Härliga semester

(null)
Första kvällen på semestern var vi på student hos vår granne! Det regnade, som det traditionellt gör på studenten, så vi gick hem med uppfällda paraplyn och fångade även en regnbåge på bild, syns den?
(null)
Första riktiga semesterdagen avlutades på bästa sätt - med tapasmiddag med mina favorit-tapas-människor! 
(null)
Den enda "stora" händelsen som var inplanerad den här semestern var en tur till Ullared, haha. Då förstår ni hur mycket planer vi haft? Vi shoppade massa förbrukningsvaror, lite kläder och sen hittade jag en Odd Molly-outlet utanför varuhuset där jag gick loss
(null)
En kväll hälsade jag på Hanna i hennes nya lägenhet i Helsingborg. Hon hade flyttat ut soffbordet, som var typ den enda möbeln som hon hade hunnit få dit, på balkongen. Vi kunde sitta ute hela kvällen, dröm! 
(null)
På lördagen firade jag och Marucs att vi hade varit tillsammans i 10 år! Vi hade bokat bord på en tapasrestaurang, Baricca. Så gott och så mysigt och det kändes så stort med 10 år! 
(null)
En kväll hade vi SPA hemma hos oss med min bror Adam och hans flickvän Mathilda. Mathilda är så bra på fotvård och massage så vi blev ordentligt bordskämda. På bilden är Marcus i fullt sjå med att få en pedikyr! 
(null)
En dag åkte vi till Dagshög för att gå in till Torekov med hela familjen. 
(null)
(null)
Här kom alla utom jag med på bild! Vi hade varierat väder, ena minuten moln och kalla vindar för att i nästa minut ha sol. Lite så har det varit hela semestern, oktobervindar och regn på prognosen men sen har det blivit eftermiddagssol nääästan alla dagar

Hej på er!
Nu tyckte jag att det var dags för ett nytt blogginlägg! Jag är inne på min tredje och sista semestervecka! Tycker jag har hunnit med mycket och samtidigt ingenting. Vi brukar åka utomlands varje sommar men i år är ju inget som det brukar och det känns lite konsitgt. Samtidigt har det varit skönt att bara vara hemma, hinna komma ner i varv ordentligt och haft mycket tid till att umgås med familj och vänner. Ovan har jag fått med rätt så mycket av vad semestern har bestått av. Åh, jag hade kunnat vara ledig i två veckor till, lätt! Men på måndag börjar verkligenheten igen. Men fram tills dess ska jag njuta så mycket jag bara kan! 

(null)
Inför semestern köpte jag en ny Levis-kjol och Ray Bans så det skulle såklart få ut och luftas när vi...
(null)              
...testade stans godaste italienska sorbéglass! Ser inte jag ut att vara 13 år på den här bilden?
I söndags hälsade vi på Alex och Mia i deras nya hus! Så coolt att vi har kompisar som både har barn och nu även hus! Vi gick en promenad till havet och körde i alla vattenpölar som Olle pekade på. Alex och Mia lagade fisktacos som vi festade på och sen spelade vi Sequence
Igår var vi på en ny vandringsrunda, den här gången till Hovs hallar. Vi gick igenom en flock med kor (jag var livrädd) och besteg berg (typ). En halvrolig utflykt som blev bra till slut

Jag och Marcus hade bestämt att vi ska bjuda våra familjer på middag och igår var Marcus familj här. Då gjorde vi köttbullar, inlagd gurka och ja allt man har till. Till efterrätt gjorde jag den här blåbärspajen, så god! Och ikväll bjuder vi på middag hemma hos mina föräldrar då vi behöver deras grill (ska baka pizzor på grillen). Imorgon ska det bli fint väder så då tänkte vi antingen åka till stranden eller till Helsingör (beror på humör). På kvällen ska vi på kusinmiddag! På lördag ska vi fira farmor som fyller 80 år nästa vecka. Ja det var lite var min semester har innehållt. Den blev faktiskt rättså lik utefter vad jag hade förväntat mig. Hade dock skrivit en lång lista på uttflyktsmål som jag knappt tittat på men skönt är väl det - att inte känna att man ska göra något bara för att kunna bocka av det på listan. Mycket hemmatid, tid att umgås, gå långa promenader, spela padel, åka på små utflykter och sen har vi försökt ha en budgetsommar då vi hoppas att hösten bjuder på husköp (har inte hittat något än så får återkomma till det - men spännande, wii!!). Ta hand om er så hörs vi i augusti! 




RSS 2.0