& Hejdå Maj

Min start på veckan blev allt annat än lugn. Försov mig med en timme. Ingen bra start alls. Duschade håret, åt, var ute med Cindy, borstade tänderna och sminkade mig på 45 minuter. Jag tyckte det var bra gjort. Satte mig på cyklen tio minuter innan skolan började - yes jag kommer inte försent, tänkte jag.

Men när hjulet lät som ett hjul abosolut inte ska göra (har fått punka 3 gånger på mindre än två månader. Fy vad jobbigt. Jag hatar det men inte alls lika mycket i jämförelse vad pappa gör) förstod jag att jag inte alls kommer kunna komma i tid. Tio minuter försenad stormade jag in i klassrummet och kunde laga lite äcklig vegetarisk mat (oj vad jag var positiv idag då).

 

Sen blev dagen rätt okej ändå och i eftermiddag när jag var helt slut i kroppen efter dagens äventyr ringde jag Lina o hörde vad hon och Malin hittade på. Det visade sig att de precis hade bakat en kladdkaka. Så gissa vart jag styrde kosan? Supersmarrig kaka kan jag informera dig om! Sen det där att jag borde plugga mer till provet än vad jag gör behöver vi inte kommentera..

Imorgon är det juni. Det är knäppt det där. Att hela maj redan har gått. Men inte obemärkt förbi vill jag lova. Den här månden har varit riktigt härlig tycker jag! Jag älskar maj och gör det bara ännu mer efter det här årets majmånad! Hoppas j u n i kan bli lika fin! Puss


Jon Lilygreen..



Fint efternamn den där Jon Lilygreen har tycker jag! Lite coolare än Karlsson faktiskt. Men jag är rätt nöjd. Finns ju inte så mycket att göra åt saken lixom. Eller jo, vänta här. Jag kan ju GIFTA.. nja.. vänta här. Rybak då? Nej vet du? Det här inlägget ska bli revlotionerande. Jag ska rådissa Rybak. Jag ringer honom direkt och säger att det är slut. Han har ju trots allt skrivit en kärlekslåt till hon där Moa nu och om jag inte har helt fel för mig var ju Fairytale till hans ex? Mm, nu har jag övertygat mig själv. Jag ringer. Strax tillbaka.

Så, nu kan jag säga det jag förbjöd mig själv att säga för bara en liten stund sen. Jag kan ju gifta mig med den här killen, Jon Lilygreen, så får jag också detta snygga efternamn! Jag tycker han påminner om Mario Kempe i Rögle.

         

Visst finns där likheter?!

Ooh, nu vet jag en som också kommer vilja ha den här Jon Lilygreen. Men för att visa respekt ska jag inte nämna några namn! Mm, Lilygreen. Det var snyggt det.. Återkommer med saken. Men nu vet ni, det är slutsnackat om Rybak. He is gone, gone, gone. Baby goodbye, baby farewell!


Från havet

Haft en bra dag? Min har varit bra förutom att jag har fått en insikt idag (om man nu kan få en insikt). Jag är riktigt jäkla kass på fotboll. Det är inte roligt att få sådana uppenbarelser. Självförtroendet, hej and goodbye, lixom. Haha. Kanske inte så farligt men ja ja. Nu har jag insett det. Bra där. Ett steg närmare en för förändring. Att inse är första steget till att lösa problemet. Det sa mitt supersnille till lärare häromdagen. "Frågan är svaret" sa han. Smart där.





Bänken vid havet igår

Imorgon går jag till fyra. SUCK. Först ska jag o klassen laga mat. Sen ska vi ha "friskvårdsdag" där jag ska få visa mina fotbollstalanger. Känns sådär. Haha. Om två veckor har vi sommarlov. Det känns lite smått underbart. Ska bara ta mig igenom några tunga prov, sen är allt frid och fröjd för min del! Tjo!


Rapsfält in my heart!












Nu ska du får se våra fina bilder från gårdagen! Jag är super nöjd över bilderna jag tog på Ebba. Fast dem behåller hon för sig själv, med all rätt. Dessa bilder kommer jag plocka fram när det är mörkt och kallt ute och jag vill tillbaka till försommaren på 1.2 sekunder!

Hoppas du också får en härlig sommarkänsla när du ser dessa! Dra mig baklänges men nu ska faktiskt JAG lira fotboll. Sen måste jag återgå till pluggandet för slutprovet för Medicinsk Grundkurs. Bilderna från bänken vid havet kommer en annan dag! Puss och ha det fint idag, vi hörs ikväll!

Gör dig redo för en bildbomb



Jag kom nyss hem från Ebba! Vi har haft en riktigt fotokväll. Varit ute på rapsfält och en bänk vid havet och fått ALLDELES MAKALÖST HÄRLIGA SOMMARBILDER som jag tänkte visa dig imorgon! Eller ja.. senare idag eftersom klockan har hunnit slå ett.



Det blir bildbomb imorgonkväll eftersom jag MÅSTE ta tag i pluggandet under dagen! Det är verkligen ett måste eftersom jag har slutprov på torsdag. Ja ja. Nu vet du det. Hörs lite senare alltså! Puss & Kram sålänge och hoppas du får en fantastisk söndag och ger din mamma en extra stor kram!


Armenien vinner!

Såg på AB att din man hade fått ett litet raserianfall och slagit handen i en vägg så att han är gipsad..http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2010/article7201233.ab här har du länken ;)

Haha, detta meddelandet fick jag från Hannah idag! Haha, jag gillar att hon har koll på "min man". Hahaha!

Föresten, ikväll är det ju Eurovision Song Contest! (RYBAK ska uppträda!!) Sverige åkte ju ut i torsdag, blöö, men vi överlever va?
Min magkänsla säger att Armenien kommer vinna. Det är många fina lugna låtar med men jag tycker att det ska vara lite ös i vinnarlåten! Jo, så kommer det bli!, Armenien vinner!  



Nu ska jag äta grillat!

Shoppat loss!

Hej!

Grillningen igår blev jättelyckad. Även om vi inte grillade. Jag har varit på tre "grillfester" några helger nu men jag har inte grillat en enda gång. Hahaha. Det tycker jag är lite roligt. Vi satt i ett uterum med massa tända ljus och det var en riktigt sommarkänsla över hela kvällen! Vi spelade spel och åt av min (lite misslyckade) kladdkaka..! 

Idag har jag sovit riktigt länge - elva, ovanligt för att vara Annie. Sen cyklade jag till stan och hittade en jättesöt tunika som jag tänkte ha på skolavslutningen. Den stärker solbrännan men jag vet inte vad jag ska ha till den. Kanske ett par jeansshorts. Ska klura lite på det där.




Också fick ett par sandaler följa med mig hem. Känner mig lite som Jesus i dem men man kan matcha dem till precis ALLT, vilket är bra!

GLAD lördag!

Trevlig fredagskväll..

.. vill jag önska dig!!



Ps. Jag är sugen på majs.. jag menar verkligen jättesugen.
Hoppas Josse handlade det till grillningen ikväll!
Gott med majs! Puss

Jag & Cindy



Hejsan fredag! Allt bra idag?

Hänga i parken när regnet faller? No thank you. Istället har jag fått gjort massa här hemma (nu hörs det som jag är trettio år och bara bakar och städar hela dagen). Nu ska jag ut med fröken Cindy och sen ska jag handla.. (haha, jag känner mig verkligen som trettio idag).

Hörs senare! Puss

Bildregn från balen

Nu har jag varit en sväng i Helsingborg och kollat på balen. Här kommer ett gäng bilder! Vilket väder de fick. Så himla härligt!


Min kusin Oscar och min bror Adam



Jag mötte upp Maja











Dagens plus: Ett. Jag fick veta att jag har fått G i de nationella proven i engelska! Jag har aldrig varit så nöjd med ett G förut! Två. Jag är ledig imorgon! Yehoo! Här ska det bakas, hängas i parken och grillas! Det hörs som en toppenfredag i mina öron!

HOPPAS DU MÅR BRA!

Alex hälsar..



GOD MORGON! 
 
Nu ska Alex skjussa mig till skolan. Han har uppehåll från alla konserter i några dagar - skönt för honom. Lite semester behöver vi alla ibland.. Han hälsar föresten, så mycket till er alla! Han gillar att vara med på bloggen eftersom han i vanliga fall inte syns så mycket i media. Det gör ju däremot jag, hela hela tiden. Fattar inte varför alla skvallerblajskor vill skriva om mig stup i kvarten?!

Hoppas Du får en underbar dag! (Om inget annat ser vädret ut att bli riktigt härligt).

Ett modighetspoäng till mig!



Jag kan inte riktigt släppa bloggen ikväll. Är ju bara tvungen att skicka iväg ett litet inlägg innan jag går och lägger mig. Konserten tänkte jag på. Den gick bra. Eller nja, hyffsat bra får jag säga. Våra tvärflöjter blev kalla och därför blev de lite ostämda. Detta var dock inget jag märkte av eftersom jag var fullt koncentrerad på låten.. Men jag tycker ändå vi var duktiga med tanke på att detta var vår första uppspelning tillsammans! Men att jag skulle vara sååå nervös trodde jag inte om mig själv. Det var nästan lika läskigt som vårshowen och DÅ är jag nervös kan jag meddela.

Jag lovade mig själv igår att jag skulle lägga mig tidigt ikväll. Så jag ska lyda min egna order nu!
GODNATTKRAMAR!


Inget bloggande!



Imorgon är det fullt ös från morgon till kväll. Först är det skola till fyra (med mitt slappeschema känns det fruktansvärt länge). På kvällen vankas det bal för alla studenter. Eftersom Adam ska vara där vill ju jag se när han går upp för trappan (eller vad de nu gör när alla är som galningar o ska fotografera)! Det blir trevligt värre! Och kameran ska jag ha i högsta hugg såklart (jag vill ju inte vara sämre)! Så imorgon kommer jag vara väldigt off från bloggen. Men stå ut för allt i världen. Jag är på plats igen på fredag, lovar! Puss

Konsert..!



Känns som det blev så mycket nu på en gång nu helt plötsligt.. Jag är trött och vill ha lov! Men men. Nu är det bara till att hålla ut. Två veckor kvar, shit bara två veckor! Alla kurser ska avslutas och alla lärare vill att vi gör en "slutsak" i varje kurs så som arbeten, prov och redovisningar! Imorgon ska vi redovisa ett litet arbete nere vid havet! Vi ska ta med oss fika och promenera till Klitterhus! Kan faktiskt bli riktigt mysigt!

Men en dag i taget.. Jag ska alldeles strax stänga av mobilen (haha, nu skrev jag helt fel. Är trött som sagt. Försöker en gång till) Jag ska alldeles strax spela igenom låten som jag ska spela upp ikväll med ett gäng tjejer på Musikfestivalen.. Jag gillar inte riktigt det där med att spela inför folk så detta känns sådär måste jag säga. Men vad gör man inte för "laget" (och självförtroendet:-).

Makalös frisyr

Märker ni att det är när jag skriver om Rybak som ni blir på hugget?! Haha, det är rätt roligt faktiskt - att få respons menar jag. Annars är ni rätt tysta. Men det är helt ok. Jag gillar monologen med mig själv!

Jag har kollat på Eurovision ikväll. Det jag la mest märke till var inte låtarna utan den här killens otroliga frisyr. Han klär sig verkligen inte i den.. Eller jag tror inte det spelar någon roll vems huvud den skulle ha suttit på. För den hade ändå inte varit säkrskilt grann (som man säger i Skåne. Det betyder fin).



(Den var mycket fulare i verkligheten, eller ja på tven då)

Jag tyckte att Belgien och Vitryssland var bäst!
NEJ NU SKA JAG SOVA! Måste ladda inför konserten imorgon. Hoho!

Oha I love you Moa (???)



(Jag vet att jag ska sluta tjata. Efter lördag gör jag det.)

Ebba har tipsat mig om Alexander Rybaks nya låt Oha. Den var rätt cool måste jag säga men nu när jag lyssnar så hör jag Oha, I love you Moa !! Han har ju vatt tillsammans med en svensk som hette det. (Det fula är ju att han träffade henne bara några dagar innan jag och Malin såg honom på Skansen). Nu har han alltså gjort en låt om henne. Kul. Verkligen jättekul.

Jag menar, nu har han sjunkit på min lista! Hahaha. Nej jag skoja. Eller nej, det ligger lite sanning i det! Han sjönk. Jag har ju gått och väntat på låten som är tillägnad till mig från honom. Jag vet att den kommer. Magkänslan säger att den gör det. Jag fortsätter vänta (o drömma:-)

100525

Hallopp!

Jag stannade i skolan längre än vad det var tänkt. Först hade jag lektion till klockan elva (alltså i 45 minuter, haha). Sen satte jag och Josse oss i cafeterian och pluggade. Eller ja, vi "pluggade". Vi skrev en halv A4-sida på tre timmar. Effektiviteten har försvunnit från mig på sistonne. Jag tror det stavas s-k-o-l-t-r-ö-t-t. Hm.. så kan det vara!

Sen åkte vi in till stan och testade lite hattar och åt pommes på Ica! Mycket mer festligt än så kan det inte bli!



Kolla, jag har hittat mer kläder! Ovanifrån: H&M, ett linne från Nelly (minns inte märke) och den klassiska Annie-kombinationen är ifrån Gina Tricot!

Så där ja, jag hade faktiskt tänkt beställa hem Annie-väskan från Nelly.com! Om jag har förstått det rätt är det fraktfritt fram till den sista maj så det gäller ju att passa på! 

Ha det gott!


Sovmorgon

Hoppas du sovit gott för det har jag gjort! Jag har även fått mig en riktig sovmorgon.. på en tisdag! Kan det bli mycket bättre? Har precis ätit frukost och ska om 50 minuter cykla iväg till bussen. Skola idag, en lektion, känns helt ok, helt ok! Haha. Nej nu ska jag inte var taskig.



En bild på Lina, mig och Malin! Jag träffade ju dem en runda igår! Hur roligt som helst även om det inte blev så länge! Men det är inte kvantitetstid man är ute efter utan kvalité! Inte sant? Nu ska jag lyssna på Spotify - en bra start på dagen, innan jag ger mig av för några timmar! 

Snygga kläder!

(Detta inlägget började jag med klockan tre. Sen kom annat emellan men låtsas som att klockan är tre när du läser detta).

Jag somnade inte förrän halv två inatt.. HELT OMÖJLIGT var det! Kändes som jag hade myror på benen och det var inte roligt! Också var där en jäkla fjäril i rummet som flög på fönsterrutan hela tiden! Helt omöjligt att somna, som sagt!

Jag är sugen på att shoppa! Oj det kliar i fingrarna. Kolla vad jag hittade inatt när jag hade mina sömningssvårigheter!





Hur fräscht som helst en varm sommardag!! I de där skorna skulle jag kännt mig som världens längsta! (även om jag bara hade blivit normallång).  

Idag på "Näringsläran" har vi fått baka kanelbullar! Hur roligt och gott som helst och efter det spelade vi softboll på idrotten! En riktigt härlig start på veckan måste jag säga! Nu ska jag träffa Malin och Lina! Malin kom hem från en två veckors resa till Israel inatt så det ska bli fantastiskt roligt o höra hur hon haft det..!

Hoppas allt är bra med Dig! Puss & kramar

Pinsamt situation



Ibland sätter man sig själv i pinsamma situationer! Jag har ett bra exempel. Jag bakade ju en kladdkaka för ett tag sen. Minns du? Mm. Det var tänkt att hela ensemblen skulle äta den. Men nej. Så blev det inte. Ingen var där, förutom jag - och min lärare förstås! Usch, vad jag tyckte det var pinsamt när jag tog upp kakan och där var ett stort hjärta på den! HAHA .. ja ja. Sånt händer!

Fy vad härligt

FAN DÅ. Jag skrev precis ett inlägg. Känns så löjligt att skriva likadant igen.. Om jag nu kommer ihåg vad jag skulle skriva vill säga.. Men jag gör ett försök. Även om det känns löjligt!



Kan man verkligen säga "fy vad härligt". Jag menar fy har väl en negativ benämning? I vilket fall som helst känns det härligt just nu! Jag skrev nyss klart ett arbete som legat tungt på mina axlar. Det är alltid lika skönt att kunna bocka av arbeten-och-prov-som-måste-göras-innan-sommarlovet-listan! Också har jag fixat GRATIS SMS TILL DEN 23 MAJ 2011 !! - Fy vad härligt!

Vädret är för fint just nu! Jag tänkte gå ut och ta lite frisk luft. Jag ska bara ta mig ur pyjamas först (jag vet att klockan är, oj FEM (jag trodde den var tre) men det är faktiskt söndag). Idag slog jag rekord föresten. Jag sov till 11.15! Ooh min skapare! Jag har aldrig varit en sjusovare så jag förvånade mig själv faktiskt. Fast jag kom inte i säng förrän halv fyra inatt så det kan ju ha berott på det! Haha.. ett smartighets poäng till mig!

En plats i solen

Igår låg jag i solen hela dagen. Det var så fruktansvärt skönt att få känna huden bränna lite! Men man måste vara riktigt försiktigt nu när man har vinterpälsen kvar.. Hehe. Man bränner sig lättare än vad man tror. Jag var alldeles varm och röd på bröstkorgen. Men det har lagt sig idag vilket är bra! Men ändå.. solen är STARK!  


Den blå filuren på bilden kommer hem idag! Tjoohooo Flun! Jag har saknat dig!!

En Annie-väska!

Jag älskar när jag kan säga att jag behöver något. Annars är det alltid att jag vill ha. Men i det här fallet behöver jag en väska. Min nuvarande har innertyget gått sönder, en av remmarna har åkt av och nu börjar utsidan också sjunga på sista refrängen! Så nu kan jag säga att jag behöver en ny väska och det gillar jag! Igår hittade en riktig Annie-väska!

KOLLA IN DEN HÄR SNYGGINGEN!



Den känns helt perfekt! Jag hittade den hos Nelly och den var inte så farligt dyr faktiskt! Härligt härligt!  


BARA EBBIS



HALLÅ! 

Idag har jag hjälpt Ebba med designen på hennes blogg! Ja, hör här. Ebba har skaffade en blogg! (För den som inte hängt med är Ebba och jag kusiner och i kommentarfältet brukar hon kalla sig Kusinvitamin, väldigt proffsigt namn måste jag säga). Hon har ju, precis som jag, köpt en ny kamera och älskar att fota. Så jag kan tänka mig att hennes blogg kommer bjuda på många härlig natur- och sommarbilder! HÄLSA HENNE VÄLKOMMEN TILL BLOGGVÄRLDEN vettja! Jag är säker på att hon kommer bli superglad! Jag lägger till en länk så man alltid kan klicka sig vidare här ifrån till hennes blogg! KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL EBBAS BLOGG! 

Bilder från trädgården

Hejsan vännen! Vilken tur att jag ändå gick till skolan för jag hade visst två lektioner trots allt. Men nu är skolan avklarad för den här veckan och det är helg ännu en gång! Tiden går verkligen fort. Det är så mycket inplanerat att jag inte riktigt hinner med. Men skönt ändå att det går snabbt så att det inte hade varit tvärtom. Nu ska jag alldeles strax packa ner tvärflöjten för att bege mig till Musikskolan. Vi ska öva på en låt som vi ska spela upp på onsdag då det är "Musikfestival" i Ängelholm.

Här är mnågra bilder på mig och Cindy. Tagna för si så där en timme sen. Jag invigde mina ben idag. Barbent alltså! Himla skönt och inte ett dugg kallt. Bleka som vitt papper dock men någon gång måste man börja.




Nu måste jag kila. SKa vara på musikskolan om en kvart.. Opps!

Min klass

Jag ska cykla iväg till bussen om en timme. Jag vet inte om jag har några lektioner idag men i vilket fall får jag hänga lite med klassen och det brukar alltid vara trevligt! Ååh, jag är verkligen glad som har kommit i en bra klass. Fy vad jag var orolig för det i somras.. Man kan ju lixom aldrig veta vad det är för typer som man ska "dela" tre år med.


Min fina klass FV1b, snart FV2b :-)


Sommarkänsla över dagen

Jag har haft världens tråkigaste idrottslektion, fått blommor i håret, ätit fisk, åkt på en pakethållare, solat för första gången i år "på riktigt" utan tröja (äntligen bikiniväder) och pluggat! Det var min dag i ett nötskal.



Jag & Lina, Lina & jag

HA EN FIN KVÄLL!

Imorgon är jag kanske kanske ledig. Men som sagt, bara kanske. Får se hur det tar sig! Annars är det inte så farligt om jag skulle behöva gå till skolan. Fredagen känns alltid lätt som en plätt! Puss & Kramar


Känns bra i magen

HOPPAS ALLT ÄR BRA MED DIG!
Jag sitter här och njuter. Allt blommar utanför fönstret och godispåsen är bara ett par decimeter ifrån mig. Mina vader är lagom trötta efter kvällen grymt svettiga medelpass. Man kan ha det värre. Ibland är livet allt för fint!


En liten lagom gammal sommarbild på Lina, mig, Malin och Johanna - Juli 2008

Puss

En fjortisbild..!

Jag sitter i uterummet och lyssnar på musik och bloggar, såklart. Bordet är lite snett så det känns lite konstigt att sitta här. Jag blir yr. Jag har slängt på mig ett par shorts och inser att benen är riktigt bleka. Haha. Man hade kunnat sätta ett papper brevid och inte sett skillnad på färgen..! Nej, jag måste nog jobba lite på brännan. Som tur finns brun-utan-sol. 



Idag bjuder jag på en liten fjortisbild.. Jag har alltid velat vara fjortis. Det är så coolt på nått sätt. Tupperat hår, foundation på läpparna och ett självförtroende som är alldeles, alldeles makalöst bra! Hoho, som tomten och Lina säger.

Det blir till att plugga lite gott idag. Gott är då träningslära & kroppens funktion. Bö bö. Ge mig lite sommarlov! Men nej, helt ärligt. Så tungt är det inte. Tänk, om 16 skoldagar är det sommarlov! Det är lite ofattbart måste jag säga! HEJHEJ!

Dagens sommartecken

När man hoppar studsmatta på kvällarna med grannarna är ett gott sommartecken! Det gör mig så himla glad!



Nu är mina strumpor alldeles gröna undertill och jag kan höra hur någon i kvarteret klipper gräset. Det är ljust ute och klockan är halv nio. Man kan inget annat än gilla dessa fina majkvällar! (Haha, vem var det som klagade på vädret igår?). Hoppas allt är väl med Dig! Imorgon är det onsdag! Ja, sannerligen (eller man kan också säga: AMEN, som betyder samma sak)!
Puss & Kram

Yellow Submarine

God dag i stugan!

Ja, idag är det en bra dag känner jag. Solen skiner och jag kan äntligen få lite hopp om att det bli sommar en dag! Härligt, härligt! Efter skolan satte och jag Josse oss i parken. Man får ju passa på att njuta av vädret! Det var riktigt behagligt. Lite fräknar hade ju inte varit fel att få på nosen. Fast tyvärr får jag inga hur mycket jag än skulle vilja!


Här är en bild, suddig jag vet, på min nya coola tröja. Ebba tyckte jag skulle köpa den eftersom och jag tyckte den var cool så jag slog till!

Nu ska jag ut. Har inga som helst läxor tills imorgon vilket känns sååå här bra! Så jag kan ägna mig åt mycket roligare saker! Puss

Yr

Känner mig lite yr i bollen idag. Gräddet på moset blev jag åksjuk av att åka hem från skolan (15 minuters bussresa). Haha. Så nu är jag ännu mer yr.. Också vill jag ha sommarväder. NU! Fast det har inte med saken att göra.



Jag hade prov imorse. Det gick skitbra (tror jag) eller det kändes så iallafall. Det handlade om dietik. Det brukar alltid vara några svar jag inte kommer på och en efter provet får jag reda på svaren och tänker jaamen just det! Men idag kom jag på svaren under provet! TOPPEN! Det känns bra. Ska vila lite nu. Sen kickboxning. Har längtat hela veckan att få fightas med Maja. Men nu värker huvudet så en enda liten sneträff av henne kan få mig att svimma känner jag. Inte lika bra.

TJO!

A walk to remember



God kväll!

Sedan vi hördes av sist har jag handlat massa godis, joggat en runda i skogen och kollat på den mest underbaraste filmen A walk to remember (lägg märke till att jag skrev rätt den här gången). Nu borde jag plugga till provet imorgon. Men det finns så många måsten här i livet så så kan man inte alltid tänka. Får väl skylla på att Facebook kidnappade mig ifall jag får IG..!

Sov gott!

The big four

Det är skittråkigt och ogivande eller vad det heter. TOTALT ointressant också för den delen att skriva om England. Blöö! Verkligen inte alls roligt. På engelska måste jag skriva. Jag som gillar att skriva på engelska. Ooj oj oj vad jag älskar det!

Nej nu ska jag kolla på A walk to remember (eller som jag sa Remember to talk). Ebba smsade mig och sa att den gick på tv. Så nu har jag spelat in den och kan kolla på den flera gånger om! Tjoho!

Nu ska jag berätta en jätterolig sak. Igår när jag och Lina cyklade hem från skjulet vid ån så fick oss en riktigt djurupplevelse. Det var nästan en liten zaffari-resa så där på kvällskvisten. Som i Kenya. Åka i en stor bil och se The big five. Fast man får byta ut bilen till cyklar och djuren såklart. På vår korta cykeltur fick vi se grodor, kaniner, igelkottar och fladdermöss. Ok, the big four blev det men ändå. Vi vågade knappt cykla hem för vi visste inte vad som skulle komma här näst.


Inte kaninen vi såg igår..

Nu: Remember to talk.. Walk to remember!!

Idag ska det pluggas!

GOD DAG!

Söndag idag = plugg för min del. Hade kunnat vara roligare men det är rätt skönt att få det gjort. Alltid lika härlig känsla när man är klar med ett arbete!!


Cindy hälsar att hon föredrar Loka framför vanligt vatten!

Hörs om några timmar!

Dagens sommartecken



Dagens sommartecken!

Hej i natten! Kvällen började i ett skjul vid ån med några bekanta och främlingar. Efter ett tag åkte jag och Lina hem och bänkade upp oss med kakor och chips! Vi kollade på New moon. Eller kollade och kollade. Vi stände av ljudet efter halva filmen och satt och snackade istället. Men det var lika trevligt det, om inte trevligare! Nu ska jag sova! Puss o kram

15 maj 2010




Jag tog lite bilder efter joggingrundan

Nu har jag surfat runt och läst lite bloggar och alla utom vi i Skåne verkar ju ha värsta sommarvädret! ÅÅÅH, bajs. Det vill jag också ha! Avundsjuk kallas mitt sjukdomstillstånd just nu. Aja, vi överlever, eller hur? I tuffa tider ska man hålla ihop och det är precis vad vi måste göra nu skåningar! Hehe.

Jag har varit ute och joggat. Det var skönt. 15 grader är en bra tempratur att jogga i! (tänk positivt Annie, tänk positivt). Nu ska jag föna håret och slänga på lite varma kläder. Trevlig lördagkväll!

Rapport



GOD MORGON! Eller klockan är två. Men ändå. Städats, donats, spelats musik och massa annat roligt har gjorts hos mig idag! Nu har regner slutat falla och jag ska klinga lite på gitarren. Ikväll blir det en liten kall repris på stranden. Men det kan bli mysigt! Hoppas du mår bra! Många kramar

Malmö med Ebba




Hallå!

Nu är jag hemkommen från en dag i Malmö med min kära kusin Kusinvitamin Ebba! Vi har rustat upp oss för sommaren 2010 som vi känner borde vara här om ett par veckor! Hur bra känns inte det? Solglasögon, sommarlinnen och annat fint fick vi med oss! Och vi hittade överallt. Till gågatan, Entré, toaletterna och Centralen! Jag är imponerad över mig själv faktiskt! Nu ska jag hacka grönsaker. TACOS står på menyn! Min mage kurrar. Saltlaktris blir man inte på särskilt mätt på. GLAD FREDAG!


Grattis gullet!

Jag vet att jag inte ska tjata mer om Rybak. Jag vet det. Men jag kan ju inte bara ignorera att hylla att han har funnits på Jorden i hela 24 år idag! Grattis Alex! Eller gullepluttplutt som du och jag alltid kallar varandra. Alla miljontals bilder på oss två finns inte på den här datan tyvärr. Han har dom hemma hos sig. Men den här får duga för den här gången.


En hel mil!

Jag sprang till Ebba. Det var riktigt skönt. Lagom varmt ute och moln, alltså ingen sol i ögonen. Fast det hade i och för sig inte gjort något. Härligt var det iallafall. Fast musiken hade kunnat vara bättre. Har inte laddat mp3:en sen åttan och då var jag olyckligt kär = bara massa lugna kärlekslåtar och det är inte vad man vill lyssna på när man är taggad till att jogga! Sen gick jag hem, vid havet! Alltihop tog 1,5 timmar och jag tror jag joggade/gick 1,2 mil!


Här är en bild också sen typ åttan...


TJABBA!



Hej!

Jag hade precis skrivit ett inlägg men det blev inget bra så jag suddad ut allt igen. Lönt va? Den här dagen känns lite konstig. Det är torsdag och jag sitter här hemma och lyssnar på Green Day. Hm. Jag är alltid så bra på att göra ingenting på sådana här dagar. Det är rätt tråkigt. Fast på ett sätt tror jag att jag behöver det. Vardagarna går ju i 110.

Men den här dagen ska det ska hända något. Träna och träffa Ebba är planerat! Det kan bli en bra dag! Rätt inställning, du vet, så blir den jättebra! Imorgon ska jag och Ebba ta oss ner till Malmö. Vi hade tänkt shoppa på Zara och Entré. Det ska bli riktigt roligt. Jag har sett fram emot det! Också ska vi åka tåg. Shit, bara det är ju ett äventyr i sig!! Hoho, som jultomten OCH Lina säger.

HA EN BRA DAG!

FV1b klarar alla väder!

Efter mitt lilla blogginlägg imorse packade jag ihop allt lite snabbt och satte mig på cyklen. Men hjulet bara sjönk ihop så det var bara till att lämna läman cyklen hemma och springa till skolan - i renget. Väl framme så gick vi till ån och sen började vi vår paddlingstur. Det regnade och regnade och regnade. Shit, vi var tappra som höll ut. Genomblöta kom vi fram till fikastället och gick av våra kanoter. När vi var klara där fick vi avbryta för det såg bara ut att regna mer och mer och alla frös jättemycket.

Sprang hem och tog mig en varmdusch. Det stack riktigt i händerna och fötterna. Sen åkte jag till skolan och åt soppa. Ooh, det kunde inte varit bättre! Soppa när man är småfrusen är det bästa! Sen hade jag lektion i en kvart. Vi var bara fyra elever. Resten av klassen hade åkt hem. Sen slutade jag. En läraren skulle ändå in till stan så jag hängde på och slapp vänta på bussen. Så, det var min dag!

Nu tänkte jag visa lite bilder från gårdagen!


Vi planerade hinderbanan

Här hämtar den ena finalisten ett äpple i hinken

Här är den omtalade poolen. Man kan se att två stycken står och håller i ena kanten för att vattnet inte ska rinna ut.

Här springer vinnaren in i mål

Så där ja! Det var bilderna från Killerfinalen!

Alla bilder är tagna av Annie Berggren! Hennes blogg får ni ta och kika in på tycker jag! Föresten: hoppas det var ok att jag snodde lite bilder av dig. Annars får du hojta till! 

Det är ju helg nu föresten! Hur underbart är inte det? :)

Ett hej!

GOD MORGON!

Egentligen har jag verkligen inte tid att sitta här. Ska vara på skolan om 25 minuter och har inte packat till paddlingen än. Men ville bara säga hej! Så: HEJ! :-). Tyvärr ser inte vädret ut att vara på vår sida. Men jag tror ändå det kan bli riktigt roligt! Inställning gör ju allt som man säger så det gäller ju att vara positiv!


En bild sen Killerfinalen igår.. Fast detta var efter hela äventyret. När allt var undanplockat, poolen låg i soptunnan och vinnaren var korad! Killerkommiten. Finn ett fel. Svar: JAAG! Haha

Måste kila! Hörs i eftermiddag med fler bilder från gårdagen!

Historian om poolen

Godkväll min fina läsare!



Dagen har gått i fullrulle! Den började med Medicinsk Grundkurs imorse och sen skolkade jag från svenskan. Shit, det var inte likt mig. Men vad gör man inte för laget (läs: killerkomiteén)? Så från kl 10 har vi fixat med Killerfinalen. Bilder kommer när Annie har laddat upp dom på Facebook. Haha.

Som jag sa igår har jag inte haft många fingrar med i spelet. Men idag hjälpte jag till med att bygga hinderbanan. Vi skulle ha en (barn)pool fylld med vatten. Eftersom skolan inte har någon vattenslang så fick vi fylla hinkar med vatten från en dusch inne på skolan för att fylla poolen. Efter ett x antal hinkar hällde vi en hel (!) flaska diskmedel i för att det skulle få en skummig effekt. För att bubblorna skulle komma så plaskade vi med en pinne i vattnet. (En sån man har till plockepinn. Alltså är der spettsig).

När allting var fixat med poolen så råkar en som plaskade med pinnen ta sönder poolen och vattnet började forsa ut! Haha. Shit, jag skrattade så jag fick ont i magen. Tillslut löste sig ändå allt tack och lov och finalen kunde gå av staplen. Haha. ja, förutom den missen så blev allt bra och mitt offer vann hela skiten! Ooh, han ska vara glad att jag var lat.



Just nu är Farmor och Farfar hos oss. Jag och farmor har varit ute och gått med Cindy. Vi gick till havet och det var heeelt makalöst. Spegelblankt, solnedgång, blå himmel, vindstilla och en helt underbar doft av vår! Ååh, shit. Synd att jag inte tog med mig kameran. Fast att fånga havet och allt runt omkring är fullkomligt omöjligt och inte är det lätt att beskriva det heller. Nej, man måste helt enkelt se det med egna ögon!

Nu ska jag förbereda inför paddlingen imorgon!

Ingen talang

Det var lite tungt att gå upp imorse. Men när jag kom på att den här veckan bara har TRE skoldagar så kändes det helt plöstligt inte alls jobbigt med måndag. Alltså kan vi säga att det är onsdag idag.. Nu är det bara torsdag och fredag sen är det helg igen! Fast varför krångla till det? Idag är det måndag. Inget annat.



Någon som känner igen sig? Hm.. Kan meddela att den här platsen har jag passerat VÄLDIGT många gånger. Ungefär fyra gånger om dagen i fyra år! Det är kära Mejeribron i Ängelholm för den som var nyfiken!


Idag har jag spelar fotboll i skolan. Jag suger ordentligt på fotboll. Jag är rädd för bollen, den är hård och gör ont om man får den i huvudet också har jag ingen koll på mina fötter. De är på ett ställe medan resten av min kropp är på ett annat. Ja, det blir ingen bra kombinaition. Men jag är grym på att skrika och klappa när andra i mitt lag varit duktiga och gjort mål! Ja, alla är vi bra på något. Det gäller bara att hitta sina fördelar!

Imorgon är det Killerfinal i skolan. Ska hjälpa några fina damer i klassen som står för hela kalaset! De har fixat, varit på möten och planerat i flera månader. Jag som är revisor har inte anträngt mig särskilt mycket. Ska bara säga ja till förslaget på priset.. Haha. Inte särskilt jobbigt! Men det ska bli skoj imorgon. FINAL. Mitt offer är en av de fyra finalisterna och ska tacka mig om han vinner. Jag borde ju få halva hans pris för att jag inte dödade honom. Eller är det inget man kan kräva? Hehe. Nej, nu ska jag sluta tjata! Hejhopp!

Slappesöndag

Hejsan hoppsan!

Hoppas allt är bra med dig. Jag har haft en riktig slappesöndag. Mamma fyller år och fick choklad och en "lemon flower" peeling av mig och Adam. Annars har jag inte gjort så mycket. Mormor och Morfar har varit hos oss och fikat och sen fick jag besök av Lina och Malin. Vi sa hejdå till Malin. Den gottegrisen åker till Israel imorgon och har endast två och en halv vecka kvar i skolan.. Tiden går snabbt nu. Vi andra har faktiskt bara knappt fem veckor kvar!



Kram

Klitterhus



Nu ska vi iväg och fira mamma! I det här huset ska vi se vad de bjuder på för smaskigt. Har gått förbi Klitterhus 3000 gånger men aldrig någonsin tagit steget innanför trösklen. Hoppas det är lika mysigt som man föreställer sig och plus i kanten hade det varit ifall Rybak "bara råkar" sitta vid bordet intill. Det hade varit fett coolt! 

Kram 

Roligt med skum



Kvällen igår blev riktigt bra! Först grillning på stranden. Eller ja, i skogen mer. Sen blev det skumparty på Bahnhof. Jag hade ju missuppfattat hela grejen och trodde att det skulle vara lite "snöskum" men tydligen var det ett riktigt skumparty med jättemycket skum. Så mycket att alla under 1.65 var tvungna att hoppa för att inte dränkas i skummet. Haha. Men det var roligt. Kletigt men roligt.

Nu ska jag till stan och köpa present till mamma. Har inte bestämt vad det ska vara men jag hittar säkert något! TREVLIG lördag!

Häng med på bakning

Tjo! Här står det härligt till. Det gör det ju för det mesta på fredagarna. Fredagar är bara bäst. Hela helgen ligger framför ens fötter och man har en speciell känsla i kroppen. Skolans känns aldrig tung heller på just fredagar. Idag gick jag från 9.40 till 11.30! Ooh, så gött!

Fast imorse tänkte jag helt fel. Jag trodde bussen gick kvart över nio så jag planerade att gå ut med Cindy klockan nio. Men kvart i kommer jag på att bussen inte alls går kvart över och så helt plötsligt fick jag bråttom. Det fick bli en kombination av att rasta Cindy och borsta tänderna på en och samma gång. Men helt ok för mig! Allt löste sig och jag hann med bussen. Frid och fröjd alltså!

Nu tänkte jag att du skulle få hänga med mig på kladdkakasbakning! Det låter väl bra? Eller snarare gott kanske!


Först läser man receptet. Men när jag tog bilden kom jag på att mitt recept är en smula hemligt så det här foto får duga.

Sen tar man fram alla ingredienser.. Jag pratar precis som att inte du vet om hur man gör... haha. Förlåt!

Sen kan mjölet hamna lite var som..

Nu ska den in i ugnen

20 minuter senare

Till sist kan man strö över lite florsocker. Jag klippte ut ett hjärta och hällde sen på sockret. Den blir ju lite roligare då!

Nu ska jag åka iväg till musikskolan och bjuda min ensambell, som det så tjusigt heter, på denna förhoppningsvis goda kladdkaka!

Önskar dig en trevlig helg!


Min torsdag



God kväll! Jag lovar, detta var sista bilden från kullen. Haha. Men de bilderna blev så bra och ljuset blev så fint så ja. Det kan helt enkelt inte hjälpas. Kull-bilderna blev coola! Jag ska ta mig tillbaka till den platsen igen. Jag, Ebba och våra kameror!

Nu har jag och Josefine varit på dansshow number two! Den var underhållande. Tyvärr satt det en långejohn precis framför mig så jag fick anpassa hela tiden mitt huvud efter hennes. Du vet när man först lutar sig på ena och hållet och sen på andra också fortsätter det så. Men det fixade jag. Annars kan jag ju alltid säga "stackars mig, jag har det inte lätt jag".

Vi i min klass har fjäskat ordentligt för vår mattelärare idag. Så nu har vi fixat så att vi får sovmorgon imorgon till 9.40. Det är inte fy skam! Nej, nu ska jag kolla om favotitbloggarna har uppdaterat (beroende, eller?) och sen ska jag march i säng! Här ska det sovas för klockan sju kommer några glada snickare hit! Våra byggprojekt tar aldrig slut känns det som... Puss & Kram hjärtebarn!






Ok, där var dom sista bilderna från kullen för den här gången! Sen när vi tagit nya får du stå ut med fler! Hihi. Godnatt. Om drygt en timme är det fredag! Det ska bakas, spelas tvärflöjt, grillas vid stranden (om vädret är ok. HOPPAS). Det kommer bli en bra dag. Jag känner det på mig! Godnatt, igen.


Powerwalk

Torsdagen är kommen! Rätt härligt med bara en dag kvar sen är det helg! Tre skoldagar nästa vecka och en långhelg på det! Maj maj, underbara maj! Dagen började med idrott. Vi fick välja om vi skulle gå eller jogga 5 km och jag var verkligen sugen på att jogga men nu har mina benhinnor börjat krångla igen så jag fick gå. Stackars mig. En powerwalk till havet. Stackars mig. Jag har det inte lätt jag.


Full koncentration

Nu tänkte jag att Du skulle få hjälpa mig med en sak. Mamma fyller år i helgen och jag har inte kommit på vad jag kan ge henne i present. Eller ok, jag kom på igår att jag hade glömt köpa nånting. Så vad kan man ge sin mamma? Lite förslag tack!

Nu ska jag läsa igenom favoritbloggarna och ikväll blir det vårshow, igen! Det finns tre shower: röda (småbarnens egna show), gröna (som jag var på i tisdags) och blåa (som jag ska på ikväll). Det ska bli skoj!


Höll på att somna..



Träden blommar och pollenprogonsen är högre än högst. Tog därför en allergitablett innan jag rusade iväg till skolan - eller till bion där skoldagen började. Vi såg Percy Jackson - den var rätt bra faktiskt! Men jag höll på att somna flera gånger p.g.a. allergimedicinen. Den gör mig så sjukt trött! Hade ju inte varit lite pinsamt om jag sov när biosalongen tändes upp och alla skulle gå.

Ikväll spelar Sverige mot Danmark i Ängelholms ishall! Lite coolt faktiskt. Det känns som alla ängelholmare ska dit. Men inte jag och Hannah. Nej vi ska träna och bli biffar! Hannah tränar också på Friskis och har nu även ingått i Majas och min "biffklubb". Vi har fram till skolavslutningen på oss att bli biffar! Det gäller att ge järnet nu i slutet!


Jag och Hannah i julas. Haha, oj vilken muntergök jag var då..


Vårshow

Ååh, nu ska jag villigt erkänna att jag saknar dansen. Men samtidigt är det väldigt roligt att vara publik för en gångs skull. Innan showen åt jag och Lina Zlatan. Han var riktig god idag! Som alltid då vill säga. Tänkte slå oss ner i parken bland alla blommande träd men det blåste kalla vindar så det får vi ta en varm sommardag istället! HELA SOMMAREN ÄR FRAMFÖR OSS, underbart, underbart!



Nej, nu ska jag kolla en sväng på SvtPlay och sen får det bli sovtime. Fast jag känner för att vara uppe hela natten och bara låtsas som att det är sommarlov! Det hade varit bra härligt! Ses imorgon!


SOMMARLOVSkänsla!!



Så grymt skönt att provet är över. Det känns som att jag gått ner 10 kg på bara några timmar. Kan det vara möjligt? Kan en klump i magen verkligen väga så mycket? Ja, jo, jag tror nästan det!

Efter skolan åkte jag och Josse in till stan. Gick lite i affärer och småpratade. Just nu har jag lite ont i huvudet. Testade en parfym och råkade rikta den där lilla sprutgrejen fel. Så nu ligger all parfymlukt i min hand och inte på det där testpapret. Men det gör inget. Ingenting kan få mig på dåligt humör just nu.

Nu väntar jag och Cindy på att vår granne ska komma hem från skolan. Vi ska ut på en promenad. Senare ikväll ska jag på årets Vårshow! Min gamla dansgrupp ska uppträda! Tjooho! Känns faktiskt väldigt skönt att inte behöva känna den pressen idag. Först prov - sen dans. Nej, det hade varit för mycket nervositet på en och samma gång.

Puss & puss och jättemycket hej!


En bra dag

TJA!

Den här datorn är felplacerad till max. Jag sitter så långt ifrån Internetuppkopplingsgrejen som man kan komma (vilket betyder: inga bilder.) Smart! Och inte orkar jag flytta på mig heller. Den här dagen har bestått av näringslära och frisbee i det härliga vädret. Nu ska jag iväg en sväng med mamma och sen ser måndagen ut som de flesta måndagar gör : helig måndag och kickboxning!

Imorgon är det den 4 maj vilket innebär nationella prov - engelska - reading and listening! Ooh my God, säger jag bara, var med mig! Om det går bra kommer morgondagen var den bästa på det här året. Jag lovar! Shit, vad glad jag kommer vara. Bättre än dagen vi slutar skolan. Bättre än alla dagar. Kommer kännas som jag får gå fri från fängelset. Som att jag är en ko som släpps ut på grönbete. Som att jag blir befriad från döden. Ja, underbart ska det bli iallafall!

Håll tummarna! KRAMAR

Körsbärsträd

Den här dagen har varit en riktig fotodag. Solen lyste och allt har börjat få liv igen efte den superkalla vintern. Jag gjorde ett försök i att ta kort på de blommande körsbärsträden. Här kommer bilder!







Där har du dom! Nu har jag precis kollat på alla bilder som jag och Ebba tog idag. Dom blev riktig bra! Fy vad kul det är att fota! Vår/sommarbilder blir bäst!



Jag kan lägga upp fler här en annan dag men nu ska jag slita mig från datorn och fläta håret! Det ska vara lockigt värre när måndagen hälsar på! KRAM och hej, leverpastej!


Vitsippor!

Ebba och jag gav oss ut i skogen igårkväll. Hela skogen var alldeles vit. Det kryllade av massa utslagna vitsippor. Så himla mysigt! Dom brukar blomma lagom till min födelsedag, i slutet på mars men var sena i år. Huvudsaken är att de blommar!






Nu ska jag plugga, njuta av solen, plugga lite till och sen ska jag ta kort på det finaste trädet ever!! Bilder kommer sen. Ikväll. Ok? FIN SÖNDAG, önskar jag dig!

Längdskillnad

Det blev ett lugnt infirande igår av våren för min del. Tjejmiddag med gamla tjejgänget! Är glad att vi fortfarande håller kontakten. Det är ju så lätt att man säger att man ska göra det men så rinner allt bara ut i sand. Också avslutade vi kvällen med Twilight! Mysigt värre!

Idag känner jag mig rätt pigg och har precis storstädat rummet. Skönt att ha det gjort och nu är här kliniskt rent - precis som jag vill ha det. Får väl se hur länge det håller bara.. Ikväll ska jag träffa Ebba och lite andra släktning. Om vädre tillåter ska jag och Ebba ut och ta massa kort! Kan lägga upp några här imorgon! 



På tal om nånting helt annat. KOLLA DEN här bilden. Skolfotot 2005. Jag, Lina och Malin. Och jag är längre än dom båda! Idag är Malin 1.80. Jag och Lina dryga 1.60! SHIT! Jag kan inte ha växt mycket de senaste åren.. Haha! Fy vad roligt ändå! Vi måste ta ett nytt kort när vi står uppradade så här!

Drömmar

Jag har drömt så mycket på sista tiden. Eller jag har kommit ihåg vad jag har drömt, rättare sagt. Häromnatten drömde jag om att jag fick en son. Han var jättesöt och hette Liam. Men jag hade jättemycket ångest att jag fick barn nu. Det var ju inte riktigt vad jag planerat..

Inatt drömde jag att jag, Lina, Malin och Maja var i Norge. Vi hade inget att göra en kväll och fick veta att Alexander Rybak (vem är han?) skulle ha en konsert på kvällen. Biljetterna var jättebilliga och Maja ville jättegärna gå, jag med för den delen. Så det gjorde vi! Skitkul!

Haha, ja, drömmar kan vara riktigt roliga ibland!


Jag hade ju inget kort på Liam så Cindy ställer, som vanligt, upp!

RSS 2.0