Mina hemligheter

Just nu känner jag bara för att lägga upp massa fina sommarbilder. MEN jag har inte tagit några sådana idag.

Jag har läst ut "Mina hemligheter". Jag tror jag har läst över 200 sidor idag. Det var länge sen jag sträckläste. Boken var bra. Inte WOW men bra. Jag bestämde mig för att läsa ut kapitlet och sen ta en paus. Men sista meningen li kapitlet ockade mig att läsa mer... Hehe :-). Sådana böcker gillar jag. När de fängslar en.

Om cirka tre timmar är det sommar. Om man räkna så som jag känner för att räkna idag. Juni. J-U-N-I om tre timmar. Det är helt sjukt. Jag är helt glad :-). Sitter och läser bloggar och i princip alla kontraterar att det är sommar. Ändå går det inte in i mitt huvud. Hörs som jag är trög. Som att jag inte kan ta in nånting men jag vet inte. Jag tror att det är för bra för att vara sant.

Jag har längtat sen i januari eller kanske sen julas till sommarn. Och nu är den äntligen här. Ja, det spelar ingen roll hur många gånger jag skriver det för jag kommer ändå inte inse att jag lever i verkligheten. Visst är det bra när man har lätt för att bli glad? :-). 

Den där boken "Mina hemligheter" handlade om en tjej som satt på en flygplan och trodde att hon skulle dö och därför berättade hon för en man som satt brevid henne alla sina hemlighet. (Jag berättar inte mer för då avslöjar jag allt. Och jag såg att Malins kompis Emma läste den boken och jag vet inte hur långt hon har kommit. Plus att det är kanske någon annan (exempel Du) som tänker läsa den ;-). Så jag ska inte vara dum och säga något onödigt. Den handlar i alla fall om att det kan löna sig att berätta sina hemligheter.

Tänk: om alla fick reda på mina hemligheter. Usch.. hehe. Det skulle inte vara roligt. Men egentligen... Tänk vilket bra liv man hade kunnat få leva efteråt. Ett liv utan lögner. Fast nej. Jag avstår. :-).


Det blir inga sköna sommarbilder idag utan en på min "folkdräkt" som min bror så fint kallar den. Fast jag tycker inte det är någon folkdräkt. Den är blommig och sommrig.

En "hemlighet" kan jag avslöja. En väldigt liten en. Stavas sommrigt med två m? Nej det gör det nog inte. Eller skit samma. Vilken världslig sak.

Det var allt för mig denna härliga sommardag. Just nu är det drygt 17 grader ute och klockan har nyss slagit tjugo över nio. Jag ska duscha nu och fläta håret :-). Vi ses imorgon! Kram till Dig.

Morsdag

Hej!

Jag kom på igår efter lite eftertanke att det var pingstafton. Eller jag frågade Pappa om det var det och, ja det var det. Ingen hade nämnt det för mig. Pingst är en dag då många väljer att gifta sig :-). Den ligger lagom i tiden tycker jag. Försommar och allt blomstrar :-).

Nu har jag pluggat. Till kvart i ett blev det. Nu ska jag ha helg, igen ;-). Det är morsdag idag! Jag ska ge min mamma massage :-). Det blir min present. Billig och uppskattad!

Jag läser en bok "Mina hemligheter". Den var så fruktansvärt seg i början. Men nu kan jag knappt släppa blicken från den. Så efter detta inlägg ska jag ut i solen och läsa igen. Jag svettas ihjäl föresten. Sååå varmt det är och såååå skönt det är!!!

Jag känner att detta inlägget blir lite rörigt. Eller det är kanske bara jag som känner det?! I alla fall: ha en fin söndag och morsdag. Jag har inte haft någon söndagsångest idag (glad) !

Kram till Dig :-).


28 grader och jag pluggar

Hej!

Jag sitter här i hettan och jobbar med "andra världskriget". Sitter och läser om koncentrationsläger, väldigt intressant. Jag menade det. Jag har bestämt att jag ska jobba till halv två. Undra om jag håller det. Kanske. Sen ska jag i alla fall sola. Ska bli såååå skönt :-). Grannen vill bada men det är bara 20 grader i vattnet så jag tror jag avstår. Eller det gör jag :-).

Men tillbaka till pluggandet. Bloggar mer senare!

Hoppas Du har en fin dag! 28 grader i skuggan just nu. Kan det bli bättre?

HALLÅ!?

"Robinson" avgjordes precis och jag måste bara säga att Jarmo skulle ha vunnit :-).

Inte Ellenor.

Lite trött på det nu. Hehe... Hejdå :-)


En smak på sommarvädret

Hej!

Vilket väder vi fick. Eller du sitter kanske på en plats där regnet öser ner? Hee, det hoppas jag inte. Jag tror att det är fint väder i hela vårt avlånga land. Här är det 23.3 grader i skuggan och jag njuter :-). Det tror jag inte att jag gör ensam!!

Jag har legat och pressat en stund. Det är ganska skönt att ha brun-utan-sol för då får jag inte den där "paniken" att jag måste vara brun. Men visst, det är roligast med en riktig bränna :-).

Nu sitter jag och äter jordgubbsfil med flingor. Det har jag inte ätit på evigheter. Mm, gott, somrigt. När jag låg där och solade så tänkte jag efter. Att jag borde verkligen vara glad och uppskatta den här tiden.

Det är snart sommarlov. Att veta att det snart är sommarlov och att jag har heeeela lovet framför mig är obeskrivlig underbart. Tänk att få glömma bort allt vad skola heter i 10 veckor (tror jag, om jag har räkna rätt). Att åka till havet och sola och bada. Att få åka till Stockholm! Att umgås vackra sommarkvällar!

Men att lämna högstadiet tar på mina krafter. Men jag tänker att det är faktiskt bra att byta miljö. Det är nyttigt. Någon gång måste det ju vara slut. Man kan ju inte stanna på samma plats föralltid. Hur roligt skulle det vara i längden? Men den biten när man ska ta farväl kan vi väl ta bort!!













Ikväll är det "Robinson-final". Jag hejar på Jarmo för att han är den bästa överlevaren och Anna för att hon har varit i Träsket.

Hoppas Du har det bra vart du än befinner dig :-).

Kram!

Friskis

Godmorgon!

Hoppas att läget står fint till hos Dig. Jag vaknade vid fem tiden. Det var helt ljust i rummet och jag hade svårt att somna om. Men efter en stund så :-). Idag förväntas solen hälsa på bakom molnen och om en stund ska jag på ett medelpass på Friskis med Maja.

Vi hörs senare.

Bättre humör

Lite bättre humör. Eller ganska mycket bättre humör. Jag sitter här och solen lyser in, "Talang" går på tv och jag tycker det är skönt med helg.



På tal om mina skor så är de lagade igen :-). Två veckor? Hehe, en halv vecka tror jag att det blev.

Nu ska jag kolla tv. Missa inte "Berg flyttar in" sen halv tio!

Kram

Jag vill ha sommarlov

30 grader och sol? Nämen tjenare. 18 grader och växlande moln? Jo, det stämmer bättre.

Skolan idag har varit bra. Jag har jobbat kasst... och är både trött på skolan och mig själv ;-). Efter skolan gick jag, Lina, Maja och Malin till stan och köpte jordgubbar. Hörs så somrigt. Idag är det den 29:e maj. En av de sista dagarna i maj och efter helgen är det sommar-månad :-).

Nu när jag kom hem tänkte jag jobba. Det är så jobbigt när man tänker något men man orkar inte ta tag i det. Jag satte mig med "andra världskriget" en stund men tröttnade snabbt och sket i det. Jag får plugga på söndag. Men jag kan inte släppa det. Jag får en konstig känsla i magen att jag måste. Åååååå!! Ge mig sommarlov, snälla :-).

Jag ska bli på bättre humör. Jag vet att det är tråkigt att sitta och lyssna på en gnällspik. Så, vi hörs :-).


Hej fredag!

Hej fredag!

Det är fredag idag :-). Fy vad gött. Min favorit dag!

Det stod på aftonbladet igår att det ska bli upptill 30 grader idag. Fast aftonbladet är aftonbladet, det ska man inte glömma.


Såhär fint väder är det idag :-). Även om det var länge sedan den här bilden togs ;-).

Vi hörs efter en tyskalektion, parkrast och någon soppa :-).


Ett hej

Hej!

Efter en stunds plugg försökte jag fota mig och Cindy. Hon kollar ganska onaturligt in i kameran. Hon sitter och stirrar på en godisbit och bara väntar på att höra det magiska ordet "varsågod". Hehe :-). Det finns trixs till allting.


Putt och Annie

Det går inget roligt ikväll på tv va? Åå, hoppas det! Jag ska kolla upp det :-).

KRAM

Torsdag eftermiddag nu!

God eftermiddag!

Jag gillar att veta hur min dag ser ut. Sån har jag alltid varit, ett kontrollfreak. Det är roligt med överraskningar men det känns tryggt att veta vad som komma skall.

Jag hade helt glömt bort att jag hade diskussion i eftermiddag. Åå, tänkte jag. Då måste jag plugga på det idag och få mindre tid till det "vanliga" skolarbetet. Men läraren som höll i diskussionen lär ut på ett så roligt sätt att det inte alls var tråkigt! Fy vad gött det är med bra lärare!

Igår på niornas middag blev vi bjudna på kladdkaka. Idag när vi, Malin, My, Johanna och jag satt i rummet intill köket där vår hemkunskapslärare städade fick vi höra att det fanns mer kaka kvar. Vi ville smaka! Så jag frågade med en smörig röst om det fanns någon kaka över. Hon svarade att "oj då, har jag inte frågat er"? Eller något liknande och vi "neej". Så tog hon fram en skål som där låg massa med kakbitar som vi satt och smaskade på innan diskussionen började :-). Sen mådde jag illa. Varför ska jag må illa direkt när jag har stoppat i mig något onyttigt!?

Nu känns det lite segt. Jag måste plugga och jag pallar inte!! Men en liten stund. Ändrwa wardskrajgett!

Kram!


Niornas middag

Hemma!

Jag tänkte inte att det skulle kännas så sorgligt. Det kändes verkligen som att detta var slutet. Usch. Men jag försökte inte tänka så mycket. Annars hade nog tårarna kommit. En lärare tog hand om min kamera. Hon tog massa bilder på alla elever. Kul! Men jag kom ju på att jag hade egobilder på minneskortet. Hehe ;-).

Lärarna pratade om att vi nu skulle lämna och även om vi känner att det ska bli roligt att gå vidare så kommer vi sakna den här tiden. Jag gillar inte detta riktigt. Jag tycker alltid att det är jobbigt att lämna och skijlas åt.

Någon gång måste vara den sista. Men jag undrar hur jag kommer känna på skolavslutningen. Jag vill knappt tänka på det. Jag kommer ihåg förra året när niorna sluta. Hur jag fruktade inför den dagen då jag skulle göra det. "Men det är ju ett helt år kvar" tänkte jag, Och jäklar vad snabbt det går. Ett år sedan sist och det kändes som igår eller kanske i förrgår.


En egobild!
 

Mitt "gäng". Men det hörs så fjöntigt att kalla det gäng så jag kommer från och med nu kallade det för min hönsgård. Alla pratar så mycket så det passar bra ;-).

Ha en bra kväll!

Kramar Dig :-).

Lite bråttom

Jag har duschat, målat naglarna och annat som skulle fixas. Jag lyckas alltid skära mig när jag ska raka min ben. Två gånger den här gången dessutom. Fast det var kanske lite onödig info. Nu måste jag skynda mig. Malin kommer om några minuter :-). Hejdå!


Niornas middag och Kungfu Panda

Hejsan!

Jag hade idrott idag. På en kall och blåsig gräsplan. Men det gick bra. Malin och Maja skötte sig bra :-). Jag hade dubbelpass. Efter det första passet var jag inte så trött så jag tänkte att jag kunde ha ett till. Men först när jag satte oss för att äta märkte jag hur trött jag var. Hela kroppen var helt slut. Åå, det kan vara ganska jobbigt att känna så men samtidigt så skönt.

Jag jobbade bra hela eftermiddagen och känner mig nöjd med allt på pluggfronten idag :-). Här hemma idag har jag bestämt mig för att vara helt fri från allt jobb. Sååå skönt. Jag ska duscha, måla naglarna, sminka om mig, öppna dörren för Lina som kan dyka upp när som och åka tillbaka till skolan. Som jag sa imorse så är det niornas middag ikväll :-).

Jag ska försöka ta lite bilder, Jag vet inte varför men jag gillar inte att ta bilder vid vissa tillfällen. Detta är ett bra exempel.

Hoppas du har en trevlig och inte allt för blåsig onsdag!



Den här låten sjöng någon på idag. Den sitter ingjuten i min hjärna nu! Jag kan inte sluta sjunga på den.

Godmorgon onsdag!

Godmorgon!

Jag sitter här på mitt rum klädd i idrottskläder. Det är molnigt ute. Malin och Maja ska hålla i passet idag. Jag känner för att träna. Sen måste jag jobba idag. Plugga ordentligt så att jag kan känna mig ledig när jag kommer hem. För så mycket tid till att plugga hemma har jag inte idag.

Förra året, precis som alla andra år går vår hemkunskapslärare runt och frågar alla åttor om de kan tänka sig att hjälpa till på niornas middag som alltid hålls i slutet på maj. Jag har hört talas om den här middagen sen jag gick i sexan. Men nu, nu är det min tur. Jag och alla andra 74 nior på min skola ska gå på middag ikväll :-).

Det är tisslat och tasslat om vad man ska ha på sig i några veckor nu, Igår fick jag höra att det var många som trodde att det skulle vara bordsplacering och därför hade de inte tänkt komma. Hörs så sjukt osocialt. Men många verkar ha svårt för det. Precis som när man ville sitta brevid mamma när man var liten. Nu är det istället att man vill sitta brevid sina kompisar, annars kommer man inte. Så, igår fick vi veta att det var fri bordsplacering och att vi inte behöver vara oroliga...

Fast i och för sig så brukar man para ihop de elever som inte känner varandra för att man ska lära känna varandra. Och det är ju inte så lönt nu, När man ändå slutar på skolan och skiljs från många om bara några veckor. Aj, det gjorde lite ont i magen att skriva det.

Men nu är det skola först som väntar med ett jobbigt idrottspass (hoppas jag)!


Här ska jag ha idrott idag. Tyvärr inte så fint väder som bilden bjuder på.

Tisday

Hej!

Idag har jag jobbat som en kossa, precis som igår. Jag hade diskusion eller muntligt förhör som man också kan kalla det nu på eftermiddagen. Så förutom tyska så har jag bara suttit och pluggat till detta. Men jag sa typ ingenting så den tiden var bara bortkasstad i sjön.

Alla elever som har beställt avslutningströja fick dem idag. Jag beställde inte. Var för ekonomisk för det också tyckte jag inte att trycket var så bra. "Det är bara så... Vissa är bättre än andra!". När det låg två tröjor kvar i kartongen så frågade jag en lärare om vi inte kunde få efterlysa ägarna till tröjorna i högtalarna. Efter lite övertalning så fick vi ett ja. Jag och mitt "gäng" gick till receptionen och fick hjälp med att sätta igång mikrofonen. Vi hade inte bestämt vem som skulle prata men jag fick göra det. Och Lina :-). Jag var så upp i det så jag märkte inte att alla blev helt tysta (annars brukar ljudnivån vara så hög som det är på ett dagis ungefär). Men det var lite pinsamt. Jag blev ju helt darrig på rösten!

Nästa vecka har den roliga läraren sagt att vi ska få sjunga i mikrofonen :-). Undra om hon tillåter oss detta bara för att det är våra sista veckor? Sen slipper hon oss..! Kan vara så ;-).

Nu har jag varit ute med Cindy. Det är så varmt. Tror det ska bli åska för luften är alldeles klibbig. Men hoppas inte det... Jag ska strax sätta mig med mitt gulliga arbete som dagen till ära heter ANDRA VÄRLDSKRIGET. Hm.. jag längtar till det är sommarlov och jag slipper alla måsten!

Kramar Dig :-).


Alltid dessa rubriker

Hej!

Jag har jobbat så kasst idag. Fy! Det känns inte alls bra. Så, nu när jag kom hem satte jag mig med "Andra världskriget" en stund men nu orkar jag inte mer.

Dagen har annars varit bra. Jag hade idrott på eftermiddagen och det var ett roligt idrottspass med styrka, några olika springövningar, droppboll och fotboll.

Jag känner mig ganska trött nu, allt är alltså som vanligt. Jag ska se om jag kan hitta Erik Blomqvists blogg :-). Du vet, han som kommer vinna "Robinson". Fast att han åkte ut häromdagen ;-).

Kramar Dig.


Skorna är på lagning i TVÅ veckor! Bajs kallar jag det. Fast det var rätt omoget. Men åååå! Sketna kvalite!

En känsla, en pizza, en låt

Jag känner hur det närmar sig sommarlov. Jag får någon konstigt känsla i kroppen när jag tänker på det. En sån där bubblade känsla. Jag får det till och med när jag skriver om det, nu. Hörs nästan som jag är kär. Men i vadå? Sommarlovet kan man väl inte vara kär i? ;-). Det känns bara så konstigt nu. Jag räknar ner, i huvudet.

"Detta var den sista laborationen vi gör på den här skolan", sa jag häromdagen till Lina. Jag känner hur allt får ett slut. Känns väldigt konstigt. Snart kommer den skolan som jag gått på i fyra år och som känns så hemma kommer snart inte kännas som "min" längre. Om jag överhuvudtaget kommer gå innanför dem dörrarna igen så kommer de kännas så främmade, tror jag.

Jag längtar till sommarlovet. Till att jag ska få vara ledig och kolla på sommarlovsmorgon på tv. "Hej hej sommar", eller vad det nu kan bli för något i år. Jag längtar till "Seaside Hotel". Du vet de där tecknade figurerna Rosie och George också hon jobbiga tjejen vars pappa konkurrera med George pappa om gäster. Hoppas det programmer kommer gå i sommar. Det är bland de få tecknade programmen som jag gillar (inte för att jag har tagit mig tid att titta på så många men...).

Jag kommer ihåg när jag köpte Pocahontas när jag var liten, på VHS. Sen när vi kom hem så kollade jag på den i ca 10 minuter. Sen var den tråkig och jag har inte haft intresse att kolla på den..! Inte än. Så just nu vet jag inte så mycket om henne. Jag har för mig att jag har sett någoting med Herkules på en båt i början av filmen. Det var väl ungefär det :-). 

Men om jag får barn så kommer jag kanske tycka att det är jätteroligt att kolla på filmer med dem :-). Jag kommer kanske sitta lika fastklistrad med ögonen på tven som dem! 

 

Nu har vi ätit Zlatanpizza här hemma. Jag övertalade Mamma och Pappa att våga kebabpizza med pommes, mm. Gott :-). Men väldigt mäktigt... Jag är mätt vill jag lova. Men ganska törstig. Det blir man alltid efter att ha ätit pizza.

Ikväll går "Filip & Fredrik". Det ska jag kanske kolla på. Det är inte tecknat i alla fall ;-).

Jag avslutar detta inlägg med en sorglig låt. Eller egentligen inte sorglig men när jag hörde den som Saabreklam på tv så tyckte jag att den lät så ledsam.

Jag har bestämt att den här låten ska spelas på min begravning. Det finns kanske inte så mycket koppling till döden. Men för mig har den alltid varit sorglig.

Release me - Befria mig

När den spelas där i kyrkan så kommer man kanske fråga sig varför jag valt just den här låt. Befria mig. Från vadå? Kistan? Döden? Jag vet inte riktigt. Det beror på hur jag har dött. Om det var en plågsam död så tror jag att det känns ganska skönt att vara död. Befriad från smärtan. Bara ligga där i kistan och förmodligen inte känna någonting.

Här är den i alla fall: Release me med Oh Laura.



Tack för den här veckan. Vi ses nästa!

Kram :-).

Söndag

Hejsan!

Jag följde med Mamma och Pappa till Mormor och Morfar. Eftersom jag inte gillar söndagar så hängde jag på. Dels för att dagen går lite fortare då och för att träffa Mormor och Morfar.

Jag gjorde klart mitt so-arbete. Så otroligt skönt. Jag känner mig lite trött nu. Har ont i huvudet och tom på ord. Så jag drar mig.


Söndag hos mig

Nu sitter jag här på min säng. Det är söndag. En solig sådan, tror jag. Idag ska jag plugga. Bli klar med ett arbete så att jag kan lämna in det imorgon och känna en underbar lättnad.

På onsdag har vi något som kallas "niornas middag". Känns som att alla ska klä upp sig ordentligt. Hm, jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Kanske en blommig klänning och min nya kofta! Jag ser inte detta som ett stort problem men det kan ju alltid vara roligt att vara lite uppklädd.

Så, plugga nu på förrmiddag så att jag blir klar med det. Annars går jag bara och väntar in tiden och blir lite halvdeppig för jag vet att jag måste ta tag i det men orkar inte.

Kram

Min lördag

Godkväll!

Sitter här och är lite trött. Känner mig lite tråkig. Varför är jag så ofta trött nu för tiden? Jag vill inte höra att det beror på tonåren. Nej. Det förknippar jag bara med något negativt.

Idag på dansföreställningen gjorde jag ett misstag. Vi bytade platser på dessa föreställningar. Platser som vi aldrig har fått träna på. På så sätt bytade vi också riktningar på vissa rörelser. En golvsektion som jag gör med ryggen vänd mot publiken skulle jag plöstligt göra framåt.

Jag missade det men ändra mig lite diskret så jag hoppas ingen märkte det. Men sen när vi hade kommit upp från golvet igen så skulle vi göra två rörelser framåt men då kopplades någonting fel i min hjärna. Så när alla gjorde det framåt så vände jag ryggen till publiken och märkte det först när jag såg att alla andra gjorde det framåt. Så jag började skratta mitt i allt ihop... Hehe. Men jag tror inte det var så många som tänkte på det :-). Men det gör inget. Det blir mycket mer underhållande för de som tittar!

Jag sitter här, målad med svart ögonskugga runt ögonen och halva kinderna. Jag ska snart duscha och ta pyjamasen på mig.

Hoppas Du haft en fin kväll.

Vi hörs imorgon. Då är det söndag, piss-söndag! Men jag ska inte vara negativ. Inställningen har stor betydelse. Så jag får ta mig i kragen och se till att göra det till en bra söndag. En ledig härlig dag.

Kramar!


På tal om mina skor. De är paj. Paj? Vilken ord. Hela innerkanten är helt paj! Sketna diselskit!! Jag tror jag vet vem som kommer le efter att ha läst detta ;-).


Finalen av "Robinson 2009" utan Erik

Jag sitter hos mina grannar och kollar på "Robinson". Sen går jag hem och fortsätter att kolla. Tre tävlingar. Tre säkra finalister. En önskan, att Erik ska få vara kvar. Han har visat sig vara en smart, lång, genomsnäll kille och en överlevare. Men nähä. Han åkte ut. Åå. För några veckor sedan skrev jag här om vem jag hejade på. Eller det var kanske precis i början. Men jag minns inte riktigt vem det var, tror en av dem var Nina. Men jag har alltid hejat på träskfolket. Så vem hejar jag nu på? Anna? Hon är den enda som är kvar från träsket. Eller Nina? Nja. Jag tror jag bytar helt och hejar på Jarmo. Han är en riktigt överlevare. 

Men Erik. Han skulle ju vinna allt!



Bild lånad av www.tv4.se

It´s over!

Nu är det över. Känns ganska skönt fast lite vemodigt. Jag är trött. I bena och i huvudet. Men glad. Det är jag nästan alltid efter varje dansuppvisning. Jag kände igen fler i den här publiken än i den förra. Då vid halv tre var där mest barn och den här vid halv fem var där större barn ;-).


Så här ser jag ut när jag dansar...

Jag är glad över att jag har lärt känna nya männsikor. Sådana männsikor som man känner att man klickar med. Hehe. Eller vad man ska säga. Det är jag tacksam över :-).


Så här såg jag ut igår. Inte för att jag tror att jag har förändrat särskilt mycket sen dess. Men för tillfället är jag mer lik ett lik :-).

Ikväll är det "Robinson". Det ska jag inte missa :-).
Kramar Dig!

Mellan uppvisningarna

Hejsan!

Nu har jag varit på torget, jag och halva Ängelholm känns det som. Scenen som vi dansar på är pyttelitet. Verkligen minimal. Men det är bara att gilla läget. Snart ska vi dit igen och dansa våra danser en sista gång.

Ebba står här brevid mig och vi har precis fikat.

Ha det gött.

Kram :-).
 

Städa och pluggeliplugga - tråkigt

Godmorgon!

Jag ligger i min säng och bloggar. Har bestämt mig för att när klockan slår tio ska jag städa. Tre minuter har jag på mig. Efter städningen måste jag plugga. Känns inte så roligt. Men det är så skönt när det väl är över.



KRAM

Talang

Talang. Hm, det är det många som har. Victor Pettersson som svenska folket röstade fram. Talang? Absolut. Men den mest värdiga vinnaren? Nja. Inte om jag får tycka och det får jag ju :-). Jag tycker han som pratade så jädrans snabbt kunde få gå vidare. Men juryns val var bra :-). Men!

Efter Talang var det "Berg flyttar in". Carina är grym. En av de bästa programledarna i Sverige, enligt mig. Hon får till det.

Jag börjar bli trött nu. Imorgon är det lördag. Känns som söndag idag. Väldigt konstigt att det då är fredag. Vi, jag och min dansgrupp ska uppträda på torget klockan 14.20 och 16.30. Där emellan ska jag träffa Ebba. Innan dess ska jag plugga och städa lite på mitt rum.

Det blir säkert en bra dag :-).

Jag tackar för mig. Vi hörs imorgon!


Oj, den där trädtoppen förstörde hela bilden ;-).


Väla vs Familia

Hej! Nu har vi varit iväg och shoppat.

Först åkte vi till Väla. Där var proppfullt. Det hade vi redan anat att där skulle vara. När det är så mycket folk så kan jag inte koncentrera mig och jag får ont i huvudet direkt när jag kommer innanför dörrarna. Vad tråkigt det hörs. Men lika sant som skrivet :-).

Jag blir alltid lika frestad av det som finns i H&M katalog. Men när jag går in i butiken på Väla svalnar mina begär! Ganska bra, för annars hade det kunnat bli dyrt. Där är smockat med kläder på alla håll och kanter. Lika mycket folk. Det spelar ingen roll vad man kollar utan det är kläder precis överallt känns det som. Jag blir inte alls lockad av att handla när jag ser vilka upplägg med kläder det finns. Att det massproducerad vet jag men det märks så tydligt när man kliver innan för dessa trösklar.  

Så efter en stund gav vi upp och körde till Familia. Åå, vad skönt där var. Parkeringen var full men inte inne på Familia. Jag undrar hur det kan gå runt där. För alltid när jag är där så är där aldrig särskilt mycket folk. Gina Tricot, H&M och många av de affärer som lockar mig på Väla finns på Familia. Och allt är mycket trevligare här. H&M har lagom mycket kläder framme och butikerna är lagom stora. Mm, Familia rekommenderar jag :-). Men visst, man är ju mer inne om man håller sig till Väla ;-).

Nu är jag ganska trött i huvudet. Talang börjar om några minuter och jag känner mig glad. Kanske för att jag har handlat. Eller för något annat, jag vet inte riktigt. Men skönt känns det :-).

Jag shoppade en söt kofta som jag hade tänkt ha på skolavslutningen till min vita klänning. Också köpte jag ett vitt långt linne som jag kan ha till mina clowhallonröda byxor :-). Det blir fint det!







Den är snyggare i verkligheten. Den har lite tantvarning på bild ;-).

Hoppas du får en trevlig kväll. Kramar Dig!

Ska jag satsa på en målarkarriär?

Hej!

Nu har jag målat. Till en början var det rätt roligt men fy vad tråkigt det blev mot slutet ;-). Hehe. Jag hoppades på regn så att det inte gick jag måla mer idag :-). Men tyvärr. Eller tyvärr och tyvärr. Då hade kanske målarfärgen regnat bort och i så fall hade vi varit tvungna till att börja om från början igen.


Jag kladdade som en liten gris.

Nu ska jag och Mamma snart dra :-)

Fredag och shoppings planer

Hej!

Idag är det fredag. Mm, min favorit dag. Det känns som att alla andra gillar lördagen bäst. Men inte jag. Fredag känns så lagom. Det är inte jobbigt att gå i skolan på fredagar. Man vet att det snart är helg. Sen på fredagskvällen vet man att hela helgen är framför en. Också tänker man tillbaka på dagen och tänker "var det verkligen idag jag gick i skolan? Det kändes så länge sedan". Ja, jag vet inte om du kan känna igen dig. Men så är det i alla fall för mig.

Idag ska jag måla. Tror jag. Om Mamma och Pappa vågar ge en pensel till mig :-). Hehe. Det ska nog inte vara något problem. Sen hopppas jag att Mamma tycker att jag har varit duktig och vill åka och shoppa med mig. Och jag vet att jag har sagt att jag inte ska shoppa något innan Stockholm. Men jag har fnula lite på det och kommit fram till följande ;-) :

* Om jag sparar alla mina pengar till Stockholm kommer jag har så höga krav på mig själv där uppe att jag måste hitta massor av nya kläder m.m bara för att jag har gått och hållt i mina pengar så länge.

Ja, det var vad som kom efter följande. Men jag ska ändå spara mycket pengar till dess :-). Det är roligt att gå och längta! Då uppskattar man det som man köpt mycket mer, tror jag!

Men på med snickarbyxorna nu och ut och måla är vad jag ska göra. (Fast jag har inga sådana byxor. Och nej: jag hade inte tänkt att köpa ett par heller). Hoppas Du får en fin dag. Vi hörs senare!


Hoppas på jobb

Godkväll!

Vilken slapp dag det har varit för mig. Solat, pluggat, läst, målat naglarna och roat Cindy. Jag får ju inte träna så det blir till att ta det lugnt. Jag är en sådan människa som vill att det ska hända saker hela tiden. Även om jag märker att det är riktigt skönt och behövligt att ta en paus ibland men det är så himla tråkigt. Men jag skulle inte heller orkar springa runt hela tiden även om jag skulle önska det.

Jag hoppas verkligen att jag kommer få sommjobb. Jag tycker sommarlov är underbart, jag älskar ju värmen och ledigheten. Men det kan vara lite väl långt. Så långt att jag ibland glömmer bort att njuta av det. Men om jag får jobb som kommer vara i ca fyra veckor så blir lovet lagom långt. För drygt fyra veckors ledighet passar mig utmärkt. Jag tror jag kommer ta tillvara på tiden ännu mer då :-).

Jag hade tänkt göra mig klar nu. Och kanske kolla lite på Du, jag och Dupree som just nu går på sexan. Men jag ska inte gå och lägga mig för sent :-).

Kramar Dig!



Kvinnan i skogen

Två år sedan hon satt i skogen och skrek. Två år sedan jag satt i fönstret med Cindy och var skärrad och nyfiken på vad som pågick där ute. Hörs som jag sitter inne, som att jag har begått brott.

Hon satt där inne och skrek.

Det var två år sedan polisen kom. Två år har gått sedan hon satt där i skogen och drack en liter vid innan hon försökte slita sig loss ur polisens stadiga grepp.

Tänk om hon skulle få veta att jag tänkte på henne i flera veckor efteråt och trodde hon satt och kickade in på mig mellan två lameller på kvällen när jag skulle gå och lägga mig. Jag undrar hur hon ser ut. När hon inte är påverkad och när hon är vid gott tillstånd. För det kan man lugnt säga att hon inte var för två år sedan.

Jag hade inte känt igen henne om jag skulle se henne på stan. Tur är kanske det. Inte för att jag skulle gå fram till henne men lite skraj är jag allt för henne :-). Det ska jag inte förneka.


Underbart väder





Ha en fin dag och njut av Sveriges vårväder!


Kristi Himmelfärd

Godmorgon!

Jag gick och la mig i tid igår så att jag skulle känna mig utvilad en inte allt för sen tid idag :-). Det blev precis som jag tänkt mig. Jag klev upp vid kvart över åtta och kände att jag hade hela dagen framför mig. Och det har jag ju också. Jag kollade på High School Musical 3 innan jag gick och la mig igår och fortsatte kolla på den nu på morgonen. Också har jag ätit frukost. Idag hade jag drömt om att få gå och kolla på en bikini. Men antagligen är alla affärer stängda eftersom det är Kristi HimmelFärd idag. Så det får bli en annan dag. Fast kanske är Väla öppet? Hmm... Men det ser i alla fall ut att bli bra väder idag så jag kanske ska passa på att njuta av det istället? :-).

Jag kommer alltid ihåg datum. Om någon berättar när den fyller år så är det sällan jag glömmer det. Det kan vara rätt bra men ibland vill jag inte komma ihåg alla nummer... Idag är det i alla fall två år sedan en speciell sak hände: Kvinnan i skogen. Men jag hade tänkt plugga en stund :-). Men vi hörs senare!

Kramar Dig :-).


Igår var jag och Ebba vid havet. Så himla fint :-). Fast det är så störigt att man inte får känna samma känsla när man kollar på fotot som man får i verkligheten.


Jag hittade en cykelpump.


Jag skrev Ebbas namn med lite naturmaterial.


Ett försenat inlägg på 12 h

När det blir kväll brukar jag inte vara trött. Eller jo det är klart jag är trött men jag brukar aldrig känna en sådan utmattning innan jag går och lägger mig. Men just nu är mina ben helt slut. Jag känner hur de vill vila.

Om någon ringer hem till oss så brukar det alltid vara när Pappa är på jobbet men innan idag ringde en trevlig tjej från Trygg Hansa. Jag svarade: "Hej, det är Annie". Hon började prata om att hon ringer från Trygg Hans också frågar hon om jag sa att det var jag som var Johanna. "Nej, det är Annie", svarar jag. "Oj, ursäkta. Då är jag kommit fel. Ha en trevlig dag" säger hon också är samtalet avslutat.

Efter några minuter ringer det igen och jag ser på displayen att det är skyddat nummer igen och suckar. "Hej det är Annie". Jag har för mig att det blir ganska tyst och hon säger någonting i form med att oj, då. Fel igen. Också säger hon att hon trodde hon slog pip pip i slutet. Men tydligen inte.. Som tur har hon inte ringt igen. Då hade det blivit riktigt pinsamt. Både för henne och mig.

Jag kom hem för en stund sedan. Jag har varit hos Ebba. Det var länge sedan jag träffade henne, kändes det som. Det blir ju inte av att vi träffas på vardagarna eftersom det är skolan o.s.v. Men idag är det vardag kom jag på. Men det är ju som fredag :-).

Just nu vill inte Internet fungera ordentligt. Jag håller tummen för att det går att publicera detta inlägg. Det går inte att ladda upp bilder så de får komma senare. Ha en trevlig kväll kära du :-).



En dag på idrottsplatsen

Friidrott. Vad ska jag säga? Det är ganska roligt att utmana sig själv. Jämfört med förra året så gick det jättebra. Fast jag gjorde exakt samma misstag. Inför 80 m så värmde vi upp för att inte skada oss. Förra året när jag sprang 80 m så kändes det som att en sten la sig i låret när jag hade sprungit ungefär 60 m. Jag fick en muskelbristning (vi tror att det var det) och sen hade jag ont i benet i några dagar.

Idag hann jag springa 70 m innan jag kände den där stenen. Jag frågade min idrottslärare vad hon trodde att det kunde vara och hon sa kramp. Kramp stadiet innan muskelbristning, så det jag hade förra året var kanske också kramp. Fast jag har för mig att det gjorde ännu ondare då.

Skit också. Jag som skulle träna med Maja imorgon och ha dansuppvisningar på lördag. Jag skulle helst ta det lugnt hela helgen, sa hon. Åå, jag blev så besviken att jag inte fick springa mer på 80 m. Vi hade tre försök och detta hände på det första. Sen att jag slapp springa 800 m var bara skönt :-). Men aj, det gör ont i benet i vissa lägen.

Annars har dagen varit strålade. Vilket väder! Jag som trodde det skulle regna och vara trist idag. Men någon där uppe hade bestämt att solen skulle få lysa på oss :-). Underbart.

Nu är jag ledig. Jag hade nästan glömt bort det. Fyra dagar. Det är ändå en ganska lång tid. Sist vi var lediga i anting tre eller fyra dagar så kändes det längre än lovet som varade i en hel vecka. Det glädjer mig att det är långhelg, jag tror jag behöver det :-).

När jag kom hem gick jag och Cindy ut i trädgården och solade en stund. Fast Cindy föredrog hellre skuggan. Sen kom jag på att man inte ska sola för länge utan helst bara 15-30 min i sträck så vi kom in för en stund sedan. Nu har jag dushat och ska ta någonting att äta. Också ska jag njuta av denna underbara ledighet som råder.




Jag leker målvakt och Lina leker boll




Här ser Maja något konstigt som hänger ner från himlen


Vi är inga fiskar, utan helt vanliga männsikor.


Vi var väldigt påhittiga idag. Här stundar bröllop. Men vem det är emellan behåller vi för oss själva.

Hoppas du får en skön helg. Kramar Dig :-).


Ibland blir jag trött på...

...mig själv. Igår smsade jag väldigt mycket. Jag tänkte inte på hur många sms det blev. Men en hel del. På kvällen, precis innan jag skulle gå och lägga mig kom jag på vad för sms jag hade fått i förrgår. Ett från Telia, att tjänsten "Sms till alla" är avslutad. SKIT OCKSÅ. Jag menar inte att dem jag skrev till inte är värda 40 kr. Absolut inte! Men jag kunde väl tänka mig för och köpa tjänsten igen innan mina fingrar gick på högvarv på knapparna...

En godmorgon hälsning till Dig! Hoppas att du får en fin dag!

Idag ska vi ha friidrott hela dagen och det ser ut att bli lovande väder för regn. Inte så roligt. Men då kanske vi slipper 800 m, som vi måste springa och en hel drös med männsikor sitter på läktaren och kollar på. Usch, jag gillar verkligen inte det. En sak som är bra är att vi börjar klockan 8.30 och det betyder att jag har en hel kvart extra här hemma (som jag lägger på bloggandet) ;-). Men vi hörs senare.

Kramar Dig.


Inget nästa prov

Ibland går luften bara ur mig. Men efter en stund är man ganska återhämtad. Idag hade vi nationella prov i fysik. Jag nämde det igår. Vi skulle undersöka vilken metall av järn, koppar och någon annan (som jag inte lagt på minnet) som leder värme bäst. Vi fick ta hjälp av ett värmeljus och ett tidtagarur. Lärarna har informerat oss att detta kommer betygsättas men får inte räknas in i våra betyg. Detta är ett test för lärarna för de ska se hur de rättar proven. Och sedan ska de visa skolverket proven och deras bedömingar också ska skolverket se hur lärarna rättar, typ.

I alla fall. Eftersom detta inte betygssätts så tog vi inte det på fullt allvar. Det var ju inte så att vi bara satt där och lät tiden rinna iväg. Men man skulle vara helt tyst och det var vi inte, verkligen inte. Den ena sa att den var hungrig, den andra sa hur tråkigt det var och den tredje ville gå hem. En lärare sa till oss att om vi fortsätter prata så kommer vi hamna i olika grupper nästa gång. Men Lina ifrågasatte nästa gång. Efter det blir ingen nästa gång. Detta var det sista provet i nian (kanske ett matteprov men inget annat). Så vi kunde prata på :-). Hehe, fast blev faktiskt tystare när hon hade sagt det. Men inte helt tysta.

Jag har besämt att inte sitta vid datorn hela kvällen. Så hejdå ;-). Imorgon har vi idrottsdag. Vi ska ha friidrott hela dagen och sen är jag ledig i fyra dagar. Lååångledigt alltså. Underbart!


Väldigt fin låt.

Som en båt



Idag orkar inte jag inte skriva. Ibland vill jag bara vara en sådan människa som åker med genom hela livet och inte har så starka åsikter... Men nu är jag inte det. Jag är Annie och ingen annan. En människa som säger vad hon tycker.

Kram.

Idag är det nationella prov

Hej!

En stund efter att jag hade skrivit om det fina vädret igår så öppnade himlen sig och det åskade och blixtrade. Usch och fy och blä. Idag väntar skolan och det absolut sista nationella provet. Vi ska göra något experiment om vilken metall som leder värme bäst. Jag har gissat att man ska använda sig av ett batteri och några sladdar som man kopplar ihop med metallerna. Den som blir varmast leder värme bäst...! Hehe. Jag gillar inte fysik, jag tycker det är hyssat svårt och lika ointressant. Men det är bra att ha tråkig ibland ;-).



Vi hörs i eftermiddag!

Känn kramen jag ger Dig!

Försommarkväll

Hej!

Har precis varit ute med Cindy i trädgården och kastat boll. Det är så himla kul, tycker Cindy. Jag kunde vara ute i mina sommarklänning med baraben utan att frysa, typ ;-). Klockan slog nyss åtta och "Talang" går ikväll på tv. Jag har inte sett många avsnitt av det programmet den här säsongen. Ett tror jag.



Cindy låg lite sött igår. Tur att kameran var i räckhåll. Det är i sådan här studer som man ska ha kameran till hands. De där små ögonblicket. Sen la hon ju sig annorlunda och blev så där ful igen ;-). Nej, jag skoja bara. Putten då :-). Jag får alltid så dåligt samvete när jag skriver något sånt. Även om det bara var på skoj. Men jag är rädd att någon ska misstolka det och inte fatta att det var ett skämt. Men jag släpper det för jag vet att Du är förståndig :-).





Det bästa med att handla på Kicks är att man nästan alltid får något roligt prov. Igår fick jag Jennifer Lopez nya parfym. Fast de tjänar på att ge mig sådant. Eftersom den foundation som jag fick testa förra gången köpte jag igår. Så de gör precis det de vill göra. Att locka kunderna att köpa testerna :-).

Nu ska jag kolla på tv med Mamma. Pappa och Adam är på fotboll. Sen ska jag skriva en lista vad jag ska titta på i Stockholm. I klädväg då :-). Hoppas Du får en fin kväll. Kramar Dig!

Min tå och brun utan sol

Hej! Nu har jag varit ute och joggat en runda. Precis när jag gav mig av så kände jag hur öm min tå var. Jag som hade glömt bort det för ens stund. Men men, det var skönt att röra på sig och oj vilket väderdet var att träna i. Den där tjocktröjan hade kunnat stanna hemma. Jag skulle vilja lägga in lite bilder här, aktuella bilder. Men det blir inte av att jag tar så mycket bilder i skolan och inte heller när jag är ute och springer... ;-).

Nu sitter jag inkletad i en brun-utan-sol kräm från Dove, Summer glow heter den. Lina påstod att jag inte var lika brun i anstiktet som på armarna och det kan mycket väl stämma. Eftersom inte huvudet blivit utsatt av krämen. Förens nu... Då jag tyckte det var läge att smörja in det också. Så att där inte så stora färgskillnader på ansiktet jämfört med resten av kroppen.

Känn kramen jag ger Dig!



Äntligen över

Hejsan!

Nu är jag hemma igen, glad och lättad. Jag har gjort min speech. Ett av de läskigaste arbetena... Man ska prata högt, på engelska och jag klarade det :-). Är stolt och glad och lättad och det känns som att livet har blivit  har blivit bättre på bara några minuter. Helt otroligt :-).

Idag skulle det bli regn. Regn, rusk och grått. Men vädergudarna är så gulliga att de valde att inte ta fram några mörka moln idag. Utan låta solen få visa sina vackra strålar och himlens fina sken! Jag blir så glad av detta fina väder!

Det känns som att på helgerna har jag hur mycket som helst att berätta. Men på vardagarna tar skolan ifrån mig alla idéer och all min energi. Men jag kommer tillbaka :-). Det vill jag lova.

Kramar Dig

Ps. Det var någon som ringde hit nyss. Jag svarade och han sökte Bror. Men jag sa att han hade ringt fel. Eller skulle jag kanske ha gett telefonen till Adam? Ds.


Lite pinsamt

Hej igen! Sista inlägget för idag. Jag borde borsta tänderna nu, bädda upp och öppna fönstret så att här blir en behaglig värme.

Jag har gjort en liten pinsam sak idag. Inte särskilt farlig.. Den salen som vi fick vara i efter vårt vanliga danspass ligger mitt emellan ett gym där den andra salen (där vår ledare var i). När vi vara klara och så gick jag och lämnade tillbaka cd:n till vår ledare. Jag såg att det satt två killar i gymmet.. Jag tyckte att jag kunde gå där igenom lite snyggt utan att kolla på dem... Så det gjorde jag :-)-.

Jag höll min jacka under armen. Helt plötsligt när jag just passerat en av killarna och den andra är precis framför mig så hör jag ett duns. Jag kollar bakom mig och där ligger min mobil snyggt placerad på golvet. "Oj då" får jag ur mig, tar upp den fort och jag tror jag ler lite för mig själv...! Men man lär sig av sina fel. Så mobilen i jackfickan är ett stort NEJ hädan efter ;-). Det var mitt lilla misstag idag :-).

Sov så gott också hoppas jag på att vi är ordentligt utvilade imorgon :-). Kramar Dig!


Söndagkväll

Hej!

Jag satt just och bläddrade i Aftonbladet. Gissa vad där står? Att Alexander kommer till Allsång på Skansen den 14:e juli. Det betyder att jag kommer se han live. För Malin nu är vi bara tvungna till att gå på Allsång :-)..!!

Jag var inte alls på shoppinghumör. Inte ett dugg. Mest trött och ont i tårna. Haha. Jag gick in i en pall innan idag och slog i tårna så jäkla hårt. Men jag hittade vad jag skulle. En foundation. Nu har ungefär trettio kronor att leva på till Stockholm.

Snart är söndagen över, skönt. Ikväll ska jag kolla på Robinson eller Söndags party med Filip och Fredrik. På tal om
Fredrik, hans dotter är så söt när hon ska säga Filip :-). Kolla här!

 

Kram!

Familia

Oj, vad jag skriver vad jag känner ibland. Men jag är inte mer än en människa. Det var jag, Annie som sa till mig själv imorse att jag skulle plugga idag. Men nu frågar Mamma om vi ska åka till Familia och vad ska jag svara? Inte nej i alla fall. Detta var ju precis vad jag ville :-). Så hej för en stund. Föresten igår, i bilen påväg till Farmor och Farfar försökte jag blogga. Men jag råkade publicera inlägget i någon annans blogg. Om det är möjligt?! I alla fall, du som helt plöstligt ser att en bild på en skrattande människa framför en "damm" med diskmedel i. Dig vill jag be om ursäkt. Men kan jag verkligen lägga upp ett inlägg på en blogg, när jag inte har skrivit en kod eller nånting?

En kille berättade för mig och Lina vad som hade hänt i parken. Då hade någon på skolan hällt i massa diskmedel i "dammen". Det var faktiskt väldigt underhållande. Så på lektionen smög jag och Lina ut och tog kort :-).


Sagan vänder snart blad

Hej igen!

Nu är jag hemma efter två och en halv timmes dansträning. Jag trodde vi skulle prata och fika nästan hela tiden. Bara gå igenom danserna. Så jag tog på mig vanliga kläder. Men vi skulle dansa. Nästan hela tiden. Efter passet (som varar i en och en halv timme) frågade vi vår dansledare om vi fick fortsätta dansa. Hon sa att där fanns en sal som var ledig så vi gick dit och fjöntade oss och hade kul i en timme. Vi spelade in några filmer men jag väljer att inte lägga upp dem här :-). Känns bäst så.

Jag sitter och lyssnar här på några fina låtar. Jag har en konstigt känsla i kroppen. Lite för att det är söndag, då mår jag alltid konstigt. Sen också för att detta känns slutet på någon lång saga. En saga där ett fyra års långt kapitel tar slut. Det känns jättekonstigt. Det rinner några tårar ner från mina kinder när jag skriver detta. Jag tycker det ska bli skönt att byta. Att starta om på något helt nytt. Men samtidigt fruktansvärt sorligt och skrämmade.

Jag känner plöstligt mig så stor. En sån som bara ska följa vägen fint och vara så där vuxenfin. Jag vet inte riktigt vad jag menar med det. Men att nu ska jag börja vara vuxen. Jag ska börja tänka att tiden som barn snart är slut, jag måste börjar dricka, skaffa kille och vara allmänt stor..! Samtidigt ska jag vara en god människa, ta goda beslut, plugga, få bra betyg, vara social, träna och orka. Men jag orkar inte göra allt detta fullstädigt perfekt. Inte samtidigt. Jag är trött på att känna att jag måste klara allt.

Jag har så fina människor i min omgivning. Jag är väldigt tacksam över det. Det känns genast mycket lättare men jag vill kunna njuta av livet. Det gör jag redan men allt går så himla fort fram. Innan en stund har börjat är den över igen. Jag ser knappt vad jag skriver. Det är lite mycket känslor som finns just nu i luften. Också behöver den jäkla sängen bäddas också. Fast det hör kanske inte hit?

Aja. Tack för att just Du finns.

Kram!
 

Det gäller att ta vara på tiden.

Skit också!



Den lille skiten har tjej... Inte mig då utan någon annan. En fisk eller något liknande ;-)

Idag ska jag til danssalen. Jag vet inte om vi ska dansa eller bara prata. Nästan lördag ska vi uppträda på Stortorget och vi ska bara gå igenom placeringar och lite sånt idag. Det ser ut att bli lovande väder och jag tror jag ska vara ute i eftermiddag och träna på ett "tal" på engelska. Hehe. Jag som gillar att prata högt..på engelska. Hoppa Du får en fin dag :-). Vi hörs senare!

Tänk vilken folkfest som infinner sig nu i Norge. Nationaldagen är en stor dag plus att de går och vinner hela Eurovision! Om man ändå vore norsk för en dag.. Hehe. :-)

Känn kramen

Älskade Alexander

Jag som gått och tittat på hockeyspelare i ett år nu, drygt. Också kommer denna lille gut och spelar fiol med sitt charmiga leende. Hmm, hur ska jag nu tänka då? En svettig hockeyspelare eller en violinist? Mm.. just ligger Alexander etta :-). Fy vad bra att Norge vann! En riktigt bra låt som var annorlunda och cool. Nu ska vi till Oslo nästa år, det ska bli roligt för jag har aldrig varit i Norge förr! Men vem ska jag dit med? Alexander är ju redan där och väntar på mig och någon hockeykille vill jag inte ha med! Kanske vill Du följa med?
 


Bild lånad av www.google.se

Här har vi han :-).

Det gick verkligen inte vägen för Sverige... Men så här överlägset som Norge vann med har aldrig hänt förr. Han fick 16 tolvor och poäng av alla 42 länder. Snacka om att Europa var enade.

1. Norge
2. Island
3. Azerbaijan


Bilder!

Ett tjugofemte hej!

Nu har jag ätit. Du får verkligen följa mig steg för steg idag :-). Hehe. Jag har även tagit kort på allt fint jag fick igår. Tänk vad mina vänner känner mig väl. Jag gillar att måla naglarna, jag gillar rött, jag gillar inte när det kommer nagellack utanför, jag gillar att bada, jag gillar inte blod (där tog jag två flugor i en smäll), jag gillar kläder, jag gillar vitt, jag gillar halsband och jag gillar prinsessor! Helt perfekt. Jag fotade alltihopa för en liten stund sedan. Så om du är intresserad av vad jag fick så får du gärna bläddra ner :-).


Den här tar man bort överflödigt nagellack med.


I den här söta nessesären så ligger fina tamponger som de så snällt köpte. (Jag tycker det är så pinsamt att köpa själv) Hehe... :-).


Jättefina plåster som jag ska ha på mina sommarknä i sommar!


Badbollar!


Jättefint korallrött nagellack från O.P.I so m jag berömde för ett par veckor sedan :-).


Ett supersött linne och ett fint halsband.




Det var väldigt underhållande att ta kort på det fina presentsnörena som paketerna var inslagna i.


Jag får inte glömma dessa snygga ringar. Hade kunnat vara från någon smyckeaffär. Men dem var från Icas ringautomat. Men lika snygga för det!

*
Sen passade jag på att sno en jättesöt Thomas Sabo berlock och en snygg röd nagelfil (som ligger i det fita fodralet).


Så här stark färg blir det efter första målningen med nagellacket. Mycket bra!


Det matchar bra tlll min klänning idag!


Så här fina är mina vänner/prinsessor!

Ett roligt bus (tyckte jag ja...)

Hej igen! Det har inte hänt så mycket sen sist. Jag har bäddat sängen, busat med kusinen, duschat och smörjt in mig med brown without sun! Jag har ju pratat innan om Spotivy. Jag får aldrig någon invite och då kan jag inte bli medlem :-(... För en stund sedan ville jag lyssna på musik och när jag loggade in på Adams och sätter igång en låt så stoppas hans låt på den datorn han sitter vid. Så man kan vara inloggade på samma account men bara en kan lyssna på musik.

Så vi kom på den smarta idén att logga in på Oscars (kusinen) account så kan både Adam och jag kunde lyssna på musik samtidigt. Men efter en stund så stoppades min låt. Det måste betyda att någon mer är inne på Oscars... Jag smsade Ebba (Oscars syster) och frågade vem som satt vid datorn och det var såklart Oscar. Han tyckte jag var lite jobbigt...:-). Jag som tyckte detta var jätteroligt! Men jag får väl sluta upp med det. Så får han ha sin Spotivy för sig själv ;-). Jag ger inte upp mitt letande efter ett eget. Min dag kommer :-).

KRAM



Jag råkade ta i sönder mina solglasögon efter bara några dagar på Cypern. Smart att göra det när det är det är solsemester man är på. Men man ska inte förvänta sig så mycket av ett par för fem kronor.

Lorday! (Det betyder Lördag på ... skånska)

Hej!

Idag är jag lite trött. Kan vara för att klockan inte är mer än halv elva. Jag fryser om fötterna och sitter här i min snobbenpyjamas! Sängen är obäddad och här ligger en stor hög med kläder. En sån där hög som växer under veckans gång och jag tänker att den kommer försvinna :-). Men tyvärr gör den inte det.

Ikväll är det final i Eurovision song contest ! Det får vi ju inte missa :-). Jag ska hålla tummarna för Norge, Island, Turkiet, Spanien och oss själva såklart :-). Oj, vad många länder som tillhörde Norden. Jag ska kanske sluta klaga på att Östländerna hejar på varandra? Hehe, när jag själv inte är ett dugg bättre.

Vår granne här hemma fyller år så vi ska in och gratta honom en runda. Sen ikväll ska vi hem till Farmor och Farfar.

Hoppas att Du mår bra idag. Nu ska jag ta tag i städandet :-).

Känn kramen!



Tack för att du sa att jag så gärna fick lägga upp den här bilden Flun ;-)....! Oj, undra om detta var så smart gjort av mig? Hoppas jag inte får stryk...

Tjejkväll!

God kväll, god natt. Om några minuter slår klockan tolv. Alla åkte nyss och jag är trött. Det är roligt att ha fest själv. Känna att man får bjuda tillbaka och ha alla här. Men man känner sånt ansvar med allt... Att säga varsågoda när alla nästan har ätit upp, fixa fika sätta igång filmen och göra så att är nöjda med sina plaster i soffan ;-). Hehe, hörs det ansträngande? Kanske inte så... Men det kan kännas lite jobbigt och jag kan inte riktigt slappna av. Men men! :-).

Nu är jag väldigt trött. Märks stor skillnad på fredag och lördagskvällen. Jag är alltid så trött på fredagen eftersom jag varit uppe tidigt och varit i skolan hela dagen. Men jag ska strax slå mig till ro.

God natt! :-)

En gladare Annie !

Hej!

Nu är jag lite gladare. Milt sagt! Snacka om jag var trött på de där typerna. Nu kan jag också påpeka att jag skrev det där inlägget när ilskan inte hade gått ur mig. Det märktes kanske?! Hehe. Men men. Nu får jag gå vidare. Föresten tycker jag synd om den som är ledare i det där gänget. Hans självförtroende ligger nog på djupaste botten... Men det är ingen ursäkt att bete sig hur som!

Ikväll kommer mina kompisar hit och vi ska ha tjejmiddag här. Det var väldigt länge sedan sist vi träffades hela gänget utanför skolan! Om närmaste bestämt sagt fjorton minuter! :-).

Idioter, ni är nog inga idioter. Jag känner inte er. Men ert beteende stavas i-d-i-o-t-i-s-k-t-!

KRAM :-)


Omogna människor

Jag skulle komma ihåg två saker idag. Det första var att lämna in en lapp till musikskolan. Den skulle senast in idag och jag har tänkt hela veckan att jag ska lämna in den. Men det har inte blivit av och idag var det som sagt sista dagen. Jaha, tänkte jag när jag kom innanför dörrarna här. Det hade jag ju glömt! Den andra saken som jag skulle minnas var att köpa lite saker till maten ikväll. Det hade jag också tappat någon stans på vägen.

Så det var bara till att åka iväg igen...

Den där lappen på musikskolan var inga problem. Det gick smärtfritt.

Men sen var där några jävla killar som hängde på Netto som bara kan dra åt *******... När jag kom in i butiken satt alla där på en bänk (ungefär så som jag, Lina och Malin gjorde igår, fast vi på golvet). Det blev helt knäppt tyst och ALLA glodde på mig. De var väl i min ålder skulle jag tro. Och så jävla omogna. Förlåt för språket men jag är skittrött på dem. Sen skrek de "Fy fan kött" till mig (tror jag) både när jag gick in och ut. Det såg ut som att de mobbade en av killarna som var "med" i gänget. Fy vad synd jag tyckte om han! Han såg verkligen snäll ut också stod de andra killarna i en klump och han helt ensam!

Så, om ni ser detta, idioter så vill jag bara be er att växa upp och bete er som människor. Eller det gör ni kanske redan? Det är kanske så här människor i allmänhet beter sig? Nej det är det inte. Men tyvärr finns det ganska många undantag. En sak vill jag tacka er för. Det var er förtjänst att jag lyckades få upp moppen på moppestödet idag :-). Den ilskan jag hade/har i kroppen gav nått gott med sig.

Du som inte beter dig förjävligt, dej vill jag ge en kram och tacka för att just Du gör jorden till en bättre plats att leva på :-).


Inte måndag utan FREDAG!!

Måndag höll jag på att skriva. Det är ju för tusan fredag idag! Jag sitter här på min säng och ska snart sminka mig. Och klokan bara springer iväg. Jag borde kanske inte blogga på morgonen :-).

Jag har inte pratat med dig på några dagar nu men hoppas att du mår bättre Ebbis!

Nu måste jag göra mig klar!

En kram till Dig :-)



Jag hittade bara en solnedgång men föreställ dig att det är en soluppgång!


Energi!

Ikväll känner jag mig överlycklig. Jag var i en sån djup depperiod i februari och mars. Det är så otroligt skönt att äntligen få tillbaka den här underbara känslan! :-)

Den som känner sig så där nere och bara tycker livet är pisst just nu. Den vill jag ge massa härlig energi och om jag inte blir av med denna energi på något sätt så kommer jag aldrig kunna komma till ro ikväll. Jag kan nog vara uppe hela natten :-). Men mina ben börjar säga ifrån lite. Det är nog ändå bäst att sova. För det finns ju en morgondag!



Det här är en av de gladaste bilder jag har!

Så, nu ska jag sminka bort sminket. Eller ja, ta bort sminket hördes bättre och borsta gaddarna ;-)... sen ska jag läsa och sen sova!

KRAMAR DIG :-) och sov så gott!

Glad-dag!

Hej igen!

Hoppas du inte blir trött på mig. Eller om du blir då så tror jag inte du är osmart och går i och kikar här. Idag är jag på sånt humör som jag bara vill behålla för all framtid. Glad och sprallig och full med energi. Det känns lite sorgligt att jag börjar se ett slut på hela grundskoletiden. Men också otroligt skönt. Jag älskar verkligen mina vänner och trivs jättebra med dem men är så jäkla skoltrött nu att jag hade kunnat spy på allt som heter no, so, engelska och svenska!

Men, jag vet att när sommarlovet kommer så slipper jag allt skolarbete men vännerna har jag kvar och det känns otroligt skönt, att få slänga bort det tråkiga och ha den roliga kvar. Den här dagen har varit så där positiv. Jag vet inte om de som umgicks med mig idag känner detsamma. Men det känns som att alla har varit på bra humör och ingen har varitpå sånt depp-humör! Härligt :-) !

Oj, vad mycket klockan är. Åtta! Går det något bra på tven idag? Jag tror faktiskt inte det. Anna Skipper kom tillbaka med ditt "Du är vad du äter". Hehe. Kanske är det bara jag som gillar det programet i hela Sverige! Men men, smaken är som baken!

Vi hörs imorgon! Vad är det då? FREDAG och jag ska fira min födelsedag med mina vänner. Nu ska vi se när jag fyllde år. Nja, cirka två månader sen...upps!! :-)... men men. Bättre sent än aldrig heter det!



Jag vet inte riktigt vad jag gör på den här bilden men jag blir i alla fall glad av den :-) !!


Gymmet och Ica

Hej!

Nu är jag helt slapp i musklerna. Jag och Maja har varit på gymmet i en och en halv timme. Där var knappt något folk när vi kom och det var så skönt. Jag gillar inte när alla som tränar sitter och glor på varandra. Men det var roligt och efteråt gick vi igenom hela schemat med stretchövningar som man kunde göra så förmodligen kommer vi inte ha någon träningsvärk imorgon. Även om det kan vara ganska skönt att ha för då vet man att man har kämpat.

Efter skolan idag fikade jag, Malin och Lina på Ica. Haha. Bänkarna var borttagna vid ingången så vi fick sitta på golvet och äta våra goda kakor. Efteråt (när vi hade ätit så jag nästan mådde illa) skulle Malin köpa en läsk ur automaten och hon visste inte vilken hon skulle välja. Så jag och Lina hade en "trycktävling" där vi valde vars en läsk. När Lina vann och en Fanta kom ut så skrek hon högt: Jaaaaa!! Haha..och där var massa människor i lokalen.

Nu är det mat här. Tur för jag är hungrig. Hoppas Din dag har varit bra :-).

Känn kramen! :-)


Torsdags morgon

Hej!

Idag är det torsdag. När denna skoldag är slut så brukar det kännas så skönt. Då är det inte helg men nästan och den känslan gillar jag. Efter skolan idag ska jag och Maja träna. Antingen gym eller gympa. Vi har lite delade meningar vad vi vill göra så vi får väl se vem som vinner fighten ;-).

Men först är det skolan som väntar. Engelska idag. Usch. Förr vad jag alltid så orolig för torsdagen eftersom det är engelskalektion. Eller förr och förr. Jag är väl det fortfarande men inte alls lika mycket :-).



Kram!

Blogghumör

Hej!

Jag är på sånt där härligt blogghumör idag som jag ibland blir smittad av :-). Härligt sjukdom, om man kan kalla det sjukdom. Vi har precis ätit här. Men jag fick lite ont i magen efter maten så jag ligger nu på soffan med datorn på magen/benen och hör på Elton John. Han ska man inte underskatta. Inte för att jag gör det heller men han ska man väl inte lyssna på om man ska vara "cool"? Skit samma. Jag tycker hans låtar är mysiga :-).

Ebba skrev här häromdagen att hon gillar att jag skriver många inlägg och jag hoppas jag kan göra henne glad idag. Jag chattade med henne innan idag och hon är hemma och är sjuk! Min fina Ebba! Hoppas du snart mår bättre!

Jag är lite sugen på att jogga en runda. Men jag hade ju ont i magen? Hehe, det sa jag bara till Mamma och Pappa för att slippa hjälpa dem ta undan maten ;-). Hehe, nej jag skoja bara. Men det börjar faktiskt gå över nu! Jag ljuger inte om sånt :-). Men lite roligt hade det varit!

Nej men jag joggar inte idag! Det får jag göra... en annan gång!

Kram!

Här får du avnjuta lite skönsång från självaste Elton John!


Två grattishälsningar och Eurovision

Idag fyller någon år och det är inte vem som helst! Det är vår, Sveriges prins Carl Philip som blir 30 år. Så ett stort grattis ropar jag!

Igår var det Eurovision song contest. Det märks att Malena är van vid att stå på stora scener. Hon verkade inte vara ett dugg nervös. Eller jo, det var hon säkert men det märktes verkligen inte och oj oj oj vilken röst hon har. Undra om det är någon som kan överrösta henne? ;-).

Hon gick vidare. Grattis! Nu är Sverige plus Finland och Island med i finalen. Det var roligt att alla som tävlade från Norden gick vidare! Av de jag har sett så hejar jag på Island och Sverige såklart. Turkiets bidrag tycker jag också om, man vill dansa till det och jag gillar rytmen i den låten :-).Det hade varit jätteroligt om "vi" vann. Fast det kostar fett mycket att arrangera ett sånt här stort evenemang. Jag tror att det har kostat drygt 300 miljoner för Ryssland...! Hjälp! Jag som pratar om 54 kr.. ;-)



Sånt här väder får mig att le! Bilden är tagen när vi skulle ha idrott imorse och väntade på läraren som väntade på oss ute på planen :-).

Här är Turkiets bidrag!



Här är Islands bidrag!



Vid det här laget tror jag att vi redan har hört Malenas låt tillräckligt många gånger för att veta hur den går :-) men jag fick lite dåligt samvete att jag sitter här och berättar hur bra andra bidrag.. Så här är Malenas låt - La voix ! !



Känn kramen :-)

Vad ska här stå idag?

Hej!

Ännu en dag. Jag har haft idrott på morgonen. Den börjar nio och halv elva är jag tillbaka på skolan. Så det blev nästan inget gjort på förrmiddagen alls. Men idrott är ju också ett ämne :-). På eftermiddagen pluggade jag till "Ljud-och-ljus-"provet"". Sen hade jag diskusion i det. Så om man ska kalla det prov vet jag inte. Snarare ett muntligt förhör.

Alla elever slutade vid halv tre för lärarna ska på utflykt :-). Gulligt ;-). Jag är ganska lättad idag. Undra vad det beror på? Kanske för att jag har bestämt mig för att jag inte behöver plugga hemma idag! Och det är ingen dans ikväll så jag har heeeela dagen fri.

Vi hörs senare :-).

KRAM!



Skyldig!

Hejsan!

Nu har jag varit i skolan till tjugo i fyra. Sen sa en lärare till mig att gå hem. Det har aldrig hänt förr. Jag åkte till Biblioteket efter skolan och lämnade tre böcker. "Vuxenböcker" som man kan få böter på. Den glada överraskningen som jag fick var "Du är skyldig oss 54 kr". "Mhm vad roligt" tänker jag. En annan har ett lån på några hundra tusen och jag på hela 54 kr. Jag som inte vill slösa mina pengar innan Stockholm.

Vi kan få köpa en "avslutningströja" nu. Den kommer vara svart och på baksidan ska det vara tryckt det namn man väljer att ha på. Vi har haft en omröstning i skolan om vad där ska stå på framsidan. Antingen en hjärna där det stor något konstigt med jättehjärna eller en gubbe som räcker fingret också står det "Det är bara så, vissa är bättre än andra". Detta var de enda figurerna som vår rektor godkände. Undra om hon visste om det där med fuck-you-gubben? För i så fall undrar man varför hon har godkänt den...

Jag har bestämt mig för att inte ta ut en krona från kortet innan Stockholmsresan och det betyder att jag ska leva på ca 400 kr tills den 13:e juli. Så jag tror jag ska skippa den där tröjan eftersom den kostar 325 kr. Det går nämligen inte ihop med mina planer :-). Men lite synd är det. För det är ett bra exempel på saker som lockar mig :-).

Jag har varit ute med Cindy en runda. Det är ju tisdag och det är min hunddag. Vi gick inte så långt. Jag orkade inte. Men vi tog en det-får-ta-sin-tid-runda. Det är en sådan runda där Cindy får lukta hur mycket hon vill utan att jag ska jäckta henne. För om alla rundor skulle vara det-får-ta-sin-tid-runda så skulle långrunderna ta upp emot tre timmar. Men när en sådan här runda tas så hinner jag tänka mycket bättre och känner mig mycket lugnare när jag kommer hem. Jag hinner även tänka på vad jag ska skirva här. Jag tror att det är nyttigt med tänkrundor så att huvudet får rensas ordentligt!



Så här fint strålade solen idag!

Ikväll är det Eurovision song contest och Sverige behöver kvala. Det är bara Spanien, Tyskland, Frankrike, Storbritannien och vinnarlandet som inte behöver göra det. Eftersom de länderna lägger så mycket pengar på den här tävlingen. Men jag kommer hålla tummarna för oss, Sverige! Det hade varit riktigt tråkigt om vi inte får vara med och tävla i finalen!

Tack för idag!

KRAM!

11/5



Idag skulle jag egentligen ha utvecklingssamtal, klocka fyra. Men jag bad om att få slippa det eftersom jag inte ser någon mening med det. Jag har koll på vad jag har kvar och jag berättar det här hemma också. Så att Mamma och Pappa också får höra :-). För att sitta i skolan och bli påmind finns ingen mening, jag ser den i alla fall inte.

Idag är det en månad kvar. Jag förstår dig om du inte vill höra det. Du blir kanske bara stressad av det. Men du kan också tänka att det är bara en månad som du måste stå ut att ägna helhjärtat på skolan, för vad är det sen? Just det ja, sommarlov!

Om en månad, kanske knappt en månad eftersom skolavslutningsdagen inte är en vanlig dag och dagen innan ska vi ha fotbollsturnering, så är det sista gången som jag cyklar till "min" skola och parkerar cyklen på det där cykelstället som inte exicterar. Det är sista gången som jag kliver innan för de där glasdörrarna och slänger en blick på klockan och hoppas att den inte slagit kvart över än. Det är sista gången som jag hänger min jacka i det där rummet som knappt har något syre. Det är sista gången som jag öser in min väska i skåpet och sätter mig ner på en blå stol vid "vårt" bord och väntar på att "Fröken" ska gå igenom dagen. Det är bland de sista dagarna som jag tillhör Grupp 13 och det är sista gången som jag har rast med "mitt gäng".

Det känns lite sorgligt. Väldigt skönt att byta miljö när jag har gått på samma skola i fyra år. Men ändå sorgligt. Fyra år har jag haft speciella rutiner. Helt plötsligt ska inte bara miljön bytas ut. Även arbetssättet, lärarna och framför allt kompisarna. Lina, Malin och Maja, Johanna och My! Utan er, vad finns det kvar av mig då? Samma människa men inte samma trygga grund som jag just nu står på! :-).

Hörs det som att jag ska dö? Som att jag håller på att skriva en början på det där avskedsbrevet. I ärlighetens namn så har jag inte tänkt så mycket på det där brevet. Jag står fast vid att jag tror att det är smart att skriva ett sådant. Utifall att något oväntat händer. Men jag orkar inte nu. 16 år och ska försöka ta farväl på ett fint sätt? Nej, den tiden den sorgen! Men jag ska ändå ta mig tid och skriva det någon gång... haha. Men det hörs så dramatiskt. Att mitt liv håller på att ta slut. Att jag ska säga hejdå till alla och får absolut inte glömma någon eftersom då tror den att den inte betyder något.

Nej då, jag ska leva tills jag dör ;-). Smart va?



Här sitter vi, jag och Lina. Små som myror och har likadana pennskrin med grisar, hästar och kor på. Riktigt coola faktiskt men tyvärr spillde jag ut någon grön färg i den så varje gång jag lägger ett papper i den så blir det alldeles grönt. Ja, kanske lite mycket info men nu vet du det :-). Om du undrar något annat om mina pennskrin så man du höra av dig på 070.. :-) Nej, jag släpper det där!

Kramar Dig!!


Morgonträning släng dig i väggen!

Hej!

Igår skrev jag att jag skulle jogga innan skolan den här veckan. Så klockan ställdes på 5.45 och jag steg upp direkt. Jag klädde på mig och gav mig ut mot det blåsiga havet. Innan när jag har tänkt på att jogga innan skolan så har tankarna varit att jag ska känna mig pigg och glad när jag kommer dit medan alla andra fortfarande har den där trött morgonblicken. Att jag ska kunna komma hem nu på eftermiddagen och känna att jag har hela kvällen ledig eftersom jag redan haft min träning för idag.

Det var skönt att vara ute och röra på sig när ingen annan var det. På hela rundan mötte jag mindre än tio bilar och tre-fyra gående. Men ett stort men: när jag hade duschat så började jag må illa och var yr. Jag mådde så illa att jag inte kunde stå rakt upp och jag kunde inte kräka. Inte så konstigt eftersom det enda jag fått i mig innan turen var drygt ett glas vatten.

Jag hade tänkt på att jag skulle kunna ta det hyffsat lungt hela morgonen. Men när jag hade vilat en stund så märkte jag hur klockan sprang iväg. Jag sa till Lina att hon skulle meddela "Fröken" att jag kommer vid tio. Sen efter en stund kom hungern och allt blev ganska bra till slut. Men att jogga på morgonen med tom mage ska jag ALDRIG göra igen. Den saken är säker :-).

Jag tycker att det är ganska jobbigt att känna så här. För varför joggar jag? Dels för att jag vill ha bättre konition och det ena och det andra. Jag har inte så dåligt självförtroende så egentligen borde det inte beror på det. Men denna jäkla tonårsperiod är jag så sjukt trött på. Jag tycker att jag aldrig är tillräckligt. Jag är bra men inte tillräckligt. Om jag hade sett en annan människa som var "lika bra" som jag är så hade jag själv tyckt att den dög. Men jag själv borde prestera lite bättre, hela tiden! Fy, de tankarna är bara såååå jobbiga! 

Annars har dagen varit bra. I skolan kände jag mig lite slapp och drack massa vatten för att inte få tillbaka illamåendet och yrslen. Sen det här med skolarbeten. Det känns som att jag har sattit upp någon plan i huvudet för hur jag ska göra och klara av dessa sista arbetena. Så ljuset i tunnlen börjar jag skymta nu. Fast det har jag kanske sagt innan också?! Hihi.

Nu ska jag sitta här och slappa en stund. Det är roligt att skriva här men det kan vara krävande ibland. Fast jag tror det är bra att gå igenom dagen som jag gör när man skriver så här! Men jag känner att mitt huvud måste vila en stund. Sen ska jag ta tag i lite engelska och ikväll går sista avsnittet av "Tonårsliv"! Det sköna med att vara tonåring är att jag vet att jag inte är ensam!

Kram till Dig!


Sista för idag!

Hejsan! Eller god kväll!

Nu sitter jag här och pratar med Malin i telefonen. Samtidigt bloggar jag och kan inte riktigt koncentrera mig på vad Malin säger ;-)... Men ja. Mina svar till henne är väldigt kortfattade.  



Så här söt är Malin. Fast hon ser lite missnöjd ut. Hon har kanske lite ont i magen...

Jag har tänkt på en sak väldigt länge. Att jogga innan skolan. Det har jag bestämt mig för att göra nästa vecka! :-)

Men nu ska jag kila! Kram :-) !!


Bilder och livet

Sverige tog alldeles nyss VM-brons i hockey! Det var ingen mindre än lagkaptenen Rögles Kenny Jönsson som fick ta i mot priset! Jag har inte följt matchen. Det har varit "gammelmiddag" här hemma, jag har åkt med på en lite biltur plus att jag har spelat tvärflöt och pluggat engelska.

Men det blir inte alls så mycket pluggande som jag hade behövt. Jag vill bli klar med allt men jag orkar inte. Jag är riktigt skoltrött och tycker det ska bli underbart med en lång ledighet!

Nu ska jag se om det går att ladda upp bilder. Ifall det inte funkar så struntar jag i det. Annars blir jag bara på så dåligt humör ;-).



Tacka Gud för att det funkade! Nu blir både Du och Jag glada! Kanske jag mest! Men nu blir det fler bilder!!



För några veckor sen. Ganska många nu när jag tänker efter. Så var jag och mitt "gäng" nere vid havet på rasten. Det hörs så töntigt att säga gäng. Men jag vet inte riktigt hur jag ska säga det annars ;-).



När jag och Lina arbetade för barn i Afrika. Så här snyggt klädd kommer jag vara stora delar av sommarn. Hoppas jag!! Eftersom jag verkligen vill ha jobbet på Engelholmsglass :-).







En hockeymatch! Nu blir det inte en sådan på länge eftersom det är sommaruppehåll. Vad underbart det var att skriva sommaruppehåll. Ett tecken på att det snart är sommar :-). Här skymtar man Mikael Gath i bakgrunden, en dommare
och några brynäsare!



Ett av de första glasstunderna i parken. Fy vad mysigt det hörs, att sitta i parken. Det är det också. Men jag njuter aldrig ordentligt av det. Oftast sitter jag där när jag är lite stressad känns det som. Jag är ganska dålig på att njuta av stunden och ska alltid stressa till nästa sak som livet bjuder på...! Jag vill skärpa mig :-). En sak att jobba på, sitta i parken i sommar och vara tvungen till att njuta! Hörs rätt slappt :-).



Fina och Smalin !



Vilket perfekt liv jag verkar ha :-) :-) :-) :-). Nej, jag skoja bara. Jag vill inte att det ska verka som det. En annan blir deprimerad för det och strävar till att få det. När jag egentligen inte har det. Det är precis det jag vill tala om med bloggen.
Att alla männsikor har toppar och dalar. Hela livet är ju så, som en berg-och-dalbana! Vissa stunder känns allt verkligen toppen och sen när man minst anar det så kommer en brant dal.

De problemen som man har i livet blottar man gärna inte med. Men ingen är vi mer än en människa och jag tycker att det finns redan så många som vill visa hur toppen deras liv är. Problemlösa och helt underbara, när läget egentligen inte alls är så. Och jag vill inte vara en av dem. Även om jag inte skriver om mina problem här så tycker jag ändå att jag visar att mitt liv inte alltid är underbart! För mer än en människa kommer jag inte att bli :-) och det känns tryggt!



En bild som visar hur jag ser på livet! Man tankar bilen full och ger sig ut på vägarna. Ibland på de bra vägarna och ibland på de där hoppiga grusvägarna som gör en åksjuk. Helt plötsligt blir det bensinstopp och man får hjälpas åt att putta bilen till en bensinstation. Det tar en stund men sedan är den fulltankad igen. Och man ger sig ut på nya äventyr!



Känn kramen!


En kväll i juli + bilder




Här är jag och mina fina vänner Lina, Malin och Johanna. Jag har skrivit om den här kvällen redan. I somras. Klicka på denna långa adress så kommer inlägget upp: http://jagheterannie.blogg.se/2008/july/utkast-hejsan-nu.html#comment. Men när jag skrev om det i juli så var det inte särskilt utvecklat. Vi var hemma hos Malin. Vi fyra plus My som tar kortet. Ensamma i Malins stora hus ute på landet. Vi var ute, Malin och Johanna sprang iväg. Lina, jag och My stod kvar ute vid den stora ladan och väntade på att Malin och Johanna skulle komma tillbaka. Helt plötsligt kommer två maskerade människor mot oss. Svartklädda med stora moppehjälmar på huvudet. Klart att det var Malin och Johanna men de skrämde verkligen livet ur oss.

Sen när vi skulle gå in så var det låst... Fast vad som hände därefter minns jag inte exakt. För på något sätt kom vi in igen. Sen när vi satt där i soffan, lagom uppskrämda, helt tysta och spända så går persienen på fönstret ner med en duns. Haha, tårarna började rinna på mig så rädd jag blev. Hahah. När jag tänker tillbaka på denna kväll så blir jag glad. Det var sommar och vi hade ett roligt år framför oss :-). Att vi inte visste det då!



En mycket fin bild på Lina. Den här bilden är inte särskilt gammal. En vecka eller två. En av alla raster i parken!



Ännu en fin bild, på Maja. Den här togs förra torsdagen. När jag och Maja satt i parken. Lina och Malin var och beställde pizza som vi sedan blev frestade av!

Nu ville inte Internet mer. Det kommer fler bilder senare. När det inte segar så ;-).

Ssbok

Tja! (Jag varierar mig :-D) Rubriken är en förkortning på skolstress, bilder och krångel ;-).

Jag sa imorse att det inte blir några bilder idag. Men jag tar tillbaka det. På den här datorn kan jag lägga in mina mobilbilder. Och det betyder? Just ja, det blir lite bilder. Kanske inte så jättebra kvalite men vad gör det. Bilder är alltid bilder.

Det är ju söndag idag, "depp-dagen". Men jag känner faktiskt inte av den där deppen särskilt mycket. Om inte skolan hade tyngt ner mig med alla arbeten som jag har kvar och speciellt speechen när jag måste prata högt så hade jag varit jätteglad nu. Det är jättefint väder, snart sommar och Stockholm!

Nu har jag kopierat 350 bilder från mobilen till datorn.



Det funkade inte att ladda upp fler bilder. Jag ska testa en gång till!

Hej så länge :-).

En morgon

Hej Du!

Jag ligger här i min sköna säng, på mage och har placerat datorn där huvudkudden annars brukar vara. Jag känner hur axlarna kommer få ta stryk av detta. Jag slog upp ögonen för mindre än tio minuter sen och har redan sattit igång datorn. Min mage bubblar lite. Ett gott tecken på att jag är hungrig! 

Idag ska vi ha en liten middag här hemma för de äldre. Farmor, Farfar, Mormor, Morfar och en liten söt gumma. Mamma och Pappa är redan igång och städar. Klockan som inte ens slagit halv tio. Men det är rätt skönt att här är rörelse i huset. Jag undrar hur det kommer bli när jag flyttar hemifrån. Helt tyst på morgnarna och kvällarna. Också ska jag laga mat, endast till mig själv... Jag ska se till att flytta ihop med någon :-). 

Lina har fått låna mitt minneskort så det blir tyvärr inga bilder här idag! 

Hoppas att Din söndag blir bra! Vi hörs senare!

Känn kramen :-).  


Shoooooow!

Hej!

Nu är jag hemma igen. Glad, trött och nyduschad! Det är riktigt roligt med showen men att cykla hem är nästan lika rolig :-). Om jag hade sett två tjejer som var jättesminkade och hade hår som en clown så hade jag glott. Det hade jag. Och jag står ut att folk stirrar eftersom jag själv aldrig är sminkad så här i vanliga fall. Men om min stil hade varit så här så vet jag inte om jag hade stått ut att alltid få massa blickar på mig. Två tjejer skrek "Emo" till mig och Lina. Ja, nu var det inte så att jag tog åt mig. Men säg en bra anledning att skrika så?

Nu är jag trött och lättad! Det är så otroligt skönt att showerna är över. Men samtidigt väldigt tråkigt. Det har verkligen varit jätteroligt och vi har fått en bra sammanhållning i gruppen. Fast helt slut med dansen är det inte. Den 23:e maj ska vi uppträda på Stortorget :-). "Krogracet" ska komma tillbaka och där ska vi vara en av alla grupper som underhåller. Nu hörs det precis som att jag vet vad "Krogracet" är. Men .... nej... riktigt så är det inte. Min dansledare har sagt nått om att man betalar en summa pengar och sen får man gå och äta på fem olika uteställen i stan.

I bakgrunden går "Se upp för dårarna". Den är rolig den filmen. Svensk och allt ;-). En av huvudrollerna, "Jasmine Demirolo". Där har jag fått namnet för Richard Demirolo i Rögle. Egentligen heter han något annat men jag trodde först att han hette så och nu känns det så naturligt.

Tack för idag. Vi hörs imorgon :-)

Bara ett litet

Hej!

Jag har städat hela mitt rum nu. Känns rikitgt skönt :-). Också har jag varit ute och joggat. Nu när pollen har lagt eftersom det har regnat så var det inte alls jobbigt att andas in luften i skogen! Snart är min allergi över. Jag känner "bara" av det när det slår ut. Sen är det frid och fröjd för min del :-). Men jag tycker synd om dem som har ont av det hela sommarn!

Jag skulle inte tillbringa så mycket tid framför den här idag. Märks hur beroende jag har blivit eftersom jag inte kan slita mig. Men jag ska göra ett nytt försök.

Känn kramen!

Lördagen är här!

God morgon!

Jag har bestämt mig för att inte ägna hela dagen vid datan idag. Det hördes väl som ett vettigt beslut? Min mamma fyller år idag så vi har firat henne nu på morgonen. Jag kom på igår att jag borde köpa en present till henne. Så på rasten gick jag på stan för att hitta på något passande. Innan, för några månader sen så kom jag på något speciellt och roligt som jag skulle kunna köpa till henne. Men igår var det hjärnstopp. Jag kunde inte komma på vad det var som jag hade tänkt på. Jag köpte i alla fall en ljushållare där det stod "Mammor är som knappar - de håller ihop saker". Också var där ett vanlijdoftljus i :-). 

Idag ska jag städa mitt rum. Jag orkade och hann inte igår. Men idag har jag energi till det. Ikväll är det sista showen, klockan sju. Jag längtar !

Vi hörs när mitt rum blänker, allt i min gadrob ligger snyggt och prydligt och när showen är slut! Jag tror även om jag ska lämna mitt minneskort till Lina eftersom hon vill ha alla showbilder!

Jag önskar Dig en trevlig lördag :-).

KRAM Annie!


Sov gott

Hej! Eller god natt!

Jag ska gå och lägga mig om en liten stund. Ska bara tvätta bort sminket och borsta tänderna först. Jag tänkte att jag skulle gå och lägga mig i hyssad tid ikväll. Eftersom jag inte vill sova bort morgondagen och inte vara alldeles för trött när jag vaknar.





En god natt kram från Mig till Dig :-)

Rekord!

Hej!

Idag har jag bloggrekord!

Nu spelar Sverige mot Kanada VM-semifinal i Schweiz! Jag tror jag hejar på Kanada men är inte helt säker. Cam och Chris kommer ju faktiskt där ifrån och jag vill inte svika dem!

Jag SKOJAR bara. Sverige hoppas och tror jag på! Såklart :-).



Jag och Lina pratade lite om tea idag. Alla stavar det så olika men så T-E-A får bli min stavning! Det hörs så lockande när någon säger "nu ska jag titta på tv och dricka en kopp tea". Det hade jag också skrivet ifall det vore sant. Men jag tycker inte alls att det är gott. Inte äckligt heller men det är inte så att jag sitter och njuter av det. Nej. Ett glas Coca Cola ska jag dricka och en Engelholms glass ska jag äta! (Bra att jag gör reklam va? Lina!!)

Det får det bli. Också lite hockey, "Talang" eller "Så ska det låta" innan "Berg flyttar in" börjar! :-)

Känn kramen :-)


I-landsproblem på hög nivå

Hej igen!

Jag svarar aldrig på kommentarerna som jag får. Hehe, inte för att de är så många men jag ska ändå börja göra det :-). Så den första och sista svaret på frågan idag: Ja, Malin det är jätteroligt att få många kommentarer!! :-)

Jag kom på att jag kanske kanske kanske kanske borde städa mitt rum. För några år sedan städa jag Adams rum för en femma. Hallå Annie? En femma. Vad fick jag för det? Jo, tio godistuggummi och det var jag nöjd med :-). Kan inte den där Annie som orkade och ville städa så mycket komma tillbaka och röja hela mitt rum, damma av alla hyllor och göra så att allt står i ordning?

Jo, jag ska städa mitt rum innan vi ska äta. Jag hör att Mamma och Pappa börjar laga mat nu. Jag som inte alls är hungrig. Snarare väldigt mätt...Fast det kunde jag nästan ana! Till och med en tant (gumma) sa till mig och Lina att våra pizzor såg mäktiga ut. Hehe, ja, det var ju bara till att hålla med henne!





Denna lilla ängel följer mig nästan varje dag!



Det känns ganska löjligt att kalla detta för problem. Alla tolkar problem på olika sätt. Den ena kan problem betyda cancer, för en annan kan det betyda äktenskapsproblem och för den tredje kan problem betyda att sitt Thomas Sabo halsband har gått i sönder...! Just nu är det mitt. Fast ett av de lättare problemen som jag handskas med vill jag lova ;-).

Städa... det vore ju nått!

KRAM

Glad fredag!

Hej!

Efter skolan idag cyklade jag och Lina och åt pizza. En Zlatan, den är riktigt god. Kebabpizza med pommes på. Låter kanske alldeles hemskt och det trodde jag också först. Men man ska inte säga för mycket innan man testat :-).

Det finns en kille i skolan (nej, jag ska inte avslöja för mycket här om du trodde det ;-)) som liknar en skådespelare i någon jättekänd film. Narnia eller kanske Lassamajas dektektivbyrå. Ok, Lassemajas är kanske inte så jättekänd men han är jättelik Lasse. Eller är "Lasse" jättelik honom :-). Det är lite läskigt för jag är helt säker att jag sett honom utanför skolan. Och jag tror att det är i någon skvallertidning där han står och posar på röda mattan eller att han har någon roll i en film. Men Philip frågade homon idag och jag tror att han tycker jag är lite vrickad nu. För ungefär den blicken fick jag!

Idag ska jag inte göra någonting. Inget är planerat ialla fall. Och jag tror jag inte heller ska planera något. Jag orkar inte. Är trött i huvudet och känner för en redig hemma kväll med bloggar och "Berg flyttar in".

Nu har jag hållt mitt godislöfte i fem månader och åtta dagar. Jag har nästan glömt bort att jag har det. Superskönt! Jag är helt säker på att jag kommer klara hela året ut. Eller nej... så där skulle jag inte ha sagt. Peppar peppar (jag kan inte riskera något). Det där med att säga peppar peppar ta i trä är snart tvångstankar...Om jag inte säger/skriver det så är jag rädd att det händer...



En bild tagen för några få minuter sen :-)

Känn kramem så hörs vi senare!

Glad fredag och vi får håll tummarna att helgen bjuder på strålande väder :-).

Fredag morgon

God morgon!

Jag behövde inte duscha imorse så jag har extra tid :-). Riktigt skönt. Sån här morgon skulle jag haft igår! Jag och Lina blir ensamma idag. Det kommer kännas som när vi gick i sexan igen. "Alla" andra är på fotbollsturnering.

Vi hörs i eftermiddag igen!


Zombie, häxa eller Bill?

Hej!

Nu är jag hemma igen! Efter en mycket bra dag. Jag hade glömt bort hur roligt det är med showerna. Jag som hade funderingar på att sluta. Nej, jag får nog fortsätta ett tag till för den här energikicken som man får är helt underbar!

Du skulle bara sätt mig nu...Jag ser ut som en blanding mellan en häxa, en zombie och Bill i Tokio Hotel (fast Lina liknar mest Bill) ! I den här showen hade vi paus. Direkt efter pausen är det vår tur att inta scenen. Jag trodde att vår dansledare skulle prata innan vi skulle upp. Så när hon var i vår loge och hjälpte oss med sminket så brydde inte jag mig med att kolla när det var vår tur. För så länge hon var där skulle vi också vara det. Men tydligen inte.

Så helt plötsligt skriker någon till oss att vi skulle skynda oss och springa upp på scenen. Då hade de presenterat på vårt nummer två gånger. Så till den sista dansen hann jag inte bli nervös. Och det var faktiskt jättebra för då vågade jag ta ut rörelserna mycket mer :-).

Nu har jag fixat med sladd och kamera så att du skulle kunna få se lite bilder. Men detta sketna internet vill inte min väg idag så var med på bilder imorgon! Föresten vad är det imorgon? FREDAG! Underbart :-)

Nu ska jag duscha och tvätta bort sminket!

Jag testade att stänga av och sätta igång kameran en gång och ta daaa!! Här är lite bilder ifrån kvällen :-). Jag vet inte vem som inte vill synas på bloggen. Men två stycken här godkänt det så det blir bara bilder på dem :-).









Efter showen cyklade jag och Lina till havet och fick se solnedgången :-)





Nu säger jag god natt! Även om min säng får vänta en stund. För jag vill inte somna som en zombie/häxa/Bill. Jag ska vara mig själv, en helt vanlig hederlig Annie! :-)

Känn kramen som zombien ger Dig!


Regn och nagellack

Hej !

Snart ska jag ge mig iväg igen. Börjar bli lite nervös. Men jag har bestämt mig för att ge allt och kanske lite lite till om det går ;-). Det har varit regn och rusk nu i några dagar. För en gång skulle tycker jag att det har varit rikigt skönt. Jag tror att jag blev mätt på solen eftersom den syntest konstant under dagen i flera veckors tid. Men snart vill jag gärna se den stråla så där fint på himlen igen. Så du är varmt välkommen tillbaka Solen :-).

Jag har målat mina naglar och tittat på "Du är vad du äter" den senaste timmen. Om en halvtimme ska jag vara i logen igen och vara nervös ;-). Nu ska jag borsta tänderna, avsluta detta inlägg och stilla min nervositet :-).



Tänkte bara visa ett nagellack som jag tycker är jättebra! Blir riktigt fint skimrande grått och det räcker att man tar ett lager för att det ska bli snyggt :-).

Hejdå!

Första showen avklarad!

Jag klarade det!! Jag har dansat för hela skolan :-). Jag har alltid en speciell känsla i kroppen när showen är över! En underbar känsla och hur mycket energi som helst. Det blev några fel här och var men det hade jag räknat med. När man är nervös så är det svårt att hålla balansen plus att man inte koncentrerar sig så bra ;-).

Nu är jag hemma igen! Jag hade tänkt gå upp i tid idag, runt åtta tyckte jag vore lagom. Då hade jag kunnat bädda min säng, äta frukost, gått en långrunda med Cindy, bloggat, duschat, sminkat mig, klätt på mig och kollat tv. Och allt detta skulle jag ha gjort i lungn och ro. Halv tio vaknar jag! Den där långrundan med Cindy var jag tvungen till. Men jag kortade ner den, så 40 min blev den. Klockan tio i elva var jag hemma här igen och då hade jag en timme på mig med allt annat. Plus att bada Cindy eftersom hon var liiiiite våt! Det hördes ju inte så stressigt... Men tro mig, det var det! Men jag var där nästan i tid och sen kunde alla vara nöjda och glada.

Jag och några andra tjejer tog lite luft medan andra grupper dansade. Helt plötsligt ser jag att ett fönster öppnas snett ovanför oss och jag ser att något blått trillar ner. När det kommer till marken så hörs ett stort krash. Det var en spegel. Tur att vi inte stod några meter längre till höger för då hade vi antagligen suttit på akuten nu...! Som vissa andra gjorde häromdagen ..rLrirnra! ;-)

Nu har jag ätit nudlar och glass. Engelholmsglass nya, Hallon Lakrits! Den är riktigt god :-). Inte så där äcklig som andra lakritsglassar är utan god :-). Nu ska jag bädda sängen och allt annat som jag inte hann med i förrmiddags :-). Ikväll är det en till show :-). Jag längtar!! Fy vad roligt det är :-).

Känn kramen som jag ger Dig!




Ungdomsgrupp

Hej igen!

Nu är jag hemma igen. Och det snurrar ordentligt i huvudet. Inte på grund av spriten, sånt bjuds inte i kristna ungdomsgrupper ;-). Det kändes väldigt omtumlande att vara där. Som att någon drar i min ena arm och en annan i min andra och jag själv klyvs på mitten. Ungefär så är det om jag ska sätta ord på mina känslor.

Imorgon är jag ledig :-)... Jag har en show på eftermiddagen och jag frågade min "Fröken" om det var ok att jag var ledig imorgon och hon hade inga som helst frågor varför så ja.. Jag är ledig imorgon :-D. Det är lite nervöst att dansa inför hela skolan. ALLA ska kolla på när jag tappar balansen och har en lång blond fläta.... och liknar ett lik! Men men, det är alltid bra med utmaningar och man blir starkare av dem ;-).

Så, nu säger jag God natt och hoppas att Du känner kramen som du får av  Mig!

Det blåser idag!

Hejsan!

Idag gick jag till tio över tre. Jag tror att jag skrev igår att jag skulle gå till halv tre men jag hade muntligt prov i "Atomen". Jag har för en gångs skull jobbat bra idag. Blev klar med ett engelska-arbete och det känns som att en sten försvinner varje gång från mina axlar när jag kan kryssa av att jag är klar med ett arbete.

Det piper lite i mina öron och jag har lite ont i huvudet. Utanför fönstret yr vinden. Träden svänger ordentligt och det känns som storm. Tänk, för en vecka sen kändes det nästan som sommar.

I skolan sa en kompis till mig "Annie, vi får medvind när vi cyklar hem", eftersom vi bor åt samma håll. Bra tänkte jag, vad skönt! Men riktigt så var det inte ;-). Ett tag kunde jag cykla i ettan och kom ändå ingen stannas. Till sist blev jag så trött på vinden och utan att tänka på det skrek jag "Jävla piss väder". Precis när jag hade skrikit det så kom jag på mig själv att det borde jag inte ha gjort. Jag tror jag tog mina händer för munnen. Precis som att jag skulle få tyst på mig själv. Jag kollade mig runt och på andra sidan vägen gick en dam och en man stod i sin trödgård och tog in posten.

Vid halv sju kommer Malin och hämtar mig :-) innan dess ska jag måla mina naglar, läsa bloggar och ha ett sånt där härligt ytligt liv :-).

Känn kramen och blås inte iväg!


Nu närmar det sig...

Nu närmar det sig två timmar. Jag har snart suttit framför denna skärm i två timmar och lagt över hundratals bilder från minneskortet till datorn. Just nu stor det ganska stilla eftersom datorn har börjat sega när jag ska vända alla bilder som är tagna på "fel" håll. Undra om den strejkar för att jag har för många bilder? Det hörs rimligt.

Jag fryser om händerna, är ganska glad för nånting som jag inte kan sätta ord på och är lite förvånad (fortfarande) att det är så ljust ute. Fast snart släcker väl himlen sig som ett barn hade sagt. Eller är jag ett barn? Usch, det där kändes skrämande. Vad vuxen jag hördes helt plötsligt. Klart jag är ett barn. Sånt ska jag inte ens tveka på. Jag tänker att jag är tolv år. Det hörs lagom :-)

Morgondagen är snart här och jag ska gå i skolan från 8.15 till 14.30. Efter skolan, vid halv sju tror jag... så ska jag till en helt okänd kille!! Jag ska hem till honom. Jag har aldrig träffat snubben förut och jag vet inte hur gammal han är. Det enda jag vet är vad han heter och vart han klippte sitt hår senast. Hörs det tryggt?

Malin har tjatat (du har faktiskt tjatat Malin) att jag ska följa med henne till en ungdomsgrupp som hon är med i. Men eftersom jag dansar alla onsdagar så har jag aldrig kunnat följa med innan. Men det är shower nu i veckan med dansen så är det ingen träning imorgon. SÅ jag har ingen bra anledning längre ;-). Det hörs om att jag inte vill dit. Men så är det inte. Jag bara undrar vad jag ska göra där. Jag känner ju ingen. Jo, Malin och Johanna. Också har jag hört talas om en och annan ;-)... Det blir säkert roligt. Hoppas bara de inte är så farliga som Malin har sagt...! Hehe :-)

Det känns som att jag inte är jag idag. Hörs kanske lite galet men just nu bara flyter skrivandet. Åååå, vad underbart :-). Vilken känsla! Men jag flummar kanske ganska mycket? Flummar? Det var inte ett Annie-ord. Men jag tror jag ska sluta här innan jag cyklar långt bort :-). Jag har en timme på mig. Sen går bomben. Det är då jag hade tänkt att gå och lägga mig! Jag fryser fortfarande om händer...

Men it´s time to say goodbye! Så passande med denna låt :-)



Sov så gott! Vi "ses" imorgon!

En bra dag!

Hej!

Jag har varit på en väldigt konstigt humör idag. Jag tror man kan kalla det glad. Nu när jag tänker efter så är det nog för att en spänning är borta. Jag är fri eftersom..

Idag har jag haft det sista nationella provet i nian, på denna skola, i detta randiga klassrum och vid denna lilla bänk. Provet kändes helt ok. Om jag hade kunnat så här mycket på det engelska provet hade jag varit överlycklig. Jag menar verkligen det, fullständigt överlycklig. Jag hade kunnat leva på det i en vecka! Men när det kommer till matten, M-A-T-T-E-N så har jag så höga krav på mig själv. Om jag inte klarar alla uppgifter så är jag inte nöjd. Om jag inte har rätt svar eller uträkning så duger inte det. Jag borde inte ha så höga krav... Det är bara jobbigt..

Det som är allra jobbigast just nu i skolan är att det känns som att jag aldrig blir klar med allt. Jag försöker koncentrera mig men med den ljudnivån som råder i "min" skola så är det näst intill omöjligt. Men jag vill verkligen för då känner jag en så skön känsla när jag kommer hem. "Idag har jag pluggat så bra i skolan så jag behöver inte jobba här hemma". Det är inte så ofta som jag pluggar hemma men jag tar ALLTID hem så att jag kan göra det och jag tänker nästan VARJE dag att jag ska göra det. Jag borde sätta ut dagar som jag måste plugga och att jag verkligen gör det då. Och sen att jag har fria dagar då jag bara kan lägga skolarbeten ur världen när jag kommer hem.

Jahopp, jag ska snart ut med Cindy en sväng. Det blir inte så långt idag. Jag måste plugga ;-) och har ont i magen plus att jag ska lägga över bilder på datorn eftersom mina minneskort är proppfulla. Det går inte ta ett kort till tror jag! Tänkte du på att jag har bara gjort en smilis i hela detta inlägg? Det var lite fett.. Känn kramen som jag ger Dig, nu ska jag ut!
 

Susan Boyle

Hej igen! Nu tänker du, ska hon aldrig gå?, men jo det ska jag! Men inte än ;-)

Jag har kollat på ett videoklipp på youtube ganska månag gånger nu. Du har kankse redan hört om detta. Det har visats på svensk tv. Det är om Susan Boyle från Skottland som ställer upp i Storbritanniens "Talang". Hon har inte den där utstrålningen som man "ska ha" och hon är för gammal för att vara artist tänker domarna som dömmer henne direkt när hon intar scenen och publiken hånskrattar åt henne.

Detta klipp har visats drygt 51 miljoner gånger på Youtube. Eftersom jag inte kan lägga upp det här på bloggen så länkar jag till det istället :-). http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY. Jag vet inte om det funkar men gå annars in på youtube.com och sök på Susan Boyle talent.

Nu har jag lite bråttom! :-)


Det var sju tim...

Det var sju timmar sen och trettiosju minuter sedan jag skrev förra inlägget.

Nu har jag varit i skolan och gjort nationella prov, fast förra årets. Bara för att öva. Just precis när jag skrev detta så kom jag på att jag glömde ta hem ett no-arbete som jag skulle plugga på tills imorgon! Skit också! Aja, jag får göra det efter matteprovet imorgon :-)

Jag har varit lite irriterad idag också. Men vet vad det beror på ;-).
Det inte hänt så mycket idag. Jag har jobbat ganska dåligt och är besviken på mig själv eftersom jag vet att jag behöver det. Mitt halsband har gått sönder och nu kan jag inte komma på något annat som har varit negativt. ;-)

Om drygt en timme ska jag iväg och dansa!! Ska bli riktigt roligt! Jag är sugen på det idag :-).

Vi hörs senare, antingen idag eller en annan dag :-)

Genrep idag!

Hej hej hej!

Jag kunde inte somna igår. Det är lite segt när man inte kan göra det! Men till sist så :-)

Nu är äntligen måndagen här och det är låååång tid kvar innan det blir söndag igen :-). Jag har knappt lagt någon tanke på att jag har nationella prov imorgon, Matte C!

Efter skolan idag har jag genrep med dansen 17-21! Sen är det show på torsdag kl 13, torsdag kl 19 och lördag kl 19. Så det är full rulle hela veckan. Jag tror att detta får bli det första och sista inlägget för idag.

Hoppas att Du har vaknat på rätt sidan, jag tror att jag själv har gjort det, vi hörs :-)


Sov gott!

God natt!

Jah har suttit i timmar och försökt att ladda upp ett youtubeklipp men det funkar inte. Jag har blivit medlem på youtube för att kunna gå in där bland inställningar och försöka få fram den där bäddningen som man behöver. Men absolut inget i den tekniska världen har velat gå in väg idag. Så till sist kunde jag sparka i sönder en glasruta så arg jag var! Alla namn på youtube var ju upptagna så jag heter nu Jagarenmyra = Jag är en myra :-)...!

Jag ska släppa det nu, även om jag vet att jag inte kommer göra det :-). Nu är klockan för mycket och jag måste slå mig till ro. Jag försöker också bli medlem på Spotify. Där kan man lyssna på massa musik och det är fullständigt lagligt :-)... Men man måste få en inbjudning och jag har förstått att det är väldigt svårt att få en sådan. Men jag ska försöka!

God natt kära Du :-)



Vi hörs imorgon!


Trött hsja på bhjlash mig sjhljhflj själv

Några sekunder efter att jag publicerade mitt föregående inlägg så upptäcker jag att min två förlorade ligger bland utkast! Suck suck suck!


Tredje gången gilt...

Hej! Tredje gången jag skriver detta inlägg så det börjar kännas löjligt att berätta samma sak om och om igen!

Nu är jag lite gladare. Jag brukar alltid bli det när det närmar sig kvällen. Antingen för att jag vet att söndagen snart är över och det är nästan en vecka tills den kommer tillbaka. Eller för att någon sten ligger och tynger på mig och sen när det går mot kväll så lyfts den bort. Jag vet inte. Men söndagar och Annie går inte hand i hand. Jag slutar spekulera om varför jag är gladare nu än innan idag.

Farmor och Farfar har hälsat på oss i eftermiddags. Dem, jag, Mamma, Pappa och Cindy har gått en långrunda till havet. Kanske är den friska luften som har gjort mig gladare. Ja just det, jag skulle inte spekulera mer kring det :-).

Med min, ja jag kommer kalla den för mig, nya dator kommer fler youtubeklipp att läggas in här på bloggen. På den andra datorn  kan man inte installera något flash-program som behövs för att spela upp youtubeklipp men det kan man alltå göra på denna :-)

Jag har försökt nu att lägga upp ett videoklipp men det står att "inbäddningen inaktiverad på begäran" så det funkar inte. SUCK..! Men jag ska ta reda på vad som menas med inbäddning. Jag vet så mycket som att när man ska lägga upp ett youtubeklipp här så måste man ha inbäddningen... Annars funkar det inte. Men jag återkommer med mitt videoklipp. Skam den som ger sig :-).


Ny dator!

Hej!

Nu är jag här, vid den nya som ser exakt likadan ut som den andra! Jag är på ett "söndagshumör" idag. Känner mig inte alls rolig, känner att jag måste plugga men jag orkar inte ta tag i det och plus att jag vill träna men har absolut ingen ork plus att pollen flyr! Fy vad jobbig den här känslan är! Är det för att jag är tonåring eller? På ett sätt hoppas jag på det för då vet jag att söndagshumöret kommer försvinna med tiden. Men sen att vara tonåring? Det vill jag inte vara! Eller jo på ett sätt men inte på ett annat ;-). Tror att Du förstår vad jag menar!

Jag ska nu gå och ta mig i kragen och komma tillbaka och vara som ny :-)

Pollen, data och Robinson

God morgon!

Jag börjar bli trött på denna jäkla pollen som flyger runt i luften. Jag nyser och känner mig ganska förkyld, även om så inte är fallet. Jag brukar ha ont av det till och med slutet av maj sen så mår jag bra igen :-)... Men jag kan inte träna utomhus... Känns som att jag inte kan andas in genom näsan när jag är ute för då nyser. OCh när man joggar SKA man ju andas med näsan! Ja, jag ska inte sitta här och tycka om mig själv! Lite pollenallergi kan väl inte skada ;-).

Nu är Adam och Pappa ute och far. Adam skulle övningsköra och Pappa ska köpa en dator till mig :-). Fast han envisas med att säga att jag får låna den men den är fortfarande hans och Mammas. Usch, det stör mig. Varför ska han säga så? Nu hörs det säkert som jag är en stor skitstövel som inte nöjer mig med att få låna en dator. Så är det inte, jag är jätteglad att jag ska få låna den, men varför kan han inte bara säga att jag ska få den? Då blir det lixom lite roligare ;-)

Den här säsongen av  "Robinson" är inte så bra tycker jag. Jag minns inte exakt hur det var när jag var mindre men jag minns att jag tyckte programmet var jättebra. Det känns som att alla vill åka hem från ön. Det är flera stycken som redan har lämnat. SKittråkigt. Det ska ju vara att alla vill vara kvar och kämpa in i det sista! Aja, jag hejar i alla fall på Nina och Blomman ! ! Tror jag...! Jo, men det gör jag :-)

Hoppas Du får en fin dag, vi hörs senare och då skriver jag kanske från MIN dator ;-)



En bild från festen häromdagen!


Reklam i "Robinson"

Det är paus i "Robinson" och jag passar på att skriva här :-). Lina mår bra, tänkte berätta det. Ifall du har tänkt på henne och hur det har gått! Hon berättar kanske sen på sin blogg hur det gick, jag vet inte, men hon mår efter lite osändigheter bra!

Christian vill frivilligt åka ut nu i "Ronbinson" när hans planer inte går i lås!

Hoppas du har en trevlig kväll :-)


Dramatik mitt i allt...

Hej!

Nu är första genrepet avklarat. Det gick bra med danserna. Vi dansar till Windowslicker, tror den heter så, och Thriller med Michael Jackson. Det är lite jobbigt ibland med genrep. Det är segt när ledarna ska förklara hur vi ska göra inledningsdansen och finalen. Temat för showen är sagor. Vi ska vara Rapunsel och lik...!

Jag är ingen hejar på Disneyfilmer så jag kan ju passa på att säga att jag aldrig har sett Rapunsel. Vet inte ens om namnet stavas så men förhoppningsvis. Och är det en Disneyfilm? Vi ska ha långa, blonda, flätade peruker och en "prinsessklänning" i den första dansen. I den andra ska jag ha en grå jeansklänning, tights och svarta skor.

När vi hade gått igenom showen, gick alla till sina loger för att byta om. Jag såg inte det men Lina sa något till mig att hon slog sig i dörren och visade mig ett djupt sår i armvecket. Det började rinna massa blod ner från hennes arm och jag och en annan tjej hämtade vår dansledare som fick kolla på såret. Hon sa att det var bäst att åka in till sjukhuset och ringde Linas föräldrar som kom och hämtade Lina...

Jag vet inte riktigt vad som händer med mig när sånt här händer. Jag kunde knappt kolla på såret och jag vet inte om det var inbillning eller om jag kände mig lite yr och började gråta och hade mig. Det var ju inte jag som skulle vara ledsen...!

Hoppas det går bra för Dig Lina. Jag ringer dig sen men tror inte du har kommit hem än. Ååå, jag har en klump i magen. Det var ju inte så här allt skulle sluta!

Känns kramen och här är en puss på kinden till dig Sallad, Nyckelpiga, ***** och Lina som du egentligen heter :-)

Nästan sommarlov!

Hejsan!

Nu har jag haft en dag i solen och på landet. Vid tre tiden körde jag moppe till Malin! Vi och Maja bakade kladdkaka, kollade på filmer sen Malin var liten och lekte med videokameran. Vi kopplade den till TV:en och sen kunde vi se oss själva på TV:en. Det var riktigt underhållande :-). Jag har fått riktigt sommarlovskänslor idag. När jag var hemma hos Malin så kändes det som sommarlov!!

Just nu går "Så ska det låta" och "Humorgalan" på tven. Vi flackar (så kallar jag det för tillfället) mellan kanalerna. Den där musikalkillen i "Så ska det låta" är riktigt bra! Jag vet inte vad jag han heter, kankse Joakim? Jag har hört det någon gång men minns inte... Han ska jag spela mot när jag har blivit musikalstjärna! :-).

Imorgon ska jag ha genrep hela dagen med dansen så vi hörs antagligen inte förens imorgon kväll. Det känns som att det är söndag imorgon men lyckligtvis är det bara lördag :-). Den tanken gör mig glad!

Konsten att sy

Hej!

Det verkar inte bli så varmt idag som jag hoppats. Eller är jag ute i FÖR god tid. Igår hade jag slöjd hela eftermiddag och blev klar med ett linne som jag sytt. Synd att det är åtta kilometer för stort ;-). Ska se om jag kan sy in det på något sätt. Men det där med att sy är inte min starka sida. Eller jo, byxor som jag klipper i sönder kan jag laga!



Det är inte en böckla in där i sidan. Jag har inte sträckt på hela linne!

Jag ska gå och sätta på mig ett par strumpor. Jag fryser om fötterna. Sen ska jag hjälpa till och städa lite. Sen vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske kankse kankse att jag ska sola och vila!

Första Maj Välkommen

Hej!

Det var en bra fest igår. Jag dansade nästan i tre timmar. Varav två i klackskor. Jag som aldrig har gått i ett par sådana för. Lite ont i fötterna hade jag, men ändå inte så farligt. Eller jo. När jag tog av mig dem så hade jag kramp i foten i några minuter... Det känns som man går på tå.

Vi åkte hem vid två tiden och jag somnade direkt när jag la, tror jag... Ibland när det händer så mycket på en kväll så kan man inte somna eftersom allt bara snurrar runt i huvudet. Men det gjorde det inte i natt. Men när jag vaknade så kom det istället.

Detta känns som en sån där mellan dag. Då ingenting ska hända. Jag inbillar alltid mig att jag inte alls är trött, för jag gillar inte att vara trött. Det är så himla tråkigt. Så ja, jag ska vara pigg idag :-)

Nu ska jag ut och jogga en mil och sen åka till Väla och gå där hela dagen. Eller inte. Om en stund går jag ut och lägger mig "i" solen!

RSS 2.0