Tisdag

Idag är det toppen väder! Precis lika fint som det senaste dagarna :) Idag ska vi fira Farfar. Vi ska åka båt och lite sånt! Idag mår jag lite bättre. Inte lika förkyld som innan... men inte fullt frisk!

Förkyld

Hejsan!

Nu var det några dagar sen jag bloggade. Jag, Lina och Johanna har varit sovit hos Malin från onsdag till torsdag. My var också med fast hon skulle hem på onsdagkvällen. Vi hade mycket roligt. Vi kollade på filmer, pratade och skrämde varandra så att tårarna kom. Efter denna kväll och natt kom jag hem och var helt slut. Jag hade bara sovit i två timmar och jag var i början på en UNDERBAR förkylning. Igår kväll hade vi släkten här och idag har min förkylning kommit. Jag hatar att vara sjuk! Men det är jag nog inte ensam om. Jag har vilat på soffan hela dagen. Jag har sett "Bend it like Beckham", "läst" Se & Hör, kollat i H&M-katalogen och druckit mängder med citronvatten. Nu ska jag fortsätta vila och hoppas på att må bättre imorgon för att då är det dax för Majas konfirmation.   

Tisdag

Idag har jag städat ! ! ! Och nu i eftermiddag har solen kommit fram bakom alla moln som den har gömt sig i.  Det var 39.6 grader som mest intill husväggen (i solen) Ikväll ska jag kolla på Allsång !

kram

Måndag

Då var det vecka 30! Så snabbt tiden går... Sommarlovet började ju nyss. Men jag ska njuta av tiden som är kvar. En månad är ju faktiskt ganska lång tid. Den här veckan ska det äntligen vända och bli fint väder. På onsdag tror jag att det ska bli sol :) JAG HAR LÄNGTAT <3

Nu måste jag bara skriva en sak: Han Anton Zetterholm som sjöng på Allsång på Skansen för några veckor sedan (han ska spela Tarzan i Tyskland) är ju helt otroligt snygg :) <3 och han sjunger som en gud! Och har du sett hans ögon? Man smälter när man ser han! Inte för att jag har sett han på riktigt men ändå :)Han är min nya idol!!!! LÄTT 

Söndag

Igår kväll när jag skulle gå och lägga mig så hördes det som att grannarna hade en sterio på högsta volym. Men det var väsen från två km här ifrån. Fy vad irriterande. Idag är vädret lite upp och ner. Emellan åt är det solsken och jättefint väder och sen helt plötsligt vänder det och blir regn och rusk. Men jag tror att vädret ska vända på onsdag! Nu ska jag träffa kusinen. Hejdå

Jag <3 fredagar

När man drar upp "gördetmörktirummetgardinen" (kommer inte ihåg vad den heter) så hoppas man att det ska vara en klarblåhimmel och solen ska helst lysa in i rummet. Men idag var det (som många andra dagar den här sommaren) gråhimmel och regn, så typiskt en svensk sommar.

Men bara för att vädret var dåligt så ska man inte deppa. Idag har joggat en runda och sen cyklade jag till stan för att köpa present till My. Efter det kom Elina hit en runda. Har inte träffat henne på hela sommaren så det var mycket trevligt att få prata av mig lite.

Och sen ikväll har jag varit hos My. Vi skulle egentligen vara åtta personer. Men livet blir ju oftast inte som man tänkt sig. Det vara i alla fall bara jag, Johanna och självaste My. Jag gjorde en mycket stor "miss". Jag hade köpt ett par pärlörhängen till henne. Och när hon öppnar asken så börjar hon och Johanna gapskratta. Och jag förstår ju inte varför det är så roligt att se ett par örhängen. Så säger My: jag har inte hål i öronen. Och fy vad jag känner mig dum. Jag har ju kännt My i snart två år och då borde väl jag veta en sån sak. 
Jag har aldrig sett en skräckfilm förr så det skulle vi ju självklart kolla på. Filmen hette "1408" och handlade om ett hotellrum som alla dog i ... typ. Och efter vi hade sett den filmen så skulle vi kolla på en komedi. Det blev "The Heartbreaker Kid". Men Johanna och My tröttnade efter cirka en halvtimme så den får vi väl se någon annan gång. 


KRAM


17:e

Denna dag har varit toppen! Först var jag ute och joggade. Och efter att ha sprungit en runda i skogen så blir man på bra hurmör. Och eftermiddagen har jag tillbringat med Louise. Vi träffas allt för sällan. Vi pratade och kollade på en film, "A Cinderella Story". TACK FÖR IDAG (: 


Torsdag

När ska det bli soligt väder? Så att man kan sola och bada utan att frysa? Denna sommaren (än så länge) har varit soligt och varmt några dagar men för det mesta moln på himlen och runt 23 grader. Det hörs ju inte så dåligt men jag nöjer mig inte med det. JAG VILL HA sol och 27 grader ... kom igen nu vädergudarna ;) 

Malin

Idag har jag träffat Malin! Vi hämtade henne vid tolv tiden och sen släppte mamma av oss i stan. Vi åt pizza, kollade i affärer och hade trevligt. Sen var vi badsugna så vi cyklade till havet. När vi kom ner där märkte vi att nakenbadet bara var 300 m åt vänster och havet var jätteskitigt. Så vi cyklade vidare och fick nöja oss med ett svart hav med mycket höga vågor. När vi hade badat klart såg vi mer eller mindre ut som grisar, vi hade sand som hade satt fast  i huden, skit i håret och badkläderna vara verkligen svarta. Men roligt hade vi och det är ju huvudsaken.

Tack och hej tång och tjobej

Söndag

Idag vid halv ett tiden åkte jag och Lina till landet, för att fira vår älskade kompis Malin. Hon firade både sin födelsedag och konfirmation. Johanna var där, släktingar, grannar och kompisar. Nu ska jag kolla på TV och sen ska jag kanske ut o gå/jogga. Kram

Konfirmation

Idag har jag varit ute och gått med Cindy. Och i eftermiddags var jag och Lina på Malin och Johannas konfirmation. De spelade upp en pjäs, sjöng olika låtar och en av låtarna sjöng Malin själv. Hon sjunger verkligen jättefint. Nu ikväll ska jag ringa Ebba, kanske ut och jogga och kolla på TV.

Båstad

Då har vi varit och kollat läget  i Båstad. Jag och Lina smälte inte in i mängden idag. Vi hade inte bakåtslickat hår, skjorta och rikssvenskadialekten. Vi kollade på tennis, Robin Söderling (tror han heter så) vann! Och på Peppes sjöng, drack och festade JÄTTEMÅNGA. Jag vet inte hur många det fick plats men man kan lugnt säga att där var fullt.  Och några kändisar såg vi, Tobias som vann Let´s dance, Tilde de Paula och några till.


10:e

Klockan är bara tjugo i elva och jag är redan klar för en joggingrunda. Det är bara Lina jag väntar på. I eftermiddag blir det en tripp till Båstad.

Stugan med Lina

Idag vid elva ringde  telefonen. Det var Lina som undrade om jag ville följa med till hennes stuga. Och det tackar man ju inte nej till. Vi gick en runda i skogen, kände på vattnet, badade i underkläder och krängde lite glass, kakor och nästan tre år för gamla kex. Jag har mått lite illa efter kexen och ska prata med Lina senare ikväll och se om hon är spytt.

Tack och hej!


8/7

Stockholm i mitt hjärta, nanananananana! Jag har kollat på "Allsång på Skansen" ikväll. Jag vill till Stockholm!! 
Det är ju så fint där på sommaren.

Då var denna dagen slut. Jag hittade fin-fina kläder på stan (: Eftermiddagen tillbringade jag hos Farmor & Farfar.
Vi passade Tim i några timmar, han har precis lärt sig gå, vi gick en runda och spelade kort. Precis sånt som man ska göra hos en Farmor och en Farfar. 
Imorgon åker Maja iväg på läger, hon ska bli en kristen tös nu :) och på fredag konfirmeras Malin & Johanna!


Tisdag

Jag ringde och väckte Maja för en liten stund sen. Jag tyckte att det var tid för henne att gå upp :)
Vi skulle egentligen till stranden idag men det ville inte solen. Så nu blev det ändrade planer. Jag och Farmor ska gå på stan istället. Ta hand om dig.


Ny vecka

Då var det en ny vecka, nytt humör och nya krafter. Idag skiner solen och det är redan 25 grader (klockan är bara elva)
Idag ska jag ut o gå med vovven och kanske sola en stund.

Nu har tennisveckan dragit igång: BÅSTAD. Den där staden som är ganska död annars visar tecken på liv en vecka i juli varje år. OCH JAG VILL DIT!! 

Lördag

Idag har jag varit på stan med mamma & pappa. Vi skulle se när en parad gick igenom stan, utklädda människor med hula hula kjolar och peruker. Nu ska jag till kusinen. Och ikväll kommer gäster. Ta hand om dig. HAJ

Film

Igår såg jag på "27 Dresses", en mycket gullig film. Om du gillar filmer som handlar om i-landsproblem, bröllop och klänningar så lovar jag att denna filmen passar dig. Ville bara säga det. Ha en trevlig kväll!   


Gräsmattan

Idag är det molnigt och ca 25 grader. Jag har tagit ut den bärbara datan så nu ligger jag har i gräset och har det gott.
Fast gräset är lite torrt så det är lite obekvämt, jag har småkryp som springer på mina ben och ont i armbågarna. Men ska man vara omständig så ska man. Idag har jag hjälpt mamma med tvätten och solat. Ikväll kommer Adams och mina nästkusiner hit. Och nu hör jag hunden skälla där inne. Jag ska hämta henne, då får jag lite sällskap också (:

Sola och njut, för snart är det slut. Eller nej, sommaren är lååååång.


Sol och blå himmel

Idag är det precis lika fint väder som igår. Sol, varmt och drygt 25 grader. Kan det bli bättre?
Idag har jag lagt på brännan lite, fast skulle gärna vara brunare än så här, ute och gått och nu sitter jag här.
Ska försöka göra bloggen lite roligare, men det är inte lätt. Jag vet inte hur man gör!!!

Kram

Andra Juli

Idag har jag varit och shoppat med min kusin. Jag fick handlat en blommig klänning. Vi åt bakad potatis, glass och godis. SÅ GOTT :) Det har varit jättefint väder idag, soligt och varmt. Så det var nästan inget folk där eftersom alla trängdes nog på stranden istället och stekte. Fast det ska jag passa på att göra imorgon.  

Första Juli

Då ska jag också testa på att blogga. Många gör ju det och jag älskar att läsa andras bloggar, så därför ska jag också dela med mig av mitt liv och min vardag. Jag ska vara ärlig och säga att jag känner mig vilsen för tillfället.
Men jag ska utforska den här hemsidan lite mer och se om detta kan bli någon bra blogg.

RSS 2.0