Barbent, nu?

Jag har haft en lång dag i skolan och ännu en sådan väntar. Med andra ord: jag är trött och kan därför inte lova att det här blogginlägget kommer bli bra. Till en annan sak. Det här med att gå barbent. Jag kan säga att jag har kört på en nödlösning igår och idag (som fanns med i mitt muntliga barbentsavtal med mig själv). Med nödlösning menar jag långa vita byxor. För om det är skitkallt (12 grader) så får jag ha långa vita byxor.



Men jag hoppas kunna återgå till barbent imorgon. För jag vill inviga hösten barbent. Det är väl rätt bra? Föresten, det tar emot att säga höst. Urrk. Men det är okej. Tror jag. Är så trött så jag orkar knappt tänka om det är bra eller dåligt. Och det är kanske lika bra det. Fan vad jag babblar. Usch vad jobbig jag är. Nu ska jag kolla på TV, kolla på regnet som fullkomligt öser ner och dricka te. Äsch te:et skiter jag i. Men det hördes jäkligt bra. Gjorde det inte?

Hälsa till Satan!


Lånad

Jag har aldrig varit bra på låttexter.
Man kan faktiskt säga att jag är riktigt usel på detta. Engelska texter är värst. Jag som inte har något att brillijera med när det kommer till det engelska språket tycker det är mycket märkligt att människor överhuvudtaget kan höra vad som sjungs i låtar. För mig uppfattas texten som mummel. Well. Jag har lyssnat på den grymma låten Resten Av Ditt Liv, med Timbuktu, i några veckor nu och tycker att åtminstonne refrängen börjar sätta sig. Och den är bra. Men så kommer vi till den där raden Hälsa till Satan i Höör. Och jag har tänkt på det där. Mycket. Om killen känner hat mot Höör eftersom Satan uppenbarligen bor där. Så häromdagen när jag åker bil med dunkdunkmusik med några vänner så hör jag hur de sjunger Hälsa till Satan. Vi hörs! Och då, då förstod jag. Det förklarar ju allt! Det där med låttexter kan bli väldigt fel men också väldigt kul ibland.

Vi hörs!

Nu är det klippt



Lång page tror jag det kallas. Inte världens bästa bild men jag orkar inte trixa. Det får bli en annan dag. Nu ska jag hålla kväll. Lite TV och lite päron, i dubbelbemärkelse. Godkväll!


Måndagspepp!



Monday.
 Yey! Eller vad säger ni? Finns det måndagsdepp i någons hjärna? Jag har det i tre minuter. Det är de första minuterna när jag vaknar på måndagsmorgnen. Usch, så segt att gå upp. Men när det väl är gjort och jag står i duschen känns det bra igen. Man vaknar till liv. Så istället för måndagsdepp tycker jag vi kör på måndagspepp! Ny vecka, finns massa att göra och med rätt inställning kan just den här veckan bli den bästa! Man får gärna längta till helgen bara man inte gör det för mycket. För då missar man resten av veckan. Det är vardagarna man ska göra till fest! Det ska jag verkligen tänka på den här terminen.

Idag var det lite kallt med shorts. 14 grader. Tre veckor kvar.

Långt eller kort?



Hej och hopp söndag! Här är det en förvirrad Annie som sitter och funderar. Stora bekymmer idag vill jag lova. Hur ska jag klippa mitt hår? Imorgon har jag nämligen klipptid och jag vet inte hur jag vill ha det. Långt eller kort? Jag fick flytta fram förra tiden jag fick hos frisören eftersom jag inte kunde bestämma mig. Ja, som du hör, allvarliga problem. Men vi får väl se hur det blir. Imorgon vet vi alltså. Shit, spännande!


Drömmen har blivit sann..



Välkommen fredag!


Lånad

Äntligen fredag säger jag efter bara en vecka i skolan. Hehe. Men det har varit mycket den här veckan så ska bli skönt med helg nu och vila hjärnan lite! Efter skolan idag ska jag till nya Väla. Det är ett köpcentrum som ligger några mil här ifrån som har invigning på nya butiker den här helgen! Kul med nytt! Men först ska jag äta Kexchoklad (det ligger ett i mitt skåp och väntar på mig, lycka!) och kolla på när ettorna har brännbollsturnering. Och sen ska jag även ha samhällslektion. Det ska bli det roligaste av allt, såklart. Samhälle, go go go!

Snygga boots till bara ben



Jag är ute efter ett par snygga boots som jag kan bära till klänning och till shorts (nu när jag ska gå barbent). Den optimala färgen är brun, låga, snörning eller utan spelar ingen roll, klack på några centimeter och helst inte allt för dyra. Hmm.. Både snyggt och praktiskt att ha nu när det går mot kyligare tider. Dessa drömmer jag om.. Får se om de blir mina! Vagabond 1000 kronor.

Spapremiär & Barbent

Hej vänner! Jag har lite fredagsfeeling redan nu! Har gått till fem hela veckan men imorgon är det andra bullar. Lång sovmorgon och endast en lektion. Riktigt skönt! Idag har jag fortsatt träna på massagen och nu börjar den sätta sig. Klassisk ryggmassage. Det bästa med att man tränar på varandra är att man får massage på lektionstid! Idag har jag fått veta att den 15 september öppnar Spa Naturell!!! Med bland annat mig som massör! SÅ KUL! Men samtidigt nervöst och läskigt. Tänk om jag börjar skratta, behöver nysa eller glömmer hur jag ska göra samtidigt som min kund ligger på massagebänken och försöker slappna av..



En annan sak som händer (eller ja, som avslutas) den 15:e är min barbentsperiod för det här året! Jag har liksom slått vad med mig själv att jag ska klara av att gå barbent fram tills dess. Tror du jag klarar det? Jag vill nämligen behålla kvar sommaren så länge som möjligt. Och att klä sig somrigt och på så sätt fördröja tighta jeans och koftor och därmed hösten gör jag mer än gärna!


Onsdag med massage


Lånad

Halloj!
Hoppas allt är bra med er! Hos mig är det solsken (i sinnet) och jag har precis landat efter en dag i skolan. Jag började dagen med beachvolleyboll! Riktigt kul! Och nu i eftermiddag har jag påbörjat en massagekurs! Idag gick vi igenom ryggmassage. Det är mycket att lära och väldigt annorlunda jämfört med vanliga lektioner. Det roligaste med den här kursen är att man får öppna ett spa! Göra det fint med ljus, stenar och blommor, få kunder, planera, massera och få umgås med klasskompisar. Om några veckor öppnar vi! Ska bli så mysigt att vara där i höst när det är kallt och mörkt ute. Massa levande ljus och härlig stämning! Längtar! Nej nu skriker min mage efter mat. Ikväll blir det hemmagjorda hamburgare och pommes!

Denna hösten kommer bli så bra!

Jag är glad för jag fick sluta tidigt idag! Klockan FYRA liksom! En hel timme tidigare! Hur bra kan det bli? Nej men faktiskt, min klass är så fin och det är så kul att träffa alla igen. Och en dag som den här, med stekande sol och 20 plusgrader kan man nästan tro att det fortfarande är sommarlov. På hålan åkte vi ner till havet och njöt av vädret. Det gäller att ta vara på dagen! Det kommer bli många långa skoldagar framöver men man väljer vad man gör dem till och jag är peppad för en härlig höst!

Några bilder på min lilla pärla ♥



En vän som alltid lyssnar, alltid håller med, aldrig bråkar och som alltid finns där för en! Älskade Cindy!

Jaha då går man i trean..


Första dagen i ettan och första dagen i trean. Någon skilnad? Förutom att jag var mognare förr?

.. och är äldst?!
OH SHIT! Vad hände? Vart tog ettan och tvåan vägen? Och schemat. OH SHIT. Har haft världens bästa både i ettan och tvåan och det får jag betala för nu. Fem, fem, FEM säger jag bara. Men det ska bli kul. Wiiii. Postivt tänkande. Idag var det mest "hej, välkomna tillbaka nu kan ni gå hem igen". Imorgon börjar det på riktigt. PANG! 8.30 till 17.00. Yey!

Frågan är bara hur jag kan bli så himla trött efter endast två timmar i skolan? För nu när jag kom hem la jag mig i solstolen och toksomnade. Happ! Nu ska jag däremot snöra på mig joggingskorna och ta en löprunda i skogen. Träningsperioden börjar idag! Nu finns det ingen återvändo. Hoppas allt är väl med dig!

Hejdå sommarlovet..

.. och hej hösten 2011!! Hur tycker ni att det känns? Jag är faktiskt riktigt taggad för att börja nu. Har gått här i flera dagar och bara väntat på att få börja. Jag är redo att göra det här sista året till ett fantastiskt och minnesvärt sådant. Jag ska försöka njuta av varje dag för jag vet att jag kommer sakna detta sen. Min klass, min skola och kompisarna. Mycket plugg väntar men även massa roligheter. Tänk att jag, lilla jag, ska ta studenten till sommarn? Det känns konstigt...

Nu när skolan och VARDAGEN (rutiner, jag har saknat er!) drar igång blir det mycker lättare att träna. Med rutiner slutar man hitta undanflykter och man planerar faktiskt in träning i vardagen. Skönt! Jag har förätit mig på chips och godis för länge sen och nu vill jag verkligen kööööra! Åh, sitter här och lyssnar på peppmusik som jag blir helt sprallig av!



Sommarlovet har gått alldeles för snabbt. Fast när man tänker på början, midsommar, så känns det som tretusen år sen. Och vädret? Kan det ens kallas för sommarlov när vi bara fick två solveckor? Det känns lite sorgligt att lämna sommarn men samtidigt så brukar vädret vända nu när skolan börjar och det får man se positivt på. Fast vi inte är lediga så kan man ändå njuta. Man får energi av ljuset och påverkas av att det är fint väder. Vi kan förhoppningvis gå barbenta och använda sommarklänningar ett tag till. September brukar vara en fin och somrig månad! Positivt tänkande!

Jag ser fram emot att kicka igång hösten 2011! Massa friskvård, massa träning, massa skratt, massa mys, massa massa massa roligt! Jag är redo! Är du? NU KÖR VI VÄNNER!


Tummelitumm

Insåg just att jag har tummbilder i de tre senaste inläggen. Detta blir fjärde.



Jag har föresten ett nytt linne på mig. Var så stolt igår när jag fyndade det för ynka 30 kronor. Idag när jag läste "MAMA" på lappen i ryggen var jag inte lika stolt. Va fan då. Skit samma. Är det snyggt så är det.

Så här glad är jag!



Ser det fejkat ut? Leendet alltså? Det är det också! Känner mig nere. Så jävla tråkigt. Vill känna mig glad och pigg. Vill vara på Liseberg igen och åka åka! Men det funkar ju inte. Jag får helt enkelt försöka bli på bättre humör på annat sätt. Jag gör ett försök just nu. Lyssnar på musik. Det brukar funka! Älskar musik! Någon gladlåt på lager? HAPPY LÖRDAG Bloggis!


Firar fredag med skoskav



Yey, fredag!
Härliga veckodag och Herre min skapare vad fint väder du valde att ge oss. Regn, regn, regn! Jag som hade gjort mig redo för en tur till stan för att inhandla lite nytt smink. Men just nu öser regner ner så den där stan-planen får nog vänta några timmar. Och tur är kanske det för jag har nämligen världens skoskav idag (anteckna!). Att gå med oingådda (det där ordet finns inte men ni fattar..) skor en heldag på Liseberg är inget jag rekommendrar. Tror knappt jag kommer kunna sätta mina fötter i ett par Converse. Bara tanken att göra det gör liksom ont.. Jaja, världsliga bekymmer. Vad har ni för i er idag? Jag vill, på riktigt, veta! Det är kul att höra!


LISEBERG! ♥



Åh, är inte Liseberg det bästa som finns?
Jag har spenderat denna torsdag på detta fantastiska ställe. Perfekt väder, max 25 minuters kötid och med sällskap av några fina vänner. Adrenalinkicken är så sjukt underbar! Höjdskräcken är helt magisk. Ganska läskig men det ser ju tusen gånger värre ut när man står på marken och kollar upp på alla dinglande ben. Och Balder, älskade Balder! Hur härligt pirr i magen får man inte av den? Som avslutning åkte jag Flume Ride. Och hjälp vilken våg som sköljde över mig. Men det hör ju till! Sjukt roligt! Wiii! Liseberg, jag älskar dig!

Godnatt! ♥


Nystädat rum & Cindy



Godkväll! ♥
Sitter här på mitt dammfria rum och njuter av att ha det nystädat! Efter frukost satte jag igång städmusiken, öppnade fönstret, tog fram dammtrasan och klev i städoverallen (nejdå, riktigt så långt gick jag aldrig) och röjde ordentligt på rummet. Cindy låg i min säng, inspekterade mig och såg till att jag inte missade en fläck. Till och med gadroben fick sig en omgång. Så nu ligger alla t-shirtar, tröjor och linnen i färgordning, allt är vikt snyggt och prydligt, klänningarna hänger på klädstången och jeansen ligger i en låda för sig. Allt är på sin plats! Jag kan gärna ha det stökigt på rummet så länge gadroben är städat. Men just nu är här städat överallt och inte ett dammkorn i sikte. Så skönt!




Och efter flera timmars städande är både Cindy och jag trötta. Så nu säger vi godnatt till vart enda en av er, mina fina läsare! ♥


Zzzzz


Halleluja det är sol!



När man vaknar, drar upp persienerna och ser att det är sol, sol, SOL ute så gnuggar man sig en extra gång i ögonen och blinkar till några gånger och kollar sen igen och igen och igen för att se om det är sant.
Men det är sant. Det är sol idag! Förutom att ha njutit av vädret så har jag och pappa kört bil. Eller ja, JAG har kört! Jävlar i det vad jag har kört bil. Bytte ut Valhall Park (väldigt lugnt och enkelt område att köra i) mot snabba läskiga vägar med det som skrämmer mig mest just nu i hela världen. Mötande trafik. Men fast att övningkörandet gick bra och trots det underbara vädret så har jag inte sol i sinnet. Hatar deppdagar. Men hoppas du är på gott humör och mår bra! ♥

Se se se!



Jag brukar inte skratta högt åt filmer.
Alltså jag kan skratta lite inombords och fnissa till lite då och då. Men inte högt HA HA HA. Ja. Du fattar. Men Bridesmaids (fan, jag glömmer hela tiden hur det stavas) skrattade jag högt åt flera gånger. Man blir på bra humör av den! En ren skratt- och glädjefilm! Se den. Nu!

Kulglass & bio


Den här guldfärgen på bilderna är en effekt på picnik.com som jag alltid redigerade mina bilder med innan.

Hejsan kära vänner!
Jag är precis hemkommen från en dag med farmor och farfar. Vi åt god mat, körde runt, runt, runt i Torekov, kollade på fina hus, var i hamnen och åtkulglass (åh, älskar kulglass!) Mysigt! Nu ska jag byta kläder, sätta upp håret och göra mig redo för en biokväll. Jag och mina söta grannflickor ska se Bridesmaids. Alla som sett den rekommenderar verkligen den och just nu är den på andra plats på svensktoppsbio-listan. Så den känns som ett måste! Jag skriver sen vad jag tyckte om den.

Kram så länge!

Trädgårdsblommor



Samma bild, lite mindre färg bara.  

Hortensia
rättare sagt.
Mamma gillar blommor. Och jag gillar att fota mammas blommor. Bra kombination. Jag undrar om jag någon gång kommer bli bra på växter. Har inget som helst instresse för tillfället även om jag tycker blommor i sig är väldigt vackra. För att dottern i den här familjen ska ha några som helst kunskaper lär mamma mig blomnamn som jag gör mitt bästa för att behålla kvar i hjärnan. Håller tummarna för att gröna fingrar går i arv.


H&M-fynd!



Jag måste tipsa om detta REA-fynd! Jag köpte dessa shortsen i juni någon gång och har älskat dem från första stund. Nu kostar de endast 60 kronor (ordinarie pris är 199) på H&M:s hemsida och om jag inte redan haft ett par skulle jag lätt slå till! Jag har tagit en storlek mindre eftersom de är ganska lösa i modellen. Fräscht med vita brallor! Dagens tips alltså!


Mobildag!



Idag är det kolla-på-mobil-dag. Jag tror nämligen jag ska ta och skaffa mig en ny mobil. Men telefondjunglen är stor! Iphone, Samsung, HTC, Nokia, Sony Ericsson. Om du har någon mobil att tipsa om får du gärna dela med dig. För vägledning är något jag verkligen behöver just nu. Det hade ju bara varit så mycket lättare om det fanns en telefon.

När jag köpt mobil får jag nog ta och döpa den också. För det verkar bli allt vanligare att göra det nu för tiden. Jag känner hur omodern jag är. Min heter ju liksom inget..

Lina: Gissa Annie, gissa vad min telefon heter?
Jag: Men det finns ju hur många namn som helst!
Lina: Det börjar på A! GISSA!
Jag: Eeee... Arnold kanske..
Lina: Jaaa, jaaa! Rätt! Visst ser man på honom att han heter det? Han är döpt efter Arnold Schwartzneger.

Karolina
tilltalde sin telefon häromdagen med "han".
Jag: Hur kan du vara så säker på att det är en han och inte en hon?
Karolina: Amen Annie, det är en han.
Jag: Vad heter han då?
Karolina: Sony.
Jag: Varför Sony?
Karolina: Han heter Sony Ericsson, såklart.

Femhundra!


Lånad

Hallå!
Är allt bra idag? Med mig är det fint! Fast det kliar lite i mina spela-kort-fingrar. Igår spelade nämligen jag och Marcus Femhundra (ett kortspel) precis exakt hela dagen. Jag skojar inte! Riktigt roligt spel! Ännu roligare när man vinner gång på gång.. Hehe, skoja. Men varning, varning! Det kan skapa ett beroendeframkallande utan dess like. Inte så bra.


Fredagskänslan - saknar dig!

Godmorgon FREDAG!


Fotograf: Ebba

Jag längtar faktiskt lite till skolan drar igång. (På tal om fredagar). Det beror mycket på att vädret är så trist just nu. Det jag längtar mest efter är fredagskänslan igen! Den har jag saknat! Ni vet, sista lektionen, alla är extra glada, höstsolen lyser, bra känsla i magen och veta att man har en hel helg framför sig! Nice!

Byxorna som jag bloggade om sist, fjortonde inlägget nu, kommer inte alls från SpiritStore utan är ifrån H&M och kostar knappt 200 kronor. Ville bara skoja lite med er. Och jag vet i tusan om ni tyckte det var särskilt kul men så länge en person har skrattat åt det så var det ju värt att skoja lite. Och då kan jag på direkten säga att det var värt det.

Kamelfärgat

Usch, känner mig inte alls rolig på bloggfronten. De där byxorna som jag pratat om i de senaste tretton inläggen (ja, bara där hör man ju hur allvarlig denna bloggtorka är) har jag nu fotat. Byxorna kommer från Spirit Store och kostade 1300 kronor.



Vad säger du om detta väder? Att man blir trött är ju bara förnamnet. Det finns så mycket mer energi inom en när det är sol! Men just nu känns den långt borta.. En härlig grillkväll på stranden hade inte suttit fel. Men pooostivt tänkade nu! Jag har städat i flera timmar. Fart runt, runt här hemma med musik på hög volym! Så här fint och nystädat hade det inte varit om det hade varit fint väder hela dagen. Då hade här varit sandigt och stökigt..



Bildlöst inlägg

Nej, vad hände med foto-Annie? Var har hon tagit vägen? Jag menar, i vanliga fall tar jag kort på ALLT men just nu tar jag inte med kamera någonstans. Ändring på det nu! Fast inte exakt nu för just nu ska jag ut och springa. Det här med att äta hela tiden gör att jag får ont i magen så jag måste sluta med det. Men det är svårt att vara motiverad och rutinerad när det inte existerar några rutiner. Men när skolan börjar då jädra! Men iallafall, lite träning är bra för då kan jag fortsätta äta! Åh, på tal om att äta så har jag köpt hem solchips (verkligen de bästa!!) och jag bara längtar efter att få öppna påsen. Men ska spara den till helgen. Ska föresten fota mina kamelbyxor. Bilder nu på ingång alltså!

Mode..

.. visst är det härligt? Men det är en sak som jag har lite svårt för när det kommer till det här med mode. Modeveckan är i full gång i Stockholm just nu. Jag följer ett par bloggar som visar bilder där ifrån och jag säger det då. Alltså varför finns det inte en enda mun som ler på alla dessa bilder från visningar hit och dit? Är det att man är lite bättre än alla andra och ska ha huvudet högt som man ska se så där stel ut för? Eller vad beror det på? Jag fattar inte grejen!


Lånad

Igår var jag och Karolina inne i butiken Spirit Store. Du vet märkesbutiken där det inte går att hitta plagg för iallafall under 700-kronorsstrecket. När jag var där inne igår blev jag förvånad. Det är första gången jag går in i denna butik, well har väl bara varit där ett par gånger tidigare, som det inte är den här överfina, stela stämmningen. För oftast är butikbiträdena så där märkvärdiga och alldeles för fina i kanten för min smak. Men alltså, inte igår.

Kärlek & mat


Lånad

Kommer du ihåg för två år sedan när jag avslöjade att mina föräldrar gått och gift sig?! ♥
 Ikväll har vi firat Kärleken. Det blev med restaurang! Såklart. Bara ätande just nu! Men jag måste säga hur tacksam jag är över mina föräldar. För att de är mina och för att de håller ihop. Puss på er! ♥

Innan dess var jag en sväng på Väla med Karolina. Jag köpte kamelfärgade byxor (vill ni se?) och åt IKEA-choklad. Jag testade en ny grej. Att äta direkt på chokladkakan. Alltså hålla i den och tugga. Sjukt coolt! Kände mig krängig. Sen körde vi tabataträning för att kompensera det hela. Mycket smart! Och precis så som jag vill ha det. Äta gott och träna! BALANS!


Just nu

Nu blir det Allsång På Skansen!


Pannkakor + Beck



Nej, vad händer med mig?
Jag var en riktig soffpotatis igår och tyckte det var otroligt härligt men var väldigt bestämd med att det BARA var igår det skulle vara soffläge. Men vad hände med den här måndagen då? Jo, precis samma sak! Ett enda slappande och ätande. Det blev pannkaksfest med min pannkakskille! Också en Beck-film. Och det är ju, i och för sig, hur skönt som helst att bara ta det lugnt och inte anstränga sig men någon måtta får det va. Därför ska jag och Lina ut och gå en riktig powerrunda nu och sen ska vi göra tabataträning. Vare sig hon (eller ja, jag) vill eller ej. 

Torka & Mat

Känner mig verkligen som världens tråkigaste bloggare just nu! Det händer mycket men jag tar inga bilder så då är det inget kul att blogga om.. Har du några önskemål Bloggis, vad du vill läsa om, så bara kom med dem! Jag blir tacksam över förslag nu så här mitt i torkan..

Just nu består mina dagar av att ÄTA! Pommes, vad jag trycker i mig! Det är allt ifrån restaurangbesök, till pizza, till chips, godis och glass. Ikväll, till exempel, åt jag fläskfilé på Pepelino. Sen gjordes det ett besök på Maxi där det inhandlades godis. Efter det blev det chips och popcorn till Jag, Du & Dupree. Bra film det där! Och det är gott att äta gott!

Marabou



Choklad måste vara det godaste som finns! Trots finnarna och fett så är det så himmelskt gott! Åååh! Gott!

Nej men älskling, har du gått och tappat huvudet?



Hittade dessa glasdjur häromdagen när jag städade. Varför samlade jag på dessa fula saker, tänkte jag. Tre sekunder senare tappade jag alla i golvet och flera stycken gick sönder. Fast jag precis tyckt de var jättefula så var det faktiskt tråkigt att armar och öron krossades och att min stackars lilla groda tappade huvudet. Älskling då!

Utekväll



Självklart får min nya väska hänga med överallt!

Godmorgon!
Här är det en krögar-Annie som talar. Haha, nejdå. Men igår, efter ljusfesten, var jag faktiskt ute på krogen. Jag skriver faktiskt eftersom det inte hör till vanligheterna att jag går ut.  Jag och Maja hängde med Adam och hans vänner! Vi var på ett kareokeställe, drack kall cider, lyssnade på clubmusik och tog pulsen på Ängelholm helt enkelt. Vi avslutade kvällen med pommes på den lokala nattkoisken. Bra kväll!


Sjusovare & Ljusfest

Godmorgon fredag! Fast att det är sommarlov så har man ändå en speciell känsla i magen när man vaknar upp en fredagmorgon. Jag sov 11,5 timmar inatt. Puuh, skönt att sova ut!


Lånad

Ikväll arrangerar Ängelholm den årliga ljusfesten. Båtar som är smyckade med ljusslingor, en flytande scen med dansuppvisning, "kändisar" som uppträder (jag vet inte vilka de är..) och godisstånd. Och vänner! Det är kul med folkfester. Det är så mycket sommar över det hela. Någon som ska dit?

Frukostbild



Gillar du frukost? Vissa måste ju vänta flera timmar efter de har vaknat innan de kan äta något överhuvudtaget. Det problemet har jag aldrig haft. Är alltid jättehungrig på morgonen. Just nu är vattenmelonen hur god som helst (och ganska billig dessutom). Den mättar ju inte särskilt bra så därför kan man äta hur mycket som helst! Gott! Den perfekta ska vara kärnfri, söt och kall! Sen gillar jag grönsaker på mackan. Det blir så färgglatt. För visst äter man med ögonen?

Vad brukar du starta dagen med, något tips?!

Cindy



Cindy
. Måndags.


Igår ringde jobbet. De behövde förstärkning idag. Så just i detta nu är jag i fabriken (detta inlägget är skrivet igårkväll) och gör glass för glatta livet. Kan tänka mig att det går åt som smör nu när det är så fint väder! Så medan jag är på jobb får ni ett par bilder på Cindy. Hon blir 5 år om drygt en månad! Hjälp, vad snabbt tiden går!! Gör den inte?


Skvaller på stranden



Känslan att bada i havet en sådan dag som den här är oslagbar!
Det är fantastiskt! Vattnet är klart, inga maneter och faktiskt riktigt varmt! Jag kan inte få nog! Precis innan jag begav mig till stranden kom posten med dessa färska tidningar - väldigt lägligt! Så dessa har jag, Lina och Maja plöjt hela dagen.


Sommarklänning




Jag gillar klänningar. Det är väldigt bekvämt att slänga på när man ska till stranden. Lätt också att byta bikini i. Svalt och behagligt. Sedan kan man ha samma klänning till kvällen. Det är lätt att piffa upp det med några silversmycke och en kofta som värmer. Den här ovan kommer från Svea.

Sommar, och inget annat



En sak som jag stör mig väldigt mycket på just nu är bloggare som skriver att hösten är på intåg! Kom igen! Vissa går på semester nu. Ska jag vara helt ärlig känns det som det var i måndags mitt "riktiga" sommarlov började. Jag har varit sjuk och jobbat så nu äntligen är jag frisk och ledig! Njuter till fullo! Det tycker jag alla ska göra. September brukar vara en varm och solig månad. Alltså är det två månader kvar av denna härliga sommar! Herrejösses, sluta tjata om stickade koftor och kalla vindar nu, mitt i allt det gröna och somriga! Lev HÄR och NU, för denna dagen kommer aldrig i repris.

Jag såg ett stjärnfall inatt. Det var magiskt!

Jag är dig trogen!



Stranden
. Älskade stranden. Du är så jäkla bäst! Du uppfyllde alla mina krav idag. Finkornig strand, blå himmel, stekande sol och alldeles underbart VARMT vatten! Första gången i år man kunde ligga i utan att hacka tänder. Tog faktiskt ett nattdopp precis och det var riktigt härligt! Det måste göras om! Jag kommer tillbaka, jag lovar stranden. Du vet hur man ska charma mig. Puss och godnatt mitt i natten!

Stranden, vågar jag?!



Jag satte klockan denna vackra morgon. För visst är det knäppt att sova bort en sådan här otroligt fin morgon? Sommar på hög nivå! Jag och Cindy tog en promenad på trekvart. Riiiktigt härligt! Och nu är jag precis klar med damsugning av huset. Det måste vara det tråkigaste som finns. Lätt! Effektiv morgon! Nu då?

Det är knappt att jag vågar åka till stranden med tanke på hur den här blåa, klara himlen svek mig igår. För just vid den här tiden igår var det precis lika soligt och lika mycket 23 gradigt varmt. Men okej, stranden, du får en till chans och tar du inte denna kommer jag inte vara dig trogen. Jag kommer aldrig komma tillbaka. (Haha, visst va!)

Inte riktigt som vi tänkt






Stranden var det ja..
Det började spöregna så vi fick gömma oss under ett träd. Men regnet lådde oss ändå. När det blev uppehåll och solen började lysa igen åkte vi till stan och satte oss på ett café. Så mycket bättre! Sen gick vi en runda på stan. Fyndade reavaror för halva reapriset. Jag som inte skulle shoppa något..


Godmorgon augusti!

odmo

GLAD!
Det är sooool! Egentligen skulle jag jobbat den här veckan men eftersom vädret varit så risigt så länge så fick jag inte mer jobb. Innan var jag lite depp för det, för pengar är alltid fint. Men idag, när jag vaknar upp till strålande sol och faktiskt inte ett enda moln på himlen, känns det heeeelt ok att vara ledig!! Haaa! Så sjukt gött! Ska alldeles strax packa strandväskan och dra till beachen!

Jag var där faktiskt senast igårkväll. Marcus och jag badade. Sen gick vi hem, kollade Mamma Mia och krängde solchips och godis! Riktigt bra slut på juli! Och detta ser ju ut att bli en förträffligt härlig start på augusti! Sommar, vet du vad, jag tror jag älskar dig!

RSS 2.0