Paljettbrallor



Igår när jag la mig kändes det som jag kommer få fira nyår själv, i min ensamhet.
Varm som en nykokt soppa, orkeslös och förkyld. Jag såg framför mig hur jag fick åka till pizzerian, sitta själv och äta och skåla in året på trappan och säga gott nytt år! Och få inget svar tillbaka. Men idag vaknade jag upp en aning piggare och är glad att det ändå blir som planerat ikväll. Och tur är det för jag har ju haft bestämt kvällens uppsättning av kläder sedan lång tid tillbaka. Ett par sjukt coola paljettbyxor! Guld och svart i en härlig blandning! Det kommer glittra och glimmas som aldrig förr! Med detta sagt vill jag önska er ett gott nytt år och vet ni? Jag tror 2014 kommer bli SÅ bra! Jag har en känsla av det! Vi gör det tillsammans!

Mitt 2013

 
Gjorde du något i år du aldrig gjort förut? Jag har praktiserat på sjukhuset (som var det roligaste på hela sjunde terminen), fått en yrkestitel - undersköterska, tagit körkort, varit inskriven på Arbetsförmedlingen, börjat jobba "på riktigt" (sommarjobb räknas inte), varit på två solsemestrar under ett och samma år, varit bakis på Liseberg, övernattat på SPA och vägt mer än någonsin - ops!
 
Höll du något av dina nyårslöften? Att aldrig äta mig mer än mätt. Ett ganska tråkigt löfte kanske men otroligt skönt att slippa komma i matkoma. Att må illa och känna sig övermätt är bland det värsta jag vet. Jag missade nästan nyårsfirandet förra året för matkoman kom över mig.

Är det något du saknat år 2013 som du vill ha av år 2014? Jag skulle vilja ha en längre semester. Det blev ju inte riktigt så nu när jag jobbat och inte vågat ta mig ledigt mer än två veckor under sommaren. Två veckor är för många mycket men är man van vid långa sommarlov blir detta såklart en markant skillnad. Sen önskar jag mig mindre förkylningar så att jag kan träna lika mycket som jag vill.

 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Att jag glömde bort pengarna jag fick i födelsedagspresent och hittade dem ett halvår senare, när jag efter en kuggning fick mitt körkort, att jag fick jobb snabbt efter sjunde terminen och att jag under hösten fått testa på att jobba med barn, när vi fick tillbaka resväskorna efter ett dygn i Malaga och en mycket lyckad kräftskiva i augusti.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013? En Sån Karl med Agnes, Best Song Ever med One Direction, Begging med Anton Ewald, You med Robin Stjrenberg och kanske mest av alla Let Her Go med Passenger.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare hade jag nog svarat rent spontant. Men sen när jag läser alla "minnesvärda ögonblick"-lappar som jag skrivit under årets gång ändrar jag mig. Men jag får nog ändå stå fast vid att året varit lite tyngre än många andra. Året ska väl påverkas av siffran 13 på något sätt.  



Vad önskar du att du gjort mer? Läst fler böcker, stått på mig mer när det gäller körskolan (de suger ut så många tusenlappar de bara kan!! Tog minst sju lektioner i onödan för att "det är bäst du bokar fler för säkerhets skull"), spelat mer tvärflöjt, oroat mig mindre (har jag berättat att jag är expert på att noja mig över saker?), fotat mer och hälsat på mormor, morfar, farmor och farfar oftare.

Hur tillbringade du julen? På lillejul var vi hos farmor och farfar med pappas släkt. Vi spelade julklappsspelet, åt farmors underbara sallad och jag fick önska mat - kallskuret och potatisgratäng. På julafton var vi hemma med mammas halva sida. Jag fick träffa mitt kusinbarn för första gången och hon är som en liten docka! Tomten kom och hela vardagsrummet blev belamrat med julklappar högt och lågt och jag och mamma kom fram till - som alla andra julaftnar - att det minsann inte orkas med någon midnattsmässa i år heller. Annandag jul var vi hos mormor och morfar med hela tjocka släkten och firade ännu lite till. Sen var vi rätt mätta på det - om man säger så.


Blev du kär i år? Denna ständiga fråga. Med det ständiga svaret. Jag har ju min favorit sen flera år tillbaka!

Favoritprogram på TV? Jag tyckte Mästerkocken var riktigt bra men förutom det får jag väl säga mina klassiker. Bonde I En By och Ensam Mamma Söker. Mamma- Madde och Jason var ju bara så söta ihop! Den största tevesorgen var ju att det inte blev någon kärlek mellan bonde-Pär och Sophie

 
Bästa boken du läste i år? Jag skäms ju lika mycket varje gång jag behöver erkänna detta. Men jag har inte "hunnit med" (hmm.. vilken bra bortförklaring) läsa särskilt många böcker. Den ena, och kanske även den enda, var Tusen Strålande Solar. Men den är ju också en klass för sig!


Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Eh, jaha. Vad var det nu jag önskade mig? Pengar och två födelsedagsfester - en för släkt och en för kompisar. Mer? Pengar och prenumeration på Veckorevyn.


Något du önskade dig men inte fick? Jag önskade mest av allt att jag skulle hunnit ta mitt körkort lagom till min födelsedag. Men det gick inte riktigt som planerat. Var istället skit arg och ledsen för att jag missat och så jädrans nervös inför nästa uppkörning. Men tog det ett par dagar senare och DET ögonblicket var nog det bästa på hela året!
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2013? Jag fyllde ju år på långfredagen så att åka och inviga Systemet var det inte på tal om. Istället förberedde jag inför födelsedagsfirandet dagen därpå och åt tacos med familjen och Marcus. En riktigt bra dag på alla sätt och vis!

Någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Bättre bemanning inom äldrevården, mindre förkylningar och lite mer mod i kroppen så man stod på sig bättre. Några fler år på nacken och det sistnämnda är i hamn.

 
Hur skulle du beskriva din stil år 2013? Oj. Inga större förändringar i år. Inga tuffa tag inom modet för min del alltså. Jag håller mig till jeans och söta blusar under vinterhalvåret och till mycket klänning och shorts under den varmare tiden. I somras låg långbyxorna längst in i garderoben för att vara barbent är bland det bästa jag vet! Mina shorts som jag panikhandlade på semestern är mina nya favoriter!

 
Vad fick dig att må bra? Det klassiska svaret. Min familj och mina vänner. Och sen är jag ju förälskad i Bjärechips och tabata också. Sen har jag uppskattat avbrotten i vardagen - Cypern med Marcus och Malaga med familjen var toppen! Vi ska icke förglömma alla spontana påhitt. Jag tror jag aldrig varit så mycket på stranden som i sommar. Det mår jag bra av. Stanlördagar med Anna, Mario Kart-maratonet under julen och alla Marcus och mina onsdagskvällar ihop med Bonde Söker Fru med hans familj. Det finns mycket som får mig att må bra!

Vilken kändis var du mest sugen på? Maja vet! Kevin Walker. Han är som en perfekt chokladbit med extra sötma. Typ så. Nej men det är ju hans leende som gör det. Tänder på tänder..

Vem saknade du? En kompis som jag inte riktigt vet vart tog vägen under årets lopp. Det ska ju vara ömsesidigt det där med vänskap, vet ni. Så det räcker inte med att en kämpar. Visst är det så?

De bästa nya människorna du träffade? Alltså mina underbara hundraåringar på jobbet. Det är två fantastiska damer! Som är så olika men så härliga! Den ena är en riktig skojare och den andre är en mycket söt, snäll och förstående gumma - som en extramormor. Man märker verkligen hur mycket erfarenheter och lärdom de bär på. Den ena frågar mig tre gånger i veckan hur gammal jag är (och tror jag ska svara 17) och man får samma reaktion varje gång "va, är du 20 år lilla flicka?!". De säger så fina saker om livet och ger goda råd. Att man ska vara tacksam och inte ta livet på för på stort allvar har de lärt mig, mina fina hundraåringar.

 
Årets sötaste? Cindy är väl bara för söt. Säger jag helt opartisk.


Årets besvikelse? Att vi förlorade vår största resväska när vi kom hem till strejk och kaos på Kastrup. Det var faktiskt riktigt jäkla tråkigt och en stor besvikelse. Mamma och pappa förlorade typ alla sina sommarkläder och ringde, stod i telefonköer i timmar och åkte tillbaka till flygplatsen för att få hem skiten - men icke. Den har antagligen flyttat in hos någon oförskämd svensk/dansk eller ligger den ensam och övergiven kvar i någon hörna i ankomsthallen. 

Årets bästa? När en Mallorca-brun Marcus kom hem! Tur han bara var på semester i en vecka! Vet inte hur jag skulle stått ut om det var dubbelt upp!
 
Årets snällaste? MAMMA! Hon är och kommer nog alltid att vara för snäll mot sina barn. Och tur är väl det - mamma ställer alltid upp, ger mig de bästa råden och det räcker att jag pratat med henne i fem minuter om något jobbigt hänt så har hon hittat en lösning - och allt känns mycket bättre. Tänk om alla fick ha snälla mammor? Vilken fin plats jorden hade varit då, va!

ETT GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR JAG ER ALLA!

Bio & en rosa dröm

 
Igår var ju jag som sagt på bio och såg 12 Years A Slave.
En mycket gripande, tänkvärd och bra film på många sätt men usch - det var många obehagliga scener och tyvärr väl även verklighet för många slavar på 1800-talet. Det blev kontrast till vad jag brukar se för typ av film! Romantiska komedier där ett krossat hjärta eller en semester som går åt helvete, är det värsta som inträffar. Men för er som vill ha ett tips på bio rekommenderar jag denna! Ni får i så fall gärna kika in här och berätta hur den slutade. För det missade jag. Sista tåget hem gick bara några minuter innan filmen var slut (såg den i Helsingborg) så jag och Marcus fick gå (läs: tränga oss igenom hela raden) just när det var som mest spännande. Hmm, nästa gång får vi kolla upp tågtiderna innan vi bokar bion. Vad gör ni idag då? Jag sölar, slappar, dricker jävligt mycket vatten och försöker kissa ut min äckliga förkylning som dök upp från ingenstans! Jag har även en övervägning med mig själv om jag ska köpa en superdupersnygg jacka som jag hittat eller inte. Mycket svåra beslut som känns långt borta från slaveriet i USA. Usch ja, känns ju inte alls rätt att diskutera rosa jackor här.. Det får vi ta en annan dag! Önskar dig Bloggis en bra kväll istället så återkommer jag imorgon med friska krafter och en årsresumé!

Bilden är lånad.

12 Years A Slave


Vet att jag är usel på att blogga just nu.
MEN jag vill ta vara på mina lediga dagar på bästa sätt! Har i alla fall gjort en årsresumé med massa frågor som jag svarat på och många bilder som kompensation! Vid lunchtid på nyårsafton får ni kika in här och läsa min sammanfattning av året! Och sen ska ni ju få se min glittriga beställning från Nelly också! Så länge säger jag hej hej - önskar er en fantastisk söndag! Jag ska strax ta min andra promenad för december (ja, typ så är det. HEMSKT) och ladda inför bio ikväll! 12 Years A Slave ska jag se. Är den bra?

Bilden är lånad.

Min jul



Hej bästa läsare!
Hoppas ni njuter till fullo av, förhoppningsvis, både ledighet och lugna tag! Det gör jag i alla fall! Och det är så underskattat, efterlängtat och underbart! (Eller lugna tag, om jag tänker efter, har det väl inte direkt varit. Är ju av just den anledningen jag inte bloggat, kom jag på). Att det inte var jul lite oftare va? Sen sist vi hördes har jag firat julafton, tomten kom trots att samtliga är över 20 (förutom världens sötaste bebis som sov sig igenom hela tomtebesöket), en Daniel Wellington-klocka gömde sig till min stora glädje i ett av paketen och julmaten har utan några som helst problem gått ner. Igår hade jag en superrolig kväll tillsammans med ett gäng vänner. Vi sjöng Singstar, pratade om sommarplaner och hade det trevligt. Varför är det alltid de spontana kvällarna som blir bäst? Idag möttes vi upp på stan för att spana in rean, äta pizza och fördriva denna annandag jul. Ett bra julfirande på alla sätt och vis!

God jul bästa Ni!



Hej kära läsare!
Då var jag hemma efter en helg i Göteborg! Och jag har redan hunnit fira jul med halva släkten! Full rulle med andra ord! Göteborg var jättemysigt! Vi gick på Liseberg i lördags. Det var vårvärme och uppehåll så man varken frös eller blev blöt. Vi hälsade på tomten som höll till i Kolorado-hallen och såg när de begåvade kaninerna (som fått vinterpäls och allt..) dansade på isen! Vi hann även med att gå flera timmar på stan, se när folk stressade rundor för att hinna färdigt till jul, äta på en toppenbra restaurang - Chez Amis - och bara njuta av lugnet innan släktkalas och julfirande tar vid! Kunde inte bli bättre! Nästa gång vi ses Göteborg - då ska konditionen vara på topp och kroppen laddad till tusen (nervööööös!!).


Igår var jag och familjen hos farmor och farfar för att fira jul med släkten! Super! Och idag fortsätter det. I år ska vi faktiskt vara hemma på julafton. Det hände väl senaste när jag var två år så känns annorlunda och spännande! Ikväll kommer kusinerna från andra sidan släkten och om några dagar firar vi med resten. Alla vill man hinna träffa! Så med det säger jag GOD JUL ALLA FINA LÄSARE! Ta väl hand om varandra! Puss & kram från Annie!

Får man kalla det lov?


Nej, egentligen inte tror jag. Men lov känns mycket mer härligt och avslappnat än ledighet. Så här med har jag lov!! Det ska bli underbart att åka till Göteborg, fira jul och nyår utan att behöva tänka på jobb och timmar hit och dit. Jag ser fram emot tid med familj och vänner. Jag ska strax sätta fart och packa en övernattningsväska eftersom jag och Marcus åker imorgon. Vad ska man ha med sig? Jag hade innan föreställt mig behöva både termobyxor och långkalsonger men det ser snarare ut som att regnkläderna kommer bättre till pass. Tyvärr. Vi vill ha snö och minusgrader så här helgen innan jul! Hur som helst så ska det bli supermysigt att gå på Liseberg och ha en weekend i Lilla London. Kanske att bloggen får vara tyst i helgen men ni hittar säkert en bild eller två på Instagram. Mitt konto kan man även se på nätet HÄR. Glad fredag lördag söndag så hörs vi lagom till jul, kära läsare!

Semesterplaner


Vet ni vad jag gör? Förutom då att jag väntar på att Marcus ska komma hit och spela Mario Kart med mig? Nej, jag tänkte väl det - läskigt hade det varit om ni visste. Som små stalkers likt Phonehouse. Jag drömmer mig bort till värmen och sommaren och till Kreta! Jag har börjat planera lite smått vad jag ska resa nästa år och ett av målen hade mer än gärna fått landa här. På denna grekiska ö. Så mysigt och ja. Det här hotellet ligger direkt vid stranden. En gata från alla restauranger. Tänk att äta tzatziki varje kväll, dricka ett par halvslaskiga drinkar om dagarna mest bara för att det är semester, bada i salta hav och läsa massa tidningar i en solstol, under ett parasoll, med lite lätt vind i håret och ett gäng kompisar i stolarna bredvid?! Det hade varit sjukt kul! Ahhhhhhh! Tänk vilken tur vi har - som får leva och längta. UNDERBART! Men just ja, vart var vi? December? Sex dagar till jul, inte sant?

Bilderna är lånade från HÄR.

Föll pladask


God morgon alla raringar! Här är det en ganska pigg och frisk Annie som vaknat till liv. Jag har sovit som en stock - är så glad att fullmåne, som det varit i natt, inte får mig ur balans. Hör många har problem med det. Usch så jobbigt. Igår kom ett paket med posten hem till mig! Det piggade upp må ni tro! Kläder och sånt skit är egentligen mycket oviktiga saker men hur man än vrider och vänder på det så kan man inte säga något annat än att det gör en glad! Ni minns kanske att jag för flera tusen veckor sen pratade om ett par übersnygga tights som jag absolut bara var tvungen till att ha?! Det fanns ju dock en liten hake. Adidas. Jag ska ju köra Nike rakt igenom. Var min tanke. Men så blev det icke när dessa kom på rabatt på Ellos för ett par veckor sen. Då gick det inte längre. Hur mycket än Nike kommer hata mig för detta lilla snedsteg så var det nödvändigt. Och värt det. För hur balla är de inte? Jag må kanske inte vara Göteborgsvarvet snabbaste eller smidigaste löpare men du milde - jag kommer ha de coolaste tightsen. Men en mycket märklig sak hände när jag beställde från Ellos. Vet inte om ni varit med om likanande? Varje gång jag gick in på sidan efter att jag beställt så dubblades min beställning. Jag blev ju lite nojig så loggade in där flera gånger samma kväll. Jag var uppe i 18 artiklar sista gången jag kollade - istället för mina tre jag köpt - och tog bort allt igen. Fick ringa kundtjänst och krångla tills det blev rätt. Ja, nu vet ni hela den historien.

Lite av varje


Då får vi hoppa några dagar till i tiden. Och dagarna som gått hade jag mer än gärna hoppat över - om man säger så. Jag har nämligen legat hemma med magsjuka. Får jag lista det absolut värsta som finns så är det att kräkas. Det finns inget vidrigare. Men jag har varit skonad i många år från detta vidriga virus så det var väl min tur.. Hur som helst så är jag på benen (jodå, så att, rätt vingliga men de bär mig) igen. Har roat mig med att se I Hennes Skor och Känn Ingen Sorg, druckit Coca Cola och ja, det var väl det. Men nu vill jag bli stark igen och känna mig frisk för det är så mycket roligt på gång. Julen är ju min favorit och jag har inte velat bli påmind om att den närmar sig så julmusiken har varit förbjuden de senaste dygnen. Idag är en stor dag - en vecka till jul men framför allt - Ebbas födelsedag! GRATTTIIIIIIS säger jag, VI SES SNART! Nu ska jag bädda rent, öppna fönstret och släppa in lite av vårluften (åtta grader till jul - beställde vi det?) och lyssna vidare på ingen mindre än Håkan Hellström. Ja, ser man filmen vill man höra han sjunga också. Puss på er!

Marcus födelsedag

Alltid glad (och ställer alltid upp på alla bilder jag tar), somnar i alla solstolar han kommer åt och försöker spela tuff och hård trots att det bor en nallebjörn i denna kropp..

Ett litet hopp i dagarna blev det..
Gårdagen var fullpackad så hann varken tänka blogg eller ens öppna datorn. Så nu passar jag på istället! Igår (skrev först imorgon - trött eller?) fyllde Marcus 20 - en stor dag som vi firade på kvällen! Riktigt kul! Jag gav honom en weekend till Göteborg (vi åker redan nästa helg!) för att gå på Liseberg, känna av julvimlet på stan och äta gott! Det ska bli superkul och har varit planerat sen lång tid tillbaka! Så idag ska jag ladda om efter en sen natt, städa undan och baka julgodis! Vad blir det för något smarrigt tror ni? En klassiker, vill jag lova! GLAD LÖRDAG!

Karolinatid

Hej vecka 50! FEMTIO - redan, kanske ni tänker? Så tänker jag i alla fall! Men julstämningen börjar ta vid, julmusiken spelas som aldrig förr och stan är smyckad med massor av ljus! Så jag ser det mest bara som mysigt att det går mot slutet av året! Marcus födelsedag närmar sig (alltid ett jultecken) och handkontrollen har äntligen kommit! Underbart! Så efter att jag bloggat klart ska jag bänka mig vid teven och utmana familjen!



Idag slutade jag ett - LYX! Cyklade hem och åt lax i paket med Adam. Sen sprang jag en fyrakilometersrunda och duschade på två röda för att möta upp Karolina i stan! Vi drack varmchoklad, köpte rött nagellack och hann ha underskattad men mycket uppskattad kompistid! Jag nämnde ju det för ett par veckor sedan - att jag ska passa på att träffa vänner när schemat är mer luftigt och än så länge har det gått oförväntat bra. Roligt att hinna med sånt här på vardagarna! Nu: Mario! Sen: Ensam Mamma Söker!

Snöyra

Under den här helgen har


Vi sett Kevin vinna. Han var helt klart bäst i fredags och vinnarlåten var mer hans än hennes
Sven kommit och gått
Den första snön landat
Jag och farmor gått en förmiddag på stan
Jag, mamma och pappa gått en eftermiddag på stan
Jag och Marcus sett den mycket sorgliga och samtidigt halvtråkiga filmen Vi 
Jag väntat på vår Gamecube-kontroll. Jag vill spela Mario Kart!!
Vi tänt det andra ljuset

GLAD SÖNDAG!

Helgstart


Äntligen helg!
Jippi! Kul tycker jag! Förra veckan jobbade jag bara en kortis på lördagen MEN trots att det bara är några ynka timmar så kommer man inte i fredagsfeeling och det är trist. Så denna helgstarten har jag sett fram emot! Efter mitt arbetspass gick jag och Sven hem till Josefine för fika och rynkade te och skvallrade ett par timmar. En perfekt inledning på helgen! Väl hemma hade mitt paket från Nelly dykt upp och min beställning satt som en smäck! Ni får se om ett par veckor! Nu ska jag se när Kevin (ja, hur mycket Elin än borde vinna) blir Idol 2013! Trevlig helg Bloggis!

Lyxar fram till jul

 
Jag hoppas ni har en skön vecka därute! Jag har bestämt mig för att ha en lugn månad vad det gäller jobb. Helt urhärligt om du frågar mig! Detta har jag sagt sen jag började jobba men jag har aldrig riktigt hittat någon bra anledning. Förrän nu. Jag har tackat ja till många dagar fram till den 20:e. Sen tänkte jag hålla julledigt, precis som när man gick i skolan (vilket känns som att det var fjortontusen år sedan! SORLIGT. Saknar det jättemycket emellanåt). Och det ser jag såklart framemot! Och om inte ledigheten vore lyxigt nog så ser inte mina arbetsdagar allt för ansträngande ut - tidsmässigt. Sju till ett - några lite längre - men de flesta är sex-timmarspass! Lyxos om jag får säga det själv! Nu väntar jag in Sven och hoppas inte den här stormen blir lika stormig som den förra. Det hade varit tråkigt.

Och vänner. Nu när solen går ner kvart i fyra och det blåser och har sig och ingen snö har kommit och regnet piskar mot rutan och det är varken varmt eller kallt ute vill jag bara påminna mig själv (när jag läser det här inlägget i maj - augusti någonting) att NJUTA av sommaren och ljuset och det gröna. Bara gör det. För böveln.

Det här med sprit


Tänkte slå igång sjuan en stund och se veckans program av Fest Hos Bagge Wahlgren. Detta trots att jag redan både en och två gånger tyckt att det inte är särskilt mycket för världen. Tycker för det första att det inte har någon riktig handling men framför allt för att det hela går ut på är att dricka sig full. Ja, man får se de supa hela programmet igenom. Välkomstdrinkar, öl, vin, champagne, snapsar och groggar avslöser varandra. Laila var ju packad förra veckan, haha. Jag är själv inte särskilt glad i sprit - jag mår inte bra av det och framför allt för att många människor förändras så himla mycket när de dricker. De blyga och försiktiga som knappt vågat öppna käften innan blir så jädrans framåt och pratglada. Allt känns så falskt. Och med det sagt ska jag blanda mig ett par drinkar och ha långa, djupa, seriösa samtal med fru Bagge och herr Wahlgren.

Nyårsplagg, öl & bästa julfilmen


Då var det en ny vecka och ja ni, nu är det nära nytt år! Så vad passade då inte bättre än att klicka hem ett plagg som ska hänga med på nyårsfirande?! Det är nämligen precis vad jag gjort! Vad det blev får ni se först den 31:e men jag kan ge er en liten ledtråd: det glimmar, sprakrar, gnistrar och glimmar! Jodå, det blir fest det! Men nu tänkte jag dra dygnet ett varv tillbaka och ge er en annan lite glimt. Nämligen lite julstämning här hemifrån! Mamma är så duktigt tycker jag på att få allt att kännas hemtrevligt och mysigt! Är det något jag kommer ta efter henne så är det detta med att få huset att kännas välkomnande! Nu är det bara en handkontroll som behövs för att julen ska börja på riktigt. Ja, vi kom ju på i helgen att en av våra kontroller till Mario Kart gått i stupet så det var bara att googla efter en ny och någon gång under veckan tros den komma! Spelet kan börja!


Idag har jag och Adam varit en runda i Danmark! Han ville fylla på ölförrådet och jag ville vara en snäll lillasyster. Så vi drog dit efter att jag slutat jobbet, köpte några flak öl och åt pölse! Vill ni se bild får ni kika in på mitt Instagram. För här ska det minsann inte kopieras bilder från det kontot till bloggen. Det är ju jag närmast allergisk mot! Nu ska jag lägga mig på sängen och se resten av filmen som jag påbörjade igår. Världen kanske mysigaste julfilm: The Holiday! Ni måste ju bara hålla med?! Och sen väntar Ensam Mamma Söker! Och Paradise Hotell. Japp. Jag har fastnat!

RSS 2.0