Vet du vad jag älskar?


Cindy igår.

Jo, det är när man får ha dagar då allt bara går som på en räls!
Och det är precis så den här dagen har gått för mig! Arbetet som jag gjort på engelskan fick jag VG på och matteprovet, som jag gjorde för några veckor sen, fick jag veta hade gått bra! Historialektionen var dryg men jag insåg att jag gillar historia trots allt. Sen alla dessa småsaker, som kan göra ens dag, har gjort min idag! Träningen ikväll var också extra härlig. Bra musik & bra ledare! Med morgondagen Bloggis, är det något speciellt. Vet du vad? Jo, men vintern övergår till vår. Februari blir mars. Det älskar jag också! Har jag sagt att jag älskar den här dagen?

Mer nytt i bloggen



Jag har hängt med Malin hela dagen och det visar sig att hon är en riktig fena på det här med bloggdesign! Checka in hennes sida nu! Ser du någon skillnad Bloggis? Jag har större profilbild, annan text på Senaste inläggen, Kategorier, Arkiv och Länkar. Den där fula, gröna färgen, i kommentarsfältet, som inte passade ett dugg in med tanke på allt begeit och rosa som tagit över, är borta. Något jag glömt?

Dumma Melodifestival



Såg ni det igår?
Det är ju så roligt! Hehe. Men igår alltså, vad hände? The Melody Club skulle ju gått direkt till final och istället kommer de på en sjunde plats. Sånt gör mig så sur och jag tappar förtroendet för vårt land när vi röstar ut de bästa. Vem gillade du mest? Säg, jag vill veta! Jag sitter och lyssnar på deras låtar nu på Spotify, för att sörja det tragiska som hänt. Och shit vad många hits de har gjort, riktigt grymma. Nu lyssnar jag på en låt som alltid var med på kickboxningsträningarna förra året och nu kan jag inte lyssna på den utan att jag ser Friskis, boxningshandskar och ledaren framför mig. Kul det där tycker jag, att vi associerar (oj, heter det verkligen så?) musik med känslor och olika händelser. Kul!


En sommardos

Då var det lördag! Härligt! Tänk om vi hade fått vakna upp till 15 grader, sol och fågelkvitter istället för det här ruggiga vädret. Jag känner att vi alla behöver en dos SOMMAR! Så vi kör på en bunt sommarbilder för att få tillbaka känslan och hoppet och längtan (fast den finns ju där hela tiden).



Ge mig sommar!

STAN



Har jag föresten berättat att jag varit på stan idag? WAAAA! Haha, jag är sååå dålig! Två dagar kunde jag hålla mig borta! TVÅ! 2! Two! Zwei! Vad ska det bli av mig?

Fredagskvällstankar

God kväll! Jag sitter här och pillar med min bloggdesign och jag behöver Din hjälp. Ser du den nya stilen på rubriken? Jag älskade min gamla men tydligen var det bara jag som kunde se den, det är därför jag ställer den här frågan. Så säg, vem ser den, vem ser inte den? Den ska ha bytts ut till en granitfärg också. Tryck på F5 om du inte ser och kolla om det funkar då. Det är ju rätt tråkigt att ändra på sakerna här om det bara ändras på min dator. Hehe.



Hur har du det annars ikväll Bloggis? Min är så lugn sååå! Det var tänkt att en tjejkväll skulle bli av men en av töserna är nyss hemkommen från Stockholm och var tvungen att repa sig lite (eller ja hennes föräldrar som uppmanar henne att andas i två sekunder. Jag känner igen det där ;)


Klassträff & magisk penna!

Godmorgon! (Ja, jag vet att klockan är alldeles för mycket (15.20!) för att man ska kunna säga godmorgon men det känns verkligen som morgon..). Jag har pluggat enda sedan jag vaknade och nu äntligen är jag klar! Skönt!

Igårkväll var jag hemma hos Josse. Vi hade klassträff där. Mysigt att samlas utanför skolan, prata, äta något gott och spela spel. Jag gillar när det känns så där lagom uppstyrt och när man inte ha några förväntingar utan att det bara blir så där trevligt som man önskar.



Jag tänkte föresten tipsa er om en sak (ja, tips-Annie är i stan!). En sån här penna är dunderbra! Jag fick den när jag fyllde år för ett par år sedan och den är lika bra än idag! Det är en nagellacks-borttagnings-penna. Man tar helt enkelt bort nagellack som kommit utanför. Det är bara till att dra den är pennan på lacket och sen säger det viiipps, så är det borta! Himla bra att ha!

Torsdag 16.27

Goddagens Bloggis! Läget och sånt? (Nej skoja bara, så där säger bara Karolina). Idag hade jag tänkt plugga. Hur går det med den saken då, kanske du undrar? S.K.I.T. kan jag meddela. Ja Ja, det är ju lov! Då ska jag inte behöva plugga. Men okej, imorgon pluggar jag. Ska vi bestämma det? Så får du skälla på mig om jag inte gör det.
 


Nu ska jag chocka dig lite! För jag kan här med säga att jag inte har varit på stan idag! Yey! Och jag har inte saknat det ett dugg. Jag har däremot varit ute och gått med Cindy och jag upptäckte precis att "min nya" mobil har räknat hur många steg jag har gått. Ja, serru, en ny mobil är det vad jag har! Min blommiga började krångla (IGEN!) och den här gången nöjde jag inte mig med en uppgradering av programvaran utan ville ha den in på service. Jag är så trött på att den klabbar. Nej nu ska jag hoppa in i duschen o fräscha till mig lite!

Ny header & stan

Okej Bloggis, jag har haft damp på denna dumma blogg idag! Jag har suttit i säkert fem timmar och försökt få bilderna större. Och efter dessa fem jobbiga timmar så har jag fått bilderna en storlek större! Lyckat! Ja ja. Jag ändrade header också. Vad tycks? Jag är inte helt nöjd. Ska försöka fixa en som känns mer jag snart. Men det tar jag en annan dag. Vad har ni gjort idag? Kan ni gissa var jag har spenderat min dag?



RÄTT! Jag har hängt på stan. Alltså, jag trodde knappt jag kunde säga detta, men JAG, Annie, är riktigt trött på affärer, kläder, ja ALLT som har med stan att göra! Nu blir det inget mer stanbesök på ett bra tag framöver (jag gissar att det tar max en vecka innan jag är där igen).

TEST


Vår, nu, tack!

Du kommer bli arg på mig nu. Inte så arg att du vill slå mig men arg. För jag tog knappt några bilder i Helsingborg idag. Jaja. Jag testade några fina sommarklänningar men jag kände mig på tok för tidig för att handla sådant somrigt när snön yr utanför och termometern visar -5. SUCK! Where is the vår!? Please tell me that! Ok, men våren har faktiskt en hel vecka på sig att komma fram. För ni vet väl vad .. Gud eller ja jag har bestämt: att det är vår oavsett, den första mars!!




Ser ni Danmark? Coolt! Ni ser Danmark. Jag vet det. Puss Bloggis, nu ska jag äta!

Godmorgon Bloggis!



Morsning korsning!
Här skiner solen in genom fönstret och jag sitter med handuken runt håret, min morgonrock om mig och ska alldeles strax inta frukostbordet (nu hörs det som att det är megastort och att det är som på ett hotell men ack, så är det inte). Idag ska jag och Ebba gå på stan. Men för att det ska bli någon omväxling så beger vi oss till Helsingborg. Det är en mysig stad det där. Jag lägger ner kameran i väskan så ska jag se om det kan tas några bilder under dagen. Om jag känner Ebba och mig rätt så ska inte det vara några problem. Ha en bra dag!

Lina, Ullared & nya jeans

Hallihallå! Vet du vad jag har kommit på? Jo, att jag kommer spendera detta lov PÅ STAN! Haha. Det var väl ändå lite komiskt? Iallafall. Jag var på stan idag med Lina. När vi shoppar så är hon alltid så himla duktig på att övertala mig att köpa massa saker som jag inte alls behöver. Vi var på Ullared tillsammans för några år sedan och jag som vanligt vis handlar med måtta gick helt bananas på Gekås. Det var helt sanslöst vad mycket vi handlade. Vår bil var överfull när vi skulle hem och jag och Lina delade baksäte med massa gula gekåskassar som skymde sikten för oss. Jag blir så full i skratt varje gång jag tänker på det.  



Iallafall. Idag var vi på stan. Vi skulle bara göra det där ärandet med deon men istället testade vi halva H&M:s utbud och efter nästan två timmar (!!) i butiken gick vi hem nöjda och glada med vars en påse nya kläder! KUL!

Jag kontraterade senast igår att jag har tillräckigt många byxor och att det är det sista jag behöver och ändå är det ett par jeans jag får med mig hem. Men de är inte vilka som helst. Nejdå (Annie har alltid anledningar till att shoppa). Dessa jeansen var ett par exakt likadana jeans som mina hålebrallor är! Och dem byxorna är jag så kär i att jag dör och därför var jag bara tvungen till att köpa dem när jag äntligen hittade ett par likadana! Dem jag köpte nu var lite, lite ljusare men vad gör det när våren är på ingång?!
 


Morgondagens äventyr blir: STAN!

Dagens tips - deodorant

Okej Bloggis, det är lov! Det är skitkallt ute idag. Jag har inte vågat öppna dörren för jag vet att min hud kommer knottra sig så mycket att man kan tro att jag är en gammal apelsin. Blä. Jag ska alldeles strax åka till stan och köpa en ny deodorant. Den ser ut så här.



Och kostar en förmögenhet. Ingen normal människa lägger 220 spänn (ja, du läste rätt) på en deo. Men jag, jag är inte normal. Det är tråkigt att lägga pengar på en sak som ingen märker av (well, om jag hade luktat äckligt så hade man lagt märke till det). Den här deodoranten är något ut över det vanliga och värd vartenda öre! (Jag har testat ett tio-tal olika deon och alla är skräp jämfört med den här!) Dagens tips alltså!

Topp 3 på intressantaste-inlägg-listan

Godkväll mina vänner! Jag sitter här på mitt rum och lyssnar på Shakiras skiva Sale El Sol, mysig musik. Jag noppade precis mina ögonbryn (anteckna!) och jag råkade slita bort lite hud istället för hår - skönt! Jag har även precis putsat mina silversmycken. Jag fick ett sånt fint smycketräd i julklapp och tänkte att det skulle vara roligt att hänga upp alla smycken där. Men nej.. Jag putsade dem för bara några veckor sen så skenet från dem gick enda till Kina men de har redan brunat.. Så nu efter att ha putsat dem, igen, var var det bara att slänga ner dem i smyckesasken. Gud, vilket jobbigt liv jag lever!

Nu ska jag äta middag. En riktgt söndagsmiddag blir det här ikväll. Kött, sås och potatis. Jag är inte så glad för sån här "gammelmat" (som jag kallar det). Gillar vårt lands traditioner men tummen ner för svensk mat. På tal om potatis så gillar jag Håkan i Sunes Jul. Jag försökte föresten immitera Håkans "hej hej" som han säger i den här videon. Kolla tiden 7.51. Visst är jag en bra immiterare?


Godmorgon världen! Det är söndag!



Bilder från igår då vi var hemma hos Mormor & Morfar! Eller Farmor & Farfar som Ebba envisas med att säga.

Ja, minsann, det är söndag! Och jag, Annie, tycker för en gång skull om denna veckodag. Kan det beror på att jag är ledig imorgon? Hihi. Det känns underbart! Jag ska lägga skolan åt sidan och bara njuta av Livet! Hade ni en bra lördag föresten? Såg ni Melodifestivalen? Jag och Ebba satt och skrek när Saade gick vidare! Jag gillade  även de blå gubbarna som sjöng dansbandlåten! Kul att en lite annorlunda låt gick till final.




Solen skiner idag. Mysigt!

Lördagmorgon



Godmorgon vänner!
Det är lördag!! Jag sitter under mitt varma täcke. Öronen njuter av bra musik som kommer ut från hörlurarna. Min mage njuter av att vara mätt efter en skål vaniljfil. Jag, mitt hjärta och min själ njuter av att det är lov. Inte en sekund på detta lovet har börjat och det känns så bra att jag inte kan fattar att det är sant. (Räknar att lovet börjar på måndag). Hade ni en bra fredagkväll? Jag och Lina hade myskväll med våra killar, kladdkaka, Sunes Sommar och Engelholms Glass. Kan det bli bättre? Knappast. Vad händer idag då?

Lindex

Jag kom nyss hem från stan. Köpte upp alla mina pengar. Min gadrob måste byggas ut. Lindex kommer ha försäljningsrekord efter mitt shoppande.. Fast nej. Jag skoja bara. Köpte bara en tråkig BH. Dock väldigt skön! - Lindex! Aldrig mer obekväma H&M-underkläder. BLÄ! Och just nu så hade jag kunnat shoppa upp hela Lindex.
Glad fredag!


Lov!!



Jag tror jag glömt att säga att jag har lov nu.
Jag vet att ni undrade det och därför tänkte jag att det var lika bra att vara tydlig och säga det. Inget mer spekulerande behövs alltså. En hel veckas lov är mycket välkommet. Eller vad säger ni? Visst gillar vi lov? Det måste vara det jobbigaste med att inte gå i skolan. Eller hur? Nu är det liksom så självklart att vi ska ha lov men sen då, när vi blir vuxna? Då får man vara glad för en månads ledighet på sommarn. Ja ja. Det är fan asjobbigt att vara virrig i huvudet och osäker i själen så vi är värda det här!

Facebook



Godmorgon Bloggis
! Allt väl idag? Det är ju fredag. Jag sitter här och lyssnar på James Blunt och funderar på om jag kan det jag behöver kunna till dagens prov i samhällskunskap. Hm? Det ska nog gå bra!



Jag är fortfarande lite i chock efter en liten rolig sak som hände igår. Ni vet Facebook? Alla har ju olika åsikter om den sidan och jag har ganska delade meningar. Men en sak som är häftig (och som ingen kan ta ifrån mig attt jag tycker är bra) är att man kan hitta sina gamla kompisar (ja, jag vet att jag bara är 17).

Igår kom jag att tänka på en av mina bästisar från dagistiden. När jag skrev in hans namn så kom han upp - och det stod att vi hade 26 gemensamma vänner. När jag får se hans profilbild så blir jag helt chockad. Den här killen går på min skola. Jag har sett han flera gånger i veckan - i ett och ett halvt år och jag har aldrig, för en sekund, tänkt att det skulle kunna vara Han! Shit alltså..


Jag vill ha vår.....

Jag nämde, för några veckor sen, att jag tycker vi ska samla alla vårtecken i en kategori. Minns du? Så varje gång jag känner, doftar, ser eller hör ett vårtecken kommer jag visa dig det här. Och på så sätt kan vi glimta våren! Om du har några tecken som tyder på vår får du gärna dela med dig av det! Jag kan sen samla ihop alla i en lista så vi ser tydligt att våren är påväg! Vad sägs om detta?

Det första vårtecken börjar jag med här! Det är alla dessa vårreportage i tidningarna! Jag gillar dem! Färger, vi har saknat er. Svart har dominerat alldeles för länge nu! Eller vad säger du Bloggis?




Bilder från Veckorevyn nummer 5 (damp ner i brevlådan igår!)
 

Tröttis



Goddag torsdag!
 Några havsbilder från helgen bjuder jag på idag. Jag hade idrott i skolan och körde på ganska bra. Efter det har jag varit som en zombie! Nu ligger jag på sängen och om jag slutar underhålla mig med något kommer jag somna. Tror jag ska slå igång ett program på webb-tv. Man får vara trött ibland!

Jag har inget roligt att skriva. Eller jo det har jag för jag har alltid något roligt att skriva. Men idag orkar jag inte. Tog bort inlägget från imorse efter att Malin påmint mig om att inte klaga över småsaker. Tack Malin! Nu kilar jag från dig Bloggis. Jag tycker vi ska kramas mer! För man vet aldrig när den sista kramen blir kramad. Haha, okej, det hördes konstigt. Men mer kramar åt folket! Okej? Du fattar vad jag menar. KRAM

Äventyr på Friskis



Har jag sagt att jag älskar att ni kommenterar!?
Nej, jag tror jag har glömt att berätta det! Det blir mycket roligare att blogga när ni är med mig!

Jag sitter här med en alldeles underbar känsla i kroppen. Kul med gym, jag gillar verkligen det! Dagens träning slutade på ett litet annorlunda sätt. Jag och Maja brukar låsa in våra saker i ett skåp. Och det gjorde vi även idag. När vi vara klara och skulle gå hem så kunde vi inte få upp skåpet (det är ett nummer-lås). Det var helt omöjligt! Efter en halvtimme (!) fick vi kalla på en som jobbar på Friskis. Och efter ett tag kunde han få upp det! Det märkliga är att låset hade bytt nummer under tiden vi tränat.

Jag gillar den här dagen



Jag har haft en fantastisk fin onsdag!
Så skönt att få känna så efter helvetesmåndagen. Visst är det härligt att känna att världen ler mot en? Haha, det hörs kanske urlöjligt men den känslan är underbar! 

Och varför har dagen då varit så bra.. Jo, jag hade drama imorse, riktigt kul. Jag slutade tidigt, mycket skönt. Jag gick på stan med Karolina och kollade på tröjorna. Jag hittade en ÄNNU snyggare inne på Åhléns men självklart fanns inte den i min storlek. Jag träffade Marcus, mysigt.



Jag överraskade Josse som fyller år idag. Hon bjöd på jätte, jättefina (och goda) cupcakes som jag bara inte kunde stå emot (började att sluta äta onyttigt igår. Det gick ju skitbra!) Nämde jag att hon bjöd på chokladbollar också?). Känner mig inte ett dugg motiverad till att träna just nu, säger jag som ska befinna mig på gymmet om en halvtimme.. (Det är nu det är så bra att ha en träningskompis. För om inte Maja skulle med hade jag struntat i det). Här kan du se bilder från förra året när Josse fyllde år. Det är det som är det roliga med bloggen, att man kan bläddra tillbaka i arkivet.

Solnedgång



Jag nämde igår att Ebba tagit några bilder på mig där ljuset var jättehärligt. Och här är de! Har jag sagt att jag älskar solnedgångar?! Tänk - om några månader är det solnedgång vid tio-tiden! UNDERBART att veta att för varje dag som går så blir dagen några minuter längre! Med detta säger jag godnatt!


Gammelsvenska



Använder jag ofta gamla ord?
Gör jag det? För just nu sitter jag och skriver på mitt historiaarbete och på bara några minuter har två ord blivit understukna med grönt. När jag höger klickar står det i vanlig text kan den kännas ålderdomlig och främmande. Räknas orden besitter och godtages som gamla? Microsoft Word alltså..


Rösta på tröja!

Åh, vilken tur att den här dagen inte blev någon repris av gårdagen. Då hade jag smällt av. Det enda oturs-aktiga som hände idag var att jag missade bussen - igen! Men resten av dagen har varit bra! Matteprovet jag skulle ha igår blev framflyttat tills idag. Jag pluggade imorse, det kändes som jag kunde det hyffsat och jag hade en bra känsla i magen efter jag skrivit provet! Efter skolan åkte jag till stan för att testa ett par tröjor, inne på Lindex, som jag gått och suktat efter ett tag. Men jag fick beslutsångest när jag provade dem. Så det blev ingest köp. Hjälp mig Bloggis - vilken färg ska jag välja? Rösta!

 
 

BLÅ eller BRUN?


Nya, friska tag!



Godmorgon!
Tack för er stöttning igår! Jag behövde det! Puss på er! Ja, idag är det nya, friska tag som gäller! Gårdagen fick iallafall ett bra avslut med bio och middag med Marcus. Mysigt!

Nu ska jag duka undan frukosten här för att sätta igång att plugga. Jag ska fatta den dumma matten och engelskan och jag ska visa att jag vill och kan! Ha en bra dag Bloggis!!

BLÄ

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG! Eller vad är det man säger? Min har däremot inte varit något bra alls, den värsta på länge! Jag tar det från början. Imorse när jag hoppade på bussen fick jag reda på att vi skulle ha matteprov idag, på kapitel två och tre. Det tredje kapitlet har jag inte ens börjat på eftersom jag var sjuk förra veckan.

När jag kom till skolan skulle vi få veta reslutatet på engelskprovet vi hade förra veckan. Jag fick IG. Behöver jag säga mer? Sen skulle jag och Mathilda och Josse gå igenom matten som jag missat och då förstod jag inte ett smack!

Sen åkte Josse vidare till tandläkaren och precis då kommer jag på att jag hade min jacka och mina nycklar inlåsta i mitt skåp. Och kan du gissa vem som har nycklen? Jajjamensan, det är Josefine det. (Vi har samma skåp). Så efter tandläkarbesöket fick Josse ta sig tillbaka till skolan för att öppna skåpet! - TACK! Sen när vi skulle ta bussen hem så missade vi den med en minut! ÅÅÅ. JAG BLIR SÅ TRÖTT!


Godmorgon Bloggis!

Jag Är Tillbaka! Jag kan här med konstratera att jag är beroende av bloggen. Det har varit riktigt svårt att låta bli att logga in här och skriva ett par rader. Speciellt måndag-onsdag då jag låg hemma och var sjuk. Jag hade så långtråkigt och klättrade på väggarna. Men har jag sagt att jag ska ha en bloggfri vecka ja då ska jag banne mig ha det också!

I slutet på veckan var jag frisk igen och då kan jag erkänna att det var ganska skönt att slippa tänka på bloggen. Men nu är jag här igen och det är jag glad över! Jag har massa bilder att visa dig Bloggis och jag börjar med en som jag tog för bara några minuter sen.



KOLLA HÄR! Det är ju Alla Hjärtans Dag idag - det har väl ingen missat? - och se så söt min mobildisplay är! Blommorna har förvandlats till små hjärtan! Fint!

Jag har träffat Ebba i helgen och då tog vi massa bilder! Jag har en favorit där ljuset är riktigt fint! Ska leta upp den sen! Men nu måste jag bege mig till skolan! Idag tycker jag, med tanke på vilken dag det är, att vi ska le extra mycket åt den vi möter! Ett leende, från dig, kan göra någon annans dag. Kom ihåg det! Vi hörs sen!


Bloggfri vecka!



Jag ser min blogg som en himla bra träning på att utveckla språket. Och när jag går tillbaka i bloggen så ser jag en märkbar förbättring, vilket känns himla kul! En annan sak som är bra med bloggen är att den hjälper mig att minnas. Och eftersom mitt minne tryter ibland är det himla bra att ha en blogg att se tillbaka på. Och man glömmer lätt bort vad man gör om dagarna! Även om bloggen inte har fått hänga med på allt så finns här ju ändå mycket som går att återuppleva genom att gå tillbaka i arkivet! Hela min och Malins stockholmsresa till exempel. Det jag ville ha sagt med detta inlägg var att jag tänkte ta mig en bloggfri vecka! Jag är lite nyfiken på hur det känns! Men vad sägs som att vi ses här inne nästa måndag? Och du Bloggis, ta inte detta personligt! Jag gillar ju dig!


Melodifestivalen...

.. är igång igen! Ett uppskruvat tvprogram som man antingen hatar och spyr galla över efter en sjätte lördags kväll med samma skit. Eller så älskar man hela grejen med musikfesten, slagern och alla åsikter! Jag tillhör det sistnämda alternativet.



Så låt mig säga vad mitt musikhjärta dunkade mest för! Jenny Silver! Och henne gillade jag inte för att hon är ängelholmare (fast det är ju lite fräsigt) utan för att hennes låt var så där härligt gläjdande. Det kändes nästan som att ABBA var tillbaka! Coolt! Danny visste man nästan från början att han skulle gå vidare. Jag tyckte hans låt var OK men alldeles för tjatig.

Den andra låten som också gick direkt till final tyckte jag var häftig! Christoffer från Idol 2006 (eller vilket år det nu var..) var ju med. Ebba, du vet den första filmen jag gjorde till dig, där ditt huvud är inklistrat i Se & Hörs idolsida? Det är Christoffers hår du har där! Coolt va?


Indian-Annie

Så där ja. Då har jag varit indian för en kväll. Jag hade streck på kinderna men jag hann inte fota dem. Och franströjan kom visst inte heller med på bild. Det är alltså bara fjädern och skärpet som syns. Men men. Jag kom hem i hyffsad tid igår eftersom jag kände mig lite krasslig. Jag hoppades på att jag skulle kunna sova bort den smygande förkylningen. Men ack, det klarade jag inte. Så nu har jag ett rivjärn i halsen. BLÄ!



Undrar du föresten hur det gick med bilkörandet igår? Jo men serru, efter tjugofem försök fick jag fart på biljäklen.. Jag känner att mitt andranamn måste bli Tålamod. GLAD SÖNDAG! Här ska det pluggas!

High Chaparall

Jag måste säga att jag gillar indian-stilen. Fransar, brunt, turkost och mocka är coolt! Så jag har bestämt mig för att min gadrob ska få innehålla indianinspirerade kläder i sommar. Jag har på mig en franströja som jag fått låna av Karolina, ett skärp (!) i håret med en fjäder i och smycken.

Mitt i allt fixande kom jag på att jag, nu så här tio år senare, kan ha användning av mitt High-Chaparall-halsband som jag köpte där någon gång i början av 2000-talet. Jag och Maja hälsade på vilda-västern-världen och var mycket stolta över våra fynd som vi gjorde. Jag köpte ett blått och Maja ett gult. Jag kommer ihåg att jag var livrädd för alla pang-pang-ljud (ok, det är jag väl fortfarande. Men i en mildare grad, tack och lov). 88% av tiden satt mina fingrar i mina öron för att dämpa oljudet. Men vilket coolt ställe ändå.. Indianer är coola!


"Biffarna" på High Chaparall.
Mitt coola indian-halsband.


Maskerad



Jag är helt såld på det här med redigering nu. Waaaw, vad kul det är! Iallafall, ikväll ska jag på maskerad! Det var evigheter sen jag var på det. Och nu när jag tänker efter vet jag knappt om jag var på det någon gång. Jag har iallafall tänkt klä ut mig till indian. Puuh, jag vet knappt hur dem ser ut. Måste googla på det. Men fjädrar i håret och något fransigt blir bra! Nu ska jag ut och övningköra! GLAD LÖRDAG!


Körkortstankar

Okej Bloggis, idag är det en stor dag. Jag ska övningköra för första gången! Alltså fatta, jag har aldrig suttit bakom ratten förr. Jag vet inte hur man bytar olja, hur motorn ska låta eller hur det känns med dragläge (vad är det föresten?). Så alltså, den 5 februari ska något nytt hända. Det känns främmande och konstigt. Men stort och coolt också!

Många jag känner har verkligen gått in för det här med körkortet. Skrivit in sig på körskolan, tagit teori/körlektioner, övningkör varje helg och så där. Men inte jag. Jag sitter under min korkek och luktar på blommorna.



Lite stressad blir jag allt av att de bryr sig så mycket. Men förutom att de påverkar mig lite, så känner jag ingen hets till det här. Jag vet ju att det är en lång väg dit och jag känner ingen riktig motivation till att börja. Jag har skolan i fokus just nu och som en smart tjej i min klass sa: Betygen kan vi bara fixa nu. Körtkortet har vi all tid i världen att kamma hem sen. SMART DÄR! Jag tar till mig det!  

WOW



WOW, ni kommenterade mitt förra inlägg. Jag är i chock. Jag kan inte smälta det. Helt sjukt! Måste hämta mig..

Conscious Collection



Den 14 april släpper H&M en kollektion! Wa wa wa! Det doftar vår! Vilket plagg gillar du mest? Jag diggar de tre linnena!

Lina



Eftersom ni kommenterat så mycket idag så är jag gullig och lägger upp ett till inlägg med färska bilder, precis som igår.
Jag och Lina har varit ute och gått en promenad. Vi gick till havet (ska jag berätta att det var vackert? Inte? Nej men okej. Det var föresten inte så vackert. Det blåste mycket och himlen var lite molnig. Men Lina är vacker)!



Har jag föresten sagt att jag har börjat redigera mina bilder? När man väl börjat är det svårt att sluta..

Passionsfrukt



Goooodmorgon!
Det är torsdag vilket innebär en lång sovmorgon för min del! Jag har precis slurprat i mig en passionsfrukt och ska alldeles strax masa iväg till bussen. Vad gör du idag Bloggis? Tycker inte du gör mycket väsen ifrån dig här..synd. Men jag får väl fortsätta med min monolog ;).  

Dagens bildskörd



Hallojsan!
Då var det redan onsdag. Den här veckan går kvickt. När jag kom hem från skolan hade jag en timme över så tog några bilder och sedan satte jag mig och trixade med redigeringen. Inte helt lätt.. Men träning ger färdighet som det heter! Så bilderna i detta inlägg är alltså dagens bildskörd.

Idag hade jag en riktigt lyxig skoldag. Jag slutade klockan tolv! Skönt! På schemat stod drama (vi får massa olika uppgifter som går ut på att inprovicera och spela teater. KUL!) och svenska (vi kollade på en film som handlade om William Shakespeare, rätt bra faktiskt. The Rose har jag för mig att den heter). 



Sex timmar senare.. Oj, det kom lite saker emellan här. Nu har jag precis kommit hem från gymmet. Jag har en mysig känsla i kroppen, har hörlurarna i öronen, lyssnar på nervarvnings-musik och sitter omslingrad i en tjock, goooosig (hörde du Lina?) filt. Har du märkt att den glada Annie är tillbaka? Ååh, det känns så skönt! Älskar, älskar den här känslan!


Veckorevyn har kommit idag. Den här gången var det inte något gammalt nummer! WOHO!


Oj nu är klockan mycket! Jag ska slänga mig på soffan och se om det går något bra på tv! Hoppas allt är fint hos dig! Imorgon är det fredag - alltså bara två dagar kvar till helgen! Nu kör vi! Puss

Skidåkning i Småland

Hallå min Bloggis-vän! Min seghet och illamående var som bortblåst när jag vaknade imorse! Ååh, vad skönt! Så nu är jag precis hemkommen efter en dag i skidbacken. Vi var i Hestra i Småland och det tog två timmar enkel resa så det har blivit rätt många timmar i bussen idag. Men det gjorde mig ingenting alls. Härlig musik i öronen, åkandes genom ett mörkt landskap (solen hade inte hunnit stiga upp när vi åkte dit och gick ner på hemvägen) och ett skönt element att värma fötterna på var riktigt mysigt.

Men jösses vad länge sen det var jag stod på ett par skidor. 6 år sedan om det ska vara exakt. Och det kändes kan jag bedge! Men jag kan stolt meddela att jag tog mig ner från backarna utan att trilla! Inte ens en liten fjuttsnubbling blev det.


Sött va?

Jag råkade däremot trilla när jag kommit ner från backen och stod stilla. Jag skulle ta kort på några i klassen när de åkte och när jag började fiffla fram min kamera så började jag åka baklänges.. och baaang sa det så trillade jag - som det kan gå! Nu är jag rätt mör i kroppen och lite yr i huvudet efter all åkning. Så jag ska ta mig en behövlig dusch och varva ner ett par timmar. Känns som jag fortfarande åker buss.

RSS 2.0