Playa del Amadores!




En kväll kom en svensk, som jobbade för kommunen, fram till oss och frågade om vi ville ha en heldag i Amadores (staden intill Puerto Rico).
Om vi ville det kunde han fixa gratis taxi och ge oss fribiljetter på lite olika aktiviteter. Det enda vi behövde göra var att gå på en liten gudietur, som max skulle ta en timme, där de skulle göra reklam för Amadores, för att locka fler turister. Vi tyckte det lät som en trevlig dagstur så vi sa ja!

Den här svensken vinklade det hela en aning och det visade sig inte alls vara en gudietur på själva orten utan istället en guidetur för massa lägenheter.. Solen sken, och jag längtade efter stranden, men istället gick vi från lägenhet till lägenhet uppe i bergen. Haha. Inte riktigt vad vi tänkt oss! Efter x antal timmar var vi klara och vi kunde äntligen få se lite av stället, mer än lägenheterna då, på egen hand! Det visade sig faktiskt vara väldigt fint. Vi åt på restaurangen Ciao Ciao och solade en liten stund på stranden. Och här med tycker jag att jag kan få en anställning av kommunen i Amadores eftersom jag gör dyrbar reklam för dem!!

Godmorgon världen! Det är måndag!



Godmorgon måndag!
Nu kickar vi igång en ny vecka med sol i sinnet! Det behövs när man till och med måste vända blad på att-göra-listan för att allt inte får plats. Och det fina vädret i hjärnan matchar jag med min soliga tröja. Glöm inte att det är inställningen som gör det!! Lite senare idag kommer ett inlägg om en av dagarna på Gran Canaria. Den mest oväntade dagen kan man säga. Rätt komiskt nu i efterhand men då var jag faktiskt sur att det blev som det blev. Jaja, lockelse-klockelse! GLAD MÅNDAG!

Puerto Rico och Pinocchio








Tjena mitt bena Bloggis!
Här kommer ett litet till gäng bilder från semestern. Jag startade dagen med att äta chokladflingor med möjlk. Finns det något bättre? Vi var inne i Puerto Rico flera kvällar och under den första kvällen kollade vi in köpcentret, jag och mamma köpte parfymer (bra priser där! Ungefär hälften jämfört med hemma), gick till hamnen och åt på Pinocchio. God, italiensk mat!

Semester!




Sådär ja Bloggis!
Ännu en dag i skolan och ännu en dag med påfyllning av läxförrådet! Känns bra! Hehe. Iallafall. Inget snack om skola nu utan om sol och sommar! Här kommer ett gäng bilder från den andra dagen. Vi upptäckte att Gran Canaria till stor den består av branta backar och berg. Bra träning med andra ord! Vi var på marknad i Arguineguin (som jag har lärt mig stava. Äntligen. Känner mig lite stolt faktiskt). På kvällen gick vi till Anfidelmar (jättefint lägenhetsområde med en tillhörande sansstrand med strand från Karibien. Bara en sån sak). Jag såg Mathilda i min klass sitta på en restaurang så jag överraskade henne med att springa bakom ryggen och hålla för hennes ögon. Det tyckte jag var kul! Sedan fick vi en gudietur runt på Anfi-området av hennes familj! En bra start på resan! 


Jag är tillbaka!



Hej min kära Bloggis!
Nu är jag tillbaka - full med ny bloggenergi! Min lilla bloggpaus hade jag på Gran Canaria så jag är även full med ljusenergi! Det behövs under den här årstiden! Igår möttes jag av ett iskallt Malmö! Shit pommes vilka kontraster! Lämnade ett 20-gradit land och möttes av snö och minusgrader! Idag har jag varit i skolan fram till klockan fem. Sen åkte jag hem till min prins. Och nu har jag landat här, vid min lilla dator. Jag är lite trött och har inte koll på någonting just nu. Det känns som jag fortfarande är på semester. Men nu är det tillbaka till vardagen som gäller. Och jag måste säga att jag älskar att vara hemma. Känns fett! Nu blir det däremot sommar och sol på bloggen ett tag! Det kan väl ingen ha något emot? Jag ska försöka sprida lite värme och ljus genom datorskärmen! Men först måste jag packa upp resväskan!

Pauseknappen



Godmorgon måndag!
Nu har vi en ny vecka att möta! Och jag tänkte faktiskt göra det utan att blogga. Förra året, en vecka i februari, tog jag en bloggpaus för att se hur det kändes! De första dagarna tyckte jag att det var svårt att inte logga in här. Det märks att man inte riktigt tänker på hur lång tid det faktiskt tar att skriva och ladda upp bilder. Det hänger liksom bara med i farten. Även om det mest känns kul och inte särskilt ansträngande så tror jag det är nyttigt med en liten paus då och då. Så med det ville jag säga att vi ses här inne om en vecka med ny bloggenergi! Ha det bäst tills dess Bloggis!

Ängel



Jag ska egentligen plugga matte nu men jag gör allt förutom att plugga just matte.
Att man alltid ska hitta undanflykter. Den tråkiga sysslan försvinner ju inte direkt. Tänkte iallafall visa den här fina ängeln som jag är så glad för. Fick den av en fin kompis för ett tag sedan. Gulligullgull!

Uppdatering!

Hey från telefonen! Upptäckte precis att blogg.se har gjort en uppdatering på appen! Nu kan man ha stora bilder!!


Välkommen lördag!




Åh, vilken morgon!
Solen skiner från en klarblå himmel! Det gör verkligen mycket för humöret! Vi vaknade för en stund sedan och sitter här och myser i soffan. Men snart ska vi ta tag i den här dagen och städa. Eller ja, jag får städa och Cindy får fortsätta göra det hon är bäst på. Ligga i soffan och vara söt. GLAD LÖRDAG BLOGGIS!


Ingen otur - tvärtom!



Så där ja.
Då var det fredageftermiddag och säg mig, är inte det den bästa, bästa stunden på veckan?! Jag är nog lite småkär i dessa timmar. Efter skolan gick jag en runda på stan med Karolina. Vi kikade i butiker och de har fått in massa vårnytt! Massa färgade jeans och toppar piggar upp! Träffade Maja som jag inte ser särskilt ofta och åh, det var kul! Vi gick i solen en stund och beundrade våra små "Sirisar".

Sen spelade jag tvärflöjt och det var också jättehärligt! Jag blev på så bra humör! Vi la alla jullåtar på hyllan och plockade fram "nya", Evert Tube-låtar. (Hur kommer det sig att människan fullkomligt älskar julen innan jul och vid jul men sen. Usch. Då kan man nästan börja kräkas bara av att höra en jullåt, den som man älskat veckan innan. Det är precis som man blivit FÖR mätt på det.) Nu är jag såååå sugen på Tasty House-nötter att jag ska fjäsa lite för Adam så han kan köra mig till affären! Ikväll ska jag ta det lugnt och det ska bli riktigt gött. Snusklubba + popcorn + nötter + familjen. Också toppar vi det med lite Mario Kart. Är det verkligen fredagen den trettonde?

Fredagen den trettonde



Godmorgon Bloggis och fredag!
Hur bra är det inte?! Hur bra som helst kan jag tycka! Jag var uppe lite före tuppen idag för att ha lektion i Svenska C. Precis innan jag tänkte cykla iväg läste jag på skolans hemsida att lektionen är inställd (precis som i ondags). SÅ glad att jag kikade in där och såg detta! Fredagen den trettonde startar alltså med en väldans tur! Istället för att stressa iväg ska jag ta det lugnt, krypa upp i soffan med den här söta koppen och kolla på gårdagens avsnitt av Biggest Looser! Någon som kollar?!

Idag har jag:



1. Kommit till skolan för att ha Svenska C. Men väl i skolan fick jag reda på att lektionen var inställd. Åh, tyckte lite synd om mig själv. Fick vänta själv i 1.5 timme på min klass (bara jag som har denna kurs) och nästa lektion. Men jag överlevde, tur det!
2. Lekt lekar på idrotten. Kinesiska muren hette en. Jag och Annie var vakter på muren. Och på något konstigt sätt kom samtliga över utan att bli tagna av oss. Vi sög helt enkelt. Kineserna hade inte anställt oss om det vore på riktigt. Skrattar bara jag tänker på det.
3. Åt jättegod skolmat. Ja, jag gillar skolmaten! (Jag tycker det är tråkigt att alla alltid klagar. Vi har det för bra ibland).
4. Slutade jättetidigt och det kändes jättebra!
5. Varit på blåsig och solig luktpromenad med Cindy.
6. Ska hjälpa pappa med maten. Ja, fast detta har jag inte gjort än. Ska göra det NU!


Jag är ett.. SPÖKE!

HALLÅ! Jag måste börja med att säga att jag gick skitlänge i skolan idag så jag är helt mosig i huvudet. Det skrämmer mig att när jag blir stor kommer 8:30 - 16:40 vara en helt vanlig jobbdag. Men nu går jag i skolan och då får man tycka att den här dagen är superduper lång! Och detta har jag som ursäkt för att detta inlägg kan bli hur som helst!

Jag vet egentligen inte vad jag ska få fram med detta blogginlägg men jag kände mest för att säga "hej". Jag skulle precis ta en bild på mig själv med webbcameran men hjälp som jag ser ut! Jag har förstått att jag är blek men att det skulle vara i den här graden visste jag inte. Nej, jag visste inte ens att man kunde vara så här vit. Hemskt. Ser ut som ett levande spöke! Ni kan få se. Men lova inte bli rädda. Det är bara jag. Helt ofarlig!


Annie eller ett spöke?!

Första skoldagen på 2012


En matteförmiddag i åttan.

Också var skolan igång igen.
Och det känns precis som det brukar kännas första dagen efter lovet. Konstigt eftersom man är i något slags mellanläge mellan lov och vardag. Rätt gött. Fast ändå konstigt. Idag hade jag matte och sedan började även en ny kurs: psykologi. Den varade i fyra timmar och det var de längsta fyra timmarna hitentills i år. Jag trodde psykologi skulle vara roligt. Men det blir det säkert längre fram! Efter skolan gick jag på stan en runda för att kika efter en present till Adam som snart fyller år. Men där fanns inget som föll mig i smaken. Vad ska man köpa till sin bror? Det känns som det är en evighetsfråga. Och sedan var även jag och Josse inom Ticket för att prata om resor i sommar. Det är tänkt en studentresa men vår klass måste först komma överrens med plats och pris. Gah, många viljor! Så, det var min dag så här långt!

Mitt jullov



Så där vänner.
Då var jullovet slut för den här gången. Jag tycker dessa lediga veckor har varit riktigt härliga! Ibland har jag förmågan att fullboka min ledighet men den här gången har jag tagit varje dag som den kommer. Detta har resulterat i många slappedagar då jag inte gjort något alls mer än att hänga med familjen. Välbehövligt. Fast även en intensiv vecka med julfirande hit och dit och en riktigt grym nyårsfest! Nu har jag nya krafter att starta den sista terminen! WAAA! Känns: fantastiskt roligt, sorgligt, spännande, konstigt och häftigt. Mycket känslor helt enkelt. Annie - Njut nu av sista tiden av skolan. Jag vet att du kommer sakna det.

Fredag med tacos!



Finns det något godare än att småäta tacochips när man är hungrig?
Jag tror knappt det! Jag har varit ute i det friska vädret i mer än två timmar så mina lungor känns fulla med ny, ren luft och min mage kurrar. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska slå fem för då ska jag och Adam laga mat. Ibland måste man ju vara snäll mot mamma och pappa. Det får bli tacos ikväll! Åh, älskar det! Förr åt vi det varje fredag. Den traditionen höll i åtta år. Fram till att pappa klöktes bara av att höra ordet tacos. Så nu får vi passar att äta det när han jobbar kväll. Gott!


Fredag med sol!

Hejsan! Goddag Bloggis! Fredag med en stor sol enligt väderleksprognosen och titta - det stämmer! Så härligt! Solen och framför allt ljuset som den bringar med sig ger mig så mycket energi! Jag ska alldeles strax ut på en härlig promenix men jag tänkte att jag skulle slänga iväg ett blogginlägg först. Har precis tankat över alla bilder som låg på kameran. Julen och all min lediga tid resulterade i över 400 kort! Galet! Här kommer två som är tagna precis.



När jag vaknade städade jag rummet och nu blänker vart enda kvadratcentimeter! Älskar känslan av att ha det nystädat. Nej nu kära vänner ska jag ge mig ut i solen och hämta ännu mer energi! GLAD FREDAG!

Torsdag 13.45



Känns som jag alltid börjar mina inlägg med "hejsan" men det är kanske bara jag som tänker på det.
Iallafall. Idag fick det en annan början. Ja, redan här märker du kanske hur mycket fantasi och ideéer jag är tankad med dagen till ära. Vi får se om det blir ett inlägg av det här. Jag kan berätta vad jag gjorde igår. Jag och Ebba hade kusinkväll. Vi åt pizza på Acapulco med våra brödrar. Sen åkte vi hem till mig, kollade på The Holiday (hur gullig som helst, tröttnar aldrig) och åt apelsiner. Gott! Idag öööööser regnet ner precis hela tiden. Jag tänkte ta min söta lilla telefon och Spotify på en promenad men det ser ut som varken stormen Emil eller regndropparna tillåter det. Istället ska jag förbereda mig för att åka till landet för en romantisk middag med fröken Emelie. Se där ja, jag fick ihop ett inlägg trots allt!

REA



Hejsan Bloggis!
Hoppas ni haft en härlig dag trots det här ruttna vädret! Jag försöker inte tänka på det eller titta ut för mycket för detta gråa, blåsiga och eviga regn är jag tillräckligt trött på nu! Lite snö och den härliga känslan den ger omkring sig hade gärnat fått komma! Idag tog jag mig, trots detta, ut i regnet för en promenad på stan med Lina. Vi kollade in rean och fyndade lite välbehövligt för denna årstid. En halsduk, en mössa och ett par vantar för ynka 30 kronor. Helt okej! Mitt tips är att kolla barnavdelningar för där kan man verkligen fynda! Man glömmer ofta bort dem men ibland passar faktiskt plaggen där och de är bra mycket billigare än vuxenstorlekar!


Första måndagen på 2012

Idag har jag tagit det väldigt lugnt! Försökte plugga matte för en stund men det funkade inte. Min hjärna är inte inställd på att vara duktig pluggflicka. Och det märks. Istället har jag spelat tvspel mot Adam och gissa vem som vann?!!!! Wehoooo! Kändes riktigt bra! Nu ska jag kolla tv och jag ser att det går mycket filmer ikväll. Får se vilken det blir!

Du ser kanske att jag bloggar från mobilen. Och jag har ett par frågor till en som kan det här med att blogga från telefonen. Det är ju helt nytt för mig eftersom nokians appfunktion har legat nere ett tag. Kan man göra bilderna större än 400 som de är nu? Och kan man göra texten i fetstil? Du vet, jag vill ju ha det på alla namn! Så, nu har klockan tickat till åtta och jag ska bestämma mig för vilken film. Det får bli fyran, Sommaren Med Göran! (Fast Sommaren Med Ebba hörs mycket bättre, eller vad säger du Ebba?)


Från Nokia 3510i till..



Jag har känt ett tag att det är dags att ta ett nytt steg i mobilvärlden! Därför inleder jag det här året med en ny telefon! Wiiii! En iPhone 4 S!! Än så länge känns den heeelt rätt! Det är stora kontraster mellan denna och förra och det känns som man kan göra ALLT med den här! Det är en stor grej för mig att kunna ta kort och kunna se vem smsen är ifrån (fick lära mig slutsiffrorna på allas telefonnummer på nokian eftersom den inte ville visa namnen)!


Nytt år Bloggis!!

2012! Känns helt galet. Kommer ihåg när jag var mindre och tänkte på att jag ska ta studenten 2012 och det kändes så långt dit! Men nu är året här!! Sjukt! Hoppas på ett fantastiskt 2012!


RSS 2.0