År 2009 sjunger på sista refrängen

Jag hade tänkt mig en liten sammanfattning av året som gått. Det bästa, det sämsta o.s.v. Det kan väl vara lite roligt!? Jag anser mig själv att vara en människa med ett inte allt för bra minne, därför kan det här bli ganska svårt. Att komma ihåg alla händelser och stunder är inte så lätt. Men jag ska göra mitt yttersta!

Året börjar med att jag och Maja skålar in 2009 tillsammans.

Årets bästa är heeelt omöjligt att säga. Jag har verkligen tänkt som en krokodil men kan inte bestämma mig. Jag väger det ena efter det andra men kommer ingen vart. Så årets bästaste får väntas med.

Årets sämsta var lätt fett när alla våra bilder från 2003 och framåt inte kom fram. Hårdisken blev sjuk och har ännu inte tillfrisknat. Vi borde kanske skriva ut något receptbelagt läkemedel till honom? (Ja, det är en han)

Årets skratt kommer jag inte på. Det kan ha varit när kompisar i klassen fick höra mitt fullständiga namn. Haha. Men av någon anledning tänker jag bara på Laila Bagge när jag säger "årets skratt". Kan det vara för att hon skrattade så högt i Idol?

Årets klädesplagg är min stickade lila tröja.

Årets blogg måste ju vara min. Jag är ju dum om jag skriver någon annans ;-). Haha.

Årets klistra-sig-fast-i-huvudet-låt
är Fairytale med Rybak

Årets lyckostund är när jag vann klockan. Den lyckan kom så plötsligt och oförväntat.

Årets upplevelse är Stockholm.

Årets jobb är ju den sanna glassfabriken.

Årets jobbigaste var den 13:e mars då vi hade engelska - läsförståelse. (Siffror fastnar och borrar sig långt in i mitt huvud, dom är omöjliga att få bort)

Årets roligaste kan ha varit när jag åkte Frittfall allra första gången, på Gröna Lund. Årets stoltaste var jag också då!

Årets klumpigaste var när jag tappade, trollade bort, gömde min mobil, fortfarande ett mysterium vart den har tagit vägen. Årets nästklumpigaste måste ha varit när jag slog min haka alldeles blå.

Årets chock var när Mamma och Pappa sa att de skulle gifta sig.

Årets färg är korallröd.

Årets person kunde ha varit typ vem som helst som gör mina dagar glada och värdefulla. Men sorry, jag måste ju säga Alexander Rybak. Haha!

Årets maträtt är tacochips. Det är ingen maträtt, jag vet, men jag hade svårt för att äta det flera veckor efteråt efter att jag, Lina och Malin hade levt på det en hel dag. Jag kan fortfarande känna smaken bara jag tänker på den dagen.  

Årets affär är Monki. Apaffären som först var en besvikelse men som sedan blev succé!

Årets film är New Moon, såklart! Jag längtar riktigt ordentligt efter att den ska komma ut på DVD.

Årets bok nu står minnet stilla.. men jag ska klura på den.. 4 dygn senare kommer jag fram till att Twilghtböckerna vinner priset "årets bok". (Jag tjuvstartade den här listan i söndags).

Årets serie
måste ju vara Ensam Mamma Söker. Håll med mig att den är såå gullig och gör en varm i hjärtat!

Årets nyårslöfte har varit att inte äta godis! Jag hade inga större förväntningar på mig själv och tänkte "jag ska försöka så länge som möjligt". Men här står jag (eller sitter kanske är mer korrekt) och ska få smaska på godis inatt! Jag har varit och handlat favoritgodis. Jag har tänkt en del på godis och bestämt mig för att bara äta det jag verkligen gillar och bara på helgen (fredagkvällen räknas också).

Undra hur länge detta kommer hålla? Om jag känner mig själv rätt så sitter jag väl här om några dagar och äter på en helt vanlig onsdag. (Det skulle inte förvåna mig). Fast det är kanske ganska smart. Att äta mitt i veckan istället för på helgen. Jag menar, då gör man ju vardagen lite festligare? SMART ANNIE! Your are a geni! Det ska jag göra! En godisdag mitt i veckan.

Året slutar med att jag och Maja slutar där vi började helt enkelt. Nytt år att välkomna, nya upplevelser att uppleva, nya berg att bestiga (om jag ändå kunde ha menat det..), nya utmaningar att klara av, nya låtar att sjunga, nytt träningskort att träna på, nya kläder att ha på sig, nya skratt att skratta och "gamla" vänner och familj att umgås med!

Tack och förlåt 2009!



Hoppas du inte får en raket i huvudet och hoppas vi ses här inne nästa år! (Mäktigt det kändes att skriva "nästa år". Det hörs ju väldigt långt bort. Men faktum är att 2010 är bara tolv timmar ifrån oss, TOLV TIMMAR, det är ju ingenting!)

GOTT NYTT ÅR!

Många kramar ANNIE Rybak :-)

Sommarklänning



Skitförkylningen vill inte släppa. Jag har ju ingen energi.. Följde ändå med till affären och köpte godis! Gaaaah, jag ska äta godis imorgon! Det kommer bli smaskens. Hoppas att förkylningen gått över till dess så att jag kan känna smaken! :-)

Här är det ju annars världens härligaste decemberdag, strålande sol! Ska försöka gå ut sen en sväng så att jag får andas in lite frisk luft. Men jag tänkte surfa runt här ett tag nu. H&M har fått in vårkläder på hemsidan. Jag har hittat en supersöt klänning som jag ska se till blir min :-).

 

Snövit och sju miffon



Nu är jag hemma från Malin. Vi har varit på teater. Det var en familjegrej för Månsson family men jag kom och förstöde allt :-D. Vi kollade på Snövit, som varken var vit eller hade svart hår. Lite gullig och mysig teaterföreställning. Sen åkte vi hem till Malin och fikade och fixade med hennes nya älskling. (Hon kommer inte gilla att jag skrev så :-). Också testade vi hennes webbcam, har jag sagt det? Hon visade också mig hur man får finare bilder! Det är så roligt att ta kort och redigera dem. 



Nu ligger jag på min säng med datorn i knät och känner mig trött. Jag tror jag ska borsta tänderna, fläta håret och krypa till kojs. Det är ju en dag imorgon också.. som man säger. Men skitsamma, den dagen kommer bli lika bra ifall jag är uppe en stund till!

Sov gott!

Testning testning

Malin har köpt sig en ny dator. Vi har testat ifall camen funkar. Det gör den.
Helt klart. 















Tema Malin

Morsning korsning!

Nu är det bara några dagar kvar av det här året. Det är ju helt sjukt vad tiden har gått snabbt, samtidigt är det mycket som har hänt.

Idag har jag kollat på repiser på "Idol 2006", duschat bort min brun-utan-sol och ska om en stund åka till Malin-Smalin! Vi ska leka idag :-).







Önskar Dig en fin dag!

Bilelililder!





Jag och Ebba tog oss en sväng till havet. Blåsigt, kallt, mysigt och friskt! Ebba åkte för en stund sedan och sen dess har jag studerat julgranskulorna.



Tjingtjong, plingplong!

Skitmoppe

Jag ringer Ebba och vi bestämmer oss för att träffas. Jag ska köra moppe. Bäst att klä på sig ordentligt, tänker jag. Fleecetröja, halsduk, skarfs, vantar, ja du fattar, mycket kläder. Varmt, klumpigt, jobbigt. Jag släpar 1000 kg moppen till uppfarten och är redo för att köra iväg. Vad tror du då händer? Mopphelvetet startar inte!! Ååh, jag skulle kunna slänga fanskapet i marken om jag bara hade styrkan till det..

Som tur löste sig allt. Ebba sitter här brevid mig nu :-). Vad du än gör, köp ingen moppe! Hejdå.


Uppe med tuppen..

Jag har varit på rea och jag köpte nada! Yeehoo, ett poäng till mig! Nu ska jag smaska tekaka, det var år och dagar sen sist, typ! Mums!


Julklappar

Hejsan svejsan!

27:e och ingen mer jul. Den strålade julen är över, julmaten är förhoppningsvis uppäten (äntligen), tomten har somnat efter att ha färdats land och rike runt, ljusen är nerbrunna och alla människor är antingen helt slut eller utvilade. Jag har nog aldrig sovit så mycket som jag har sovit dessa dagar. Men det är bra, förkylningen går kanske snabbare över.

Jag har verkligen haft slö-dagar. Mest gått runt här hemma och fixat och donat (läs: bloggat, kollat film, datan eller något i den stilen). Det var surt att bli sjuk precis lagom till jul och jag har vara skittrött. Men jag hoppas att min energi börjar komma tillbaka nu så att jag kan ut och ränna på stan eller träffa någon rolig filur!



Kolla vad jag fick i julklapp.. Vad e:et står för kan du ju klura på ;-)



Också har jag fått ett nytt nagellack, blodrött!

En liten chili!

Det är ju REA-REA-REA just nu och enligt tidningen verkar alla vara fullkomligt galnat efter att naffsa åt sig det som de vill ha. Du är kanske en av dem? Jag har inte varit utanför dörrarna förutom till och från bilen så jag har inte sett någon hysteri..än. Jag ska försöka hejda mig och inte köpa massa saker utan snällt och lugnt vänta till januari, då jag och Ebba och förhoppningsvis hennes syster (min kusin) ska åka till Malmö för att besöka Monki, Zara och Entré!

Hoppas du får en bra söndag!

När livet stannar

Annandagjul är var det är idag. Det enda som jag, - och många andra, förknippar den här dagen med är Thailand och tsunamin. Jag minns hur jag satt och kollade och lysnnade på Nyheterna, på alla bilder och berättelser om alla som förlorat sina vänner och familjemedlemmar. Jag hade dåligt samvete för att jag tyckte det var intressant att höra på all tragedi.

Jag var ingen elva åring som gillade att titta på "Rapport" eller "Nyheterna" men då, den 26:e december 2004 så tyckte jag det. Allt var så fruktansvärt hemskt men samtidigt ville jag höra och veta mer.

Det är så konstigt och blir så fel när en plats som var fylld med kärlek och nyfikenhet ena sekunden blir den värsta mardrömmen man kan tänka sig nästa. När man tänker på att de som står närmast ens hjärta skulle kunna gå bort på bara ett ögonblick, så tror jag att den första tanken för många är att "det skulle jag inte klara av". Men det måste man ju.

När allt känns som mest jobbigt och ledsamt så ska man vara som starkast. Vid ett sådant här besked ska man hitta kraften, den kraft som man annars har är ju som bortblåst när något som det här inträffar.

Jag har läst en bok om en kvinna som förlorade några av sina barn och sin man i jättevågen. Nu ska jag bara komma ihåg vad den hette.. När livet stannar heter den och är väldigt gripande och tung att ta sig igenom. Men den var bra skriven och jag rekommenderar dig att läsa den. Malin Sävstam heter kvinnan som det handlar om och jag tror att hon skrev boken tillsammans med en författare.

Mycket kärlek, tankar och kraft till alla dessa männsikor som miste någon anhörig i tsunamin.


Sunes jul



Jag kan inte få nog av Sunes jul. Eller jo, efter att ha sett just det här avsnittet (som är det roligaste, enligt mig)mer än femton gånger så måste jag säga att jag har börjat tröttna lite, men bara lite. Håkan han är är bara bäst! Han spelar bra och är så charmig! Jag undrar hur gammal han är här? Kanske åtta eller nått.

Den här är också bra..





Sunes jul, Greveholm och Pelle Svanslös är de bästa julkalendrarna genom tiderna! Hög klass som inga Superhjältar eller Kasper i Nudodalen kan slå, aldrig!

Ett par byxor och några kilon rikare så var Julafton 2009 över! :-D .. eller?

Skepp o hoj!

Här har regnet fallit ner och snön börjat smälta bort. Tyckte Gud att det där vita täcket som prydde vårt land så fint skulle bort nu lagom till att julafton var över? Kanske, kanske inte. Det blev julfirande igår med mina"achooooo:n", Kalle Anka, Snövit, Prosit och de andra sex dvärgarna, köttbullar, Mario Kart, julklappar, familj och släkt.

Jag fick fina presenter och har just kollat på "Twilight" med Mamma och Pappa. De gillade den men kanske inte i samma grad som jag... Det är bara till att ladda om batterierna för idag blir det ännu mer julmat, mer släkt, lite mindre snö och förkylning (tack för det) !!


Det finns ingen koppling med bilden och texten. Men jag gillar bilden, ja Lina också för den delen. Jag är lite avundsjuk, jag vill också kunna hjula. 

Snart blir det Mario Kart här hemma! Jag ska VINNA!! Jag börjar bli grym, faktiskt, inte för att skryta, men asså, det är rikttigt härligt, sitta i en bil och susa fram, känna vinden i håret och skjuta massa skal på alla andra, DET är LIVET, i Marios världen!


Kalle Anka

Kalla Anka börjar om knappt en timme. Det är en riktig traditon. Jag är inte så förtjust i tecknat (det är lite tabu att säga så) och tycker att en timme med Kalle & hans vänner räcker gott och väl. Det är ju som sagt en tradition och jag ska inte koppla över till Anna Anka. Jag lovar. Jag ska inte göra det.

Dagen rusar förbi. Men den får inte ta slut. Jag ska hinna bli frisk innan den här dagen är över. Jag har ägnat mig åt att tuggat pepparkakor och läst FRIDA-tidning som jag fick imorse. Nu sitter jag på min säng och lyssnar på musik samtidigt som jag bloggar. Det är julafton kära vänner, julafton!


En liten Annie

Dagens fundering..: Undra hur många svenskar det är som kollar på Kalle Anka idag?! Tillräckligt många för att inte programmet ska läggas ner iallafall. =)

Julafton, julafton nu är den här och tomten (eller varför inte Rybak?) ska komma snart!






(Jag kunde inte låta bli, men vem vill inte ha den här killen till tomte så säg?)

Jag önskar dig en alldeles, alldeles underbar och god jul! Hoppas att du får fina julklappar, gott sällskap, julmat (även fast man inte gillar den här maten så hör den ju faktiskt till), snö och en mysig kväll!

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!




Nu sitter jag här och snörvlar och tycker väldigt synd om mig själv. VARFÖR, varför, varför skulle jag bli sjuk? Och varför just idag? Jaja. Det är bara lillejulafton en gång om året så det gäller att ta till vara på den här dagen. Jag får lägga förkylningen åt sidan. Jag har spelat Mario Kart hela morgonen. Jag blir ju beroende av det på julen och jag måste säga att jag har blivit mö bättre, som man säger i Skåne, sen förra julen. STOLT!! Om någon timme beger vi oss hem till farmor och farfar där småkusinerna väntar. Vi ska spela julklappsspelet och byta julklappar :-D.



Hoppas du får en fin dag. Julekramar!


Det kommer bli en vit jul !



Det har trillat ner hur mycket snö som helst från himlen här ikväll. Så himla mysigt när det lägger sig som ett täcke över alla buskar. Det blir en mycket bättre julstämning när man får en vit jul. Jag har druckit ordenligt med varm oboy (jag inbillar mig att det ska ta bort förkylningen), honungvatten och någon form av trolleridryck. Också har jag kollat på "Polarexpressen".

Nu ska jag sova!

Vad är det imorgon? Jo, det är minsann LILLEJUL! :-D

Säg inte att jag håller på att bli sjuk!

Mitt mål med den här kvällen är att stärka förutsättningarna för att jag inte ska bli sjuk till självaste lillejulafton. Ok? Det är det viktigaste!

Jag som hade sådana finfina planer för kvällen. Resturangbesök med Lina-Fina och Elina-Fina. Men den här fina (jag gillar ordet fina) middagen får vi ta en annan fin dag. Istället ska jag äta julmat, kolla på Anna Ankas jul, dricka litervis med kokhettvatten med ingefära och honung (vill du dricka något värre får du leta länge..).

Men jag känner mig ändå ganska positiv. Jag ska inte bli sjuk! Nej, imorgon när jag vaknar kommer jag vara frisk som en nötkärna! (Nötkärnor är alltid friska).



Min nya kofta sitter som en smäck! Den är riktigt varm och skön.

Glad dan före dan före doppardan!


På tal om

God morgon! (Ok, jag vet att klockan är för mycket för "god morgon". Men skit samma att jag sa så.. ok?)



Igår var den mörkaste dagen på hela året. Solen gick ner några minuter över halv fyra. Hjälp.. HALV FYRA?! På tal om igår.. jag tänkte träna. Men orkade inte ta mig till Friskis för att flåsa. Jag tänkte träna idag också.. Maja också, Malin med. Men den ena drog sig ur ;-P och jag var lat och klagade på halsen (jag har faktiskt ont i halsen Maja, jag lovar ;-).

Men jag kan ta igen de där träningspassen efter nyår. När jag tränade i söndags sa ledaren till oss elva motionärer som var där att om några veckor får vi trängas med alla som har nyårslöften. Fast efter vecka sju är allt vad nyårslöften heter glömda igen, sa han.. haha. Det kan verkligen stämma. Man tycker det är skitjobbigt efter andra veckan men tänker "nej, jag ska inte ge mig". Men när sju veckor har gått pallar man inte mer.

På tal om nyårslöften så har jag bara drygt en vecka kvar. Sen har jag hållt mitt i ett helt år! Jag är stolt. Första året jag försökte höll det i två dagar. Andra året (2008-2009) klarade jag det i tre månader och nu ett helt år!! Fast jag ska inte säga för mycket. Jag kanske faller på mållinjen..

Nej, inte en chans. Jag KOMMER att klara det :-D.



Cindy hälsar att hon tytter om syttlingsött (kycklingkött på putt-språket).

Annie bloggar om..

Var befinner sig halva världsbefolkningen idag?
Just ja, Väla var det. Jag, Ebba och Ida körde till Väla men fick snart köra där ifrån igen eftersom där inte fanns en enda parkeringsplats till bilen.. hjälp! Nästa år ska jag vara klar med julklapparna en lååång tid innan julstressen börjar.

Vem längtar tillbaka till varma sommardagar när kylan blir för kylig?
Annie.. hon längtar.. jag alltså. Jagheterannie ;-).

  

Vad blir det för mat?
Tacos.. jag och brorsan ska klara av att laga den här avancerade maträtten..!

Hur mår Annie?
Bra, känns skönt att vara klar med julklapparna.. Nu kan jag slappna av.

Vad har Annie svårt att förstå?
Att det är lillejul i övermorgon. Det känns mycket konstigt.

Stressa inte ihjäl. Kall kram Annie.


Filmtips - IGEN

Lina Fina. 16 år.



Det blev en trevlig kväll med pizza, kladdkaka, prat och filmtittande.



Jag är ju ingen filmälskare så jag chockar mig själv när jag ger två filmtips på bara två dagar! Ett pluspoäng till mig! Den här såg jag på bio i somras och den är riktigt roligt! Den har precis kommit ut på DVD. Det fick bli presenten till Lina. Men det är kanske ett bra akut-julklapps-tips?

På tal om akut och julklappar så borde jag fixa mina julklappar nu.. Jag hade några idéer men nu visar det sig att de kommer inte gå i lås. Så jag måste tänka om och vara lite klyftig (eller betyder det mullig..?) och låta fantasin flöda. Jag måste erkänna att jag känner lite julstress. Men bara lite.


Just när den här bilden togs råkade jag välta ut något bakom mig...

Det får bli en till shopping dag idag. Den här gången med Kusinvitaminen Ebbis! Du vet var jag finns, där alla andra också befinner sig, i affärerna och springer runt som galna hönor.

P.S. I LOVE YOU

God morgon!

Fick en lite förtidig julklapp igår..



Den är så himla bra och jag kunde inte vänta med att se den! Världens mysigaste film som man bara måste se. Den känns så äkta. SE DEN!

Idag står det födelsedagsfest på schemat. Lina har fyllt år och ska ha en fest nu några dagar innan jul. Det ska bli superkul att träffa gänget igen! Vi ska först ut och äta och sen hem till Lina..



Jag gillar oss!

Tummen ner för JULSTRESS

Städat, dammat, strykt, hängt upp tvätt, bäddat och handlat mat. En fråga bara:

Sparar alla svenskarna sig och äter bara på julen? Det kan man tro om man kollar på mängden människor på Maxi idag. Alla är så stressade. Det är så mycket som ska fixas till jul. Mat, julklappar, gran, pynt, humör och stämning. Jag kan lugna alla oroliga själar som har julångest att jag har inte köpt mina julklappar än. Sen har jag inte några problem med all mat eftersom det inte är min uppgift att fixa.

Men kan man bara inte försöka stanna upp och andas lite. Strunta i det där överfulla julbordet och nöja sig med lite mindre av all julmat, strunta i granen om man bara ser massa stress över att köpa den, ta in den, klä den och allt barr. Julen ska inte vara någon jobbig tid egentligen. Man ska ju känna julefrid och ingen julstress! Jag tycker det är synd att det har blivit så här med julen. 

De som tillhör en familj har massa krav på sig och kan inte njuta av själva julen men så tänker man på alla ensamma människor som inte har någon att fira med. I sådana lägen tycker jag att kyrkan är en viktig plats. Där kan man samlas bara för att få känna en gemenskap också får man hoppas att den som känner sig ensam känner sig välkommen dit.



Trevlig lördagkväll önskar Clownen!


En dag på stan och en kväll i en ny kjol

Denna morgon är Internet ingenting att leka med. Det bryts och har sig. Nu när det väl funkar hade jag tänkt att slänga in ett inlägg här!

Igår var jag och Malin och shoppade! Det skulle ju varit i Lund men Pappa jobbade i Lund igår och ringde och sa när vi satt på tåget att där var förseningar med tågen och tyckte att vi skulle gå av i Helsningborg. Så då gjorde vi det.

Det var ju tänkt att jag skulle shoppa julklappar men när man har den inställningen hittar man själv massa fina saker! Så en julkofta och en volangkjol fick följa med mig hem!






Kvällen spenderades hemma hos tonåringen Ebba :-D som fyllde år igår!

Nu, efter ett och ett halv års bloggande tänkte jag lägga upp min första "dagens outfit". Om det nu skulle kunna passa herrskapet..



Linne: Gina tricot
Kofta: Zara
Kjol: HM (inhandlades igår)
Strumbyxor: Lindex.. tror jag
Isbjörnskor: Snodde dom av födelsedagsgrisen själv!
Halsband: Thomas Sabo
Klocka: OXXO
Människa: Annie
Fotograf: Ebba

Det har ju varit renovering här i huset ett bra tag men igår blev toaletten klar och därför har jag lovat mamma och pappa att hjälpa till att julstäda idag. Så det ska jag roa mig med! Med lite bra musik ska det nog gå fint!

Ha en fantastisk lördag så hörs vi ikväll!
Puss


Jag har klarat första terminen på gymnasiet!!

Hejsan hoppsan!

Ja, hoppsan kan man ju säga. Jag hinner ju visst det att blogga idag :-D.

Jag har precis kommit hem från en inte lika stämningsfull julavslutning som det brukar. På min förra skola gick vi alltid till kyrkan men så blev det inte den här gången. Men det gick hur bra som helst iallafall! Avslutningen varade i en halvtimme, sen gick jag och några tjejer i klassen på stan och tog en fika!


Haha, bra bild! ;-)

När jag åkte till Stockholm i somras hände det som inte fick hända. Jag glömde min mobil!! Men som tur var, var vi ute i god tid och kunde köra tillbaka hem och hämta den igen innan flyget gick! (Vi hade bara kommit någon kilometer när jag kom på att jag fattades något). Den dagen lovade jag Malin att aldrig mer kalla henne för klant. Hon har annars varit gängets klant.. Men inte efter det..!

Idag var jag minst lika klantig. Jag glömde min plånbok på disken inne på Graffiti! En mycket snäll kille som jobbar där gick fram till vårt bord och frågade om det var någon av oss som glömt det! ÅÅåh, jag hade ju inte ens märkt att den var borta! Det var grymt klantigt gjort! Tänk om han hade tagit den! Hjälp.. tur att det inte hände iallafall!


Nu sitter jag här med Cindy och väntar in Malin. Hon ska dyka upp när som helst.

Idag har jag:

bakat pepparkakor

gjort en totalt misslyckad smällkaramell (du skulle sett den..)

gjort julklappsspelet, jag vann en torkad grissvans, jag finner inga ord ;-D

dansat långdans i klassrummen

juldans på skolans altan

också har jag fått ett fybubblans bra schema för nästa termin!

Jag går till tolv två dagar i veckan!! Yeehooo :-D

Idag fyller min söta, bästa Ebbakusin 13 år! Tre miljoner grattiskramar till dig! I LOVE YOU!

Nu tänkte jag visa bilder på mig och Cindy när vi var ute i snön igår!





Också hittade jag några söta bilder på ett par fina barndomsvänner som brukar nämnas här i bloggen..!


Jag älskar verkligen den här bilden! Lina är ju sötare än sötast! Ett brett leende och en Dumleklubban i ett stadigt grepp! Inte konstigt att hon är glad!

Här badar vi i Västersjön!

Här har vi dragit ut halva min gadrob och tagit på oss lager på lager med tröjor.

Sist men inte minst Maja "Biffen" Bäckis på Legoland -98 eller nått.. .

Det var väl härliga bilder?! Nu ska jag sluta blogga (det här inlägget tog en timme att skriva med alla bilder som krånglade och inte ville laddas upp!). Trevlig torsdags kväll!

Imorgon hinner jag tyvärr inte blogga tror jag. Först blir det skolavslutning och fika på det och hela eftermiddagen kommer spenderas i Lund med den här damen för att julshoppa och på kvällen blir det födelsedagskalas för Kusinen!! Så jag råder dig att kolla in här på lördag istället (eller du får gärna besöka bloggen ändå, men ja, du fattar)..

Stor kram Änny-Bännäny!


En-liten-flummig-god-natt-hälsning

I skolan idag pratade vi om särskrivning. Att meningar får helt olika betydelser när man skiljer orden. Det här var den bästa:

En fryst kycklinglever

Eller

En fryst kyckling lever

Hahahaha!

Ikväll har jag och Maja varit och tränat. Gymmet blev det idag och du skulle sett Majas armar. De är så himla snygga!! (Hon kommer döda mig för att jag nämde det här..)

Nu ska jag göra min avslappningsövning (en skoluppgift) och lyssna på lugn musik, sen ska jag sova. Känner mig trött. Ska bli skönt att sova.

Imorgon väntar bland annat idrott och matte. Sen ska vi julpyssla hela eftermiddagen! Det lär bli riktigt mysigt..! Sov så gott!

Jag är kär!



Just nu:
dricker jag saft
tittar på snön som faller ner utanför fönstret
lyssnar på Cindys snarkningar, hörs fridfullt



Idag är jag på:
TOPPENBRA humör! Jag älskar det! Ibland känns det som att man inte får säga att man är jätteglad. Men så tycker inte jag. Om man är jätteglad så ska man få vara det. Likadant om man är ledsen, då är det klart att man ska få vara det! Man ska inte behöva skämmas. Så idag känns det skitbra för mig, allt flyter på och jag känner mig, på riktigt, glad inombords.

Det är snart jul. Jag tror jag har gått och blivit kär, i julen. Det är verkligen mysigt med tjocka lager av vit, nynedkommen snö, fina ljus och inte en läxa så långt ögat kan nå!

Idag är det den 16:e december 2009 ! (Det känns inte som december om man tänker på månaderna.. TÄNK INTE SÅ MYCKET DÅ, kan jag ju säga till mig själv. Men man är ju som man är :-D)

Bussen som jag åker på morgonen brukar vara smockad. Därför blir man ju väldigt förvånad när det såg ut såhär imorse. Inte en människa.. Alla, typ alla, som skulle till skolan, satt och trängdes i en annan buss



I skolan var det mulningar och snöbollskrig. Jag trodde att man hade slutat med sånt på gymnasiet men tydligen inte.


Tjongtjong långkalsong (som förövrigt hade passat perfekt just nu).


Älskade underbara snö!

Tack Gud, du gav oss snö!

Jag trodde knappt vi skulle få någon snö. Det var ju den varmaste novembern på jättemånga år i år. Jag hade därför tappat hoppet. När jag var liten trodde jag att det var min fabror som fixade så att snön kom. Han var nämligen släktens trollkarl :-). Jag trodde verkligen på honom. När farbror frågade Adam vad han önskade sig när han fyllde år, så svarade Adam snö. Det hade inte snöat på ett bra tag och när Adam vaknar på morgonen så är det ett fint snötäcke på marken.

Då trodde jag ju såklart ännu mer på att han verkligen var en trollkarl. Fast så kom vi ju till den där kvällen när jag märkte att han kliade sig bakom örat alldeles för ofta. Det gick upp ett ljus för mig, han gömmer alla kapsyler (kapsyler var det vanligaste objektet som han trollade bort) bakom örat! Också var sagan om Trollkarlen slut ;-).

Det jag skulle säga innan jag kom in på ett helt annant ämne var vi satt i biblioteket idag också utbrister någon "DET SNÖAR" också blev vi alldeles lyriska och sprang ut och hade snöbollskrig i några minuter :-).


Du ser ju själv.. Helt galna!

Ser du snöflingorna??! :-D


Annars har skolan varit ganska vanlig. Prov på musklerna (jag har inte prioriterat att plugga inför det här provet särskilt mycket så det fick jag göra på bussen imorse. Men jag tror att det gick finnemang!), sista Arbetsmiljö & säkerhets lektionen for ever också var det lite svenska på det. Där har du min skoldag!



Det känns så himlens skönt att det bara är två (jag räknar inte halvtimmen på fredag) skoldagar kvar! Sen väntar jullov för hela slanten! Tomten, mellandagsrea, julfika, stress, julmat (vilket jag hatar), Morfars köttbullar, snö (hoppas jag på) också lite släktkalas och kompisåterföreningar! Den här julen har goda förutsättningar!

God jul!

Den här decemberdagen bjöd på..:

Kallt och kyligt väder. Jag frös om öronen när jag gav mig iväg till skolan.

Två prov. Skönt att det blev gjort!

Kollade på skolans lussebandy. Slapp idrotten. Gillar annars idrott men idag var jag verkligen inte sugen på det. Härligt att önskemål går i uppfyllelse!

En runda på stan. Sällskap: mig själv. Handlade en present till "julklappsspelet" som vi ska ha på pysseldagen nästa vecka.

Hälsat på och fikat hos en släktning med Mamma, Mormor och Morfar.

Om någon timme blir det ett svettigt pass på Friskis.

Skit också. Jag måste plugga... Glosförhör imorgon på musklerna på latin. Wish me luck!



Glad måndag!


Drillning



Jag sitter vid Pappa dator, eller ja, det är kanske Mammas eller varför inte min :-). Jag hittade den här bilden som är tagen år 1865 känns det som. Fast att det inte är riktigt så länge sen. Kan du se vart jag är på bilden?

Jag drillade ett tag. I ett år kan det nog ha varit. Det var ganska kul, men har för mig att det krockade med min gymnastik. Sen när drillgruppen skulle flytta till Bjuv så slutade jag. Men jag tror att den där drillpinnen ligger här hemma i någon gömma.. Eller så gav jag den till min kompis som fortsatte.

Nu ska hjälpa till att laga mat. Halleluja!

Sankta Lucia

Glad Lucia! Kollade du på luciatåget på tven imorse? Det gjorde inte jag. Jag sov gott och hade inte en enda tanke på att gå upp klockan sju för att lyssna på luciasånger. Men visst, det är mysigt med massa levande ljus och man får ju en riktig julstämning när man lyssnar på jullåtar!



Jag vet vart jag ska fira min Lucia. Det får bli vid Naturkunskapsboken och vid Muskelboken. Jag ska kunna 23 muskel på latin (har du sett hur långa namnen är?) tills på tisdag.. Jag har en hel del att göra!

Hoppas du får en Lucia utan massa plugg :-).


"This is your song"

Innan jag stänger av datan för ikväll vill jag bara visa den här fina låten som är värd minst tre minuter och femtionio sekunder!




Lyssna och njut! Sov gott!

I'M THE WALRUS!

Jag tänkte fortsätta på temat "klantskalle". Igår spelade jag och Adam ivanlig ordning Guitar Hero "The Beatles". Jag har lite svårt för låten "I'm the walrus". Men låtar som man irriterar sig på klistarar ofta sig fast i huvudet och man kan inte låta bli att nynna på dem. Så är det iallafall för mig.



När vi spelat en stund skulle vi äta. Mamma och Pappa hade lagat mat men de var inte i köket. Då hör jag att Adam öppnar dörren och börjar prata (med Mamma och Pappa trodde jag ju då) och jag går runt i huset och sjunger "I'M THE WALRUS" högt och ljuvligt (?).. Jag fortsätter att sjunga men när jag går förbi ytterdörren och skymtar någon som inte alls liknar varken Mamma eller Pappa.. Utan en kille, i min ålder som kollar på mig med vad-fan-håller-du-på-med-blicken slutar jag sjunga och går in på mitt rum, halvt generad.

Jag hatar valross-låten. Jag ska aldrig mer sjunga på den!

Klantskalle

Trött tröttare men inte tröttast är vad jag är idag! Har precis kollat på Eriks kväll. Det var verkligen hans kväll. Han var så jävla bäst! Han röst, hans kroppsspråk, hans scennärvaro, hans ALLT!! Han var helt klart den rätte vinnaren!

Jag bad mina kompisar i skolan igår att inte smsa till mig och berätta vem som vunnit. Jag ville se finalen idag istället.. Mamma och Pappa trodde att rycktet skulle spridas och att jag skulle ändå få veta det. Inne på Bahnhof är det ju stor risk att någon skriker ut det. Men faktiskt, ingen smsade (eller jo, men jag kollade inte på smsen), ingen skrek och ingen avslöjade det för mig även om alla sa "jag vet, jag vet vem som vann".



Så när jag vaknade imorse och skulle äta frukost för att sedan sätta mig vid tven och kolla på Finalen så ligger den jäkla tidningen på bordet och det står något om 3Dfilmer.. Det väckte mitt intresse men det stod också något annat på förstasidan. En miniruta uppe i hörnet stod det "Erik vann Idol"... vad säger man? Jag hade lyckats det hålla utanför mig hela kvällen och natten också är jag så dum att jag kollar i tidningen!! 

Men vad är det man säger?.. MAN LÄR SIG AV SINA FEL! Nu hoppas jag att Du får en riktigt fin lördag. Här skiner solen och det är en härlig vinterdag! Vi ses här inne lite senare.. :-)

Fredagagaaaag!



Hejhopp! Mysigt med luciafirandet imorse. Fast jag hade lite svårt att koncentrera mig för där var en kille med i tåget som stod och stampade och såg ut att kunna svimma vilken sekund som helst. Och det hade ju kunnat sluta väldigt illa eftersom där var massa levande ljus. Men som tur så stod han på benen hela tiden!  

Det var gott med (för en gångs skull) goda lussekatter och supersmarrig saft och jag kunde ta på den härliga julstämingen. Första gången som jag känner att det faktiskt snart är jul. Det blev en bra fredag trots både ett par prov och utvecklingssamtal. Och nu är det ju helg, kan det bli bättre?

Jag älskar helg!

Fler kommentarer!

Jag sitter här och har ont i magen. Nötternas fel. Eller mitt fel för att jag åt nötterna. Det beror hur man ser på det.



Ni har börjat söla med kommentarerna, inte bra! Jag vill ha fler, fler, fler!

Som avslutning kör jag Linas och min ramsa när vi cyklade hem från skolan på torsdagarna.

- Vad är det imorgon?
- Fredag
- Vad är det imorgon?
- Fredag!
- Vad är det imorgon?
- FREDAAAAAG!!!

Just ja, det är fredag imorgon. Den ska jag bland annat fira med två prov och utvecklingssamtal. Men jag får ju inte glömma det roliga heller, luciafirande och lussevaka och förhoppningsvis en fantastisk bra final i Idol som bästaste Erik vinner!

Snart är det lucia!

Hallå min vän!

Här är det full rulle. Jag har varit i skolan nu i några timmar.. vi gjorde ett steptest på idrotten och sen fortsatte vi med någon slags militärinspirerad fys. Det var ganska jobbigt men roligt! Imorgon är det luciafirande på skolan och nästa vecka är det julpyssel och skolavslutning torsdag-fredag så idag hade jag den sista engelska lektionen för det här året. Suveränt!

Som sagt, lucia imorgon och lussevaka på kvällen. Jag har haft lite beslutsångest om det ska bli lussevaka eller idolfinalstittande men övervägt lussevaka. Fast kan man inte montera upp en storbildstv inne på Bahnhof? Så kan vi ta två flugor i en smäll :-).

Nu ska jag till stan och köpa biljett till imorgon så att jag inte behöver stå utanför och glo när alla andra är inne på dansgolvet och har kul. Också ska jag spela flöjt. JAG HAR INTE TRÄNAT. Och sen ska jag cykla som en dåre hem igen och plugga inför proven imorgon. Det lär också behövas.


Tycker alla som heter Annie om att vara med på kort? Och alla som heter Josefine inte det? Jag ska nog ringa 118118 och få svar på min fråga!

Ha en fantastisk regnig torsdags eftermiddag!

Tema: lukt

Just nu sitter jag inlåst i källare (eller inlåst och inlåst, jag valde det själv). Sementkillen har kletat in toaväggarna i något medel och det luktar inte hallonsylt där uppe. Jag höll för näsan de få minuterna jag var där men när jag då andades med munnen smakade jag den frätande lukten istället. Jag har det inte lätt jag...

Men ingen tid till blogging idag tyvärr. Jag har massa plugg framför mig och sen en härlig träning med Biffen.




Bildbloggande

Tjena BLOGGEN!

Här är det mörkt som natten och klockan är tjugo över fyra. Jag var ju på apu förra och förr förra veckan och då hade vi bara en läxa, som var fem mattetal. Nu har lärarna märkt att vi har haft det lugnt och vill ge oss massa läxor och prov. Jag tycker det är lite konstigt att verkligen gå från noll till hundra. Man hade ju önskat att dessa veckorna skulle trappas ner med allt vad skolarbete heter.

Men så tyckte antagligen inte dem. Därför hade jag ett prov idag, två prov på fredag, ett på måndag och ett på tisdag plus att idag fick vi veta att vi ska ha en muntlig redovisning på svenskan nästa onsdag. Puuh, vi som pratat att man blir negativt stressad av för mycket jobb..

Men jag har ju faktiskt ett långt och härligt lov framför mig så jag kan tänka på när jag blir trött och tappar motivationen!



På min skola (ja, jag kallar det för min :-D) har vi Byggprogramet. Jag kanske ska hoppa av Friskvårdslinjen och ge mig på att börja bygga istället? Hmm.. eller inte. Jag kommer säkert att banka fingrarna av mig och vara en arm fattigare efter bara en vecka. Men idag testade jag en byggarebob-hjälm, och visst klär den mig?


För några lördagar sen var jag i Halmstad och kolla vad jag såg från bilen.. en byggnad. Vad passar den inte
bättre som än att det var en högskola, ha ha!
 


Sen måste jag också visa den här bilden. Det kändaste huset i Ängelholm.. Tack och lov bor inte jag granne med dem. Men har du sett så mycket lampor? Jag undrar vad deras elräkning går på.. vågar man ens gissa?



Idag anmälde jag mig till Killer. Det är ett dödarspel. Man får en lapp med ett namn på och sen går det ut på att "döda" den här personen med en banan eller purjolök.. Det hörs helknäppt och jag har inte riktigt fattat hur det kommer gå till men eftersom det är några tjejer i klassen som dragit igång det så känner jag att det är min plikt att vara med :-). Det blir säkert skoj när det börjar nästa år! På bilden sitter Annie och Karolina och tar emot namnlappar och äter skumtomtar!



Nu ska vi iväg och hämta Cindy. Hon har varit på kollo hela dagen hos Farmor och Farfar. Vi håller ju på att renovera och det funkar inte så bra att ha en överglad hund med upptagna byggkillar.. Jag kanske ska ta hem den där hjälmen och hjälpa till :-). Nu luktar det iallafall inte avlopp i huset längre utan det luktar precis som en luftmadrass som man har i poolen!

GOD TISDAG

Pluggtime




Jag har prov imorgon. Jag måste plugga till det nu, har inga val. Men ikväll blir det träning, kickboxning!! Yeehoo!
Men var är min Medicinbok?!

Måndags morgon

Hej hopp där ute!

Nu sitter jag i skolan och har datorkunskap. Men det blir inget gjort. Allt är som vanligt. Fast allt är inte som vanligt. Jag har nämligen äran att sitta brevid självaste Josefine. (Gissa vem som kommenterade att jag skulle tillägga detta :-D).



Nu väntar lunch och sen idrott.

Puss!

Ville bara säga...

God kväll!

Jag sitter i min säng med datan i knät och lyssnar på lugn musik. Jag ska strax sova. Imorgon är det en ny vecka, som är mer än full med prov och inlämningar plus att jag ska träna skiten ur mig! Nu när min dans är slut ska jag verkligen utnyttja månadskortet som jag köpt, som varar till lillejul, perfekt!



Godnatt FINA Du!

Mysig söndag

Hallå!

Nu har jag hunnit med att både plugga, dansa och shoppa! Pluggningen gick bra, nu kan jag allt om energi :-). På öppet hus gjorde vi en ljusdans som var jättefin. Alldeles mörkt i rummet också hade alla vars två ljus i händerna som vi dansade med.



Efter Öppet hus och lite fika på årets första lussekatt (som faktiskt var god) åkte jag, Mamma och Adam till Familia och handlade julklappar till oss alla :-).

Nu kurrar min mage!

Öppet hus

Andra advent!

Nu är det inte många veckor kvar till skolan slutar, julafton och all äcklig julmat :--). Igår hade jag en mycket trevlig lördag. Jag hittade finfina saker som jag redan har glömt att jag kommer få i julklapp. Men jag tycker det ska bli lite kallare så att det känns mer juligt. På kvällen åkte jag hem till Ebba och vi hade en supermysig kväll. Kollade på Robinson och tittade på massa härliga videoklipp från några somrar sen. Så härliga vi var :-).

Idag är det Öppet Hus på Friskis. Aktiv ungdom, föreningen som jag är med i har öppet hus hela dagen där alla dansgrupper får en halvtimme var för att visa vad de har gjort den här terminen. Det här kan bli min allra sista halvtimme i danssalen. Usch, så sorgligt..

Men nu måste jag plugga som katten. Jag har hur mycket prov som helst de få veckorna som är kvar. Jag vill knappt tänka på det. Men nu tar jag tag i det!

Bye!


Tradition

God hejsan!

Jag sitter i en alldeles förliten morgonrock och bloggar. Håret är nytvättat och mitt rum ser mer än kaosartat ut. Skit samma. Den här dagen ska jag inte städa. Utan endast umgås med nära och kära. Om en stund kommer min Farmor och hämtar upp mig, vi ska gå en sväng på stan och leta efter julklappar (till bland annat mig). Det har blivit en tradtion som jag tycker är riktigt mysig.

Ikväll ska jag umgås med min fina kusin Ebba. Vi har inte setts på ett tag. Det har varit mycket med skolan och då blir det tyvärr mindre till att umgås med kompisar. Men ikväll ska vi ta tillbaka all förlorad tid. Bäst att jag går och fixar till mig så att jag är redo för en riktigt shoppingrunda när Farmor kommer!



GLAD LÖRDAG!

Eftermiddag hos Johanna

Puuuh!

Det blev en lång dag. Kom till Helsingborg vid halv fyra och var hemma igen vid halv åtta. Jag klippte upp det en hel del men hann inte med att färga det. Fast jag tror jag ska strunta i det eller göra det till våren i så fall. Ett megastort TACK till Dig Johanna!

Efter klippningen hann jag med en runda på stan. Det var så fint med julgranen som var helklädd i ljusslingor och hade paket under sig. På trappan vid Kärnan var det skönsång och hus var upplysta med massa ljus. Så himla mysigt! Finare än Ängelholms gator måste jag säga.

Vid sju tog jag och Johanna tåget hem. Nu sitter jag här och kollar på semifinalen av Idol. Calle, tyvärr, hejdå! Nu ska jag fira helg! Puss & Kram



På tal om Stockholm och sommarn

När man tänker tillbaka på en semester brukar man oftast tänka på en speciell händelse. Som du säkert inte har missat var jag uppe i Stockholm med Malin i somras. Och jag har hittat en upplevelse som jag tänker på när jag tänker på vår lilla resa.

Vi pratade med Malins syster om bra resturanger. Hon tipsades oss om en, "Herman" tror jag att den hette, om jag inte minns helt fel. Den skulle ha bra mat. Så om vi hann hade vi tänkt gå dit. En dag när jag och Malin var vid Medborgarplatsen stod där en tjej som delade ut reklamblad. Hon räckte fram en lapp mot oss och Malin svarade "nej tack". Men så såg jag att det stod "Herman" på pappret och ville ha ett blad.



Så när Malin precis hade sagt nej, så tog tjejen in handen igen och gick vidare medans jag sa ja och sträckte mig efter ett papper. Men jag räckte inte fram till pappret så hon fick springa efter oss för att jag skulle nå pappret. Det här är kanske en helt knäppt minne att minnas. Vi gick ju inte ens till "Herman"...

Fast nu när jag sitter här och tänker på Stockholm kom jag på massa andra minnen som är lite starkare än detta.. Efter resan kom jag fram till att torsdagen var den bästa dagen på hela veckan. Men varför, kan man då fråga sig. Jag var så jäkla trött på allt vad shopping hette och gav upp allt desperat letande efter kläder. Vi satte oss i Kungsträdgården och kom på allt dåligt med shopping. Det var ju så överskattat! (Fast det var skönt att komma fram till detta).



På kvällen åkte vi till Gröna Lund. Malin hade så sjukt ont i magen att hon knappt kunde gå och jag mådde illa efter första åket. HAHAHAHA! Ååh, nu sitter jag här och skrattar. Men den blev iallafall helt perfekt till slut. Vi hade en superkväll (efter magontet och illamåendet) och på Djurgårdsfärjan hem såg vi något magiskt. Det satt en kille på en bänk inne i båten som det lyste om.



Det var helt sjukt! Och han var ju så söt. Vi gick fram till honom och han log så fint att Malin smälte (på riktigt!) så sen fick jag vara ensam med honom resten av kvällen! (Och killen hette ju såklart Alexander..) HAHA! Nej, nu spårar det ur rejält här tycker jag. Bäst att jag går ;-). Puss och kram!


Beslutsångest

Hej.. igen!

Nu har jag ätit och är inte alls lika trött längre! Jag är glad. Du vet, när man lyssnar på en låt och känner sådan äkta lycka! ÅÅH, jag ska försöka att spara på den här känslan. Den är så jäkla härlig!

Jag sitter och tar innan-klippningen-kort. Eftersom jag ska klippas imorgon, av min fina vän Johanna! Hon håller på att utbilda sig till frisör och nu ska jag vara hennes kund :-). Det ska bli så roligt! Men hur ska jag klippa mig? och ska jag eller ska jag inte färga håret? Hmm.. jag kan inte bestämma mig. Jag ska sova på saken så kan du kika in här imorgon kväll och se hur det blev!


Torsdadadag

Jag är trött

Jag är glad över att det är fredag imorgon

Jag ligger på min säng nu och orkar inte cykla iväg till Musikskolan .. förlåt Kulturskolan

Jag vill ha kväll

Jag känner mig för lat för att blogga idag

Fast jag gör det ändå :-)





Sov gott!


"På egen risk"

Min sista dag på Dagis är slut. Så himla goa ungar som jag gärna skulle ha stannat hos ett tag till!

Men det får jag ju inte. Imorgon är det skola som gäller och nu är det bara två veckor kvar, sen är det jullov! Hjälp vad tiden springer iväg. TVÅ VECKOR bara..!

Just nu sitter jag framför datorn och skriver med båda händerna. Fast egentligen borde jag bara skriva med en hand och hålla den andra för näsan. HÄR LUKTAR AVLOPP i hela huset (förutom i mitt rum för jag har haft dörren stängd hela dagen ;-)). Vi håller på att renovera... Den här gången är det toaletternas tur. Vi har två toaletter. En på varje våning och just nu är det ett stort hål i golvet på den toaletten som är där uppe (och ett stort hål i taket på den här nere).

Det är bara den här nere som är i funktion just nu. Den andra har varken en toastol eller handfat (och inget golv heller för den delen). Mamma skulle gå in på toaletten (på ovanvåningen) igår av ren vana. Hon tar ett stort steg in och trillar rakt ner bland alla spik och sågspån. När jag kom hem från dansen satt hon på toastolen (här nere) och sa att hon hade trillat på toaletten där uppe.

Jag kollade upp i taket på det stora hålet och tänkte "nämen shit, har hon trillat genom hålet och ramlat rakt ner på toastolen". Men som tur så hade hon inte det. Just nu går hon som en liten .. mört.. haha. Jag kommer inte på något djur som haltar. Usch, min lilla mamma!



Nu har jag tejpat upp en stor lapp på handtaget på toaletten där det står "på egen risk" så att den här olyckan inte inträffar en gång till! Och nu är jag kissnödig. En rörmokare är här just nu och fixar med... rören! Så toaletterna är upptagna. Puuh, jag får väl göra ett besök hos grannen eller nått.

Om en stund ska jag iväg och träna med Maja. Vi har inte bestämt oss för om det blir gymmet eller badhuset än.. Bara vi inte ska vara utomhus så är jag nöjd. Det är ju skitkallt, minusgrader!

Dansa eller inte dansa? Det är frågan!

Ikväll ska jag dansa (kanske min sista danslektion ever.. jag har inte bestämt mig än om jag ska sluta den här terminen eller om jag kör fram till sommarn). Det känns iallafall lite vemodigt. Jag som gått på dans sen jag var åtta. ÅTTA ÅR, den är riktigt länge!! Det är så typsikt mig att inte veta hur jag vill göra. Om jag fortsätter, fortsätter jag då för att jag tycker det är sorgligt att sluta eller för att jag tycker det är roligt? Jag tror det är en blandning av det. Nja, jag ska grubbla på detta. Återkommer med svar!


RSS 2.0