Hejdå älskling



Jag har lite seperationsångest!
Om några timmar är nämligen sommaren och augusti slut för det här året! Jag gråter floder. Jag gråter salta tårar som smakar laktris. Nej nu är jag bara störd. Men på riktigt, visst är det lite sorgligt att det här är sommarens sista timmar?! Jag vill iallafall, återigen, pussa lite på denna årstid och hälsa den mer än välkommen att besöka oss igen! Och det bästa av allt vänner, det är att veta att den kommer komma tillbaka! Om några månader, då är det sommar och nya äventyr igen! Fast vi ska inte gå och längta och vänta för mycket! Vi ska ha lika underbart i höstmyset, i vargavinter och i favoritvåren! Tack & förlåt sommaren 2010!

Konstigt fix och lite drömmande



Imorse hade jag all tid i världen! SKÖNT att känna så! Fast jag brukar gå upp rätt tidigt så jag inte behöver stressa. För det är bland det värsta som finns och speciellt på morgonen! Dagen började med superväder och jag fick en konstig idé för mig: att ta ut min orkidé i trädgården för att fota den. Bilderna ovan alltså! Så ja, så knasigt startade min morgon! Sen cyklade jag till skolan med morgonsolen i ansiktet. Skoldagen började med att jag och klassen hade en rolig timme på beachvollybollsplanen! Jag hade helt glömt bort hur roligt det är att spela denna somriga sport! Blå himmel och säkert 17-20 grader gjorde inte det hela sämre!

Nu sitter Cindy och kollar resor. Hon tycker sig det är underhållande och mysigt! Jag kan inget annat än att hålla med henne. Så jag hade tänkt göra henne sällskap. För visst är det roligt att drömma sig bort till en varm plats där havet är välkomnande varmt, hotellet har en fin balkong och för att inte tala om poolen, som är det viktigaste, är lagom härlig!? 



Sovmorgon till 10.20..



.. har jag idag!
Underbart! Hela gårdagen känns mycket längre och friare! Idag börjar jag med idrott, sen är det engelska och sedan avslutas dagen med matte. Skönt att det är sista (och första kom jag på) engelsklektionen för den här veckan (läraren var sjuk igår). Jag kan slappna av sen och leva livet! Haha, ja, ärligt! Du vet, engelska, det är inte min grej! Jag ville bara önska dig en superbra dag! Hoppas solen lyser lika starkt på dig som den gör här på mig i Änglastaden!

Ekonomiska Eva



Vad ska jag bli när jag blir stor?
Helt ärligt, jag vet inte! Det är jobbigt ibland att inte ha något att brinna för, något som pushar mig framåt! Jag gjorde precis det här testet på msn.se. Sådan här frågegrejer brukar vara rätt tråkiga och meningslösa. Men jag måste säga att följande text stämde rätt bra in på mig! 

Har du hittat till denna grupp är du troligtvis en person som gillar högt tempo, ekonomiska eller administrativa arbetsuppgifter och den dagliga kontakten med kunder. Viktiga egenskaper du måste besitta är förmågan att ge bra service samt kunskapen om att förmedla information på bästa sätt. Att ha kontakt med kunder, offentliga myndigheter, medarbetare inom den egna organisationen samt andra företag och kanske till och med allmänheten ingår i dina arbetsuppgifter. Du är serviceminded och brinner för organisationsfrågor, är lösningsfokuserad, samt gillar att strukturera och skapa ordning. Kanske drömmer du om att starta eget?
Om du gör testet, skriv sen här vem du blev. Jag är nyfiken.. :)

Att trotsa kylan



Det är måndag och det märks på min pigghet eller trötthet snarare. Jag som aldrig brukar känna mig särskilt trött på måndagar har verkligen känt mig sliten idag. Usch, vad tråkigt det är att känna så! Men imorgon är jag på banan igen! Vilken fin dag det har varit föresten! Jag tog långa jeans men ångrade mig ganska snabbt när jag kände solens värmande strålar! Jag ska trotsa kylan och låta benen vara bara så länge som möjligt! Att man klär sig somrigt förlänger sommaren! Detta kommer jag ångra så fort jag vaknar imorgon när termometern visar ynka 12 grader..!

Holknekt



Jag fick för mig att det skulle vara skönt att få lite skolarbeten gjorda. Så vipps, så gjorde jag bara det! Precis så vill jag alltid aggera. Inte massa tankar och knöl om att jag ska bara och sen blir det inte av. Jag har skrivit ett arbete om entreprenören Per Holknekt. Du vet Odd Mollys grundare, Lena Ph:s kille. Men det jag fastnade mest för när jag googlade honom var hans dotter Julias blogg. Jag läste några inlägg om hennes ätstörning och hon skriver bra och kämpar på! LÄS, LÄS!  

Bilder och lördagsprat



Godmorgon söndag! Här är lite bilder från min stund i trädgården igår! Det var som sagt härligt väder och jag, Adam och Cindy spelade gitarr (Cindy tjatade hål i huvudet på oss att det var hennes tur att spela direkt när någon av oss hade fått gitarren i våra händer. Att hon aldrig lär sig. Gitarren är gjord för människan, inte för dens bästa vän..) och njöt av solens värme! Jag blev därför väldigt förvånad att det började störtregna igårkväll! Så typiskt att jag i exakt den sekunden kom ut från pizzerian med en pizza (!) som jag skulle frakta hem på egen hand! Som tur var så klarade sig pizzan! Hehe. Synd annars! Min lördagskväll blev lugn. Jag och Marcus (det är så Han heter) kollade på film och lyssnade på regnet från soffan. Så skyfallet var rätt välkommet för vår del! Det är mysigt med regn. Om man är på rätt plats vill säga! Nu ska jag slå en pling till Lina och höra om hon är redo för en tur till havet! Vi hörs sen..! KRAM

Fjärilsblomma






Jag blev jätteglad idag när jag upptäckte denna blomma i trädgården! Massa fjärilar satt där och gottade sig och jag kunde göra några klickklick på kameran och fånga deras fina vingar på bild! Det skriker sommar om dessa foton. Jag ska plocka fram dem en kall vinterdag för att minnas sommaren!


Den optimala bilden

Jag har precis kommit in från trädgården. Jag tog sommarbilder. Ja, du hör (eller snarare läser) rätt! Det är sommar idag. Shortsväder. Solen lyser, 20 + och molnfritt! Äntligen, låt detta väder få stanna några veckor till!

Jag tog som sagt kort, jag och Cindy satt helt rätt för att kameran skulle få en perfekt bild på oss. Och då stänger kameran av sig! Batteriet dog! BAJS! Precis samma sak hände när jag och Malin var uppe i Stockholm. Vi köade i en timme för att få en bild med Rybak och när han äntligen kommer fram till oss och jag står med kameran i högsta hugg och han och Malin står redo för att bli fotade. Ja, då piper kameramskiten och "svagt batteri" texten dyker upp och sen dör kameran. Är inte sånt så sjukt irriterande så säg! Jag gick och störde mig på det i flera dagar efteråt.. Sommarbilderna lägger jag upp sen när batteriet är levande igen!


Lite smått irriterad, trött men gladheten övervägde som tur var!


Upp & Ner

Hejsan min bloggis!

Hade du en bra fredagskväll? Min blev inte riktigt som planerat. Livet kom lite upp och ner för en stund och när det hade vänts till rätta igen kände jag inte för Bahnhof. Min säng och sömn lockade mer. Så jag gick istället och la mig i hyffsad tid och det tackar jag för idag!


En megagammal bild på lilla mig.. Eller ok, 2 år!

Så, vad händer idag då? Ja, det är toppenväder så jag kanske borde maka mig ut en stund. Annars ska jag ha en liten lördagsstädning på rummet. Vi får se helt enkelt! Ha en superlördag!

Ps

Den här låten har jag haft i huvudet precis hela dagen! Bara för att jag råkade höra den en gång imorse. GRR!



Visst är det typiskt? Kan du inte skriva en låt som är lite mindre fjortis och som kan ersätta den här låten. Min hjärna behöver en ny melodi att nynna på!

Fredaag!



Det är fredag vänner! Min favoritdag! Hoppas du har en superduperbra dag! Jag har all tid att blogga just nu men det står still i huvudet. Jag är lixom tom på ord! Det hörs allvarligt. Vad ska jag berätta? I skolan var det potatis-och purjolökssoppa lixom. På tal om det så har vi fått en ny matsal på skolan. Jag saknar vår gamla! Den var mycket mysigare! Den här är så stor och öppen. En matsal ska ha små hörn som man gömma sig. Då blir man inte lika stressad när man äter! Nu ser man allt folk och det blir bara jobbigt när den är så mycket stim. Den nya har högt i tak också. Nej, jag gillar inte den! Fast maten är god. Och det är ju det viktigaste! Jag tror jag kan satsa på en karriär som matsalsarkitekt! Det hörs nästan så. Ibland har jag för många åsikter!


Lockelse-klockelse

Jag fick träna själv ikväll. Maja dissade. Livet är bra hårt ibland. Nu sitter jag här i min nya pyjamas och tänkte slå på lite tevatten. Jag har fastnat vid det här träsket. Det är omöjligt att slita sig! Msn, Spotify, Facebook, bloggar, ja du hör själv, alldeles för underbart för att lämna! Lockelse-klockelse! Men ja, en kväll vid datan kan väl inte skada?



Imorgon, fredag, skönt! Vad händer då? Skolan först i sex timmar, ledig eftermiddag och sen fest och Bahnhof på kvällen! Det var länge sen nu! Senast var i maj, då det var skumparty! GALEN kväll vill jag påstå! Men Bahnhof, jag trodde inte jag var någon tjej som gillade det. Men fel jag hade. I lagom mängd är det störthärligt! Men säg mig, vad är inte härligt, ja till och med störthärligt, i lagom mängd?

Nya H&M

Hejsan alla glada.. och sura för den delen! Jag är ont i huvudet och känner mig lite nere för tillfället. Fast det är nog en 15 minuters depression. Idag har jag besökt vårt nyöppnade H&M 4 (!) gånger! Det bara blev så. Det är stort som tusan (ungefär som både över- och underplan på Kappahl). Det finns barn, dam (även Divided och L.O.O.G) och herr. Jag fick med mig en randig byxdresspyjamas! Skitcool!


VAD TYCKER DU?

Om en stund ska jag iväg och träna med Maja! Idag får det bli ett medelpass! Känns skönt att vara igång igen! Kropp och knopp mår bra av det! Sen ikväll ska jag bara ta det lugnt och inte fått någon läxa än så länge! Mer än jätteskönt! Vad är det imorgon? FREDAG!! Yehoo! Puss & Kram


Glad torsdag!



Jag känner på mig att den här dagen kommer bli superbra! Det är så skönt att vakna på rätt sida och ha en bra inställning från början! Det gör mycket! Först blir det en kort skoldag, torsdagen är en lyxdag 9.45 - 12.45. Sen ska jag till H&M, såklart. Och sen ska jag möta upp min boyboy.. Ikväll blir det antingen att plugga eller träna. Det beror på om jag har någon läxa.. Nu ska jag lyssna på Spotify medan jag borstar tänderna och tar undan frukosten. Eller nej, det är ju VAKNA MED THE VOICE med Frida Fahrman! Det får det bli! GLAD TORSDAG!

Revolution!




Ja, du förstår. Det är numera svart lackat på Annies naglar. Det trodde jag inte om mig själv. Det var bara för rockstars och emos.. Men nu är det revolution! För jag är med i klubben. Och vet du? Jag gillar det! Svart på naglar är riktigt snyggt! Speciellt till grönt och vitt!

Härlig onsdag!


OJ VAD DET BLÅSER!! VAR ÄR SOMMAREN?

Jag kunde knappt gå upp i morse. Jag hade såå ont av all träningsvärk! Yes! Det var ju precis den känslan jag vill ha! Ont, ont, ont! Jag undviker att skratta idag för då smärtar det i magen. Men det gick inte så bra. Jag fick ett riktigt skrattanfall när jag satt och åt. Och när man väl börjat skratta är det omöjligt att sluta. Så jag satt och skrattade mig igenom hela lunchen. Men det var rätt härligt att veta att man fortfarande kan skratta, hm.. hur bra hördes det?

Efter skolan åkte jag till stan och hängde på Espresso House med Josse och Mathilda i min klass. Där satt vi och pratade och pratade och tiden sprang iväg. H&M skulle öppna idag, trodde jag. Men tyvärr, jag måste erkänna att jag hade fel. Imorgon, vänner, då smäller det! Hoppas det är så där lagom stort, med bra utbud och att det inte är för mycket kläder. Man blir lite blind, eller vad man ska säga, när det hänger kläder på kläder. Nu har jag hela eftermiddagen fri. Jag stavar det S.K.Ö.N.T ! Hoppas allt är bra med dig denna onsdagseftermiddag!

Bra musik & tisdagskväll



En tjej, eller kvinna kanske man ska säga, som jag kan lyssna på i timmar utan att tröttna är Celine Dion! WOW vilken röst och vilka bra låtar hon har gjort! I'm Alive är favoriten just nu!



Nu har jag precis duschat efter träningen. Tränade helt själv idag! Stolt som en tupp att jag bräckte min data-rutin, och dessutom att jag gick dit själv! Jag gillar ju inte det så värst! Nu är jag härligt trött och försöker varva ner. Det är inte helt lätt när hela kroppen vaknat till liv nu efter att den fått kämpat lite! Imorgon är det onsdag.. H&M i Ängelholm öppnar sina dörrar då och jag och Josse är lite smått ivriga över detta! Haha. Så gissa vad vi ska göra efter skolan? Godkväll min bloggis!

Jag tänker positivt!

Jag har varit i skolan från tio till halv tre. (Alltså mitt schema, ja, vad ska jag säga? TACK kanske!?). Sen åkte jag hem. Gick en promenad med Cindy och nu sitter jag här. Det brukar bli så. Att jag hamnar vid datorn. Och jag känner att nej nu ska jag bryta det! Det är så svårt att ändra på något som har blivit till en rutin. Men jag ska banne i mig göra det! Så min förändring alltså: lite mindre data, lite mer liv! Vad sägs om det? Det hörs inte helt dumt va?



Jag har fått en ny engelsk lärare. (På tal om ingenting). Min förra var den BÄSTA! Jag trodde jag skulle få henne nu i Engelska B också men sådan tur hade jag inte. Usch, vad besviken jag blev. Hoppas, hoppas, den nya är lika bra! Annars är jag fan körd! Jag hatar engelska men jag ska banne i mig ta tag i det! Denna jävla engelska (ja, så får man säga när man hatar något). Detta kommer bli bra! Jag måste vara postitv. Jag kommer gå ut tvåan med G i Engelska B.. och MVG i Matte A! Visst hörs det alldeles ypperligt? Jag tror detta är det bästa sättet att tänka på, positivt och att man klarar det! Annars kommer allt gå åt skogen. Nu ska jag fortsätta mitt projekt 6-pack på 6 veckor. Höhö. Det ska jag också klara! Jag ska vara pigg & glá när jag får G i engelska och det får jag genom att träna! Puss och kram och välkommen till megapostiva blogg! ;D


Känslan jag jagat

Ok vänner, mår ni bra? Jag är alldeles slut i kroppen och knoppen. Men det är en skön känsla. Faktiskt den känsla som jag tjatat lite om på sistonne. Den man får efter att man tränat! WOW vad jobbigt det var på kickboxningen. Eller WOW var kanske fel ordval. Shit funkar möjligtvis bättre!



Det har precis slutat regna. Skönt! Fast ändå rätt mysigt när det smattrar mot fönsterrutan. Imorgon är det tisdag och nu är det vardag igen (känns väldigt märkligt). Fast det känns bra! Klockan är rätt mycket. Men jag har sovmorgon imorgon till tio! GUD vad onödigt inlägg kom jag på... För att det ska bli lite intressantare läsning (well, nu har du redan tagit dig igenom hela texten) så kan jag tipsa om en bölefilm. Efter bröllopet. Den var riktigt bra! Kanske inte en film jag skulle sett bara så där men det var en Annie-film, trots allt. Nej nu ska jag avrunda här och säga godnatt. Så godnatt då mina bloggisar!

Första dagen för FV2B

Jag gick bara en timme idag. Det kändes konstigt att gå till skolan och att gå upp tidigt. Men när jag väl kom upp gick det rätt bra, blev pigg och glad! Kändes konstigt att åka buss och konstigt att vara i klassrummet. Klassen hann jag knappt prata med eftersom vi bara var där en kort stund! Men vi kommer ha all tid i världen att snacka nu när vi har börjat igen. Detta känns bra! Jag var lite orolig över mitt schema eftersom jag hade drömschemat förra terminen. Men det känns också bra! Tre sovmorgnar och slutar runt två varje dag! Haha, ok, det blev skitbra hör jag nu!



Efter skolan gick jag och Josse på stan. Vi väntade i parken på att de inne i stan skulle sluta. Sen satte vi oss på en gräsplätt vid ån och åt kinamat. Det var premiär för mig! WOHOO! Det var ju riktigt fränt! Vi kickar igång mitt projekt 6-pack på 6 veckor ikväll med kickboxning 75 minuter! Det ska bli skoj att slå Maja! Sjukt skoj! Ha det bäst bloggis!

6-pack på 6 veckor..

Jag sitter och njuter av de sista timmarna av sommarlovet. Det känns både bra och dåligt just nu. Lite ångest har jag allt. Vem har inte det? Det känns vemodigt att lämna lovet och därmed sommaren. Men samtidigt är jag sugen på att starta HÖSTEN 2010!



Idag har jag träffat Ebba några timmar. Fikat på bullar, getingar (nästan på iallafall) och hemmagjord saft. Det var sista fikan på ett tag.. Mamma kommer skratta nu, men jag ska börja vara nyttig från och med imorgon (hon påstår att jag alltid säger så och ok, hon har rätt. Men visst hörs det bra att säga jag börjar på måndag?) I och med att vardagen drar igång imorgon så känns det naturligt att träningen också gör det.

Och för att vara riktigt duktig ska jag inte äta godis fram tills den 1:a oktober. Jag har ätit nog av det för ett tag och känner för att få bort sötsuget! Så, NU KÖR JAG! Träning 4-5 gånger i veckan och inget choklad, saltlaktris eller suranappar (usch, detta hörs jobbigt..) Mitt projekt 6-pack på 6 veckor börjar nu. Haha. Jag har döpt min "träningsperiod" till det. Sen får vi väl se om resultatet blir något åt det hållet.. Jag är mest ute efter känslan att känna mig i form! Älskar, älskar den känslan! 



Nu: frossa kakor och glass! ;)

Sommarn -10



Vänner, jag är sugen på sol nu! Jag är sugen på den första sommarlovsdagen. Jag är lite avundsjuk på mig själv när jag läser detta Det börjar nu. Denna ljuva sommartid! Jag har längtat såå! Jag känner på mig att det här lovet kommer bli så grymt, sköna dagar på stranden, grillning, ljumma sommarkvällar, Göteborg, bada, midsommar och sola! Ja, jag längtar efter allt! 

Nu när jag tänker tillbaka på sommaren (ja, det är ju nu man ska sammafatta den) så måste jag säga att den här sommaren har varit helt fantastisk. Jag vill nog påstå att den här har varit den bästa i mitt liv! I början sa jag att jag inte ska ha för höga förväntningar och det kan vara just därför som den blev så himla bra! Nu har jag, och du också hoppas jag, fulladdade batterier inför hösten. Jag ska försöka göra min vardag rolig. Jag ska inte skjuta upp massa saker hela tiden utan ta tag i dem istället så att man kan hinna med allt roligt också! TACK SOMMARN 2010! Jag saknar dig redan!

HAHAHA

När man återberättar något blir det aldrig mer än hälften så roligt men jag gör ett försök. Igårkväll när jag, Lina och Josse var på stan kom en kille fram till oss. Jag och Josse kände igen honom direkt. Han hade bar överkropp som var täckt med massa tjejnamn och nummer. Han frågade om vi kunde skriva våra namn.. Josse frågade mig vad ska jag skriva? Så sa jag skriv friskvård. Då började killens ögon "brinna". Han bara va, går ni friskvård? Också svalde han hårt. Vi förnekade det och började prata om något annat men han kunde inte släppa det och frågade igen om vi gick Friskvård. Och då sa vi ja. Han bara nej, gud vad pinsamt! Då känner ni igen mig?! Vi började småskratta och svarade att ja, det gör vi.. Sen sa han att han var tvungen att gå.

Detta var alltså en lärare på skolan (detta kan mycket möjligt ha varit hans svensexa). HAHAHAHAHA! Nu längtar jag till skolan drar igång! Hoppas han känner igen oss. Annars kan han bara kolla sig speglen.. FRISKVÅRD, Annie & Josse står snyggt på hans rygg!


Vänner..

.. imorgon ska jag berätta om vad jag varit med om ikväll! Jag skrattar fortfarande.. Men nu blev klockan alldeles för mycket igen. Varför har tiden en förmåga att springa iväg ibland? Jag orkar inte riktigt med det. Men dags för sängen. Skit, sminket måste av först och tänderna ska borstas. Ska jag palla med en dusch också? Nej.. klockan kommer hinna slå halv tre innan jag är i säng. SKITBRA! PUSS




Kenny Starfighter

Igår var det fullt ös från morgon till kväll. Körde lite på rocktema när jag handlade HÖSTkläder (!). Nu är det bara höstskor också. Sen är min gadrob redo för hösten! Gaaah! Frågan är bara om jag är det?!

Efter en sväng i Helsingborg åkte jag och Lina på träningen av Kenny Starfighter, eller som det egentligen heter, Kenny all star. På plats i ishallen fanns bland annat Henrik Lundqvist och Henrik Zetterberg! Woho! Idag ska Kenny Jönsson nämligen hyllas genom att han och massa andra kända hockeyspelare spela en match mot Rögle!



Efter att jag fryst fötterna av mig i ishallsen (hade bara på mig shorts och kortärmat, ALDRIG MER säger jag bara) åkte jag hem och åt. Sen kom Josse hem till mig och vi kollade Sunes jul, åt popcorn och drack saft. Snälla tonåringar som vi är! Men det blev rätt sent ändå. Tror jag somnade runt kvart över tre, halv fyra...

Idag ska jag sitta barnvakt några timmar till en liten pojke på 2 år! Sötis. Annars har jag inte så mycket på agendan. Hihi. Nu ska jag städa en stund! Ha en makalöst fantastisk underbar LÖRDAG! 2 dagar kvar nu.. NJUT!

Josse behöver kommentarer

GILL PETRA JOSEFINE RÅSTOCK BEHÖVER EN LÄNK SÅ HÄR MITT I NATTEN.


Önskar dig en GOD MORGON

Godmorgon! Jag känner mig riktigt aktiv här! Det sista jag gjorde innan jag somnade, det var att BLOGGA. Det första jag gör när jag vaknar, det är att BLOGGA! Värsta bloggnarkomanen. Idag är det fredag, tror jag. För ett år sedan hade jag avklarat min första dag på Friskvård! WOHO! På tal om ... haha.


Precis innan jag gick min första friskvårdsdag till mötes..

Nej jag tänkte bara säga "godmorgon" och det har jag ju gjort så, so long my dear! Jo, ska jag berätta vad jag ska göra idag? Jag ska shoppa.. Eller bara chilla lite på stan med Lina, Malin & Elina. Vi får väl se! Jag känner att jag inte borde shoppa mer just nu och det brukar vara då man hittar massa, massa fina saker som bara skriker Annie!! Och vad ska man göra då? Låta bli att köpa stackarna? Neej, lite hjärta har jag!

Nu blev det ändå rätt mycket text här. Tänkte att jag skulle "kompensera" gårdagens inlägg, då detta skulle bli ett kort och gott "hej" bara. Men ja, jag har lite svårt att sluta känner jag. Allvarliga problem. Nu ska jag kila iallafall!

Spontana Annie

Är det ok att jag säger att jag älskar er? Eller ska jag bara tacka för kommentarerna? Ja, jo, kanske räcker med att tacka. Så TACK! Ni är bäst! Ikväll, efter att jag skrivit att jag var sjukt mätt och att jag borde träna, då satte jag fart! Jag och Cindy gick en dunderpromenad på 1 timme o 15 minuter! Snabbt gick det och skönt var det! Sen när jag kom hem upptäckte jag att halva mitt rum låg upp och ner. Så då tog jag tag i det lite snabbt och sen där vid tio någon gång slog tanken mig att oj vad roligt det hade varit att städa gadroben nu. (HAHA, märker hur idiotiskt detta låter men jag gillar det). Man ska ju vara lite spontan av sig så jag satte igång! Och när jag väl är det då är jag bara tvungen att prova lite och testa lite till och lite till... Man hittar ALLTID kläder som man glömt att man äger och sånt gillar jag!

Vid halv tolv blev jag klar och då kom jag på att jag var hungrig igen efter dagens alla måltider. Så då tog jag en kvällsfika som det så tjusigt heter. GOTT! Nu ska jag nog sova. Fast näää eller joo! SOVA ÄR SKÖNT! Men innan jag gör det så ska jag visa dig ett annorlunda linne som jag hittade i gadroben. Fan, har inte kameran här. Ska hämta den och just ja, måste ladda över bilderna först.. 




Man blir lite hemmablind (fast det kanske man inte kan säga i detta sammanhang?) i sina kläder. För jag vet inte vad jag tycker om detta linne. Om det fult eller fint. Ser det mest ut som en kökshandduk, picknickfilt eller är det gulligt? Tell me. Och säg inte det är fint bara för att. Jag vill veta! Sanningen är att jag faktiskt sytt det.. I syslöjden i nian. Jag har till och med bloggat om det, då någon gång. Men nu vänner, nu är det time to say goodnight!  

Nya kläder!

Jag lovade visa vad jag shoppade igår. Malin ville se bland annat! Som jag sa blev det grönt för hela slanten.




Jag har länge letat efter ett par byxor i den här färgen. Tycker det är riktigt snyggt till begiet, vitt och svart! Dessa hittade jag på MQ (365 sunshine) och de kostade 499 kr. Tänk vad snygga de hade varit till mina favoritskor.

Grovstickad tröja MQ (Zoul) 399 kr. Snyggt till jeans, svarta byxor, skinnjacka..

Sjal köpt på Tretton (Lemon Drop) 159 kr.


Jag vill veta vad du tycker, snyggt eller gräsligt?

Välkommen till min matblogg

Jag är mätt. Det enda, absolut enda, jag har gjort idag är att äta! Jag kom till Malin. Vi diskuterade vad vi skulle baka och eftersom Lina var megasugen på kladdkaka så blev det det. Det är en kaka som garanterat blir god. Speciellt med vårt superrecept. Jag tackar min mästerkusin Oscar för det! Så vi satte igång att baka..



Självklart hade vi våra snygga förkläden på!

KLAR! Gott med en klick glass till!

Sen var det dags för lunch! Det fick bli köttfärssås och spagetti! Supergott! Vi googlade recept men gick mest på känsla. Hörs proffsigt va?



Men det är inte slut där. Igårkväll var vi väldigt sugna på chips och dipp... Det var vi inte idag efter vår dundermiddag + kladdkaka. Men hur skulle jag kunna veta det när jag handlade chipsen imorse? Hehe. Så det var bara att kränga lite till. Och med lite ansträning gick det också ner!



Nu mår jag illa, har ont i huvudet, är yr av allt socker och tror att det får räcka här. Det börjar bli dags att ta tag i träningen igen. För jag har lite ångest över degmagen och den dålig konditionen (som redan finns). Det är läge att ta sig till Friskis för att svettas! Musklerna ska skaka av utmattning. Känslan man får efter att man tränat är oslagbar. Och den är jag mer än sugen att komma åt! Snart vänner.. snart blir det andra bullar!


Jag är så kär..

.. i dessa skor.



Det är ok att du säger att jag är störd nu men det går inte en dag utan att jag tänker på dessa. Köpte dem i höstas men de klämde precis överallt så fick lämna tillbaka dem. Men i år, jag ska hitta ett par liknande! Det är det utlimata för att höstgardroben ska vara riktigt fin! De lyfter precis alla outfits. Till klänning, till jeans, till vardags och till fest! Måste, måste ha dessa superskor! Jag hade blivit såå mycket lyckligare! *tsss*


Finn två fel.. Cindys koppel och bajspåse -.-


Älskar sommarlovet!

Godkväll min blogg! Klockan är 23.48 och jag är megavarm. Jag har nämligen precis cyklat som en dåre från Lina. Puuh! Jag hade varit ute med Cindy i en timme och duschat och gjort mig klar, hade pyjamasen på och allt, när hon och Malin fick idén att jag skulle åka hem till henne - så sagt och gjort. Jag cyklade i pyjamasen och vet du vad? Det funkade det också!



Kläderna som jag köpte har jag inte hunnit fota men du får se dem sen.. Militärgrönt.. Hihi. Men jaha. Imorgon är det en annan dag så jag borde väl lägga mig nu. Fast nej - som Karolina säger (haha, tänker alltid på dig när jag säger så) är det sommarlov så är det. Och nu när det bara är några dagar kvar (jag vet att jag är dum i huvudet som påminner, HATAR när någon gör det) så får man faktiskt vara uppe precis hur länge man vill, enligt mitt tycke. Sen vad mamma och pappa säger är en annan femma. Så jag ska surfa vidare! Imorgon ska jag hänga på landet hela dagen. Ska ta med min favoritskamera så det blir bildrapports inlägg sen!


Grönt är skönt

Efter gårdagens inlägg känns allt bara så löjligt att skriva om. Men ja ja.. Goddag! Klockan är tjugo över tolv och jag har redan hunnit med en runda på stan och spenderat 900 kr! Duktigt va? Det blev grönt, grönt, grönt för hela slanten och jag älskar det! Ett par byxor, en tröja och en sjal! Jag kan kanske visa sen, om du vill!



Idag har jag och min kille, känns mäktigt och konstigt att skriva så, varit tillsammans i en månad! Så jag sitter och väntar att han ska knacka på dörren. Vi ska gå en promenad och sen ska vi kolla film tror jag! Hörs sen! Puss


Ebba lova inte döda mig nu..

.. Men jag kollar på My sister's keeper eller som den på svenska heter Allt för min syster nu. Eller det är något knas med sidan så den går bara kolla på lite då och då. Så jag har bara kollat en halvtimmen men WOW vilken film! Jag hade verkligen glömt bort hur bra den är! Det handlar om en familj, mamma, pappa, en son och två döttrar varav en av dem har leukemi (blodcancer). Den yngsta dottern blev till av en anledning, att rädda sin systers liv. Men när hon vägrar att donera blir det bråk mellan familjemedlemmarna. Varje gång man ser hur sjuk den cancerdrabbade syster är blir jag alldeles tagen! Hon är i min ålder och döden står i fokus! Usch, jag vet inte vad jag ska säga! Men jag blir så glad att jag lever och att inte någon i min familj är sjuk!



Jag blir alldeles varm i kroppen nu när jag skriver detta. Jag känner en som är jättesjuk i cancer och jag lider verkligen med henne och hennes familj! I sådana här lägen hoppas jag verkligen att det finns någon som hjälper henne. Jag menar inte bara på sjukhuset utan Gud! (Jag hoppas Han finns). Så hon får må bra och att hon får leva många lyckliga år till med sina barn och sin man! Oj vad djupt detta inlägg blev. Men ibland behöver man verkligen komma ner på jorden och uppskatta Livet mer! Jag tänker på dig! Var nu rädda om varandra och var glad över att Du får Leva! Nu ska jag torka tårarna och sluta bråka med min bror om skitsaker. SÅ jäkla onödigt inser jag nu! PUSS


Allsång i mitt hjärta

WOW! Anders Lundin, jag må ha skällt på dig efter första programmet men jag förlåter dig för ALLT ikväll! Du gjorde ett strålande jobb! Nu kan jag bara inte låta bli att undra vem som tar över nästa år! Jag höll andan där när han lurades för en sekund att Måns skulle ta över. Trodde nästan det var klart där men nej, han är en riktig lurifax! Det enda jag saknade var Kung i Baren med Mamma Uggla! Nu känns det lite sorligt att sommarens första dödstecken är kommen. Buhu! Skönt iallafall att vi fick ett extra program i år!



Den här kvinnans röst är en skänk från ovan!

Eftermiddagen har jag spenderat med Maja. Vi cykla i regnet till mataffären, bakade kladdkaka, pratade, pratade och pratade. Nu ska jag slå igång en film och träna lite på min grymma engelska.. Ha det bäst!


Dear John

Hej.. tisdag! Jag är tvungen att tänka efter vad det är för dag. För för tillfället är det lördag hela veckan. Idag satte jag klockan på 8.30. Kände inte för att sova bort hela den här dagen. Så jag gick upp, åt frukost och satte igång filmen som jag inte hann se klart igår, Dear John. Den var rätt bra. Fast jag hade ingen svensk text och eftersom jag har nästintill IG i Listening så är det inte helt lätt att tyda Channing Tatums mummel. Men skam den som ger sig!



Nu har jag precis blivit klar med dagens to do - dammsugning. Jag tycker det är rätt ok, eller faktiskt ibland till och med ganska roligt att städa, damma, diska och röja. Men alltså dammsuga, det är det absolut tråkigaste som finns! Säg något som är värre?! Nu ska jag äta lunch och duscha. Sen ska jag möta upp Maja. Vi ska leka hela dagen lång! Vi ska försöka prata ikapp allt vi missat! Hoppas du får en fin tisdag! Vi hörs lite senare!

VAR ÄR POSITIVA ANNIE!?

Jag har lite konstiga känslor i magen av att skolan snart drar igång. Det är ju så skönt att bara gå runder här hemma, ringa någon, vara på stranden, bada, festa (mitt hatord, finns det ingen synonym som känns bättre?). Ja, ta dagen som den kommer helt enkelt. Att vara i skolan har jag inga som helst problem med. Det tycker jag brukar vara rätt roligt. Jag kan ta det här med att gå upp tidigt och hela den biten. Men LÄXOR. Jag pallar verkligen inte med dessa skitgrejer! Och visst känns det ibland som att lärare ger det ibland endast för att de ska?Inte för att det är nödvändigt. Jag tycker den här tiden innan skolan börjar är såå jobbig. Jag slappnar lixom inte av nu utan går bara och väntar. Ååå, jobbig känsla!




Måndagsstök

Jag har varit hos Josfine hela dagen. Vi har bakat, lagat, gjort krabbeluror (så heter det va?). När jag kom hem fick jag ett litet ryck att börja städa så jag har flängt runder nu i en timme och röjt! Härligt! Nu står jag o lagar mat. Måste återgå till spisen för jag tänkte att den skulle vara klar när mamma kommer hem!


Glömde visa den här bilden igår! Ååh, visst ser det fint ut? Så vill jag ha mitt rum, NU!

Puss

New England







 




Min kusin har flyttat till ett jättecharmigt hus och idag hade hon och hennes kille en liten inflyttningsfika som jag just kommit hem ifrån! Jag blir lite sugen på att också få inreda en alldeles eget litet hem. I 9:an fick vi en uppgift att inreda en lägenhet. Vi fick välja allt, färger, möbler, stil och lägenhet! Så roligt och jag drömde mig bort till hur min lägenhet ska se ut när jag flyttar! Man kommer väl ändra stil många gånger och då i nian tänkte jag inte alls på New England stilen, som jag är helt insnöad i nu! Jag älskar kombinationen av vitt, blått och rött. Lite USA-flaggor och det här ni vet! Jag googlade lite bilder som jag tänkte visa dig nu..

Visst är det en mysig stil?

Småkryp är så söta..

Bland det sötaste som finns är bebisar, valpar och kattungar. Alltså, jag kan inte få nog av dessa fantastiskt gulliga varelser. Om någon placerar en sådan här filur i min famn kan jag sitta och titta och kela med den i timmar, dygn, veckor, månader, å.. nej. Okej. Inte så länge. Men visst är de fina?!

Igår var jag och gamla tjejgänget hemma hos Johanna. Det var tänkt att vi skulle bada i hennes pool men Gud ville något annat. Regnet varvades med åska och blixtrar. Usch, usch, usch! Så vi fick helt enkelt skippa badandet och istället äta en himmelsk kladdkaka, snacka och mysa med hennes underbart söta kattunge Nisse!




Augustidag med Ebba







Igår träffade jag Ebba hela dagen. Vi startade dagen på stan. Kollade som sagt in höstkläder och jag tyckte MQ och Tretton hade snyggast sådana. Men det blev bara fönstershopping. Sen åt vi Zlatan - Ååh, vad god han är! Efter det cyklade vi hem till Ebba. Vi gick till havet och tog 200 bilder. Haha, allt var som vanligt med andra ord. Sen cyklade jag hem och efter två timmar var jag på plats igen. Vi hade FF, höhö, åt godis och satt på altanen med tända ljus, drack te och lyssna på sommarmusik! Detta är en sådan dag som man kommer tänka på i vinter. En riktig sommarlovsdag med andra ord!


Sovmorgon till 11.20



Hamnen låg alldeles spegelblank igår! Så himla fint att jag var tvungen att ta ett stopp i min cykeltur och knäppa ett kort!

Jag vaknade inte förrän klockan 11.20 idag. Jag slåt nytt rekord ganska ofta nu. Men jag gillar inte att sova bort dagen. Men skönt var det! Hehe. Hade du otur igår? Det var ju fredagen den 13:e. Jag märkte inte av det. Skönt! Jag brukar alltid säga att lördagen den 14:e är min tur dag. Så vi får väl se om det stämmer! Jag väntar med spänning..! Just nu spöregnar det. Väldigt opassande (fast säg mig, när är det passande att det regnar?) för i eftermiddag ska jag träffa gamla gänget o ha poolparty! Fast det är faktiskt rätt mysigt att bada när regnet öser ner. Hoppas du får en härlig turdag idag!

Träffa Ebba idag!

Godmorgon! Oj vad sent jag går upp nu för tiden. Idag hade klockan hunnit slå tio innan jag öppnade ögonen. Men ibland behöver man sova ut och det är ju rätt skönt måste jag säga. Det var nog åskovädret som härdade igårkväll som tog på mina krafter. Jag och Lina var ute i ösregnet igår när den första blixten kom. Då var jag inte kaxig vill jag lova. Usch, jag hatar verkligen blixtrarna. Men tycker ändå jag klarar av det lite bättre nu än förr. Efteråt känns ju luften så ren och torr igen och det är väldigt skönt!



Idag ska jag och Ebba ha en riktig heldag tillsammans. Det var oförskämt länge sen vi träffades så det är verkligen på tiden! Vi ska börja med att gå på stan och kolla in höstklädesutbudet och sen blir det pizza till lunch. Nu ska jag ta en dusch och fräscha till mig lite. Vi hörs ikväll! Puss&Kram

I want to be seventeen forever




Min hjärna hänger inte med. Livet går för snabbt. Jag måste hinna med så himla mycket. Hjäääälp skriker mitt inre ibland. Alltså på riktigt, jag tror jag har lite ålderskris för att bli ett år äldre. ALLA jag känner vill bli 18. Ok, inte alla, det var ju lite överdrivet, men MÅNGA vill bli 18. Men inte jag. Jag har kommit fram till att 17 är den optimala åldern. Inte barn. Inte vuxen. Utan ett mellanläge som jag vill leva i för alltid. I want to be seventeen forever.  


Filmen igår

Det var en sådan där gullig Annie-film som vi såg igår. Jag får alltid massa onda blickar när jag kollar på film med någon för de tycker att man är tyst när man kollar på film. Och det är inte jag.. Och nu visade sig att det är inte Josse heller. Så vi kunde prata sönder filmen tillsammans igår och det fanns ingen som störde sig på det! Perfekt.



Nu ska jag se om jag kan få något gjort den här dagen... Hörs lite senare!


Ja, vad handlade det här inlägget egentligen om?

Ursäkta för min tysthet idag men som jag sa tidigare har jag inte gjort ett smack. Lina kom hit för att låna Lady Gaga skivan. Sen var hon har i typ fyra timmar och sen när hon gick hem glömde honom cd:n. Haha. Knas. Sen när hon skulle få den så hade slarvemajan Annie varit i farten och gömt damen. Men jag hittade den precis! Så Lina du kan hämta den när du vill! Dagens inlägg toppar ju "intressantaste läsningen ever" märker jag..

Nej nu ska jag slänga på mig något, tror det får bli den nya blusen, och sen ska jag cykla till Josse! Man måste ju vara lite finklädd när man träffar denna donna! Vi ska handla godis och kolla på The Valentine's day. Vi skulle egentligen se den när den gick på bio men av någon anledning blev det aldrig av. Men jag tror den är lika bra på tvskärmen som på bioduken. En liten recension kommer imorgon! Hihi.


Alltså vad gör jag..




.. med mitt liv idag?! Jag har inte kommit utanför dörren. Eller jo, jag hämtade Se&Hör som jag visste hade dampt ner i brevlådan. Men längre än så har jag inte kommit. Jag har surfat runt på Internet, tagit en dusch, kokat nudlar och sen plingade det på dörren. Så nu sitter jag och Lina på min säng och pratar världsliga problem. Om några timmar ska jag dra mig hem till Josse. Vi ska ha filmkväll. Myysigt ska vi ha med Jacob Black! Jag tror att man behöver sådana här repardagar ibland.

Roligt sms



Jag smsar Ebba som varit på Skara Sommarland.

"Långt till ni är hemma?" 

Ebba svarar

"Jag vet faktiskt inte vart vi är. Vi är på en väg och brevid vägen är det granar". 

Haha, Ebba du är bäst!


En längtan efter vardagen



Oj vad det var fint väder när jag vaknade. Slängde på mig bikinn och la mig i trädgården och blev en aning förbannad på mig själv när jag tänkte njuuut nu Annie för detta kan vara din sista timme i solstolen på väldigt, väldigt länge. Efter att jag fått lite färg på näsan snörade jag på mig joggingskorna och gick en runda till havet. Nu har jag precis lagat mat (!) och ätit upp maten (!). Haha.

Jag börjar faktiskt längta lite, lite till hösten. Saknar min klass och våra roliga stunder, träningen med Biffarna, rutinerna och fredagslängtan. Alltså jag vet att när väl skolan dragit igång kommer jag vilja ha sommarlov igen så det gäller att ta till vara på de här veckorna som är kvar. Jag ska verkligen ha sommarlov dessa veckor så att jag känner mig ordentligt trött på lovet när det väl är slut! Hörs inte det som en alldeles ypperlig idé?

Ååh nej jag skickade fel!


HAHA, skickar sms, sur min och lite galet..

Oj vad jag är trött. Jag gick ju upp tidigt idag. Åtta. Höhö. Men jag känner faktiskt att det börjar svida innanför ögonlocken nu så kanske bäst att stänga ner Spotify, Facebook och datorn och sova ett slag? Det hade varit riktigt skönt. Men innan dess måste jag bara tipsa om en sida. Felsms.com heter den är riktigt underhållande. <----- KLICK Tror jag nästan pratat om den förr men den är faktiskt jätterolig så värd att nämna igen. Jag tror jag aldrig skickat något viktigt sms fel någon gång. Usch, säg inte så Annie. Peppar, peppar ta i trä. Nej nu blir det sängen för min del. Kram

Shoppat

Nu är jag hemma efter en heldag på Väla. Det blev faktiskt att vi tog oss till Familia också. Det kunde inte hjälpas. Nu har jag kommit underfund med en sak. Jag är SÄMST på att shoppa höstkläder. Även om jag tänkte HÖST, HÖST, HÖST hela dagen så blev det bara sommarkläder. Haha. Men snyggt var det! Det måste ju ändå vara huvudsaken. Lina var helt galen. Alltså jag och Maja såg knappt röken av henne för antingen var hon i ett provrum eller stod hon i kö till kassan. Hon handlade och handlade så det fanns ingen hejd på ungen. Haha. Jag höll mig lite lugnare men fick med mig en skjorta och en tunika. Vill du se? Säg ja! För även om jag är superduper hungrig och trött så har fotat plaggen, bara för din skull. Schysst va?


Skjorta från Gina Tricot 49 kr (I LOVE REA)

Den här känner man sig lite som en doktor i. Men den passar till precis allt. Vilket är toppen! Och ett sånt här plagg kan man ju faktiskt lika gärna ha på sommaren som på hösten. Över en klänning, bikinin eller till ett par jeans..!


En riktig Annie-tunika. H&M 199 kr

Ååh, jag är ju så svag för blått och vitt i ett. Jag kan inte sluta köpa sånt. Och just en tunika i denna färgkombo har jag inte. Så den här skrek lite efter mig. Och jag har sett flera stycken ha den och undrat var de köpt den. Vilken lycka att jag fann den.! Haha.



Jahopp. Nu är jag supersugen på kyckling och ris. Det ska bli såå gott. Känner att jag inte riktigt är klar i huvudet så jag slutar blogga nu för det kommer bara gå utför och bli flummigt. (Alltså jag är hungrig menar jag. Hördes nästan som att jag menade att jag hade "för mycket innanför västen") Vad tyckte ni om kläderna föresten?


Hello my sunshine!



You are my sunshine, my only sunshine. You make me happy when skys are grey. And the sky is verymucho grey today. Haha. Det blev lite sång så här på morgonkvisten. Hur står det till idag? Jag steg upp rätt tidigt. Satte klockan på åtta. Vet du varför? Jo, men det är ett år sedan mamma och pappa gifte sig, alltså bröllopsdag idag. Så jag och Adam knallade iväg till bageriet och köpte nya bullar! En mycket god start på dagen. Nu ska jag alldeles strax dra mig mot stationen. Jag, Maja och Lina ska ge oss ut på en liten shoppingrunda på Väla en så här grey day! Det hörs alldeles perfekt måste jag säga! Hörs senare sunshine!

Jag ska avslöja en hemlighet..



Det är en mycket stor sådan. Jo men vet du, jag har nästan inga höstkläder. Alltså våren gör mig galen. Jag fullkomligt sprudlar av glädje när alla vår - och sommarkläder kommer in i butik och då går jag loss på dem. Sen när det blir höst sitter jag där med min hög med linnen och blommiga plagg.. Det är först då jag förstår mitt allvarliga tillstånd. Inga höstkläder att bära. Ack ack..

Så nu när det snart är höst, (NEEEJ! Fan vad sur jag blev på mig själv som skrev så. HATAR nämligen när någon skriver så) och min börs början bli lite för tung, höhö, så ska jag köpa mig lite snygga höstkläder. Våren i all ära men koftor och hudnära (nej, vad heter det?) färger är riktigt snyggt! Tänk höst Annie, inte vår. Tänk tända ljus, filtar, filmer och massa underbara höstlöv! Den är rätt fin ändå, hösten alltså, och september månad har varit suprfin de senaste åren! Det här kan bara sluta på ett sätt. I can feel it baby!


Godmorgon!



Godmorgon! Regnet öser ner (jag är nog lite trött för skrev först att öset regnar ner). Jag tog mig en rejäl sovmorgon, till tio, väldigt skönt! Jag ska alldeles knyta på joggingskorna. Jag hade tänkt gå en promenad medan det är uppehåll. Sen har jag ingenaning vart det här dagen leder. Det känns så skönt att ha två veckor kvar av lovet! Puss&Kram

Montasami dansar loss



Man kan inget annat än älska Maria Montazami! Hon är kung eller drottning eller hur man nu vill uttrycka det. Hon kan konsten att underhålla! Just nu sitter jag och skrattar åt hennes moves! Det kan mycket möjligt vara för att jag är trött.. Men jag ska bara skratta lite till. Sen får det bli sängen. Hahaha!

Kedjesms



Något som aldrig varit min grej är kedjesms. De är rätt roliga ibland måste jag erkänna. Men otroligt löjliga. Men lyssna på det här, detta fick jag precis.. Idag är det internationella dagen för sommarsnyggingar! Du är en av dom. Alla som du tycker är snygga ska du givetvis skicka detta sms till! Om du får 1 sms borde du bli snyggare. Får du 2-5 är du okejsnygg. Får du 5-7 är du årets sommarsnygging.

Men vänta här..! Jag har bara fått ett sms. Det kan ju bara betyda en sak. Nej men shit. Det kan inte vara sant. Jag kommer gräva ner mig. Jag kommer gräva ett djup hål, ner till den djupaste botten. För jag har bara fått ett sms. Det betyder att jag borde bli snyggare! Jo men det måste det ju betyda. För så stod det i smset. Och har vi någon gång varit med om att ett kedjesms inte stämmer? Va, har vi det? Svar: nej! Det är ju livets största hjälp. Kedjesms är lite som Gud. Det/Han vägleder en. Och jag har valt kedjesmsen framför Honom.. Opps!

En sak som är rolig. Det är att Lina är mer emot kedjesms än vad jag är. Hon spyr lite galla på varje kedjesms hon får. Så vi har slått våra kloka huvuden ihop och komponerat ett eget litet kedjesms som vi skickar som svar när vi känner att det är läge. Haha. Men det smset får du först du bombar Lina med ett fint sms: 0768.... HAHA. Nej men vi tar det en annan gång. Tjata hål i huvudet på mig först så ska jag leta upp det! Haha, det här inlägget skulle handla om att jag ville visa mitt nya collage för dig. Men jag kom in på annat direkt märkte jag. Hm. Så kan det bli ibland!

Lördagschill



Idag har jag verkligen tagit det superlugnt! Ååh, vad skönt det har varit! Jag gick en långrunda, med mig själv och donnan Gaga då förstås. Gick till havet, mycket folk, blåsigt, skönt, solen stekte i ryggen. Sen kom jag hem, släppte ut Cindy och vi hade vårt sköna trädgårdshäng. Gjorde sit ups och armhävningar och hela fadderrullan. Har inte tränat på säkert 3 veckor så det var toppenhärligt! Jag har längtat efter det här! Cindy sa att hon jobbar på magrutorna. Det gör hon alldeles rätt i!

Nu ska jag fortsätta i samma slappespår. Äta god mat, kolla på tv för en gångs skull (har inte kollat på tv på hela sommaren. Okej, förutom Allsång på Svansen), spela kort och lägga mig i hyffsad tid! Efterlängtad hemmahäng sitter bra! Ha en fin lördagkväll för det hade jag tänkt ha!

Liseberg

Jag tänker inte vara seg på att visa bilder! Det är rätt tråkigt när människor är sega så nej, ingen segis här inte! Jag känner mig på hugget nu, haha! Så är kommer bilderna från min tripp på Liseberg! Vill du s? Hää, klart du vill! Vad gör du lixom annars här.. på min lilla bloggis.









Testar större bilder..


Klänning kommer från Rut m.fl



Jag har hittat världens roligaste collage-program! Det var nog ett halvårs sedan jag upptäckte stället men det är inte förrän nu jag ger mig ut på äventyr med att klistra ihop bilder! Picasa heter programmet om du är intresserad. Det är ju inte särskilt nytt så du känner kanske redan till det. Men för den som är lite vilsen kan jag meddela att det är gratis och sök på Google så hittar du det! Räkna med mycket collage nu! Just ja, min "sjömansklänning" kostade 299 kr och har gått att beställa på Nelly.com men nu har de fått in massa tråkiga höstkläder så tror tyvärr inte den finns där längre!


Vackra Saltön

Det här med att hitta överallt är en gåta för mig. Min hjärna har nämligen inte ett utvecklat lokalsinnet som de flesta har. Det är lite synd för det blir lite som ett handikapp när man är någonstanns. Men nu har jag hittat det positiva i det! Jag och lillkusinen skulle ta oss 200 meter på egen hand och bara på dessa få meter hann jag gå fel. Men nu får vi ju se mer av det här stället var kusinens kommentar så då kände jag att mitt lilla misstag bara var bra!

Jag tänkte visa lite fler bilder för dig. Bohuslän fick en speciell plats i mitt hjärta. Tänk att Sverige kan vara så fint! Och vi har verkligen allt här. Snö, sommarvärme, klippor, stränder, skogar och storstäder! Ebba, jag har tänkt mycket på dig. Denna plats är nämligen paradiset för fotogalna som dig och mig!



Huset som jag bodde i var toppen på alla sätt och vis! Det hade sju (!) uteplatser. Inglasad ballkong, en stor ballkong (bilden), tre altaner och ett stort uterum.. Vi var tio personer så vartenda kvadratmeter kom till användning.




En dag åkte vi till Lysekil. Det har jag redan sagt, jag vet.. Men det var inte så mycket att se där faktiskt. Förutom den enormt blommande och fina parken och den goda kebaben så tyckte jag staden var rätt trist. Så ett tips, strunt i Lysekil och åk till något annat, mysigare ställe istället!







Det var mina bilder från Saltön! Fler dyker säkert upp senare. Hur har du annars det idag? Jag sov superbra inatt! Fast det har jag gjort i det stora huset också. Men hemma är hemma. Ingen säng kan slå min! Det var lite läskigt för när jag kom upp till ovanvåningen (nu är jag tillbaka på huset på ön) gick jag automatiskt till sovrummet som låg till vänster. Precis som att jag hade varit där förr. Det hände inte bara en utan flera gånger. Så märkligt.. Jag har luskat på vem jag känner som bor på något liknande sätt men jag kommer inte fram till något!

Seriösa bilder från Göteborg

Resan hem gick super. Fick in ett litet blogginlägg till och med! Ikväll är det den årliga Ljusfesten som arrangeras i Ängelholm. Men först ska jag visa lite bilder från Göteborg! Det blev bara några få bilder tagna. Kameran hängde varken med till restaurangen eller Liseberg. Utan det blev några klickklick inne i Karolinas brors mysiga lägenhet. Och nu när jag kikat igenom bilderna ser jag att det inte finns en enda seriös sådan. Men VAD GÖR DET?!








Mobilkameran fick räcka till Liseberg. Men de bilderna har ännu inte hoppat in i datan så de visar jag en annan dag! Nu ska jag hoppa vidare och göra mig redo för en liten sväng på stan! Hopp & Hej!

Uppdatering från E6:an



Hej du fina! Nu är jag ute på vägarna. Jag är påväg hem. Det regnar och jag lyssnar på den här låten. Fy vad mysig den är. Det ska bli skönt att komma hem. Jag har varit på min lilla semester för det här gången. Det har verkligen varit superskoj. Vilka kontraster, först stora Göteborg, stan, affärer och hög puls. Sen kommer jag ut på Saltön. Vilken otroligt härlig ö! Och vilken skillnad jämfört med storstan. Lugnt och rofyllt. Nej nu måste jag kolla ut. Jag blir så lätt åksjuk.. Hörs när jag är hemma! KRAM

Promenad på ön







Jag var på en liten promenad för en stund sen. HÄRLIGT! Nu mellanlandar jag en stund i soffan. Bloggar och kollar komedi. FARSAN heter filmen. Jag och Ebba såg den på bion för några månader sen. Den är rätt rolig! ETT TIPS!

Mat all day long



Hur är vädret i Ängelholm idag? Här har det regnat och varit sol om vart annat. Jag har precis ätit en god lunch. Medan de andra åt räkor käkade jag nudlar och köttbullar. Mm, vad gott! Just nu är det uppehåll och jag ska alldeles strax bege mig till en klippa. Där ska det fikas på kex, glass och bullar och ikväll ska jag äta på Lilla hunden. Varför blir det alltid så att man äter hela tiden när man är på semester? När jag kommer hem ska jag komma igång med träningen igen. Jag längtar riktigt mycket att få byta ut Coca Colan mot kranvatten och sovmorgnarna mot hårda träningspass! Nej nu måste jag kila för att se om det finns något gott i kylen :-)

Lysekil

Nu ska jag se om jag kan ladda över lite fina bilder från dagarna här på ön..



Har du sett Saltön när den serien gick på tv så vet du vad Lilla hunden är för något. Uteserveringen som man ser till vänster på bild är just Lilla hunden eller Pelles rökeri som det egentligen heter.




Idag har jag varit i Lysekil och kollat runder, ätit kebab och handlat en klänning. Det var ju lite brist på just det plagget på klädfronten så jag shoppade med gott samvete. Haha. Den var svart och enkel så inte så mycket att visa..


En sådan här söt brevlåda har jag aldrig sett hemma..



Nu har jag ätit så mycket att jag fått ont i magen. Hade tänkt dra på mig joggingskorna och ut och gå en runda med mig själv. Ska se om jag kan bestiga ett av de elvatusen bergen som finns här omkring. Vi hörs imorgon bloggvännen!

Dagens vykort





Detta kunde lika gärna ha varit ett vykort tycker jag. Fiskebäckskile har jag fått höra att samhället heter. Det ligger en bit ifrån Grundsund, där jag är.

En rapport från mig



Hej min bloggisvän! Jag har nu fått kontakt med Internet! Tyvärr går det inte allt för snabbt. Så bilderna jag tar här kommer upp när jag är på hemmaplan igen! Jag och tjejerna har haft det supermysigt! Min öroninflammation är segare än sniglen själv och jag är SÅ trött på den nu. Men vi har ändå haft det toppen. På lördagen gick vi på stan, jag köpte en segel-inspirerad klänning som du ska få se sen. På kvällen åt vi oxfilé och pasta på en mysig restaurang. Hela söndagen spenderade vi på Liseberg! Vi räknade med regn men det blev solsken, 20 grader och MAX 20 minuters kötid! MYCKET TREVLIGT!

Nu har jag dragit vidare och befinner mig på Saltön eller Skaftön som den här ön egentligen heter. Det är verkligen fantastiskt fint här. Hamnen, bryggorna, båtarna, de små gränderna och vädret. Här kan jag stanna ett bra tag till! Hoppas du har det jättebra var du än befinner dig! Jag återkommer snart igen, ska försöka ladda upp någon mer bild!

RSS 2.0