Melodifestivalen

Hejsan!

Nu har jag kollat på den sista och bästa Melodifestivals deltävling! Jag tyckte att Agnes hade en ganska bra låt men hennes glädje och energi når inte ut. Star Pilots låt Higher var bäst! Jag röstade på dem! En trallvänlig låt som är här för att stanna. Den påminner ganska mycket om deras hit förra året: (In) the heat of the night! Jag tyckte de var värda en finalplats! Sarahs låt var otroligt vacker.. Hon sjunger så himla fint. De två killarna och Ricky Martin var också ganska bra!

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen, tror att reklamenpausen snart är slut! :-)
Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!

Naglar

Jag är snart känd för att prata om mina naglar.. Men jag måste bara säga en sak. Jag har hittat (på Internet, så jag har inte testat) ett nagellack som ska göra så att naglarna växer snabbare! Jag har testat lösnaglar. Det var snyggt och så men det var jättesvårt att få bort dem och mina naturliga naglar var väldigt små efteråt..! Så detta är kanske något att satsa på. Jag kan ju alltid önska mig det till min födelsedag :-)

Vad ska här stå idag?

Hej!

Jag skrev ju innan att jag var ute och letade skor! Han som jobbade där skrämade nästan iväg oss. Han gick på oss (oss är mig och mamma) direkt när vi kom innanför dörren. Frågade vad vi var ute efter. Sen skulle han visa den ena skon efter den andra! Kändes som att ha ett jagande djur efter sig.. Någon borde säga till honom att man inte ska bete sig så ifall man vill ha kunder!

Jag åt ett äpple innan. (Jag vet att intresseklubben antecknar det där) Haha, nej men det har fastnat en bit i halsen känns det som, jätteobehagligt! Jag vet inte hur jag ska få bort den.. Jag åt en glass, tänkte att det kanske hjälpte. Eller var det bara en bra ursäkt :-) För övrigt är jag sugen på att hitta på något! Just nu ligger jag här men datan framför mig och cirka en meter bort rulla "You, me and Dupree". Det är nog femte gången som jag ser den filmen... haha, jag fattar inte hur jag kan se filmer om och om igen!

Ikväll är det sista deltävlingen. Sara Dawn Finer sägs ha en jättebra låt..! Jag hoppas på Agnes, Anna och Norge tjejen :-)
Föresten igår var det Let´s dance ! Skitroligt! Haha, jag satt och storskrattade ett par gånger ! David är så rolig !

Nu ska jag stänga av filmen, upp och bädda min säng och sen får vi se vad som händer! Puss

Fint väder

Hejsan!

Idag är det lördag. Tänkte igår kväll att om det är fint väder idag så ska jag ut och jogga. Idag när jag vaknade kände jag inte riktigt för att jogga så jag intalade mig själv att det är ju alldeles för kallt för en joggingtur. MEN jag tog mig i kragen och har varit ute på en tur nu! Det var sååå fint nere vid vattnet :-) Nästan helt spegelblankt. Jag har också varit och kollat på skor, men hittade inga!

Nu ska jag vila lite, har ont i magen :-(

GLAAD! :-)

Hejsan!

Det var inte många rader som jag skrev igår, förlåt! Jag slutade halv tre, kom hem, kollade på Tv:en och åt! Sen slängde jag mig på cyklen för att stanna till hos Maja och sedan vidare till Lindab arena! Rögle förlorade med 6-3 och nu är de nere i kvalserien. Synd :-( Men jag kan inte låta bli att skämmas lite för att jag inte blev ledsen över deras förlust. För om de hade vunnit igår och sedan tagit en poäng till så hade de kommit mitt-emellan-slutspelet-och-kvalserien och det betyder att de inte hade spelade förens i höst. Jag gillar att följa deras kamp om att vinna och i så fall så skulle de inte bli mer hockey på flera månader..! Men det blir det nu :-) och jag hoppas verkligen att det blir spännande matcher och att de håller sig kvar! :-) Så, nog om hockey!

Idag är det en rikitig härlig dag! Det är fredag, glada personer runt omkring mig och jag känner mig snygg :-) Kan det blir mycket bättre? Hahha, tror knappast det! Vi har börjat spela kort på rasterna i skolan och jag kan direkt erkänna att jag bara vunnit en enda gång. Men att det börjar klia i fingrarna och jag känner att ett beroende är på väg! Nu är det helg, solen skiner och det luktar vår i luften. Fortfarande en aning kallt men vad gör det? Det är ju trots allt fortfarande februari och det betyder ju vintermånad! MEN på söndag är den efterlängtade våren här. I alla fall enligt månaden...!

Puss och kram

Snart iväg :-)

Hej!

Jag har haft en bra dag i skolan. Nu ska jag på hockey. Så idag blir det inte så mycket bloggande :-(

25/2-2009

Hejsan!

Idag har jag haft min sista hemkunskapslektion för livet! Känns lite vemodigt, haha. Vi lagade mat med 8:orna :-) Kolakakor, någon pannkaksrulle med köttfärssås, hallonsuflé (?) och kanelbullar! När jag kom hem åt jag en macka och kladdkaka med lite glass. Om jag är mätt? Det vill jag lova att jag är :-)

Jag har lite ont i huvudet nu och känner en må-illa-känsla... Min mage värker lite och jaa.. jag tror att det är maten som det beror på. Ikväll ska jag dansa och innan dess så ska jag.. inte göra så mycket!


Bröllop!

Om man går in på aftonbladet.se så är det svårt att undgå att det är kungligt bröllop på gång!
Victoria och Daniel ska gifta sig nästa vår/sommar ! ! !

Hej tisdag!

Idag har jag blivit klar med mitt tredje av fem arbeten i NO! Lättnad :-) Jag hittar fortfarande inte min mobil men Malin har efterlyst den nu på skolan! Hahaha. Idag är det fettisdagen, jag som trodde att den var i söndags... Men det var bra att den var idag för då har jag en anledning till varför jag bakade en kladdkaka.

Jag var hos mina kusiner i söndags och vi kom in på hur man ska få en kladdkaka riktigt kladdig. Jag har testat att ha den inne i några färre minuter än vad det står i receptet men jag har aldrig lyckats..föräns idag! Kusinen sa att man skulle ha samma recept som vanligt fast med sirap..! När jag tog ut kakan ur ugnen så sa jag högt för mig själv "Bättre lycka nästa gång". Men efter att jag och Lina hade varit på en promenad så hade den svalnat och det var så där kletig och god som jag annars bara drömmer om! TACK Oscar :-)

Tänk tänk

Jag hittar inte min jävla mobil (ursäkta språket) men jag blir så trött! På mig själv och mobilen..! Jag vill det bara ska dinga till i huvudet och komma på att däääär har du ju inte tittat Annie. Också kan jag själv minnas hur jag la ner mobilen på det där stället imorse! Men icke så nicke!

Ååå, också hittade jag ingen intressant om panflöjten. Inte för att jag tror att jag kommer hitta något intressant indo om den men det kan ju i alla fall vara något som man tycker är nödvändigt att veta!

Hej så länge


Val äl min mobil vala?

Hejsan!

Nu är det måndag. Sitter här och går igenom bloggarna jag följer! Jag gillar att läsa om andras liv och deras tankar och värderingar! Men jag kan inte riktigt slappna av här framför datorn.. Mina mobil är putsväck och jag har inte en aning vart den kan vara. Jag kommer väl ihåg att jag satte igång den i morse, la ner den i jeansfickan innan jag cyklade iväg.. Men när Maja frågade om en bild i skolan så skulle jag fiska upp mobilen ur byxan men så var den inte där! Jag har tänkt och letat efter den men jag finner den inte någon stannas!

Skolan då? Jo, vi fick reda på hur det hade gått på de nationella proven. Jag är nöjd men inte mer. Ibland blir jag bara så trött på mig själv. Att jag alltid ska ha så höga krav ...! Jag har tillverkat en panflöjt av lite rör och tejp på tekniken! Jag sa även till min lärare idag att de hade lovat mig ett betyg i julas och den fick jag inte betyget som de lovat.. Hon sat att det hade blivit nått fel och att jag ska ha det andra betyget :-) På eftermiddagen hade jag idrott, slutade vid halv fyra och nu sitter jag här!

Nu ska jag se om jag hittar lite historia bakom panflöjten!

Snart vardag igen

God kväll kära du!

Jag ringde till Malin för en stund sedan. Hon har varit på skidresa hela lovet och hem igår! Var så skönt att höra hennes röst. Det som inte var lika roligt var att hon påminde mig att vi får veta hur det gick på det nationella proven imorgon!

Jag har inte tänkt så mycket på att lovet snart är slut. Bara när någon har sagt det, inte alls annars. Jag brukar annars ha så svårt att släppa skolan när jag är ledig. Förr förra sommarlovet kunde jag inte koppla bort skola, på HELA LOVET! Vi var lediga i 10/11 veckor den sommaren så det var ett lååångt lov!

Nu ska jag göra vid mina naglar. De är inte särskilt vackra. Min franska manikyr som jag gjorde i fredags flagnade bort när jag simmade idag! Men jag orkar inte göra en ny så det får bli ett silver/grått lack ikväll!

Imorgon är allt som vanlig. Idrott på eftermiddagen, flöjt på lunchen och underbara vänner :-) JAG SAKNAR DEM!

Hej söndag!

Det har varit en bra dag! Jag och Ebba var först och simmade :-) Sen följde jag med henne hem och nu är jag hemma igen! Ja, ungefär exakt så har min dag sett ut. Nu ska jag ställa in mig på att det är skola i morgon och att det är vanliga rutiner som gäller! Men än är det lov och det är jag tacksam för !

KRAM

Snö



Den här bilden tog jag igår när jag var överlycklig för att det var ljust ute :-)

Världens mode

Jag läser Aftonbladets Sofis blogg ibland. Häromdagen skrev hon om någon "Fashionweek" i New York som är hon är på nu. Där var då en bild på modellerna som skulle visa det kommande hår och make up modet. Småbilder där man endast kunde se ansikte och axlar. Modellerna tittar lite sorgset in i kameran. Nyckelbenen stack ut några centimeter. där är några som ser så undernärda ut att man undrar om de överhuvudtaget kan stå på egna ben. Om hon inte hade skrivit att det var modeller så hade jag trott att det var anorektiker, utan tvekan. Det ser ut som att de precis har kommit in på något rehabiliteringshem så att det kan gå ut där ifrån om några månader och vara friska och krya!  Jag fick nästan tårar i ögonen. Fy fan vilken värld vi lever i ! Om du vill se så gå på aftonbladet.se klicka vidare till Sofis mode och hennes blogg, sedan klickar du på inlägget "Hår & make".

God morgon

Hej!

Igår var jag som sagt på släktkalas. Vi kollade såklart på Melodifestivalen :-) och även denna vecka gick rätt artister vidare. Mollys låt var en aning seg men hon är otroligt duktig! Sen kollade vi på en video sen 1990! 18 nästan 19 år sedan (det var i april)! Det var jätteroligt att se, haha! Alla var så unga. Jag också för den delen.. väldigt ung :-)

Snart ska jag och Ebba till badhuset och bada :-) 40 längder står på schemat och sen ett varm bubbelbad!

Ojj, som det snöade inatt. När vi kom hem vart jag helt överlycklig. Det var ju hur ljust som helst fast klockan var halv tolv! Underbart :-) Så jag stannade ute en stund innan det var läggdax :-)

HEJDÅ

Haha



Detta var kanske inte så mycket att bjuda på i bildernas väg men den påminner mig om sommarn. Kanske för att det är min sommaklänning! :-) och där kom även en härlig smilis !

Hej igen :-)

Det här med smilisar har inte gått vägen. Eller jo, det beror ju såklart på hur man räknar. Men jag och malin har pratat innan om att man inte borde använda så mycket smilisar men jag har inte lyckats med att inte göra det ::--))
Nu har jag varit på promenad med vovven och Mamma! Jag har lite ont i huvudet men hoppas att det snart släppet! För övrigt är det bra :-) Ännu en helg kvar tills skolan börjar och det glädjer mig!

Jag har städat på mitt rum och även min gadrob (stavas det så?)! Om en stund ska jag fixa till mig, byta om (sitter just nu i träningskläder, en våt strumpa (hade joggingskor på mig och det läckte in snö)) och duscha! Ska se om jag kan lägga in lite bilder här snart.. bloggen blir så mycket mer levande då. Men det har jag väl redan sagt ett antal gånger? Hihi

Helg

God morgon!

Jag har nyss ätit frukost! Eftersom det är lördag så festade jag till det med O´boy! Men det skulle jag inte ha gjort. Jag vet alltid innan jag dricker det hur det kommer kännas efteråt. Men jag envisas alltid med att dricka det! Aj, nu har jag ont i magen..! I alla fall, nu sitter jag och kollar på Eva & Adam. Hahha, det är faktiskt roligt. När jag var liten och kollade på det så fattade jag aldrig vad dem pratade om... Men nu så :-) Annars så ska jag städa på mitt rum..! För något år sedan så hade jag jublat men nu så är det inte samma melodi!! Ikväll ska vi fira min lilla mormor med kusinerna :-) Också är det Melodifestivalen..det får man ju inte missa..! Hoppas att det går bra för Molly, det hade varit roligt :-) Sen så är ju snygg-Martin också med ! :-D

Ha en trevlig helg! KRAM


Leeeeet´s dance

Snart ska jag slå på 4:an och vi ska kolla på Let´s dance! :-) Friskis gick bra. Kände mig lite trött redan när jag kom och nu är jag ännu tröttare! Två vänner kommer hem imorgon från en skidresa och jag längtar efter dem! <3

Men som sagt, Let´s dance nu! Ha en trevlig kväll, vi hörs imorgon!


Skridskor!

Hej! Nu är jag hemma efter en eftermiddag på sjön..! Bokstavligt talat på sjön. Där fick jag till det va? ;-)
Det gick sådär till att börja med. Lite irritation i kroppen redan när vi kom dit, var arg på mig själv för att jag inte bara släpper rädslan och kör och skridskorna var stela..! Men efter en bulle och lite varm choklad så gick det bättre! Med en klubba i handen så åkte jag mycket bättre än när vi kom! Men jag är fortfarande rädd att trilla baklänges. Jätteobehaglig känsla tycker jag.. framlänges är mer ok ! Men jag trillade aldrig, var för försiktig till att lyckas med det :-)
Nu är träningskläderna på och vattenflaskan fylld, bara till att ge sig iväg i detta snöiga väder ! Friskis härnäst :-)

Hörs senare!

Vid havet



Vid havet i fredags! Cindy kommer springande med en pinne i munnen !

Kanskena borta

Jättekonstigt. När jag gapar så får jag ont i huvdet. Hörs ju helknäppt och det är precis vad det är. Men idag gör det inte alls lika ont som igår..! Nu är kanskena borta. Jag behövde inte gå en promenad med Cindy idag. Men vi ska åka skridskor.. Fast Lina varande mig att det är fullt med snö på sjöarna.. Jag såg faktiskt det i tidningen idag, Lina hörde du: tidningen! Så vi får väl se om det går att åka. Ikväll ska jag på Friskis med Maja och eventuellt Lina :-) Sen blir det tacos och Let´s dance. Allt står rätt till :-)

Fredag idag!

Hej!

Det känns så skönt att ha lov, det ska gudarna veta :-) Idag ska jag kankse åka skridskor på en sjööö! Kanske att jag ska ut och gå med Cindy och kankse att jag ska träna på ikväll! Men som sagt kankse var ordet. Nu ska jag hoppa i duschen och fixa till mig liten !

KRAM

Fett bra dag!

Hej!

Denna dagen har varit näst intill perfekt! Först hämtade Farmor och Kusin mig. Vi gick på stan och åt bakad potatis! Sen åkte vi hem till Farmor & Farfar, fikade, spelade spel, myste, kollade på film och kusinen och jag var ute i backen. Vi åkte dock inte skidor som det kanske låter som. Nej då, pulka eller närmare bestämt snowracer får räcka. Det hade varit lite jobbigt att åka skidor när där inte finns någon lift. Men kusinen sa att vi borde säga till dem som hyr backen att de ska skaffa en sittlift. När jag kom hem stod TV:en på och det är Rögle mot Modo ikväll. Just nu är det i tredje perioden och det står 5 - 1 till Rögle! Skitbra! :-) Jag har fått ett sms idag från H&M..! Mina kläder har kommit! :-) De skulle komma nästa vecka och med lite tjat så har vi hämtat dem! Sist jag beställde där ifrån så var den ena varan i "fel" material, den andra var för stor etc. ! MEN allt passade perfekt och gissa om jag är glad!

Många häliga kramar från mig <3

Många femmor!

Hej! När man är på små turer själv (utan någon vuxen) så lär man sig ett och annat. Till exempel att man inte ska mata in för mycket sedlar i biljettautomaten. Jag ska inte lägga in en hundra lapp nån mer gång. Det kommer ju ut massa växel i 5:or.. Hahha, hur många som helst!

Idag ska jag träffa släkten, alltså inte hela släkten men min kusin som snart fyller år och farmor! Vi ska gå på stan och leta efter en sommarjacka till den blivande 5 åringen :-) Sen följer jag med dem till landet..!

Hörs senare!

Djävulen bär Prada, fett va?

Nu sitter jag här med datorn i knät, benen känns slöa och på TV:en går "Djävulen bär Prada". Ikväll var det roligt på dansen! Känns så bra att det kändes kul :-) Nu är jag trött och ska se på filmen. Jag har ju redan sett den ett par gånger men jag kollar ju filmer om och om igen. Där också själet till varför jag inte har sett så många! :-)

Godnatt!

Mysig dag

Hej alla där ute i detta vinterväder!

Jag och kusinen har varit i stan idag :-) Vi tog tåget och allt och jag är en gnutta stolt att vi klarade det! (jag har alltid varit väligt försiktig av mig när det gäller sånt. För två/tre år sedan hade jag inte åkt buss med en kompis och det säger ju ändå rätt mycket!) Vi fikade på ett 80-tals café och shoppade kläder. På tåget hem så tror jag att vi hamnade i "den tysta vagnen". Men det märkte vi inte för ens efter en stund...!

Jag ska kolla på upp om det är dans ikväll också ska jag kolla på Eva & Adam, haha!
Puss!

Kväll

Åå (läs det glatt) !

Internet funkar så där snabbt och enkelt! Det gillar jag verkligen ! :-) Då behöver jag inte tänka efter så mycket vilken sida jag ska gå in på utan då är det lixom ok att skriva fel ! Nu ska jag lägga fram lite saker som jag ska ha med mig imorgon och då menar jag typ plånboken, väskan och mig själv! Haha, så om det vara så mycket saker vet jag inte! Nej men jag gillar att ha koll på grejor! Jag vill ha allt planerat, fixat och klart :-)

Snart så ska jag slita mig!

Puss och godnatt


Skratt på gymmet

Nu är jag hemma igen från gymmet! Känns lite konstigt att vara där. Jag har lite svårt att se mig själv på ett gym. När vi satt där på en matta och stretchade så kom en kille (30 år eller nått) för att göra sit-ups på en pilatesboll! Inte för att det såg särskilt roligt ut men jag kunde inte hålla mig för skratt. När jag började skratta så gjorde ju Maja också det så vi fick lämna den där mattan... Kändes så fel för han trodde säkert att vi skrattade åt honom. Men vi gjorde ju inte det! Det var säkert för att jag var trött! Sen när vi hade hämtat våra jackor och väskor och gick förbi honom så kollade eller han på oss..! Usch, det var inte roligt! Jag hatar verkligen att skratta när jag inte borde göra det. Men när man sitter där och kollar på varandra och man hör folk runt omkring stönar för att de tar i så, så är det så sjukt svårt att låta bli! Jag får nog träna på det där..!

Nu har jag ringt min kusin och vi har bestämt att vi ska åka på en lite shoppingrunda imorgon och fika på ett mysigt café :-)


LOV!

Ett glatt hej ska du läsa detta hej: Hej!

Jag har äntligen lov och det är så otroligt skönt! Jag har arbetat som in i idag och känner mig nöjd :-)
Jag har lite huvudvärk men hoppas att den släpper när jag gymmar som jag ska göra om knappt en timme!
Fy vad glad jag är och vädret är så himla fint!

LOOOOOV!


Min kvällelikvällkväll

Godkväll!

När jag var liten, eller ja, för si så där fem år sedan så tyckte jag så mycket om Lili sakerna, tvålar, plåster, badkulor, läppglans m.m.  Läppglanset hette typ "Läppeliläppglans". Så jag tror jag har fått det där ifrån... kvällelikvällkväll.

Nu känner jag att tröttheten börjar komma. Friskis passet var roligt men en aning mycket folk ! Fler än 80 personer i en och samma lokal..! Jag har slappat framför tven en stund och kollat på "Familjen Annorlunda". Tänk så bra de måste kunna planera hit och dit för minsta lilla. Jag beundrar dem att de klarar av det! Tänk om jag har sju barn om 15 år! Haha, jag skrattar nästan åt tanken men tänk om jag kommer ha det. Finns inte så stor chans (eller risk beror på hur man ser på det) men jag tror inte att jag vill ha SÅ många!

Nu ska jag äta ett äpple för det är jag sugen på :-)


Hej en gång till

Hej!

Nu har jag varit i skolan och pluggat NO! Imorgon ska jag dit igen och sen ska jag hålla lov och det ska bli så himla skönt ! Fast det har jag väl redan sagt ett par gånger :-) Nu ska jag till Friskis och svettas ! Sen när jag kommer hem ska jag plugga lite till...! Sen får det vara nog! Måste ut med vovven nu, mammas order!

Smycken



Kände för att lägga in en bild.. Men jag hittade ingen som passade så det fick bli den här.. Den vita droppen kan vara min tand och hjärtat min kärlek till skolan...!

Hos tandläkaren(hygienisten)

Heej!

Ny vecka och jag gillar måndagar mer än söndagar! Jag är nyss hemkommen ifrån tandläkaren och det var felfritt :-)
En himla lättnad. Nästa gång som jag ska dit är om 1,5 år! Om det inte händer något vill säga men det får jag hoppas att det inte gör!

- Dricker du läsk? frågade tandläkaren ..eller det var en tandhygienist men men!
- På helgerna ibland svarade jag.
- Bra! Dricker du jucie? frågade hon
- Ja, nästan varje morgon
- Det är inte så bra för emaljen..! 
 
Man kan ta det som att hon var sur men det var hon inte..! Hon sa faktiskt att jag fick dricka jucie men att jag skulle känna till det där! Jag vill inte dricka mjölk (jag får ont i magen) eller vatten på morgonen.. tråkigt värre! Haha, nej men jag ska kila nu och ta mig ett riktigt stort glas jucie!

Nej men jag ska plugga lite nu! Klockan halv ett ska jag vara í skolan!

Godnatt

Jag är öm i tandköttet och på tungan. Jag har borstat tänder i elva minuter. Jag vill inte höra av någon tandmänniska i morgon att jag har missat att borta här och där. Nej, felfritt ska det vara ! Nu har huvudvärken och magontet släppt. Jag ska snart gå och lägga mig för att gå upp klockan åtta i morgon.

Sov så gott! Hörs i morgon efter skolan eller innan tandläkarbesöket..!


Min söndag

Hejsan kvällen den söndagen den 15:e februari 2009!

Jag har mått jätteskumt hela eftermiddagen. Illamående, ont i huvudet och i magen. Fast nu mår jag lite bättre :-)
Jag har kollat en stund på "Alla älskar Alice" och vi har köpt Guitar Hero idag! Jag spelade en stund hem med det men jag fick så himla ont i huvudet så jag fick lägga av ! Jag gick en liten promenad men huvudetvärken släppte inte. Efter att vi ätit så gick den nästan över så då satte jag mig och spelade lite gitarr!
Det är inte jättelätt men jag lär mig säkert efter hand :-)

Imorgon ska jag till tandläkaren klockan 10.. Blää, sånt gillar jag inte. Hoppas att jag inte har något hål. Det har jag aldrig haft och vill aldrig ha det heller! Eftermiddagen ska jag spendera i skolan..!
Nu ska jag se vad som går på tv!
KRAM


Skoltrött

Ny duschad sitter jag här nu. Dansen gick bra idag men det var lite långtråkigt måste jag erkänna! Nu ska jag sätta på Måns låt och bädda min säng. Sen ska jag sätta igång en film tror jag, göra vid mina naglar och plugga lite engelska. Jag skrev för några inlägg sen att jag ska gå i skolan måndag och tisdag. Jag har bestämt mig för att plugga fram tills tisdag (här hemma alltså) och sen ska jag unna mig en riktigt gott lov! :-) För det tycker jag att jag är värd. Det har varit så mycket i skolan nu och jag kan inte riktigt slappna av när det är så mycket att göra. Förutom alla arbeten som ska göras och lämnas in så har det varit Nationella prov också! Jag känner mig ganska skoltrött och har inte någon lust alls att plugga.. Men jag tar tag i det nu fram tills på tisdag sen skiter jag i att gå i nian :-)

Söndag

Godmorgon!

Nu är söndagen här. Den dag som jag inte tycker om lika mycket som de andra. Den brukar vara så seg så seg! Men oj vilken bra inställning jag har idag då! Haha..! Snart ska jag dansa och sen ska jag komma hem här igen och vara gladare än gladast! :-) Hej

Måns måns måns

Gissa vad jag ska säga? Jo, just det ! Måns måns måns jag säger bara MÅNS! Han gick till Final och det var helt rätt :-)
I´m still standing for Hope and Glory..na na nanana!

Måns måns måns !

Förlorade

Hej!

Det har varit en trevlig eftermiddag med Lina och Maja. Men ack så gick det inte så bra för laget! :-( De förlorade med 4-1! Aja, vad är det man säger? Bättre lycka nästa gång. Fast den körde jag med häromdagen.

Nu ska jag titta på Melodifestivalen ! Hoppas Måns är bäääst! :-)

Ps: Idag har jag inte ätit godis på 1,5 månader! Fett va?

I-landsproblem

Hej igen!

Nu har jag kommit hem från stan och har just ätit lite :-) Klockan halv tre ska vi (jag, Lina och Maja) mötas utanför arenan..! De tycker att man ska vara där när de öppnar så det är bara till att hänga på! Det är så svårt att klä sig när man ska stå där i klacken. Man kan inte ha för mycket på sig men inte för lite heller eftersom jag ska cykla dit och det är -3! I-landsproblem i högsta grad..!

Hörs igen efter hockeyn!

Alla Hjärtans Dag & Hockey!

Glad Alla Hjärtans Dag du! <3

Ebba var här igår och vi kollade på Let´s dance. Vi tyckte att det var rätt att Kitty fick lämna ! Vi kollade även på en film som jag aldrig har sett innan. Den var bra :-) Tror den hette "Rosa- The Movie".

Men idag är det som sagt Alla Hjärtans Dag och vad passar inte bättre då än att gå på hockey? Där finns han med stort H kanske?! Hehe, man kan ju alltid drömma :-) Nu ska jag till stan och.. ja, jag vet inte riktigt vad jag ska göra där men jag får väl se :-) Ha en riktigt bra och mysig dag i detta fina väder som Skåne bjuder på !

Rolig kväll!



Jag har skrattat så många gånger åt den här bilden! Cindy ser ganska ihop tryckt ut! Haha..! Ebba ringde för en stund sedan och frågade om vi kunde träffas ikväll! :-) Det ville jag gärna så hon kommer strax! Vi ska kolla på Let´s fjäms och lite sånt :-) Imorgon är det Alla Hjärtans Dag! Men jag har inte köpt något till någon..! Man kan väl visa sin kärlek på annat sätt.. ! Det tycker jag. Man behöver ju inte visa sin uppskattning genom att köpa något! Vi får väl se om jag kan klura ut något annat :-)

Trevlig fredag!

Skit också

Jag skulle ju skriva att "Detta är mitt 200:e inlägg" men jag råkade visst glömma det helt! Nu har jag och min käre bror varit ute med Cindy! Vi gick till havet och gissa om det var vackert? Blåste inte alls mycket och solen stod på :-) Det gör mig lycklig!

Ikväll är det Let´s dance! Skrev inte det innan men jag skulle bara visa att jag var kry och kom ihåg det :-) Fett va?
Hoppas att Laila är riktigt bra ikväll, som hon var förra veckan men då fick hon låga poäng för det hon gjort tycker jag ! Vilken orättvisa det finns i världen..! Fast det var kanske inte ett så stort problem.! Nu ska jag få bort min huvudvärk som kryper sig fram. Hur får man bort den då? Bland det sämsta är nog att sitta framför datorn..! Så hej på ett tag !


Frisyr



Ville bara visa vad jag gjorde igår! Haha, nej men jag tyckte det blev fint :-) Men sen fick jag så fruktansvärt ont i hårbotten! Kan det beror på att jag flätade håret? Låter lite skumt..!

Strumpor i lager (sängen)



Nej jag lyckades inte den här gången att ladda upp mer än en! Men vad är det man säger: Bättre lycka nästa gång!
Jag skrev ju innan att jag skulle städa idag. Det har jag gjort också :-) Jag bytade lakan och örngott och sånt gott i min säng! Jag brukar alltid ha på mig strumpor när jag går och lägger mig och ibland känner jag efter en stund att jag blir varm om fötterna. Så då tar ju jag såklart av mig strumporna...! Alla dessa låg under täcket längst ner vid sänggavlen!

Ledig!



"Solen skiner, snön är perfekt och åkningen börjar fungera men magen är tom. På 120 sekunder värmen jag en Billys pan pizza". När vi var i Sälen (jag och min familj och våra kusiners familj) för ett antal år sedan så satt jag där i sittliften och kollade ut över backen. Jag var i så gammal då att jag kollade efter killar men tillräcklig för att kolla på reklamskyltar. Så jag matade in den här reklamen i huvudet och kom ihåg den. Kanske inte jättenödvändigt men jag tyckte att det var roligt :-) Jag tyckte att texten passade så bra idag. Eller alltså solen skiner och snön är perfekt. Fast här ligger inte jättemycket snö på marken men lite grand så att det ser mysigt ut och jag börjar faktiskt bli lite hungrig. Men jag vet inte om jag är så sugen på en Billys...! Den ser så fettig ut! Hehe, men jag ska inte sitta och prata skit om pizzor. Det kommer man inte särskilt långt på. Jag vill lägga in flera bilder på samma inlägg men jag har inte lyckats klura ut hur man gör..Eller jag har inte försökt än men jag ska se vad jag kan fixa!


Fredagen den 13:e

Hej!

Idag är jag ledig! Så himlens skönt :-) Jag ska snart duscha sen ska jag städa och kanske träna! Det är fredagen den 13:e.. hoppas inget otäckt händer! Men om jag tänker att det kommer hända så händer det och tvärtom. Jag tycker det är ganska mysigt att vara ledig och inte veta vad jag ska göra. En behaglig känsla.

Hörs lite senare!

Lovlovlov

Lov, det är lov nu! Riktigt härligt ! Idag var det ett bas-pass på Friskis och jag trodde inte att det skulle vara jobbigt. Men jag ångrar vad jag tänkt, för det vara lika jobbigt som ett medelpass! Efter det åkte vi till ishallen och åkte skridskor! :-) Jag trillade två gånger men ingen "riktig" gång. Nu är det lov. Jag ska gå två dagar, måndag och tisdag! Så det känns inte riktigt som lov men jag får väl intala mig själv att jag har det!

Hejdå :-)

Hej denna dag!

Hejsan!

Idag känner jag mig bra! Nu har förkyldning släpp nästan helt! Jag skulle ju ha sovmorgon idag, men jag vaknade ändå klockan åtta. Om en och en halv timme ska jag vara på friskis så jag kan ta det lugnt! Tänkte gå upp och fixa till lite på mitt rum.

Hörs sen

Gladare



Jag känner mig gladare idag! Min depp-period är kanske snart över! ! Imorgon har jag i alla fall sovmorgon till elva! (Det existerar aldrig sådant på min skola, eftersom det är skolans policy eller nått) så det känns så himla skönt! Trevlig onsdag!

Hej onsdag!

Hej onsdag!

Idag var det sista nationella svenska provet, muntligt! Gick bra tror jag :-) Ingen får veta hur det har gått för en själv förän alla är rättade. Eftersom det går ca tre hundra tusen nior på vår skola så lär det ta ett tag, fast vi vara kanske bara runt sjuttio...! Lina och Maja satt och pratade om björnar innan idag och sen kommer det in på samtalsämnet älgar! Då säger Lina

- Men Annie, du och jag har ju sett en älg en gång.
- Ja, det har vi!
- Det var på Skåneleden
- Ja, det var väl med klassen när vi gick i trean? säger jag.
- Ja, det var det
- Var inte din pappa med på den "resan"? frågar jag Lina
- Jo, det var han, svarar hon
- Det kommer jag ihåg för stod han framför mig

Lina faller (faller?) i skratt!

Jag ska dansa halv åttan, tills dess har jag inga som helst planer!

Gymmeligymgym

Hej kalla tisdag! Om jag hade skrivit för några timmar sen så hade jag sagt att detta har varit en helt vanlig dag. Men det kan jag inte säga längre, eller kan kan jag alltid men då ljuger jag. Jag, Kompis, Mamma och hennes mamma har varit på gymmet! För mig och Kompis var det första gången. Kändes lite konstigt att vara där och kämpa och samtidigt kolla på när andra satt där och rynkade näsan och bet ihop tänderna! Men det var roligt :-) När jag satt där och vid olika maskiner så tänkte jag på vad andra tänkte på... Om de är där för att de tycker det är roligt, för att må bra, för att förbränna en bilring eller få lite kulor på armarna? Jag kom fram till att de äldre är nog där för att förbränna fett och de yngre (killar) för att få muskler! Sen finns där nog någon som gör det för att det är roligt! Många är nog också där för att de mår bra av det :-) När vi skulle hem så kände jag mig inte ett dugg trött men nu så känner jag i armarna när jag sitter här och skriver. Jag får en behaglig känsla efter att jag har tränat och även om jag kan klaga dagen efter på att jag har träningsvärk så tycker jag ändå om det :-) Det är ju bara ett bevis på att jag har kämpat!

Hörs !

Att älska sig själv

Det är inte alltid att älska sig själv, det tror jag att vi alla vet och har erfarenheter av. Men att försöka att inte se på sig själv med kritiska ögon alltid och att acceptera sitt utsénde är viktigt. För vad kan jag göra? Jo, visst jag kan lägga mig under kniven och förändra mitt utseénde. Men vill jag verkligen det? Svaret för mig är givet, jag skulle aldrig i hela mitt liv vilja förändra min kropp genom operationer. Det är inte Annie att göra så. Jag tycker att det är hemskt att se hur osäkra många är. Jag ska inte säga att inte jag är det, för det är jag i vissa lägen men jag försöker verkligen. Ibland så tror jag  på mig själv och ibland så faller jag, precis som alla andra gör mer eller mindre ! Tänk om alla skulle ha bättre självförtroende och självkänsla. Om alla skulle kunna vara sig själva, sluta tveka och veta att man duger som man är. Vilken gladare värld vi skulle leva i då!

Tänk på hur fin du är!

Depp

Jag känner mig så deppig. Jag måste bara få skriva av mig lite..! Jag har inte så mycket lust till någonting just nu. Det känns som att jag har så mycket i skolan och det gör så att jag inte kan slappna av ordenligt när jag är ledig, det är kallt, jag är blek också är det bråk. Om man nu kan kalla det för bråk..! Ååå, snälla snälla Annie kom i positiva tankar igen! Men man ska få vara deppig. Men jag har inte känt mig så här på länge! Det är också att jag har kommit på mig själv att jag är deppig. Många gånger så tänker jag kanske inte på det när jag väl är i "hålan". Utan jag märker det efteråt.

Depp hit och depp dit, idag känns det såhär. Jag kommer snart på nya banor..!


Hallå!

Ny vecka, ny dag, nytt liv.. Inte riktigt men nya tag :-) Idag gick jag i skolan från 8.15 till 14.30. Vi slutar (alla elever på skolan) klockan halv tre måndag, tisdag och onsdag! Fast på onsdag ska jag ha nationellt prov, i svenska. Det är muntligt och jag vet inte rikitigt vad det går ut på men det blir säkert bra ! I eftermiddag har Malin och jag varit vid havet och havet är verkligen frihet! Det blåste lite grann, så det var lite kyligt men ändå kul :-) Nu har Malin gått eller bokstavligt talat så har hon cyklat iväg med min cykel.. Fast jag hon kommer snart tillbaka och lämnar den :-)

Hoppas den här veckan blir riktigt bra!
Hej så länge !


Dans och kusin

Då var det söndag och en ny vecka står framför en! Denna veckan (eller alltså den kommande veckan) går jag bara fyra dagar i skolan varav en bara består av friskispass och skridskoåkning! Härligt :-) Sen är det looov! Jag får se om jag ska gå någon dag i skolan på lovet!

Men ännu är det inte vecka 7 utan slutet på vecka 6 och jag måste skynda mig till dansen som börjar om exakt 14 minuter! Sen kommer min kusin med mig hem :-)

Trevlig söndag!


Shopping och Melodifestival

Hej denna lördag kväll!

Har sagt till mamma nu i veckan att jag vill åka och shoppa! Hon har inte varit jättepositiv till mitt förslag men ibland för hon sköna infall som idag :-) Så vi var i väg och jag hittade tre klänningar/tunikor och ett linne! Jag är inte den som brukar hitta så där mycket på en gång ! Men idag så var det kanske min shoppingdag eller nått! Jag är i alla fall glad :-)

Nu ikväll har vi kollat på Melodifestivalen! Jag tyckte att helt rätt bidrag gick till Final! När Andreas Lundstedt satt och pussade på en av tjejerna i hans gängs hand så skulle jag kommentera att han inte borde göra det eftersom han har HIV men jag sa att han hade HV71! Oppps, någonting i min gärna kopplades fel! Kan vara för att jag kommenterade innan på hockeyn att det var Stefan Liv som stod i målet och att jag var lite stolt över att veta att han spelar i HV71...!
Man tänker det ena men man säger det andra!

Trevlig lördagkväll !


Fredag

Hej!

Känns så skönt med helg! Min förkyldning börjar att släppa och ikväll är det Let´s dance, små saker kan förgylla livet :-)
Jag började på ett matteprov idag.. som jag skrev igår. Om jag hade gått på en "vanlig" skola så hade jag haft 80 minuter på mig. Men på min skola får man ingen begränsningstid ... utan jag började vid halv två tror jag och slutade kvart över.. Hann inte klart hela så jag ska fortsätta på måndag. Ibland förstår jag inte på mig min skolas regler!

Lina har varit här i eftermiddag men gick precis hem. Nu ska jag sitta här en stund till, kanske hjälpa till med maten och sen blir det ju fyran på teven som gäller :-)

Trevlig helg

Heja Sverige

Det var en fågel som viskade i mitt öra innan idag att Sverige ska möta Ryssland ikväll i hockey! Kan du gissa vad jag hör för ljud från tven? Just det, kommentatorna (?) som babblar på! Jag ska se hur det går för Sverige.. Hoppas att vi vinner! :-) Jag tycker det är roligt att kolla på hockey på tven om det är ett lag som intresserar mig, annars får det va ! Handboll är också roligt ! Fotboll med, fast det var länge sen jag kollade på fotboll!

Fick precis ett sms och jag blir påmind om att jag borde kanske gå och lägga mig snart.. Det hade jag nästan glömt. För mig känns det som helg imorgon, eftersom då är det ju inga nationella prov :-) Tyska på förrmiddagen och kanske ett matteprov efter lunch ! Jag måste också ta bort mitt smink och borsta tänderna. Fy vad gött det hade varit att vara kille ibland. Att inte behöva sminka sig på morgonen och ta bort det på kvällen.. Det är lixom nästan en regel att tjejer måste sminka sig. Killar behöver inte heller ha kjol eller mens... Jag gillar att sminka mig och klä mig i kjol men det är ju fett mycket bekvämare att inte ha smink och byta ut kjolen till ett par byxor. Lite synd är det alltid om oss tjejer :-) Nej, men seriöst jag skulle inte vilja vara en kille.. Jag trivs som tjej !

Jag ska hälsa från Malin! Hon glömde skriva i sin blogg ikväll, eller hon orkade inte .. Fast riktigt så mycket skulle jag kanske inte hälsa! :-)

Mamma och Pappa sa att hockeyn var slut nu..
Men kan du gissa vem som vann?
Jo, det var vi, SVERIGE!
FETT GÖTT!
Nej nu måste jag bege mig!
Hörs imorgon vännen!

:-)

Nu har jag lagt över bilder från kameran! Jag har tagit jättelite bilder i januari. På sommaren tar jag betydligt mer..Nu ska jag se "Du är vad du äter".. i så fall är jag en riskaka nu :-) (Den var till Malin)

Till dig Malin

:) :( :-) :-( ;-) ;-( =) =(

Malin och jag har diskuterat om man ska använda smilisar eller inte.. Vi kom fram till att vi inte vill ha för mååånga men jag har lite svårt för att sluta! (I-landsproblem, tack jag vet)


Mattelimattmatt

Hejsan! Jag är en plugghäst och heter Annie :-) Nej men jag har faktiskt jobbat med matte nu. Eller jag ska inte säga faktiskt för då hörs det som att jag aldrig pluggar och det är ju inte sant :-) Snart ska jag kolla på "Du är vad du äter". Du får säga vad man vill om det programmet men jag tycker om det ! Annars då? Jo, jag sitter här framför datan med mobilen på skirvbordet. Den piper till lite då och då och jag får ganska oseriösa sms av två levande varelser ! Men jag trivs med det, datan, jag, Anna Skipper och två oseriösa kompisar som tänker på mig !

Oj, vad flummigt detta blev. Bäst jag avslutar snart... så att jag inte går över styr (säger man så?) Ha det så bra, vi hörs imorgon. Då är det fredag och det gillar jag, fredagar är bäst! (peppar peppar) !

Fiskvård



Jag och en kompis hade träslöjd förra året (jag vet att det var intressant för dig att höra) och där satt vi och pratade.. När hon skulle säga Friskvård så råkade hon säga fiskvård.. Därav namnet till denna lille filur som jag skapade där :-)

Strax så

Jag ska byta dator! Så att jag kan lägga in någon bild här :-)
Snart tillbaka!

Hej igen (efter ca två minuter)

På vår skola har vi aldrig sovmorgon. När jag säger aldrig så menar jag att vi har det ungefär en gång om året! Men idag fick jag veta att nästa torsdag börjar vi inte förän klockan elva! Gött, fett gött! Då kan man ju vara uppe länge på onsdagskvällen! På torsdagen ska vi vara på Friskis vid elva och sen vid två tider (eller nått sånt) ska vi vara på Ishallen och åka/trilla på isen! :-) Hur gött som helst !

Jag sa ju det: jag är en positiv människa! Äntligen kommer den egenskapen fram även här på bloggen !!

Ett svar

Svar till dig kusinen :

Filmen som jag ska se (även om den inte går på bio här) heter "I taket lyser stjärnorna". Men eftersom den inte går här i vår lilla stad så lyser det inga stjärnor i taket här idag hos mig..!

Livet fortsätter

Hej! Jag är klar med provet och jag lever :-) Idag är jag mycket gladare än på länge. Det känns som en stor klump från magen har försvunnit. Efter provet så satt jag där och funderade vad som händer nu, provet är skriver och inlämnat och livet fortsätter ju! Jag hade inte haft en tanke om vad jag skulle göra efter klockan 11.10 idag :-)

Skriver lite senare! <3


I taket lyser inga stjärnor hos mig..!

Godkväll!

Nu är klockan sex och det är mörkt utanför! Jag längtar till det är vår, då man kan ha en kofta, ett linne och ett par jeans på sig utan att frysa, att jag och några vänner har åkt till någon gågata för att shoppa en hel dag, solen strålar, alla är på jättebra humör och vi hittar massor av snygga plagg och andra roliga saker :-) När vi sitter där på ett café och har jobbat ifatt allting i skolan! och bara njuter av det goda som livet bjuder på! Det längtar jag jättemycket till :-)

Jag ska se till att en sådan dag blir fixad lite längre fram i vår! Jag gillar att sätta upp sådana mål om man kan kalla det för mål.. Då blir vardagen roligare. Jag gillar att ha resor inplanerade. Visst det är skit roligt att vara på en resa, verkligen ! Men det är nästan ännu bättre att få längta till resan! Tiden innan man reser, den är bra den.. Tyvärr finns det ingen resa inskirven i min kalender just nu.. Eller jag har ju ingen kalender men du fattar poängen va? ;-) Det behöver ju inte vara en resa, bara det är något! Som till exempel en kväll på bion med vännerna.. Men den där "I taket lyser stjärnorna" går inte på bio..! Inte här i denna håla just nu i alla fall :-( Ibland skulle jag vilja bo i Stockholm, då hade detta problem inte funnits!


Pannkakasbakning

Hejsan!

Sist jag bakade pannkakor här hemma var 2003 med mormor tror jag. Jag kan i alla fall inte minnas att jag har gjort det sedan dess! Men nu så :-) Jag blev så sugen på pannkakor så jag och min bror står här i köket nu och fixar! Har sagt till pappa att köpa hem jordgubbssylt ! Gott!

Hej så länge!

Snöar

Det snöar ! Känns lite konstigt.. Jag som har gått och väntat på våren.. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det ju! :-) Det tror jag på! Jag måste snart ta mig ut i detta yrväder för Cindys skull. Hon behöver komma ut !
Sen ska jag fortsätta med matten, men jag fastnade innan så jag gav upp för en stund. Sitter här i soffan, datorn värmer mina ben och jag har kontakt med vännerna via sms. Johanna bad mig precis ringa henne så... det ska jag ta och göra.. Har hört att det har hänt en liten olycka på hemkunskapen..!

Glad

Nu är jag glad! Jag är det, jag är glad! Även om jag mår så här halvt så är jag glad! Jag ska inte gå och oroa mig för ett prov. Jag ska inte tänka att det är ett prov utan bara skriva på. Jag pratar om min uppsats som jag ska skriva imorgon! Jag ska skita i att oroa mig.. Vad finns det för mening att göra det? Jag ska göra mitt bästa.. och bara skriva ! Det kommer bli bra :-)

Jag har alltid gått och oroat mig för så mycket, livet igenom. Tänk om det händer eller tänk om det inte händer? Ibland när jag går och lägger mig så tänker jag igenom dagen, hur den har varit. Så kommer jag på en sak som inte var så bra.. men som inte var någon fara, det var ingenting att oroa sig för. Tänk om jag hade vetat kvällen innan en ledtråd till vad som kommer hända under morgondagen?! Då hade jag oroat mig så in i bängen men heeelt i onödan.. ! Peppar peppar ta i trä att det inte händer något hemskt imorgon bara för att jag "sa" så !

Onsdag - sjuk

Onsdag!

Hej, klockan är strax halv tio. Jag vaknade vid halv åtta, mår sådär. Är förkyld och lite varm, men jag hoppas att jag inte har feber. Det orkar jag inte ! Jag är hemma idag från skolan, som du säkert har förstått :-) Jag ska ta tag i matten lite senare men först måste jag vila.. vila och ha det skönt ! När man är sjuk vill man slå på tven och upptäcka att det är ett riktigt bra program på tv. Men det är det inte idag.. Nyhetsmorgon och God morgon Sverige eller vad ettan kallar det..!
Jag får väl sätta igång en film som jag kan vila till..!

Hoppas din dag blir bra!

En mycket fin en

Jag skulle vilja lägga upp en video här på bloggen! En låt från youtube. Men jag lägger in länken här istället som du kan kopiera och sen lyssna på! En mycket fin låt med Mariah Carey, Hero heter den och jag tror att du känner igen den!


Hej!

Så har jag nog aldrig börjat mitt inlägg. Med en sån fantasifull rubrik!? När jag hade varit ute med Cindy så tog jag mig ett varmt bad och det var riktgt skönt. Jag tror inte att jag har badat på ett hel år (i badkar då förstås)! Efter det pluggade jag lite matte och kollade på "Made in Sweden". Mer än så har jag inte hunnit med! För övrigt känner jag mig lite tung i huvudet och sitter här och funderar på vad jag ska skriva för uppsats på torsdag. Det hade ju varit bra att komma på det nu eller i alla fall ha en aning om vad jag ska skriva så kan jag lägga ner mer tid på skrivandet på torsdag än på (tänkadet höll jag på att skriva) vad jag ska skriva! Blev det flummigt?

Nej men annars då? Som jag skrev i förra inlägget så lever inte jag just nu, eller klart att jag lever men det känns inte som så! När man är förkyld så känns det som att man har ett skal runt hela huvudet... Hörs ju som att jag är helknäpp men det känns faktiskt så! Nu ska jag gå in och kolla om "I taket lyser stjärnorna" går på bio på fredag...!

Heej!

En dag som denna



Jag fryser om mina fingrar men känner mig ändå lite varm. Jag ska snart gå ut med Cindy så att hon får göra sina behov ! Sen måste jag sätta mig med matten. Det känns som att just nu lever inte jag. Dessa jäkla prov är hela mitt liv just nu. Men så kan jag ju inte tänka? Hur långt kommer jag då? Jag tycker det är sjukt att man bara får betyg i vilka kunskaper man har! Inte överhuvudtaget hur man beter sig? En skitsmart människa får ju inte precis ett jobb om den inte kan uppföra sig och vara trevlig? Så är det ju bara! Man borde ha betyg i uppförandet ! Absolut!

En bild


Måste jag alltid ha en rubrik?!

Hej!

Klockan är halv tolv och jag är hemma.. Efter det nationella provet cyklade jag hem. Är trött, förkyld och måste plugga! Vi fick 1 timme och 20 minuter på oss. Jag gjorde misstaget att ta det lugnt ii början och stressa i slutet! Känns inte så bra just nu och jag finner inga bra ord att uttrycka hur jag känner! Men man lär ju sig av sina misstag och hela betyget bygger inte på ett litet del prov.. !

Kommer in här igen när jag är gladare :-)

Mååånga barn och nagelproblem

Hejsan!

Jag har precis kollat på "Familjen Annorlunda". Snacka om många ungar! Så många ska inte jag ha... men man ska aldrig säga aldrig. Fast det gör jag ändå: aldrig! Två eller tre barn är lagom tycker jag!
Min hals känns sådär. Jag har druckit en så sjuk äcklig drink: riven ingefära, flytande honung och pressad citron! Men ska man bli frisk från en förkyldning så ska man!

Mina naglar ser så fruktansvärt tråkiga ut.. Jag har bitit ner allihopa och färgen har flagnat sedan länge. Det är verkligen jobbigt att inte kunna sluta bita på naglarna. Den som säger "Men det är väl inte så svårt att sluta" den får nog tänka om! Det är precis lika svårt att sluta som när man är nikotinberoende! (Ok, jag vet ju inte hur det känns men kan ju föreställa mig) Att bita på naglarna är ju ingenting mot att röka och snusa som vissa tonåringar gör !

Positiv!

Jag som skulle vara positiv idag. Det gick ju sådär.

Jag kände mig riktigt förkyld igår. Orkade inte göra någonting alls på hela dagen och tyckte riktigt synd om mig själv. Går och fruktar att vara sjuk nu när det är prov och allt och att jag ska behöva göra proven senare än alla andra, att lärarna tror att jag fuskar och att allt bara blir fel. Det som känns så himla skönt att jag mår så fruktansvärt mycket bättre idag!
känner mig inte alls så där hängig, det gör bara lite ont i halsen!

Tänk.. När man är frisk vill man göra allt men det ända man önskar när man är sjuk är att bli frisk!


Kalla dag


Kallt

Nu är det måndag !
Jag tror inte att det är många minus grader utomhus men det blåser ganska ordenligt och det är så där ruggigt kallt!  
Jag slutade strax efter tre och har haft syslöjd hela eftermiddagen. Började att sy ett linne som jag hoppas blir lyckat :-)
Imorgon är det första nationella provet i svenska och jag tycker att det känns ganska tungt. Jag ska tänka att det inte är ett prov utan ett helt vanligt arbete. Imorgon är det läsförståelse och på torsdag ska jag skriva en uppsats!

Jag tänkte sätta mig en stund med matten, måla mina naglar och bädda min säng! Innan det är dax att sova igen.

Kram <3


Eviga söndag

Nu har denna dagen gått. Klockan slår snart nio och jag ska kolla på "Holiday". Jag känner mig hängig och seg i halsen! Så jäkla tråkigt! Jag har inte orkat göra någonting idag utan bara suttit vid datan och kollat på en film! Mer än så har det inte hänt. Jo, jag spelade lite Mario Kart för en stund sedan! Söndagar är verkligen inte min dag. Jag har sagt det förr och säger det igen. SÖNDAG ÄR INTE MIN DAG! Till och med måndagar är bättre. Peppar, peppar ta i trä! 

Nu rycker jag upp mig och ska vara positiv till morgondagen!
Kram <3

Allergi

Hejsan!

Matchen igår var riktigt bra! Rögle vann med sina 6 mål mot Södertäljes 2 mål! Det var min tredje hockeymatch och även efter denna blev jag sjuk... Tåler inte jag hockey? Hehe, får kanske fundera över det! Jag skulle egentligen dansa nu men det är ju inte bra att träna när man har ont i halsen så jag hoppar över det! Ska se om jag orkar ta tag i matten lite senare annars får det va! Nu ska jag dricka mängder men c-vitaminsbrustabletter så att jag är frisk imorgon!

RSS 2.0