag som egentligen inte gillar söndagar, även om jag vet och tror att det är nyttigt att ha en ta-det-lugnt-dag! Malin kom och överraskade mig, Lina ringde via videosamtal och jag kollade på High School Musical 3. Jo, det blev en bra dag :-)

Jag och Malin smider lite planer just nu :-). Vi hade tänkt åka till Stockholm!! Hennes syster bor där och hon är så snäll att låta oss få bo där med henne i några dagar! Vi har kollat upp vad tåg och flygbiljetter kostar och det är inte särskilt stor skillnad så vi kommer flyga dit! Igår, när Malin var här så beställde vi biljetterna, röda biljetter. Det innebär att de inte är ombokningsbara och betydligt billigare än "vanliga". Vi var noga med att ta rätt datum och alltihopa MEN när allt var bokat och klart så kommenterar mamma att vi har bokat för 5 dagar! Jag säger till henne att det har vi inte alls gjort! Men när jag räknar på det så har vi det!! Klant klant klant klant skriker det om mig och Malin.. Aja, en extra dag i Stockholm kan väl inte skada?

Skolan har varit bra. Just nu jobbar jag med litteraturhistoria och det är väl inte det intressantaste precis men jag tar mig igenom det :-). Imorgon har jag diskussion i samhälle, metal träning (vi har någon form av en hälsa-vecka) och på onsdag har jag NP i engelska, muntligt! Usch, jag är lite skraj men Johanna som hade det idag sa att var ganska lätt och att jag kommer klara det :-) Nu känns det genast mycket lugnare!

Tack för mig! Tyvärr är det väldigt tomt med bilder här på bloggen men det är för att burken här brevid inte funkar som den ska!! Vi hörs!

23 timmars födelsedag

Hej!

Nu har jag lagt in min presenter i gadroben. Ja, det var kläder för hela slanten :-). Fast av släkten fick jag pengar, blommor, kort, en sten (:-)), mascara och böcker också! Så bara kläder blev det inte :-)

Jag har inget planerat idag. förutom att fylla år! Kanske kolla på någon film, kankse ut och jogga en runda och kanske göra vid naglarna. Men söndagar brukar bestå av många kansken och det gör även en dag som denna!

Släktkalaset var bra igår. Det var ganska lugnt eftersom "stor-och-lillkusinerna" var ute på annat. Men helt plötsligt så säger min mobror att han och hans tjej har gift sig idag! Blir man chockad eller bli man chockad? :-) Det var i varje fall en väldigt rolig nyhet ! !

Nu ska jag sitta här och dricka lite mer läsk som jag unnar mig idag! Sen får jag se vad som sker!

Grattis till mig och alla andra som fyller år!

29:e mars 2009

Någon fyller år idag, vem kan det va? Någon fyller år idag, vem kan det va?

God morgon!

Ja, vem fyller år idag? Jag har för mig att Mattias i EMD gör det :-)

Jag vaknade i morse vid åtta av en mardröm. Jag drömde att jag och Ebba hoppade av tåget i antingen Malmö eller Stockholm. Vi förstod inte vart vi skulle gå eftersom alla skyltar var på tyska. Efter en stund såg vi en hiss som vi skulle gå in i. Men den var upptagen så vi fick vänta en stund. Under tiden vi väntade så kom två killar i min ålder (16!!!) och skulle också åka med. När vi kom in  i hissen så började den ena killen att ta på mig. Den andre började att trampa Ebba på fötterna och hon skrek av smärta. Sen började en av killarna att spruta pepparsprej i mina ögon så att jag inte kunde se nånting. Jag började trycka på alla knappar som var i räckhål. Sen vaknade jag. Jag låg och tänkte på detta en stund innan jag kom på att jag fyller år idag :-)

Jag har fått jättefina kläder. Som jag inte hade nån aning om att jag skulle få ;-). Hehe!

Nu ska jag kolla på Robinson!

KRAM!!


Äntligen lördag!

Hej!!

Let's dance igår...Lailas shownummer var ju bara så bra! Så fruktansvärt duktig den tjejen är. Men coolt är det att Sveriges starkaste vann! Men Laila skulle ha gjort det. Haha, jag ska inte älta det mer, grattis Magnus!

Idag är det lördag :-) och det innebär ledigt. Att jag då inte kan sova.. Jag låg ändå och drog mig en stund innan jag gick upp. Och ändå så var klockan inte mer än åtta när jag kom upp! Så kan det vara. Jag kollade en stund på tv, sen åt vi frukost tillsammans (familjen) och sen bakade jag kladdkaka som ska bli uppäten ikväll på mitt släktkalas!

Jag, Pappa och Adam har varit på stan idag. Jag var i nöd efter ett par nya skor :-) och jag gillar att vara i nöd efter kläder och skor! Det är nämligen inte så ofta som jag är det. Jag hittade i varje fall ett par disel skor som jag tyckte var snygga. Först kollade jag på de nya Convers, de är lite nättare i modellen än de vanliga men de fanns inte i min storlek. Men jag tror dessa blev ännu bättre, än vad de hade blivit :-)

Sen gick jag och pappa och handlade blommor till ikväll. När jag skulle få växlen tillbaka  så sa mannen som jag köpte dem av att du fyller väl år idag? Jag svarade: Haha, nej men imorgon. Också gav han fem kronor mer än vad jag skulle få :-). Läskigt att han "visste" att jag fyller år!  

Vi hörs!

Hej fredag

Hejsan!

Nu är det helg! Så underbart skönt :-) Jag ska hinna med att:
* Baka två kladdiga kladdkakor
* Titta på Let´s dance
* Se matchen mellan Rögle och Södertälje (på tv)
* Ha släktkalas
* FYLLA 16 ÅR!

Det känns som att detta kommer bli en bra helg :-)

Igår kollade jag på Josef-Fritzl-dokumentären på 4:an! Fy fan vilken gubbe! Hur kan man våldta sin egna dotter? och spärra in henne i ett så kallat skyddsrum i 24 år? Jag blir skrämd och arg samtidigt!

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Vädret har vänt lika många gånger som jag har blinkat idag, känns det som. Märkligt. Jag har tänkt på en sak. Nu när vi är i mitt emellan två årstider så klär sig folk väldigt olika. Den ena har vinterjacka och den andra går i shorts. I år har jag inte märkt det ännu men förra året så tänkte jag på det :-) Jag tror att det kommer märkas mer i april/maj.

Nu har precis Maja varit här. Jag laddat hennes mobil tills ikväll eftersom hon ska på Rögle. Så hon var här nyss och hämtade den :-)

Just nu går det inte att nå några kort på datorn eftersom den där lilla burken brevid inte fungerar.. (Jag kommer inte på vad den heter). Där av anledningen till att det inte kommer några bilder idag!

Trevlig helg! Jag måste bara gissa vem som vinner ikväll på Let´s dance och i hockeyn :-). Jag hoppas och tror att Laila vinner. Även om det hade varit fett coolt om Sveriges starkaste man tar hem hela skiten så hejar jag ändå på Laila. Det är ju trots allt en danstävling..och hon dansar lätt bäst!

Hockeyn då. Det man hoppas på måste man också tro på! Därför tror jag att Rögle vinner och att det kommer bli en spännande och bra match :-) HEJA Rögle!!

Lillfredag

Hejsan du :-)

Idag har det varit fullt upp känns det som. Precis som det var igår och i förrgår! Jag har varit i skolan fram tills tre. Vid halv fem stack jag till gymmet och var där med Maja. Det känns i armarna nu efteråt. Undra då hur det kommer kännas imorgon?! Det ska vi nog inte prata om :-)

Det har känts som fredag idag. Jag fattar inte varför. Det borde kännas som onsdag för mig eftersom jag var ledig i måndags. Men icke så nicke!

Det blev inget långt inlägg idag. Jag tar igen det till helgen :-)

Onsdag (fast det känns som torsdag)

Hej!

Vilken lättnad! Det nationella provet är över och det känns som att bubblan är sprucken! Jag lever, kära du, jag lever! Det var inte alls lika svårt som Läs-och-hörförståelse. Detta kunde man göra i sin egna takt och man kände att man hade gott om tid :-). Jag skrev om mitt "dröm" liv som vuxen.

Efter provet var alla så glada. Det var en sån härlig stäming! Jag gillar verkligen den! Så på ett sätt så gillar jag när det är prov :-). På rasten så var jag, Malin, Lina och Maja ute och tog kort. Malin tyckte att vi skulle posa vid en staty som står på vår skolan..!

- Ska vi posa med tanten?

Men just när hon sa det så gick en liten tant förbi. Jag fattade ju inte att hon menade statyn så jag tyckte det var lite knäppt att tilltala henne för 'tant'...! Tur att den lilla gumman inte hörde vad Malin sa :-) och jag hoppas också att det var ok för dig Malin att jag skrev detta här:-)

Sen på eftermiddagen så satt jag och pluggade matte. Jag har inte varit så seriös på hela dagen eftersom lättnaden efter provet har gjort mig flammsig. Så när jag satt där och var mitt uppe i allt flamms så kom en liten sexa in i rummet. Jag frågade väldigt allvarligt om han kunde hjälpa mig med matten. Han kollade lite fundersamt ner i matteboken och svarade: jo, men det blir 12 eftersom blabla bla (han förklarade men jag minns inte, eftersom jag var ganska paff för att han hade tagit min fråga på allvar). Ja, tack svarade jag. Sen i facit så står det 12! Ojojoj, imponerad ;-). En sexa kan nians matte!

Efter skolan gick jag, Malin och Lina och käkade pommes. Fy vad gott det är :-) sen skulle vi hem till mig men jag och Malin ville se Linas nya kläder så vi tvingade henne att prova allt :-). Superroligt (undra om Lina kände likadant?)

Snart ska jag på dans! Först ska jag äta..har inte druckit så bra idag heller. Om du ville veta det. Ett glas jucie imorse, drygt ett glas vatten.. och ja.. det var allt!

Vi hörs <3

Nationella prov och utvecklingssamtals dag!

Hejsan!

Idag ska jag ha nationella prov, som jag redan har sagt ett par gånger :-). Hoppas, hoppas, hoppas att det går bra!
Sen i eftermiddag ska jag ha utvecklingssamtal.

Jag har vaknat vid sex/kvart över sex nu i två dagar i rad! Känns så skönt att ha så mycket tid på morgonen!

Vi hörs sen ;-)

Trött!

Hej!

Jag är hemma igen efter att ha simmat. Nu känner jag hur hela kroppen bara skriker efter att få vila. Men nej kära kropp, vila får du göra i helgen :-). Jag har inte druckit särskilt mycket idag. Sist när jag var och simmade så var jag jättedålig på att dricka vatten och då fick jag så fruktansvärt ont i huvudet! Kanske inte så intressant att veta, att få veta om mitt vätskeintag men...ja, en blogg är ju till för att berätta om sig själv :-)

Nu ska jag dricka vatten och sen så tror jag att det är käk :-). Och vet du? Mamma och pappa har prickat in det idag också. I skolan hade vi något med pasta (jag vet inte om det var fisk eller kött.. men vi säger kött) och här hemma ska vi äta pasta och köttfärssås! :-)

Men vi hörs!!

Tisdag

Hejsan!

Det känns som måndag idag måste jag säga. Det höll jag även på att skriva som rubrik. Det blåser, snöar och solen skiner! Väldigt konstigt väder. Men snöa? Det hade det ju kunnat göra i julas och inte nu.
 tycker jag! Lite trött blir man allt på vädergudarna! Skolan har varit bra idag, jag har pluggat en hel del och det känns bra :-). Jag kom nyss hem, har varit ute med Cindy och vid halv fem ska jag och Lina åka till badhuset och simma!

För några dagar sedan så pluggade jag och Malin matte. Våra matteböcker heter Matte Direkt år 9. Vi kollde lite i dem och kom fram till att de var olika.
- Men kolla vilket år din är skriven, sa jag till Malin. Min trycktes 2003.
- Min är gjord år 9, svarade Malin!
Hon är allt rolig ibland :-)

Ha en bra dag, vi hörs imorgon!

Föresten, imorgon är det nationella prov, uppsats i engelska !! Jag fruktar!V

Malmö!



Hejsan! Nu har jag kommit hem efter en rolig dag i Malmö med Mamma! Vi hoppade på tåget klockan 8.45 i morse och kom hem vid 16.30 i eftermiddags. Nu har jag varit hemma någon timme och är jättetrött i benen. Den tär på en att shoppa må jag lova :-). När vi stod där på perrongen så kom en fram springandes till oss och frågade om vi hade en tändare. Sen när vi hade svarat nej så fortsatte hon att fråga alla som stod där. Hon var jättevimmsig och var nog verkligen beroende av att röka.. Usch. Det är något jag aldrig ska göra! Fy. Tänk att vara så beroende av något så farligt. Sen när jag såg henne igen så stod hon där med en cigarett mellan fingrarna. Sen när vi satte oss på tåget så började spela ett spel som jag hittade igår på min mobil. Hoppas jag inte blir spelberoende :-). Jag var verkligen mitt inne i spelet och märkte inte vad som hände runt omkring mig. Men jag tänkte faktiskt på en sak: att alla är i sin egna bubbla på tåget. Den ena sitter och läser, den andra löser korsord, den tredje lyssnar på hög musik så att alla som inte vill höra den musiken får stå ut, en annan sitter och jobbar vid en dator, någon sitter och håller i kopplet till hunden som ligger på golvet och någon sitter och smeter in brunkräm i sitt ansikte.

Jag tänkte precis skriva att jag inte alls har varit åksjuk idag. Men nu när jag sitter här så känner jag hur hela huvudet snurrar. Det känns som att jag fortfarande är på tåget! Vi kom fram till slut i alla fall :-). Direkt när vi hoppade av tåget så märkte man att det var en storstad. Det var hur mycket folk som helst på stationen. Alla sprang fram och tillbaka kändes det som.



Sen så kom vi till detta härliga cykelställ. Eller jag parkeringsplats av cyklar! Någon som känner för att ställa sin cykel här? Det gör i varje fall inte jag :-).



Sen såg jag den här mäktiga kyrkan som inte var ett dugg rolig att se när man såg den på bild. Den var i alla fall väldigt stor!


Vi hittade direkt till gå gatan! och  Zara butiken där vi gick in strax efter tio och gick ut där ifrån halv ett..! Vi röjde hela affären ska du veta! :-) Det var två stora våningar med damkläder och varje våning tippar jag var på 300 kvadrat! Sen fanns det en våning med barnkläder och den fjärde våningen var med herrkläder. Men vi var aldrig där uppe och kollade!







Jag testade och testade och till sist hade jag ett helt berg med kläder i min famn eftersom jag inte sollade bort efter hand :-) och dessa skyltar som man tar med sig in i provrummet som visar hur  många plagg man tar med sig fanns nog inte i en högre siffra än fem ;-).. som jag fick två stycken!


Jag tog en del kort på det som jag testade ! Här en sommarklänning och en vit kofta!



Detta är en sån där heldress som är superinne nu!



Dessa jeansen hade en stor fläck på ena benet! SYND! Annars hade jag köpt dem, 199 kr!



En skjorta i härliga sommarfärger!


 

En klänning som jag gillade men den var i det där sladdriga materialet, viskos tror jag det heter!




Det blir lätt en hög med massa kläder!




Nu i efterhand så gillade jag den här jeansjackan. Men när jag hade den på mig så kändes det sådär.



När vi kom ut från Zara så gick vi och åt på Donken. Jag gillar inte att säga det men jag vet inte hur man stavar det riktiga namnet ;-). Även om det är måndag så var det ändå ganska mycket folk ute. Visst, det är en storstad men hemma tycker man att det alltid är så glest med folk på måndagar. Där var många i min ålder och nästan alla var killar, lyckligtvis ;-)
När vi hade ätit gick vi vidare och var inne i en gallerian "Hansa". En stor galleria med tre eller fyra våningar! Det här var en av gångarna mellan gallerian. Långt där borta kan du se den där mäktiga kyrkan !

Det fanns en hel Thomas Sabo butik! Det tyckte jag var fett. Annars brukar det vara ett skåp som pryds av hans smycken men detta var en hel butik! :-). Jag tänkte fota den när vi skulle hem och gå in där men vi kom aldig där utanför igen.
Vi kikade i alla fall i skyltfönstret och där fanns smycken som inte finns här hemma..!



Här ser man att spåren tar slut..!



Oj, vad litet Ängelholm känns jämfört med Malmö! Det är inte alls den här storstads känslan här hemma. Och det måste jag säga att jag tycker är riktigt skönt. Det är skitroligt att vara i en storstad men så skönt det är att bo i e mindre stad!

Nu ska jag ut en sväng. Det har regnat i Malmö och på tåget hem blev jag rätt paff när jag såg att det var solsken här hemma. Nu ska jag ut en sväng! Sen ska jag kolla på "Familjen Annorlunda". Vi hörs imorgon kära du!

Malmö är näst

Hejsan du där ute!

Klockan är strax sju och jag sitter här med nyduschat hår och låte magont. The Vocie går på TV:en och jag börjar känna en nervositets känsla smyga sig fram :-). Det är ganska fint väder idag, lite monligt tyvärr men helt ok! Tåget går kvart i nio och jag tror att mamma och jag åker hem runt tre! Jag längar mest efter att få komma till "Zara" butiken. Den finns bara i de stora städerna i Sverige. "Zara" är spanskt och det var när jag var i Spanien för några år sedan som jag besökte butiken för första gången :-). De vill vara billiga till sitt eget folk så därför är kläderna dyrare i Sverige än i Spanien.

Vi får väl se ! Den ska ligga på Söndergatan 18 i Malmö, i någon galleria! Hoppas vi hittar, eftersom vårt lokalsinne inte är det bästa :-) Vi hörs sen

Malmö, here we come!!

Sovit en stund

Hej!

Jag känner att jag inte får till inläggen idag. :-( Ibland bara skriver man utan problem, men inte idag. Jag har ont i huvudet, fortfarande. Har sovit en stund, jag som aldrig annars sover mitt på dagen. Haha, hörs som att jag precis har slutat med mina sovstunder mitt på dagen. Men jag tror du fattar vad jag menar, om inte så släpp det! :-)

Jag har inte orkat plugga nånting. På TV:en framför mig går Leksand - Växjö matchen. Det står 2-2 just nu! Klockan 16.25 spelar Rögle sändningen. Nu står det 2 - 3 till Växjö!

Hejdå

Robinson

Hejsan!

Dansen gick bra idag. Men nu sitter jag här och har huvudvärk. Jag har nyss kollat på "Robinson" och jag har bestämt mig för att följa heeela programmet. Det verkar vara tuffare än någonsin. Det var ju inget paradis de kom till, som de andra åren. Även om det har varit tufft innan så tror jag att TV4 har lyckats få det ännu värre. Vi får väl se hur många som överlever den där resan. Jag hade aldrig ställt upp att vara med. Jag hade inte stått ut :-)

Jag lägger inte in bilder idag. Då måste jag satta igång den andra datorn, lägga över bilder till datan och sedan till bloggen. Nej, det får jag fixa med en annan dag. Jag tror jag ska förflytta mig från datorn till Se & Hör!

Vi hörs sen :-)

Ikväll sänds matchen Rögle - AIK på TV4 sport! Den ska inte jag missa. HEJA RÖGLE :-)

God morgon

God morgon!

Jag sitter här med datorn i mitt knä och nyser. Jag har tagit en allergitablett men den verkar inte värka så bra idag... Det är väl bara till att vänta en stund och hålla ut :-) Det kliar i alla fall inte i ögonen längre!

Igår kväll var jag hos Ebba. Jag vet inte om det var för att jag var trött eller bara för att vi hade ovanligt roligt men jag skrattade så jag höll på att kissa på mig. Visst är det roligt när man bara är glad, fast man vet inte riktigt varför :-) _Idag ska jag dansa och försöka plugga. Imorgon är jag ledig :-) så jag har låånghelg! Jag och Mamma ska åka till Malmö! Som en present så ska vi åka dit :-)

Vi hörs sen. Ska försöka lägga över lite bilder ! Fast först ska jag dansa! 

Min hederliga mobil

Hej!

Efter stan har jag mått sådär. Jag har haft ont i huvudet och mått illa. Kan beror på att jag åt rätt mycket nötter när jag kom hem, illamåendet tänkte jag på. Huvudevärken är väl bara ett bevis på att jag dricker för dåligt!

Jag saknar min gamla mobil. När jag hade den så tyckte jag att den bara var helt ok. Jag funderade på att byta snart och skaffa mig en lite modernare. Men fy vad jag vill ha tillbaka den. Den här Sony Ericsson mobilen är jättebra, bra med walkman men jag vill ändå ha min gamla tillbaks. Det är lite jobbigt att ha en ny. Man känner sig så rädd om den och vill inte att där ska bli en repa. Men men. Jag vet inte om jag skulle vilja hitta min gamla. Då känns det så onödigt att ha köpt en ny..! Jag ska bli bättre att uppskatta saker som jag har. För man märker inte att man saknar dem förens de är borta... Jag tänker även på männsikor när jag säger saker!

Nu ska vi äta, grillat idag :-) gott!

KRAM

Hemma

Hej!

Nu är jag hemma igen :-). Det var riktigt mycket folk i stan. Vet inte varför, men det är väl för att det är lördag och våren börjar blomma! Nu har jag inga planer fram till klockan halv sju. Då ska jag hem till Ebba :-). Hörs sen!

Jippi!

Nu har jag kollat klart. Det blev som jag hoppdes till sist. :-)

Igår var jag hos Maja hela kvällen. Moppade dit och det gick jättebra. Vi kollade på en film som jag glömt namnet på. Någonting med Las Vegas. Cameron Daiz som jag tror hon heter har huvudrollen.

Idag är det lördag, härligt :-). Jag ska strax in i duschen, sen ska jag och Farmor gå på stan! Det blir säkert roligt :-) Jag skriver mer när jag kommer hem.

Beslutsångest

Hej!

Innan jag skriver nånting annat så måste jag bara säga en sak: Jag sitter o kollar på Let's dance och har jag beslutsångest. Jag har ingenaning vem som vinner men jag hoppas att Laila och Magnus går vidare. Jag sa Morgan och Magnus igår men nej, Magnus och Laila. Men jag har en känsla av att Magnus kommer ryka men ..nej! Får väl se hur det går :-)

Kommer tillbaka om en stund! Hej så länge!

Bitte eller Annie? Annie eller Bitte?

Mina kompisar har börjat kalla mig för Bitte. Inget ont om Bitte men jag vill inte bli kallad för det. Jag sa en gång på tyskan "Bitte, bitte, bitte bitte". Efter det så hör jag mig bli tilltalad så lite då och då. Annie är mitt namn, inte Bitte.


Jag förstår inte mig själv. Jag tjatar här dag in och dag ut om hur vacker väder det är. Men ändå så spenderar jag min tid framför den här goa vännen. Usch, det är jag inte särskilt stolt över. Jag borde gå ut snart..! Det ska jag göra också. Jag hade tänkt lägga över lite bilder som jag tagit idag. Men det går det inte att göra via den här datorn. Så jag lägger in dem senare i helgen. Det är mycket roligare att se bilder som är nytagna än sånna som borde vara på muséum vid det här laget.

Heej :-)

Fredag hela veckan!

Hejsan!

Jag sitter här med mitt Thomas Sabo smycke dinglandes runt handleden, ett mint tuggummi i munnen och bara njuter av att jag har en händelserik helg framför mig. Det var ett ganska långt tag sedan som jag hade det! Även om det är skönt att "bara va" så gillar jag när det händer grejer. Skolan har varit bra idag. Inte så mycket ovanligt som hänt. Tyska, prat och matte. Vi fick fylla i en blankett som hur vi trivs på skolan. Sånt tycker jag är bra. Så att lärarna får veta sanningen :-) Det är riktigt härligt väder idag också. Tyvärr så är det rätt kallt fortfarande men det kommer :-)

Jag sitter här på mitt rum, med broderns dator framför mig, Lina och jag smsar och fixar med ikväll. Hur vi ska ta oss till Maja. Vi har bestämt oss för att köra moppe. Jag gjorde det för ett par veckor sen. Men eftersom det har varit så kallt så har det inte blivit så mycket moppekörande. Det kommer det definitivt bli i sommar. Förra sommarn kände jag mig rätt fängslad. Om jag skulle göra något så fick jag planera in det så att någon kunde köra mig eller med busstider. Nu är det bara till att vrida runt nycklen och se till att ha besin i tanken :-) Sen är det bara till att tuta och köra.

Det är tur att jag har gratis sms. Eller gratis är det ju inte. Man betalar ju 99 kr innan det blir "gratis". Fria sms är mer rätt att säga :-) om man ska vara petig! Jag köpte min mobil förra torsdagen och sedan dess har jag skickat 672 sms.
Tänk, förra torsdagen snöade det (på tal om förra torsdagen). När jag skulle köpa mobilen så cyklade jag dit i snöstorm.. Bara en vecka senare så har våren verkligen börjat visa vad den går för ;-).

Jag missar Let's dance ikväll. Det programmet som jag lever för! .. Hahaha. Nej, det är ingen fara. Jag träffar hellre mina kompisar :-) Jag hoppas att hmm.. vem ska åka ut ikväll? Det blir svårt. Men jag hoppas att Laila åker ut ikväll. Chockar mig själv att skirva det. Jag vill ju att hon ska vinna. MEN fatta ballt om "Världens starkaste" man vinner! Det hade varit riktigt coolt. Kolla in hans muskler, stora och så vitt som jag vet så är det tvättäkta :-) Tina vann ju förra året så jag tycker det är en killes tur i år. Morgan är också duktig. En riktigt sprallegubbe! Jo, två killar ska få möta varandra i finalen. Eller nej, Laila är ju bara bäst. Men nej, två killar, Magnus och Morgan ;-)

Ha en trevlig kväll! Vi hörs imorgon eftermiddag eller lite senare idag ;-)

Malin och Gustafsson

Så underbart fin "För kärlekens skull" är! Jag var ute med Cindy innan en sväng. Just då gick solen ner och jag fångade det på bild :-)

Jag har sagt till Malin ett bra tag att jag har en jättefin bild på henne.. Här kommer den !


Det går ju jättemånga humorprogram på tv alltid. Men jag har ganska svårt för att skratta för sånt. Jag vet inte, men det är ju inte alltid så roligt ;-) Men detta klipp är ett stort undantag: http://www.youtube.com/watch?v=cBD_xf3SjgU
(Jag har ju precis lärt mig att länka! Så jag måste bara testa).

För Kärlekens Skull



Ted Gärdestad - För Kärlekens Skull





Utanför fönstret slår våren ut.
Marken blir grön igen.
Allt som var dött, väcks till liv, det kan också vi
Mm..
Så länge vi andas.
Ute till havs styr en fiskebåt.
Längs en fri horisont.
Den gungar så tryggt in mot hamn som jag i din famn.
Mm..
Så länge vi älskar. ´
Det är för oss solen går opp.
Lyser som guld, för kärlekens skull
Solen går upp, så oskuldsfull
Lyser på oss för kärlekens skull.
Högt på ett berg står en katedral och pekar upp mot skyn.
Men det är för himlen i dig, och jorden i mig
Mm..
Vi älskar varandra.
Det är för oss solen går opp.
Lyser som guld, för kärlekens skull
Solen går upp, så oskuldsfull
Lyser på oss för kärlekens skull.
Mmmm...
Lyser som guld, för kärlekens skull
Lyser på oss, för kärlekens skull

jagheterannie.blogg.se



Också en liten bild på mig.. eller det ska vara en liten fjortisbild på mig som är tagen i si så där september!

Nu ska jag välja ut några bilder som jag sen sätter i en "ram" som egentligen inte är en ram. Du vet en sån som man kan bläddra i. Inte ett album utan en .. jag ska finna ordet! strax tillbaka!

Stolt!



Jag såg ju att det var ju inte alls svårt. Jag har nog inte kollat så noga hur man gör ;-) Men nu vet jag både hur man länkar och hur man laddar upp mer än en bild i taget! Ibland lär man sig mycket..!



Bara för det så får du också en bild på mina skånska fötter ;-) Min småländska och stockholmska får du se en annan gång! Mina skånska är snyggast !

Bloggandet




så här såg mitt bloggande ut häromdagen! En sak som jag inte fattar är hur man laddar upp flera bilder i ett inlägg!

En minut eller två senare..! Har jag klarat det eller har jag klarat det?

Glad, gladare, gladast

Hejsan hoppsan!

I nästan hela februari så var jag inne i någon form av en depp-period! Jag kunde inte riktigt se ljuset..! Men det känns som att det där har vänt nu och det är så otroligt skönt :-) Kan också vara för att det är torsdags eftermiddag ...
Men, kul att vara på bra humör iallafall! Jag kom hem för en stund sedan. Hade idrott sista lektionen, så nu har jag duschat och ätit. Solen smeker min vänstra kind och pollen-skiten har jag inte märkt av idag. Jag fick någon ny tablett i morse som har hjälpt! Då kankse jag slipper ta ögondroppar i vår :-)

Jag tänkte försöka lägga över lite bilder från mobilen sen.. bara för att se om jag kan och så att det funkar. Nu när det är en Sony Ericsson mobil så gör man inte på samma sätt som man gjorde med Samsung. Men om jag lyckas som kan du vara beredd på några nya bilder lite senare i eftermiddag :-)

Hej så länge!

Solen strålar!

God morgon sunshine!

Idag passade "sunshine" verkligen. Solen tittar fram och det känns verkligen som vår. Oj, som jag tjatar om det :-). Om man går och väntar på något sedan oktober så är det klart att man blir glad när det väl händer! Hoppas du förstår mig :-)
Idag är det torsdag. Jag ska ha engelska i skolan och det är inte mitt favorti ämne. Men det går säkert bra! Snart är det ju torsdags eftermiddag ...!

Vi hörs i eftermiddag :-)

Trött

Nu är jag hemma! Dansen gick bra. Men den var inte som vanligt idag. Först skulle vi göra ett grupparbete (hörs väldigt avancerat men det var det icke), sen lite vanlig uppvärmning och acrobaticsövningar som jag verkligen inte vet hur man stavar! En skulle stå på alla fyra sen skulle den andra göra en kullerbytta över ryggen på den som stod på alla fyra. En annan var att man skulle "stå-på-huvudet-rulla-över-den-andras-rygg" övning. Lite svårt att förklara. Jag tycker att det är jätteobehagligt att vara upp-och-ner. Usch, men jag vänjer mig :-) Sen fick vi dansa!

Nu har jag ätit jordgubsfil med flingor. Snart ska jag borsta tänderna och sträcka ut min rygg som värker..!

Hörs imorgon :-)

Ps: Rögle vann mot Västerås med 6-1 :-) Det var bra nyheter! Hoppas de håller sig kvar i Elitserien!

Plingplong (meddelande signal)

Hej!

Jag satte mig ner med engelskan framför mig. Tog upp mobilen och började skriva sms. Sen var der igång. Engelskan behövdes göra men mobilen lockade desto mer :-) MEN jag har pluggat lite grann, och det är jag stolt över! Nu plingade det till igen!

Vi hörs senare :-) eller föresten, jag ska dansa. Får se om  jag går in här innan jag går och lägger mig!

God natt :-)

Tjuvar i stan

Hejsan!

Nu är jag hemma igen. Jag har jobbat lite bättre idag och det glädjer mig :-). Då känner jag att jag inte behöver plugga så mycket här hemma. Eller i för sig.. jag har inte pluggat ett skit de senaste dagarna, inte i skolan och desto minde här hemma! Idag på rasten så gömde sig jag, Lina och Maja för Philip. Hahha, vi sprang runt i "utkanten" av stan och hoppades att han inte skulle se oss :-). Men jag tänkte på en sak. De människor som såg oss kanske trodde att vi hade skjält något från någon av de butikerna som låg där omkring. Kände mig nästan som en tjuv när jag sprang där på gatan med min fulla väska dinglande på höften..! Sen så sprang vi in i en trappuppgång och det kändes verkligen som att vi var skyldiga !
-Såg han oss?
-Hoppas inte det! :-)

Ikväll ska jag dansa!

Tills dess är det lungan på tungan !

God morgon

Hejsan! Idag skiner solen och mina ögon kliar. Jag har alltid trott att det var björkpollen som jag var allergisk mot, men tydligen inte! Förkylningen känner jag knappt av idag. Men allegin känns nästan som förkylning..tyvärr. Klockan är kvart i åtta och jag måste snart ge mig i väg. Ska bara borsta tänderna och kanske kankske ska sängen bäddas idag :-D

Om en halv timme börjar jag, måste kila! Hörs i eftermiddag :-)

Orkarinteorkarinte

Orkar inte, det är de rätta orden. Jag orkar inte rymma upp på mitt rum. Jag har inte ens bäddat sängen idag... Jag orkar inte heller plugga. Bara jag tänker på engelska så.. oj, svårt att tänka allt på engelska när jag skriver ner det på svenska. Nej, men jag orkar inte plugga heller. Får väl skjuta upp problemet till imorgon.

Vad är det dem säger i "Andra avenyn"? Oroa dig inte för idag, det kommer nya problem imorgon.. Eller hur var det nu?! Jag kollade iallafall på ett avsnitt förra veckan. Inte för att jag förstår hur allt ligger till men man fastnar lätt i sådana serier. Jag fick höra så mycket rykten förra året hur bra den här "Andra avenyn" var... Så jag såg cirka 100 avsnitt på svt:s hemsida men sen så hade de inte tillstånd till att ha kvar avsnitten så jag har typ missat några hundra..
Men de hundra jag såg var riktigt bra :-) Jag har inte sett sedan Angelica blev skjuten på sitt bröllop och som jag förstått så var det ju ett tag sedan hon dog..!

Jag ska laga din mat

"Jag ska laga din mat. Pannkakor med sylt på lägger jag sexigt fram på ditt fat. Idag är din dag, du är min prinsessa och älskling jag hoppas att du blir glad". En låt som jag fått lära mig. Ganska irriterande för när den väl sätter sig på huvudet så stannar den kvar!

Mina föräldrar prickar ofta in samma mat som vi hade i skolan. Idag är ett bra exempel. I skolan hade vi köttfärssås och spagetti till lunch. Här hemma ska vi äta köttfärssås med soltorkade tomater och svamp och spagetti såklart. De brukar inte bli så glada när jag berättar att jag ätit den maten redan en gång idag :-) Så ikväll ska jag inte säga något, ifall de inte frågar såklart. Nu vill de att jag lyfter bort datorn och dukar. Så jag får göra det!

Hejdå, liten flicka (Maja säger så)

Ett vårtecken

Hejsan denna tisdag!

Jag har varit i skolan idag och pluggat engelska. Kom inte så långt idag heller. Munnen har fått kämpa för att hålla sig stängd. Förkylningen är fortfarande kvar och jag bara hoppas på att den är så bortblåst imorgon. På tal om blåst..fy vad det blåser idag! Om det inte hade gjort det så hade det varit toppen väder. Cirka sju grader varmt, solen står på och det är helt klar himmel! Snart ryker vinterkläderna :-)

Tisdagar innebär att jag ska gå en promenad med Cindy. Det gjorde jag idag också. Tänkte ta en runda till havet. Men jag kom på att om det blåser så här mycket så får vi nog vara beredda på en flygtur. Jag tänkte att då går jag inne i skogen istället och jag blev sugen på att ta med mig Lina. När vi just kommit utanför dörren så slår jag numret, Cindy börjar hälsa på en .. främling. Jaja, tänkte jag. Han sträckte fram handen så att Cindy kunde hälsa..Precis när  Lina svarar så börjar han fråga vilken ras det är och hur gammal hon är. Konstigt nog så märkte han inte att jag pratade i telefon. Så han fortsätter prata och jag visste inte vem jag skulle lyssna på, han eller Lina. Lina säger i telefonen att det är väldigt mycket brus i bakgrunden och hon undrar vart jag är någonstanns. Jag säger att det kör massa bilar och att det är därför som det dånar. Sen sa Lina att det hördes som att någon annan var där också. Men det svarade jag inte på.

Jag kommer inte ihåg så mycket vad jag sa till Lina. Bara att jag ville ut och gå. Hahaha! Sen la jag på telefonen och kunde koncentrera mig vad jag svarade på mannens frågor. När jag och Cindy skulle gå till Lina så gick jag där och småskrattade över vad jag svarat mannen. Jag tror jag påstod att han luktade hund..! Usch, hoppas jag inte stöter på honom några fler gånger! Vi tre, jag, Cindy och Lina (så att du inte trodde det var jag och mannen) gick till ån och satte oss där på en solig bänk och bläddrade igenom H&M-katalogerna :-) Sen gick vi genom parken och kollade på djuren innan vi gick hem.

Nu när jag kom in känner jag hur det kliar i ögonen och näsan, riktigt ordentligt! Det är pollen på gång :-( Jag som nästan hade glömt att våren hade nackdelar! Aja, det är bara till att bita ihop, låta bli och gnugga ögonen och sitta inne fram tills maj :-) Haha, eller inte. Låta bli att klia kan jag ju göra men sitta inne. Vem gillar att vistas inomhus när det är underbart vårväder? Nej då, jag får ta Livostin som dämpar den rinnande näsan! Jag har i varje fall tur som inte känner av pollen hela sommarn! :-) Man får se det hela positivt!

Dagens pollenprognos 17 mars

2009

Aktuellt läge:
Låga halter av al- och hasselpollen har uppmätts.

Prognos för perioden tis 17 - ons 18 mars 2009:
Vi väntar måttliga till höga halter av alpollen samt måttliga halter av hasselpollen.
Lokalt kan även låga halter av alm- och videpollen förekomma.


Fri blomma



Måndag!

Hejsan!

Jag kunde inte somna igår. Kändes verkligen som att jag var full med energi! Idag har jag inte går ett piss i skolan. Jo, jag har fått prata av mig rejält och jag började med ett no-arbete. Men inte mycket mer än så :-) Jag får väl ta igen det någon annan dag!

Annars då? Jo, jag har varit på stan på lunchen. Och varför ska man alltid bli så lockad till alla söta plagg. Ganska irriterande. Nu när jag skrev detta så påminde jag mig själv att jag ska ringa till min lilla farmor. Alltid när det är julklappar eller födelsedagspresenter på gång så går vi på stan och fyndar :-) och snart är det dax ett 16 års firande!

Jag såg på tv häromdagen om ett barnhem i Uganda. Där man kunde jobba som volentär. Det lockar mig. Tänk att få hjälpa och ta hand om små barn. Vilken viktig tjänst man hade gjort! Jag tror att det hade varit riktigt jobbigt mentalt att se hur fattigt andra människor lever men vad mycket erfarenhet man hade gått där ifrån med. Efter det hade man säkert uppskattat det man har på ett helt annat sätt och även sett världen med andra ögon. Det hade varit en nyttig resa som jag tror att både jag och andra hade mått bra av!

Riktigt sådana resor har jag inte på gång..!  

Avsluta veckan



Den här bilden får avsluta veckan!

Energi till tusen

God kväll kära du!

Jag har varit så trött hela helgen. Känner inte att jag tagit igen mig efter nationella provet. Tänk så mycket energi nervositet kan ta ifrån en. Att ha laddat upp för en sak mentalt i många herrans veckor får konsekvenser! Det är först nu som jag känner mig pigg. Eller nej egentligen så är jag är skittrött men det känns som att jag har enegi till tusen. Jag har känt mig lite tråkig i helgen. Missar det ena efter det andra bara för att jag är så trött... Men jag ska strax gå och lägga mig för att vara ordentligt utvilad imorgon :-)

Måndag imorgon. Känns hur skönt som helst. Så härligt det var att skriva att det känns bra med måndag! Men jag har sagt det för: måndagar är bättre än söndagar. För söndagen är en dag då man bara ska gå och vänta på att det ska bli måndag. Så känner iallafall jag. Så, måndag imorgon. Jag har inga nationella prov under nästa vecka och bara det ler får mig att le :-) Sova var det jag skulle göra härnäst !

Sov så gott, härliga sockertopp


Bloggar

Jag la upp några länkar som du hittar längre ner i bloggen, till vänster. Några bloggar som jag gillar att följa! Du kan ju alltid kika in och se vad du tycker :-)

Mylenjemi



Här är han, Jare Myllenjeime eller hur det nu stavades. Här spelar han för Rögle.. som han ikväll möter. Han ska skydda målet för Leksand!

Penker vs Mylenjemi (som jag inte kan stava till) ;-)

Att jag alltid har ont i huvudet. Beror kanske på att jag sitter för mycket framför denna lysande skärm. Jag gick ut en stund innan, med Cindy. Vilket skönt väder det är idag. Våren är på väg kära läsare :-) Eller det är ju inte så ovanligt att jag skriver det. Men den är ju faktiskt det. Vi har ju kommit in i mitten av mars, självklart måste våren då vara på väg!

Jag ska kolla upp vilken tid Rögle spelar idag. Kanske, om jag har tur så går matchen på tv. Fy vad roligt det skulle vara. Penker och Mylenjemi (?) ska kanske mötas idag. Två målvakter som spelat i samma lag och varit bra vänner ska helt plötsligt möta varandra :-) Hoppas Penker gör bar ifrån sig och att Mylenjemi gör en äkta Malin :-)

Kram

Malin, jag älskar dig, fast att du är lite klantig ibland!

Jag vet att man inte ska kasta sten i glashus. Jag tänker på: om man tappar sin mobil och inte hittar den igen, då är man klantig om någon! Man förknippar inte mig med klantig än så länge... fast det är kanske bara för mig att vänta och se :-)

Taxi



Jag saknar ledigheten! Tur att den kommer tillbaks! :-)

Ändrade planer

Hej kära läsare!

Det känns som att en klump sitter i halsen när jag sväljer. Inte så jättemysigt. Jag har missat dansen rätt många gånger men jag tyckte det var onödigt att dansa när förkylningen inte är helt bra. Jag var där och kollade på :-) och jag tror att vår dans kommer bli riktigt bra!

Idag står inget på schemat. Jag skulle egentligen se hockey ikväll men om jag ska vara där så vill jag skrika såklart. Och jag tror inte att min hals blir så glad om jag gör det. Så jag hoppar över idag! Ska se om matchen går på tv.

Nu ska jag iallafall äta.

Hörs senare!

Ingen slår Måns

Hej!

Vilken Final. Jag tyckte att det var många som var bra men bäst är Måns. Han gör ett framträdande med skitbra sång och dans. Han är självsäker och otroligt charmig och låten är riktigt bra. Om jag har fallit för honom? Ja, så kan man också uttrycka det :-) Jag tycker verkligen att han var värd att vinna. Och jag trodde också att han hade chans att göra det. Juryen tyckte om honom men inte svenska folket. Jag blev riktigt chockad när jag fick se att han bara fick 48 poäng av oss. Han var värd så mycket mer!

Jaha, tänkte jag. Vem ska nu ta hem det här? Sarah hade redan "åkt ut". Alcazar hade jag helst sett som vinnare i så fall. Vilken energi och vad proffsiga de är. Men de åkte också ut ganska snabbt. Bara det inte är Caroline Af Uggla, tänkte jag. Då hade jag ... dött! Haha. Hon är jätteduktig och står för sitt lixom. Men skulle vi komma till Mosva med den låten?Nej, det kände jag inte för. EMD var duktiga med sina pinnar och hattar. Men deras låt var inte jättebra. Inte jättedålig heller men nej. Snygga är hela högen men nej. Jag vet inte, men den låten föll inte mig i smaken. Jag kan nästan jämföra den med hur jag kände när BWO var med för något år sedan, med låten "Tempel of Love". En jättebra grupp men låten var svag. 

Operan då? Jo, visst hon är nog känd över stora delar av världen. Hon kan säkert gå långt. Något annorlunda som Sverige inte brukar bjuda på. Men jag ser Sveriges tävling som den viktigaste. Den som vinner här hemma är vinnaren. Och vinnaren för mig är Måns :-) Men vi får hoppas att Sverige tar hem hela skiten och lycka till säger jag till Malena :-) och låten La Voix... eller åt det hållet i alla fall. 

Men vem har vi eller snarare jag saknat mest i Melodifestivalen 2009? BJÖRN GUSTAFSSON SÅKLART ;-) En sprallegubbe som min mormor hade uttryckt det! Han är ju så skön. Han kunde väl ha kommit och överraskat oss alla i Globen. Bara dykt upp :-D. Jag vet i alla fall en som han hade fått att le :-)

Men som Petra sa: tack och förlåt! 

 

Härligt

Det slog mig för en stund sedan. Jag var ute med Cindy. Klockan fem och det var fortfarande ljust. Om man inte redan är lycklig så blir man det :-) i alla fall jag ! Nu sitter jag här. Mår illa av min förkylning, har ett ljust tänt och en data på tv-bordet. Lotta på Bråkmakargatan går i bakgrunden och mobilen plingade nyss till. En gång till när jag skrev det.
Små saker kan lätta lysa upp livet!

Jag blev nyfiken vad det står i smsen. Ska kolla det. Sen så är det mat och ännu lite senare så är det Melodifestivalen!

Avskedsbrev

Läste du rubriken? Om inte, så gör det. Jag ska inte skriva något brev här, nejdå. Men jag har tänkt lite på det. att skriva ett brev förhand. Tänk, OM jag skulle dö plötsligt och inte hinna säga hejdå. Fy vad hemskt om jag inte hade skrivit ett avskedsbrev innan. Jag måste ta och göra det. Hörs kanske lite konstigt. Eftersom jag varken är sjuk eller gammal. Men så ska man aldrig säga. Peppar, peppar ta i trä. Man ska inte leka med döden, för den är ingen att leka med. 

Om jag är död när du läser detta. Så vill jag bara att du ska veta att jag tror inte att jag lider nu. Om någon lider så är det dem som kände mig. För jag tror jag har det bra :-) 

Jag ska skriva ett mycket fint och välskrivet brev som jag lägger i min dagbok. Om jag skulle dö, så kan du väl be min mamma att läsa och bevara det? :-)

Döden är inte i sikte

Hallå! :-)

Jag gick runt i pyjamas till halv två idag. Förutom att jag har ätit, duschat och städat så är det mobilen som har underhållt mig idag! Jag la in lite bilder som jag tagit med kameran i somras. Jag satt nyss och bläddrade igenom bilderna, satte igång ett bildspel där en sorglig musik spelades i bakgrunden. Jag föreställde mig att jag låg i en kista eller kanske bränd i en urna och mina nära och kära satt i kyrkan och kollade mot altaret, där en stor tv eller filmduk var placerad och bildspelet spelades upp. Jag vill inte dö nu! 15, nästan 16 år, nej det är alldeles för tidigt!

Jag var ute innan. Eller ja, jag slängde några tidingar. Ett par tidningar om gymnasieval som jag hittade när jag städade. Jag ville inte se dem. Då får jag bara ångest och börjar tveka om jag valde rätt. Det jag egentligen skulle säga var att det var väldigt skönt utomhus. En mild luft, inte så blåsigt och en gnutta vår :-) Tänk att vädret kan växla så snabbt. I förrgår var det snöstorm!

Jag ska läsa lite bloggar nu, sen ska jag njuta. Njuta av att det är helg!


Efterlängtade lördag!

Hej!

Jag var hos kusinerna igår. Hade trevligt och Elisabet åkte ut ur Let's dance :-) Det var faktiskt hennes tur ! Nu sitter jag och trixar med min mobil. Lägger över bilder och musik, roligt! Idag har jag ingenting planerat. Jag känner mig fortfarande förkyld (den har börjat släppa) men  jag tror att det är bäst att vila. Ikväll är det Final! Bara inte Caroline vinner med Snälla snälla snällaaaa!

Måns tror jag på eller Sarah.. :-)

Hörs senare!

Stenen är borta

Hej! Jag känner mig åtta kilo lättare idag än igår. Så mycket vägde stenen som jag burit på mina axlar. Nationella provet är över! Fy vad skönt. Läs/hörsförståelse där jag trodde att hör övningarna skulle vara mycket svårare än läs delen. Men jag tyckte att det var helt tvärtom. Det var riktigt svårt men som tur så är  Nationella proven bara en del av allt.

Jag orkade verkligen inte skriva igår. Hade bara fokus på detta test och det fanns ingenting annat i mina tankar.. Eller jo en telefon.. men inget annat. Jag kollade på en mobil igår :-) och jag köpte en. Jag dissade Samsung och valde en Sony Ericsson. En vit och röd blommig slide mobil :-)

Min förkylning är ganska bra. Eller det beror på hur man ser det.. Själva förkylningen är bra, den håller i sig och jag nyser emellan åt. Känner mig väldigt trött men jag tror inte att det bara beror på förkylningen. Jag har varit nervös i många dagar och det tär på en! Det är först nu som det släpper :-)

Maja fick en tröja av oss idag. Hon fyller nämligen 16 år. En tröja som Lina gjort och är super snygg ! Jag vet däremot inte om Maja vill att jag ska berätta vad som står på den. Så jag håller det hemligt och visar respekt :-) Grattis Maja !!

Ikväll ska jag till mina kusiner om jag orkar.Jag vill verkligen !

I'm sick

Hejsan!

Jag har varit i skolan idag. Men har inte mått så bra. Känner mig förkyld, näsan rinner, känns som att jag har en ballong över huvudet och ont i halsen. Imorgon är det NP och jag ser inte fram emot det!

Jag orkar inte skriva så mycket idag. Jag skulle egentligen på en föreställning ikväll men det blir inte av tyvärr :-( Jag hade velat men måste vara frisk  imorgon och då är det bäst att hoppa över.

Hoppas att någon där ovan ger mig kraft :-)

Vi hörs när jag är lite roligare att lyssna på.

Spottar på NP

Hej!

Det är onsdag kväll och du undrar säkert varför jag inte är på dans nu? Eller du hade kanske inte den kollen? ;-) Jag har rolig planer på gång de närmaste dagar men det nationella provet som är på fredag förstör allt känns det som. Ok, kanske inte den bästa inställningen men just nu känns det så.

Imorgon ska jag och pappa kolla på mobil till mig. Jag känner att jag behöver ha en ny och är lite velig vilken jag ska köpa ! Sen på kvällen ska jag och dansgruppen på en föreställning som vår dansledare medverkar i! På fredag är det nationellt prov och sen fyller någon år :-) och sen fyller någon till år och det ska firas!

Nu ska jag slå mig ner och kolla på det sista avsnittet av "Semestersvenskar".

Efter regn kommer solsken

Hej!

Onsag idag. Vaknade och kände att det värkte lite i halsen. Under dagen har jag inte känt någonting men nu kommer det igen :-(. Bara jag inte blir sjuk. Jag berättade igår att jag jobbade så bra i skolan. Idag har jag haft idrott och .. em..idrott. Mycket mer än så har jag inte gjort.

När jag skulle cykla iväg till skolan i morse så regnade det. På vägen till skolan var det snöblandat och när jag kommit fram snöade det. När jag gick ut på rast vid lunchtid var det blå himmel och sol. Snacka om väderförändring :-) Men det blev ju till det bättre, enligt mig!

Hejdå :)

Vänner igen


När jag och Cindy blivit vänner igen


Hejsan tisdag!

Hejsan tisdag!

Jag har varit lite osäker om det är tisdag eller onsdag idag. Eller var det kanske måndag? Men jag har kommit fram till att det är tisdag :-). I skolan har jag jobbat bra och då är det alltid mycket roligare att komma hem! Så känner i alla fall jag. Tyska jobbade jag på förmiddagen och sen blev det engelska för hela slanten. Nu har jag kommit hem efter en runda med Cindy. Tisdagar är min hund-dag :-)

Igår när jag var ute med Cindy (i trägården) så såg jag att våra grannar skulle köra iväg (med bilen och komma utanför vårt hus). Jag kallade in Cindy och sa till henne att hon skulle stanna brevid mig. När bilen kom utanför oss så sprang hon allt vad hon kunde efter den och jag skrek
-CINDY!
Men Cindy hade bara denna bil i sikte och vad är inte roligare än att åka bil? :-)
Grannarna stannade tack och lov och Cindy ställde sig framför bilen. Jag tog upp henne och var arg som ett..moln (ett riktigt svart moln), tackade grannarna för att de stannat och gick sen in med Cindy. Vilken hund va? Men jag tror jag vet varför hon sprang. Innan hon ska få göra någonting (som till exempel åka bil eller få en godisbit) så säger vi stanna..och sedan varsågod. Därför väntade hon väl bara på ett varsågod den här men hade inte tålamod till att utan sprang iväg redan vid stanna. Ja, inte vet jag. Men kan ju vara så :-)

Lina och Maja (får jag säga att ni heter det?) gick idag och pratade ganska högt på rasten. Plötsligt får de syn på en röglespelare och upplyser mig om att vi snart kommer möta en sådan (ha-ha). Jag säger till dem att de inte ska larva sig när han går förbi eftersom jag tycker det hade varit pinsamt. Självklart beter de sig.. Helt tysta blev vi alla tre, han går förbi och alla får ögonkontakt med honom. Hahahahaha! Fy, det där måste ha sett roligt ut. Från att ha pratat och stojat till att gå där fint och tyst och glo! Eller jag vet inte om Maja och Lina glodde men jag gjorde det :-) och det var en fröjd för ögat kan jag tala om :-)

En annan sak som också har hänt idag.. Vi gick till Ica (Malin skulle köpa ett äpple). Jag, Lina och Maja hänger på och när vi kommer till kassan så säger jag att det är kanske lite konstigt om vi alla fyra ska stå där och trängas bara för att vi ska ha ett äpple? Ja, det tycker Lina och Maja också.. Så vi ställde oss utanför Ica (där ett café finns) och står där och talar om för varandra vad som ser gott ut. Ååh, vi står där och drömmer oss bort om den ena bakelsen efter den andra. Sen så frågar expiditen (heter det så även om man jobbar på ett café?) om vi vill ha hjälp. Jag visste inte vad jag skulle svara men sa
- Nej, vi äter bara med ögonen :-)
Hahha, hon log och sen kom Malin, så vi gick tillbaka till skolan.

Oj, det här var visst en lång dag.. Eller så har jag berättat den ovanligt detaljerad! Nu ska jag leta upp en mobil på Internet som jag ska köpa. Känner mig inte riktigt hel när jag inte kan känna en sten i fickan..!

Lockelse-klockelse

Hej! Nu sitter jag här igen. Solen lyser in genom fönstret och träffar min vänsta halva. Jag har precis duschat, hade idrott som sista lektion idag. Vi spelade Volleyboll, roligt :-)

På vägen hem pratar jag och Lina lite om H&M. Sen när jag kom hem så för ovanlighetens skulle kollade jag om vi hade fått någon post. Vad tror du inte då ligger i brevlådan? Självklart, en ny H&M-katalog! Vill inte bli mer lockad av alla dessa kläder.. Och tror du att jag kan motså att kolla i den? Hahha, nej då. Det första jag gör när jag kommer in är att fixa lite mat och kolla i den. Men så är det en sak som slår mig, (var egentligen detta jag skulle komma fram till från början) att det finns några sidor där det står "my favorites". Också någon text om att dessa utvalda plagg gillar vår kunder lite extra. Men då kom jag på det fiffiga! Att de skriver kanske så bara för att just dessa kläder får de inte sålt. Och det ligger mängder med av dessa i lager som de bara måste sälja..! Därför lockar de med att säga att andra gillar plaggen..!

Inte vet jag och jag ser inte detta som något allvarlig problem. Men tanken slog mig och blev nerskriven här :-)

Nu måste jag plugga engelska tyvärr. Jag ska också kolla på Mamma Mia utan text. För att träna inför det nationella provet som är på fredag. Fast det vill jag helst inte tänka på nu!

Vi hörs du :-)

Jag tror att Lina uppskattar mitt bloggande :-)

Hej!

Lina skrev nyss på msn: Hoppas du inte bloggar för mkt i helgen för att jag har inte läst...
Vad ska jag svara där?

Ikväll har jag ägnat min tid till att kolla på Wipeout.. Om det nu stavas så. Var väl inte det bästa jag sett men visst, de bjuder på sig själva! Handlar om att man ska springa en hinderbana som är bland de värsta jag sett på så kort tid som möjligt. Jag hade aldrig vågat att anta den där utmaningen. Eller jo, vissa dagar kan jag få ryck och jag gör allt som infaller. De som känner mig har kanske märkt det! Men jag vet inte om det där Wipeout kommer hålla. Kan bli ganska tråkigt att kolla samma bana vecka in  och vecka ut. Undra hur många program som ska sändas!? Aja, det där var kanske första och sista gången jag kollar på det!

Så, nu är helgen slut. Glassen är uppäten och sminket är som bortblåst. Fast jag har inte burit smink på hela helgen..! Men det hördes bra att säga så. Vi ses vecka 11 :-)

Fick nyss ett meddelande av Lina att hon ska läsa allt..! Duktig du är :-)

Rubriken idag lyder: khdslkahdljkhs

Hej!

Nu har jag varit ute och joggat. Regnade ganska ordentligt. Mötte bara en tjej som var ute och gick med en hund. Jag sprang snabbare än snabbast kändes det som. Jag hade så mycket energi i kroppen så jag tänkte att nu ska jag verkligen springa av mig den! Och jag tror att jag lyckades. För nu är jag inte lika sprallig.

Jag borde fortsätta med engelskan nu. Fast en viss bror sitter vid datan..(vid den datorn som mitt arbete ligger på) så ack vad synd, då kan ju jag inte jobba :-)

Nu tittar solen fram för första gången idag. Ser ut att bli en fin kväll.

Hörs !

Vår! (!!!!!)



Jag vet att jag tjatar om våren men jag måste bara berätta en sak.. Att jag har märkt att våren är påväg. Hahha, det gjorde jag nog redan i januari eller nått men jag menar verkligen det den här gången. Varje litet vårtecken får mig att le! :-) Här om dagen (det är kanske ett ord?) när jag skulle åka hem från Ebba (jag körde moppe) så var det i alls kallt. På vägen dit kunde jag till och med ha uppe visiret hela vägen utan att frysa. Helt fantastiskt! :-) Jag vet att man egentligen inte ska ha det eftersom man kan få skit i ögonen men när jag tog ner det till hacket innan det stängs helt så blåste luggen in i ögat!

Fler vårtecken kommer, det vet jag och det gör mig så himla glad! !! !

Jag fick höra igår att jag använder utropstecken väldigt ofta när jag skriver.. jag har inte tänkt alls på det innan. Men nu när jag inte ska använda smilisar så mycket så passar det så bra att använda detta tecken (!!!!!!) !

Higher och o´boy

Jag hoppade över dansen idag. Istället sitter jag och ska bli klar med mitt engelska-arbete! Det har jag bestämt. Men som jag alltid brukar göra när jags ka plugga är att jag alltid försöker smita undan. Idag har jag till exempel lyssnat på Star Pilots låt en gång, varmt mjölk och sedan druckit upp den med o´boy! Riktigt gott faktiskt :-)

Men dagen är lång och det glädjer mig.

God morgon söndag

God morgon, god morgon!

Idag är det söndag. Dans står på schemat vid halv elva. Vet inte än om jag ska dit. Vår vanliga danstränare är på något genrep inför några föreställningar och kommer inte vissa söndagar. Då har hon satt in en vikarie. En jätteduktig tjej! MEN vi går aldrig vidare på dansen när hon är där och vi brukar inte heller dansa vår vanliga dans. Därför känns det lite onödigt att gå dit när jag har så mycket engelska att plugga här hemma. Och om jag nu vill träna idag så känner jag faktiskt för att ut och springa..! Men jag får se hur jag gör. En träning är ju alltid en träning. Oasvett man dansar till Michael Jackson låtar eller inte...!

Oj, oj! Mycket oj!

Hejsan!

Nu har jag kollat på Andra chansen och jag tyckte (som jag sa innan) att Sarah skulle gått vidare..och det gjorde hon! SKIT BRA! Sen skulle ju också Star Pilots ha gjort det. Jag vet att den låten är så lik två andra låtar men oj vad bra den är, oj oj oj vad bra! Nu gick i alla fall Caroline vidare min sin tänkvärda låt "Snälla, snälla"! Oj, vad tänkvärd! Den borde många lyssna på. Visst, jag kan tycka att det är ingen låt som ska vara med i Melodifestivalen men texten är otroligt bra! Jag ska aldrig vara otrogen! :-) Det är bland det fräckaste man kan vara!

Så jag säger snälla, snälla, snällaaaa jag ber dig att aldrig vara otrogen!

Ha en fortsatt trevlig kväll :-)

Cindy


Cindy får en puss av mig idag


Det som kan vara lite jobbigt ibland när man är ute och går med Cindy är att alla (många) hundägare vill hälsa. Visst, det tycker jag också att man ska göra ibland. Trevligt att männsikor stannar och frågar hur gammal Cindy är och att hundarna får hälsa på varandra. Men ibland (mycket ibland) så känner jag bara för att skrika:
- LÅT MIG VARA I FRED!
Men det har aldrig gått så långt så att jag gjort det. Nej, någon måtta får det va! :-)

Men när de frågar hur gammal Cindy är så slår det mig att jag tvekar alltid på den frågan..! Men jag har kommit fram till att hon är två och ett halvt år. Undra om det kommer vara samma sak om man får barn. Att man inte vet hur många månaders ens bebis är :-)

Tävling

Hej!

Nu är jag inne ingen, har duschat och druckit (vatten)! Den gick ganska bra idag. Men var ganska kall luft jag andades in. Så lite svårt var det att andas. Ibland blir jag lite trött på mig och världen. Man ska alltid bevisa för varandra att man är så bra! Till och med när man är ute och tränar. När jag kom in i skogen så såg jag att där var en kille (som redan sprang på spåret). Jag sprang precis framför honom. Han var väl i si så där 20-40 års åldern (haha, lite svårt att sätta ålder på honom). Även om jag inte bryr vad han tycker om mig så tänkte jag ändå på att inte flåsa för högt och inte springa för sakta..! Varför ska jag ha sådana tankegångar? Skit samma och han har bättre kondition..Föresten så borde han vara snabbare än mig. Han var väldigt lång och behöver inte ta lika långa steg som jag..! Man ska ju tävla med sig själv och ingen annan, punkt :-)

Mobil

Hej!

Jag har städat men ännu inte joggat. Jag sitter här och kollar på lite olika mobiler. Eftersom mina gamla är borta så "måste" jag ha en ny. Jag har inte så jättestort intresse för dessa tekniska prylar eller jo visst, det är roligt och kolla vilka funktioner de har men jag har ingen lust just nu att sitta och jämföra mobil efter mobil. Att sms, ta kort, ringa och lyssna på musik är jag ute efter. Min gamla kostade 3500 kr och de som är lite bättre än den kostar idag runt 2300 kr! Så mycket har det hänt på bara två år :-)

Nu ska jag låta magen smälta maten och sen ger jag mig ut :-)

H&M



Fick för ett par veckor sen hem min beställning från H&M.. och du som följer bloggen vet att allt passade :-) Fast jeansen är ungerfär åtta meter för långa har jag märkt. Hehe! Men annars passar allt!

* Ett par shorts
* Ett par ljusa jeans
* En T-shirt
* En blus

Jag tycker H&M är en bra affär. Biliigt och bra.. Men vissa kläder har ganska dålig kvalité, väldigt tunt tyg. L.O.G.G kläderna har alltid var bra, lite dyrare än DIVIDED.

Jag på isen..!



Jag vet inte om jag har lagt upp den här bilden redan en gång..! Men jag tycker den är så vacker så du får tar del av (igen?). Hehhe! Nej, men jag har inte så mycket bilder att bjuda på just nu som är hyffsat aktuella! Därför la jag in denna. Från när jag åkte skridskor på Sportlovet !

Lördags morgon

God morgon!

Igår kväll var jag hos Ebba. Vi kollade på Let´s dance och till vår förvåning så åkte Niclas ut! Hallå Sverige?! Det var faktiskt Elisabets tur! Sen kollade vi på film! Eller, vi kollade på High School Musical 3 och sov! På fredags kvällarna ärjag alltid så trött..! Tur att Ebba kände likadant, hehe. Jag gillar dem filmerna. Men stör mig på att alla ska vara så överdrivet glada hela tiden! Hela filmen är ju så här: :-D :-DD :-DDD

Idag har jag absolut ingenting planerat. Det blir Melodifestivalen ikväll, men annars ingenting. Kanske att jag ska ge mig på att städa mitt rum och kanske kankse en liten joggingtur..! Men dem där kanskena hänger med idag!

Ha en underbar lördag! KRAM <3


Vem tar hem segern i Melodifestivalen 2009!?

God kväll!

Nu har jag varit duktig och hjälpt till med tvätten! :-) Hehhe, nej men det jag tänkte berätta är att jag vet vem jag hoppas ska vinna Melodifestivalen! Jag tror att Finalen äger rum nästa helg, eftersom det är Andra chans grejen imorgon! Jag hoppas att Måns vinner med Hope & Glory eller att Sarah tar hem det med Moving on! Jag tycker att Star Pilots låt Higher är riktigt bra MEN jag har lyssnat nu på de två låtar som den är väldigt lik, Take my body close och Waiting for a star to fall! Så nu har jag bestämt mig vem jag tycker ska vinna! Bara till att hålla tummarna eller att använda dem för att rösta :-)

Hockeyspelare tar en fika

Idag när jag cyklade hem från skolan så kände jag verkligen för att hitta på något! Kanske en filmkväll med några vänner, gå en runda på stan med dem eller gå och ta en fika..! Jag trodde för en sekund att detta kanske skulle slå in för när jag, Lina och Philip cyklar där på gatan så säger Lina att det ringer! Hon tar upp mobilen och säger att det är Maja! Jag hoppas att Maja ska fråga i fall vi ska hitta på något. Men ack :-/ Hon ska berätta att hon har sett en hockeyspelare på Espresso House eller som jag trodde att det hette, EXpresso House, men det bjuder jag på) Jag gillar verkligen Maja! Hon är en härlig människa!

Men jag fick ändå min vilja igenom! Jag ska träffa kusinen ikväll :-)

Dans

Jag har dansat i åtta år. Eller jag säger allid att jag har dansat i åtta år för jag har inte riktigt koll på det :-) men på ett ungefär så har jag dansat i åtta år och jag har bytt dansledare nästan lika många gånger (!!) I maj varje år har vi ett antal dansuppvisningar. Vi slår ihop ganska många dansgrupper som sedan gör en show över det hela som visas upp för kompisar, skolor och föräldrar. Jag har alltig tyckt att det har varit roligt med dessa shower men den kommande showen ser jag som något hemskt. Inte hemskt så men jag fasar lite för den.. Jag har aldrig gått och varit så orolig för en show så här lång tid innan! Även om jag tycker att detta är nog den allra bästa dansen som jag har fått dansat! :-D

Jag vet egentligen inte varför. Men jag minns förra året hur nervös jag var och det kan vara det som håller i sig. Jag minns också när den ena showen var avklarad och jag satt i parken med Lina och Malin efteråt. Jag hade fortfarande allt smink på mig. Det var en härlig vårdag i maj! :-) Att sitta där i parken och ha solen i ögonen, en glass i handen och en dockmålning i ansiktet var ganska härligt! Jag visste att jag hade klarat den ena showen men jag var ändå nervös för den andra som skulle hållas senare på kvällen. Att vara i omklädningsrummet med de andra tjejerna som är lika nervösa som jag, det är roligt! Man går runt och sminkar varandra och pratar och tar kort! Men just då, så vinner nästan nervöskänslan över den där vad-roligt-detta-är-känslan och det är lite synd !  

Lyxfällan

Jag har alltid skämtat om att mitt mål i livet är att komma med i Se&Hör. En sak som jag här och nu hoppas att jag aldrig kommer med i är "Lyxfällan". För den delen så är jag inte ett dugg orolig heller men jag kollade igår på det och känner bara tack och lov för att jag har fått denna förståelse för pengar.

Det handlade om en tjej i 20-25 års åldern som inte såg pengarnas värde. Att hon skulle ta en taxi för 120-150 kr för att slippa gå i 5-10 minuter det var väl ingenting. Eller att shoppa kläder som hon egentligen inte behövde för 20 000 kr på en dag det var inte heller någonting!

Det är väl klart att man ska unna sig saker och kosta på sig lite då och då. Men en kappa för 9000 kr, ska man köpa den bara för att den kostade 25 000 kr när det var ordinare pris?

TACK för att jag förstår ! Vem ska jag tacka? Gud? Nej, jag tackar mamma och pappa :-)

HELG! (aldrig att jag kan få till en rolig rubrik)

FREDAG!

Jag är så lättad över att det är fredag, känns så härligt ! :-) Idag har jag blivit klar med ett so-arbete plus att jag har lurat Malin.. Fast det vet hon ju såklart inte om ännu men tyvärr så läser hon det säkert här! Hihi :-)

Jag har mäkt att jag tar väldigt lite bilder just nu.. med min kamera! På maj/juni/juli/augusti så finns det hur många mappar som helst men när löven faller så läggs kameran undan! Hahaha, kanske inte riktigt men nästan!

Ikväll är det Let´s dance på TV! Jag hoppas att Elisabeth åker ut. Alla de andra paren kan faktiskt dansa riktigt bra nu..!
Det är ok att alla underhållande människor är med ganska länge eftersom det är ett underhållningsprogram men inte FÖR länge! Hur kul att det varit om Peppe Eng hade tagit hem hela skiten?

Torsdag

Hej!

Jag har redan sagt för ett tag sedan att jag gillar torsdags eftermiddagarna. Jag måste bara säga att jag gillar verkligen dessa stunder. Jag kände det efter lunch i skolan! Himla härlig känsla! Tummen upp för torsdags eftermiddagarna!

Idag har det verkligen känts som att våren är på väg! Åå, det gör mig så himla glad :-)
Just nu är jag ensam hemma. Jag hör Cindys svans slå mot golvet i takt lite då och då. Jag har lite ont i huvdet nu också, tror det beror på att jag druckit för lite. Jag och Lina har varit ute på en joggingtur. Men det blåser ganska ordentligt annars hade det varit ganska skönt väder!

Jag hade velat lägga in fler bilder här. När jag läser andras bloggar så är det så roligt med bilder. Men min mobil är fortfarande spårlöst försvunnen..och kameran tar man ju inte med sig överallt. Jag vet inte hur jag ska göra med mobilen! Antigen ringer jag en spåkvinna som kan tala om för mig vad jag har lagt den. Ok, det kommer jag inte att göra men om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt tänkt tanken. Eller så köper jag en ny men jag är lite orolig att jag kommer hitta den gamla igen.. Då kommer jag ångra mig att jag köpte en ny.. Eller så får jag bevisa att man kan leva ett liv utan en telefon!

Puss och kram <3

Bloggandet

Hejsan!

Jag är inte så duktig på att vara aktiv här. Inte igår iallafall. Men jag har inte orkat! Kommer snart tillbaka och är duktig igen! Behöver lite ny energi och kraft :-)

Idag hade jag dubbel-idrotts-lektion! Man märker inte hur trött man är förens man sätter sig ner och slappnar av. Så är det i alla fall för mig. Det var först när jag skulle äta som jag märkte hur trött jag var! Benen kändes helt hängiga och huvudet lite tungt! Jag skriver ganska ofta här att jag har ont i huvudet.. och det kommer jag även skriva nu. Jag har ont i huvudet!

På "min" skola så får man själv bestämma när man ska gå hem. Visst hörs det perfekt? Fast man får ju självklart bara välja mellan halv tre, tre eller halv fyra. Så så lyxigt var der inte! Hahha, om man slutar tre hela veckan så går tiderna jämt ut men om jag slutar halv tre en dag så måste jag gå till halv fyra en annan..! Den här veckan har jag slutat halv tre alla dagar. Vad spelar det egentligen för roll? Jag kan tycka att det är löjligt. Om jag slutar halv tre alla dagar, hela året och ändå kommer på alla lektioner och följer min planering. Vad gör det då om jag slutar halv tre alltid?

Snart ska jag iväg och dansa! Hörs

Ja, just det!

Hejsan!

Du vet när man känner igen en människa men inte kan placera den. Sånt är läskigt. Igår när jag var och testade kläder på H&M så stod där en expedit där man ska få en sån bricka på hur många plagg man ska prova. Jag kände igen henne så väl men hade ingen aning vart jag sett henne.. Efter några timmar så sa det DING i huvudet och lampan lyste! Det är ju på Friskis & Svettis! Hahaha, tror nästan jag satt där och småskrattade för mig själv! Hon var ingen ledare eller så, nej en helt vanlig motionär som jag la märke till..!

Dagen har annars varit ... em, om jag säger bra så ljuger jag. Den har varit krävande!

KRAM

Hemma

Hemma igen! Nu har jag varit i affärer och Ikea. Jag fyller snart år så jag pekade ut vad jag önskar mig :-)
På Ikea åt jag en korv. Ja, du hörde rätt. Jag, Annie åt en korv. Sen Anna Skipper sa något äckligt om korvar för några år sedan så har jag haft så himla svårt att äta just korv. Men jag åt det idag utan att säga något :-)

Jag gillar känslan av att man vet att något bra går på TV:en på kvällen. Nu i många veckor har tvprogrammen på söndagskvällarna varit kassa! MEN ikväll klockan halv nio (tror jag) börjar Parlamentet igen!

Igår kväll på trean gick "A Cinderella Story". Det var ganska länge sen jag såg den sist..och jag hade glömt bort att den var så gullig!

Pappa har köpt en kabel och en sån där videokassett som man stoppar in småband i (kommer inte på vad den heter) så att vi ska kunna se på filmer som vi spelat in när vi var små! Fyy, vad roligt :-) Jag har inte sett de filmerna sen... många år tillbaka eftersom vår sån kassett inte har fungerat på länge.

Hejdåå! :-D

God morgon

God morgon!

Söndag idag, inte min favoritdag..Men det vet du kanske redan, så jag ska inte älta det mer! Idag ska jag dansa, klockan halv elva. Sen har min pappa fått spratt för han säger att han måste till ett köööpcenter! (Det händer inte ofta att han säger det). Jag vet inte om jag följer med...Men om jag känner mig själv så kommer jag göra det.

Det är ingen vårkänsla idag, tyvärr. Molnen täcker hela himlen, det blåser lite och det ser ut att vara si så där fem plus..Ska se om det stämmer!

Nu ska jag äta frukost.
KRAM

RSS 2.0