Om man får vara trött på vädret, så är jag det nu (rekord i längsta rubrik?)

Jag är trött, lite ont i huvudet och tycker att nu får vädret ändra sig! Jäkla skit väder. Jag kan svära på det - mer än vad jag redan gör..

Jag har träffat Jonna en stund. Jag tyckte vi skulle bada i havet men hon påstod att det är rätt kallt. Så jag gav mig. Men jag ska kanske, kankse ändå göra det. För att trotsa detta väder..

Det blåser ordentligt. Jag hörde att det skulle bli storm. Kul va? ;-).

Nej, nu ska jag sluta klaga och sluta tycka synd om oss svenskar som inte får uppleva den där underbara värmen..

Jag säger hejdå för en stund.

Hoppas du har det bra och du, blås inte bort, för all del :-).

Läs..

.. det här 

Har Jackson två söner?

Familia, Väla och Ik...

Puuh!

Affärer bra men hemma bäst!

Nu har jag röjt igen. Den här gången blev det Familia, Väla och Ikea. Oj, att jag orkar. Men vi har haft väldigt trevligt. Alla var på bra humör och det underlättare ju det hela jättemycket. Nu pratar jag precis som att det är jobbigt att shoppa. Men lite ansträngande är det ju allt ;-).

Jag skulle ta med mig några filmer till Lina och Maja (de bor tillsammans den här veckan) som de skulle kolla på ikväll. Men jag fick lite bråttom till bussen och råkade glömma dem (eller egentligen var det meningen men det har jag inte sagt. Du behöver väl inte avslöja mig?). Så nu kånkar de sig hit för att hämta dessa filmer!

Just nu överväger jag om jag ska ut och springa eller plocka iordning på min säng. Av någon anledning bildas där alltid en hög av kläder..

Och nu har jag övervägt klart. Jag skiter i att jogga. Vem pallar det lixom? ;-).

I helgen ska jag bo i stan med Ebba!! Helt själva, vi två, i en mysig lägenhet! Kolla film, köpa mat, laga maten och vara allmänt vuxna. Men en dag i sänder..

Vad händer imorgon?! Om det är fint väder ska jag bada. Det ska jag göra och därmed basta! Om det inte är fint väder, vilket det inte kommer vara såklart, eftersom solen aldrig gömmer sig bakom tjocka moln, ska jag bara vara hemma och chilla läget. Kanske jobba lite och tjäna ihop pengar som jag gjorde av med idag :-).


En sak som är säker är att jag inte ska köpa sånna här "solglasgögon".

Hejsan!

God dag! :-)

Det regnar här. Jag hade tagit på Cindy koppel och mig själv träningskläder, öpnnade dörren och såg att det vräkte ner. Jag vet att Cindy skulle börja vägra från första stund så jag gav det inte ens en chans.

Jag hittade en testparfym i mitt smyckeskrin. Tog ett sprut på handleden och det stinker fullkomligt. Jag börjar få huvudvärk av den och då har jag ändå bara haft på mig den i fem minuter.

Idag ska jag shoppa. Lina och Maja skulle sticka iväg en runda och jag hänger på. Egentligen ska jag inte shoppa. Men med detta väder och detta humör så tror jag att det kommer gå fint :-). Hehe.

Kram och tack, för att du väljer min blogg av alla ;-).


Jag tror att det är exakt ett år sedan den här bilden togs.. så liten jag såg ut..!


Dax att sova!

Inom de närmaste timmarna har följande hänt:

*Jag hade en spindel i byxan. Usch, du skulle sett. Jag slår vad om att det såg väldigt roligt ut..

*Jag har tagit bort mitt konto på Bilddagboken. Kändes som ett stort steg.

*Jag börjar få ont i huvudet. Så bäst att stänga ner.

Tack och adjö 29 juli !


Nanny-Änny

Vid stationen stod en gubbe. Han hade en kamera om halsen som hängde i maghöjd. Jag såg att han riktade kameran åt mitt håll också tog han ett kort. Äckelgubbe.

Usch, ibland vill jag vara kille. I alla fall i sådana här situationer. Eller killar kommer nog inte i en sån här situation men ändå. Komma där med världens muskler och skrämma iväg den tjocka gubben.

En mobil har jag, en ny, blommig och vacker. Röd och vit. Det känns bra. Jag känner mig lite dansk.

Barnpassningen gick bra och mitt namn är nu Nanny-Änny. En sju åring som pratar om drömmar,glass och hur varmt det är. En ettåring som ler och suger på nappar.

Vi gick till havet, åt kulglass och badade fötterna. Hörs hur mysigt som helst. Det var det också. Men det är omöjligt att slappna av. Man känner ett sådant ansvar. Får inte slita blicken i många sekunder från sju åringen som doppar fötterna. Också ska man se till att ettåringen är nöjd. Inte helt lätt! Det var 32 grader nere vid stranden och där gick jag, i långa jeans. Ensam om att bära jeans av alla danskar, skåningar och stockholmare som valde Ängelholms sandstrand idag.

När vi gick hem somnade lillen och storasyster erkände att det var väldigt skönt.

Jag är så sugen på att bada. Helst i havet, med jättevågor som kommer över en. Men det tar jag en annan dag...

Ha en fin onsdagskväll!

KramKRAM


Klantigt

God morgon!

Åå vad skönt det är med sovmorgon. Det är underskattat. (När jag och Malin var i hvudstaden pratade vi hela tiden om vad som var över-och underskattat. Så det sitter fortfarande i mig).

Men jag måste sparka mig iväg nu. Jag kom på igår kväll att jag hade glömt min cykel på stationen. Ganska klumbigt att glömma en hel cykel. Hehe :-). Men jag ska gå och hämta den nu och sedan bege mig till stan för att hämta min nya mobil.

Men jag drar gärna lite på det.

Men nej, Annie, du måste gå nu!

Hoppas att Din dag blir bra!



Och här lägger jag upp min favoritlåt som liten.. och jag kan ju säga att jag diggar den fortfarande ;-).


Kan man kalla det nyheter?

Egentligen har jag inte så mycket att säga ikväll. Det är förmodligen därför jag skriver.

Jag kan passa på att berätta lite nyheter. Om det är ok för sällskapet? ;-)

Ett. Jag får äntligen ha nagellack igen. När man jobbade på glassen fick man inte det. Eftersom lacket kan gå av och trilla ner i glassen och då blir det inga glada miner hos kunderna.

Två. Blondinbella bör byta bloggnamn till Brunettbella.

Tre. För några nätter sedan drömde jag om att jag skulle vara med i Eurovision song contest! Jag sprang upp på den stora scenen med en tjej som var en blandning mellan Pamela Andersson och Victoria Silverstedt. Hon spelade jättebra medan jag bara stod där för flera miljoner människor och låtsades kunna spela fiol.

Sen helt plötsligt ställde alla sig (ja, där tillkom fler och fler människor längre in i låten) i en lång rad och dansade någon grekisk dans också sjöng vi. Och man hörde jättetydligt att jag sjöng falskt.

Men jag vet inte vilket land jag tävlade för. Men vad spelar det för roll?!..

Puuh, snart är en ny dag här. Den tjugonionde juli. Vad händer en sådan dag? Det ska bli fint väder har jag hört. Jag blir 16 år och 4 månader. Jag ska vara barnvakt åt tre härligt busiga ungar. Också ska jag få en ny mobil!! Min gamla gick tydligen inte att laga så de får helt enkelt ge mig en ny.

Men nu säger jag hejdå till denna dag och till Dig!


Heldag i stan

Hejsan, tja, hallå, hej, tjena och tjabba!

Ett hej !

Så, nu har jag gjort det igen. Röjt affärerna. Den här gången blev det inte affärerna kring Stockholm som blev utsatta för mig utan självaste Helsingborg. Eller som de själva skulle uttala det: Helsingboooörrj.

Jag som sa att jag var trött på att shoppa. Att jag kunde spy på ordet. Men det var ju så sant så och shopping var överskattat. Shopping är överskattat. Kläder, smink och smycken är inte livet. Men jag kan ju säga att det är rätt roligt ändå.. Om man hittar något när man kollar bland alla ton av kläder som finns.

För en gång skull så gjorde jag det, hittade lite prylar. När jag åkte upp till Stockholm så bestämde jag mig för att inte köpa sådana plagg som "är så typiskt mig". Det tycker jag att jag lyckades hyffsat bra med. Idag också faktiskt. Nu när de har kommit hem här så tvekar jag ju lite och tänker "är det verkligen jag?". Men jag gillar det ändå :-).

Vi kom till Helsingborg vid tio (det tar dubbelt så lång tid att åka buss än vad det gör med tåg). Gick lite i affärer, kollade Ida som skulle fixa håret, gick och fikade, shoppade, kollade, blev lite chockade att det var så varmt (!!:-)), åt, strosade, fönstershoppade. Ja, du hajar!


När Ida satt hos frisören tog jag och Ebba en fika på.. ja, du ser.

Den här är däremot underskattad!

Oj, den var ganska suddig..



Jag köpte ett kinesiskt lyckoarmband. Återkommer om det fungerar ;-).

Efter några timmar i Helsingborg åkte vi hem till Ida och Ebba. Sen var de snälla och körde mig hem, nercabbat ;-).




Nu måste jag sticka för Allsång börjar. Hör från tven att det är sista gången för i år! (Fast nu hörde jag att jag hörde fel).

Men ha det finaste! Vi hörs :-).

Tack för idag

God natt !

Jag är ingen hejare på att blogga med bilder ser jag. Imorgon åker jag en runda till Helsningborg med kusinerna och då ska jag ta lite bilder och lägga upp här.

Just nu är det fest hos grannarna, jag borde gå och lägga mig, ska upp redan vid halv åtta, bussen går nio, jag fryser lite eftersom fönstret är vidöppet, mina tänder ska borstas och min kropp behöver sömn.

Så, jag tackar för denna dag och hoppas att nästa kommer bli lika bra!

Hoppas Du mår bra idag och om du inte gör det så kan du trösta dig med att denna dagen snart är slut... (Fast det var kanske inte var så mycket till tröst, men jag är trött nu. Så tack och kram).


Löök

Hej!

Nu sitter jag hemma hos min kusin Ida. Vi håller på att laga mat. Ebba hackar lök, gråter och har sig. Erbjuder sig att byta med mig. Men jag tackar nej :-).

Vi var nere och handlade innan. Jag kände mig så stor helt plötsligt. Diskuterade vad vi skulle äta. Kändes som att jag var tillbaka i Stockholm. Den lilla, mysiga lägenheten, ingen vuxen. Eller jo, Ida..

Men jag känner mig lite taskig. Så nu ska jag vara snäll mot Ebba, så att hon slutar gråta av all lök. Jag får väl göra det istället :-).

Nu kommer Ebba. Jag får gå till löken..

Heej!!:D Ja nu tar Annie över mig mycket bra:-) Jag är jättehungrig!!:-) klockan 8 så ska vi se på Lotta på Liseberg, men asså jag måste säga Allsång är ju bäst!!:-) Eller vad tycker ni?:) Nu plockar vi fram maten så vi hörs av:-)

Kramar från Ebba♥

Osäkerhetens sida

Hej!

Jag är lite sent på det idag.

Jag har "sommarjobbat" här hemma i några timmar idag. Nu har jag kollat min bilddagboks sida. Finns ganska mycket känslor där, massa minnen och massa osäkerhet.

Nu ska jag till mina mor-föräldrar :-). 


Jag känner..

.. att jag lever.

Aj, jag ligger på en spikmatta, nu. Aj, det gör ont. Men det hjälper, tack och lov!

Imorgon är det måndag och jag är ledig!!

KRaAar frÅn miG

Polispolispotatisgris

Jag följde med och handlade ikväll. När jag kommer ut på pakeringen ser jag en polisbil med blåljusen på. De körde tätt. tätt bakom en personbil. Strax därefter kom en annan polisbil i illfart och sedan tog polisbilarna fast den vanliga bilen, eller ja, den ovanliga bilen. Sedan såg jag på långt håll att personerna i den ovanliga bilen fick gå ut och poliserna sökte igenom bilen och om de själva gömde något.

Sånt är så roligt :-). Jag gillar när det är lite farligt och spännande!

Snart börjar "Familjen påväg" på sexan. Den rekommenderar jag :-). Jag är inte på blogghumör idag. Så jag tackar för mig och säger på återseende!

Ett as..

God lunch !

Eller så säger man kanske inte..

Jag var ute och joggade för en stund sedan. Det var väldigt blåsigt nere vid havet. Jag sprang längs vattenbrynet. Plötsligt ser jag en mini-kanot som ligger upp och ner. Men när jag kommer nära är "kanoten" alldeles blank och jag ser en liten fena på den. Jag springer förbi, kollar noga och ser att det är en död säl!!

Ååh, fy.



Nu ska jag äta, är sälhungrig (istället för svinhungrig)...

Snart kommer Ebba också!

Hoppas att Du mår bra idag !


Låångrunda och lagat mat

Jag och Lina diskuterade ordet vanligt igår. Ibland är Lina riktigt rolig (det är så roligt att säga ibland. För då blir hon lite sur :-)). Hon sa att när någon kommer in på Mc donald och ber om fyra stycken vanliga hamburgare, tycker Lina att de lika gärna kan säga att de vill ha fyra ovanliga hamburgare.

Sen hade hon också sett att det stod "inget vanligt socker" på en glassförpackning. Då undrade hon varför kan det inte stå "ovanligt socker" istället. Haha, du är roligt du Lina :-), ibland!

Jag hade ett mål för den här sommarn. Att jogga till Ebba. Jag hade inte planerat när jag skulle göra detta. Men jag fick ett ryck och gjorde det idag. Mitt på dagen när solen stod som högst på himlen och gassade. Jag gav mig ut, utan vanligt vatten.

En sak kan jag bara säga. Att detta ska jag göra om. Jag hade ingen musik igång utan sprang längst havet och andades in den friska luften. MM, det var rikitgt skönt. Jag kom fram, drack en liter vatten och satt och pratade en stund. Sen satte jag igång mp3:en och gick till Klitterhus och nere vid vattenbrynet.

När jag kom hem kollade jag på klockan och jag hade varit borta i nästan tre timmar! Oj då! Men det tar mycket längre tid att gå än att jogga. Dubbelt tror jag.

Vi håller på att renovera här hemma, nu kan ingen ha missat detta eftersom jag har skrivit det ett antal gånger, så jag hjälpte Mamma och Pappa med maten. Jag körde (ok, Farmor körde, jag åkte) till affären och handlade tacos. Sen tillagade jag allt och var en gnutta stolt att jag klarade detta ;-).

Nu har jag gett disken till Adam så att jag kan blogga. För det är ju bara sååå mycket viktigare.

 

Ikväll ska jag göra en dipp (en sån där OLW dipp, de ska man inte underskatta) och morotsstavar. Jag blev sugen på det igår när jag stod och packade glass. Därför äter jag det idag istället ;-). Också ska jag kolla på tv. Just ja, jag måste dricka vanligt vatten också. Har glömt att göra det efter jogga-dricka-gå-rundan.

Kram och hoppas Du får en finfin kväll!

Sköna lördag

Hej! Lördag. Mm, det känns bra.

Tio gick jag upp idag. Lång ifrån halv sju. Riktigt skönt. Solen visar sig. Jag hade nästan glömt bort att den existerar. Men ibland chockar den en och hoppsan, så lyser den så fint på oss.

Idag har jag ingenting på ska-göra-listan. Jag känner för att gå en runda på stan och köra moppe. Tänk, nästan ett år efter att jag har haft tillgång till moppen så tycker jag fortfarande att det är roligt att köra. Men jag fick förarbeviset i oktober/november och då är det svinkallt att köra. Då måste jag ha på sig termobyxor, vantar, vinterjacka, vinterskor o.s.v. Nu är det bara att slänga sig på moppen med "vanliga" kläder.

Nu sitter jag i min obäddade säng. En fön ligger brevid. Men jag orkar inte föna mitt nyduschade hår. Jag har inte gått utanför dörren än men ska snart ta och göra det. Kan ju alltid kolla om ett under och skett och Alexander Rybak står utanför min dörr men sitt fina leende och en blombukett i handen. Mm, den synen hade jag gillat :-). (Jag har lite svårt att släppa honom, som du märker).

Jag drömmer mig bort idag. Vill resa igen. Stockholm, Cypern eller varför inte Paris. När jag har varit på semesterar så fattar jag inte hur bra jag har det förrän jag kommer hem. Precis som om min hjärna inte fungerade när jag väl är där. Aja, nu vet jag hur bra jag hade det i Stockholm :-). Huvudsaken är ju att jag någon gång uppfattar det. Om det är på plats eller 375 timmar efter hemkomsten spelar ingen större roll.

Hoppas att du mår bra, var du än befinner dig. Jag hoppas också att solen inte går i moln idag och att detta jäkla regn som jag kan pissa på försvinner för ett tag.

Många kramar kommer här från mig :-).


Glad helg

Hej!

Nu är jag hemma igen. Eller jag skrev kanske inte att jag skulle iväg.. Det har jag varit i alla fall. Hos mina småkusiner :-). Vi har sett ett modell-flygplan, ätit tårta, läst sagor, lekt frisör, jag har varit häst och spelat fotboll. Snart har jag dygnat, känns det som i varje fall och ögonen slocknar snart.

Glad helg på dig!


Okej, lyssa på detta...

... jag är ledig!

Och jag behöver inte berätta hur skönt det känns va? Sommarlov nu, heeela tiden fram till skolan börjar! Jag behöver inte gå upp halv sju, packa glass, tömma papperskorgar, tejpa kartonger, köra in glass i den -30 frysen eller ha "Svensson svensson"- scener malandes i huvudet.

Ok, men innan semestern börjar på "riktigt" så måste städa upp efter bomben som sprängts på mitt rum. För annars kommer det snart en ny bomb... och det pallar jag inte!

Det var jätteroligt på festivalen igår. Tyvärr började det regna precis när Rix fm drog igång. I Stockholm köpte jag och Malin ett paraply som kom till användning i cirka 10 minuter och det var till nytta igår :-). Då behöver man ju inte vara sur för att man betalade 129 spänn för det ;-).

Här kommer lite bilder.


Kim var en av artisterna

Helsingborgaren Velvet

Style!

Lillie och Sussi

Janet Leon

Maja: Vad heter hon?
Jag: Janet Jackson
Maja: Nej, Annie det gör hon inte.


Det är inte så bra kvalité på mina bilder men det behövs ju inte. För man se ju hur snygg snygg-Martin är ändå. Och alla Malinor och Major som tycker att han inte är snygg och tror hon är bög så kan jag bara säga en sak. Att ni har fel :-). Fast tyvärr är han gift... med en tjej!

Star Pilots


Nu måste jag städa! Vi ses imorgon :-).

Jag sänder en stooora kram till Dig!

Glad dag!

Hej!

Jag hinner skriva ett inlägg. För vet du vad? Nej, det vet du ju inte. Jag slutade tidigt idag! Det var riktigt skönt. Det var lite läskigt, för när jag hade min sista rast (vid halv två) så tänkte jag "hoppas jag får sluta vid halv tre idag. Inte tidigare eller senare). Klockan prick halv tre säger min"chef" till mig att jag får gå hem!

Strax ska jag duscha och fixa till mig för ikväll blir det RIX FM i Helsingborg! Hoppas vädret inte håller i sig :-). Jag vill se solen!

På jobbet hinner man tänka så mycket. Idag har det varit roligt att jobba. Ja, faktiskt! Men en sak som jag haft i huvudet är: "- Hur kommer det sig att du är så status fixerad?
 - Man e vad man äger, så enkelt är det.
- I så fall är jag illa ut. Max Svensson, ett par tubsuckor och ett hockeyspel".

Detta har gått runt, runt i mitt huvudet. Om och om igen. Varför vet jag inte. Jag har kanske kollat lite mycket på "Svensson svensson".

Jag har också haft "The only ones" med Melody Club på hjärnan. Men jag kan inte låten så jag nynnar bara på den. Hehe, hoppas ingen hört mig ;-).


Åvne är borta. I alla fall från min arm, snyft. Och du Malin, Du vann tävlingen, om det var en tävling. För jag har tagit bort mitt åkband ;-). Jag kunde inte ha det på glassen...

Jag är på bra humör idag. Så skönt det är! Hoppas du får en fin kväll.

Kramar till Dig


Utelåst och Mc donalds

Hej!

Idag har jag tagit packrekord (om jag tävlar med mig själv). Kan du gissa hur många timmar jag har suttit och packat? Nej, jo? Kom igen, gissa! Vad sa du? 4 timmar och 40 minuter. Det är RÄTT! Puuhh. Jag har räknat till sju om och om igen i två timmar. Sen räknade jag till fem i 1 h o 40 min och sen till tio i en timme.

När dagen var slut åkte jag hem. Jag tar inte med mig mobil och nycklar till jobbet. Så, när jag kommer hem och ser att det är låst och det regnar blir jag bara så matt. Jag ser Cindy sitta i fönstret och kollar på mig med nyfikna ögon.

Jag knackar, kollar i fönstret, bankar och sätter mig tillsist på den blöta trappan. Efter en stund kommer Adam och efter ännu en stund kommer Mamma och Pappa. Sen ber de om förlåtelse och jag sa att jag bara godtar ursäkten om jag får Mc donadls :-) (hehe, fräckt va?). Men det funkade visst!

För det körde för ett tag sedan och handlade hem det! Mm, det var ju länge sedan jag åt det sist så det ska bli riktigt gott ;-).


Eller ja, så länge sen var det kanske inte...


  

Innan jag avslutar detta inlägg så måste jag bara säga att jag är jättesugen på att åka karuseller!! Jag vill till Liseberg eller var som nu, nu, nu!! Ååhh, det är så roligt när det kittlar i magen och man skriker av bara glädje! Det längtar jag till. Hoppas min ickefeghet kommer hålla i sig. För ibland kommer den bara, rätt som det är utan några som helst förvarningar... 

Nu ska jag gå! Vi ses och hörs imorgon. Eller föresten, jag lovar inget. Imorgon kommer Rix fm till Helsingborg och jag har planer på att åka dit :-). Kramkram och du, regna inte bort!

Tråkmåns

Hej 21 juli 2009!

Jag har varit i stan och handlat nya joggingskor. De är lite oranga och gråa.

...

.

..

Så känner jag. Tomt, jag har inte så mycket att säga idag. Nu hörs det som att jag är deprimerad men det är jag inte. Jag är inte på blogghumör bara. (Om jag behövde förklara mig..)

Jag är glad att solen skiner och att jag ska få testa mina nya skor nu :-).



 


Haha, jag tyckte den här skylten var så bra ;-).

Ha en fin kväll. KRAMAR DIG!

Dag elva..

Hej måndag och Du!

Det var jobbigt att gå upp imorse. Men jag tog mig till jobbet och efter någon timme var jag vid liv ;-). Jag räknar ner. Fast det har jag gjort sen dag ett :-). Men det är väldigt skönt att kunna tjäna egna pengar :-).

Igår var Ebba här. Vi var ute och gick och vet du vad Ebba upptäckte? Att man kan ta närbilder med min kamera! Tre år efter att jag själv borde ha märkt det. Men ändå :-). Tack Ebba!









  

Jag testar miniatyr bilder... Om man klickar på bilden så blir det större ;-). Jag känner mig lite sen med tekniken ibland.
Vi hörs! KRAM

Sööndaaag

Söndag.

Jag är lite tung i huvudet idag. Seg också. Fast det är ju samma sak.

Jag trodde att det inte kunde bli tråkigare än att jobba på en glassfabrik. Men tydligen. Som jag sa igår så renoverar vi här hemma. Och idag skulle jag ta mina första handtag och hjälpa till. Måla brädor. Det var tråkigt. Men inte lika jobbigt som att jobba i en glassfabrik.





Mina nya örhänge

Snart kommer Ebba!

Kramkram

Från 1942

God kväll kära du!

Kolla in detta, och spola fram till 29:onde minuten. Gissa vem du kan hitta dä´är?! Ja, väldigt många människor men kolla noga. Det är någon jag känner väldigt väl...

Jag är trött idag. Tror jag behöver ta igen mig lite. Jag blir irriterad av att läsa massa om hösten i tidningarna. "Snart är semestern över och hösten närmar sig med stormsteg". Vad fasen. Tänk den som går på semester på måndag. Kul för den att läsa det. Eller den som har en månad sommarlov kvar... För den är inte sommarn över, inte!

Vi renoverar här hemma. Hittar en tidning från år 1942. Mitt i andra världskriget. Coolt tycker jag. Jag läser den, ser att man kan få en pingstweekend för 25 kr. Någon som vill slå till? I så fall ska du ringa telefonummer 9, bäst att skriva upp det. Om du inte kommer fram där kan du testa på 26 istället.

Ängelholm har inte sina bästa fotbollstider, maj -42. Vi ligger sist i Division två.

Det funkar visst inte att ladda upp bilderna nu. Typiskt! Men de kommer imorgon istället.

Puss och kram :-).





Fler bilder från Stockholm



Hej!

Vad skönt det är att vara hemma igen!

Jag hann inte med så många bilder från i torsdags. Plus att igår blev det också några stycken. Så, för att inte ligga bak i bilder kommer här en drös.


Smalin och Tjockis









Bara för dig Ebba ;-).

Igår gick vi en sista runda i affärer. Nu spyr jag och får gåshud om jag här ordet "shopping". Haha, nästan i alla fall ;-). Men jag hittade lite kläder inne på "Monki" !



Jag tycker att vi ser mer "stockholmsaktiga" ut nu än vad vi gjorde i början av veckan...


Här ser du alla stora och smaskiga muffins som vi köpte häromdagen.


Nutella är semester...


Vi klarade att åka pendeltåg, byta till rätt buss och sedan åka flyg hem själva! Jag är stolt :-). Men vi har lärt oss en del saker på denna resa.

Ett. Shopping och kläder är överskattat.
Två. Vi skulle inte ha lagt så mycket energi på att shoppa.
Tre. Nutella går inte att frakta från Stockholm till Ängelholm genom att ha den i handbagaget. (Malin blev stoppad och var tvungen att slänga vår Nutellaburk. Eftersom man inte får ha burkar med sig...
Fyra. Man ska inte köpa en tidining med en kajal som ingår och sedan ha den i handbagaget. Eftersom den kan uppfattas som en kniv...(Vår teori varför min väska skulle dubbelkollas i säkerthetskontrollen).
Fem. Ha inte på dig jeans och en långärmad om det är 25 grader ute...



Idag är det lördag. Skönt! Bara en veckas jobb som är jag ledig lääänge :-).

Hoppas du mår fint! En kram till dig!

Klockan är...

...halv sex. Nu lämnar vi Stockholm för den här gången. TACK och adjö.

Jag har åkt Insane!

God morgon!

Vi skulle just sätta oss och äta frukost men när Malin såg att det inte fanns några flingor kvar så skulle hon tvunget gå ner till Ica och köpa nya. Plus att hon skulle handla bullar som vi kan ha Nutella på. Mm, Nutella ;-). Det är riktig semeser det!

Igår gick vi i affärer. Men vi blev ganska trötta på det. Malins plånbok börjar gapa tom och jag hittar inte så mycket. Så, efter det att vi varit och försökt intressera oss av konst på Kulturhuset och shoppat lite satte vi oss i Kungsträdgården och njöt av vädret. Sen åkte vi till lägenheten och sedan till Mc Donalds. Innan vi åkte till Gröna Lund.

När vi kom dit hade Malin jätteont i magen. Jag var mätt efter maten och ingen av oss var på topp. Men efter lite tvekan och checkande om det var mycket köer (vilke det var) så bestämde vi oss för att ändå köpa kvällspass.

När jag var på Gröna Lund sist så släppte min feghet för när det gäller att åka karuseller. Flygande mattan åkte jag väldigt många gånger och den här gången skulle jag inte vara fegare. Så, sagt och gjort. Jag mindes (heter det så?) den som ganska lagom. Inte särskilt läskig. Så lite cool var jag när jag satte mig i den. Men väl där uppe i luften kände jag hur hamburgaren och pommes allt började komma upp.

Haha, fy för. Men efter lite lugnare karuseller mådde jag bra igen :-). Det hela slutade med att jag åkte Frittfall (80 meter!!). Jag fick ta nya andetag tre gånger så mycket som jag skrek. Haha. Sen i slutet ville Malin åka Insane (den nya). Det var ingen kö eftersom den just skulle stänga så jag tänkte inte utan bara körde. FY FAN, förlåt men den var sjukt läskig. Lite för bra för mig.




Just det, vi var i Zinkendamm också!


Kungsträdgården





Nu måste jag packa. Sen ska vi gå på Götgatan en stund innan vi äter på Pizza Hut!

Ha en fin dag, vi hörs imorgon!

Flyget går vid åtta. Vi ska ta oss själva till flygplasten ! Hjälp..hehe

Dag tre bjöd på shopping och muffins

Hej!

Denna dagen började med en tur till Ringen, ett köpcentrum här på Söder. Där shoppade vi lite smycken och feta balla solglasögon!



Sen åkte vi till Gamla stan med våra jöttemuffinsar och njöt av den gassande solen och muffinsarna förstås. Min räckte till hela tre fikor.. eller hur man ska förklara det.


Sen gick vi i fina Gamla stan!


Han stirrade...



Slottsbacken tippar jag på att denna backe heter. Eftersom här är slottet!



Sen gick vi på Drottninggatan och checkade läget. Där var skit mycket folk!

Här bakom skymtar självaste stadsministerns hus. Det är lite fett ;-). Och det som renoveras är hans kontor. Tror jag.

Sen satte vi oss på en liten uteservering och då kom Malin med världens kommentar.

- Annie, jag ser fjortisar vart jag än kollar.
- Hm, det gör inte jag faktiskt. Jag tycker inte här är så många.
- Men allafjortisar har ju korta jeansshorts och en randig tröja.
Också gav jag Malin en blick så att hon fattade...
Där satt Malin klädd i jeansshorts och en randig tröja! Haha, der var roligt, tyckte jag i alla fall :-).


Malin köpte en Cola. En burk Cola brukar kosta en femma eller en tia. Den här kostade 25 spänn. Rån kallar jag det.

Jag var bara tvungen att ta kort på den snygga autografen som den charmiga dansaren skrev.

Ikväll har vi varit på ett Medelpass som Malins syster höll i.

Nu ska vi spela kort!


I´m in love...

Hejsan!

Gårdagen såg ut ungefär såhär: Kolla där vi (min familj) "bodde" senast, Sturegallerian, regn, äta lunch, kollade in Götgatan, laga tacos, Djurgårdsfärjan, Skansen, Alexanader Rybak, vänta, Allsång på Skansen, vänta, vänta och sen kom han ut efter sändningen! I´m in love ;-).


Någon som känner igen sig kanske?

Det är här Rosa käkade kebab ;-). Det stora höghuset bakom sitter jag i nu.





Här är Katarinahissen och vi är på jakt efter en färja...


Vi hittade färjan!!




Den nya på Gröna Lund

Här är han och han är mycket snyggare i verkligheten ;-).



Från halv tio till elva stod vi och väntade på Alexander...


Under tiden kom de andra som varit med..



Malin och Anna Book

Alexanders snygga dansare kom också ut :-D

Så här bra blev min bild med Alex...haha. När Malin stod och skulle fotas med honom så log båda in i kameran och sååå typiskt. För just då piper kameran och säger "svagt batteri". ÅÅÅÅÅ! !





Så där. Nu ska vi ut och se oss om. Först blir det Ringen, en galleria som ligger här på Söder. Sen ska vi köpa muffins som vi tar med oss till Gamla stan och sedan blir det Drottninggatan!

Puss och kram ALEX blivande ;-).



Utsikten



Här ser ma ett vanligt höghus








Några fina bilder på vår utsikt!

Sov så gott, vi ses imorgon!

Då står Drottinggatan, Sturegallerian och Åhlens City på schemat. Sen ska vi köpa solglasögon också imorgon, hoppas vi på :-).

Första dagen i stora staden

Hejsan!

Puh, vilken dag. Jag började min Stockholms resa klockan kvart i nio imorse. Malin och hennes pappa kom och hämtade mig och sedan skulle vi ta oss till flygplatsen. När vi precis hade kommit förbi stan kom jag inte på vad jag hade lagt min mobil. Jag som brukar kalla Malin för klant... Jag fick panik och hittade inte den så vi fick åka tillbakamen som tur var tog det inte lång tid att hitta den, tack Mamma :-).


Här sitter vi och väntar på flyget. Kanske ett lite dåligt kort men de korten som vi tog på varandra var vi inte nöjda med ;-).

Väl på Brommas flygplats mötte Mirjam oss (Malins syster, som vi bor hos) och sedan tog vi buss och sedan pendeltåg till Södra station. Från lägenheten kan man se över hela stan känns det som..


På flygplanet



När vi hade ätit så gick vi runt här lite på Söder, handlade mat (vi kände oss lite vuxna,haha) och kollade läget. Sen begav jag och Malin oss till Sergels torg och gick lite i affärer men var inte på något shoppinghumör utan bara trötta. När vi kändes oss nöjda och skulle hem så orkade vi inte åka tillbaka till T-centralen, där vi kommit med tunnelbanan utan tänkte ta t-banan vid Kungsträdgården.



Det går tyvärr inte att vända bilderna. Men man lär sig alltid något. Så resten av bilderna kommer vi ta på det vanliga hållet. Här sitter jag, väldigt konstigt, men det jag gör är att jag knyter mina skosnören på högra skon. Mitt på Sergels torg. Det sägs att en knarklangare kommer fram till en om man gör detta. Men tydligen inte alltid... hehe (Och nej, jag ville inte köpa knark. Jag skulle bara se om någon kom fram..)



Här är operan.

Här gick det upp för mig varför det heter Café Opera. Det ligger ju på baksidan av Operan!

Den här cyklen var riktigt coolt målad. Vad säger du Lina, blev du inte lite lockad? ;-)




Vi gick och gick och när vi kom fram så var den stängd, suck! Det blev därför en väldig omväg innan vi kom till t-banan som jag inte minns namnet på. Men den låg vid Nybroplan. Där stod det att den också var stängd och öppnade inte förän i höst och så länge pallade vi inte vänta... Så vi fick gå till Östermalmstorg och sedan ta tunnelbanan där ifrån!



Just nu spelar Britney i denna stoooora lokal. Det lilla huset som du ser på taket ska åka upp till Månen. Därför är detta bara ett test för att se att det fungerar.


Nu ska vi blåsa upp en luftmadrass, äta nötter, spela kort och planera inför morgondagen. Du skulle bara sett denna utsikt. Eller jag vet, jag tar kort på den och lägger upp några kort här på den lite senare

Hoppas du mår bra!

Puss och kram !


Stockholm nästa!

Hej!

"Morgon Pålsson - världsreporter" spelas nu här hemma. Vid tio tiden lyfter planet imorgon och jag tror att vi är på plats på Söder vid tolv. Jag lovar inte att vara så aktiv med att blogga under veckan men hoppas! 

Jag hoppas du får det fint här hemma.

Ps: Glöm inte kolla efter mig på Allsång på tisdag ;-).


Off

Hm...

Jag känner mig trött, seg och har en sån där lite dålig dag. Ibland vill man bara att man alltid ska kunna känna sig glad. Ena dagen tycker man att allt är skitbra. Allt känns bra och man försöker tänka efter att "den dagen jag mår dåligt, varför gör jag det?" också kan man inte komma på någon anledning till att man känner så.

Men det är bara till att acceptera. Jag var inte alls på shoppinghumör idag. Det kändes inte viktigt. En annan dag känns det jätteroligt. Tänk, en och samma människa kan tycka så olika om en sak.

Nu skulle jag kunna säga till mig själv att jag måste rycka upp mig och bli lite gladare. Men jag låter blir det idag. Jag får istället känna såhär också är jag säkert gladare och nervösare imorgon.

Jag hoppas att du mår bra idag och känner dig glad.


Hej söndag

Hejsan!

Jag vaknade för knappt en timme sen. Det blev rätt sent igår, vid två kröp jag i säng. Men det blev en mycket trevlig kväll. Vid nio mötte jag och Maja upp Lina också åkte vi till stan och kollade på beachvolleybollen. Jag hade inte tänkt mig att det skulle vara mycket folk. Så en liten chock fick jag allt ;-). Jag kollade nyss igenom bilder som jag och Maja tog här igår. Och tyvärr hittade jag inte en enda som var seriös, haha.




Idag ska jag fixa med det sista inför imorgon. Också ska jag och Mamma åka till Familia. Det är ju lika bra det eftersom jag inte kommer kunna shoppa på fem dagar.

Hoppas du får en fin söndag. Jag hör av mig senare!


Videoklipp..

Hej!

IOdalhdlkhlkghsldkgn



Bilder sen igår

Hej!

Jag har städat och packat idag. Tänker och tänker för att inte glömma något och för att inte ta med mig för mycket.

Här kommer lite sköna bilder sen gårdagen. 

 
Det kändes som att vi satt i en fjällstuga och att det var flera minus grader utomhus. Men riktigt så var det ju inte. Ett vackert sommrland och en väldigt stor "stuga".

Jag kände mig som en tomte. Byxorna inhandlades inför Sälen 03...





Om någon timme får vi lite gäster. Bland annat den här tjejen.

Glad lördag!

Tack för ikväll!

Jag är trött, kom hem från Malin för en stund sedan. Det blev vinter-tema. När man fyller år och orkar och har lust så har vi tema. Det är ganska spontana teman och de kommer oftast på i sista sekund. Eller ja, oftast, den här gången gjorde det i alla fall det. Vi var klädda i mössa, halsduk, vantar, skidbyxor, vinterjackor, underställ och skidglasögon. En blandning av mina, Majas och Linas kläder ;-).

Vi lagade tacos, pratade, spelade spel, åt marrängswish (hur det nu stavas) och tog kort som jag lägger upp här imorgon. Eller rättare sagt senare idag :-). Hoppas du haft en bra början på helgen. Imorgon ska jag börja packa, städa, sen kommer här gäster på kvällen och därför ska jag hinna med och baka också. Åhh, asså. Detta blir körigt för mig ;-).

Kramkram, nu ska stupa i säng.


Jag har semester!

Hejsan fredag!

Vilken dag. Jobbigt värre. Synd också om mig som var tvungen att sluta halv ett. Synd också att där var så mycket folk att det var väldigt lugnt. Synd också om mig som har varit och tankat moppen för 57 kr. (Det brukar inte kosta mer än 45) Nästan lika mycket som min skuld var till Biblioteket, haha.

Innan jag åker till Malin ska jag besegra min höjdskräck. Heter det besegra? Ja, skit samma. Du förstår säkert exakt vad jag menar. Jag ska upp på en sån hakiställning eller vad nu Pappa kallar det för.

Vi ses sen. I eftermiddag/kväll eller imorgon. En sak bara: NU ÄR JAG LEDIG I MER ÄN EN VECKA OCH DET KÄNNS SOM ATT HA SOMMARLOV PÅ NYTT (NÄSTAN..)!

Ha en fin kväll :-).

Här igen

Hej igen!

Sen sist vi hördes så har jag

*kollat in på mitt rum och tänkt tanken att jag måste städa ett antal gånger men skitigt i det totalt. Jag är inte alls på städhumör

* varit ute och joggat. Det var perfekt väder för det

*ätit

*kollat dagens avsnitt av "Blue water high" men det var inte så bra...

Nu är det bara imogon också. Sen får jag en paus i jobbandet. Fast nu är det inte alls så tungt som innan. Första veckan är lätt värst. Inte så konstigt.. allt är ju nytt.

Ha det finfint, vi hörs!

Inte för seriös idag

Hej!

Oj då, det blev visst lite fel igår med min kommentar till att det är fult att retas. Men som jag skrev så drack jag väldigt mycket igår så jag hoppas att du har överseende med det och att Ludvig fattar att jag menade fult. Så :-).

Idag fick jag sluta ett, eller sju minuter över ett om det ska vara exakt. Vilka slappedagar jag har haft den här veckan va?! Vädret varierar som sjutton idag. Först är det sol och tjugo grader (klockan halv åtta imorse), sen är jag ovetande om hur vädret är i några timmar och sen vid halv två är det ruggigt och molnligt.

Det är någon Ängelholmsfest i helgen. Var någonstanns?! I Ängeholm, tror jag att det var ;-). Jag undrar vad det kan vara för något. Har hört att ÄFFspelare, röglespelare och några volleybollspelare ska spela (spela, spela, spela) beachvolleyboll i stan. Jag tror det var på torget...

Nu har jag lite ont i huvudet. Måste ta tag i mitt rum alltså. Det måste städas. Men fatta tråkigt det är! (Oj, det var fortisvarning på den meningen ;-)).

Jag känner att jag mest sluddrar. Återkommer med info om mitt liv om några timmar. Må gott tills dess och blås inte bort!



En snabb hälsning

Min mun är full med tandkräm. Jag måste spotta. Har suttit har och borstat tänderna samtidigt som jag har läst bloggar. Ja, åtta minuter ungefär. Tänderna kan tacka datorn.

Jag har kollat på ett gulligt program hela kvällen. Jag är såld på sånt. Även om en annan bara tycker jag är löjlig. Haa, då får jag väl vara det :-).

Och du Ludde, det är fullt att retas! :-)

God natt allihopa vi ses imorgon.

Jag jobbar, dricker och bloggar

Hejsan kära Du!

Jobbet slutade för min del klockan halv tre idag. Nu är det bara två dagar kvar sen så :-). Fast fasen vad härligt det är att tjäna pengar kom jag på!

Idag ska jag hälla i mig saft och vatten. Allt för att rensa kroppen och inte bli sjuk eller få väskebrist! Innan måndag ska jag

* på en tjejkväll hos Malin. Vi ska laga mat ihop och ja, mer än så vet jag inte.

* städa mitt rum. Jag älskar komma hem till ett fint och nystädat rum när man varit borta några dagar. Nya sängkläder och lätt att andas ska det vara.

* packa väskan. Det kan ju vara rätt bra att slänga ner lite kläder och sånt. Fast det brukar inte bli så lite. Men den här gången måste det bli det. När är det man betalar för övervikt?! Det ska jag i varje fall inte råka ut för.

* jobba i två dagar och tjäna finfina pengar!

Ja, ungefär så ser det ut.

Nu ska jag städa (om jag orkar vill säga), kolla klart på filmen som jag somnade till igår och dricka vatten vatten bara vanligt vatten!




Ebba kan du skicka ett sms till mitt vanliga nummer eftersom alla mina nummer raderats! Puss på dig :-).

Jag såg en "kör försiktigt"-skylt när jag körde hem från jobbet. På moppeskolan sa de att man inte ska säga "kör försiktigt" utan "var uppmärksam i trafiken". Smart sagt Admin ;-). Så när jag blir skyltmakare så ska där stå "var uppmärksam och titta inte på onödiga skyltar". Haa, ibland känner man sig så nöjd :-).

KRAM KRAM och ha en underbart onsdag!

"Kung i baren"

Jag är glad att de körde repris med "Kung i baren" med Magnus Uggla! Det är en så härlig stämning där. Förra året ser du här och då var nog stämningen snäppet värre!



Härligt! Känner sommarn även om regnet öser ner, sturännorna hinner inte med. Så det forsar regn utanför fönstret.
Jag har skrivit en lista om vad jag behöver med mig till Stockholm. Fasen alltså, resefebern börjar krypa i kroppen på mig.

Ha en härlig kväll!

Jag känner mig så rik idag, på fantasi!

Ingen festival för mig. Jag har sovit, kollat film och druckit.

Jag tror jag kommit på varför jag mådde som jag mådde. Eller ja, mår. Jag drack inte mycket igår. (Ha, det rimmade). Typ knappt en liter tror jag. Inget efter klockan halv fem... Ack.

När jag äter så dricker jag alltid i slutet. Det är då jag kommer på att "ja just det, man borde kanske slöja ner maten med nånting".

Om en stund börjat "Allsång på Skansen". Innan dess ska jag kolla lite på Michael Jacksons begravning. Den sänds nu på Tv4 plus. Det har varit Jackson-tema hela eftermiddagen och kvällen på fyran.



Happy tisdagskväll!

Ska ta mig i kragen

Hej!

Jag har packat "Blåtira" och "Jordgubbsstrut" i stort sett hela dagen. Fabriken var överbebannad idag så Adam och jag fick åka hem tre timmar tidigare än vanligt. Jag borde vara jätteglad över det men det känns inte så bra...

Jag går och ställer in mig på att jag ska jobba till fyra. Hur tråkigt det än må vara men helt plötsligt ska jag gå hem, bara så där. Men jag kunde inte tacka nej till att gå hem. Vi kör samma moppe och jag är/var jättetrött. Men pengarna då?!

Jag måste bli rik :-). Punkt för det.

Ikväll är det Rix Fm festival i Båstad. Men jag är inte så sugen men stör mig om jag inte åker dit. Hörs som jag är helt skruvad och vilka problem jag har. Får sluta tidigare på sommarjobbet och tvekar om jag ska på Rix FM eller inte...

Jag får ta mig i kragen och komma tillbaka!

KRAM

Gissa kändisen...

...det var väl påhittigt av mig? :-)

Okej, alla utom Bäckis får gissa. För er andra är det fritt fram. Vem är killen i svart tröja med något färgglatt tryck och har armarna i kors?! En ledtråd. Han är skånsk, syns i tv och var i Båstad häromdagen. (Eller ja, där blev det tre stycken).



Jag har kollat "Mammas boys" eller "Momma's boys" som jag såg att det heter. Alltså vilka mammor. Hur orkar dom!? De tror att de ska få bestämma vem deras söner ska dejta. Klart att en mamma ska få ha en åsikt om killens val av tjej men dessa tror att de har mer makt än killen själv. Ja, sådan svärmor pallar inte jag ha i alla fall, jo bara om hon gillar mig :-), hehe.

Puh. Vad varmt här är, Lina och Malin, håller ni inte med?!

Nu tackar jag för idag o säger på återseende.


Överraskade Malin

Hemma.

Jag slutade vid halv tre tiden idag. Oj vad skönt :-). Jag och Lina hade lite planer på att överraska Malin. Köra dit, mitt i släktkalaset och säga grattis. Eller ja, det var kanske inte planerat att vi skulle klampa in mitt i kalaset men men... Jag tror hon blev glad i alla fall :-).

Jag gav henne tröjan, du vet. Den som jag själv deisgnat. Jag sa att hon kan ju ha på sig den i Stockholm, lär få många blickar eftersom svenskar blir chockade av minsta lilla.

Jag ska strax kolla på "Mammas boys". Sista programmet så det är ju spännande vem killarna väljer ;-). Eller håller du inte med mig?!



KRAM

Grattis Malin!

Hej soliga måndag!

Regnet kom inte och vad skönt. Då får Malin en fin dag :-).

Nu väntar jobb för min del men vi hörs ikväll!

Puss och kram // Annie

Träning

Jag ser att klockan är mycket. Eller inte så mycket men jag ska upp tidigt. Nu ikväll har jag varit ute och tränat. Badminton, fys och en minimal runda. Fasen vad skönt det är att träna på kvällen. Det ska jag fortsätta med och skita i tidiga morgonpass. Det passar ju inte mig. (Nu har jag letat igenom halva bloggen känns det som för att hitta det där inlägget där jag skrev om den gången som jag tränade klockan sex på morgonen. Men jag hittade inte det, så skit samma).

Nu sitter jag här och smsar med en kompis som jag inte träffat sen skolan slutade. Det är ofta att man säger att man måste träffas, hitta på massa kul också blir det inte som man tänkt sig. Den ena har planer den veckan och den andra ska på semester en annan. Ja, man går helt enkelt om varandra.

Nu är det hög tid för mig att köra in en tandborste i munnen och öppna fönstret för att sedan slå mig till ro. Jag ska ju upp snart igen. Imorgon fyller Flun Månsson år. Shit, där sa jag efternamnet.

God natt min vän!


Rensning, mat och snart Stockholm

Har gått igenom min gadrob i eftermiddag/kväll. Ja, det tog en stund. Men om man ska vrida ut och in, testa och slita i allt så är det inte så konstigt. Haha, är det så att alla killar hatar att gå igenom gadroben?! Hm, känns så i alla fall.


Du behöver inte vara orolig, jag ska inte bli designer ;-).

Det blir en sen middag idag. Ska snart äta, grillat. Jag är hungrig, allt är som vanligt :-).




Jag tyckte gårdagen middag såg god ut så jag tog några bilder.Jag får aldrig nog av alla bilder. Fråga Lina :-).

Det ser ut att bli regn hela veckan, tyvärr. Fast mig gör det inget. Jag ska vara infängslad i en fabrik. Men jag tycker synd om alla semesterfirande...  Svenska sommarn ska man aldrig lita på. Aja, en vecka kvar sen blir det Stockholm. Oj, det ska bli roligt, spännande, nervöst, läskigt och dyrt!

Ha en feta fin söndagkväll så hörs vi !

Tennis, glass och regn

Har spenderat eftermiddagen med Maja i Båstad. Vi kollade läget, gick på glassjakt och var på invigningen. Galenskaperna uppträdde. Precis när de intagit scenen (tennisbanan) så öppnar himlen sig. Det var inte bara några droppar utan det fullständigt vräkte ner.

Vi lämnar våra platser och börjar leta efter SIA-glass som alla gick runt och smaskar på. När vi villat runt ett bra tag, gett upp några gånger för att sedan börja leta igen så hittar vi den, glassbilen där det stort står SIA. Hur lyckades vi missa den när vi gick brevid den?! :-).

Hehe, glass fick vi i alla fall. Synd att det inte var Engelholmsglass. Den är ju bara  sååå mycket godare ;-). Vi tog våra glasspinnar och gick ner till hamnen. Sedan tillbaka till tennisbanan och kollade när några killar trixade och när tennisspelare spelade.

Trevlig dag med överraskande regn.


Här ska jag bara övertyga mig själv att det inte är förjävligt att äga en Nokia 2510i. Det är ju faktiskt den första Nokiatelefonen som har färgskärm. Vänta bara några år till så är den ute på museum.


Man fick provsmakspåsar från Läkerol.

Det fanns större varianter också...Jag syftar både på kameran och asken.


Thomas Johansson... Fast där gissade jag. Känd och duktig tennisspelare är han i alla fall :-).

Helsingborgare Daniel Batra eller något åt det hållet. Jag tänker i alla fall bara på komikern David Batra när jag hör hans namn.

Några killar kommer in just när tennisen pågår. Jag fattar ingenting och ser att de börjar slåss.. Men förstår snart att allt var planerat, väldigt planerat.




Till sist satt vi längst ner...



Båstad idag!

Hejsan söndag!

Idag är det invigning av tennisveckan i Båstad. Jag gör som många andra. Åker dit och kollar läget. Maja gör mig sällskap.

Vi hörs ikväll.

Kram!


God kväll







En skön låt

Sitter här på mitt hyffsa svala rum.

Kolla in dessa sköna snubbar. Inga mindre än The Jackson 5 med "I want you back". Jag och Lina diskuterade på stranden hur många låtar som egentligen handlar om kärlek. Vi kom fram till att det är väldigt många. På både gott och ont.


Jäkla lördag...

...är inget fint ord. Men denna dagen är inte fin. Eller jo, den är fin i sig men inte för mig.

Jag och Mamma körde en runda till stan. Där var det livat med folk, solen gassa och reaskyltarna trängdes med varandra. Jag lämnade in min mobil. Efter en och en halv timme skulle jag hämta den igen ifall de hade kunnat laga den på plats. Men när jag kom tillbaka så sa de att de inte kunde laga den och skulle lämna in den på service som kommer ta upp emot fyra veckor. 

- Jaha, perfekt nu när jag ska till Stockholm, tänkte jag.

- Men jag ska se om jag kan fixa en lånemobil till dig, sa killen som hjälpte mig.

- Ååh, vad bra. Då löser det kanske sig ändå, tänkte jag.

Men nej, alla mobiler var redan utlånade och jag bet ihop och cyklade hem.

I korgen hade jag med mig en kasse men mat som Mamma och jag hade varit och handlat. Jag cyklade som ett vilddjur hem eftersom jag var så jäkla förbannad. När jag tappade min gamla mobil så raderades alla nummer och jag var tvungen att lägga 2700 spänn för att jag var klantig. (Fatta arg jag har varit på mig själv för det). Nu, när jag knappt har haft denna telefon i fyra månader så pangar den.

Åå, sketna teknikskit. Jag tycker att en telefon ska klara mer än så. Och ja, jag har varit väldigt rädd om den. Till och med haft den i ett litet töntigt fodral för att den inte ska bli repig. Även om kompisarna har tyckt att det där mobilfodralet är ganska fult...

Men men. Jag cyklade hem. Men några tårar rinnandes ner för kinderna. (Oj, vilket i-landsproblem. Men jag var i alla fall arg och besviken på att den inte håller). Jag håller nycklarna i handen och hör hur det klingar till. Jag ställer cyklen på trottoaren och säger högt till den att stanna där. Hämtar en liten sketen sak som satt på nyckelknippan och hör BOOM! "Helvete också" får jag ur mig. Cyklen trillar och det står säkert 10 bilar fullpackade med människor i som jag underhåller medans de väntar på sin tur att kunna köra. Jag tar upp kassen med maten men tar i fel ände så allt trillar ut!!!

Suck. Jag slänger i allt i kassen och cyklar snabbare än blixten hem.

Eftermiddagen har tillbringats på stranden med Lina. Nu är jag ganska trött. Det är ju rätt jobbigt att spana efter killar och ligga på stranden och lata sig :-).

Här är några bilder sen gårdagen med Ebba.











Ja, jag var bara tvungen att stanna moppen och ta ett kort på den fina utsikten. Med månen och havet och allt vad jag skrev om igår kväll. Men kameran är inte så bra så det blev inget vidare kort. Med blixit var det kolsvart och utan.. ja, se själv ;-).

Jag önskar dig en trevlig kväll!

KRAM :-).

Sommar hos Ebba

Tillbringade min kväll hos Ebba. Vi gick till stranden och njöt av utsikten, kollade på film och drack Coca cola. Sommar sommar, älskade sommar. På hemvägen kör vi förbi havet och Ängelholm visar upp sin vackraste sida. Det lyser massa lampor vid småbåtshamnen, månen speglar sig i vattnet, en midsommarstång står alldeles intill havet och det knyter sig i magen hur fint det är.

Det är 20 grader och klockan är elva när vi kör moppe hem. Jag är iklädd en klänning och kofta. Mmm, sommar sommar älskade sommar.



Datorn vägrar att ladda upp bilder och jag känner att jag bara kommer bli irriterad om jag fortsätter att försöka. Därför lägger jag upp bilder här imorgon. :-).

Snart ska jag bädda ner mig och sova till mer än halv sju imorgon, skönt! Imorgon ska jag och Mamma gå en runda på stan och om det blir fint väder så beger jag mig till stranden på eftermiddagen :-). Det hörs ju inte så fel! Åå, skönt att vara ledig!!

Min mobiljäkel vill inte fungera. Bara den inte lägger av nu. Det orkar jag inte! Fast en mobil borde hålla i mer än fyra månader tycker man.

Kram och god natt kära Du!

Liten stund på stranden

En sista dag är avklarad för den här veckan. Helgen är lång. TVÅ dagar. Det är ofattbart. Under två dagar på jobbet hinner man göra massa saker. Men nu är jag istället ledig i två dagar :-).

Det var ganska lite personal i fabriken idag. Skönt, för då var det inte lika stressigt. Jag rättade till glassar, la 5200 lillpop i kartonger och körde in kartonger i frysern.

Vi visste inte hur länge vi skulle jobba idag. Två, tre eller till fyra. Jag frågade "chefen" vid ett vilken tid vi skulle sluta och han sa vid tre-fyra. Suck, tänkte jag. Eftersom jag hade ställt in mig på två kanske tre. Men men...

Jag, Lina och Adam har samma arbetstider, därför säger jag vi ;-). Vid ett fick vi en rast och sen när vi gick ut i fabriken igen så sa han att vi kunde gå hem!! TACK TACK TACK, tänkte jag. Skakade hand och bugade. Hahha... Undra när jag blev så glad senast?! ;-).

Så vid halv två körde vi ner till Mamma och Pappa som jäste på stranden och vi är nyss hemkomna där ifrån.


090702

Hej!

Ebba sa igår att hon skulle komma till glassen och köpa glass idag. Ebba, jag har kollat efter dig hela dagen men jag såg aldrig dig!!!

Ebba var rolig igår. Vi satt och åt glass och jag berättade lite om hur det går till när jag jobbar. Jag förklarade att jag hade stått och klistrat på klistermärken på lock idag i en timme. Också pekade jag på klistermärket som satt fastklistrar på glasspaketet som låg framför mig. Då utbrister Ebba: Tog det en timme att klistra på det här märket?!

Ja, tänk om det skulle ta så lång tid... Då hade inte mycket blivit gjort under en dag ;-).

Malin är rolig ibland... Vi diskuterade häromdagen om hur anonyma vi är på bloggen.

- Jag inte har sagt mitt efternamn, sa jag.

- Det har inte jag heller gjort, sa Malin.

- Nee, men om man kollar på ditt bloggnamn så är det ganska uppenbart vad du heter i efternamn, svarade jag.

Då tror jag Malin blev lite trött på sig själv och bara log :-).

Flun då :-). Här hittar du hennes blogg: www.malinmansson.blogg.se

Det har varit lite lugnare i fabriken idag, tack och lov. Imorgon hoppas jag att jag får sluta vid två eftersom jag har jobbat till fyra alla andra dagar.

Ha det göttans.

Många hälsningar Annie.


En kvälls rapport

Vilka vackra kvällar vi har.

Kom hem för en stund sedan. Hade en riktigt trevlig kväll hos kusinerna. Jag vet inte varför jag skrattade så mycket. Kanske för att jag var trött eller för att jag har en rolig släkt ;-).

Nu ska jag springa in i duschen för att sedan förhoppningsvis somna snabbt i min bastu till rum, även fast fönstret är vidöppet.

Jag känner mig glad ikväll! Åå, vad skönt det är att känna så :-). Det är sommar, det visar vädret också, en Jackson låt går på tven, den är skitbra, vilken musik han har gjort, jag ska jobba imorgon, hehe, jag ska tjäna pengar hörs roligare, jag ska bli bättre på att lägga upp bilder, det är tråkigt att läsa en blogg som inte har bilder, jag vet och nu känner jag att den här meningen blev en aning för lång.

Men vi ses imorgon kväll här inne på bloggen :-). Sola och bada för mig. I fabriken är det 25 grader! Hjälp!

Ebba, jag ska tänka på blååbär ;-).

Kramar från männsikan Annie.


Äckelgubbe

Sitter och drar igenom Aftonbladet.se. Läser den här artiklen och blir så jäkla förbannad. Undra hur många höns han har hemma egentligen?! Jäkla pucko! Enligt mig ska han ha livstid!!

Äckelgubbe!

Strax ska vi iväg till kusinerna. Jag är trött som en pannkaka men vill och ska orka vara lite social :-). Och förlåt för allt gnäll. Om det upplevs som så. Jag tror allt med vad glass heter kommer kännas lättare desto längre tiden går eftersom man kommer in i det :-). Åå, det där kändes skönt att skriva!

Hejdå !





Idag ska jag fira...

att...

1. Det var ett år sedan jag  började blogga ;-).

2. Jag har inte ätit godis på ett halvår!

3. Jag har kommit in på mitt första val till gymnasiet. Lite läskigt när man läser vart det ska vara upprop o.s.v. Då känns det helt plötsligt så verkligt.
 
Är hemma efter ännu en jobb(ig) dag. Man måste hela tiden koncentrera sig. För om man inte gör det så går det rakt åt helvete...

Vilket fint väder du som är ledig har. I alla fall om du befinner dig i Ängelholm. Solen gassar och himlen är klarblå.

Men nu ska jag fira med spagetti och köttfärssås, hehe :-).

Kramkram!


RSS 2.0