Oktober


Hej!
Ännu en månad har gått och jag ska krysta fram ett nytt inlägg här, haha. Nej men lite så känns det just nu. Förut tyckte jag att det var så roligt att formulera mig i text och det gör jag väl fortfarande egentligen men det är så förknippat med jobb nu så är inte lika lockande längre. Men allt för er, det vet ni! Vad har hänt den senaste månaden då? Precis allt och ändå ingenting. Nämen jag kan väl dra några saker som hänt den senaste tiden men som kanske inte alla faller under oktober (eller ja, gäller bara första punkten). 
 
 
1. Vi har varit med i ännu en budgivning. Ett jättefint men gammalt och delvis slitet hus som låg intill en äng/stor gräsmatta. Vi var faktiskt nästan helt hundra på att vi hade vunnit budgivningen. Så pass säkra att jag inte sov en blund den natten. Grubblade om området (Ängavången) kändes rätt. Vilket det väl då inte helt gjorde eftersom jag grubblade på det. Jag vill ha närmre till havet och skogen. Morgonen efter kunde jag dock sluta grubbla då både en och två andra budgivare budade över oss.
 
2. Vi har ÄNTLIGEN bokat en resa! Fy fan vad jag har längtat efter detta, att kunna planera, boka och inte minst längta! Vi tänkte först boka en charter till Kanarieöarna men sen fegade jag ur när jag insåg att om man skulle bli sjuk så får man inga pengar tillbaka. Så istället blev det regulärt flyg till Malaga. De flesta hotell har gratis avbokning vilket känns tryggt. Så vi ska bo sex nätter i Benalmadena och tre nätter inne i Malaga. Lyxade till det med fina hotell! Så jäkla nice med havsutsikt, mysig middagar på balkongen, visa Marcus fina platser (jag har varit där förut med min familj), hyrbil och 10 dagar i vårsolen! 
 
3. Vi har haft en nyttig månad. Det var länge sen ska jag säga er! Och det känns så himla bra. Kroppen mår bra av att äta mycket frukt, dricka mycket vatten och gå minst 10000 steg om dagen. Nu ska jag bara komma igång med padel igen ordentligt. Så härlig känsa när byxorna är lätta att knäppa och benen värker av träningsvärk (har gått så sjukt långt och snabbt den senaste veckan att jag fått träningsvärk av promenaderna, måste se jätteroligt ut när jag swischar förbi haha). 
 
 
Ja, det var allt jag hade att bjuda på, blev inte så många punkter. Nämen vi kan väl avsluta med att prata lite väder också? Så jävla tråkigt tycker vissa, rätt roligt tycker jag. Blir lika förvånad varje år över hur fint oktober är. Jag får alltid för mig att hösten (vilket är lika med regn, rusk och kolmörkt på kvällarna) ska börja i oktober men så är det ju verkligen inte. Oktober innebär ju snarare massa gula och orange löv på träden, varma (iallafall i år) vindar och ändå hyfsat ljusa kvällar. Men nu är ju oktober snart över och inatt ställer vi om klockan. Så nu väntar ett evigt mörker till typ... februari. KUL. Nä men faktiskt, jag tycker det är så jobbigt med mörkret. Men positiva tankar nu Annie. Det gäller att boka in saker som gör en glad. Trotsa mörkret, gå långa promenader, tända massa ljus, räffa familj och vänner och fylla skåpen med ännu mer porslin (haha skoja - fast ni vet bäst, det ligger faktiskt en hel del sanning i det). Ha en fin november, puss och kram!  

RSS 2.0