Söta klänningar

Jag har varit i stan med Kusinen. Jag testade den mest underbaraste klänningen inne på Tretton. Tyvärr var den ganska dyr så jag ska tänka på saken innan jag bestämmer mig. Inne på Lindex hittade jag också en jättefin klänning/tunnika. Den fanns inte i min storlek men jag ska se till att den blir min ändå.. 


Söt va?


En snygg jacka som också fanns på Lindex


Vad hände Anders?

Godmorgon!

Såg du Allsång på Skansen igår? Jag har alltid älskat det programmet. Men alltså, Anders, jag tyckte han kändes så oengagerad igår. Han hade handen i fickan och ställde inga bra frågor till artisterna. Eller var det artisterna som betedde sig konstigt. Ja, jag vet inte. Något var det iallafall som inte kändes helt rätt.


Lånad från Aftonbladet

Men vad tycker du, ska Anders få vara kvar fler år eller är det dags att byta ut honom? Jag tycker han har gjort ett bra jobb i övrigt så jag ger honom en ny chans nästa vecka! Snällt av mig va? Det är tal om att Håkan Hellström ska få ta över. SVT vill tydligen det. Då hoppas jag hellre att Anders får stanna. Håkan är alldeles för sprallig och oseriös. (Hjälp, nu kommer jag få miljoners hatbrev).


Idag börjar sommaren

Det har blivit en massa bad i havet idag. Det var en så skön och svalkande känsla att bada att jag och Lina simmade från Klitterhus till Råbocka (!). Det tog cirka 40 minuter och efteråt var våra armar och ben som spagettin. När jag kom hem efter några stekande timmar i den brännheta stranden, la mig i skuggan och läste Så länge vi båda andas. Det är ju den sista boken i Twilight-serien och av någon anledning har jag inte påbörjat den boken förens idag. De andra böckerna har varit alldeles fängslande så det är konstigt att jag har kunnat bärga mig, fram tills nu då.

Jag har precis tagit mig en svalkande dusch och ska alldeles strax smörja in mig med After Sun (det är så roligt att säga dem orden i följd tycker jag, haha).



Idag börjar föresten sommaren på riktigt. Det är Allsång på Skansen klockan åtta!  Ett riktigt sommartecken!

Dagen började..

med städning! Japp, så är det! Jag plockade undan lite här och gjorde vid all tvätt medan Adam stod för dammsugningen! Så nu är här iordningplockat och fint när mamma och pappa kommer hem! Vilket teamwork, vilka drömbarn vi är! Haha.



Jag har fönstret vidöppet och bara en bikini på kroppen. Ändå svettas jag typ ihjäl av hettan. Det ska bli 24 grader idag. Det kommer kännas som 35! Jag klagar inte - det är ju detta man har längtat så himla mycket efter! Det får bli stranden idag också! Hihi.

Hoppas Du får en riktigt härlig dag!

Lite prat om kärlek

Det känns om jag verkligen njuter av att det är lov. Jag stannar upp ett par gånger om dagen och tänker fy vad härligt det är att det är sommar och att jag är ledig. Hoppas du också gör det. Nu ska jag ju jobba i tre veckor men jag försöker verkligen bara se det positivt. Det är pengar som jag kan ha roligt av resten av sommaren och hela hösten, vintern och våren (i förutsättning att jag inte slösar alldeles för mycket då). Ja, härligt!



Jag har haft en mysig kväll på stranden med en jättefin kille. Vi satt på piren och kollade in mot Klitterhus och på alla båtar som seglade och åkte in i hamnen. Jag kan tycka det är rätt svårt att bestämma vad man ska och inte ska säga i bloggen. Men jag tror jag drar gränsen här. Att jag håller det rätt mycket utanför bloggen. Hehe. Rybak däremot kan jag fortsätta tramsa om. Nej nu ropar sängen kooom och sov Annie så jag måste lyda.

Kram & Hej!

Glass i stora lass




Det är viktigt att äta glass när det är 26+ utomhus! Jag åt en supergod igår! Den var dränkt i choklad, heter Noisette och är av märket Engelholms glass, som är den bästa glassen för övrigt! Den tycker jag du ska svalka kroppen med nästa gång du blir sugen på glass! Jag kommer bara kunna äta glass i två veckor till. Sen kommer jag inte vara sugen på det eftersom jag endast kommer koppla ihop glass med sommarjobb.

Hur har din dag varit? Min har varit som en riktigt bra sommarlovsdag ska vara! Jag har hängt med Lina och Maja. När våra magar kurrade cyklade vi tilll stan och åt pizza - smaskigt! Sen la vi oss i parken och kollade på folk, lyssnade på musik och snackade i ett par timmar! Mycket härligt!

Domarskandal & svartvitt




Hör och häpna men jag har kollat på fotboll idag. Jag hörde hur Adam och Oscar skrek i vardagsrummet när mål, efter mål blev gjorda. Så jag satte mig, självmant, och kollade på VM. Jag poppade lite popcorn och glodde ett tag. Jag tror jag valde den bästa matchen i syfte till vilken domarskandal det var. Jag menar, då vet jag vad alla kommer prata om 2030, när vi pratar om den största domarmissen i VM-historien. Eller hur?




Testbilderna blev inte så många (läs: jag raderade typ alla eftersom jag kom på att jag inte kan fylla datorn med BARA blombilder) men nu har jag iallafall lärt mig hur man tar svart/vita, bruna, röda, gula och blå kort!

Superskoj!

Fågelskit



Jag låg och solade på rygg. Helt plötsligt hörs det som ett ägg kläcks och jag känner hur kletig jag blir på ryggen. Jag kollar upp, på Adam, för att se om han kastat något på mig. Men han ligger helt avslappnad på sin solstol. Då fattar jag att det är en FÅGELJÄVEL som sketit - på min rygg! Jag gillade inte fåglar innan och nu hatar jag dem ännu mer! Blää! Har tagit en dusch nu och känner mig inte lika mycket som ett bajsoffer längre! Hihi.

På tal om något helt annat så gillar jag bilden på de lila blommorna som jag tog häromdagen. Maja lärde mig i all hast i fredags hur man fotar svart/vitt (jag vet, jag ska läsa användarhandboken) så jag tänkte gå ut och fota lite färglösa bilder nu. Jag kan lägga upp mina testbilder här ikväll.

Kika in här då!

God Morgon





Söndag. Ingen söndagsångest. Ingen skola imorgon. Det är ju sommarlov! Härligt värre! Jag ska ut nu. Ska spenderar den här dagen på annan plats än framför datorn. Hörs som en bra idé tycker jag. Ikväll blir det träning på ängen vid havet.

Hoppas allt är bra med dig!

Fotograf: Ebba




Jag åt precis dillchips. Egentligen gillar jag inte det så mycket men jag fick ett sådant sug så jag kunde inte motstå. Nu kan jag lägga mig mätt och belåten. Vad har du gjort ikväll? Jag ringde Ebba och frågade om vi skulle hänga och efter att ha fått ett ja var jag där på tjugo minuter! Tog med mig lite popcorn (haha, hörs som jag är värsta krängaren) också åt vi jordgubbar med glass! (Okej, jag är krängaren. Värsta krängaren till och med). En trevlig lördagkväll blev det!

Nej nu är det kudden som ropar högre än datan.

Slappedag




Vilken slappedag detta har varit! Men jag har faktiskt gått utanför tomten idag. Det blir annars så lätt att man inte kommer ut när man är supertrött. Men det gjorde jag alltså idag. Jag och Lina var ute och gick i en timme och pratade av oss. Även om det inte var särskilt många timmar sen vi sågs så hade vi såklart en massa saker att prata om - precis som det ska va! Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Jag tänkte kolla på Sommarkrysset, om det går, och äta smörade popcorn!

Ha en toppenkväll!

Min midsommar 2010

Hejsan min bloggvän! Hur blev midsommarfirandet igår? Min midsommar blev jättebra! Det började hemma hos mig där det som vanligt var midsommarfest med massa härliga människor. Maja och Lina var på plats som vanligt. Vi har firat i 12 år ihop nu tror jag! Det är ju heeelt sjukt. Men otroligt roligt och jag hoppas det kommer fortsätta så! Ebba och Maja var också med och vi satt i tältet med Adam och hans kompisar i några timmar och sjöng massa rolig sommarlåtar! Innan dess var vi som vanligt på en äng och dansade till dragspelsmusik! Solen gassade på ordentligt och midsommarstången var rest! Senare på kvällen åkte vi alla på olika håll. Här kommer några bilder från dagen!







Glad midsommar!


Så här såg vi ut 2004

Hoppas du får en fin midsommarafton!

Hälsning från trappan


Cindy & jag i trädgården för en stund sen

Jag sitter på en solig trappa. Eller här är inte så mycket sol just nu men den har värmt trappan så här är riktigt behagligt nu. Datorn är placerad i knät och luftens vindar är lagom ljumna. Jag gick barfota i gräset precis och vilken härlig känsla det är! Handuken hänger på räcket för att torka efter dagens strandbesök. Imorgon är det fredag och för ovanlighetens skulle visar väderleksrapporten massa strålande solar på självaste midsommarafton! Jag har precis gett Nikon D500 - användarhandbok en chans. Det finns jättemånga inställningar på kameran. Det lär ta tid att gå igenom boken.. Men bilderna kommer bli absolut fantastiska så det är det värt!

Varför sitter jag vid datan NU?


Västersjön 2002 (?)

Jag har städat hela förmiddagen. Eller ja, en timme då. Haha. Nu är det ut, ut, ut jag vill! Vet inte om det blir stranden eller bara trädgården idag. Ja, du hör ju själv. Jobbigt att välja. Vi hörs ikväll! Ta hand om dig!

Happy


Den här bilden gör mig glad! *Stolt fotograf*

Nu är jag lite glad igen! Träningen gick susens. Det var en riktigt bra ledare med go musik på passet! Nu ska jag äta grillat. Puss

Suris

Hejsan!
Jag gillar inte riktigt den här dagen. Jag och Josse åkte till Helsingborg för att letade efter en fin midsommarklänning till mig. Men vad fasen. Fan vad fula kläder det finns! Det finns så mycket skit i vissa butiker och jag undrar ibland vem som ska handla alla dessa tråkiga plagg? Inte jag iallafall.. Nej, så det blev alltså inget klänningköp. När jag kom hem skulle mamma till stan och jag hängde på. Jag tänkte men i stan kan det nog finnas en fin klänning som passar mig perfekt i smaken. Men nä. Det finns ingen fin klänning till mig. Livet är bra hårt ibland.

Så nu försöker jag få mig själv på bra humör igen genom att lyssna på musik. Och sitter jag och klurar om jag ska gå och träna klockan 18.15. Orkar jag? Vill jag? Hm. Jag vet inte.
En sak som gör mig glad iallafall är det här:






Jo men jag ska nog träna ändå. Jag tror mitt psyke behöver det. Haha. Kramar

Fynda midsommarklänning





Helsingborg Maj 2010

Godmorgon! Det är lite molnigt idag. Inget ligga-i-solstolen-väder. Så jag tänkte ta tåget till Helsingborg och fynda en fin klänning som jag kan ha på fredag - midsommarafton! Tjoohoo! Det gillar jag. En riktig sommarkänsla, midsommarstång, massa blommor, lite halväcklig mat, kransar, klänningar och goa människor! En bra kombination helt enkelt. Så på fredag vänner, då välkomnar vi sommaren!

Härligt med bränna







Jag har stekt på stranden med Elina och Lina. Fast jag gnällde över blåsten så efter en stund gav jag upp stranden och Elina och Lina mig. Haha. Nejdå. Det står ut med mig. Vi åkte hem till Lina och fortsatte solningsprocessen där. Det börjar göra susen nu. Vi åt upp Linas vattenmelon. När min hud började skrika på mig att gå in åkte jag hem och slog på datan och det är alltså här jag sitter nu. Hur har du det i värmen?

Nu kom Rybak på tal här

Nu ska jag berätta en nyhet för er. Det handlar om Alexander Rybak. (Jag vet att jag ska sluta snacka om honom men nu gör jag det i annat syfte än att jag gillar honom). Igår skulle han vara med på Lotta på Liseberg. Men när de hade genrep på dagen så råkade han tappa sin stråke till fiolen. Han mår antagligen inte bra för detta blev droppen. Han blev förbannad och slog sönder fiolen.. Han var inte med och uppträdde på kvällen och i tven igår sa de att hans medverkar ställdes in p.g.a att han var sjuk. Säga vad man vill om detta men lite skumt hörs det allt. Men så kan det gå om man skriver kärlekslåtar till fel tjej :-).

KLICKA HÄR FÖR ATT SE RYBAKS RASERIUTBROTT


Sommarbilder












Här kommer dagens strandbilderna! Ååh jag älskar sommaren!

HEJ..



..mina kära bloggläsare! Jag har haft en störthärlig dag hos Ebba. Jag cyklade dit efter fruokst och sen har vi bara hängt hela dagen. Inte gjort något viktigt för världen så som att solat, ätit, snackat, kollat kläder på Internet och tagit jättehärliga sommarbilder som jag laddar upp när batteriet till kameran är levande igen. Nu ska vi kolla på Lotta på Liseberg. Det skulle vara någon norsk pojke som spelar fiol där ikväll..

Ett hett tips



Klockan 21.00 på TV3 går den här häftiga filmen! Lite billigt gjord, enligt mig, men inte så konstigt eftersom materialet inte var tänkt som någon film över huvudtaget. Så slå på tven! Tänk, snart är det ett helt år sedan legenden gick bort.

Min söndag

Det blev en riktig städdag för min del. Nu har jag dammat av alla hyllor och i gadroben ligger allt perfekt. Har jag sagt det, att om inte jag har ordning i gadroben, mår jag inte helt bra? Om någon liten jäkel stökar till där får den med mig och göra.. Haha. Nu är var sak på sin plats och jag känner mig nöjd över dagens prestation.



Om några timmar ska jag på Medelpass med Maja och Hannah. Det är utomhusgympa på sommaren. Det ska bli trevligt! Om vädret är ok och vi tillräckligt busiga ska vi bada i havet efteråt. Men jag tror jag väntar nån vecka till. Det är en aning för kallt för mitt tycke just nu. Badkruka, jag vet. Men vem vill bli sjuk? Va, vem vill det? Inte jag iallafall.

Idag

Jag ligger under täcket i min säng med datorn framför mig. Det är bara jag och lilltejen hemma (Cindy alltså). Jag funderar över goa grejen. Så som vad jag ska ha på mig på midsommar, vad som ska hända idag, att jag har en aning ont i halsen och att det är rätt skönt att vara ensam hemma, förutom Cindy då förstås.



Hur mår du idag?

Bröllop o bildbrist

Ååh vad fint bröllopet var! Jag tyckte det fullkomligt strålade om paret! Nu vill jag också gifta mig! Jag och Josse satt och diskuterade hur våra bröllopsklänningar ska se ut. Hihi. Jag tycker Victoria är så naturlig. Hon gör sig inte till utan är bara sig själv. Hon gör sig inte märkvädrig som jag tror många prinsessor tror att de är. Fast det är de ju också på ett sätt men egentligen är de ju bara helt vanliga människor. Ja, ja. Det finns så mycket åsikter om detta bröllopet så hälften hade varit nog, inte sant?

När vi hade lekt att vi var brudparet själva, ätit glass och gråtit en skvätt åkte jag hem och åt grillat. Nu är det lördagkväll och jag sitter och lyssnar på Spotify, allt är i sin ordning. Haha. Hörs som jag alltid sitter här. Men iallafall, nu tänkte jag visa min snygga väska som jag köpte igår.

Ja, jag tänkte det. Men det blev inte så. Bilderna jag tog blev äckligt fula. Man såg lixom inte den i sin rätta glans eller hur man ska förklara det. Så den visas en annan dag - när den blir rättvis på bild. Haha. Problematiskt det kan bli ibland med väskor.. Attans.


Mina fula passkort igår som inte har något alls att göra med texten. Men ibland har man bildbrist så då blir det så här. Hoppas du har överseende med det.

Den vanligaste rubriken i bloggvärlden idag måste vara Victoria & Daniel eller bröllop..

Jag behöver inte påpeka vad som händer idag.. Alla vet ju att Victoria och Daniel gifter sig. Ska du kolla? Jag och Josse ska bänka oss framför tven och jag tycker faktiskt det ska bli rätt spännande. Klänningen, stämningen, folkfesten och ja, allt. Nu hörs det som jag är värsta monarkinörden.. Men allvarligt talat, hur ofta händer en sådan här sak? Det var 34 år sen sist..




Fredag, jippi!

Ja, men visst är det härligt med denna veckodag? Dock känns det inte lika mycket som fredag när det är lov men det är ändå härligt! Jag har varit på stan och tagit passfoto. Fy vad ful man blir! Haha. Men det var pappa som betalde så det kändes inte så hemskt att det kostade 80 spänn. Haha. Jag däremot fick köpt det jag verkligen behöver, nämligen en bikini! Jag hittade den inne på Intersport och fick betala 270 kronor för den! Perfekt! Nu kan jag bada och sola så mycket jag vill och behöver inte ha sportbh på stranden. HAHA. Jag hade det häromdagen och kände mig en aning mobbad. Så, nu fick jag sagt det!



Eftermiddagen har jag spenderat med Mamma. Vi åkte till Familia och där köpte jag något som jag också har nöd på. En bra, rymlig och snygg väska! Min är alldeles sönder och innertyget här släppt så man hittar inte sakerna i den eftersom allt är invävt i innertyget. Usch, ja, alldeles bedrövligt! Men den visar jag en annan gång. För nu ska jag äta tacos - är det fredag så är det. Och en fredag utan tacos är ingen riktigt fredag.


Nattuggla

Mina ben bränner. Fy vad jag brände mig igår. Underskattade solen något enormt. Nu sitter jag och lyssnar på supermusik samtidigt som jag är psykolog via msn samtidigt som jag skrämmer livet ur en annan genom att tala om en viss prydnadskanin som sitter och stirrar på personen i fråga när den sover. Haha. Jag dog lite av skratt innan men nu kommer mitt samvete ikapp mig och jag måste erkänna att jag känner mig lite dum. Min kompis fick precis ta ut kaninen ur rummet och lägga den i sina föräldrars sovrum bara för att den var så skrämmande. Usch, ja.. Det är inte lätt det här.



Nu ska jag sluta mumla och sova istället.


Min lilla kusin

Jag kom att tänka på min gulliga kusin. Hon är sex år och jag kommer aldrig glömma vad hon sa förra året.

Jag - Ååh, vilken fin jacka du har! Sån skulle jag också vilja ha! Nu blev jag avundsjuk.

Kusin - Va, är du förkyld?



Hon har alltid gillat min mobil. Det är ju spännande det där med att först spela in en video och sen, två sekunder senare, lyssna på vad man sagt. Hon älskar verkligen det! Så förra sommaren berättade jag en saga, som hon spelade in. Sen var det hennes tur att berätta och min tur att filma. Då försökte hon återberätta hela min historia. Det lät så himla gullig eftersom hon använde exakt samma ord som jag gjorde. Ååh, den videon är så söt! Jag skrattade jättemycket och hon tyckte jag var superjobbig! Haha. Jag ska aldrig radera den. Nu fick jag kusin-abstinens. 

VM & bröllop



Onsdag.. höll jag på att skriva. Men jag kom att det är ju faktiskt torsdag idag. Ja, så blir det när det är lov! Och jag gillar det! Man behöver inte ha full koll just nu. Nej nu är det ju hjärnans tur att vila ett tag!

Vad händer idag? VM, är det väl? Går det något annat på tv i dessa fotbollstider? Ja, Kronprinsessans bröllop är det en massa tjat om. Men om jag ska vara heeelt ärlig stör jag mig varken på fotbollen eller bröllopet. Det känns annars som det finns många sura bin ute i Sverige som verkligen hatar antingen det ena eller andra. Nej jag ska nog till och med se någon match och vigslen! Jo, det ska jag göra!

Chips i uterummet

Jag var på stan med Lina innan. Det blev en runda på tio minuter, max. Haha. Pappa skulle inte få veta att jag var där så det gällde att skynda sig. Lina var ute efter ett par solglasögon och eftersom hon har ganska svåra beslutsproblem fick tre pilotbrillor följa med hem. Haha. Jag gillar hennes knasigheter. Nu sitter jag i uterummet och äter chips. Skyller på att jag behöver salt i mig och då är ju chips det ultimata att äta. Gott är det iallafall!


Det blir en dag på stranden..







..En dag på stranden. Och fåglarna flyger förbi. Vi sjunker ner i sanden. La La lalaalaaa. Går inte Ledins låt så?
Det var riktigt härligt i varje fall! Om det bara hade varit lite varmare i luften och havet hade det varit alldeles perfekt! Jag gillar våra bekymmer på stranden. Lite för mycket sand på magen, lite för kallt vatten för att bada i och lite småbränd hud. Mm, strandproblem!

Hoppas du njutit ordentligt av dagen!

Stranden igen..!




Hej sommaren 2010! Jag ska ut, ut, ut i det fina vädret! Ja, för vilket väder det bjuds på idag! Säkert 25 grader och strålande sol! Vi hörs ikväll med bilder från dagen! Puss

Spending my time



Den här låten snurrar runt i mitt huvud hela tiden just nu. Den är bra så det gör inget. Den spelas på hög volym just nu hos mig. Om en liten stund ska jag och Lina ut och gå med Cindy. Det är jättehärligt väder nu så man får ju passa på! Ska jag ta med mig kameran och lägga in alla bilder här sen? Hm.. Om jag får en kommentar på detta inlägg inom en halvtimme så gör jag det. Annars skiter jag i att släpa med kameran. Haha. Ganska mobbat det här. En annan hade lixom sagt "om jag får 50 kommentarer" men jag nöjer mig med en. Så vad säger ni?

Stranden



Jag tycker vädret är lite märkligt. Idag har det varit regn, åska, dimma, sol och moln! Regnet kom väldigt opassande eftersom jag befann mig på stranden, nästan längst ut på piren, när himlen öppnade sig! Men men. Jag överlevde! Haha. När jag kom hem var jag väldigt, väldigt blöt. Det droppade från mitt hår och chinosen hade blivit en nyans mörkare.

Fast ingen skulle ju vara hemma så det var ju lugnt tänkte jag. Jag fick därför en liten chock när hela huset var fullt med människor, alla pappas kollegor. De hade sökt skydd i vårt hem från regnet. Det funkade ju inte att sitta vid stranden när vädret är som det är tyckte de. Jahopp, det funkade för mig iallafall. Lite vatten har väl aldrig skadat. Eller hur var det nu med det Lina?

Härlig träning o lockar

Träningen gick riktigt bra. Det var jobbigt, musklerna skakade, svettet rann och tiden sprang iväg - precis som det ska vara! Här sitter jag med ett nyduschat hår som jag tänkte göra flätor i. Då blir jag alldeles lockig imorgon - krulltott! Det är mycket lättare att få fina lockar genom att fläta det på kvällen iställlet för att göra lockar med tången imorgon. Det sparar man tid på det också! Det kan bli fint! Nej nu ska jag slå på en film och mysa lite med mig själv. Haha.



Sommarlovet startade riktigt bra måste jag säga! Riktigt bra! Puss


Min eftermiddag i bilder











Dagens äventyr med Ebba. Först stan en runda där vi inte hittade ett smack! Jag hoppas rean börjar snart. Det blir mycket roligare att shoppa då! Sen slog vi oss ner på en parkbänk en stund och åt goda pommes med ketchup! Sedan bar det hem till Ebba där vi kollade på videofilmer från festen i fredags.. Haha. Snacka om hög musik och mycket dans! Kolla på bilden där jag hoppar. Man ser min mobil flyga ur fickan. Haha.

Nu blir det kickboxning med Hannah!

3 bilder





Från studenten.. Det är Ebba som är mästerfotografen, såklart! Jag älskar din bilder Ebba och dig med för den delen! Vi ska gå en runda på stan nu! Mysigt värre! Puss

Carpe Diem

Hej måndag och hej sommarlov! Jag har bestämt mig för att verkligen ta till vara på dessa fina månader som ligger framför våra fötter. Så vi börjar med den här dagen? Vad ska jag göra? Hm.. ikväll ska jag träna med Hannah. Det blir kickboxning, som vanligt, och jag älskar det. Återkommer med en recension senare, om hur dagen blev, hehe.



Vi har pratat om det här med att fånga dagen i skolan. Det är rätt intressant. Just Carpe Diem har människor överförbrukat (fel ordval, vad heter det?) de senaste åren. Läraren sa att om man nu verkligen ska fånga dagen så ska man inte tänka på konsekvenserna utan man gör det som faller en in. Ett exempel kan vara att man sitter på en tråkig mattelektion och ser hur fint det är utanför fönsret. Gräset grönskar, blommorna blommar, solen står som högst på himlen, det är sommarluft och fåglarna sjunger!

Då tänker många varför sitter jag här inne när jag kan ha det mycket roligare där ute. Jo man sitter ju där i det tråkiga klassrummet för att det är det man gör i skolan - pluggar. Ingen går ut och sätter sig där på den fina ängen bara för att de känner för det. Men om nu någon hade gjort det hade den personen kunnat säga att den fångade stunden. Konsekvenserna kanske är en förbannad lärare och konstiga blickar från resten av klassen som fortsätter med den tråkiga matten men det är ju bara den som satte sig där i gräset som fångade stunden.


Lite tankar om strålning

Jag har tänkt på en sak.. När jag håller i min mobil samtidigt som jag får ett sms kan jag nästan känna strålningen som går igenom handen! Det kan vara en inbillning och att jag tänker för mycket. Men ändå. Lite coolt är det allt ifall det skulle vara sant. Haha. Jag och mina knäppa tankar!



Jag kom precis in från en promenad med Lina. Shit vad ljust det är! Helt sjukt! Halv elva blev det mörkt! Jag älskar sommaren! Imorgon är det måndag och första sommarlovsdagen! Hur underbart som helst. Just nu vill jag bara trycka på STOPP-knappen. Går det?

Road trip


Bilden lånade jag här

Jag har varit ute på en lite road trip idag! Först gick bilen till Farmor och Farfar. Där åt jag och Adam goda mackor och sen åkte bilen vidare till mina kusiners nybygda hus! Det är första gången jag ser det när det står färdigt, riktigt fint! Allt var nytt och fräscht! Fy vad roligt att inreda ett helt nytt hus!

Sedan styrdes bilen till Mormor och Morfar. Där blev det fika och en genomgång hur en CDspelare fungerar. Dagens teknik är inte helt lätt! Efter en stund hos dem åkte vi vidare till Väla. Jag kikade på blommiga klänningar men det blev inget köp. Jag har bestämt mig för att bara köpa om det känns helt rätt. Det är annars så lätt hänt att man får med sig ett plagg som bara får stanna i gadroben... Nu har jag precis landat i soffan men ska resa mig igen för att äta tacos!

Puss

Bufé




Den här maten kommer jag leva på i en vecka.. Det blev gaaanska mycket över! Ha ha. Lite kul ändå.

Skola på måndag..



Jag tänker att jag ska till skolan på måndag. Jag sa det till och med igår. Detta är ju bara en vanlig helg. För jag kan inte fatta att det är lov nu! Det är så befriande att inte behöva plugga och gå i skolan. Att bara få vara ledig och göra precis det man känner för! I LOVE LOV!

Studenten 2010!

Det var fullt ös här från klockan åtta igår morse till halv fyra inatt! Därför hann jag inte med bloggen. Dagen började med att städa och fixa. Vid två åkte jag till stan för att kolla på alla studenter som sprang igenom Storgatan för att sedan hoppa på ett flak !


GRATTIS ADAM! Du ÄR bäst!!




Min fina kusin Oscar som hade studentfesten tillsammans med Adam!


Festen började runt sex då alla fick komma och gå. Kusiner, släktnigar, kompisar och studenter fyllde huset och vi hade allsång i uterummet, en och annan fick i sig en drink för mycket och vi åt massa god mat och kladdkaka! Det blev verkligen en jättebra kväll/natt som jag sent kommer glömma! 


Klockan 22.00

Klockan 01.00


SOMMARLOV 2010



Det börjar nu. Denna ljuva sommartid! Jag har längtat såå! Jag känner på mig att det här lovet kommer bli så grymt, sköna dagar på stranden, grillning, ljumma sommarkvällar, Göteborg, bada, midsommar och sola! Ja, jag längtar efter allt!


Kärleksdikt

Malin tog tag i mig igår (genom Facebook) och sa nej nu får du allt ta och skriva den där dikten. Malins ord är min lag så jag satte mig ner och skrev den där kärleksdikten som jag sett så mycket fram emot att få skriva. 

Du är mig alltid trogen när en annan vänder ryggen till. Du värmer mitt hjärta när en annan krossar det. Du dömmer inte människor som andra gör. Du lyssnar alltid när jag har något att säga. Din blick får mig lugn. Du är min fina lilla hund. Du är kärlek för mig och jag älskar dig.



Ja, vad säger man, Poetuniversitet nästa stopp?

Sista skoltisdagen på länge

Hej bloggen!

Nu har jag varit i skolan en sista gång för den här terminen. Eller ja, imorgon är det ju skolavslutning (!!) men det räknas knappt. Idag läste vi upp våra dikter (ni ska få höra min überfina kärleksdikt i nästa inlägg), städade och hade handmassage. Sen slutade vi.

Fast då kom Josse på att hon inte hittar nycklarna till sitt skåp och att hon måste tömma det idag (vi får nya nästa termin). Tur att byggprogrammet finns på vår skola säger jag bara. Vi har haft mycket användning av deras verktyg. Vi fick låna en bultsax och försökte klippa upp låset. Det var inte helt lätt. Vi fick ta in en extra insatsstyrka och vipps så var låset uppe! Tjoohoo! Sen åkte vi en runda till stan och jag träffade på Maja!



Nu ska jag inte plugga (Maja påstår nämligen att jag alltid gör det. Men nej Maja. Det var också att gå till överdrift.) Jag ska iväg och träna med Maja (det finns två Major) och Hannah, som också har skaffat sig en blogg. Jag läste den precis och hon gör det bra måste jag säga! Kolla in den vettja! LÄNKAR HÄR.

Mobilnörd



Mamma och Pappa har börjat kalla mig "nörd". De säger inte det rakt ut men jag vet allt vad de tänker. Så fort de ser mig med mobilen i handen kommenterar dem det. Kul! Haha. Men jag har nog blivit lite av en mobilnörd på sista tiden. Men det är helt ok för mig. Kolla bara min min. Den säger allt!

Lite mer Mmm..alin i livet







Vår eftermiddag här - full med kärlek som bilderna genomsyrar. Haha. Nu var jag lite överdriven men det var trevligt att ha Flun här på besök. Nu har hon åkt hem.. Jag har inte skrivit den där dumma dikten än. Skit tråkigt känns det och onödigt eftersom jag redan fått mitt betyg i svenska *grrrr*.

Som ett åskmoln..

Jag är lite irriterad och arg och upprörd och allt vad alla dessa adjetiv heter. Vad jag är förbannad på håller jag utanför bloggen. Det är lite provocerande så det känns som att det inte behöver nämnas här. Haha.



Jag ska träffa Malin om en stund. Vi ska "hänga" lite och uppdatera oss.. Innan när vi gick i samma klass hade vi verkligen stenkoll på varandra. Jag var så orolig att vi skulle tappa kontaken nu när vi började i olika klasser men jag tycker vi klarat av det rätt bra! Det är ett bra sätt att träffas en dag i veckan. Jag tror det gör mycket för vänskpens skull!

Nu ska jag fortsätta vara lite bitter. Man kommer ju fruktansvärt långt på att vara det *host*.


Den här veckan



Nu är jag jätteskönt trött i kroppen. Jag lyssnar på en jättebra låt. Lyssa här! Jag längtar efter sommarlovet. Eller nej. Det gör jag inte. För dessa dagar som är kvar av skolan känns riktigt härliga!

Imorgon
är det en kort skoldag och vi ska få öva på HLR. Det känns bra för jag har nästan glömt bort hur man gör. (Mindre kul att ha svenska. Vi ska läsa upp våra dikter. Jag har inte börjat på min..) På onsdag är det en heldag med klassen. Ååh, jag gillar min klass. Vi ska grädda våra tårtor som vi började på idag. På torsdag är det skolavslutning. På fredag är det studentfirande med hela huset fullt! Mamma och Pappa är lediga den här veckan så det är lite semesterkänsla redan nu!

Hoppas allt är bra med dig!

Tack Gud



Hejsan bloggelibloggen!

Nu är jag lättad och glad och hela fiddevippen! Man kan nästan säga att det är lov nu! Förutom den lilla dikten som jag ska skriva tills imorgon. Vad ska den handla om egentligen?

Det blir ingen woodtraining ikväll. Det har regnat hela dagen och det betyder att marken är en aning fuktig. Att göra sit-ups och allt vad man gör på den joggingrundan känns lite obekvämt. Så det får vi ta en annan gång (tack Gud för att det regnade idag! Jag tror nämligen det här träningspasset är fett jobbigt). Istället ska jag och Maja boxas, till min stora glädje! Hihi.

Puss


Vad är kärlek?



Träning – bryter ner kroppen. Vila ger den återhämtning och bygger upp den lite. Detta kallas för superkompensation. För att få ut så mycket som möjligt av sin träning ska man se till att ha träning, vila och kost i balans. Ju hårda träningen varit – desto längre återhämtning. Till exempel träning av maximal styrka. Förbränningsträning kan man utföra dagligen. Maten ska motsvara det du förbränner. Rök inte!

Måndag hej! Sista provet - sen nästan lov. Har bara en läxa kvar. Det är till svenskan. Vi ska skriva en kärleksdikt till imorgon. Oooh, det kan bli fint. Eller bara kännas jättelöjligt. Får väl se. Ska jag ta Björn Gustafssons rätt av?

"Vad är kärlek?"

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad drick
när du fnissar som en liten flicka
När man känner något man can't deny
when the eagles fly over mountain high
När all oro är som bortblåst och förvunnen
när Simba återvänder i Lejonkungen
När man bara drar replik för att slippa krångla
min pappa är rik vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och man tittar bak med huvudet ut
då ser man galen ut!
Det hör egentligen inte hit å höra
det är bara en grej man kan göra
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång
och vi satt på en parkbänk, jag var kär hon drack rom
När Elin sa att jag var den vackraste som finns,
såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv, våga chansa och se hur det går,
Vad är fegt, vad är mod, what is löve?
Baby, don't hurt me, don't hurt me no more.
Från en afton som doftar lite YMCA
TACK Göteborg ni är kärlek för mig!


GLAD

Hej vännen! Nu är jag äntligen klar med pluggandet. Jag kan det hyffsat bra nu och jag måste bara få tillägga att jag älskar musik! Ååh, shit vad det kan få en på bra humör! Tänk livet utan musik. Så sjukt tråkigt och livlöst. Jag vet att jag har sagt detta innan men jag menar verkligen att jag gillar musik och tänk vilket underverk Spotify är!!



Haha. Märks det att jag är lite gladare än innan? Jag har spelar badminton och tennis med Adam. Det gick rätt bra och jag tror verkligen på att man blir gladare om man rör på sig och får göra av med all dålig energi. Jag mötte en liten skitunge innan idag. Han var runt tio och var världens kaxigaste. Ååh, fan vad sur jag blev på honom. Men jag tänkte att han var bollen så det var väl därför jag fick till slagen så bra! Tack snorunge!

Hoppas Du har haft en bra helg! Imorgon är det måndag. Jag längtar faktiskt lite. Jag är kanske lite sinnesjuk men då är jag gärna det för jag tycker måndagen är en bra dag! Den kommer bjuda på tårtbakning med klassen, prov (håll tummarna), "helig måndag" och woodtraing med Maja (fast egentligen heter det crosstraining, men vi kallar det woodtraining. Varför får du veta en annan dag).

Nu ska jag klaga lite..



Jag är lite trött idag, på mig själv. Jag säger ständigt att jag ska plugga. Alltså hela dagen går åt att jag maler i huvudet nu ska jag sätta mig ner och plugga en stund. Sen blir det inget mer. Jag satte mig vid datan nu för att plugga. Men istället hamnar jag här. Hur nu det kan komma sig. Fan, nu la Internet av. Det betyder att jag inte kommer kunna publicera detta men det innebär också att jag inte kommer kunna bli distraherad av datan. Utan att jag endast kan ta fram word-dokumentet där min sammanfattning av träningsläran finns. Hmm.. skit. Nu finns det inga undanflykter.


Träningslära




Hej hopp träningslära!

Dirty Dancing



Igår såg jag den här filmen för allra först gången. Påminn mig inte om att jag är sen, för det vet jag redan!! Haha. Nu ska jag plugga.. suck. Men det är sista rycket innan sommarlovet! 

Photo Booth

Hej hopp!
Vi roar oss med Photo Booth och äter chips och salta bilar! Gott gott! Trevlig lördag!

Hej hallå!




Hej sommarvärme!!

Den här dagen har spenderats i solen. Det var tänkt att jag skulle plugga men den tanken slår mig ofta. Tyvärr blir den inte alltid till handling. Men det är ju tanken som räknas, som Facebook-gruppen säger. Nu ska jag äta och sen ska jag pysa iväg till stan för att vara kattvakt med Ebba. Vi ska shoppa loss lite på Hemköp innan.. Jag är sugen på chips med dipp! 
 
Imorgon ska jag plugga.. På riktigt. Sista provet för några månader på måndag. KRAM

Solen kallar mer än datorn



Det är sommar o sol och jag är inte ett dugg på blogghumör. Så jag tänkte bara säga "hej" och sen beger jag mig igen. Nu är det iallafall helg..! Härligt värre! Jag ska plugga till provet som jag har på måndag och ikväll ska jag spela kubb på stranden med ett gäng sköningar! Det är min fredag det.

Önskar dig en makalöst härlig start på helgen!

Parkhäng






Nu har jag o Lina hängt i parken ett par timmar! Jag säger alltid att jag ska göra det för det är så mysigt och förknippas verkligen med sommaren! Men jag är riktigt dålig på att göra det. Men i år. Då jäklar!

Vad är det imorgon?
- FREDAG!

Solklart G



Lika starkt som solen lyser på bilden, lika starkt är mitt G i engelska! Shit vad jag har varit orolig över detta betyg. Jag har fruktat nationella proven som var den 4:e maj sedan januari! Är inte det helt sjukt? Men när min lärare sa idag att jag har ett solklart G kunde jag inget annat än bara le och vara stolt över mig själv!!

Hur har din dag varit idag? Min började med idrott där vi sprang 4.4 km! En bra start på dagen! Sen väntade matte, medicin och engelska. Inget pluggande idag utan bara inlämning av böcker och betygssnack. Ååh, vad underbara de här sista dagarna är! Klassens humör är på topp, det är sommarplanerings-prat, alla kurser avslutas och inte en dag av sommarlovet har gått!

Jag ska klara mig ensam ikväll. SHIT, hur ska det gå?! Mamma, Pappa och Adam ska på studentmiddag på Adams skola. Inga syskon får följa med. Haha. Det är jag glad över. Hur roligt är det att vara där och sitta still? Nej, jag sitter hellre i parken med Lina och äter Zlatan.. ja, pizzan då förstås!

Ha en toppenkväll!

Sommarlov 7 dagar kvar

GODMORGON!!



En vecka till.. sen är det sommarlov!! Håll ut!

Nu ska jag cykla till bussen! Hörs i eftermiddag!

Härliga ryck man får ibland


Lika långa..!!

Jag tycker dessa bilderna är lite roliga! Haha, de är tagna häromdagen i skolan.

Jag fick ett litet ryck för ett stund sedan och började städa mitt rum. Det är alltid lika skönt när det är gjort. Nu ska jag dra på mig gympaskorna och ge mig ut på en joggingrunda..! Härligt värre att springa till stranden en kväll som denna!

Puss

20 grader: hej 2:a juni!



Slutprovet idag.. nja. Jag vet inte hur det gick. Det kändes sådär men sen är jag som person att det måste ha fått lysande för att jag ska bli nöjd. Jag borde lära mig att tagga ner lite..

Jag har kollat på The reader på en lektion, börjat på en kärleksdikt på svenskan också har jag varit en runda på stan med några vänner. Det bästa med den här dagen är att jag är ledig från allt vad plugg heter och det är så himla skönt! Det är 20 grader ute, shortsväder och jag hör hur alla grannbarnen leker utanför. Det är sommar nu! Junitider, hej hej sommartider!

Hoppas du mår väl! Puss

Hej juni!

Hej! Jag har gått 1,5 mil idag. Jag har pluggat röven av mig. Jag ska alldeles strax sätta mig med böckerna igen. Snälla någon, ge mig sommarlov nu! Kameran har varit med i högst hugg idag så tänkte visa ett par bilder från dagens vandring med klassen.


Jag & Emelie

I skogen med Josse

Jahopp, då var det sommar! Tidningen visar 20 grader och sol hela veckan. Vad säger man? Njuta av stunden kanske? Det är snart sommar. Det är snart frihet som gäller för hela slanten. Ja, jag ska tusan ta och njuta!

Nu ska jag plugga till slutprovet imorgon (haha, det säger jag hela tiden men jag gör ju det bara en av tre gånger. Lite trött på min självdisiplin nu). Hejdå!

RSS 2.0