Vaccin, Soft Goat & ekorrhjul

(null)
 
Hej! Nu var det länge sedan jag skrev. Och mycket har hänt sen sist. Minns att jag i februari hade förhoppningar om att jag skulle fått tid för vaccination nästa gång jag skrev (alltså nu). Men helt plöstligt så fick min arbetsplats tid med kort varsel så nu är jag vaccinerad sedan flera veckor tillbaka. Fick Astra Zenecas som nu ju är stoppat så vi får se när jag kommer få den andra sprutan. Men det känns bra för trots att jag bara fått en dos så ska den ge rätt så bra skydd. Så nu är det väl större sannolikhet att jag dör i stroke/hjärtinfarkt än i covid-19, alltid något haha. 
 
Så, vad har mer hänt den här månaden? Det har ju faktiskt blivit lite mer vår, iallafall emellanåt. Igår kändes det dock som höst, blåste storm och var 6 grader. Fy fan. Men på tisdag och onsdag sägs det bli 14-16 grader, halleluja! Aha, nu har vi avverkat vädersnacket.
 
(null)
Har ungefär trettioelva skärmdumpar från Soft Goats hemsida. Det blev den här fast i andra färger. Hur mysig?
 
Vad mer har hänt? Jo, jag har kärat ner mig totalt i ett, för mig, nytt klädmärke. Jag har kommit fram till att jag har tendens till att göra det. Kära ner mig, börja samla och sen är det kört. Ni vet ju hur jag fungerar med porslin. Kan. Inte. Hejda. Mig. Så den senaste grejen är alltså Soft Goat. Ett märke som gör kläder i 100 % kashmir. Ja, jag hör ju själv hur snobbig jag låter. Bara det bästa duger. Men det är lite så jag har kommit fram till att jag vill börja tänka i klädväg. Inte köpa på impuls eller något jag inte längtat efter. Utan tänka efter noggrant så att det passar till det mesta i garedroben, går att ha till både byxor och klänning, tidlöst, bra kvalitet osv. Känner mig vuxen som tänker så här. Känner mig inte lika vuxen som snöat in mig och köper tre tröjor på en gång. Men jaja, det är sånt man lär sig med åren. 
 
(null)
Det här åt vi alltså inte igår men det får bli en random matbild 
  
Och på tal om år, så fyller jag ju faktiskt år imorgon! Vi har fått dela upp firandet på två middagar pga corona så igår var Marcus familj här. Nästa helg kommer min. Igår bjöd vi på risotto och kyckling. Det är så galet gott! Och till efterrätt gjorde vi Leila Lindholms chokladmousse. Alltså den är perfektion. Den måste ni testa! Nästa helg ska vi laga fisktacos, mm nu blev jag hungrig. 
 
(null)
(null)
 
Veckan som kommer blri relaktivt lugn på jobbet. Har två intensiva veckor bakom mig så ligger lite back med journalerna. Blir skönt att hinna komma ikapp lagom till påskledigheten. Ja, alltså kan det komma mer lägligt med en kort vecka? Tror knappt det. Varit så trött på vardagen nu under en period. Känns som att man springer runt i ett ekorrhjul och aldrig ser ljuset. Det känns liksom som att jag tryckt på pausknappen, och det har varit OK men nu har jag hållt inne den knappen i ett helt år och det börjar jag tröttna på nu. Vill att coronaskiten ska vara över så vi kan börja leva "på riktigt" igen. Hm, med den deppiga meningen tänkte jag avsluta det här, något spretiga blogginlägget. Vi ses i april! Kram på er! 

RSS 2.0