Bye bye Juni

Sista juni är det idag.

Det har hänt så mycket denna månad.

Speciellt psykist. Men också runt om. Först var det niornas dag med allt innebär (vad heter innebär i dåtid? ) skolavslutning och allt prat om att gå ut nian, studenter som har firats, solstolar som har används, stranden, hos Malin, jobb, prat om jobb, jobb och jobb. Ja.. men i och för sig så har jag bara jobbat i två dagar men det känns verkligen som en månad eller två...

Imorgon är en stor dag. Tre saker kan jag komma på som gör den förste juli till en stor dag för mig. Men vad avslöjar jag inte förens imorgon. Oj, jag blev lite nervös nu när jag tänker på det... Glad också och något som ska firas. Kanske kan man fira alla tre sakerna?! Men kanske bara två av dem... Imorgon är jag tillbaka här. Fast jag dyker inte upp förän på kvällen eftersom jag jobbar 8 till 16.

Ha det så fint och bada för mig, sola också men ät ingen glass för mig. Den saknar jag inte ;-).

STOR KRAM !

Ps: Johan Palm har många fans... Jag är inte en utav dem. Men såg du "Johan!! Jag är gravid"-skylten på Allsång?
Haha.. den var ju bäst!


En trött Annie som säger GOD NATT!

Klockan är...

...sju. Om en timme börjar Allsång, om två veckor står jag och Malin och trängs med alla där, om några minuter är jag ute, kanske joggar, kanske spelar badminton, om några sekunder slänger jag glasspappret som ligger framför mig och om en liten pyttestund stänger jag av tven som står på.

Jag vill bara säga att jag känner mig positivare idag, till jobbet och till tillvaron :-).


En Liten Skåne

Alla går och pratar glassspråket på jobbet. Konstigt det känns att jag säger jobbet. En liten Skåne, knäckstrutar hit, här är inga fler rån, är detta en liten Annanasplitt..o.s.v

Ännu en dag är avklarad! Jag är inte riktigt lika trött idag, tack och lov! Men tillräckligt trött för att inte orka blogga. Maten står på bordet och jag är hungrig!

Njut av dagen!

/ Glassarbetaren Annie

Som det kan bli

Var som sagt på 2 års kalas igår. Den blivande tvååringen som vi har i släkten älskar fotbollar. Han tar sats, skjuter och har en härlig stil när bollen yr iväg. Varje gång han får syn på en boll så sparkar han på den.

Cindy var med igår på kalaset. Vi ställde en skål med vatten till henne ute i trädgården. När tvååringen får syn på "bollen" så springer han fram till den och skjuter allt vad han kan... Precis framför honom står hans mormor och blir totalt nerduschad av vattnet. Det såg så sjukt roligt ut!! Haha, som tur var så torkade hon ju snabbt eftersom solen sken hela tiden.

Men lillen ställde sig och kollade med stora ögon länge, länge på sin mormor med en blick som avslöjade att han skämdes. Undra om han någon gång kommer förväxla en skål med en boll. Jag tror knappast det... Plutten då :-).


Trött eller heter det död?

Hej!

Jag har ont i huvudet, blåsor under fötterna och trött i benen eller i hela kroppen. Detta var tufft. När man står där och arbetar, paketerar glass, gör så att glasspinnar kommer i rätt fack eller lägger glassen i fryser så hinner man tänka så mycket. Känns som att jag har gått igenom hela mitt liv.

Jag jobbade i åtta timmar idag. Det är en vanlig dag för en heltidsarbetare. Jag måste plugga på gymnasiet, det är något som är säkert. Men jag är väldigt tacksam över att jag har fått jobb.

Jag har lärt mig en hel del idag. Bland annat hur man arbetar på en glassfabrik och kan snart 80:ians multiplikationstabell ;-). Jag vill också hedra alla som arbetar i fabriker för jag hade inte pallat länge.

Hoppas du har varit ute och njutit av denna värmebölja som råder här. När jag kom utanför fabriker så slog värmen emot mig, ojjj vad varmt det är!

Nu ska jag njuta av att jag är ledig för några timmar och snart blir det grillad lax här, det ska bli gott :-).

En positivare Annie eller rättare sagt en piggare Annie återkommer förhoppningsvis imorgon kväll.

Många kramar från mig :-).

Jobb väntar

Kom precis hem. Känns lite segt för jag ska upp vid halv sju imorgon. Min första jobbedag. Känns lite läskigt. Tänk om jag gör fel eller tänk om jag inte vet hur man ska göra... Bäst att inte tänka alls. Vi hörs imorgonkväll med en rapport om hur det gick ;-).

Sov gott och njut av att du är ledig... om du nu är det vill säga :-).


En ny blogg

Hej i värmen!

Jag har varit ute nu i några timmar och känner att jag har fått tillräckligt med sol för idag. En kompis till mig, Johanna, har börjat blogga. En tjej med stort hjärta och massa syskon, kika på henne blogg här.

Om drygt två timmar ska jag till min lille kusin som fyller år. Innan dess måste jag duscha .. ;-).

Ha det fint!

Solig söndag

Hej hej soliga söndag!

Här skiner solen och jag är jättesugen på att spela badminton. Så det ska jag göra om en liten stund :-). Först ska jag snygga till på mitt rum så att man kan känna sig ledig när jag går ut ;-).

kRaM


Annie i en...

Vad ska man göra en dag som denna? När livet är lite molnigt, jättevarmt och fantasifullt. Jag har ett gott exempel...


Man kan alltid testa att trycka in sig i hundens bilbur...

Jag kom hem från Lina för en stund sedan. Vi kollade på "Sagan om ringen". Lina och Malin ska se alla tre filmer i sträck inatt så de kommer vara klara runt fem tiden. Då när jag bara ska sova några timmar till för att sedan gå och upp och känna mig helt utvilad. Jag kan bara tänka mig hur utvilade de kommer känna sig vid nio?! Hehe :-).

Så vad säger du?! Jag tackar för idag och imorgon står 2 års kalas, solning, svettning och vattning på schemat. Hm.. ja. Om det hördes så vettigt! :-). KRAM och god natt för dig som sover/ska gå och lägga dig. Jag ska sätta igång en film eller stanna kvar vid denna underbara manick. Lite svåra val som jag ska fnula på en stund!  

Inte en chans

Hej på dig!

Just nu går det inte så bra att blogga. Detta jäkla Internet som jag bara ibland kan SPY på! Det går inte att ladda upp några bilder. Men jag återkommer imorgon. Vi ska strax äta här och sen drar jag till och kollar på antingen Sagan på ringen, Star Wars eller Harry Potter hos Lina med Malin och kanske någon mer. Hm... Låter inte som Annie-filmer men jag får väl charma dem så att vi slipper titta på film och kan vara ute i det klibbiga vädret istället :-).

Ha en fin lördagkväll!
KRAM

Fråga inte mig

Hej!

Idag har jag redan hunnit vara hos kusinerna, Farmor och Farfar och på stan i några minuter.

Alla männsikor är bra och dåliga på olika saker. Vissa är bra på att spela fotboll, en annan är bra på att dansa och en tredje är bra på att förklara vägen. Till den sist nämnda kategorin tillhör inte jag. Det är något som är säkert.

På väg hem från stan (jag var bion, du som är ängelholmare) frågade en dam om vägen till stationen. Det var ju inte svårt att förklara. Bara rakt fram och till höger.

Jag fortsatte att gå och när jag var vid kyrkan så stannade en flakbil och två killar i 20 års åldern frågade mig vägen till Mc Donalds. "Haaa, ni har frågat fel person" tänkte jag. Men jag försökte och jag hörde själv hur dålig min beskrivning var. De undrade om den ligger vid motorvägen. Jag tänkte att det gör det ju inte så det sa jag med. Men nu när jag tänkt efter så gör det ju faktiskt det... Jag undrar vart de hamnade, inte på Mc Donalds i alla fall.

Nu är det lördag. En ganska fin lördag, fast blåsig, tyvärr. Jag har skoskav och ett tuggummi i munnen. Jag ska tanka mobilen, bädda sängen och smsa Malin eftersom hon har lämnat spår här på bloggen :-).

Hoppas du mår fint idag !!

KRAM från Annie som knappt vet vart hon själv bor...


Vilken match...

...det kan man väl lugnt säga. Jag sa lite kaxigt "Äh, den där matchen var väl ändå inget att se på storbildstv", när vi satt och åt och hörde bara jublandet när England gjorde mål efter mål. Men helt plötsligt vände det och efter en stund satt hela familjen bänkad framför tven och tyckte att detta var en riktigt spännande match, även jag. 3-3 och vi förlorar på straffar. Ååh!!

Jag känner mig lite inne, lite förvånad över att jag lägger energi på en fotbollsmatch i Göteborg. Men sån är jag. Det är ju roligt att kolla in killarna i U21. Säg en 16 åring som inte tycker att det är roligt att kolla på något år äldre killar spela fotboll?! 

Nu sitter jag här. Det är sommartv ikväll. Istället sitter jag här vid datorn. Överallt, på nästan vilken sida jag än går in på står det om Jacksons död. Inte så konstigt, eller vaddå konstigt? Det är ju inte ett dugg konstigt. Jag tycker det är ofattbart att han är död.

Hoppas du mår väl ikväll!

Många kramar :-).


Fredag med tacos

Hej! Jag sitter här och äter  mig mätt på tacochips. Det är fredag och självklart blir det tacos till middag. En fredag utan tacos är ingen riktigt fredag. Egentligen skulle jag med Maja och Lina och kolla fotboll på storbildstv ikväll. Men jag är ganska säker på att det blåser odentligt och att väldigt många är fulla. För fotboll är lika med killar och killar är lika med öl. Kanske förutfattade meningar men då får det väl vara det...

Här ikväll ska jag chilla läget med mina tacochips och en dipp som jag tror hade namnet Island. Det känns bra det :-). Sen sätter jag nog igång en film som jag redan har sett en sådär tjugotre gånger :-).

Ha det finfint!

KRAM



Fick precis höra att det är 2-0 till England så den där matchen var väl ändå inget att se ;-). (SKÄMT)


Michael död

Hej!

Jag har städat här hemma i timmar nu. Just nu är jag lite i chock. Jag fick precis höra att Michael Jackson dog igår. Helt sjuk! Det känns som att någon man känner har dött. Någon som man ser lite då och då på stan. Han fick ett hjärtstillestånd i sitt hem i Los Angeles och åkte med ambulans till sjukhuset men det gick inte att rädda hans liv. Han blev 50 år. Här hittar du Aftonbladets artikel om det hela.



Bild lånad av Google

- Är inte det där Brittan?

Hej!

Klockan är strax halv åtta. Jag är ganska trött. Satt och kollade runt lite på Alltomstockholm.se och såg att det finns en chans att jag och Malin kommer stöta på Britney Spears på Stockholms gator i sommar. Det vore väl lite coolt? Jag har aldrig varit ett jättefan av henne men hon är en stor artist, det kan man inte förneka precis.

Det är cirka 20 grader ute. Jag hade tänkt jogga en runda när maten har smält. Hänger du på Lina? Jag har inga pengar på min mobil så jag känner mig lite off.

Jag har inte tagit några bilder idag. Så jag får väl fortsätta att bjuda på bilder från början av denna vecka och förra veckan.
Hoppas du inte blev allt för arg :-).




En humla



Tjena! Jag sitter här hos Ebba. Vi har badat, länge, kanske för länge. Hoppas allt är fint hos dig :-).

Varmt

Hej i stugan!

Denna dag ser ut att bli lovande. Jag ska träffa Ebba (jag har inte pratat med henne än så jag får se först om hon kan). I så fall ska jag bada hela dagen. Det är såååå varmt. Den lilla skitungen har ju pool och allt så den får väl jag som kusin utnyttja lite ;-).

Kram

Pizza och badminton

Vi åt pizza här ikväll. Jag testade en ny sort. Goddag heter den och där är fetaost, parma skinka, soltorkade tomater och ruccola på, riktigt god. Sen spelade jag och Adam badminton ett bra tag. Det var länge sen sist. Det känns verkligen som sommarlov och jag är så glad att jag kan koppla bort skolan (jag hade svårt för att göra det förra året).

Nu sitter jag här i mitt snobbennattlinne, nyduschat hår och är så törsigt att jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Jag dricker och dricker men det går bara rakt igenom min kropp känns det. Är jag ihålig eller? 

Hoppas du har det skönt!

Känn kramen!!





Jag klagar inte!

Jag ligger med halva kroppen i solen på en madrass i trädgården. Jag har lite ont på axlarna så det är lika bra att skydda dem från solen. Datorn i skuggan. Det är riktigt behagligt.

Cindy ligger brevid och har fullt upp med min bölleapa som jag köpte när jag var fem. Händer, fötter och huvud är i plast och den gråter. Också är den klädd i tomtekläder, året om :-). Fast hon tröttnade nyss och nu leker hon med skalman. Han är fin han också. Jag köpte han på kolmården för 200 kr tror jag...

Radion är igång, just nu spelas Azerbajians bidrag från Eurovision, Always! Det blåser och tur är väl det. För annars hade det varit för varmt.

Sommar ÄR härligt, så är det bara!


Försenat inlägg

Hej!

Vilken fin dag detta kommer bli!

Jag har ätit frukost och kollar nu på "Svensson Svensson". Jag ska ut och jogga om en liten stund men skjuter upp det hela tiden för jag orkar inte ;-). Sen ska jag njuta av solen.

Hoppas du har det fint. Precis just nu kom kusinen in och stormade huset! :-). Hehe!


Fotboll här!

Hej soliga, vackra tisdagkväll!

Jag har badat i Ebbas pool, kollat på Allsång och blivit kär i Måns sedan vi hördes sist :-).

Just nu går fotbollsmatchen mellan Sverige och Serbien på tv. En väldigt intressant match som för en gång skull fångar min uppmärksamhet. Jag kan tycka att fotboll kan vara ganska tråkigt att kolla på. Speciellt om det inte berör Sverige. Men just nu leder vi med 3-1 och det är ju alltid roligt :-).



Jag har..

..legat ute och pressat en stund men känner att jag borde passa mig. Ikväll börjar sommarn på riktigt. Varför då? Det är ju Allsång på svansen... eller Skansen?! Åå! Jag tror att det var Måns och Tomas Ledin som skulle komma dit ikväll. Jag skulle varit där. Men man kan inte vara på mer en ett ställe samtidigt. Även om jag gärna skulle vilja att det gick att vara det ibland.

Hoppas du också tycker att det känns som sommar, om du nu gillar sommarn vill säga :-).


Morgon med bilder

Hejsan!

Jag vaknade först vid åtta och sen somnade jag om till tjugo i tio! Skönt :-).

Jag har precis varit ute med Cindy i det varma vädret. Här kommer ytterligare litr bilder från gårdagen.








Så där. Jag ska snart ut i solen men känner att jag måste akta mig idag så att jag inte bränner ute mig, hehe!

KRAM !!

En riktig sommarlovsdag

Hej!

Jag är riktigt trött men är riktigt glad för detta har varit en riktigt bra dag. Det känns verkligen som sommarlov. För vad hör till sommaren? Vänner, sol, strand, bränd hud, moppe, varma vindar, testa Malins kläder (hihi), hamburgare, landet, ån, vattenmelon och kladdkakebakning klocka halv elva! Ungefär exakt så har min dag sett ut om man kortfattar den.













Jag tackar för idag. Nu måste jag publicera detta inlägg för jag lovade att komma med bilder idag...!

Tack och god natt :-).

Hos Malin

Hej!

Jag sitter hos Malin nu. Lina rättade mig precis och sa att jag ligger ner... Fast om det ska vara exakt så halvligger jag. Nog om det.

På stranden var det fint, som vanligt. Vi solade i dryga tre timmar men valde efter att Malin hade bränt sig (jag har nog också bränt mig lite..), några vattenmelons bitar var uppätna och när sanden hade fastnat mellan tårna att bege oss hem till Malin.

Nu ska vi äta här med nästan hela Malins familj och sen ska vi ut på en picknick här på det vackra landet.

Har man lovat något så har man. Däför kommer lite bilder senare ikväll :-).

KRAM!

Solig måndag



Hej igen! Jag känner mig aktiv nu så här på morgonen. Eller ska man kalla det förmiddag?

Jag tänkte på en sak. Nu när jag är inne i sommarlovstiden så tänker jag att alla sover till minst nio varje morgon (om jag inte tänker så lång vill säga). Så när vi körde igenom stan imorse så blev jag förvånad... för det kändes som hela stan var vaken. Det var mycket folk i rörelse. Tekniska-kontoret-killarna finade till grusgångar, många var på väga till jobbet och en röglespelare var ute och gick med hunden.

Jag har precis ätit min andra frukost för idag bestående av jordgubbar, låglaktos fil och flingor. Jag åt mest med ögonen... Klockan ett ska jag inta stranden med några vänner :-). Bilder utlovas ploppa upp här lite senare. Hoppas det är sol hos dig.

Kram


Hälsotest och spindlar

Hejsan!

I vanliga fall har jag precis vaknat. Men denna morgon var jag uppe med tuppen. Jag var och gjorde hälsotestet. Jag blev hänvisad till ett mörkt rum med en dålig lampa som blinkade. Sen skulle sköterskan kolla mina händer och fötter så att de var rena. Men när jag ligger där på britsen så ser jag en spindel på golvet som kryper mot sköterskans fötter så jag får panik och vet inte vad jag ska göra. Så jag säger lite tyst till henne att hon har en spindel på sig men hon är en gammal dam med dålig hörsel så jag börjar skrika för spindel kryper på hennes ben och hon märker inte ett skit. Sen kollade hon mig i halsen, tog en spruta och sen svarade jag på några frågor på ett papper. Hoppas det går bättre för dig Lina när du ska dit...



Ni ska inte alltid ta mig på allvar...

Tidigt imorgon

Imorgon ska jag upp tidigt. Jag sätter klockan på kvart i sju. För klockan åtta ska jag på en "hälsoundersökning". Alla som jobbar i en livsmedels fabrik måste göra en sådan, om jag har förstått det hela rätt..  

Kram och sov så gott


Promenad





Ingen söndagsångest här inte

Hej! Jag sitter ute. Det fläktar och jag tror att det håller på att blåsa upp till regn. Men hela eftermiddagen har varit solig. Vi har fått besök av småkusinerna. De körde själva hit, det tycker jag är bra gjort av en femåring. Att både köra bil samtidigt ta hand om en lillebror som sitter brevid...  Vi fikade och gick en runda till stranden.

Min mage ropar efter mat. Vi hörs senare.

Puss och kram!

God morgon söndag

God morgon!

Här strålar solen och jag ska njuta av den idag! Det känns som måndag. Men det är det ju inte... och det tackar jag för. Nu när det inte är skola så tror jag att jag kommer slippa undan från allt som kallas söndagsångest. Det tackar jag också för.

Så mycket det finns att säga tack för :-).

Hoppas du mår bra. Jag vill också tacka dej!

Puss och kram, vi ses i solen.

Blogghumör

Hej ikväll!

Hoppas du är lika trött som jag ;-).

Har precis kollat "Sommarkrysset" och på snygga BWO-Martin. Fast jag och Malin har lika delade meningar om det! Jag och Lina tycker att han är skitsnygg eller snarare är en synonym till socker så håller Malin inte med oss. Men jag accepterar det, för smaken är som baken :-).

Det jag hade tänkt berätta från början var att deras nya låt "Right here right now" är bra! Jag hade inte hört den för två dagar sen men nu spelas den om och om på min dator (och ja, jag kallar det min dator). Ska se om jag kan fånga upp den på youtube ;-).


Så här ser jag ut idag. Ganska lik om man jämför med gårdagen. Lite förvånande va?


Här är den, en låt som jag kan tänka mig blir en riktigt sommarplåga. Gärna för min del :-).

Som rubriken lyder så känner jag mig på blogghumör ikväll. Den känslan gillar jag.

Så, sätt nu igång det här youtube-klippet och njut av fullo!

Jag kan knappt förstå men det är SOMMAR! Jag har suttit och planerat stockholmsresan en stund idag! Åå, sommaren är bäst!



Jag var hos mina grannar en liten stund innan maten. Min femåriga granne sa först att jag hade äckliga skor, sen var jag en bajsunge och sen kollade han på mig med sina små blå ögon och sa "får jag kyssa dig?".



Jag ska spela Mamma Mia skivan eftersom det var ett tag sedan jag såg den filmen. Jag har redan sagt det men säger det igen: Det är vetenskapligt bevisat att den filmen gör en glad :-).

Karnelval

Hej!

Jag slapp inte undan från den där trötthetskänslan, tyvärr.

Vi har varit på karnevalen, jag och Mamma.







Ikväll ska jag ta det lugnt. Det känns väldigt skönt :-). Jag tror att "Sommarkrysset" ska sändas från Grönan som 08:orna så snyggt uttalar det ;-).


Jag tyckte detta såg lite coolt ut. En ruta där himlen är alldeles klarblå och sen ramen är mörka och ljus moln!

Kram kram !

Midsommarfirandet!

God morgon god morgon!

Jag vaknade för knappt en timme sen. Hoppas att jag inte är så där slö i kroppen hela dagen. Jag hatar den känslan, den är så jobbigt. Midsommarfirandet var roligt :-). Vi satt, som planerat, i min lekstuga och åt mat, tog kort, spelade kort, pratade och snackade. Vi gick hem till Lina en sväng, jag skjutsade Maja på moppen. Hon har aldrig åkt moppe för, så det var roligt :-).

Vad står på dagens schema då? Jag vet inte om vi ska på en karneval i eftermiddag. Jag tror det beror på vädret. Men det är i alla fall massa människor som har klätt ut sig till olika figurer också tågar de genom gatorna. När jag var liten var jag jätterädd för alla som hade klätt ut sig. Jag tror jag grät så rädd jag var. Också stod jag alltid fem meter bakom alla människor som stod på kanterna av gatorna, haha! Så det enda jag såg var baksidorna av alla personer som kollade påt tåget...


Jag tog inte alls många bilder igår. Men om jag fråga Ebba snällt så kan jag nog få några av henne sen eftersom hon alltid är lika pigg med kameran :-). Här är jag och Maja. Hon har aldrig varit med bloggen innan. Men jag har pratat om henne ett antal gånger. Bland annat när jag är på friskis och träna ;-).

Jag har hört att det ska bli fint väder nästa vecka! Roligt!!

Kramar Diiiig!

Hej!

Hej!

Det blev ingen dans runt midsommarstången. Det spöregnande. Men vädret är väldigt växlande om man säger så. Just nu skiner sol. Men innan jag hinner blinka är det kanske gråa moln som finns på himlen.

Det börjar kännas lite som midsommar nu. Cindy skäller som en ... hund. Det ligger massa potatiser i grytor, jag står här i köket och lyssnar på "Forever young". Snart kommer alla gäster. Om närmare bestämt en kvart.

Fel va mig. De kom nu :-).

Kram och ha det så fint du kan!!

Midsommarafton!



Glad midsommar!!

Hoppas läget står rätt till hos dig. Hos mig är det mycket som ska göras.

Puss och kram :-)


Det heter ju lillejul...

...då borde det också heta lillemidsommar!



Nu sitter jag här igen, framför datorn. Det känns lite konstigt. Jag har ibland svårt att jag lever HÄR och NU. I vissa situationer tror jag att det inte är jag som lever mitt liv. Det hörs som jag är psykiskt sjuk...



Även om jag själv inte tror det så är det faktiskt midsommarafton imorgon! Jag ska inte ha någon krans. Även om jag tycker att det hör till. Men jag orkar helt enkelt inte. Först måste man åka och köpa blommor, sen ska man plocka sånt grönt, sen måste man göra småbuketter innan man kan fästa de i kransen. Nej, sånt här hade jag tålamod till för något år sen. Men nej. Sånt får jag göra när jag blir stor :-).



Morgondagens midsommarfirande börjar med dans runt stången på en äng. Fast jag dansar bara ibland ;-). Sen fika i gräset (det måste bli fint väder), sen kommer alla hem till oss också ska alla vuxna laga mat. Jag och några vänner ska träffas här. Om jag giter så ska jag fixa till lite i lekstugan så kan vi sitta där hela natten lång :-). Vilken snäll tonåring jag är va? Inte massa supande i okända hem, hehe! Men den tiden kommer väl. Alla tider har sin charm. Heter det inte så? Kanske...kanske inte

Hoppas du mår bra :-). Pusss!!


Sundet

Hej!

Jag kom hem för en liten stund sedan. Har hälsat på Farfar, köpt "The sims 3" och ätit på MAX. Måste bara säga att enligt mig är MAX bättre än både Mc donalds och Burger King! Så, nu var den viktiga saken meddelad :-).


Så här fin utsikt har man från sjukhuset. Man kan se till Danmark ;-).



Kram

Morgon!




God morgon!

Hoppas du mår bra idag och hoppas det är fint väder där du befinner dej.Här är himlen täckt av massa moln. Så bilden lurar en ;-). Idag ska jag kanske hälsa på Farfar på sjukhuset. Annars så får jag se vad som infaller.

Kram kram

Långpromenad och "Svensson svensson"

God kväll kära läsare!

Jag har bestämt mig för att inte ligga på latsidan det här lovet (så här säger jag alla lov) och det hade ju inte varit en bra början att inte träna nånting första veckan... Men eftersom jag har ont i halsen så är det inte bra att jogga eller göra något för ansträngande. Så därför ringde jag Lina och frågade om hon ville gå ut och gå med mig :-). Så vi har varit ute på en och en halv timmes promenad! Puuhh, rikigt skönt och lagom jobbigt!

Jag hade tänkt att gå och kolla på några gamla "Svensson svensson" avsnitt nu. Det kan jag aldrig få nog av. Haha, den serien är stört skön! Men det måste vara de gamla avsnitten! Kolla in detta!





Vi ses imorgon och håll tummarna för fint väder! KRAM till Dig

Ny rubrik

Hej!
 
Blogg.se har krånglat ett antal gånger idag så jag får ursäkta för det. Även om det inte var mitt fel...  

Jag börjar med gårdagen då jag var på stranden och jag låter bilderna tala för sig!











Det var den vackra kvällen. Idag är det så himla fint väder att jag nästan trillar av stolen. Eller nej, det är omöjligt att göra det eftersom jag sitter på min säng ;-).

Idag har jag varit med Ebba hela dagen. Vi började med en runda på stan. Jag betalade av min skuld på Biblioteket också lämnade jag in mitt halsband på lagning som jag sedan fick tillbaka efter en minut :-).


Den här var sååå god!

Efter stan satte vi oss i parken och njöt av det fina vädret.




Sen är här en jätterolig lek vems-hår-är-detta-leken heter den. Du får kolla hur mycket som helst men inte på våra jackor ;-).


Sen åkte vi hem till Ebba och solade på hennes varma altan. Vi tittade även på "I taket lyser stjärnorna"! Nu är jag hungrig och då är det väl tur att man har hört "Nu är det mat", "kommer du Annie?" några gånger :-).

Hoppas du har det fint, nu ska jag äta!!

En tankeomställare

Hej!

Jag har känt mig lite tyst idag här på bloggen. Det har kanske inte märkts. När Pappa kom hem från jobbet så berättade han att Farfar hade blivit sjuk och åkt in till sjukhuset. Nu i eftermiddag har jag varit och hälsat på honom och han mår ganska bra igen :-).

När sånt här händer så tycker man att man gnäller över sådant som egentligen inte är något att gnälla över. Till exempel att man inte tåler glass, att vädret är dåligt, att ett halsband har gått sönder och att man inte vet vad man ska göra. Och självklart talar jag om mig själv. Men jag tror att det finns många som känner igen sig. Jag kan gå och deppa en hel dag över att vädret är ruttet. Det bara öser ner och jag kan ha svårt att vara tacksam för saker. 

Men att man är deppig eller mår dåligt måste man få göra. Man är ju inte mer än en människa.

Nu ska jag se till att göra den här kvällen lite roligare än vad dagen har varit. Det är fint väder nu. Jag ska göra mig klar, ta med något och fika på och kameran såklart :-). Hoppas du har det bra och att du också är tacksam över vad du har för det ska jag bli bättre på!

En varm kram till Dig.


Stranden ikväll




Ikväll ska jag till stranden. Det blir av. Men alla kommer inte. Men vi kan ha trevligt ändå :-).

Kram

Ängelholms hamn och strand

Hej hej!

Ännu en dag. Jag har kollat på "Blue water high". Jag har missat två avsnitt och nu kan jag inte hitta dem på svt.se. På tal om Sommarlov 09 så har jag märkt en sak. Det är ju ett intro i början där Nic och Ola seglar och badar. Det är lite fett för att de seglar i hamnen "här hemma"och badar i Skepparkroken. Alltså av alla ställen i hela världen så väljer dem Ängelholm ;-). Det är lite coolt!

Jag ska se om jag kan få med mig några vänner till stranden i eftermiddag/kväll. Det har ju blivit så fint väder på kvällarna så jag håller tummarna att det blir det ikväll också. Men jag vet inte om det är någon som är på mitt förslag... Trötta hönor är vad man har till kompisar.

Så, nu ska jag göra denna dag som om den vore min nästa sista. För det är så jag har hört att man ska leva.

Puss och kram fina du :-)



Jag kan bara...

...ännu en gång konstratera att jag inte tåler glass! Aj, aj aj!

Baksmällan

Filmen var rolig. Inte wow wow wow men helt klart sevärd. Det var inte så många på bion. Vi och tjugo andra kanske. Det handlade om ett par som skulle gifta sig. Några dagar innan bröllopet var det dax för svensexa. Killkompisarna drar med honom till Las vegas. Där blir de drogade och minns inte någonting från deras natt i den vilda staden. Dagen efter hittar de inte brudgummen. Han är spårlöst försvunnen. Efter några dagar kommer det fram vad som hände under natten då de var drogade... Någon gifte sig med en strippa och en tiger befann sig i deras lyxsvit...!

Innan varje film börjar så är det alltid massa reklam. Den här gången visade de en trailer på filmen "The proposal". Meningen med att visa trailern är ju för att locka oss... och de lyckades med mig :-). Så den får jag väl gå och se när den kommer ut, den 3:e juli. Stackars mig som måste gå och kolla på fler filmer. Jag har det inte lätt ;-).

Ikväll har jag kollat på halva filmen "Mean Girls", som gick på fyran. Jag har sett den innan men det var länge sen. Håll dig i hatten nu, men jag ska kolla på en film till innan denna dag är slut. "Rallybrudar" går på någon av plus kanalerna. Så, 2.5 filmer på en och samma kväll, det är inte ofta det händer mig ;-).


The hangover


Mean girls



Kram, vi ses imorgon :-).

Bio

Hej!

Jag har sutti och nördat "The Sims 2" nu i några timmar. Min sim höll på att dö i en brandolycka. Men du behöver inte vara orolig, hon klarade sig och nu är hon med barn. Allt går hett till i simsvärlds.

Men om jag ska leva i det verkliga livet för en stund. Jag har haft en sån där depp dag. Fast bara en halv. För nu känns det lite bättre igen :-). En tjej som jag dansar med frågade för en stund sedan om jag vill gå på bio med henne :-). Så vi ska göra det och vi har även fått med oss Lina. Så ikväll blir det "Baksmällan". Har fått höra att det handlar om ett gäng som vaknar upp dagen efter en svensexa och minns ingenting, eller något liknande. Det blir säkert bra!

Så om en timma ska jag vara utanför biosalongen. Det är ganska fint väder. Men jag vet inte om man kan räkna det som sommarväder. Känns lite för kallt för det, 17 grader...



Kramar Dig :-)

Inga kommentarer

Ni suger på att kommentera! ;-)

Föresten, god morgon!

Här är det mulet väder, något Sommarlovs morgon 09 går på tven. Jag har precis pratat med Ebba om att träffas idag men den lilla loppan ska på kändisfest...

Så? Vad händer idag. Jag vet inte riktigt än. Men jag ska ta reda på det. Hoppas du har det bra!

På fredag är det midsommar, det längtar jag till :-).

KRAM

"Sista gången jag såg Annie"



Det gungar fortfarande. Det känns som att jag sitter i kanoten...

Det känns som den här datan också kommer utsättas för massa "skit"... Alltså mina bilder ;-). Den fylls på bara mer och mer. Men jag gillar det. Jag känner mig mer hemma med den när där är mina bilder på den. Detta ska jag inte berätta för Pappa :-). Men han ska bara vänta och se hur många bilder jag kommer ta i Stockholm :-).



Jag har hittat en Gyllene tider låt med Annie som titel, eller ja... "Sista gången jag såg Annie" heter den om man ska vara lite noga ;-).  Lyssna på den. Inte särskilt bra men att den heter något i form med Annie väger upp hela låten, hehe! :-).

Nu ska jag kolla på sommartv. Det är en synonym med dåligt tv...

Kram, vi ses imorgon.

En dag på ån

Hej!

Nu är jag hemma efter en dag på ån med Malin och Lina. Till en börjar var det så jävla läskigt att jag höll på att få panik. Men efter en stund så artade det sig :-). Som tur var... För det var inga vackra ord vi gav varandra..! Men nu efteråt kan jag bara skratta åt det. På vägen tillbaka hade vi medström så vi kunde nästan bara glida med. Det var sååå skönt!








Jag/vi har tagit massa bilder på "fel" håll och just nu vill inte datorn lyssna på mig. Så tyvärr blir det inte bättre än så här idag ;-).

Nu har jag precis ätit här hemma. Lax och potatis :-). Jag har gått och suktat efter lax skitlänge nu... Hur kan man göra det?! Fisk lixom, det är ju den värsta förolämpningen man kan få..! Skämt och sido! Nu ska jag se vad som här hänt i bloggvärlden idag! Hoppas du också har slippt (säger man slippt?) söndagsångesten :-). 

Kram till Dig!

Solig söndag!

God morgon!

Det är en solig söndag jag vaknar upp till. Det gör mig glad :-). Först hade jag lite planer om att åka till Ebba och kolla "Talang" med henne. Men nu vet jag ju redan vem som vinner... jäkla blogg.se. Plus att idag är det fint väder och jag, Lina och Malin har pratat om att åka kanot så vi får se om den planen går iland ;-).

Nu måste jag i alla fall dusha och fixa till mig. Hoppas du har det bra :-). Vi hörs senare!


EN MÅNAD KVAR!!

Hej!

Jag tänka blogga imorgon om en sak. Att jag ska till Stockholm om exakt en månad. Jag kommenterade detta nyss i Malins blogg (wwwmalinmansson.blogg.se). Men så upptäckte jag att det är den 13:e idag. Jag som hela tiden trott att det var imorgon. Ja, när man har sommarlov så glömmer man vilket datum det är.

Men om en månad sitter jag på tjugonde våningen i en lägenhet med Malin och hennes syster på Södermalm i Stockholm. Det kallar jag fett :-). Bäst att samla på pengar nu så att vi kan roa oss ordentligt med shopping och mysiga besök på olika ställen! Men en dag i sänder.



Även denna bild är lånad från www.google.se. Jag vet att det är löjligt att skriva att jag lånat den från Google eftersom det är som att man säger att man har hittat informationen på Bibloteket... Men men :-). Allt kan man inte göra bra ;-).

Jag tror jag ska stänga ner här nu. Inte för att jag är särskilt trött. Har bara varit uppe i drygt 13 timmar. Men för att inte få fyrkantiga ögon... ;-).

Kram och sov gott när du än ska göra det!

Fredagsmys

Reklamen finns ju för att stanna. En reklamfilm som stannar eller snarare fastnar i mitt huvudet är OLW:s fredagsmys! När det där emoparet sitter i en säng med några chipspåsar i famnen och sjunger  "Nu är det fredagsmys, hoppas inte föräldrarna stör". För någon vecka sen sjöng Lina och Philip på den när vi cyklade till skolan. Sen fick jag den på huvudet och gick och sjöng den under dagen. Då smittade jag My med den o.s.v...

Jag sitter framför datorn och tven i mina pyjamasshorts. Lite kallt men datorn värmer mina ben. Jag fick igång mitt "The Sims 2" idag. Jag trodde att jag var tvungen att installera om alltihop men det behövdes inte. Ibland är det inte mycket som behövs för att göra mig glad :-).

Imorgon ska det bli 18 grader och sol. Äntligen säger jag bara! Undra vad det blir för väder på midsommar? Hoppas verkligen att vädret visar sin bästa sida! Midsommarfirande med regn har jag haft tillräckligt med. Åska också för den delen. Nej, nu hörs jag som en surkärring och det vill jag inte låta som. 

Hoppas du har det bra framför datorn.

Nu ska jag chilla läget ;-). Puss på dig!



Bild lånad från www.google.se

Skit också!

Hej!

Jag har försökt undvika hela dagen att se vem som vann "Talang" igår. Men jäkla skit säger jag bara. Det står just nu stort på blogg.se. Så Ebba gå inte in där och kolla. Jag och Ebba pratade om igår att kolla på reprisen på söndag..! 

Jag har följt med Mamma och handlat, tränat och läst i tidningar.



Jag har helt slut i huvudet. Skit jobbig känsla. Men solen har vågat titta fram och det gör mig glad :-).

Kramar Dig!

God morgon Lördag

God morgon!

Vi åkte hem tidigt igår eftersom min pappa skulle upp klockan fem. Men det blev en trevlig kväll. Först hem till kusinen för att fira henne och sen hem till en kompis för att fira honom.

Jag vet inte vad dagen komme bjuda på. Eller när vet man det? Det jag menar är att jag har ingenting planerat idag.

Hoppas Du får en bra dag och hoppas att regnet lägger sig. För det är så jäkla tråkigt med detta gråa väder.




Jag testade Ebbas skinnjacka ;-)


Studenter i regn

Regnet det bara öser ner.

Jag tycker synd om alla studenter och alla föräldrar som fixar med fester och tält. Det är inte så att det kommer ett skyfall och sedan spricker det upp. Utan det bara regnar och regnar.

Jag, Adam och Mamma har varit i stan och kollat på alla studenter. Tänk om tre år, då är det jag som går där ;-). Fast tre år är ganska lång tid. Men tänk!









Hoppas du har det bra!

Kram


Första sommarlovsdagen

Vem blir glad av detta väder?

Jag sitter här. Bloggar och äter frukost. Idag ska jag kolla på när studenterna går genom stan. I eftermiddag ska jag på en studentfest och ikväll på en annan. Så det är fullt upp idag. Nu ska jag städa mitt rum. Det behövs!

Kram


Tack!

Helt slut. Jag sitter på min säng nu. Benen somnade för en stund sedan. Jag är trött. Denna dagen har varit så känsloladdad och den har bjudit på mycket. Det kändes som en evighet sen jag sminkade och fixade mig imorse. För att ta mig till Lina och sedan vidare till kyrkan.

Jag kommer aldrig glömma när jag sa hejdå till alla lärare. Det var så jobbigt. Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna. Vännerna är också jobbigt att säga hejdå till. Men jag vet att det är inte är slut än. Den känslan är väldigt skön.

Efter skolan stack vi hem till mig. Beställde pizza. Sen åkte vi till stranden och sedan vidare till stan. Eller åkte och åkte. Vi gick med våra ben. Jag är helt slut nu. Det har varit så mycket idag.

Men jag är glad. För nu är det sommarlov!!!

Tack för allt. Kram och hej. Vi ses och hörs imorgon. Hopppas på bättre väder för det här är inget kul. Bara regn och rusk. Tänk på alla studenter. Tänk på alla familjer som har fixat inför denna dag i veckor, månader.

Jag känner att mina ögon kommer snart stängas. Min hjärna kör på sista refrängen. Och innan denna refräng är slut så ska jag ha orkat liiiite till. Men tack. Tack för att Du läser min blogg :-). Det tycker jag är ett bra val av dig. Puss och god natt.

Skolavslutning 2009



Här är vi. Nians skolavslutning 2009. Snart kommer dessa hönor hem till mig!

Jag berättar om dagen senare. Puss och vet du: NU HAR TAGIT GRUNDENTEN!!!!


Sista nu

Så där. Nu är det dax. Sista dagen, skolavslutningsdagen. Jag är nervös och förvirrad över hur denna dagen kommer att vara, hur allt kommer att kännas.

Om en och en halv timme ska jag stå utanför kyrkan, Givetvis inte själv, utan alla andra på skolan också. Jag berättar hur allt var när jag kommer hem.

Kram


It´s not over

Hej igen!

Det hann aldrig bli imorgon. Jag kom precis hem från Ica. Vi glömde köpa choklad till lärarna. Oj, det skulle jag kanske inte skriva här... Eller hur stor chans finns det att någon lärare läser min blogg? Eller chans och chans. Det är kanske mer en risk.

Nu ska jag i alla fall sätta mig framför tven och försöka koppla av en stund.





Den här fina låten skickade Johanna till mig för någon vecka sen.

Vi ses imorgon!

Det snurrar i min skalle

Hej!

Jag är såå trött nu. Vet inte varför. Eller jo, det har hänt mycket idag. Både fysiskt och psykiskt.

Fotboll, vi måste vinna, kämpa, mat, under tältet, regn, fast man inte får, följa med Lina, tillbaka till IP, slutade femma, trött, hem, Malin följer med, till stan, fixa avslutningspresent till Fröken, vad?, nej inte det, detta blir bra, trött, hem, uppehåll, trött, äta, trött och blogga.

Det känns som det är så mycket nu. Men ändå så lite. För snart är det slut. Heelt slut. Aldrig denna skola igen, aldrig dessa människor igen, aldrig denna miljö igen, aldrig aldrig aldrig. Allt snurrar runt i mitt huvud. Först är det skolavslutningen, sen alla hejdå:n, sen är det sommarlov. Jag vet inte hur jag känner. Känns som att jag inte riktigt har kontroll just nu. Jag som alltid vill ha det...

Men jag vet vad jag måste göra nu. Duscha, fixa med presenter och ta en paus. Vi ses imorgon. Kanske när allt är över... med skolan då.

Kram


Fotbollsturnering

God morgon!

Idag är det fotbollsturnering som står på schemat. Även om jag inte är någon hejare på fotboll så gillar jag ändå sånna här dagar. Jag måste skynda mig lite för innan det börjar ska jag köra till Statoil. Jag kom på igårkväll att berätta för Mamma att jag ska ha matsäck med mig idag...Usch, där lät jag som en riktigt tonåring.

Hoppas vädret blir bättre. Nu på morgonen har det ösregnat. Blä. Men vi hörs senare!


Tur att det inte finns någon ljud till den här bilden.. :-)

Ebba skickade...

...nyss några fina bilder till mig som vi tog för någon vecka sen :-).





Järnvägsmuseumet

Hej, tja eller tjenare! Du får själv avgöra vad som låter bäst.

När man tycker att man borde vara jätteglad. Det är då man är så fundersam och inte alls så glad som man borde vara. Lyssna på detta. Sommarn som jag väntat på sen den tog slut är äntligen tillbaka. Det är sommarlov om två dagar och resten av dagarna består bara av en idrottsdag och skolavslutningsdag. Jag behöver inte öppna en lärobok förän i slutet på augusti och heeela långa sommarn är framför mig (oss). Så vad säger du? Det borde väl kännas helt underbart.

Men nehe.. Jag tror man inte ska gå och grubbla för mycket på när man är glad. För när man är riktigt glad då är man mitt uppe i allt!

Idag har jag och klassen varit på Järnvägsmuseumet. Jag var för väldigt många år sedan. Då tyckte jag att det var skittråkigt. Järnvägar? Hur kul är det lixom. Men inte idag. Jag är inte en sådan människa som kan gå på museum i timmar och bara kolla och intressera mig för det. Men ett tag går bra och när det är en guide som pratar så blir det mycket intressantare. Nu kan jag också passa på att skryta om att jag har puttat på 1.4 ton med bara en arm ;-).

Men det är lite onödigt att vara i skolan nu de sista dagarna. Idag var det tänkt att vi skulle städa hela förmiddagen. Jag städade i en halvtimme. Sen hade jag kunnat gå hem. Men det är väl det som är det "charmiga" men friskolor. Om det är särskitl charmigt...

Kram


En süt bild på Lina och Malin

Malin här!

Mwoohaha, jag är inne på Annie blogg, jag kan skriva vad jag vill!!! He he... Vad ska jag skriva då? något omoget och riktgt otippat....

Malin är bääst!!! =)

Peace out, Annie skriver här sen när hon kommer hem. Nu gör hon flätor i mitt hår...! =)


Vad kvinnor vill ha

Jag kom tillbaka. Redan idag.

Igår satt jag och ägnade hela två timmar till att kolla på film - Vad kvinnor vill ha. Jag är ju ingen filmälskare utan kan tröttna ganska snabbt. Men jag tog mig tiden och satte mig ner och kollade på hela filmen. Den hade gått på fyran häromdagen, så den var inspelad. När det återstår ca två minuter (gissar jag) så har inspelningen stoppats eftersom inspelningstiden var slut. Inte konstigt att jag inte gillar film ;-).

Så vet du hur den slutar så snälla berätta :-).


Niornas dag

Hej!

Sitter här. Trött i benen. Har gått långt idag. Första kullen nior på vår skolan fick en heldag på Liseberg. Andra gången blev det bowling och pizza. Tredje gången minigolf och fjärde gången en dag på idrottsplatsen. Ja, lite orättvist tycker jag allt att det är. Men jag ska inte deppa.

Man fick klä ut sig, om man ville. Jag gillar sådana här tillfällen så jag tvekade inte på att klä ut mig. Men vad? Vi diskuterade fram och tillbaka vad vi skulle vara. Eftersom hönsgården gärna ville vara något tillsammans. Ett kändispar som var med i en dokumentär film tänkte vi först. Så fick där vara en livvakt, en filmman, en kameraman, en som håller mikrofonen och en som intervjuar. Men vi sket i den idén och körde på något helt annat.

Tror det är ganska uppenbart vad jag ska vara :-).


En smurf såklart! 

Vi hade blå tights, blå tröja, vita shorts, vita mössor och insmetade i en härligt äcklig blå färg i ansiktet, på halsen och på armarna.  



Jag är så trött på smurfmusik nu. Vi har gått med en cdspelare hela dagen och lyssnat på detta. Men stämning blev mycket smurfigare med musik. Så det var tur vi hade det.

Vi fick även hederspris som bäst utklädda. Det var lite fett ;-).




Maja blev stucken av ett bi. Aj, aj aj!



Så där. Det var min dag det :-).

Ha det så fint.

Imorgon är en annan dag!

Kram


Surpuppa

Jag är inte alls sugen på att blogga idag. Jag har varit en runda hos Lina. Jag fick inte testa den där epilatorn, för jag hade smörjt mina ben och huden fick inte vara fettig ;-). Men det gjorde inget. För både Malin, Lina och Maja tyckte att det gjorde skitont. Så jag gillar min ursäkt.

Sen är det den här jäkla söndagen. Jag förstår mig inte på den här veckodagen. När jag blir president så ska jag ta bort den :-). Obamas efterträdare, det hade varit något!

Det var inte heller Robin Söderlings dag idag. Han förlorade. Det kom en kille inspringade på planen. Han drog ett rött skynke över Federer. Sen hoppade han över tennisnätet och skulle på Söderling men vaktera tog han i armarna och benen och lyfte ut han från planen. Haha. Det var det roligaste med hela matchen :-).

Men vi ses imorgon istället. Då är det måndag och den dagen är sååå mycket bättre. Det finns nog många som tycker jag är konstig när jag säger så. Men då får jag vara det :-).


Tack för igår

Det var en härlig kväll igår. Det känns som det var ganska länge sedan det var en sådan stämning. Du vet när alla är på gott humör. Åå, vad roligt :-). Vi åt gott och mycket. Eller jag ska ju bara tala för mig själv. Jag åt gott och mycket. Så mycket att det väldigt nära att jag spydde. Vi var ute och gick och satte oss på höbalar. Jag kommer inte ihåg det andra namnet för dem? Usch, där hördes jag som en riktig stadsbo. Men jag ska knepa på det. Tack för igår! Det var verkligen roligt!

Men nu har en ny dag kommit. Jag ska om någon timme till Lina. Innan dess borde jag städa mitt rum. Så att det blir gjort! Men jag tar sällskap av Spotify! Då blir det så mycket roligare! Jag fattar inte men snart är det sommarlov. Ååå!! :-).




En vända

Hej!

Nu är jag hemma igen. Men bara en vända. Sedan moppar jag till My. Jag är ganska trött (idag igen). Men det är roligt att vara borta. Men ack så skönt det är att komma hem igen :-). 

Nu, till My men först hämta upp Lina! 

 

Du gamla du fria...



Där är ingen flagga. Men idag är det Sveriges nationaldag. Jag kan "Du gamla du fira". Men jag är rätt osäker på några ord. Det jag sjunger känns inte som korekt svenska. Så jag struntar i att "sjunga" den för dig. Även om ett gott skratt förlänger livet :-).

Hoppas Du får en fin nationaldag. Häng ut flaggan! Nu kommer Farmor :-).

Puss på dig!

Se & Hör

Hej strålade lördag!

En strålande lördag är vad det är. Jag har inte varit ute än men det ser ut att bli lysande väder.

Ibland är Se & Hör roliga. Kolla här:






Ja, de skriver att Daniel Westling talar ut exklusivt i Se & Hör. Då tänker man ju att där är en lång intervju med honom. Men nej, han hälsar bara att han mår bra... Ni kan få till det med er knäppa, underhållande tidning.

Kväll här

Hej!

Nu har jag och Ebba kollat på både "Talang" och "Berg flyttar in". Men jag hade tagit fel finalen. Den är nästa vecka, tydligen ;-). Vi har även kollat på "Eva & Adam". Nu är vi trötta och belåtna. Alla morötter, gurkor, tacochips, dippar och hallonsodor är slut. Hoppas att Du har haft en fin kväll.



Vi ses imorgon!

God natt!

Pippi Långstrump, det är helg!

Hej!

Jag är så oehört trött när jag kommer hem om dagarna. Speciellt i benen. Jag har varit det både igår och idag.

Igår kväll var jag på ett informationsmöte om mitt sommarjobb. Det handlade om hur man ska arbeta i fabriken (jag ska göra glass), om hygien och lite annat. Hoppas det blir bra. Jag har inte tänkt så mycket på det. Men jag är tacksam över att jag har fått jobb. Eftersom jag vet hur många det är som inte har det.

Idag har det varit lugnt i skolan. På förmiddagen hade jag tyska. Där fick vi kolla på Pippi Langstrumf och spela det spelet som jag förklarade igår. Fast inte på engelska den här gången utan självklart på tyska. När jag hade ätit moppade jag hem till Lina där Lina och Malin var i fullgång med kladdkaksbakning. När vi hade bakat färdigt och med lite omständigheter åkte vi till ett litet "uthus" där hela klassen väntade. (Himlen öppnade sig så vi kunde inte vara på gräsplanen).

Nu är jag hemma igen. Trött, glad och lite ont i huvudet. Sista fredagen är avklarad och jag vet inte om jag ska gillar eller hata det. Det är blandade känslor. Helgen står framför mig. Skönt! Lite planer har jag. Eller hela helgen är fullbokad. Imorgon ska jag träffa mina små-kusiner och Farmor och Farfar. Sen på kvällen ska jag hem till My med hela hönsgården. Som jag har nämnt så fyllde hon år häromdagen. På söndag ska jag hem till Lina. Maja, Malin och Lina ska tydligen testa en epilator. En sak som rycker bort hårstrån. Aj aj aj. Också ska vi träna på några låttexter. Det är bra att kunna eftersom vi ska klä ut oss på måndag (var det trettiofemte gången jag sa det?).

Men lev i nuet Annie. Först ska jag ha en mysig kväll med Ebba. Jag har blivit lite sugen på det som Blondinbella gjorde för någon vecka sen. Hon hade morotsstavar, gurkstavar och dipp. Så jag hade tänkt att vi skulle fixa det ikväll.





Vi hörs och njut av helgen :-).

Kladdkaksbakning

Ännu en morgon!

Jag sitter här redo att åka till skolan. Det blir en slappedag idag också :-). På lunchen ska jag och några kompisar baka kladdkakor som vi sedan ska ta med och bjuda klassen på. Eftermiddagen ska vi tillbringa på en gräsplan där vi ska fika och kanske spela brännboll (vi brukar spela brännboll när vi är på denna gräsmatta).

Ikväll kommer min kusin hit, Ebba. Du vet Kusinvitamin som är en trogen läsare av min blogg :-). Jag har bestämt att vi ska kolla på finalen av "Talang" och "Berg flyttar in". Hoppas hon gillar det. Hehe :-).

Nu sitter jag och lyssnar på piiiiiiipmusik. Jag måste lära mig den tills på måndag för det är ju då jag ska vara någon annan ;-).

Nu ska jag hämta Lina på moppen! Vi hörs efter skolan. Sista fredagen i grundskolan. Den absolut sista.


Slappedag

Hej!

Vilken dag! Först på morgonen läste jag ungefär en halv sida i min bok. Sen spelade jag och Malin kort. Efter det var det dax för engelska. Där hade vi en rolig lek. Man hade olika lag och kategorier, land, stad, djur, frukt/grönsak, transport och kändis. Sen sa läraren en bokstav också skulle lagen komma på olika saker som började på den bokstaven till respektive kategori. I eftermiddag har jag legat och solat, läst, lyssnat på musik, flätat hår och tagit kort som jag tänkte bjuda på.

På måndag är det niornas dag. Då ska alla nior på skolan få hitta på något roligt. Något år har de fått åka till Liseberg och ett annat år har de fått spela bowling. Ja, det är väldigt olika saker som niorna har blivit bjudna på. Vi som är årets nior har inte fått veta än vad vad som kommer ske. I alla fall, de som vill får klä ut sig denna dag och det ska jag göra :-). Idag kom jag på vad. Eller jag och jag. Jag och min hönsgård (jag döpte ju om mitt "gäng" till hönsgård). Men vad det blir avslöjar jag införens måndag. Nu behöver ju ni "roliga" inte skriva vad, här i kommentarsfältet ;-). Även om ni är riktigt sugna på det :-).

 









Min granne var här precis och tyckte att jag skulle komma till hennes försäljning av fika. Så det ska jag göra nu ;-). "Hur mycket ska jag ha med mig?" frågade jag. "Hä, ta hela plånboken". Hehe. Så nu ska jag gå och shoppa loss.

Hoppas du har det bra :-). Kram!

Morgon torsdag

God morgon!

Det där passet igår var skitjobbigt. Efter en kvart trodde jag inte att jag skulle orka mer. Men roligt var det och jag ska göra det igen :-). Jag var vaken en timme i natt p.g.a. åskan. Åå, det är precis som ballonger fast mycket värre. Jag hatar verkligen de där blixtrarna! Idag väntar skolan som vanligt. Jag har ingenting kvar så idag blir det en riktigt slapp dag :-).

Kram till Dig :-)


Samlingar

Idag fyller My år! Grattis till Dig! Vi sjöng för My på morgonen också hade Johanna med sig massa ballonger :-). Fast jag gillar inte ballonger. De är så opålitliga. Smäller när man minst anar det och jag blir alltid lika rädd ;-).



Jag har varit i perioder då jag samlat på saker. Ett exempel är "Sweet 16" böcker. Jag tror jag köpte alla dessa under mindre än två månader. Varje bok kostade 79 kr styck. Inte så mycket för en bok men allihopa tillsammans blev ändå rätt dyrt. Speciellt om man ska se på vad jag tjänade. Hehe.



Här är en annan period. Här samlade jag på block. Varje gång jag var i affären så köpte jag på mig några block och jag var lika lycklig varje gång. Tänk att kunna bli glad för några block! Hehe. Fast det ska jag inte säga något om. Jag är alltid glad när jag har handlat nya kläder :-). Detta är inte hela min samling. För jag använde ju faktiskt dem. Så om jag ska kalla det för samling vet jag inte. För en samling samlar man väl på utan att använda upp det? Men sånt tycker jag är så onödigt! Som du ser på det gula blocket så är det snart slut. Vilket ska jag välja nästa gång? Hm.. det blir ett svårt val. Kanske det svåraste nånsin ;-). 

Nu ska jag äta innan det blir Friskis med Maja! 
 

Vatten vatten bara vanligt vatten 2

Hejsan! Rubriken igår "vatten vatten bara vanligt vatten" hade passat mycket bättre till dagens händelser.

Nu är jag riktigt glad, hoppas Du också är det :-).

Skolan började med att jag och Lina skulle hålla i idrottslektionen. Vi kom dit och där var kanske runt 20 elever. Helst ville vi (i alla fall jag, men kan tänka mig att Lina tycker detsamma ;-)) ha cirka 10-12 elever. Inte fler. Men som sagt runt 20 stycken. Men två tjejer på gymnasiet skulle också ha en lektion och därför fick de vår tid :-). Men det gjorde inget!

Vi var med på passet och ett pass senare fick vi har vår lektion där det kom tre elever. Haha. Det var väl inte så lyckat. Men vi körde på och efter ett tag dök det upp två till. Efteråt fick vi bra kommentarer av vår idrottslärare. Så skitsamma att det inte kom fler elever ;-).

Tillbaka på skolan gick vi och åt. Jag var jättehungrig efter två pass. Jag satte mig på en plats så att jag kunde se ut till entrédörrarna (väldigt detaljerat idag). När vi nästa var klara ser jag att en klunga vatten kommer i luften och splachas ner på golvet. Sen ser jag två utklädda killar som skulle föreställa tomtar. Den ena tömde en hink full med vatten och den andra hade en vattenpistol i handen och började sprutar runt på skolan. Men de stack snabbare en kvickt. Varför vet jag inte.. För där var ingen lärare.

Jag fattade inte vad de kom ifrån och föresten måste det ha varit mer än en hink för så mycket vatten som där var. Sen går vi ut, jag, Malin, Lina och Maja. Vi ville ju se vad som hände... Vi ser att några killar har vattenkrig men jag tänker inte att de sprutar på någon som inte är med i kriget. Vi ser att några går emot oss men sen överväger de att kasta på någon annan. Så vi trodde det var lugnt.

Men helt plötsligt säger Lina (tror jag att det var) att de omringar oss. Lina, Maja och Malin kommer undan. Eller helt ärligt vet jag inte vad de tog vägen i det ögonblicket men en kille med en hink full med vatten kommer emot mig. Jag börjar gapskrika för jag tänker att då skrämmer jag kankse iväg honom ;-). Men han ställer sig brevid mig och häller halva hinken över mig. Sen kommer en kille till och säger att "bara för att skriker" eller något sånt också skjuter han med sin vattenpistol på mig.

Jahapp. Nu efteråt fattar jag verkligen att det var ganska säkert att om vi gick förbi deras skola (alla var studenter som hade vattenkrig) så skulle vi få vatten på oss. Nu har jag i alla fall fått det vattnet som jag inte fick igår.

Sen på eftermiddagen gjorde jag min speech! Så det betyder att jag är helt klar nu!!! :-). Jag kan inte riktigt fatta det. Men jag har nästan sommarlov nu! Inte ett arbete till!!

Ikväll ska jag på mitt första spinningpass :-). Det ska bli roligt! Oj vad mycket utropstecken det blev (!!!) !!!
Kram till Dig!


Stressigt nu

Hej!

Jag ska strax åka till skolan. Därför får detta bli ett kort inlägg eftersom jag ska hinna ut med Cindy också. Idag ska jag och Lina hålla i en idrottslektion. Det var länge sedan sist. Ungefär exakt ett år om man ska vara petig. Känns lite nervigt. Hoppas det inte blir för många elever ;-). Hehe.

Sen i eftermiddag kan jag bara sitta och snacka. Stackars mig va? Hehe. Eller måste jag tvinga mig själv att göra min speech. Jag får se hur det blir med det. Men måste verkligen skynda mig nu. Vi hörs i eftermiddag och idag slutar jag halv tre :-). Shoohoo!!

Kram

"Vatten vatten bara vanligt vatten"

Idag när jag var på toa i skolan så skulle jag tvätta mina händer. När jag precis ska tvåla in mina händer så sätter jag igång kranen. Men då kommer det inget vatten. Haha. Jag visste inte vad jag skulle göra så jag försökte få bort så mycket tvål som möjligt med ett papper och sen gå ut och säga till en lärare. Det är verkligen så att allt det man har saknar man inte förän det är borta.



Nu har jag varit ute med Cindy. Jag vet inte men jag kan inte riktigt få ro. Jag har en sak kvar i skolan, ett tal på engelska. Jag hade tänkt göra det på torsdag och det känns som att jag inte kan slappna av innan det är klart. Lite jobbigt. Men jag ser det som ett i-landsproblem.

Hejdå :-)


Solig tisdag

Hej!

Ebba jag förstår precis vad du menar :-). Nu är jag hemma igen efter en skoldag med den sista diskussionen föralltid. Känns lite konstigt. Eller, det är ganska mycket som jag tycker är konstigt nu för tiden. Jag märker det när jag ska förklara hur jag känner inför mycket. Så bli ofta svaret att det känns konstigt. Men det gör nog bara det nu när allt känns så konstigt. Jag kan inte fatta att det snart är lov. Vet inte vad som är så svårbegripligt. Men men.

Jag ska strax ut med Cindy för en runda. Är inte ett dugg sugen på det idag. Men jag gör det för hennes skull :-). Kanske lite för min egna också eftersom det faktiskt är skönt att röra på sig!

Kram!


Redo för skola

Härlig dag! Det ser ut att bli lika fint väder idag. Kanske en aning kallare men det gör ingenting för min del. Nu sitter jag på min säng. Är redo att dra iväg till skolan. Känns ganska bra!

Vi hörs i eftermiddag!


1 juni



Jag svarar aldrig på kommentarerna. Ska bli bättre på det :-). Malin det är en blomma som jag kastade i luftet och som jag sen fångade på kort ;-). Emma jag håller med dig om att boken var bra men inte överdrivet. Nu när jag var klar med den så var den inte såå bra om jag tänkte efter. Men man fastnade i den :-). Ebba tack för att du alltid berömmer mina bilder :-).

Nu har jag kollat på "Mamma´s boys". Haha. Det är ganska roligt. Om jag måste erkänna det. Väldigt löjligt. Men underhållande. Det handlar om tre killar som ska välja ut en tjej som de ska gå på dejt med. Ett stort gäng tjejer. Tror de är 30 stycken som bor i ett hus också kommer killarna dit och går på gruppdejter o.s.v. Som sagt löjligt. De går typ bara på utseendet. Ibland blir jag trött att jag tar sig tid till att kolla på skiten ;-).

Jag blev lockad av att äta glass. Så jag gjorde det. Häromdagen när jag gjorde det så fick jag skitont i magen efteråt. Men jag trodde inte att det berodde på glassen. Men tydligen. För nu har smärtan kommit tillbaka. Åå, glass som är så gott :-).


Vi hörs imorgon :-)

Kramar Dig!

Ännu en fin dag



Jag och Cindy var ute för en stund sedan. Allt för att få en så fin blogg som möjligt :-). Jag fick höra att hon hade vägrat gå en promenad med Pappa innan idag så jag hade tänkt göra det nu med henne.




Det tog mig ca 20 kort att ta den här bilden och ändå blev den inget bra. Men man måste misslyckas för att lyckas.


Jag sov med flätor inatt. Några för många. För när jag tog ut dem imorse stod håret åt alla håll. Jag såg ut som ett riktigt troll ;-). Så nästa gång ska jag göra större flätor :-).


Jag vet inte om det finns ett riktigt ord för detta men jag kallar det för gräsavtryck.

Sommar sommar sommar!

Måndag

Nu sitter jag här igen. I hettan. Idag är det den sista "riktiga" måndagen i skolan. Den absolut sista. Känns lite konstigt.  Idag blev jag äntligen klar med "andra världskriget". Lättad, glad och ännu gladare! Jag har även varit på två diskussioner. Så jag har jobbat bra idag. Nu när jag kom hem och hade ätit tänkte jag efter vad jag skulle göra. Innan har det alltid varit att jag borde sätta mig och plugga. Men jag kom på att jag behöver inte plugga. Vilken underbar känsla :-).

Men jag har inte några roliga bilder att lägga in. Få väl se till att bli bättre på det!

Hoppas du njuter av solen!

Kram!

Välkommen juni

God morgon Du, juni och sommaren!

Solen skiner och jag tror att det kommer bli lika fint väder idag som igår. Jag ska ha två diskussioner idag och jag måste byta min flöjttid. Också ska jag måla naglarna innan jag sticker iväg till skolan ;-). Hehe...

Vi hörs i eftermiddag. Jag slutar nog inte förän halv fyra :-(.

Kram


RSS 2.0