Vill ha mysrum

Hej! Det känns som det har blivit höst på riktigt idag i och med att vi vred tillbaka klockan en timme inatt. Nu är det ju jättemörkt ute. Jag tycker det känns mysigt. Jag har gått i inredningstankar hela dagen. Jag vill "mysa upp" mitt rum, få den där ombonade känslan. Ljusbelysning, småblommigt, puffiga kuddar och hjärtan. Jag har en delad mening om vilka färger mitt rum ska gå i. Antingen vill jag ha marinblått, rött, vitt, segelbåtar, randigt, stjärnor och stenar. Eller vill jag ha det småblommigt, ljusrosa, rött, begiet och vitt.


Lånad

Jag började städa, fundera och sortera vid lunch. Sen frågade pappa om jag ville åka till Ikea. Det har aldrig hänt förr! Men det var roligt! Det är mysigt att gå runt och få inspiration tycker jag! Jag köpte en offwhitefärgad matta. Jag tror det kan göra det mysigare. Vi var också inom Väla där jag köpte en vinterjacka. Den är jättesöt, svart, en liten rosett på ryggen och fuskpäls runt huvan. Nu när jag kom hem hade mamma gjort det höstfint på mitt rum. Hängt upp andra gardiner, hängt ett litet hjärtat i fönsret (mitt önskemål) och fixat med lite mer ljus och blommor! Ska jag visa?

Because you loved me

Jag kan inte sluta nynna på den här låten. Den är för fin.



For all those times you stood by me
For all the truth that you made me see
For all the joy you brought to my life
For all the wrong that you made right
For every dream you made come true
For all the love I found in you

I'll be forever thankful baby
You're the one who held me up
Never let me fall
You're the one who saw me through through it all

You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me

Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything I am

Because you loved me

You gave me wings and made me fly
You touched my hand I could touch the sky
I lost my faith, you gave it back to me
You said no star was out of reach
You stood by me and I stood tall

I had your love I had it all
I'm grateful for each day you gave me
Maybe I don't know that much
But I know this much is true
I was blessed because I was loved by you

You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me

Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything I am
Because you loved me

You were always there for me
The tender wind that carried me
A light in the dark shining your love into my life
You've been my inspiration
Through the lies you were the truth
My world is a better place because of you

You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me

Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything I am
Because you loved me

I'm everything I am
Because
you loved me



Lång fredag

Idag är det lördag. För den som har missat det.



Läppceraten blev verkligen superbra! Det ska bli roligt att få sälja något som man själv gjort och som man är stolt över! Kvällen och några timmar in på natten spenderades på Bahnhof. Dans hela natten lång!

Jag gillar:
att det är lov! Det kom lite som en chock för mig i början av vecka. Jag har inte riktigt fattat det än men skönt ska det bli iallafall!
Jag gillar inte: att jag är trött idag. Det blev en sen natt. 3.15 kom jag i säng. Jag som hade bestämt mig för att det skulle bli en tidig kväll för mig. Men Bahnhof var roligare än jag trott så det blev rätt sent ändå.

Hoppas du mår fint Bloggis!

JANICE!



Nu ska jag berätta för dig Bloggis om mitt projekt jag håller på med i skolan. Jag, Josse, Sara och Mathilda är nu ett litet företag som heter JANICE. Vi kommer sälja läppcerat som vi själva har kokat ihop! Vi har tittat på massa olika recept och nu tror vi att vi har hittat det absolut bästa! Detta ska verkligen bli jätteroligt! Idag ska vi alla samlas hos Mathilda och fixa med det sista. Så min "skoldag" kommer se lite annorlunda ut. Om det inte regnar ska jag ta med mig kameran.. Bilderna lägger jag i så fall upp här sen! Glad fredag önskar jag dig Bloggis!

Jag säger godnatt..

.. genom att spela den här vackra, fina låten!


Ruskig dag



TORSDAG! Det är en regning sådan. Mycket regnig. Jag har därför spenderat den här eftermiddag med att hänga på Väla. Imorgon är det Halloweenfest som gäller och den stora frågan vad ska jag klä ut mig till har molat i mitt huvud hela dagen. Men väl inne på Partaj (vilken lustig affär det är om man tänker efter) fick jag se en liten rolig sak som jag köpte. Imorgon Bloggis, ska jag visa dig!

Nu är jag rätt sugen på en godispåse men den långa vägen till affären känns inte lika frestande för latmasken Annie. Så jag skippar regn och rusk... och därmed godiset också, tyvärr! Det enda, well några till fördelar finns det väl, braiga med hösten är att filt och film känns extra mysigt. Och jag som inte sett en tiondel så många filmer som alla andra 17 åringar kan därför göra ett ypperligt försök att försöka "komma ifatt" en aning nu när jag väl gillar filmtittandet. Nu är frågan bara, vilken jag ska börja med, något förslag? 

Jag säger som Maja..

.. mina armar är trötta! Jag kom hem från träningen för en stund sedan. Cirkelfys brukar inte vara särskilt roligt och jag brukar inte få den där härliga känslan efteråt. Men idag var det både roligt och nu efteråt har jag fått ett extra lyckorus! Precis så det ska vara!



Kolla vilka sötisar! Det är jag och Maja

Godis

Jag tänkte ge dig ett hett tips. Eller snarare ett gott sådant!


Du tar en sockerbit

och en chokladbit

Sen äter du dessa samtidigt. Låt dem smälte i munnen.
Detta blir mer än gott!

Idag..

.. är det sol i min hjärna!
.. har jag spelat tennis
.. har jag kommit på att tennis är roligt! Jag borde spela det oftare
.. gråter Gud. Eller så är det bara vanligt regn..
.. ska jag träna klockan 17.15. Det blir cirkelfys med Maja
.. har jag träningsvärk i mina armar utan någon anledning
.. är det plugg som gäller. Historialäxan kallar på mig!



Bloggis, jag vill ha lov! 2 dagar kvar. Om det känns bra? Det känns bra!

Oj som det kan gå



Jag var precis ute med Cindy. Det var mörkt och det var läskigt. Så jag skyndade mig in. När jag väl kommer in och ska stänga dörren märker jag att jag glömt Cindy där ute på trappan. Så jag öppnar dörren och kallar in min lilla tös. Ja, som det kan gå!


Överglad



Ok Bloggis, idag är jag glad! Jag är glad för att det är blå himmel, för att jag har haft en bra dag i skolan, för att jag känner mig glad men mest för att jag fick G+ på listening provet som jag gjorde igår! Fattar du hu grymt det är?! Jag måste säga tack till dig som höll tummarna och tänkte på mig! Så TACK Bloggis! Jag ska fortsätta be dig hålla tummarna när jag är småskraj för något för det går ju susens då! Nu ska jag fira detta med att spela kort med mamma! Sånt är skoj! Hoppas du mår bra! Imorgon är det onsdag! Sen är det bara två dagar till för sen är det dags för lov! Yeho! Jag hade helt glömt bort det. Det känns som jag redan har haft lov eftersom jag var borta där en vecka.Men skönt ska det bli!


Godmorgon tisdag!

Tack för att ni höll tummarna för mig. Det var ett väldigt svårt prov och jag får veta reslutet i eftermiddag. Så jag återkommer med hur det gick! Jag hann inte med bloggen igår. Först gick jag i skolan till tre. Sen åkte jag och fixade med mitt körkortstillstånd. Jag gjorde ett syntest som nu ska skickas in till Transsportstyrelsen. Det är så krångligt med allt det här tycker jag, många moment och lång väntan! Men nu är det alltså bara själva tillståndet jag väntar på. Jag kan inte göra något mer för att skynda på det och det känns skönt!



Efter syntestet åkte jag raka vägen hem till Lina. Hon, jag och Malin körde på vår Heliga Måndag. Det blev mycket skratt och flams men det är bara roligt. Vi råkade (ok Lina jag bloggar om det) ta sönder Linas säng. Den brakade sönder totalt. Haha, men händiga som vi är lyckades vi laga den igen! Efter det åkte jag till Friskis och körde ett stenhårt kickboxningspass med Maja "Biffen Bäckis. Nu måste jag masa mig ur pyjamasen!

Har-gjort-listan



Bild här ifrån (<--- klick)

Idag har jag

1. Gått runt i pyjamas till klockan fyra.
2. Tränat (själv) på Friskis
3. Pluggat
4. Bitigt på naglarna
5. Oroat mig (fast bara lite) inför Listening testet imorgon
6. Träffat Lina
7. Ätit kebab
8. Köpt vitchoklad-doppade-nötter
9. Duschat (nu luktar mitt hår svingott)
10. Planerat att kolla på Ensam Mamma Söker
11. Tänkt att nötter + favoritprogramet är en bra kombination

Vad har du gjort Bloggis? Lova håll en liten tumme för mig imorgon. Jag ska klara provet! Om jag inte gör det,  kommer jag gråta. Puss & Kram

Hotellfrukost

Godmorgon! Eller ja, klockan är tjugo i tolv men det blev bara så idag. Jag var på en överraskningsmiddag för min farbror igår. Vi var 35 personer som var i en festlokal när han klampade in. Snacka om att han blev förvånad! Haha. Skoj var det och sent blev det. Jag kom i säng vid två. Så jag tycker att den här sovmorgonen var välbehövlig. Denna dag ska ägnas åt lite pluggande men mest slappande - skönt! Nu blir det frukost!

På tal om frukost så måste jag säga att jag saknar yoghurten från hotellfrukosten på Kreta. Den var mer än god!
Som du kanske har märkt har jag samlat alla semesterbilder i kategorin Semester! Då blir det lättare att hitta. Struktur är ju mitt andra namn (jag börjar få många sådana)..




Kul med lördag!



Jag tror jag ska införa att gå en runda på stan på lördagsförrmiddagen. Det är rätt mysigt att bara strosa runder tycker jag. Idag gjorde jag det med Ebba. Vi har ätit Zlatanpizza och shoppat loss på MQ. Sen träffade vi Elin och Ida (mina kusiner, Ebbas systrar) en sväng och sedan gick vi allihop till innebandyhallen och kollade på .. innebandy, såklart. Det var en spännande match. Vi stack efter andra perioden så jag vet inte hur den slutade. Men hoppas ängelholmarna tog hem segern. Nu känner jag mig lite sockertoppad av Coca Colan jag sörplade i mig. Ska försöka stabilicera läget sen fortsätter jag ha roligt. GLAD LÖRDAG!


Kreta dag 7



Den sista dagen på den här semestern kan ha varit den bästa av dem alla. Det var sneppet varmare och jag tror jag njöt lite extra eftersom jag visste att det var mer än ett halv år tills jag kan bada i havet igen.. Ååh, vad härligt det var! På kvällen blev det grekisksallad på favoritrestaurangen med samma, trevliga sällskap som dagen innan. Vi sa hejdå till Kreta och de vuxna (alla utom jag, då vill säga) skålade i något som smakade hostmedicin. Jag fick istället en vattenmelonsjucie!









Sådär ja, det var denna fina resa! Härligt var det. Men jag måste säga att man tröttnar även på sovlaki, saltvatten och nutella. Men lite då och då är det bara för underbart! Semester behöver vi alla ibland! Puss och tack för allt Grekland!

En glad Annie

Jag känner mig glad idag! Jag har ingen stressont i magen utan känner mig bara glad. Egentligen inte för något speciellt och det är väl det som är så härligt. Att bara vara glad - över allt, eller inget. Hihi. I skolan hade vi antroposofisk-undervisning. Vi har fått dansa en frigörande dans (vi skulle dansa efter våra inre känslor, släppa loss helt enkelt. Vi fick därför inte kolla på någon annan, därav sjalen vi hade för ögonen). Det var rätt roligt faktiskt! Även om det kändes skumt att "bara dansa". Sen hade vi ansiktsmassage (skönt!).



Hela eftermiddagen har jag och mitt lilla företag ägnat oss åt vårt kommande projekt. Vi ska bara få ett till godkännande. Sen får jag berätta om det. Efter skolan spelade jag flöjt och det gick super. Det var väldigt länge sen det kändes bra på den fronten så det var skoj att det gjorde det idag. Jag har varken haft lust eller tid till att träna på mina flöjtläxor den senaste tiden. Så när jag kommit dit har jag inte kunnat min låt så bra och det har varje gång känts väldigt tråkigt. Men idag så klarade jag det galant!! Nu ska jag göra ett sista Kreta-inlägg sen blir det TACOS (är det fredag, så är det).


Dansfredag

ol

Jag gjorde en ovanlig grej för att vara Annie imorse. Jag försov mig med en hel timme! Waah. Jag hoppade över duschandet imorse också bad jag Adam köra mig till skolan. Därför hinner jag med både att träna på flöjtläxan och blogga innan vi drar. Det är fredag idag Bloggis! Oj vad jag gillar det! Vi ska ha någon sorts "frigörandedans" på en lektion där vi ska dansa med en sjal för ögonen. "Annars kommer ni inte våga dansa" var det en kommentar som kom flygandes häromdagen. Jahopp. Dans med ögonbindel var det här ja! Berättar sen hur det gick för nu måste jag kila!

Kreta dag 6

Under den 6:e dagen på Kreta ägnade jag mig mest åt poolhäng och solande. Jag älskar verkligen stunden när man lägger sig i svala kläder i en solstol och lyssnar på skön musik. Klockan har närmat sig fem, poolområdet börjar avta av människor. Man hör i bakgrunden hur några barn plaskar i poolen och man känner hur solens milda strålar värmer ens bara ben. Ååh, jag får nästan rysningar när jag tänker på det. Jag gjorde det här flera eftermiddagar och jag ska göra det nästa gång jag åker på semester!





På kvällen hittade vi (jag var där med min familj) vår favoritrestaurang som vi även åt på sista kvällen. Vi fick sällskap av ett par trevliga ängelholmare som bodde på samma hotell som oss! Grekisksallad blev det till förrätt. Jäklar i havet vad god den där fetaosten var! Synd att jag inte snodde med mig lite hem.. Inte för att det hade varit särskilt gott efter en resa till Sverige. Men ändå. Hihi.

Simtur



Jag har haft en fantastisk härlig eftermiddag i badhuset med Karolina. Jag blev så himla sugen på att bada igår. Det bara kom en längtarvåg över mig som skrek "vill bada, bada, bada". Hörs det onormalt? Det är det inte! Bada är skoj! Vi hade en störtskön timme där i bassängen och hann prata igenom massa medan vi simmade. Känns som vi blev ännu bättre kompisar på bara den stunden. Hihi. Tack för simturen! Nu har den där trötta känslan infunnit sig. Den som man bara kan få efter att man simmat! Typ sega armar men ändå glad! Ikväll behöver jag inte plugga och jag kan inte beskriva hur skönt det känns! Jag ska bara chilla. Innan det är mat ska jag göra ett Kreta-inlägg. Puss på dig bloggis. Jag gillar dig!


Farmor och Farfar

Jag kom hem från Friskis för en timme sen och jag har redan träningsvärk i magen. Cirkelfys är ingenting att leka med. Shitees vad jag kämpade. Imorgon kommer inga tröjor passa mig för mina muskler kommer ha växt 20 centimeter i diameter. Jag skämtar inte! Så vad betyder det? Jo, att jag bara MÅSTE shoppa. Synd. Jag som verkligen hatar sånt. Gå i affärer och handla kläder är så himla tråkigt.. Tss.



Efter skolan åkte jag hem till Farmor och Farfar. Det var alldeles för länge sen jag var där. Jag och Farmor satt och pratade om allt. Tänk, att ens Farmor är som ens kompis. Det tycker jag är fint! Sen åt vi äppelkaka med vaniljsås (eller tja, jag åt vaniljsås med äppelkaka kan man säga) med Adam och Farfar. Det har gått i fullrulle hela dagen. Men god planering också. Eftersom jag hann hem till cirkelfysen. Rätta takter! Nu blir det TV för hela slanten och några timmars utpustande. Skönt med slappetid! Ha det bäst bloggis!

Grattis Lina!

Jag är SÅ nöjd! Jag har varit ute på en promenad på 45 minuter, duschat Cindy så hon doftar schampoo-fräscht (blää för blöt hundlukt) och bakat kladdkaka. Allt detta hann jag med innan skolan drog igång vid tio tiden. God planering vill jag kalla det!



Efter skolan träffade jag min fining i några timmar och sen drog jag, Maja och Malin hem till Lina för att fira den busungen som fyller 17 år idag. Vi tänkte överraska henne med att vi kom men eftersom vi kört med det i flera år nu så räknade hon med oss. Jag tror vi måste tänka i nya banor till nästa år. Vi fikade på kladdkakan och snackade strunt! Det var lite 9:an-feeling över det hela. Ååh var härligt! Jag gillar er mina fina vänner!

God planering

Du vet att jag har känt mig rätt stressad på sista tiden va? Jag vill göra så mycket men hinner inte. Eller jo, den senaste tiden har jag struntat att tänka och bara gjort, massa massa har jag hunnit med men nu börjar jag få ont i magen av det så jag måste prioritera. På senaste har jag prioriterat bort träningen. Men jag vet att jag mår så mycket bättre när jag tränar och nu känner jag att jag verkligen vill hitta tillbaka. Det hörs som att jag vill återfå kontakten med ett gammalt ex. Haha. Men min träning har varit lite som min partner faktiskt.



Nu vill jag alltså komma tillbaka till träningsrutinerna. Jag tror det bästa sättet är att man bestämmer några dagar man tränar och sen går man till Friskis, simhallen, joggar de där kilometrarna eller vad det nu kan vara, dessa dagar. Så hade jag det i våras och det kändes grymt bra! God planering gör att man hinner med så himla mycket mer, inte sant? Fler tips på hur man ska hinna med allt man vill göra?


Kreta dag 5



Den femte dagen på Kreta åkte jag till en sandstrand som låg några kilometer från hotellet. Det var roligt att se hur stället såg ut nu, eftersom jag varit där för åtta år sedan. Jag tycker min bild i huvudet stämde rätt bra med verkligheten. Det var så himla roligt att bada och snorkla (problemet är bara att jag är lite småskraj för fiskar). Sen åt jag världens godaste, hemmagjord, hamburgare med krispigt, tjockt bröd på en liten servering som låg precis vid vattnet. Den fick tummen upp!




På kvällen åt jag en jättegod pizza (det känns som att jag bara snackar MAT) på en cool restaurang som låg högt uppe på ett berg. Man hade utsikt över hela Platanias och om jag hade varit där på dagen hade jag kunnat se havet därifrån.








Höstdag med Ebba!



Jag har träffat Ebba idag! Ååh, det var länge sen sist. Vi var ute och fotade, cyklade runder och försöker hitta den ultimata platsen. Efter några timmar började vi frysa och då cyklade vi vidare, hem till min kusin (Ebbas syster) Elin. Hon och hennes kille har köpt ett jättesött hus. Jag blir alltid lika sugen, varje gång jag är hos dem, på att få inreda mitt egna lilla ställe. Vi fikade, pratade och kollade på kort. Nu har jag precis kommit hem, laddade över bilder från vår hösrrunda och gjorde ett collage i Picasa. Texten som jag la in, kommer ändå inte med. Grr. Men det är väl inte hela världen Annie?! Nej då, jag klarar mig! Så har min söndag sett ut. Ikväll blir det Ensam Mamma Söker!

Kreta dag 4

Jag tänkte visa lite fler bilder från semestern. Bloggis verkar ju trots allt gilla det! Detta var alltså fjärde dagen. Jag vågade testa mig på att bada i havet och åt på en jättecharmig restaurang som var utomhus, med singel som golv, himlen som tak och apelsinträd som väggar.









Platanias

Lördagsgodiskänslan



Bloggis, är du expert på Picasa? I så fall, skulle du kunna hjälpa mig med en sak? När jag har gjort ett kollage så kommer aldrig texten med. Jag vet inte vad jag gör för fel för det står att det sparas men uppenbarligen inte?! Det var dagens nödrop!

Det är lördag och jag måste säga att det är en fantastisk fin höstdag dessutom, som jag tror jag ska ut och andas lite i sen. En annan sak som är riktigt bra är lördagsgodiskänslan. Jag har försökt undvika godis hela veckan just för att få känna den här mysiga känslan att man ska få äta på lördagskvällen. Känner du igen dig? Så jag ska snart stampa iväg till Ica och välja godis med omsorg. Gott ska det bli och skönt med en hemmakväll med bara godiset som sällskap! Vi är bästa vänner nu!

Ååh vad härligt..



.. att det är fredag idag!
Jag känner mig glad idag och det känns så skönt att känna så! Jag har, som du kanske märkt, känt mig så stressad och det har varit en tuff vecka men att jag får avsluta den med att vara på ett bra humör känns så himla skönt! Jag har haft med min kamera till skolan idag. Jag och mitt företag (ska berätta mer om det sen) behövde en bild på oss så den har kära Karolina hjälpt oss med. Visst är vi söta? Jag passade även på att fota när vi fick en kreativitetsövning att rita med löv och blommor. Check it out bloggis!





Hoppas du får en fin start på helgen! Så hörs vi imorgon!

Kreta dag 3




Jag fortsätter med mina semesterbilder. Jag vet inte om ni vill se dem men jag tycker det behövs lite sommar så här mitt i hösten så jag fortsätter på det här spåret. Den här dagen var jag ute och gick. Jag gick och gick och gick och när jag gick fel blev jag överfrustrerad. Svetten lackade!! Ett hett tips är att inte ge sig ut på promenad när det är över 25 grader. Fast jag tänkte gång på gång "klaga inte över värmen Annie". För jag visste att jag nu efteråt skulle sitta här och längtar tillbaka till de där härliga temperaturerna och så rätt jag hade!!

Mystorsdag

Hej! Jag har verkligen haft en skön dag! Historiaprovet gick rätt okej. Ååh, det känns skönt att jag kan lägga det bakom mig. Jag hade planerat in hela eftermiddagen till att göra absolut ingenting. "Bara vara" som det heter. Som jag har sagt innan har jag blivit rätt dålig på det på sista tiden. Så det var härligt att bara umgås med mig själv några timmar.

Fast jag hade min kamera som sällskap. Vi gillar nämligen att hänga om du inte har märkt det. Det blev några bilder tagna.. Vi gick nämligen en promenad och det är ju omöjligt att låta bli att klicka. Men för att utvecklas krävs det ju att man testar och det är något som jag mer än gärna gör när det gäller att fota! Jag längtar efter min och Ebbas fotostund i helgen! Ja men det är helg imorgon! UNDERBART! För ovanlighetens skull får du här en dagens från mig..


Kreta dag 2



Jahopp. Då sitter jag här i höstiga Sverige! Jag kan inte låta bli att tycka det är megafint utomhus just nu. Ja ja, jag vet att jag sa det igår. Jag tänkte lägga upp fler bilder från semestern. Så här kommer dag 2. Den här Kreta-resan är bara historia. På tal om historia så pluggar jag det just nu. Jag har prov imorgon. Jag kommer vara lättad när klockan har slagit 11.00. Jag känner mig stressad just nu, så varje gång jag får bocka av på min att-göra-lista får jag ett skön känsla i kroppen.

Nu ska jag slappa en liten stund. Sen ska jag sitta på körskolan i fyra timmar och lyssna på någon seg (uppenbarligen, FYRA timmar, kom igen!?) man som ska snacka om trafikregler. Vi hörs imorgon bloggis, då ska jag se till att vara fri hela eftermiddagen. Jag har bestämt mig för jag ska spendera den här torsdagen med mig själv. Jag längtar efter att bara gå runt här hemma och inte göra någonting. Shit vad skönt det ska bli! Hej så länge bloggis!

Hjärntrollet Bruno



Jag försöker plugga histora. Men jag distraheras av precis ALLT!! Facebook hej & hå, sms hej & hå, musik hej & hå, ja jag hade faktiskt kunna tänka mig att städa för att slippa sitta och plugga in franska, amerikanska och industriella revolutionen. Men jag förlåter mig själv gång på gång. För nu är klockan åtta och jag är trött. Hjärnan kan inte alltid vara på högvarv. Mitt hjärntroll håller med mig. Han heter Bruno och säger att det är ok att vara trött ibland och PUTTS sa det, så var mitt dåliga samvetet bortblåst. Livet är för lätt ibland alltså.. Ett poäng till mig.

Fin tisdag

 

Jag sov 10,5 timmar inatt. Nu är jag utvilad. Den här dagen måste bli en bra dag. Jag ska göra den till en grymt bra tisdag. Ok bloggis, det hörs väl bra? Jag har sovmorgon till 10.20. Känns fantastiskt skönt! Det är 4 plus utomhus men som tur är, är det blå himmel! Jag vill bara ut och fota alla fina löv. De skiftar verkligen i alla färger just nu! Jag måste njuta lite av det. Njuta av det lilla, lilla här i livet. Right? Nej nu bloggis, nu ska jag se till att jag hittar något snyggt att ha på mig en tisdag som den här. Tjarå!


En riktig måndag

Jag brukar gilla måndagar. Men den här dagen är inge bra. Solen skiner förvisso. Men inte jag. Jag känner mig efter i skolan och blir stressad över det. Det är en riktigt jobbig känsla. Jag som brukar vara grym i matte hade helt tappat förståndet idag (sånt drar ju bara så onödigt mycket ner på självförtroendet), jag fick glosor i engelska som jag har tills imorgon och ett jobbigt historieprov hängandes i hälarna. Blä.



Men förutom detta mår jag bra. Jag ska försöka komma iväg till Friskis ikväll så jag får göra av med min dåliga energi. En sak som var rolig idag var när jag skulle gå på bussen. Kanten mellan asfalten och bussen brukar vara rätt hög så jag tog ett STORT kliv in i bussen. Men busschaffören hade sänkt bussen jättemycket så jag trillade nästan in där han sitter. Av någon mystisk anledning tyckte jag att detta var jättekul för jag satt och smålog för mig själv hela bussresan hem. Roligt att jag kan göra mig själv glad! Sen visslade busschaffören också. Sånt är ju bara för härligt! Ja, jag hör ju själv att det blev ju inte en så spjåkig måndag trots allt ..


1010101010



Ok bloggis! Klockan är 22.06. Jag ska vara klar med det här inlägget när klockan är 22.10. Det innebär att då är det den tionde i tionde tvåtusentio och klockan är 10.10 pm. FETT COOLT! Imorgon är det måndag. Nu ska jag sova! SOV GOTT BLOGGIS. Tre minuter kvar. Jag hinner ladda upp en bild! Nu firar vi tio-talet!

Dagens puss...

.. ger jag till Lina! Jag har känt mig lite låg idag (hatar söndagar, har jag sagt det förr? ;). Men så gick jag en promenad med Lina och nu känner jag mig mycket gladare! TACK Lina!



Jag vet att det ser helknäppt ut med så här håliga knän.. Men dessa byxor är så sjukt sköna att jag bara inte kan släppa dem!

Vad kallt det är ute. Jag älskar känslan efter att man varit ute på en uppfriskande promenad. Lungorna är fyllda med ny, fräsch luft. Visst är den känslan härlig? Jag kan inte fatta att det redan är höst. Alltså, det är snart jul. Alla butiker kommer snart vara sprängdfyllda med julpynt! Ååh, mysigt!


10/10-2010



Jag vaknade för två timmar sen och jag har ännu inte lämnat sängen. På söndagar får det vara så här. Jag funderar på vad jag ska göra denna dimmiga 10/10-10-dag. I mina förslag finns bland annat
1. Gå en promenad
2. Plugga historia
3. Städa rummet.
Fler förslag bloggis? Glad söndag föresten!

Kreta dag 1

Visst är det en underbar känsla när man äntligen har landat på semesterplatsen? Värmen som slår emot en när man går ner från flygplanstrappan är underbar. Man andas in en främmande luft som man inte känner igen. Man har hela semestern framför sig och det pirrar lite i magen. Så kände jag första dagen på Kreta. Här kommer några bilder!


Nya jeans

Jag har precis kommit hem från stan. Jag, mamma och pappa strosade runder där i några timmar. Vi alla fick med oss något hem. Jag: ett par jeans från MQ. Minns du att jag beställde jeans från H&M?



Alltså, jag har nu fått vara realistisk att inse att de är FÖR tighta. En sak är om de sitter tight utan att det gör ont. Men alltså när jag böjer minsta lilla på benen så stramar det så jäkla mycket. Och att gå utan att böja på benen - det funkar ju bara inte. Så därför ska jag skicka tillbaka dem. Så jag blev väldigt glad av att jag hittade ett par andra idag. Visst, de här kostade inte några 99 kronor men snygga var de och det är det viktigaste. Ett par jeans kan få kosta lite tycker jag eftersom man använder dem så pass mycket! Så 599 kronor var dessa väl värda!


Lördagsmorgon



Ok bloggis, vad tycks om mitt kollage?! Jag tog massa bilder på stenar på Kreta. Det var, tyvärr, stenstrand där vi bodde. Aj, aj, aj att gå ut i vattnet men det var fina stenar som jag passade på att fota. Jag tyckte det blev rätt coolt med ett kollage på alla dessa olika sorters stenar. Nej men vänner, nu släpper jag stensnacket.

Hade du en bra fredagkväll? Min och Linas filmkväll blev rätt kortvarig. Vi kollade på Dolce Vita (vårt alldeles egna tv-program som vi spelade in när vi gick i sexan). Det varade i 6 minuter. Sen var vår filmkväll över. Vi gick istället ut, brr vad kallt, med två goisar och tog en mysig promenad till havet. Jag kom inte i säng förän vid två. Så är lite småtrött idag. Men så ska det få vara! Hoppas du får en finfin lördag!

Mysig fredag



Godkväll! Gaah, vad kallt det är här! Jag som tyckte att tröjan på bilden var för tjock att ha på mig häromdagen. Nu hade jag nästan kunnat använda vinterjacka. Men samtidigt - vad fint det är med höst! Löven har gulnat på bara en vecka!

Efter skolan har jag hängt med Malin en stund. Sen skulle hon vidare till Göteborg. Då gick jag vidare till stan. Kollade lite höstkläder och hade allmänt trevligt med mig själv. Men jag kan ju inget annat än erkänna att det blev ännu trevligare när jag fick sällskap av Marcus! Hihi. Jag kom hem för en stund sedan. Nu har jag precis ätit tacos (oj vad ovanligt) med la familia och ätit godis som jag köpte med mig hem från stan. Nu ska jag träffa Lina-Fina. Vi ska ha filmkväll! Mysigt! Hörs & Ses bloggis!

Hemmaplan igen



Jag har landat!
Borta bra men jag måste ju säga att hemma verkligen är bäst! Men fasiken vad kallt ni har det här! Brr! Jag lämnade sköna Kreta bakom mig klockan halv två i eftermiddags, två timmar senare började flygstrejken! Snacka om tur! Ja men hela den här resan har varit tur! Sol varje dag! Hur bra är inte det? I oktober kan det nämligen vara lite halvknakigt med vädret. Men inte en droppe regn förän jag stod och väntade på flygplatsen idag! Nu ska jag komma in i vardagen igen. Redovisning klockan nio imorgonbitti. Resväskan får vänta till helgen. Skönt att det då är fredag imorgon! Fler bilder från Kreta ska jag bjuda på. Jag har 1158 stycken att kolla igenom först bara..!

Rapport från mig



Jag har det bra, sitter just nu på balkongen och äter Toblerone. Kan man ha det annat än bra då? Nej, jag menar det. Jag ska snart åka in till Platanias för att äta middag, igen. Det störta bekymret jag har här, är att ta ett beslut om vad jag ska äta för middag. Du vet, semesterlivet är rätt lätt.

Vad händer då om dagarna? Nej men serru jag njuter av sommarsolens sista strålar. Jag har köpt en ring för 25 Euro. Ätit en jättegod pizza. Säger att jag inte ska äta mer Toblerone men bryter löftet efter någon timme. Slänger mig i vågorna i det supersköna havet (älskar det). Det är så där härligt ljummet i det turkosfärgade vattnet. Annat är det i poolen, kallt som tusan. Smörjer mig med solfaktor 6. Också tar jag kort. 743 är jag uppe i för tillfället och fler lär det bli. Jag försöker överdosera sol och bad. Jag ska vara skittrött på det när jag kommer hem. Men jag undrar om det går. Det här är ju så härligt! Ha det bäst bloggis!

Gerani, Kreta



Bloggis, jag har förflyttat mig. Jag fryser inte längre. Det är varmt här. Det är sommar igen. Hur det känns? UNDERBART! 25 grader mätte det till idag. Svensk sommarvärme kan man jämföra det med. Det är jättefint här. Jag kan inte fatta att det är höst hemma. Det känns rätt overkligt. Men jag badar och solar för er! Internet är något utav det segaste. Jag sitter utanför lobbyn nu på en mur. För på hotellrummet funkar inte Internet så detta är ett sista desperat försök för att se om det funkar. Och om du ser detta, så har det ju gått vägen. När jag har skrivit klart det här ska jag till Platania, en by några minuter härifrån för att äta middag. Imorgon fortsätter solandet, badandet och den goda hotellfrukosten. Vi hörs när vi hörs! Du får ha det så bra tills dess!

Den bästa stunden på dagen

Sommarjobbet känns så långt borta. Nu är jag inne i skolvärlden igen. Men kommer du ihåg när jag skrev det här? När klockan precis slagit nio och vi slutar för dagen, då är dagens höjdpunkt inne. Jag och Lina tar av oss våra glasskläder, tar ut propparna ur öronen och får på oss våra vanliga kläder igen. Sen går vi till den supersnygga frysen och väljer glass med omsorg. Sen går vi ut från fabriken och sätter oss på rabattkanten, kollar när solen sjunker ner bakom träden, njuter av den friska, ljumma luften och äter våra glassar! Också snackar vi förstås. Det är härligt, mer än härligt! Den bästa stunden på dagen!

Titta vad jag hittade bland alla mobilbilder!
Varje kväll när jag och Lina åt glass så tog jag ett kort. Som minne lixom. Jag ser ju nu efteråt att vi ser otroligt trötta ut på vartenda bild. Om jag säger att den här bilden är den jag ser mest levande ut på. Då kan du ju bara föreställa dig resten..


RSS 2.0