Första advent

Som sagt: första advent idag! Helt sjukt. Jag tror inte det är sant! Imorgon börjar julkalendern och hoppas det inte är nån töntig som ettan inte har satsat på! Jag ska i alla fall plocka fram "Greveholm" och följde den istället! "Greveholm" och "Sunes jul" är lättfett dem bästa ! Håkan i "Sunes jul" är sjuuuuukt rolig ! ;) Hahahaa , min idol !

Igår hade jag ju några tjejkompisar här och vi hade riktigt trevligt! Vi kollade på en film, spelade spel och pratade! :)
Och krängde (: upppss! Idag har jag dansat! Från halv elva till tolv. Och snart ska jag fortsätta plugga på textilarbetet!
Det måste bli klart idag ! ! Och ikväll är det julskylting uppe i stan med Malin, Lina och Maja ! Ska bli trevligt (:

Snart så

Nu väntar jag på några kära vänner som ska komma till mig ikväll! Vi har inte planerat vad vi ska göra för detta bestämdes för .. några timmar sen! Men det ska bli trevligt :) Jag har inte tagit ett steg utanför dörren idag och det börjar kännas i huvudet ;) Mitt arbete kom jag en bit på men blev inte klar. I måndags fick jag veta att vi (i nian) ska göra ett textilarbete som ska handla om textil. Så därför valde jag att skriva om en designer, Coco Chanel!

Nu ska jag föna håret och sminka mig!

Haaa en bra lördagkväll! KRAM

Lördag

HELG!

Lördag förrmiddag och jag ska plugga! Måste göra ett arbete om textil som ska vara inlämnat på fredag! SUCK!
Igår var jag och Malin på badhuset och simmade. Jag hade glömt bort hur jobbigt det var ! Men det gick ju bra (:
Och på kvällen kollade jag idol! Och jag säger bara JAAAAAAAAAAAAAAAAAA, Johan åkte ut ! ! ! Nu är det Robin, Alice och Kevin kvar och jag har svårt att bestämma vem jag tycker ska vinna :) hahaha

Nu ska jag övergå till pluggandet!


Lite bättre så :)

Nej fy vad opersonligt mitt förra blogginlägg var! Jag RADERAR det! Så skrolla nu inte ner och kolla om det finns där ;)  Idag är det tisdag och jag har varit i skolan och pluggat matte! Det känns som att jag jobbar men kommer ingenstanns! Ahhh! Störigt! Igår hade vi argumentation i skolan och det gick riktigt bra (: Fick veta mitt betyg på det idag ! Jag och fina vännen Malin tog en promenad på rasten och det var riktigt skönt! Annars består nästan ALLA raster av stan, stan, butik hit och affär dit så det var skönt att göra något heelt annat idag!

Ni är inte så stor skara som läser min blogg om jag ska vara ärlig! Men vi (eller jag) får ju hoppas att det snart blir ändring på det ! Hihih (: Och du har väl inte missat Smalins blogg? wwwmalinmasson.blogg.se den hittar du även läängre ner i bloggen :D En himla gó en ;)

Kraaaaam

Öppet hus

Öppet hus på en gymnasieskola idag. Jag har varit väldigt osäker på vilken linje jag vill gå. Men det är alltid en bra början att gå på öppet hus. Kollade på Barn & Fritid, Friskvård och Natur! Just nu tycker jag att Friskvård lockade mest och jag är inte lika förvirrad som jag var imorse ! Och bara det känns ju bra (: På natur är det mycket matte, fysik och kemi. Och fysik och kemi är inte det intresantaste enligt mig. Barn & Fritid verkade slappt och Friskvård ligger nog mig närmast. Läsa om motionen, hälsa och sånt :) Men jag ska fortsätta tänka. Och jag kan lova att detta kommer gå runt i huvudet ... så i februari väljer jag kanske Elprogrammet. Fast då skulle jag bli VÄLDIGT förvånad. Hahaa

Snart ska jag duscha. För ikväll är det fest hos Lina!!!! PUSSSSSSSSSSSSSSSS! <3


Skola igen

Idag var det vardag igen! Skola som vanligt. Vi tränade inför argumentationen som ska hållas i början av nästa vecka. Argumenterar om: dödshjälp! Tror det blir bra :) Sen hade vi engelska och sen har det varit en himla massa prat om ett par hockeyspelare! Ojojojoj! :) Hiihi!


Innebandyturnering

Jag var med på turnering! Mådde inte så bra i början, illamående! Men efter ett tag släppte det mesta :)
Vi spelade fyra matcher. Första 6-0 till oss. Andra 4-2 till oss. Tredje 3-2 till oss och sista spelade vi lika 2-2. Men tillslut vann vi på straffarna. Jag missade min och är sååååååååå arg på mig själv och sen gjorde jag så att en tjej stukade foten :( !!! Aaaaahh! Det var ju inte meningen! :( Fyy, vad jag har dåligt samvete.

Hejdå !


Havet


Hejhopp!

Klar med recensionen! Som sagt: jag blev färdig med bokrecensionen. Och nu är det bara en sak jag undrar. Stavade jag rätt det första ordet: recension. ÄR det med två S? Haha, skitsamma. Men kanske inte det bästa att lämna in till svenskläraren. Det första hon läser är fel stavat! Men då får det vara det (:

Syslöjden är slut i skolan. Tror den slutatade kvart över tre! Så nu känns det inget konstigt att vara hemma :) Förutom att ha jobbat med recenSionen har jag kollat på "Sunes jul"! Den dvd:en kan jag verkligen älta! Hur rolig som helst :)
Kraaam :)

Kompisar asså?

Sitter och försöker skirva en BRA bokrecension av boken "Under ytan"! Jag smsar och frågar en kompis hur de har det i skolan! Och då svarar hon: Bra, det har hänt en skitrolig grej. Du har  verkligen missat nått.
Självklart blir jag jättenyfiken! Och då får jag typ fyra sms till där det står: ÅÅÅ Annie du skulle varit här! Från de andra som också har upplevt den här "heeeelt fantastiska grejen"! KUL att vara sjuk ju!  Nu ska jag i alla fall gå och döda dem (eller helt enkelt inte svara på deras sms :)) och fortsätta på min recension! Hiihih!

Nagellack .. Skola ... Linje

När man är i skolan tycker man att det händer förlite, ibland! Och nu när jag inte är där så känns det som att HUR MYCKET SOM HELST har hänt under en och samma dag! ÖÖÖÖ! Jag vill jag också vara med !

Från en sak till en heeelt annan: utan att fatta vad jag skriver så skirver jag det! Det är inte alls lång tid kvar tills julafton! Heelt sjukt! Det ska ju vara många månader tills dess! Men i alla fall. Jag vet inte vad jag ska önska mig mer än nagellack ! Hjäälp! Nu tror kanske inte du att jag har något annat att tänka på än vad jag ska önska mig till jul ! Men tro mig, det har jag!

Ett stort problem för mig just nu är vilken linje och skola jag ska gå på till hösten ! Jag börjar få panik! ! !
Friskvård eller Natur? Natur eller Friskvård? Eller varför inte Barn & Fritid? Känns som att alla har bestämt sig utom jag! Och om alla inte har bestämt sig så vet ändå många vilken linje ELLER vilken skola de vill gå på!

Alla utom jag   

Efter A kommer B

Jahaa. Sitter här nu med en sjal runt halsen, ett par mjukis byxor på benen och en data framför mig! Det blev ingen diskussion för mig idag! Kände inte mig tillräckligt frisk för att gå iväg! På onsdag är det innebandyturnering som gäller och jag ska banne mig vara frisk tills dess! Det ska gudarna veta! Annars måste jag sitta där på bänken och bara glo!
I alla fall. Dagen har varit ganska seg. Men ändå skön, eftersom jag har vilat, kollat på film, läst och druckit (vatten).

KRAAM <3

AAAAAAAAAAA!!

Hej !

Måndag idag! Skulle egentligen sitta i skolan nu och plugga inför argumentationen som kommer vara någon gång i nästa vecka! MEN neej! Jag har ont i magen och mår pyttelite illa! Inte det roligaste! Känner lite panik att jag måste gå i eftermiddag för jag måste bara gå på NO-diskussionen halv tre! Annars sänker kanske lärarna mitt betyg! Och det får dem inte göra!! ! ! Men jag får se hur jag mår om nån timme! Nu ska jag i alla fall vila.. plugga och försöka äta något!

Haaaj! <3

Rögle

Igår var jag, Lina, Maja och Malin på Röööögle! Andra matchen i mitt liv. Första var när de gick upp.. Så jag hade satt ribban högt! Vi var där redan vid fem tiden så bra platser fick vi! Mitt i klacken! RÖÖÖÖGLE skrek vi! Också massa ramsor som jag inte kommer ihåg. Tyvärr förlorade dem mot HV71 med 1-2 och synd var ju det :(  ! ! Men vi fick Cam Abbotts autodraf och och det var ju roligt! RESPEKT! :D <3

KRAAAAAM <3


Fika med Maja

Idag var det tomt i skolan! Inga sexor och sjuor! För dem hade innebandyturnering ! Och Lina och Johanna var inte heller där! SÅ snacka om tomt!  Jag jobbade bra, med tyska och matte! Efter skolan gick jag till stan och mötte upp Maja! Och sen gick vi o fikade på ett mysigt café som jag aldrig varit på innan (: och sen gick vi på stan och sen gick vi till biblioteket och pratade.

Imorgon är Lina och Johanna tillbaka så då kan jag tänka mig att det blir mer livat! 
                                                       HAAJ! (:

Killar och en taggboll

Tisdag. Idag har vi haft en "föreläsning" i skolan om killar. Ganska intressant! Eller snarare roligt.
Vi fick diskutera om hur killar "ska" vara, hur de är och hur samhället utmärker att en kille ska vara! Sen hade jag tyska och i eftermiddags hade jag matte! Jobbade bra (:

Tisdag är min hunddag! Så jag och Cindy började gå, gå och gå! Också märker jag att det är fastnat en stor fet taggboll i hennes päls som inte jag kan få bort ! Så jag får ringa pappa så får han komma och klippa bort den ! ! Och sen kunde vi fortsätta vår promenad! Imorgon har alla sexor och sjuor på skolan innebandyturnering så vi "stora" får ha skolan för oss själva! SÅÅÅÅ skönt! Hahaha. Och nästa vecka är det vår tur att ha turnerning!!

HAAAJ!


So och test

Måndag igen!

Idag har jag haft SO och idrott. På idrotten var det ett test hur många armhävningar, situps och hopp hit och dit vi klarade! Och hur viga vi är! Det gick ganska bra :) Sen när jag cyklade hem vid kvart i fyra tiden hade det mörknat ute (!!!!) och jag kom hem och fortsatte med SO! Är snart klar med: Folkhemmet Sverige som jag skulle vara klar med för någon vecka sen ... :) Nu ska jag äta!

Julmusik och dans

Söndag!

Igår kväll var jag och Malin hos Lina. Nu har vi alla fått moppekörkort så vi körde lite runder. Bland annat till havet och tog bilder (: Sen körde vi hem till Lina och hade skoj! Men det var igår. Idag är det en ny dag!

Och denna dag ska jag plugga, dansa, träna och ... kanske kolla på en ny väska. Som jag är i stort behov av... i alla fall enligt mig :) Det är molnigt, blåsigt och drygt nio grader utomhus. Nästan alla löv från björken har trillnat ner på marken och flaggan svajar där ute ... För idag är det Fars-dag <3 Så idag ska ALLA  barn  ge en extra tanke till sina pappor, tycker jag! <3 Jag sitter här i vardasrummet, vovven kollar på mig med intensiva ögon och från cd-spelaren hörs THIS IS CHRISMAS, LET THE WORLD SING. Ojj, vad vi är tidiga i den här familjen med julen... Men jag kan säga att inga julgrejer är uppsatta. Och tur är väl ändå det :D

Nu är det en timme kvar tills jag ska dansa. Så om en stund ska jag fylla på vattenflaskan och cykla iväg till Friskis!
Hoppas din söndag blir så som du vill <3 (:

DANS!!

Idag är det söndag. Om en timme ska jag stå i danssalen med gympakläderna på mig. Ska bli ganska roligt idag! Jag har börjat tappa motivationen till dansen. Tycker det är lite segt och jag vet inte men jag är aldrig på humör till att dansa! Men det ska faktiskt bli roligt idag!  Lovet har varit underbart skönt! Kompisar, vila, träna, kusiner och familjen!  

Nu ska jag hoppa i byxor och träningströja för ett danspass (: 


RSS 2.0