Semestertider!


Goddag Bloggis och en mycket mycket regning söndag!
Det är en riktig innedag och tyvärr har det varit många sådana den senaste veckan.. Men snart vänder det! På fredag står det sol och 21 grader på väderleksrapporten! Sen sist vi hördes av har jag gått på semester! Wohoo! Jag har sovit elva timmar, två nätter i rad så nu börjar jag bli människa igen! Skönt! Mer då? Jag har gått på stan med mamma och Marcus i fredags och igår med Anna! Köpte en ny jeansskjorta och sjal! Fina saker som säkert kommer skymtas av här i bloggen så småningom. Jag har försökt råda bot på en envis förkylning som vill bryta ut och det har väl gått sådär. Sömnen tror jag har varit en liten hjälp iallafall. Igårkväll kom släkt och vänner hit för att fira mamma och pappas födelsedagar. Vi sjöng, åt sommarmat och jag fick träffa Ebba! Härlig lördag! En bra start på semestern!

Det närmar sig fredag..


Är inte alls på blogghumör, så därav min frånvaro! Jobbar och står i. Har gått och längtat efter fredag hela veckan. Varför? För att jag suktar efter sovmorgonar, lediga dagar, sol och bad, ljumma nätter och tid med vänner och familj. Vad jag pratar om? SEMESTER förstås. En dag kvar..

Goda recept!


Alla har väl hört att det är farligt dyrt att gå i mataffären när man är hungrig? Man vill ju plocka på sig allt och summan för kalaset blir alltid det dubbla, än om man hade valt att gå dit efter middagen, istället för före. Just nu är jag hungrig som en varg och håller mig därför borta från affären men istället har jag börjat kolla massa recept. Och det är också farligt för man lockas av precis allt - har hittat hur många som helst som jag bara mååååste testa laga. Så nu ska jag sitta här och drömma mig bort i pizzabullar, räksallader och fajitas medan kocken pappa lagar måndagssoppa! Kommer kanske med något tips här snart!

Slappesöndag & en hel drös med bilder

Hemskt mycket hej! Oj, oj, oj vilken slappedag jag har här! Jag har inte gjort många knop idag men ändå är jag trött som om jag sprungit marathon! Jag tror det är en infektion som bråkar! Men håller tummar och tår att det bara är en släng av vanlig trötthet! Så istället för att skriva om min ytterst innehållsrika dag tänkte jag istället dra iväg ett till gäng bilder på Ebba och mig! Det kör vi på!


Nästa vecka har jag en riktigt go arbetsvecka! Börjar tidigt, men det bästa av allt, jag slutar tidigt hela veckan lång! Wiho! Och inte nog med det - efter veckans slut är det semestertider! Två låååånga veckor har jag att se fram emot! Det ska bli underbart! Nu: min stora, goda sallad som jag nyss slängde ihop, tillsammans med grillat kött, tomater i ugn och pasta!

Midsommarafton


Glad midsommar på er alla tjugo! Gårdagen bjöd på sol, moln, tumhållning att det inte skulle bli regn, regn, moln och sol! På förmiddagen var jag och Marcus och handlade inför kvällen. Ugnsbakad potatis, grillat och en stor sallad blev det! Och det var jag glad för, sill och ägg inte är min melodi. Sen gjorde jag min krans på en gassande altan! Säkert 30 graders hetta! Helt galet! Vid tre mötte jag upp Lina. Vi hade den årliga tradtionen att gå till ängen och dansa. Eller ja. Vi dansade inte för vi höll på att koka bort där vi satt på filten. Så vi drack saft och åt frukt istället. På kvällen åkte jag till Daniel där vi, tillsammans med ett gäng vänner, spelade kubb, grillade, drack vin och pratade! En mycket fin kväll med andra ord. En bra start på en, förhoppningsvis, alldeles underbar sommar! Som rektorn i Eva & Adam säger - GLAD SOMMAR KIDS!


NU BÖRJAR SOMMAREN!


Önskar er alla en härlig midsommar! Nu är det sommar på riktigt!

Porträttbilder


Tjena tjena torsdagen och dagen innan midsommar! Kallas det då för lille-midsommarafton? En tanke bara! Idag har vi midsommarfest på jobbet för alla våra små söta gamlingar! Det ska bli kul att få rå om de lite extra med att fixa med kransar och annat småpyssel! En annorlunda jobbdag väntar med andra ord. Men nu tänkte jag visa lite bilder från min och Ebbas kväll! Vi var i närheterna och tog massa bilder. Det var såååå länge sen sist! Som jag har längtat! Och fler sådana här stunder ska det bli i sommar. Då vill jag ha motljus och hav! Kan det bli mycket bättre? Den här gången blev det högt gräs, små grusvägar och vita stenar!

Inlägget skulle ha publicerats imorse!

Picknick



Ibland är jag med om mycket märkliga saker.
Som idag till exempel! Jag, Lina och Malin hade bestämt oss för att ha picknick. Mysigt. Och trevligt tänkte vi. Precis när vi tagit skydd från regnet och parkerat oss i det söta, lilla lusthuset vid ån kommer en man och tränger sig på. Han säger att han vill skydda sig från regnet. Inget konstigt med det. Men så knäcker han en öl, börjar prata en massa och tillslut säger han att det enda sättet som förenar oss människor är musik. Sant. Men vet ni vad han gör då? Han börjar sjunga massa Beatles-låtar, HÖGT, och tar ifrån tårna så jag tror vart enda människa vid åpromenaden hör.. Mycket märkligt. Och mitt i allt detta börjar jag tänka på hur komiskt allting är, att vi sitter här i ett litet hus, med en helt okänd man som dessutom sjunger utan anledning, att jag börjar skratta en massa. Haha. Efter ett tag ber vi honom hur som helst att gå så att vi kan fortsätta vår picknick. Då ger han som förslag att han kan sjunga lite tystare och att vi kan låtsas som att han inte är där? Hahah. Ännu roligare. Vad tror han? Att vi skulle känna oss bekväma med det? Tillslut går han, så att vi kan ha vår picknick. För oss själva. Utan Let It Be skrikandes i öronen.


Ebba & jag


Godkväll Bloggis!
Jag tänkte skriva ett långt inlägg här med massa bilder som jag och Ebba tog i torsdags men det blev sen middag och nu är klockan mycket så det får vänta! Men kommer under veckan! Som jag sagt tidigare så är det MAGISKT ljus just nu så man måste passa på att ta fram kameran och knäppa bilder! Det var rätt mulet när vi var ute men mycket moln är det kameran gillar bäst. Då har man inga skarpa skuggor att tacklas med! Åh! Blir så fotosugen när jag tänker på det.. Vill ut nu nu nu och fota mer mer mer! Men nu ska jag njuta av denna fina sommarkväll med ett stort glas isvatten och teve. Föresten. Jag såg Safe Haven igår! Ni måste bara se den! Läskig och halvbra i början men på slutet knyts den samman så himla fint att tårarna kommer. Se den en regnig dag med lite popcorn och flädersaft! GLAD TISDAGSKVÄLL!

Njuter till fullo

 
En ledig dag. Vaknade klockan 6:00 och hade panik. Trodde jag hade försovit mig. Men så kom jag på att jag är ledig! Underbara känsla! Nu på eftermiddagen har jag varit på stranden! Marcus, den galningen, tog ett första dopp i havet! Vi åt kulglass och läste tjejtidningar, låtsades att vi var utomlands! Kommer ett inlägg senare med bilder från min och Ebbas fotostund. Nu: skuggan med Cindy!

Full rulle!!


Efter en vecka med mycket jobb, 7 av 8 dagar, så har jag äntligen en ledig dag att se fram emot! Jag kom nyss hem från jobbet och vågar inte sätta mig ner för då vet jag att tröttheten kommer ifatt! Så lika bra att köra järnet nu! In och ut med rummet, skaka av mattan och damma! Sen joggingtur! Men nu: lunchbreak! Hoppas du har en bra måndag (tänkte skriva torsdag för det känns som det) och att du snart vaknar till liv igen (ja man kan tro att du är död. Kommentarerna flödar ju inte direkt!)! Glada tankar skickar jag!

Delad


Tjena tjena!
Ligger här på soffan och tar igen mig lite efter intensiva dagar på jobbet! Idag har jag delad tur (den jävel som kommit på den här formen av schema må få en jobbig tid i himmelen) och ska tillbaka till jobbet om en halvtimme! Sen är det upp tidigt imorgon för en kort dag! Sen är det lite lugnare! Skönt! Nu ska jag ta min tidning och känna lugnet en stund till!

Nissi Beach, tacoskväll & poolhäng!

Då tänkte jag att vi kör ett sista stopp på vår resa! Här kommer lite strandbilder, våra sista kvällar och den omtalade pelikanen! Jag tycker verkligen det har varit toppen att resa i maj! Lagom hetta och betydligt billigare än att åka under juli/augusti (då det för övrigt är så varmt att man knappt står ut). Jag kommer gärna tillbaka till Cypern så fort hösten knackar på dörren! Vem vet - det blir kanske en spontanare igen?! Vem kan få för mycket av sol och bad?

Vi åt lunch med en alldeles underbar utsikt en dag! Man kan inte direkt klaga! Det är verkligen overkligt blått det här havet alltså!
Helt ovetandes om att en pelikan strax kommer göra oss alla lagom skraja, förvånade och skrattiga!
Herr (eller fru) pelikan! Visst är den maffig? Ser ni så nära den står mannen brevid (beskärde bort honom för det var bara en vältränad gubbrumpa (eee, kan man skriva så?) som syntes, haha)?
Jag lärde Marcus vad "gyllenesnittet" är för något! Duktig kille!
Hade alltid kunnat ha det så här bra!
På kvällen lyxade vi till det med en riktig tacosmiddag! Så gott att slippa pizzan! Hotellet vi bodde på har två restauranger och den ena, La Tasca, hade jättegod mat!
Vi ville tvunget ta en bild med Lollo och Bernie så en liten tioåring (som för övrigt måste tro vi är dumma i huvudet) agerade fotograf! #tjenatjena
Gick och "hälsade på" lägenheterna vi bodde på när jag var....
.. så här liten! Då fyllde jag två år och farfar fyllde jämt så vi var här för att fira honom!
Finn ett fel?

Sista dagen checkade vi ut från rummet vid lunch och sen låg vi vid poolen hela dagen och njöt av de sista timmarna av solen och Sunwing Sandy Bay! En riktigt härlig vecka sa jag hejdå till och tänkte - seeemmmester är bra gött och är så tacksam att jag får uppleva det lite då och då! Cypern, tack för den här gången, vi ses igen!

Tjena tjena!


Ljuset!!


Igår - luggtjej!

Hejsan svejsan! Oj vad jag sitter och drar mig för att gå och träna! Jag gör verkligen ALLT för att slippa! Som det kan vara va? Om några timmar kommer iallafall Ebba hit (sooom jag har saknat henne) så det är bäst jag ger mig iväg nu så detta blir gjort innan hon plingar på! Men jag måste bara kommentera detta underbara ljus vi har just nu! Det gör mig lycklig enda in i själen! Det är ett sånt där riktigt vitt ljus hela kvällen och det blir inte mörkt förrän vid elva! Älskar det! Det varar hela juni så det gäller att njuta och ta vara på dessa kvällar riktigt ordenligt! Nej, nu mååååste jag ta tag i mig själv och ge mig av! Har föresten gjort ett till inlägg med massa bilder från semestern som dyker upp i helgen! Glad torsdag Bloggis!


Sol, vind & vatten!

Nu tycker jag det är på tiden för ett nytt Cypern-inlägg! Här kommer ett gäng bilder från när vi var på ett av Europas största vattenland (ja, jag tycker det är lite coolt), från kvällen när vi var på ett äkta b-tivoli - jag spelade lufttvärflöjt med den lokala "orkestern", en outfitbild på min klänning som jag hade på nians skolavslutning (bara en sån sak!) och från Champions Leuge-finals-kvällen! Älskar semester och hade lätt kunnat dra dit nu på en gång för ännu en vecka med sol och bad! 

Vi var på den populära "utsiktsplatsen" där alla tursiter stannade till och tog diverse semesterbilder! Minst en hoppbild är ju obligatorisk på varje semester!
Vi åt pizza ett par kvällar och denna var den sämsta av alla! Det kändes som en Findus-pizza - från frysen och in i ugnen! Blä! I övrigt tyckte jag den här kvällen var en av de bästa på hela veckan! Inga tider att passa och lita extra fnissiga! Och vetskapen om att vi hade många dagar kvar att njuta av!
Vi matchade med likadana skor - ni får gäääärna tycka vi är urlöjliga! Men bådas favofärg är blå så det är så!
Här hade Marcus precis avslutat sitt Begging-framträdande! Dansstegen satt och sången är snart kirrad!
Pom pom pom! Tut tut tut!
Klassiskt! Synd att det var fel årtal!
WATERWORLD! En dag hade vi mulet och då passade vi på att åka hit! Jag åkte ALLT förutom...
..den här oranga, branta kanan! Fy för! Marcus skulle tvuuuunget åka den.. Splash! Men den röd/gula åkte jag och den var bra mycket läskigare än vad den ser ut på bild! Ett två tre så var man nere! Man hann knappt tänka! 
Nästan inget folk så vi slapp köer och skit! Tack för det!
På kvällen gick vi ut och åt på en restaurang som hade kunnat komma direkt från Mamma Mia-filmen! Vitt hus med blå knutar, små blommiga dukar och en skäggig, söt grekisk gubbe som välkomnade oss i "dörren".
Nästa kväll laddade vi upp inför fotbollen med att äta bakad potatis, kött och vitlökssås! En av de bättre maträtterna! Här hade jag tröttnat på pizza och pasta!
Fotboll med Oliver och Joel på hotellet!

Del tre kommer till helgen!

Hemma-SPA


Hej Bloggis! Jag skrev precis ett inlägg om hur irriterad jag är idag men hur roligt är det att lyssna på massa negativt svammel? Så istället ska jag skriva om allt det BRA som hänt idag så jag både sprider positiv energi till er och till mig själv! Imorse var jag och Cindy ute och gick! Åh - nu är det grönt överallt, det var 18 grader och campingen var full med sommargäster! Älskar gå där förbi och insupa semesterkänslan, än om det bara är för fem minuter! När vi kom hem hade jag hemma-SPA med mig själv! Färgade ögonbrynen, rakade benen, filade fötterna och målade tånaglarna! Härligt att känna sig sommarfin! Sen la jag mig på altanen och somnade en timme i solen!(Fick som jag önskade - lika fint väder som igår - tackarrr!). Nu har jag precis ätit kulglass i strut (sluuurp! Med choklad- och nötsås och på toppen massa minimarshmellows) och ska hälla i mig ett par glas vatten för det har jag glömt bort att dricka idag! GLAD ONSDAG!

Vardag


Är hemma efter en introduktionsdag på jobbet! Vi har gått igenom allt - verkligen allt! Kändes lite onödigt i och med att jag har jobbat där redan i tre månader men på ett sätt kändes det ändå bra att gå igenom så man har det färskt i minnet nu till sommaren, när ordinariepersonal går på semester! Nu är jag helt slut i huvudet och tänkte mest bara ta det lugnt ikväll! Imorgon har jag en leeeeedig dag och det ska verkligen bli gött! *Håller tummarna att det är prick på lika fint väder som idag*. Resten av veckan kommer nämligen gå i hundra! Men en dag i taget! Ikväll är det den stora finalen av Biggest Loser! Kuuul tycker jag! Såg ni igår? José vann hemmapriset! Helt sjuk vad han hade förändrats! 50% av sin kroppsvikt! Det är så man får gåshud! Nej nu blir det kyckling, pasta och pesto och en stor sallad som jag nyss gjorde med fetaost, oliver, paprika och.... sallad! GOTT!

Från helgen


En intensiv vecka är igång! Sexdagars arbetsvecka och jobb hela helgen! Som tur är har jag mycket energi från en riktigt bra helg! Vissa lördagar och söndagar är liksom lite lite lite bättre på alla sätt och vis än andra. Man kan inte sätta fingret på vad det är som gör det men det bara är så. Och jag ska heller inte grubbla över varför utan istället bara njuta av det. Och det har jag gjort. I lördags var jag och mamma på stan en sväng (jag äääälskar gå på stan med mamma! Det är vår egentid, gå runt och småprata om allt och inget och kolla på kläder och inredning och blommor, som är mammas stora passion i livet! Hon kan gå och diskutera och planera vad hon ska ha för tema i rabatterna hur länge som helst. Gulligt!). Resten av lördagen var rätt lugn och skön. Det behövs! Så man hinner andas! På kvällen var jag och Marcus vid stranden men det har ni redan fått rapport om, hehe. Igår var vi på Lager 157 och där gjorde jag världens fynd! Jag köpte den här snygga jackan! Älskar färgen! På kvällen mötte vi upp några kompisar och spelade minigolf och åt Ängelholms godaste pizza! En jädrans bra helg helt enkelt. Nu ska jag ladda upp med näsdukar inför Biggest Loser-finalen! Jag vet inte varför men börjar alltid gråta så in i bängen när jag ser deras fantastiska resultat! Jag tror hemmaprisvinnaren är Patrik och den STORA vinnaren är Emma!!!

Solnedgång


Igår tog jag och Marcus med oss picknickfilten och gick ner till havet för att se solnedgången! Riktigt härligt! Lite chips och vin hade vi med oss som vi avnjöt medan solen smög sig ner! Nu är vi påväg till Höganäs för att spana efter något snyggt till midsommar! Jag vill ha en somrig klänning! Nu är vi framme! Ha en fin söndag Bloggis!


26

Två bilder från Nissi Beach

Tjena tjena alla fredagsfirare!
Snart helg och det ska bli så himla gött tycker jag! Jag tänkte göra ett till Ayia-Napa-inlägg nu, innan jag sticker till jobbet för ett sista kvällspass den här veckan, men det är ta mig tusan ännu finare väder idag än igår så det känns skamligt att sitta inne vid datorn! Så semesterbilderna får vänta till solen gått i moln helt enkelt! Njut av dagen Bloggis!

Smågulliga filmer


Häromdagen läste jag på en blogg om en massa bra, gulliga filmer som man bara inte får missa! Jag skrev ner alla för att kunna ta fram en regnig sommardag när jag känner för att se kärlek, drama och vänskap i en salig blandning så varför inte dela detta med er också? Så kan vi gråta och le ikapp!

Fantastisk studentdag!

Heeeeeeej sommar! Åh - det är verkligen sommar nu! Älskar det! Idag är det dessutom Sveriges nationaldag - 25 grader och strååålande sol! Sverige är bra fint! Gårdagen bjöd på exakt lika fint väder och tänk vilken dag alla studenter fick! Drömmen (en avvundsjuk Annie här ja, som fick PISSREGN när hon tog studenten. Lite surt faktiskt). Jag hatar uttrycket "överallt och ingenstans" men det var precis så det var för mig igår! Det var tänkt att jag skulle hinna med tre studenter men sen ville jag så gärna besöka Hanna och Ted som jag spelar flöjt med också så jag stressade som ett vilt djur hela kvällen! GPS:en var med mig ett tag och jag försökte köra bil och läsa karta samtidigt (inget jag rekommenderar) men tillslut (har jag berättat att jag har VM i sämsta kartläsaren på denna jord?) hittade jag till Ted - så jag var så glad att jag hann till alla! Jag var även hemma hos Malin! Åh! Hon var så fin (så fin att jag börjar storgråta när jag ser henne?? Jag och mina känslor. Som alltid sitter utan på kroppen. Alltid.). 


Imorse ringde klockan halv sex och jag var laaagom pigg, som ni förstår, på att stiga upp då! Men efter lite frisk luft och positiva tankar gick jobbdagen fort förbi! Skönt! Nu ska jag njuta av denna vackra kväll och hålla tummarna att min lediga helg fortsätter så här! Flummigt inlägg känns det som men det är säkert för att jag är lite yr och trött i huvudet. Hej å hå!

Studentdagen!



Idag är det en stor dag för många! STUDENTEN! Jag ska fira tre av dem! GLAD ONSDAG Bloggis!

Nagellack & snack!

Godmorgon tisdag! Dagarna svischar förbi och jag kan inte fatta att jag redan varit hemma en hel vecka! Galet! Jag har jobbat fyra kvällar (har två till den här veckan) och det är verkligen inte min grej! Det är skönt med sovmorgon och att kunna vara uppe rätt länge på kvällen men sen går liksom hela dagen på att vänta på att man ska börja, om du fattar. Men efter den här veckan blir det mer dagpass! Tummen upp för dagtider!


Jag har, på tal om att byta ämne, kommit på att jag tilbringar alldeles för mycket tid vid datorn! Gillar det inte alls! Tänker ofta på hur mycket jag hade hunnit med om jag bara tog bort hälften av datortiden! Så med det sagt ska jag bli bättre på att släppa bloggar (det är ett beroende - verkligen!) och utnyttja min tid på ett annat sätt. Så. Nu fick ni veta det! (Jag planerar typ aldrig vad jag ska blogga om så det som dyker upp först blir ofta det jag tar. Och detta var kanske inget jag egentligen hade tänkt skriva om, men nu blev det visst så!). Nu ska jag lyssna på min "kärlekslåtslista" på Spotify som jag nyss uppdaterade och måla tånaglarna i denna härliga färg (halva flaskan ligger tyvärr på min matta så det är tur att det är en fin färg). Sen ska jag stryka min klänning som jag ska flänga rundor i, imorgon på studentfirandet! Tänk att det är ett helt år sedan jag tog studenten! Såååååå mycket känslor och en så otrolig lättnad och glädje det var! Häftigaste dagen i mitt liv!

Snälla hjälp mig!


Inatt sov jag elva timmar!
Väldigt skönt! Men nu känner jag mig alldeles konstig i kroppen. Nästan lite bakiskänsla! Konstigt det där. Att man kan sova för länge. Men det var inte det jag tänkte skriva. Jag tänkte nämligen höra om ni kan hjälpa mig. Jag har så in i bombens ont i mina armar. I tricepsmusklerna närmare bestämt! I torsdag tränade jag. I en timme. Tabata. Jag gjorde ingen ny övning eller så utan körde bara ett helt vanligt gympass. I fredags vaknade jag med en skön träningsvärk, igår var den ännu värre och idag har jag så jädrans ont att jag knappt kan röra mig. Och nu är smärtan koncentrerad på armarna. Jag undrar varför? Alltså det är inte så att det onda kommer när jag är i ett visst läge utan jag har det konstant! Outhärdligt! Usch. Finns det någon expert där ute eller ett träningsfreak som känner igen sig eller någon som helt enkelt bara ligger inne med god kunskap som vill dela med sig? Kan det vara en sträckning? Hur som helst så står jag inte ut!!

Ayia Napa!

Gud hör bön - och därför slapp vi åskoväder igår! Det tackar jag för! Och detta tycker jag att vi ska fira med ett riktigt semesterinlägg! Tycker ni inte?

En sak som jag tänkt på är det här med semesterkänslan. Att semestern är, missförstå mig nu inte, nästan som bäst när man kommit hem. Alltså det är ju bara allt det fina och härliga som man ser tillbaka på. Om man nu skulle bli supersjuk, matförgiftad eller något annat hemskt så är det väl klart att man kommer ihåg det också men bagateller som det toviga håret, all sand på hotellrumsgolvet eller den äckliga pizzan har man ju förträngt när man väl kommit hem. Då är det ju värmen, svårslagna stunder och den lite extra roliga kvällen som finns där på näthinnan. Det småjobbiga är som bortblåst. Det var så jag menade. Med det sagt så vill jag att ni spänner fast säkerhetsbältet, lägger allt handbagage under stolen och lutar er tillbaka för nu lyyyyfter vi!

Underbara Nissi Beach. Ett mer turkost hav får man leta efter!
Här snorklade vi och kollade på båtar..
..och på turister som ville ta bilder till fotoalbumet!
Vi ville ju inte vara sämre! Klick klick!
Första kvällen åt vi på den här restaurangen! Souvlaki stod på menyn!
Nästa dag höll vi till på den mer livliga delen av Nissi! Här är det fest från tidig morgon till sen natt! Bli inte förvånad om en strippa hoppar upp på barbordet eller en grodklädd man börjar jucka inför alla!
Efter några timmar i solen tog vi en paus i skuggan!
Vi var ute på ön och kollade när folk åkte på ringar!
Och på tanter med osmakliga biknitrosor! Huuuuur tänkte du här gumman lilla?!
En kväll var vi ute med Oliver och Joel! Man kan knappt tro att de bara druckit en öl när den här bilden togs va? Äsch, det var säkert kamrablixten!
Jag plöjde igenom den här tidningen en eftermiddag på stranden! Gött!

Fortsättning följer!

Ett tjena från min lya!


Okej.
Jag kör ett litet inlägg innan blixten slår ner. Ja. Men så är det faktiskt. Åskan är inte många kilometer härifrån och snart kommer den och skrämmer livet ur mig! Jag tänkte mest bara skriva ett litet inlägg för att ni inte ska behöva undra vart jag i allsin dar tar vägen. Jag har haft morgonpasset på jobbet (uuuursäkta frillan idag. Den är inte nådig på långa vägar men what to do?) så egentligen har det väl inte hänt alldeles för mycket sen sist vi hördes. Igårkväll var vi ett glatt litet gäng som planerar inför kommande midsommarfest! Det är inte långt kvar! Jag gillar verkligen denna somriga tradition! Det är ju startskottet för sommaren - enligt Annie-beräkningen!  Ikväll ska jag bara njuta av att vara lite ledig - morotstavar och dipp står på önskelistan. Jag har nämligen jobbat sen jag kom hem från semestern (ni ska få ett inlägg imorgon med bilder från underbara Ayia Napa) så nu ska jag ha en fri lördagkväll och söndag!  Okej. Nu kommer regnet. Och säkert åskskiten också så bäst att lägga ner! Ska krypa in i garderoben och gömma mig till allt är över. Hatar åska.

RSS 2.0