Sanningen kan svida

Jaha. Nu kommer jag säga det. Om du tycker det är för jobbigt att höra, så läs inte vidare. För det kan ta ganska hårt på en.













Men nu är sommarn över, enligt månaderna. Men om man lyssnar på den där månadslåten så är det härlig sommar även den kommande månaden. "Juli, augusti å september, härlig sommar är det då. Men oktober å november å december är så grå".

Det har verkligen hänt mycket den här sommarn. Jag tänkte inte nämna allt för matten tog kol på mig ;-) men jag kommer se tillbaka på de här sommarn med glädje.

Jag har växt, kanske inte på centimetrarna (tyvärr..) men inombord. Har fått en bild om hur det är att jobba inom glassindustrin, har klarat av en semester på "egen hand" också har jag kommit över att det är jobbigt att sova borta. Är nog det jag är mest stolt över :-).

Men vi ska inte deppa. Om det blir en sådan fin höst som vi har haft i ett par år nu så välkomnar jag den med öppna armar. Det har varit fint långt in i oktober. Finare väder än sommarn fast inte lika varmt förstås men ändå :-).

Men enligt tidningen ska den första höstdagen bjuda på strålande sol och 25 grader! Det tror jag att jag ska kunna stå ut med :-).

Fika, dagen lång! UPPDATERAD

God kväll käraste läsare :-).

Så, nu var min måndag förbi. Jag skulle ha tre lektioner idag var av en blev inställd och ersattes av en lång håla på två timmar som jag tillbringade med några tjejer i klassen på Espresso house (jag har lärt mig nu att det är Espresso och inte Expresso) denna meningen blev lite lång känner jag och tror att jag avslutar den nu.

Efter en stund i houset gick jag till min gamla skola och hälsade på gruppen. Oj, det kändes så konstigt. Det är ommöblerat så det såg inte ut som det "ska göra".

Efter skolan var det tänkt att jag skulle möta upp Malin och att vi skulle åka en runda till Helsingborg bara för att. Men Malin skulle ha datalektion och klockan skulle springa iväg om vi skulle ta oss ner till Helsingborg så vi hoppade de planerna idag.

Istället träffade jag Lina, vi satte oss på Graffiti med vars en bakadpotatis och efter en stund när Malin också hade gjort oss sällskap en stund gick vi till Espresso house (det hörs som jag är där rätt ofta, vilket inte stämmer) och träffade två Major och några vänner till dom. Sen hängde vi där i ett par timmar och slösade ytterligare lite pengar på fika.



Jag lyckades lägga över alla bilder från mobilen (har haft lite stul med det)! Så kvalitén är inte den bästa, men klaga inte. Sånt orkar jag inte med ;-).




Många kramar

--------------------------------------------------------------------------------

  
  

Jag orkar inte förklara bilderna och nu måste jag plugga matte och det tar ganska mycket energi, bara tanken att behöva sätta sig och göra det. Så jag tackar för idag och slänger in en liten kram här också :-).

Lätt måndag

God morgon!

Idag är det min lättaste dag på veckan. Börjar strax efter nio och slutar kvart över ett :-). Så lite har jag inte gått i skolan sen jag gick i trean tror jag!


Så här se jag ut idag...typ. Kanske inte de byxorna och den blicken men annars så

Efter skolan ska jag möta upp Malin också ska vi hitta på nånting. Riktigt vad vet vi inte.. Men vi ses ikväll igen, här inne :-).

Fotar och plockar blåbär



Jag och Cindy är ute och fotar och plockar blåbär. Om man nu säger att man plockar blåbär. Vi försöker ta lite foto på oss två och Cindy berättar för mig att hon älskar när jag ska ta foto på henne. Det ser man också på bilden, att hon verkligen uppskattar det!



Sen kommer vi fram till att det är lättast om bara jag är med på bilderna och att Cindy ska agera fotogra istället och det går hon frivilligt med på, jag också för den delen.



  



Sen säger Cindy att jag är avslöjad, att det speglar sig i glaset...

----------------------------------------------------------------------------------

Jag berättar för Mamma att jag har plockat "blåbär" och pekar på skålen. Så rättar hon mig och säger att det är björnbär.

Fem minuter har gått sen jag tryckte på spara-&-publicera-knappen.

Så nu är jag här inne för att rätta till mitt misstag innan någon annan gör det. Men så ser jag att Malin har hunnit före och har redan haft roligt, på min bekostnad... Kul Malin ;-).

Jaja, björnbär, blåbär, bär som bär. Goa är det i alla fall. Fast björnbär vinner ju i och för sig kampen.

Men snälla tro nu inte för lågt om mig. Jag kan se skillnad på björn-och blåbär, i vanliga fall.


Hej!

Sööööndag

Jag har varit ute på en höstig promenad. Jag känner mig inte alls pigg idag, tråkigt värre. Så nu slår jag på en film och isolrerar mig i källaren en stund :-).


----









What? She speaks English

Hello!



I've been in da Max and bought little film. Now I sit in front of the data and listening to "La voix" also, I think: Who was it who won the contest this year? Then it strikes me. Yes, exactly, it was the one where Alexander Rybak. He yes, he, I have not thought about since that day in May ...

Now do you think I sit here and write in English? Hm .. no no. I use Google. Giant Smooth. Some words might not translate so it becomes a little fun!

The time has rushed off today. Hugs to you :-).


Premiärkväll

God morgon!

Idag är mina vader och mitt huvud rätt så trötta. Det blev kräftskiva igår och premiär påkräftor för min del. Det var lite äckligt att se allt på kräftan och hur mycket kött finns det egentligen i en sådan liten krabat? Ungefär exakt jättelite.



Efter att ha träffat kusinerna några timmar fortsatte premiären och denna gången var det "utgångspremiär".
En kan tycka att det är väääldigt sent att inte ha börjat gå ut tidigare men jag har aldrig känt någon stress utan har velat vänta till att jag verkligen kände att det skulle bli roligt! Och det kände jag igår :-) och det var det ju också! Men det hade inte gjort någonting om lokalen var liiite större.

Idag ska jag städa. Haha, faktiskt, ja. Men den här gången måste det bli en storstädning. Usch, tråkigt. Men men! Ha en fin lördag så hörs vi lite senare :-).



Kräftskiva

Äntligen helg!

Eller äntligen och äntligen. Den här veckan har bara rusat förbi. Idag har det däremot varit en lång dag. Först hade jag matte och sedan engelska. Sen när jag trodde att klockan var tolv och att det var lunch så var den bara halv elva och det återstod en lektion innan det var lunch.

Efter maten hade jag ytterligare två lektioner innan dagen var slut vid halv fyra. Men nu är det helg! Ikväll ska jag på en kräftskiva med släkten. Heeelt ärligt tycker jag inte om kräftor. Eller rättare sagt har jag aldrig ätit det :-). Men de där röda små, hårda djuren med svarta runda ögon känns ganska konstiga att äta. Och de ser inte så smaskiga ut.

Sist det var kräftskiva med hela tjocka släkten var för cirka tio år sedan, tror jag. Då åt vi inte kräftorna utan gick runder med dom och behandlade dom som ett husdjur. Den fick åka lådbil med oss :-). Men riktigt så tror jag inte att det blir ikväll.

Sen efter kräftskivan ska jag möjligtvis träffa några vänner. Men jag får se hur mycket jag orkar. Känner redan nu att mitt huvud är lite segt efter skolan.



Jag har fått ett busskort av skolan. Och idag såg jag att jag får åka buss och tåg på alla skollov (utom jullovet) och på alla vardagar mellan 05.00-20.00. Det kändes ju riktigt bra :-). Så varför ska jag ta följe med familjen ikväll i bilen när jag ändå åker buss gratis? ;-)  Hehe... om man vill göra det krångligt för sig så kan man!

Så nu önskar jag Dig en riktigt trevlig helg!


Jag lever

Torsdag eftermiddag! 
 
Ännu en dag i det "nya" livet har passerat. Idrottsläraren berättade vad han hade för krav på oss och visade oss runt. Så såg min första idrottslektion ut på den här skolan. Sedan hade jag matte, medicinsk grundkurs och engelska. Som tur var gick hon bara igenom schemat för Engelska A. Sen tyckte hon att det var för varmt i klassrummet så vi slutade en halvtimme tidigare. Hon är då engelskaläraren.. :-). Hon verkade förövrigt skitbra. Tror att man behöver en bra lärare i det ämnet man har svårt för!

Så, nu sitter jag här igen. På måndagar ska alla lektioner hållas på "den stora skolan". Jag hoppas för Guds skull att jag hittar till B201 och B306. Helt seriöst har jag inte en aning om vad jag själv skrev där.. Men jag får väl fråga mig fram. 



Alldeles strax ska jag sätta mig och skriva ett brev till matteläraren. Det var vår läxa. Han sa att han ville veta vem vi var. Idag fick vi skriva våra namn på vars ett papper, stort och tydligt och sedan skulle en och en gå fram till tavlan för han skulle fota oss. På så sätt lärde han sig våra namn, sa han. Kändes som man skulle bli insatt bakom galler ;-).

Just ja, jag fick en till läxa, lyckligtvis...  För visst vore det för tråkigt att inte ha mer än en läxa under den första veckan?Temologi, ska jag plugga tills imorgon.. Så nu vet du vart jag finns den närmaste timmen. Ha en fin kväll så ses vi sen, när den där underbara helgen är hääär!


Strand, mat och engelska (istället för sol, vind och vatten)

Hej!

Det blev någon timme på stranden. Dagen har varit riktigt varm. Så jag tänkte bada idag, ju. Men fy sjutton vad kallt det var nere vid stranden, blåsigt och kyligt. Så det blev inget bad mer än fotbad då förstås ;-). Fast egentligen när jag tänker fotbad så tänker jag mig en balja med ljummet vatten och lite badsalt på botten. Men lite svartaktigt vatten och sand i botten i en jääättebalja kan ju också räknas som fotbad.. 



Idag fick vi spagetti och köttfärssås i skolan. Kan du då gissa vilken maträtt det blev här hemma? 

Fel. 

Det var inte spagetti och köttfärssås. Nej, utan makaroner och köttfärssås. Väldigt varierad kost :-). Mina föräldrar brukar ju vara duktigt på att pricka in "rätt" dagar ;-). 




Imorgon är det dagen D. Då ska jag ha engelska. Jag tror inte att någon (ok, där överdrev jag) kan förstå hur mycket jag har fasat för detta. Ååh.. Engelska.. det är inte mitt starkaste ämne. Aja, alla har ju sina svaghetet och jag har hittat min, trots min unga ålder :---). 



  

Nu ska jag kolla lite bloggar och sen ska jag se finalen av "The Bachelorette" !! 

Hoppas Du mår bra. Vi ses imorgon, efter engelskan. Kram!

 

Första "riktiga" dagen

Hejsan!



Nu är det slut på "inflygningsveckan". Första lektionen var "Friskvård A". Ibland tänker jag på vad jag egentligen har gett mig in på, om detta verkligen är rätt linje för mig. Och ibland finns det inga tvivel om det.

Idag fanns det inga sådana. Vi började med massage och sen skulle vi rita vad friskvård är för oss. Sedan hade jag min första svensklektion på drygt fyra år.

Efter lunch skulle vi ha en lektion med livsfrågor. Min klass (det hördes konstigt, min klass) har råkat ut för några gånger (redan) att lärarna inte kommer i tid till lektionen. Eller att vi sätter oss i fel sal... Vi satt och väntade en stund idag tills vi fick veta att han var i Danmark. Jaha.. så det var bara att vänta på bussen och åka hem :-).

Jag åker till havet en runda. Måste passa på att bada lite när solen strålar också ska jag se om jag känner igen "gamla" vänner. Tror inte det kan ha hänt såå mycket på några dagar!

Kramkram


Overkligt

  

Det känns som att jag lever i en bubbla just nu. När jag kommer hem spräng bubblan och när jag cyklar till skolan kliver jag in i bubblan igen. Ibland känns det ganska bra att vara i bubblan, lite ovant med bra. Ibland väldigt konstigt. Sen kommer jag på att denna bubbla ska jag vara i, i tre år. Den känslan känns overklig.

Idag har läraren gått igenom våra kurser. Vad vi ska läsa dessa tre år. Tvåan verkar jobbigast. Fast jag tror att ettan är det. Allt är nytt och detta sättet har jag inte pluggat på sen femman. Vi hade brännboll hela eftermiddagen. I den stekande värmen. Vi var tio poäng från final. Kändes rätt bra att slå klasserna där det bara var killar!

Hoppas Du mår bra :-).


Kullaberg

Har tillbringat hela dagen på berget. Skulle delas in i grupper. Jag ska inte säga att det är typiskt, för det är det inte, men alla namn utom mitt blir uppropade av läraren som delar in oss. Kul att stå där för 40 pers och svara på frågan "är det någon vi har glömt?".

Sen gick vi. Kollade på kor, njöt på utsikten, skulle lära känna varandra lite bättre, åt och  precis innan bussen skulle tas oss hem fick de som ville gå och bada. Jag hade inget ombyte med mig men tänkte bada fötterna eftersom det var väldigt varmt.

Klart vatten, ingen sandstrand, stenstrand, går ut i vattnet och snubblar på de hala stenarna. Bloop så var jag i. Så lite badade jag allt..

Det var min dag. Har tyvärr inga kort att bjuda på.


Malin och jag till vänster, uppe i Frittfall

Jag var som sagt på Väla igår. Går omkring på Claes Olsson och är måttligt road när telefonen ringer och det är en bild på Ebba på displayen.

- Hej det är Annie
- Hej det är Ebba. Vet du Annie?
- Nej, vad?
- Jag har åkt Lisebergsbanan och Balder, säger Ebba.

Fast att jag är drygt 20 mil ifrån henne kan jag ta på känslan hur roligt det är att vara på Liseberg. Jag fortsätter längta. Liseberg är roligt, skratta är roligt, gröna kaniner är roligt, men jag ser nästan aldrig dem, förutom på Kaninresan då ;-).

Allt gott, nu fortsätter äventyret, hörs väl positivt? :-)


Annie chockar

Hej!

Har varit en runda på IKEA för att lämna tillbaka det bajsbruna överkastet som jag inte tyckte passade in på mitt rum. Sen gick vi en runda på Väla också (ett köpcenter). Hör och häpna, jag gick inte in i en enda klädes/skor/sminkbutik. Känner för att spara mina pengar. Kom hem här och var 99 kr rikare än vad jag var när vi åkte.



Ha en fin söndag. Puss

Söndaaag

God morgon!



Fortsättning

Nu ska lite städmusik igång. Jag ska städa mitt rum (känns som att jag alltid skriver att jag ska städa..) och samtidigt smälta den stora feta goda biten kladdkaka som jag nyss åt hos Malin. Jag mår illa. Tåler inte så mycket..



Nu går jag. Om en timme kommer lite gäster hit. Typ en familj. En känd sådan. Alltså ingen känd, känd. Utan en känd för mig. Typ som jag känner. Fattar du? Och en sak innan jag går. Jag tror jag har fattat hur man mobilbloggar nu :-). Det känns bra. Denna dagen känns bra. Även om jag är lite trött. Märks det?

Jag maler



Känns som att jag är tillbaka i mina skor. Annies skor och inte i någons okänd tjej som går på en okänd skolas skor. Nej, nu är det jag igen, som lever mitt liv. Nu känns allt som vanligt, eller i alla fall som det har gjort i några månader.

Jag har lite ont i halsen. Inte så där ont, ont. Så att man undviker att prata. Nej, bara sånt att man har känningar av det. Oj, känningar, k-ä-n-n-i-n-g-a-r. Finns det ordet verkligen? När man säger det känns det helt normalt. Men det kändes väldigt konstigt att skriva det.

"Low Battery"-skylten ploppar upp. Det betyder att jag måste gå nu. Gå ut i det fina vädret kanske, eller varför inte resa mig från sängkanten och deppa över att jag knäcke min fina blomma igår ;-) eller helt enkelt göra det jag känner för. Sova ett par timmar till.

Nej, det sista stryker jag direkt. Sova är tråkigt. Men jag är trött. Men sova bort en lördag? Nej, sova kan jag göra sen. Men lite lockande är det allt.

Vad jag maler idag. BRAVO-äppeljucie, det finns kanske ändå något skumt i den guldiga drycken. Tror nästan det. Jag ska inte slösa på din tid något mer. Hoppas du mår bra och att du inte sover allt för mycket :-).

Andra dagen

Nu kommer jag fortsätta räkna så här tills jag tar studenten Tredje dagen... Trehundrasjugofemte dagen.... sjuhundrafjärde dagen.

Jag sitter och skrattar åt Malins förklaring på sina första dagar.

Nu är det helg. Jag är helt slut. Känns som jag gått i skolan i några veckor nu, på ett sätt. Om jag vänder på det så känns allt fortfarande så nytt. Undrar om jag någon gång kommer känna mig hemma, så som jag märker att alla tvåor och treor gör.

Längtar till då jag inte är minst och när allt inte är nytt. Jag tröstar mig med att de flesta ettor känner så här, mer eller mindre. Det är först nu jag märker hur jag saknar alla "gamla" kompisar, alla lärare, vår fina skolmiljö och vår sjukt goda mat.

Stod kycklingssoppa idag på matsedlen. Jag hade samma kycklingssoppa, som serverades på min gamla skola, i huvudet. Mycket färg och mycket smak och nybakat bröd. Här möts man av lite vatten med kokta morötter. Ojojoj, vad bra jag hade det :-). Det är först när man inte har det som kan förstår hur bra man det var.

Detta blir säkert bra :-) ska bara smälta allt nu! Puss på dig och trevlig helg :-).

Första dagen

Hej!

Imorse kändes som en evighet sen. Då visste jag ingenting om klassen, lärarna, schema o.s.v. Vi är sexton tjejer och fyra killar i klassen jag kom i, FV1b. Just nu är jag helt slut i huvudet efter alla lappar, info, intryck och nya människor. Känns lite konstigt, allt snurrar i huvudet. Men jag hoppas att allt faller på plats lite senare. Borde väl göra det :-).

Hörs imorgon! Hoppas allt gick bra för Dig idag :-).



Sommarn



Jag sitter och kollar i arkivet. Shit, vad länge detta lov ändå har varit. Jag som tyckte att det passerade i en alldeles för snabb fart. Det som hände i juni känns som en evighet sen. Jag kan ju inte ha varit ledig sedan den dagen då jag satt där i kyrkan och tyckte att allt snurrade i huvudet. Dagen jag längtat och fruktat. Men det har jag, konstigt nog.



I eftermiddag har jag varit hos Ebba. Behövde ha något annat i tankar en stund. Skönt var det. Klockan är kvart i åtta när jag skriver detta. Om tretton timmar och en kvart är skolan igång. Lovet är slut. Sommarn sjunger på sista refrängen.
Björnbären börjar mogna och jag har svaren på frågorna.

Lycka till imorgon!

Nervös

Good morgon!

Jag satte klockan på åttan imorse. Det hade ju varit skönt att somna innan ett inatt. Sista morgonen av sommarlovet är över. Nu väntar nya tider, nya rutiner, nya klassrum, jag kan hålla på hur länge som helst. Jag kan inte sitta still. Är nervös och orolig i hela kroppen. Har varit det i några dagarna nu.



Ha en fin dag!
kRAMar

Jag är..

... helt fängslad. Kanske ett halvår efter många andra. Men jag är helt fast. Kan inte slita mig. Ju mer jag läser desto mer vill jag läsa. Har alltid gillat realistiska böcker och filmer. Jag tror inte på vampyrer men gillar ändå denna bok, skarpt. Kommer du ihåg när jag skrev om att jag ville läsa "Om jag kunde drömma"? Bara för att namnet hördes lockande. Det gjorde det också, det gör det. Det enda jag gjorde fel den gången var att jag inte läste boken direkt.

Men bättre sent än aldrig. En fråga bara innan jag avslutar. Hur många tjejer tror du Edward har att välja mellan? Välja och vraka kan han i alla fall göra, det kan jag slå vad om. Tänk, om han bara hade funnits på riktigt. Måste säga att det känns deprimerande att han inte gör det. Nu ska jag försvinna från verkligheten en stund till.

Lisebärj

Det blåser storm ute. Jag blåste nästan bort när jag cyklade till stan innan idag. Jag och Maja satte oss på ett varmt Espresso House med vars en Firpino eller vad den milkshake liknande drycken kallas. Sen satt vi där i någon timme innan vi gick en runda på stan.

När jag kom hem tog jag hand om mitt rum som jag glömt bort för ett tag. Det var kläder, packning och en obäddad säng som blev min sysselsattning en stund.

Jag hittade detta kort, från Liseberg -01, var där med kusinerna. Vi bestämde oss för att posa och vi skulle stödja handen mot hakan också skulle vi se avslappnade ut och gäspa. Men jag tyckte det var läskigt och skrek istället för att gäspa. Kolla hur jag kniper med ögonen.



Kolla min sköna stavning

Egentligen skulle jag vara på Liseberg exakt nu. Åka Balder och ha kul! Det blir kanske av i september. Hoppas det :-). Nu ska jag vara duktig och hjälpa till med salladen.


Sommarstuga

Hejsan!

Nu är jag tillbaka.






Vi bekantade oss med Sune



Är lite bekväm av mig idag så låter bilderna tala för sig!

Sov gott

Hejsan kära läsare :-)

Jag är helt slut och ska strax gå och lägga mig i min sköna säng. Många kramar


Stuga i skogen

God morgon, god morgon!

Här står det härligt till. I eftermiddag ger jag mig ut i vildmarken. Jag och några vänner ska övernatta i skogen. Inget tält, ingen sovsäck, inget täcke eller täta jackor. Nej, bar himmel ska det vara. Vi ska leva på naturens tillgångar i åtta dygn (struntar i skolan, känns inte så viktigt). Så det blir lite löv och pölvatten nu i några dagar. Är lite orolig för hur vi ska klara oss. 



Om jag ska vara lite seriösare så ska jag bo i en stuga som Lina och hennes familj äger. Vi, Maja och Malin ska vara där idag och imorgon. Och du, kom inte dit och skräm oss. Jag är ganska lättskrämd och hade inte uppskattat det. Tar med mig kameran så att det blir en bildrik blogg imorgon :-).

Nu ska jag hänga upp träbitarna som ska sitta på min vägg..

Jag har sett..

.. Alexander Rybaks.... släktning, tror jag.

Ska bara berätta en sak till. När vi skulle betala inne på IKEA så jobbade där en kille som MÅSTE ha varit släkt på något sätt med Alexander Rybak. Likadana ögonbryn, hårfärg, frisyren och ögonen. Jag blev riktigt förvånad när han pratade svenska.

Det var säkert hans kusin ;-). Vem vill åka till IKEA med mig? ;-)

IKEA

Ljus är tända, regnet är kommet, lugn musik är igång och strax är maten klar. Känns rätt bra :-). Turen till IKEA gick bra. Jag hittade lite nytt till mitt rum. Gjorde vid det -04 och har inte köpt något nytt sen dess och jag är sugen på en förändring. Från början hade jag tänkt köpa en ny sänggalvel men eftersom det finns knappt några i de måtten som jag behöver så lägger jag de planerna på is. Istället fick jag med mig ett överkast, en filt, träbitar som man kan sätta tavlor på och några vasar.

Hoppas det blir fint!

Trevlig lördag! KRAM

Helg!

Hej!


Världens finaste blommande träd!

Jag vet inte vad det var med mig igår. Men jag var så fruktansvärt trött att jag höll på att somna vid tre tiden. Men jag piggnade till på kvällen och åkte iväg för att ha en liten spontan tjejkväll med sällskapspel och choklad-och blåbärsglass :-). Sånt gillar jag!

Idag är det lördag. Hatar att säga det, men sista helgen nu innan allvaret. Men lite skönt ändå att skolan drar igång. För just nu går jag bara och räknar ner. Känner att jag inte kan riktigt koncentrera mig på något annat men hade kunnat tänka mig några veckors lov till. För detta sommarlov har gått såå himla snabbt.

Även om det känns som hur länge sen som helst som det var skolavslutning så känns det ändå som att jag precis har gått på lov. Men under den här tiden har jag lagt grundskolan bakom mig. Det var då och nu är det gymnasiet. På torsdag ska det bli 23 grader och sol. Toppen va? :-). Fram till dess ska det bli i stort sett regn hela tiden.

Idag ska jag åka en tur till IKEA. Där kan säkert halva Sverige vara en dan som denna. Men det gör mig ingenting :-). Det är ju så mysigt att gå och trängas med alla och känna den där kvava luften. Kan knappt bli mysigare!

Önskar dig en bra dag!

Ny blogg!!

Jag som tänkte blogga från mobilen. Skickar iväg en bild och lite text. Tror att jag ska kunna logga in på min blogg på vanligt sätt genom att skriva in mailadress och lösenord. Men det gick inte till så. Nu har jag alltså fått en ny blogg och vill du kolla in den går du in här. Detta misstag har jag gjort förr men vad den bloggadressen är har jag ingen aning om. Men där kommer jag inte ligga till utan jag stannar här, tryggt och rosa ;-).

Haha


Det är fredag

F-R-E-D-A-G

Det känns ganska bra. Min dator, eller min och min, den datorn som jag påstår är min, är på lagning. Det går inte att spela dvd:er i den. Så, nu är den hos doktorn för att bli frisk. Jag saknar den.



Jag är lite sugen på att hitta på något idag. Vad vet jag inte. Men det ska jag komma på. Helt ärligt är jag skit sugen på att åka till Liseberg. Men det ska jag inte. Även om tågen har börjat gå igen ;-). Men nej, det är försent att komma på nu. Liseberg får det bli senare.

Trevligaste fredagen önskar jag dig!


Ville bara säga

Käraste bloggläsare!

Jag ville bara säga hej. Jag ville också bara säga att jag är sugen på låglaktos fil nu och lite flingor eller varför inte müsli? Jag ville också säga att det finns de människor som säger att det är ohälsosamt att äta efter klockan sju. Då vill jag bara säga att jag tror att det finns så mycket som är ohälsosamt att det blir väldigt ohälsosamt att lyssna på allt. Därför är det lika bra att känna efter själv och nu har jag känt efter och jag är sugen på fil och flingor!

Det var det jag ville säga ikväll. Många kramar Annie


Öppna din dörr

Detta är väldigt onödig fakta, kan man tycka, men jag åt en banan förut och den sitter fortfarande i halsen. Jag känner den och det är mycket obehagligt. Det kommer i perioder. Ibland känns det nästan helt vanligt och ibland får jag attacker då det trycker på brötkorgen. Mm, undra vad denna skada har för namn. Det får bli mitt andra livs projekt.

Jag sitter och lyssnar på Öppna min dörr. Den är jättefin den låten. Jag gillar den skarpt. Jag ser bara Danny sjunga den i sin blåa kofta i "Idol" och jag kan bara refrängen. Men den är så fin.

 

Nu hörs "Annie, mat". Det betyder att fågelungen Annie ska sätta sig ner och äta en bit mat. Så jag tackar för min korta vistelse.


Mitt livs projekt

Torsdag.

Om en vecka sitter jag i någon läskig, främmande sal där jag känner mig ganska vilsen. Men om du frågar mig om några veckor så kommer denna plats kännas helt naturlig att vara på. Inte alls skrämmande och inte ett dugg främmande. Det känns så konstigt.



Då var det torsdag igen. Åå, jag som gillar torsdagar så mycket. I alla fall när det är vardag. Då känns torsdag eftermiddag som den bästaste (:-)) stunden på veckan. Sen är fredagen inte heller så fel. Den är kanske ändå bäst. Jag borde skriva en bok om det, vilken dag och just vilken timme på denna dagen som är bäst... Mitt livs projekt :-).

Nu börjar det sista avsnittet av "Blue water high". Jag tippar på att den lockiga tjejen Britney eller vad hon heter och Adam vinner tävlingen. Hoppas nu att jag har rätt, annars får jag väl sudda ut detta ;-).

Många varma kramar


Filippa Bark

God kväll

Jag sitter här i soffan med datorn i knät och tven står på femman. Det går ett program om feta människor, sjukligt feta, 500 kilos klassen. Jag känner för att kolla på något bra. Något riktigt bra! Men vaaad? Min "Svensson Svensson"-dvd är på fifft och vad finns det då att kolla på? 

 Jo, jag tänkte visa lite härliga klipp med Filippa Bark. Maja skrev om henne häromdagen. Eller ja, för några veckor sedan. Så vill du skratta lite, kolla på detta!
 





Nu vet jag inte varför den här ser ut som den gör.. Men det är bara till att stå ut med det, antar jag. Även om jag själv tycker att det är väldigt irriterande .. .. ..

KRAMAR TILL DiG!

God mooorgon på dig!

Goood morgon!



Så skönt det är att ha sommarlov. När det är stressigt i vardagen och man bara vill ha lov, då brukar jag alltid tänka på sommarlovsmorgnarna. Det är något jag verkligen kommer sakna när skolan ¨börjar igen. Vakna när man känner för det, äta frukost, kolla tv, kolla datorn också göra vid sig i sin egna takt och därefter börjar dagen!

Jag tänker mycket på skolan - ny skola, undrar hur allt kommer bli.  Tror det är många som tänker så, men jag känner mig ändå så ensam med tanken.

Men det är fortfarande lov, tack och lov ;-).



Nu ska jag begrava mig i veckans Se & Hör och sedan ska jag se till att göra något vettigt!
Ses ikväll, puss!

Mysigt

Hej!

  

Om hösten kommer vara som denna dagen så kommer jag sluta oroa mig. Lite mysigt, lite grått och lite regn. Dagen började på stan, jag och Ebba. Vi kollade rea-på-rean, Ebba fyndade och sedan tillbringade vi en lång stund inne på ett mysigt café. Sedan hämtade kusinen upp oss och vi åkte hem till dem och läste tidingar.





Ikväll har jag gått i ösregn, bloggat, ätit och duschat. Filmfri kväll ikväll. Kram och tack, ses imorgon!

Min måndag

"Yesman", har jag sett ikväll! Jag känner mig som en ny människa, filmälskaren Annie :-).

Annars idag då? Jag och Cindy tog en gemensam promenad i skogen, åt lite på kottar, kissade, luktade på buskar och just ja, det smaskiga våta gräset får jag inte heller glömma, det var riktigt gott, som en grillbufé kan man jämföra det med.



Nu sitter jag och smsar och stör mig på att inga ord finns i ordlistan utan jag måste trycka på stava-ord-knappen hela tiden.

Och i denna sekund bestämde jag mig för att skippa skriva om vad jag har gjort idag. Så jag tackar för mig denna dag och hälsar tisdagen den 11 augusti välkommen att trampa över trösklen.

Jag har kollat film!

Hej!

Jag har sett en film. Eller faktiskt flera stycken den senaste tiden! Helt otroligt att det är Annie som kollar på film va? I alla fall, en film som heter "Click" laggade efter ca 20 minuter. Så, det var den filmen :-). Sen har det blivit lite repriser. Filmer som jag redan sett en si så där tre-fyra-fem gånger men så jag tycktes kunna se igen.



Men så kommer vi till filmen jag aldrig tidigare skådat, "Marley och jag". Emellan åt är den rolig, sorglig, bra och romantisk. Man får följa ett par, när de flyttar, skaffar jobb, hund och barn. Men huvudpersonen i filmen är deras hund, Marley! 

 Kramkram

Intressant

God dag Måndag!

Jag sitter här framför datorn, har kollat på "Blue water high" och ätit låglaktos fil. Ungefär så intressant känns mitt liv denna morgon.



Jag har inte ett streck skrivet på schemat idag. Cindy ligger och kollar på mig, lyfter på huvudet och hela hakan är vågig. Hon ligger och reagerar på alla intressanta ljud som hörs utifrån och mellan varven sover hon en stund.

Nu ska jag gå och se till att något händer en måndag som denna.
Ses sen!

B*****p

Vi åker till en fin udde, där släkten väntar. Solen strålar, himlen är näst intill klarblå, båtarna guppar på vattnet och gräset är grönt. Det är en speciell stämning. Det märks att något är på gång. Något som tillhör ovanligheterna. Alla hälsar på varandra, precis som vi brukar när det är släktkalas. För det är ju vad detta ska vara. Ett helt vanligt släktkalas där vi firar födelsedagar.

Men så kommer prästen. Vi har sommarkläder på oss, lite lättsamt. Tunna klänningar, sandaler och skjorter. Också kommer han i kostym och prästkrage. Vi ställer oss på platsen som är bestämd av Mamma och Pappa. Jag är lite chockad. Säger inte så mycket. Men allt går som planerat och tio minuter senare, är mina föräldrar gifta.


"Störst bland dem är kärleken"

Detta är en speciell söndag, en väldigt speciell dag..

  



  

Kärleken är tålmodig och god.
Kärleken är inte stridslysten,
inte skrytsam och inte uppblåst.
Den är inte utmanande, inte självisk,
den brusar inte upp,
den vill ingen något ont.
Den finner inte sin glädje i orätten,
men gläds med sanningen.
Allt bär den, allt tror den,
allt hoppas den, allt uthärdar den.
Men nu består tro, hopp och kärlek, dessa tre,
och störst bland dem är kärleken.



Förra kapitlet

Jag sitter vid datorn som jag inte ägnat en tanke eller en stund åt på väldigt, väldigt länge som helst. Den som jag alltid satt vid förr.. Men sen fick den byta användare. 

  

Kollar igenom bilderna här. Från lägerskolan i april. Det kändes som så länge sen, men ändå som igår. Då var det på tal om alla prov som vi hade framför oss, några som var passerade och som vi ville veta betygen på. Det var vår och jag längtade så till sommarn, till ledighet men absolut inte till att avsluta tiden på klassen.

Många sa att det skulle bli så skönt att byta skola och miljö medan jag tyckte att det mest skulle bli jobbigt. Det känns konstigt att jag inte ska komma tillbaka till den här klassen nu och om jag hälsar på dem så kommer jag inte känna mig som "en av dem". Det är först nu på lovet som jag uppriktigt kan säga att jag tycker det ska bli roligt att byta skola. Riktigt skönt. Jag ska inte vara på hemmaplan längre. Men förhoppningsvis på något som kommer att kännas som det lite längre fram.

   
Men rasterna kommer jag sakna..

Jag fortsätter kolla på alla bilder. Hela våren var så lång men samtigt så kort. Det hände så mycket i mitt huvud och mer än hälften av det handlade om gymnasiet. Men våren är vacker. Det är något som är säkert.

    

Jag har gått på denna skola i fyra år. När jag skulle sluta i juni kändes fyra år som en trekvart . Jag började ju nyss här. Men när jag tänker tillbaka på det, så var fyra år en lång tid. Sexan var som dagis, sjuan lite svårare och sen det stora klivet till åttan då allt börja snurra i huvudet också nian som var som en stor avslutning. Det är den här avslutningen som det ska bli skön att komma ifrån. Att börja på något nytt och inte se det som ett slut.


Ljusfesten



Jag sitter här, vaknade för en liten stund sedan och måste ut, ut, ut för här är så varmt! Så lite text till detta inlägg! Puss

  





Nej, nu måste jag ut! Hoppas du får en fin dag!!

Speglande



Ibland finns det massor saker att skriva om. Men då har jag inte lust att skriva. Sen finns det andra dagar då det finns absolut ingenting att skriva om men det är då jag känner för att skriva. Denna dag, denna stund är ett gott exempel. Tar upp en sida för att skriva men det finns ju inget att skriva, så det blir att jag bara sitter där. Men sen.. 

kom jag på att jag hittat lite bilder som hade gömt sig på datorn..



Grejen är att bilderna som jag är villig att ladda upp har jag solglasögon på mig. Och i solglasögonen speglas Lina i bikini. Haha, skitroligt. Men jag tror inte hon uppskattar om jag visar de här så jag får väl låta bli..



Augustidag

 

Hej!

Varmare än varmast idag. Tänk om detta väder hade räknat som en typisk svensk sommar.

Dagen har tillbringats på "Mallorca", precis som igår. Ännu varmare, ännu mer folk, ännu mer nyckelpigor, ännu mer killar och ännu mer fjortisar. Ungefär exakt så. Ikväll åker jag till stan och ska gå en runda på Ljusfesten. En fest som  ängelholmarna har haft i 44 augustidagar i 44 olika år, tror jag.. Det är rätt mycket..

Nu måste jag fixa till mig också ska jag äta tacos. Är det fredag så är det!


Härliga Mallorca..




Åå, vad varmt det är! Det var skönt vid havet. Efter några dopp vad vattnet badvänligt ;-). Det var ganska molnigt, till skillnad från hur det var igår. Men ändå skönt och varmt! Nästan lite Mallorca-känsla.. Fast vattnet är mer turkost där.
Men annars var det  bara kall vattenmelon och paraplydrinkar så hade vi kunnat låtsas att vi var på Mallorca för några timmar.




Nu måste jag duscha och få bort all sand. Sen ska jag åka hem till mina kusiner för att fira Farmor, som väntar där med Farfar!

Så tjing tjing!

Havet idag



God morgon i stugan!

Jag ska ner till havet en runda. Hoppas att vattnet är fint och att maneterna inte syns till.

Puss på dig!

Imorgon är en annan dag

 

Komma tillbaka imorgon va? För det var väl det jag skrev i förra inlägget. Men jag kommer tillbaka redan idag. Fast det är ju imorgon om bara en liten stund, om man räknar så.

Jag hade tänkt borsta tänder nu, lida lite på spikmattan och sova en blund. Imorgon kommer jag vakna, se solen lysa också ska jag bege mig till stranden och pressa en stund. Eller jag tror att det blir så i alla fall. Om min förkylning, som inte är min eftersom jag inte är/ska bli förkyld, är på min sida.

Sov så gott kära du, vi hörs imorgon, på riktigt imorgon. För idag kommer jag inte tillbaka något mer.


Det går ett rus genom mig. Jag tror det kallas för ett stockholmsrus. Jag vill tillbaka..
   

En sak som jag märker på många tonåringar är: att alla säger att det är så skönt att sova. Visst, det är skönt, avkopplande ju men jag har alltid tyckt att det är så tråkigt. För det är verkligen tråkigt... Men jag måste ändå göra det. Så hejdå, du som håller mig uppe :-).



Björnbär är bäst!

Jag har känt mig lite låg idag. Konstigt, jag som brukar påverkas av vädret. Men tydligen inte idag. Jag har solat ett par timmar och sen städat jag ett tag. Har inte alls känt för att vara social idag. Därför blev det en heldag på hemmaplan. Imorgon är jag förhoppningvis lite mer sugen på att träffa någon.


Något jag älskar är Björnbär. Det är nog det godaste bäret. Sorry alla söta jordgubbar ;-) men det finns redan så många som sätter er högst upp på sina topp-listor av sommarbär. Så något jag längtar efter är att dessa ska mogna. Förtillfället är de väldigt omogna.

Oj, vilka dåliga skämt jag har idag. Fast huvudsaken är väl att någon ska skratta åt dem och det finns det redan någon som har gjort :-).

Det är lite svårt att planera vad man ska hitta på.. Eftersom man inte begriper sig på vad det ska vara för väder resten av veckan. Den danska vädersidan Dmi påstår att det ska vara regn i stort sett hela veckan ut, medan svenska Smhi säger att det ska vara fint väder denna vecka.



Så vem ska man lita på? Inte för att jag har något emot danskar men man håller väl ändå på dem som visar bäst väder? Haha, det vill jag i alla fall göra :-). (Oj, vad mycket vädersnack det blev idag).



Om dryga timmen börjar "Bachelorette"! Missa inte det ;-).

Nu hade jag tänkt bli på bättre humör! Hoppas du redan är på gott humör, annars kan vi rycka upp oss tillsammans!
Ha en fin kväll, vi ses imorgon..

Sommarväder



Inte så långt ifrån värmen jag längtade efter. Men det räcker gott och väl med 25-27 grader som det är idag, tror jag. Jag hade hört att det skulle bli fint väder till helgen så jag blev glatt överraskad när jag såg den molnfria himlen imorse.


Markus

Markus (Nånting) vem var det? Kändes som att man skulle veta vem han är.. Haha, också sitter jag där och har varken hört talas om honom eller sett honom förut. Jag kändes sig liiite efter ;-).

Aja, jag är en vampyr ;-).



Lånad från den här sidan


Surtant

Hej!



En sak som är lite konstigt är: om man går upp tidigt, åker till jobbet och kommer hem efter åtta timmar så är man rätt trött. Men hur kommer det sig då att när man går upp vid tio, kollar på tv och hänger i soffan i stort sätt hela dagen så är man lika trött som när man har jobbat en hel dag.. Kroppen ställer lixom in sig på att vila och som att det är "jobbet" för dagen.

Föresten, jag såg stockholmarna utanför huset för ett tag sedan med shoppingkassar i händerna. Det betyder att de hittade till centrum :-). Hoppas de inte behövde fråga någon annan, utan att det var min förtjänst.

Nu väntar sista (den här gången är det tyvärr sista) avsnittet av "Allsåoong peåå Skänsssen". Lika sorgligt varje gång det är sista programmet. Ett äckligt tecken på att sommarn går mot sitt slut. 

Fast så kan man ju inte tänka. Jag har blivit så jäkla trött på alla som har påmint mig om att sommarn/sommarlovet snart är över. De börjades tjata om detta redan i juli. Till och med precis när jag gått på semester från jobbet. (Tror jag nämnde det om den killen..) Vad är det för trams? Också sitter jag själv här nu och är en surtant. Nej, det ska det bli ändring på! 

Jag sänder en sommarlovskram till dig :-).
 


Ett år tillbaka tack!

God morgon!

För ett år sen befann jag mig på Sturup. Om några timmar gick flyget till varmare breddgrader. Om vi bara kunde backa bandet för två veckor. Jag vill ha lite värme. Så varmt att man knappt kan gå på plattor, att vattnet inte svalkar och att det är varmare utomhus än inne. Så varmt önskar jag att det vore! 35 grader, kom igen Sverige! Men jag har hört att det ska bli fint till helgen. Om det nu kunde vara sant, va?



Min förkylning går lugnt framåt. Jag känner inte av den så mycket idag och hoppas att jag aldrig kommer få göra det heller.

Dagen började med en sväng med Cindy. Som jag har sagt tidigare så är jag så in i skiten dålig på att beskriva vägar. Varför ska då människor fråga mig om hur de ska ta sig till olika platser? Men vet du? Jag tror att jag klarade av det idag :-). Jag förklarade vägen för några stockholmare hur man tar sig till stan och till skillnad från göteborgarna så tror jag också att dessa hittade.

Liite stolt är jag allt :-). Jag ska dricka lite mer honungvatten och kolla på tv3:s playtv. Kramar

Ingefära smakar som..

.. en svinstia luktar!

Jag har druckit "mirakelkuren". Den är skitäcklig men jag hoppas verkligen att den hjälper.

Du behöver: kokande vatten, honung, pressad citron, riven ingefära, ett glas är ett plus och en sked kan också underlätta. Sen är det bara att sätta i sig detta och förhoppningsvis känner du dig piggare, friskare och känner inte av någon förkylning nästa morgon. 

Hoppas att detta biter på mig :-). När man är sjuk har man bara en önskan. När man är frisk har man tusen. 
(Nu pratar jag precis som att en förkylning är jätteallvarligt... Men det är tråkigt att vara sjuk, oavsett).

Puss på dig, nu ska jag lägga mig på spikmattan och sedan ska jag sova! 


Visst ser jag ledsen ut när jag åker tunnelbana för nästsista gången för denna sommar!?

Blåtira

Jag tänkte kolla på "Bakom sommarn med Göran" eller vad Tv4 kallade det. Jag är sugen på att se den filmen men jag glömde helt bort det. Så nu går jag och äter glass istället :-). Det kommer säkert göra susen på förkylningen som jag inte har...



  

Är jag sjuk?



Jag är helt matt, jättetråkigt. Bara jag inte blir sjuk. Då dör jag. Eller förhoppningsvis inte men jag pallar inte bli sjuk! Det är såå sjukt jobbigt!


Fyndat

Jag körde lite intervall träning idag. Jag trodde jag skulle spy när jag kom hem. Fick tillbaka den känslan som jag hade när jag tränade klockan sex på morgonen för någon månad sedan. Fast inte alls lika stark nu, tack och lov!


Nu har jag målat naglarna. Bara lite smink på sen åker jag och blir fin i håret ;-).

Också har jag gjort ett fynd inne på Gina tricot! 49 kr för ett par chinos kallar jag ett kap!

Regn, träna och klippning

Då var det måndag.

Det regnar ute, jag har äit frukost och det är snustyst i huset. Eller jag vet inte om man kan uttrycka det så men här är i alla fall tyst, väldigt tyst. Förutom Cindys snarkningar så är här det.

Om en stund ska jag ge mig ut i detta väder. Känner för att springa en runda. Även om jag inte orkar.. Men jag ska intala mig själv att jag känner för det. Det brukar funka ;-).

Jag har inte så mycket planer idag. Förutom att klippa håret i eftermiddag. Jag har inte varit hos frisören på evigheter. Innan när jag hade lugg så behövde jag fixa till den rätt ofta men när jag lät den växa ut så har det inte blivit att jag tänkt på att jag behöver klippa mig. Och när någon annan inte påpekar att jag borde göra det, så gör jag inte det...

Jag önskar dig en fin dag.

KRAM

Alex Schulman

Hittar nya bloggar lite då och då. Ibland är de dåliga och då är det första och sista gången jag besöker dem. Men ibland berör dem och det var precis vad den här gör. Nu sitter jag och lyssnar på Alexs sommarprogram och han gör det riktigt bra! 

Jag bloggar när det spelas en låt. Även om det sägs att tjejer kan göra två saker samtidigt så kan jag omöjligt koncentrera mig både på hans röst och på vad jag skriver här. Det är lätt att det bara blir massa ord. Både hans röst och det jag skriver ner. Men han gör så att man stannar upp och lyssnar och det är ju precis så det ska vara!  



Här hittar du hans sommarprogram och bilden är lånad från sr.se

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu har det gått drygt en och en halv timme. Jag har kollat på "Vi hade i alla fall tur med vädret - igen".

Häromdagen åt jag en glass. Jag fick så ont i magen att jag knappt kunde stå upp. Jag har flera gånger den här sommarn konstaterat att jag inte tåler glass och jag förstår inte vad det är som gör att jag inte sätter ett stopp och tänker "Men Annie, du vet ju själv hur jäkla ont i magen du får". Men jag skiter alltid i att tänka den tanken innan jag äter glassen också kommer den här tanken upp när det är försent, när glassen redan är i magen.

Nu ska jag lyssna klart på programet och sedan ska jag sova. Är riktigt trött!

Imorgon är det måndag. Konstigt nog ser jag fram emot denna måndag... Känns bra :-).

Många varmaaa kramar


Man kan inte..

.. alltid vara på tipptopp humör.

Hemma igen från stan.

Vad mysigt det är att bo i lägenhet. Känns som jag kom tillbaka till Stockholm, igen.



Ebba och jag fick tillsist igång en film. Men vi orkade inte se hela så vi får kolla på den en annan gång :-). Morgonen började med att vi gick till affären och handlade nybakade bullar och chokladbollar som vi åt till frukost. En bra start på dagen, ha?

Just nu känner jag mig lite deppig. Det erkänner jag knappt för mig själv... Men det känner jag mig i alla fall.
Mamma och Pappa ska till jobbet imorgon. "Jaha, nu var denna sommar slut" tänker jag. Men jag brottas med en annan tanke som säger mig att jag ska njuta av hela lovet. Jag har ju faktskt jobbat en hel del och då blir det inte samma semesterkänsla som när man har ett sommarlov på åtta veckor.



Men jag har ändå gillat att jobba. För den tiden som jag har varit ledig har jag istället verkligen njutit av. Också sitter jag här nu, på min lediga tid och säger med andra ord att jag inte njuter. Haha, jag har lite delade meningar ibland :-).

Jag får ta tillvara på denna sommarmånad som är kvar. Hoppas det blir riktigt fint väder så att man kan vara ute och bada och sola!



Nu ska vi grilla här (eller jag stannar en stund till vid datorn ;-)) också ska vi fira Pappa!

Kramar här från mig!


Teknikskit

Vi sitter här och är trötta på tekniken.

Vi hör musiken från något uteställe här i stan. Tven är på, men det hörs inget ljud.

Vi försöker få igång en dvd men det har gått rakt åt.. pipsvängen. Dvden begriper vi oss inte på och datorn stänger av sig om vartannat. Så nu skiter vi i den... Vi får spela spel istället ;-).

Ebba hälsar :-).


Vad vi har för oss..

Hej!

Jag är mättare än mättast..

Vi har dukat upp här med allt. Kollat reprisen av "Berg flyttar in" och nu går "Sommarkrysset" och senare ska vi sätta igång en film.

Vi har bekantat oss med grannen. Ebba är rädd för honom och jag tycker det är jätteroligt ;-).



Zlatan är ju riktigt populär nu i sitt Barcelona och inte blir han sämre för att han har fått denna, helt underbara pizza uppkallad efter sig!


Vi tar hand om denna lilla tiger





Ha en trevlig kväll!

Hej Zlatan!

Hejsan!

Jag har varit en runda vid havet med Lina. Det var svinkallt i vattnet att nästan tårna frös fast... Så vi nöjde oss med att bara sola.

Nu sitter jag och Ebba här. Vi har handlat lite nötter, chips, dipp och sånt gott till ikväll :-).

Nu ka vi iväg och köpa Zlatan-pizza!




Rolig lördag

Solen skiner, det är sant!

Det är lite märkligt. För alla dagar denna vecka förutom just denna soliga lördag så har jag vaknat 9.17. Exakt. Jag har stigit upp och kollat på klockan och den har visat 9.17 alla dagar. Förutom tisdagen. Då gick bussen 9.10 så då fick jag sätta klockan. Men ánnars. Som att jag har något alarm i huvudet.

Idag ska jag till stan, med Mamma. Pappa fyller nämligen år alldeles snart. Det är så svårt att köpa present till Pappa. Om man inte har någon fantasi till Mamma så är det bara att köpa ett nagellack. Men till Pappa är det lite svårare. Det är klart, jag hade kunnat köpa ett nagellack till honom också. Men jag kan själv se det stå där i badrumsskåpet och torka. Eller att någon annan får använding av det :-). Så idag ska vi se om vi kan hitta något.

Mina kusiner ska upp till Göteborg och kolla U2 så jag och Ebba fick förfrågan om vi ville passa katten och bo i lägenhet i helgen.

Så ikväll "ses" vi i stan och då ska jag blogga med bilder ;-).

Många kramar

RSS 2.0