Kan allt inte bara bli som vanligt igen?

Hej hej! Det är januari och jag såg precis att jag inte skrivit något inlägg i januari så det måste ju upp innan veckan är slut! Hoppas ni mår bra! Jag har varit hemma idag och igår då det har kittlat i halsen och jag har haft ihållande hosta på nätterna. Så igår tog jag ett coronatest som jag fick svar på idag - och det visade negativt! Så imorgon kan jag återgå till jobbet igen! Har tyckt det varit så roligt att jobba sen jag började igen efter julledigheten. Det är så skönt när det känns lätt att komma iväg på morgonen. Det enda tråkiga är att det både är mörkt när jag går på morgonen och när jag kommer hem på eftermiddagen. Men det har ju vänt och om några veckor kan man ju till och med hinna ta en promenad innan det blivit mörkt! Så skönt att vi går mot ljusare tider! 

Går ofta och tänker på hur jag ska jobba i framtiden. 80 % känns lagom. Då behöver man inte stressa för att hinna med familj och träning. Tror jag. Jag vet ju inte hur det kommer kännas. Men att jobba heltid och samtidigt ha småbarn känns BARA stressigt. Men hur mycket man behöver jobba beror ju på vilka utgifter man har (och inkomster såklart men där gör jag vad jag kan). Och är det då värt att köpa ett dyrt hus? Som jag skrev för ett tag sen kommer det knappt ut några hus just nu så vi avvaktar. Men det är ju ändå klokt att redan nu fundera på vilket sätt man vill leva. Dyrt hus innebär ju mer jobb. Ett billigare boende innebär mer tid med familjen. Och vad är det som gör en lycklig? Antagligen alternativ två. Men då får jag ge upp mina drömmar kring standarden och läget på huset. Och vill jag det? Låter allt det här flummigt eller är det kul att läsa om? Jag vill ju kunna gå tillbaka i min blogg om 10 år och se vad jag funderade på då. Så det får stå kvar även om det är lite flummigt. 

(null)
(null)

Har egentligen inte så mycket att skriva om just nu då det inte hänt något den sista tiden (läs: månaderna). Jag har enorm längt efter sommaren och eventuella resor! Men vågar knappt hoppas på att det blir någon resa i sommar. Men om jag får drömma så åker vi till Österrike och typ Italien under vår ledighet! Det hade varit helt fantastiskt att få vandra, uppleva Zell am See igen, resa vidare till Italien, upptäcka nya platser, äta äkta italiensk mat och få KÄNNA LIVET I MIG! Måtte detta snart vara över! När vi fått vaccinera oss kommer allt kännas närmre en vanlig vardag igen. Tror ni inte? 



RSS 2.0