Ny månad - nytt inlägg

(null)

Hej!
 Då går det mot slutet på februari! En mörkare och regnigare månad får man leta efter! Äntligen är februari över säger jag! Jag har alltid tyckt att februari är den sämsta månaden. Mörkt, långt till ledighet och vintern kommer precis när man börjat få hopp om våren! Men så deppig jag låter va!? Det finns ju såklart även något positivt att säga - det blir ju faktiskt påtagligt ljusare för varje vecka som går! Det gör mig glad! Jag har också märkt att jag inte alls är lika bunden till månader och årstider nu när jag jobbar (jämfört med när jag pluggade). Innan kunde jag ha riktig ångest i september, för då visste jag att jag hade nio månader av intensivt plugg och prestationskrav framför mig. Nu när jag jobbar så slipper jag den där prestationsångesten (även om den fram till jul fanns där typ hela tiden eftersom allt var nytt). 

(null)

Men det känns faktiskt som att det har hänt mycket i mig med min roll som logoped och prestationsångesten den senaste månaden. Jag känner att jag har kunnat landa LITE i allt det nya. Språkliga bedömningar, tester, högteknologiska kommunikatonshjälpmedel, munskärmar, råd kring språklig stimulans, lekobservationer och allt vad det heter känns inte riktigt lika främmande längre. Men ja, nu när jag radade upp allt känns det fortfarande som att det är hur mycket som helst att lära, men jag har ändå kunnat slappna av lite mer och det är så skönt! Jag har ju trots allt 40 år på mig att lära (oh jävlar!!). Jag brukar nu för tiden göra en liten sammanfattning av den senaste månaden när jag bloggar. Så vad har hänt i februari... Det största är att en av mina närmsta vänner (och en trogen läsare, hej Maja!!) har fått en liten Tage!! Hur galet fint?! Och jag då? Nej inga bebisar på gång här så nu berättar jag om min månad istället, nästan lika kul va?

(null)
Här på min andra AW i livet med två kollegor! Härliga Karin och Hanna! 
(null)
Padelsöndag med en liten pappa och två långisar! 
 
Jag har haft så sköna, välbalanserade helger med kompishäng, soffhäng, familjetid och träningstillfällen (nja, två timmar på gymmet men desto fler i padelhallen). Det roligaste kanske ändå är att vi har bokat en resa! Vi ska till Gdansk med ett par vänner över påsken! Så himla himla kul! Jag har länge velat åka till Polen över en långweekend och nu äntligen blir det av! Jag brukar sällan läsa på om resmålen vi ska åka till mer än att jag googlar och instagrammar fram fina bilder. Och om bilderna talar sanning så kommer vi inte bli besvikna. Vi har hittat ett fint hotell som ligger precis vid kanalen som går igenom gamla stan. Åh, kan det inte bli april typ NU? Nej föresten, först ska vi ha en månad med vårtecken, pollen (underbart!), final i Melodifestivalen (minns ni för tio år sedan när jag var bergsäker på att Anna skulle vinna? Nej kanske inte, men lika säker är jag i år att hon kommer vinna!) och födelsedagslunch med familjen väntar. Mars kommer bli bra! 

RSS 2.0