Sista dagen

Hejsan alla kära läsare! Ni skulle bara veta hur många ni är ;)

Nu har jag bott i min pyjamas i några dagar. Jag känner mig fortfarande förkyld men mår faktikst bättre idag :D
Igår kollade jag klart på den andra filmen. När jag gick och la mig (halv tolv) så kunde jag inte sova, eftersom jag nästan bara legat på soffan hela dagen. Och det finns nästan inget värre i vardagen än att inte kunna sova, bara ligga där och tänka, vrida på sig, dricka lite vatten. gå på toa för att man druckit för mkt vatten, lyssna på musik.. ja, du fattar! Men tillsist somnade jag !! ! :D Klockan var då två/halv tre!

Jaa, då är det sista dagen idag! Känns ganska overkligt. Jag ska vila hela dagen för att orka vara uppe länge ikväll/natt, för det SKA jag orka ! Hur ska jag avlsuta detta nu då? Nästan gång jag skriver kommer det vara under 2009-fliken. Jag hoppas att nästa år blir ett spännande, mysigt och roligt år. Jag kommer gå ut nian, börja gymnasiet, ha diskussion i "Folkhemmet Sverige", dansa, sätta på nya lösnaglar, kanske till och med få naturligt långa naglar och handla ett par nya jenas! Det ska jag göra =) och nyårslöften då? Njaa, jag har grubblat lite på det, men jag har inte kommit fram till så mycket. Eller jo, ärligt talat har jag kommit fram till en hel del. Men man måste också kunna fullfölja dem! Så jag får se hur det blir med det! TACK för att du läser min blogg oc hoppas att du får ett härligt avslut på detta året!

Hejdå 2008 och välkommen 2009!

Inte många timmar kvar...

Ööö, förkylningsskit! Idag har jag kollat på 1,5 filmer! Jag kanske ska kolla klart på den andra snart :) Se upp för dårarna!
Jag ska vara frisk tills imorgon, det ska dudarna veta :D Vi har hälsat på vovvens släktingar idag. Hennes mamma, moster och två syskon. Hennes syster är en kopia av henne. Läskigt :S

Här sitter jag och snörvlar och har mina långa, oäkta naglar på mig, drygt en vecka kvar av lovet, en dag kvar på år 2008, det är den 30 december (ganska logiskt om det är en dag kvar av året), det är mörkt utomhus och jag har satt upp lite mål inför det nya året! Men dem säger jag inte här ;)

Önskar dig en fin kväll <3

Aj!

Hejsan! eller attscchoo kanske jag ska inleda detta inlägg med! Jag är förkyld! och det är skitjobbigt! Usch så synd jag tycker om mig själv, men det är det egentligen inte! Så nu rycker jag upp mig! Julen är över och det känns faktsikt lite skönt. Idag ska jag bara vila och bli frisk! I övermorgon är det nyår! :)

Jag vill att H&Mkatalogen ska komma ! Den skulle ha kommit idag. Och eftersom jag inte har så mycket för mig idag så går jag bara och väntar på den... men den kom inte! Det gjorde däremot SE & HÖR. Så den får underhålla mig istället :)

Kraam!

Julefrid

Så där! Nu är jag nyduschad, sminkad och klar! Vi ska strax köra till mormor och morfar för att fira julen med hela tjocka släkten :) ...nästan! Idag har jag inte annars haft så mycket för mig. Pappa och jag hämtade moppen som varit hos kusinerna över natten. Vi tog med oss reservnycklen till låset och visps så gick det upp hur lätt som helst. Den gamla nycklen var sliten och lite böjd, så därför hade det inte funkat. Efter det körde jag bilen och pappa moppen hem (eller inte) och sen har jag försökt slå rekord i Mario Kart ! DET ÄR SVÅRT! Hahhaa, men ha det så mysigt så hörs vi!

Detta lås

Skulle åka till Ebba, skrev det i förra inlägget. Och det var precis vad jag gjorde. Moppen skakade och hördes jättekonstigt. Var lite läskigt att köra! Sen när jag skulle hem så fick jag inte upp låset. Hela kusin-familjen försökte i nästan en timme med varmt vatten, tändare och olja men detta j'kla lås ville inte upp! Så jag fick stanna hemma hos dem i en månad. Så jaaa, här sitter jag nu :D hahaha, nej jag skoja! Oscar körde hem mig :) så får jag hämta den i morgon ! Om nu låset går upp vill säga!

Snart ska jag göra mig redo för att sova, känner mig lite tung i huvudet!
PUSS


Juldagen

Tänk, som alla stressar för att få ihop allt. Alla ska städa för att sen sätta upp alla tomtar, julgran, stjärnor och stakar. Sen ska man laga julmat. Och alla julklappar som ska köpas ! Sen innan man hunnit tänka så är all julmat uppäten, alla julklappar är öppnade och det blir stökigt så att dammet yrar. Och ändå gör alla om det varje år, stressar! Aja, tur att jag inte är vuxen.. än :D
Jag hade en jättemysig julafton. Min lilla kusin hoppade till när tomten knackade på fönsret och hon vände sig om och fick se han. Må tro att det såg roligt ut :D Jag fick det jag önskat mig, nagellack :D hahaha! och massa annat fint I morgon ska vi hem till mormor och morfar och träffa hela tjocka släkten på mammas sida:D

Nu ska jag in i duschen, och sen sticker jag till Ebbis! Kraam <3 och god fortsättning som det heter:)

Ojdå!

Oj, det är inte särskillt juligt på min blogg nu när jag kollar efter! Starkt ljusrosa och en sommarbild!
Men jag är ju jag! Och jag tror jag låter det se ut så :) och i ärlighetens namn så vågar jag inte ens försöka ändra på någonting! För sist jag gjorde det så gick det åt skogen! Så, såhär får det se ut! Här ska det inte ändras på någonting!

Ajaa, hejdåå så länge!

JULAFTON 2008

Nu är det julafton! Fy, så härligt! :)
Idag vaknade jag vid halv nio! Sitter fortfarande i pyjamasen och klockan är kvart över ett! Direkt efter Kalle åker vi till Farmor och Farfar. Där firar vi julen i år med kusinerna!

Innan dess ska jag duscha, locka håret, kolla på Kalle och dricka lite äcklig glögg! Hihi! Hoppas du får en underbar och mysig dag/kväll! Så hörs vi!
Pusss och kram <3

Vilken bra dag ! !

Tjolla hopp!

Idag har jag, Lina och Smalin tagit en tur till havet. Kallt som tusan var det. Vi körde moppe och jag hade alldeles för tunna vantar för en dag som denna! Usch! Sen körde vi vidare och var lite onyttiga... :D men det var gott !
Efter det gick jag och Lina en långrunda på 1.5 timme. Och vi hittade massa sjöstjärnor. Nästan äckligt många som låg vid vattenbrynet. Kanske 200 stycken eller nått. Det bara kryllade. Men de har blåst in till land !
Nu har jag precis duschat och ska göra mig i ordning.

Den här dagen har varit sååå bra! TACK
Puss och god jul <3


Lillejul

Hej du! :)

Fy vad jag smsar. Är jag sjuk? Nejdå :) Tompis och jag ska ut och gå låångrunda idag med! Men hon var inte klar med paketinsalgningen så jag får väl vänta på henne. Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge!

Idag kommer min flu hit :) Jag har inte träffat henne på.. jaa, sen avslutningen i torsdags. Hon minns knappt min röst, och det var verkligen inte bra! Men jag ska påminna henne ett antal gånger hur den hörs(: Hihih, nej, nu måste jag röja upp här lite. SNART JULAFTON---!!!! Hej så länge!

Svar till mm: det är du visst det! Jag och flun väntade utanför ditt hus. Du sa att vi skulle behöva vänta tills det blev vår, men det behövde vi inte! Då vi tänkte, den som väntar på nått gott väntar aldrig förlänge! Puss på dig mm!


Julen närmar sig

Hej!

Idag har det varit jättefint väder, men blåsigt.. Och ruggit kallt, så synd ! Men jag och min kära vän har gått en låångpromenad med vovven ! Vi kunde tyvärr inte gå till havet, då hade vi förmodligen blåst bort! Men i skogen och vid ån gick bra. Ikväll har jag ätit ute med några vänner. Vi skulle äta på ett "tacos-ställe" som skulle varit öppet. Men när vi kom dit så visade sig att det var stängt. Ååå, och vi alla var så sugna på tacos. Vi pratade om att gå och äta bakadpotatis eller pizza. Men ingen av oss var särskillt sugna på det. Så vi gick till en annan resturang där vi åt räksallad och grillspett med pommes :) Såå gott ! och mysigt. När jag kom hem bakade mamma och jag julgodis. Eller heter det att man bakar? Nej vi gjorde julgodis (: fast jag fick jätteont i magen efteråt, så jag får se om jag vågar mig på det nått mer.. hihi ! I morgon är det lillejulafton och jag längtar ! Tyvärr har jag inte samma pirr i magen som jag hade för ett par år sen. Den känslan har försvunnit.. Men jag längtar efter.. jaa, julstämningen. Den är mysig!

Hoppas din dag har varit bra. Kraaam !


07...

Jag som trodde att det inte kunde bli jobbigt att smsa! Jag får ont i huvudet varje gång jag ska kolla ner i den där lilla skärmen som lyser så starkt! Idag har jag skrvit över 120 sms och ibland får jag träningsvärk i tummarna! Usch!
Men jag har ju inte haft pengar på mobilen på nästan en månad så jag kan ju skylla på att jag bara tar igen ;)

Nu ska jag fortsätta att kolla på filmen, som just nu går på fyran och i reklamen kommer det nog att skickas ett och annat sms :D hihih! Men jajaa, hej så länge :)

Idagidag!

Haaaj!

Idag är det den tjugoförsta december! Jag är ganska pigg och glad! Solen lyser och himlen är klar! Sååå härligt (: Om det bara ville vara sommar. Då hade jag kunnat springa ut så här, i linnea och jeans! Heeelt underbart! Det kan jag ju gör nu med, men jag lär ju frysa (: Igår hämtade mamma och pappa min mobil, som har varit i sönder i några veckor. ALLT var raderat typ. Den gick i sönder när en kompis skickade en bild till mig. Då bara la den av och den gick inte att starta!
Garantin går ut någon gång i januari så jag hade tur att den gick i sönder nu i december ! Annars hade jag fått betala en hel del pengar för att laga den! I alla fall, nu är den lagad . Jag ska testa att ha "gratis sms" i en månad. Får skicka fem tusen sms för 99 kr! Så jaa, jag köttar just nu. Börjar redan få ont i tummarna!

Så bli inte chockad om du har ett nytt medelande på mobilen ;) det kan vara från maaaj :D

GOD JUL! <3

ÄNTLIGEN :)

Nu är det lov och det är nästan obeskrivligt skönt! Skolavslutningen i kyrkan var fin, eller vad man ska säga. Jo, den var fin :) Sen gick vi till skolan för att få våra betyg och äta gröt. Sen gick jag och mina fina vänner till Graffiti och fikade. Och sen gick några av oss en låååångrunda. Ner till havet och tog kort och hade mysigt (: Det var ganska kallt, blåste och hade sig.

Nu är det i alla fall lov. Slipper all stress och sånt i hela TRE veckor :) Hoppas din jul blir precis som du önskat. Eller nej, fy vad tråkigt. Hoppas din jul blir spännande och rolig.  

KRAM


Snart Snart Snart

Nu är det bara skolavslutningen kvar! Hur skönt som helst! Det är en lättnad i hela kroppen, att få lov, göra vad man vill och inte behöva plugga! Detta lovet är verkligen efterlängtat :D Och skolan idag kändes som... jag vet inte, men inte skola i alla fall :) Vi spelade spel hela förmiddagen och på eftermiddagen städade vi! Efter skolan undrade min granne om jag kunde vara barnvakt hennes små busfrön. Så det var jag. Och sen var jag och Lina ute och gick.

Om en vecka är det julafton och det är lite svårt att ta in. Tyvärr är det inte samma känsla i magen som det var för nått år sen :( Känns lite sorgligt. Men det är mysigt med julen. Och hoppas Han kommer.. Inte Han utan tomten alltså ;)

Idag fyller världens bästa Ebba år! STORT, STORT GRATTIS till dig min fina vän <3

Min helg

Ett nytt inlägg! Jag kommer och går ! Och nu har jag kommit (: 

I  fredags var det Idol-final och Kevin vann! Helt rätt, ett mycket värdig vinnare! Alice var bra, men Kevin är lätt bäst :) Firade även denna kväll kusinen som snart fyller år ! I lördags gjorde jag ett försök i att hitta julklappar! Lyckades sådär. Jag vet inte vad jag ska köpa. Och inte heller vad jag önskar mig!  Nu är det knappt en vecka kvar i skolan. Snart är alla arbeten inlämnade och jag hoppas verkigen att jag kan koppla bort skolan det här lovet. Jag brukar inte vara så bra på det (:

Var glad och njut!

Måndagskväll


Idag har jag gjort klart ett matteprov i skolan! Vi har ett ganska konstigt system med vissa saker. Vi får gå på rast, ha helg och sedan komma tillbaka på måndagsmorgonen och göra klart provet! GANSKA knäpp! Så gjorde ialla fall jag i fredags. Gjorde drygt halva provet och gick sen hem och var ledig i två dar! Jag fuskade inte, det har jag inte samvete för. Och det inte heller det jag vill få fram här, att jag inte har fuskat. Men jag tycker bara det är konstigt att det är ok att göra så på en skola!

Nu ska jag gå vidare :) Efter provet började jag på ett so-arbete som ska vara klart i nästa vecka! Och jag börjar känna lite panik! Jag borde ha blivit klar för några veckor sen! Men men... klar ska jag bli (:

Nu ska jag njuta av livets fina delar! Puss och kraaam <3

Man kan inte ha idrott i en våt tröja

Skola idag och hade matte och engelska. Det var bara jag och Johanna som skulle ha idrott! Johanna påpekar att hennes träningbag är helt våt i botten. Och jag tänker inte så mycket på det. Sen när jag ska byta om så är min tröja genomvåt så jag kan inte vara med! Åå, hur kan den bli blöt bara så där? Ajaa, jag gick en sväng med hunden!

Igår var det sista träningen på dansen och på söndag är det öppet hus! Hoppaas att det går bra :) Snart ska jag käka mat och ikväll ska jag kolla på TV:en!

KRAAAM <3


Skola och Idol

Hejsan!

Idag är det onsdag och det innebär att vi är mitt i en vecka. Den 18:e får jag jullov och på ett sätt längtar jag samtidigt som jag fruktar. Då ska alla arbeten vara klara och inlämnade och riktigt så långt har jag inte kommit. Jag har nio arbeten kvar och börjar känna mig stressad. Och bara för att "min" skola är bäst på att planera så har jag två bild och musiklektioner i veckan i två veckor. Hängde du med? ;) och en lektion är en hel för-eller eftermiddag! Och det är ju inte toppen precis när man har mycket kvar :) 

Från skola till något mer avkopplande! IDOL! Den 12:e är det final och jag har ännu inte bestämt mig för vem jag tycker ska ta hem skiten! Kevin är redan säkrad till en framtida karriär (om jag får tro) men jag är mer tveksam om Alice och Robin är det. Så kanske att nån av dem ska vinna och få glänsa i några månader och sen kommer dem nog tyvärr falla som alla andra vinnare har gjort ett en stund! Vi får väl se... Jag ska se finalen med min söta kusin Ebba! :)  

RSS 2.0