Sol & pelikanen

Godmorgon soliga fredag! Vilken dag va? 22 grader och inte ett moln så långt ögat kan nå! Det är ju nästan lite Cypern-känsla över den här dagen! Där är klockan strax elva och vi skulle precis ut och lägga oss i solstolen! Gött! Och det är faktiskt precis vad jag hade tänkt göra här hemma också! Man måste passa på!


Jag är inget fan av att lägga upp samma bilder på bloggen som på Instagram. Men idag har jag bildbrist (eller egentligen inte! Tog över 500 bilder på semestern men oooooorkar inte lägga över dem på datorn. Än. Så det får vänta!) så tänkte istället visa dessa från semestern! Ser ni pelikanen? Den dök helt plöstligt bara upp på stranden! Vi trodde den hade kommit fel men tydligen bor den där, bland alla soltörstande turister. Helt galet! Förstår ni hur roligt det såg ut när folk låg och solade och var inne i sin lilla halvsovandebubbla och från ingenstans dyker den här märkliga fågeln upp - mitt framför dem? Den är STOR och näbben är enorm så man blir ju inte direkt kaxig när den kommer nära! Jag skrattade så! Men samtidigt var jag skraj att den skulle komma  mot mig! Den försökte flera gånger ta hål på barns luftmadrasser och sno mammornas solglasögon så den var inte allt för snäll, den jäkeln! Hur som helst så gav den oss många skratt - tackarrr!

Träningssugen


Tjena tjena alla härliga!
Här är det fullt hus idag! Byggare och inspektörer är här för att renovera och göra det fint! Jag serverar de kaffe bäst jag kan! I förmiddags var jag och Cindy ute på promenad! Åh vad skönt det var att röra på sig! Det ska bli både roligt och härligt att komma igång med lite hårdare träning nu så här efter semestern! Änglamilen (som var mitt träningsmål under våren) blev ju inte av eftersom det krockade med Cypern men jag ska sätta upp nya mål! Jag ska bara klura ut vad. Något förslag? Mitt styrkemål är att gymma minst en gång i veckan, köra tabata och tillslut klara 50 armhävningar på tå. Men vill även ha ett lopp att se fram emot!

En riktigt härlig vecka!


Hej Bloggis!
Nu är jag på hemmaplan igen efter en hääääärlig vecka på fina Cypern! Vi har solat och badat i mängder och jag älskar verkligen värmen som där är nu! 28 på dagarna och 23 på kvällarna. Under de flesta dagar var vi vid poolen på förmiddagen och på stranden efter lunch. Vi har snorklat, tagit jättemycket bilder, ätit ute varje kväll och strosat rundor i Ayia Napa! Vi har umgåts en hel del med Joel och Oliver, spelat kort, aldrig sett så många barn på en och samma plats och ätit aaaalldeles för mycket chips (mår typ illa bara jag tänker på Pringels).

Vi bodde på Sunwing Sandy Bay och tyckte hotellet var väldigt bra! Supergod frukost, trevlig personal och fräscha rum. Man checkade in direkt när man kom fram till Ving-personalen på flygplatsen - smidigt! Perfekt läge till Nissi Beach, strandpromenaden på tio minuter och sen var man där! Minus för att det var en aning för stort hotell och vår dåliga flygtid hem. En liten utvärdering för den som funderar på att bo där! Nu, kära läsare, är jag helt dundertrött i huvudet. Vi gick upp åtta igårmorse och har sedan dess inte fått många timmars sömn! Planet hem gick klockan tolv inatt och vi var inte hemma förrän vid fem imorse. Så nu ska jag ta mig en liten sväng in i min Veckorevy och sen blir det en tidig kväll här! Hoppas ni tyckt det varit kul att hänga med på ett hörn på vår semester! Fler bilder kommer! Håll till godo! 


DOR - BAY



Medan matchen är igång (behöver jag säga att jag är måttligt intresserad?) så bjussar jag på med "dagens kläder"! Eller "kvällens" är kanske en bättre benämning! Kvällens drink är Tropical och Marcus dricker den lokala ölen Keo!
 


Tjena tjena!

Sen sist vi hördes av har detta hänt: Vi har besökt ett av Europas största vattenland - åkte massor av rutschkanor och badade i en vågpool! Vi har träffat världens konstigaste dam. Vi kallar henne för The Lovely Lady eftersom hon helt random kom fram till mig och berättade hur underbar jag var.. Sen, utan att jag frågat, drog hon upp hela sin livshistoria. Allt ifrån vart hennes barn bor och hur många barn barnen har, till hennes äktenskap med sin andra make (hon poängterade på ett märkligt sätt att detta var hennes ANDRA make. Inte första utan andra). Så mycket konstiga människor det finns va?

Vad har mer hänt? Vi har hängt en del på stranden, varit med Joel och Oliver (Marcus kompisar som annars mest bara sitter i baren om dagarna) i Ayia Napa (tur vi drar med dem ut så de får se sig om, hehe!) och ikväll ska vi se Champions Leuge-finalen på storbildsskärm! Men först ännu en restaurangmiddag (ska jag vara heeeelt ärlig hade det varit bra mycket godare med mammas och pappas grillade mat ikväll istället för pommes och pasta!) En till sak som hänt är föresten att vi har tagit fel på vilken dag vi åker hem! Vi fick helt plötsligt en extradag här nere! Jag blir förvånad över mig själv - att jag inte har bättre koll - eftersom jag är ett kontrollfreak ut i fingerspetsarna! Men nu: mat och fotboll! TREVLG LÖRDAGKVÄLL!


Dagens strandbildsskörd


Dagens solstolshäng

Ligger just nu i den här solstolen och njuter! Chokladglassen ligger i magen och solskyddskrämen är på! Hitintills har vi kommit fram till följande:
1. Det kryllar av barn här!
2. Marcus kompis har råkat boka det här hotellet när syftet med hans resa är att festa. Helt fel! Men vi tycker det är lite småkul! Han och hans kompis har snart tömt baren här!
3. Turkos bikini verkar vara det nya mamma-modet. En av fyra bär just detta!
4. Inkastarna är inte särskilt jobbiga - stor skillnad med Kemer! Taaaackar!
5. Om man ska passa in på Nissi Beach ska man sola topless och ha stringbikini!

Försökte publicera detta imorse men gör ett nytt försök nu!


Nissi Beach

Det har varit så fint väder här idag! 29 grader, INTE ETT MOLN PÅ HIMMELN, och lite lite vind så det svalkar skönt! I eftermiddags gick vi till Nissi Beach för att snorkla och njuta av det sjukt turkosa vattnet! Overkligt! En helt perfekt dag! Imorgon tänkte vi gå till Nissi igen, hyra stol och hänga där hela dagen! Hoppas allt är bra med er där hemma! ❤


Sandy Bay

Det verkar som internet är med oss (på hotellrummet och allt! Man brukar ju annars få gå rundor i lobbyn för att hitta kontakt med wifi:t!). Jag sitter just nu och andas ut på rummet! Allt har gått fint även om flygturen inte är min favvobit av resan! (Läs: jag hatar att flyga men tänker på allt roligt jag kommer få uppleva så då får det gå). Vi är i Ayia NapaSunwing Sandy Bay! När vi kom fram i eftermiddags fyllde vi på kylen, kollade in området och stranden! Nu är vi precis hemkomna efter en runda i solstolen! 29 grader i skuggan och laaaagom varmt (inte som klibbvärmen i Turkiet alltså, där man bokstavligt talat kokade bort)! Ikväll blir det pizza och tidigt i säng! Efter tre timmars sömn (körde hemifrån tre inatt) går våra ögon snart i kors! Lång sovmorgon väntar alltså! Och en hel veckas semester!!!!!


Flöjtkillen ♥


DANMARK
VANN och Annie är helnöjd! Så rätt och så bra! Malin är sååå missnöjd (skrev först onöjd men det såg skitkonstigt ut) men du ska se Malin att du kommer älska den efter ett tag! Jag diggar flöjtkillen mest! Han är ju så söt när han spelar första truddellutten och hör jublet och skiner upp i ett leende!

Idag är det mest att kurrera min hals med citronvatten och leta upp karta till Sturup som gäller. Det är typ det enda jag är nervös över - att vi ska råka ta fel avfart (man ska byta motorväg efter ett tag och det är en jädra snurra så det gäller att man är på hugget) och missa vårt flyg. Tur då att vi ska köra fem timmar innan vi lyfter, hehe. Nästan iallafall. Det gäller ju att ha marginal! Ses på Cypern! Pepp pepp!

Jag vet inte om det kommer gå att blogga där för när man skriver på telefonen fungerar inte det där med bilderna alltid. Ibland kommer det bara massa text istället för själva bilden och ibland kommer tre bilder eftersom jag laddar upp dem på nytt eftersom det inte syns på telefonen att de är uppladdade. Så vi ser om det blir några inlägg - annars får ni följa mig på Instagram. Hoppandehatten heter jag!

Bilden är lånad

Städdag, packning & skottdrama

Hej Bloggis! Här har det minst sagt varit en fartfylld och händelserik dag! Jag satte klockan imorse så jag kom upp i tid! Gick upp halv nio och då var det kokade varmt! Så. Himla. Härligt. Hela dagen har varit stekande sol och 29 grader i skuggan! (Bra reklam Malmö gör för Sverige nu när det är ESC. De måste tro att detta liksom är det normala. Men vi svenskar kan intyga att - det är det iiiiinte!) Jag satte fart och städade rummet. I två timmar. Noga. Ni vet när man verkligen städar. Man ligger på golvet för att se dammet typ. Haha, det låter som jag är manisk! Efter det åkte jag och Marcus och handlade lite grejer inför resan. Nu ska allt vara fixat! När jag kom hem igen får vi höra om skottlossningen uppe i stan. Tre stycken har blivit skjutna när tre killar rånade en affär. Massa poliser och panikslagna människor. Vår granne blev vittne till allt och berättade. Vad är det för människor? Hela eftermiddagen har en helikopter cirkulerat här över för att spana efter brottslingarna. Hemskt. Man bli ju rädd för att vistas i sin egna stad.


När detta hade lagt sig satte jag igång och började packa. Och jag hade bestämt mig innan för att endast packa ner det nödvändigaste (det brukar annars finnas en tendens att det finns en stor hög oanvända kläder kvar på sista semesterdagen ). Jag tror jag lyckades ganska bra den här gången! Sen åkte jag till Malin för att slappa, sola och prata. Såååå gött att bo två minuter ifrån varandra! Nu sitter jag här och ska strax fixa mig inför kvällens 20-års-fest! Jag tror det får bli klänningen ovan! Somrig och fin! Ska bli kul! Hoppas ni haft en hääääärlig lördag utan massa drama och galningar!

Häng med på promenad!



Hela vintern och en bra bit in på våren går jag och längtar efter just den här tiden. Till ljuset. Till blommorna. Till värmen. Till doften! Och nu äntligen är vi här. Ängelholm är bra fint om man bara öppnar ögonen och tar bort hemma-blind-hinnan! 

Om ett par timmar ska jag cykla mot den sista jobbdagen på tio dagar! Underbart! Jag börjar komma i semestertankar och vaknade till och med, med lite pirr i magen! Packlistan är skriven så imorgon tänkte jag beta av den! Sommarlinnen, klänningar och bikinin ska packas ner! Solkräm och det viktigaste plagget - sjalen! - ska också få plats! Men innan resan ska finalen i Eurovision gå av stapeln! Jag är riktigt taggad! Vem hejar ni på? Jag har kollat på semifinalerna och Danmarks bidrag är helt klart bäst! Men jag tycker också att Malta och Ryssland är bra! VAD TYCKER DU?!

Britain's got talent 2013


Häromdagen visade Marcus mig det här klippet. Visst är det fantastiskt? En hel livsberättelse på mindre än 5 minuter!

Only Teardrops


Sitter här i solskenet (det sägs bli 26 grader på lördag - hoppas!) och lyssnar på Eurovisions vinnarlåt!
Japp. Så kommer det bli. Våra grannar kommer ta hem hela skiten med Only Teardrops! Danmark - jag tror på er!! Så himla må-bra-jag-vill-dansa-låt över den! Klart den kommer vinna! Så roligt, för övirigt, att hela kalaset är i Malmö! Visst är det?! Jag hade gärna åkt dit och tagit pulsen men det finns inte tillräckligt med friskhet till det(har jag sagt att jag har så mycket lock för öronen idag att jag nästan räknas som döv? Därför spelas Danmarks bidrag HÖGT här hemma för att jag överhuvudtaget ska kunna höra vad de sjunger, haha). Annars då? Jo jag ringde precis Arbetsförmedlingens kundtjänst och snackade lite gött. Skit skön snubbe jag fick. Han grattade till körkortet och undra om jag hade köpt någon bil än. Svaret blev ju nej men han tyckte gott jag skulle spara ihop pengar till det så jag kunde ut och ragga lite. Haha. Tänk om alla hade lite humor - så bra mycket roligare, och lättare, allt hade blivit då!

Tulpanernas värld



Varje vår exploderar den här lilla parken med massa fina blommor. I år var det tulpanernas tur! Visst är de galet vackra? Om det inte hade varit för att man står med rumpan i vädret för alla bilister så hade jag kunnat stå här i timmar och fota. Man blir ju löjligt glad av alla dessa färger!

Filmtips och tjocka tankar

Morsning korsning alla härliga där ute! Fortfarande grisförkylning här men ska jag vara helt ärlig är det rätt gött att ha oplanerade dagar och ta det lugnt här hemma. Det är jag ju annars rätt dålig på. Idag startade jag morgonen med en god frukost framför A Cup Of Love. Japp, ni hör rätt. Jag har sett ännu en film. Även denna mycket gullig och tänkvärd. Så tips tips! Annars då? Jag tänkte slänga fram ett avsnitt av Biggest Loser här. Jag blir verkligen inspirerad av dessa människor! Vilken resa dem gör! För några år sedan ville jag ett tag bli så där stor bara för att få kämpa och se om jag kunde göra den stora förändring som de går igenom. Men klokheten kom ifatt mig. Aldrig att jag skulle vilja utsätta livet för den risken. Stackars hjärta, som måste jobba så hårt. Så jag har lovat mig själv det. Att hur många graviditer, sorger och hemskheter jag än går igenom så ska jag aldrig hamna där. Det är mitt löfte till mig själv.


Jaja. Nog snackat om mina mardrömmar. Har ni lyssnat på Gyllene Tiders nya skiva? Bra tycker jag och Adam! Adam hyllar spår ett och jag fyran och sjuan. Man Blir Yr har jag redan spelat sönder. Tyvärr. Skulle gärna gått på deras konsert i sommar men tror biljetterna till Sofiero är slutsålda sen lång tid tillbaka. Nu blir webbteve. Kjam!

Tack för era gulliga kommentarer! Vet ni hur mycket roligare det är att skriva till er när man får respons?

Candy Crush


Jag är väl inte den första, på denna jord, som snöat in sig på Candy Crush!
Och det är ju inte så konstigt för det är mycket beroendeframkallande! Jag visade mamma spelet för några veckor sen och hon är svårflirtad när det gäller mobiler och spel och framför allt i kombination med varandra men detta föll hon pladask för! Hon, som annars alltid har fullt upp med alla sina bestyr, var tvungen att ta pauser från dessa när hon fått ett nytt liv - i spelet alltså. Haha, ja ni hör ju själva - har man väl börjat spela är det svårt att sluta.

Iallafall. Vet ni då vad ett gott (eller ska man kanske säga dåligt) tecken är på att man spelat Candy Crusch för mycket? Jo. Häromveckan var jag på besök hos mormor och morfar (så gött, förövrigt, att ha körkort och att man kan bestämma själv när man ska köra dit!) så satt vi och pratade om allt möjligt. Precis som vanligt alltså. Men när jag kollar på mormor så är det något som inte stämmer. Jag vill liksom putta upp hennes näsa så den kommer mellan ögonen. Tre i rad alltså, som hela spelet går ut på. Jag vet att det låter som att jag är en tok. Och jag vet också att det låter som att jag har spelat det här spelet för mycket. Jag vet. Men det kunde inte hjälpas. Mormor är iallafall världens sötaste så det hade ju varit bra dumt att välja att fördärva hennes fina ansikte. Bättre att ta någon som är ful från början menar jag.

Sjukstuga

Idag är det sjukstuga här! Tycker jag varit bra mycket förkyld redan, det här året! Men tydligen ville ännu en komma till mig! Känner mig hedrad.. Jag försöker tänka positivt och det är att den förmodligen hinner försvinna till nästa vecka för då är det semester som gäller! Det ska verkligen bli jättekul! Håller tummarna för att vi får sol och en mysig vecka på dunka-dunka-området! Enligt väderprognosen ska vi få runt 27 grader hela veckan! Man kan ju alltid hoppas! Skrev mest det här inlägget (på mobilen) för att se om det går att blogga här ifrån. Annars får ni följa mig på Instragram nästa vecka! Det är inte hela världen va? Citronklyftor och vatten ska jag bäva i mig tills dess!


En tioårig saga

När jag gick i tvåan och var nio år gick jag på öppet hus på Musikskolan. Jag hade redan bestämt mig för vilket instrument som var mitt och det fanns väl egentligen inga större tvivel på det. Gitarr. Det skulle jag börja spela, dels för att jag hade sett en del filmer där söta tjejer spelade gitarr, dels för att min favoritfröken spelar gitarr vid varje morgonsamling men den största anledningen var att man kan sjunga samtidigt som man spelar. Det är viktigt, förstår ni. Men väl på Musikskolan så testade jag på flera olika instrument (kan inte ens minnas att gitarren provades) och jag föll pladask för tvärflöjt. Jag fick ljud i den på en gång och läraren verkade så glad och snäll. Och det är ju bland det viktigaste! En bra lärare kan ju egentligen få det absolut tråkigaste instrumentet till att bli det roligaste! Där och då anmälde jag mig för tvärflöjt och sedan trean har jag spelat en gång i veckan. Hela lågstadiet, mellanstadiet, högstadiet och sedan även gymnasiet och sjunde terminen. Helt galet när man tänker efter!


Förra året var det tänkt att jag skulle sluta men jag och mina tvärflöjtskompisar kände för att fortsätta spela tillsammans ett tag till så det är först i fredags som jag tog min sista ton på skolan. Och hur det känns? Skitkonstigt! Jag har verkligen älskat att gå dit en gång i veckan, snacka massa skit, fika ihop och framför allt - att få dela detta intresse med det här sköna gänget! Vi är alla rätt olika men jag tycker det är så fint på något sätt att vi förenas i detta. Och sen kommer vi till den där läraren jag pratade om. Som var den stora anledningen till att jag valde att spela tvärflöjt överhuvudtaget. Janne heter han. Han har varit minst lika bra som jag trodde. Alltid glad och positiv, med glimten i ögat och ett tålamod av inte denna värld. När jag gick på öppet hus den där dagen, för snart elva år sedan, kunde jag inte ana hur bra detta skulle bli!


Kärlek i New York

Lånad

Jag har en såååå tröttdag idag att jag själv knappt vet om jag är i livet.
Jag är slöare än en soffpotatis och har somnat på husets samtliga soffor två gånger på bara ett par timmar. En sen natt med ett par glas vin och på det en förkyldning från helvetet. Bajs. Men så iallafall. Idag har jag sett en jättegullig film (det händer aldrig att jag kollar på film mitt på dagarna. Om jag inte är sjuk, då. Nu blev du rätt paff va Marcus?) Kärlek i New York . Se den! Och nu har jag precis varit inne på Majas gamla blogg och läst lite. Hehe, det var kul! (Och du passar skitbra i fläta-som-ligger-på-ena-axeln om du fattar, Maja!). Iallafall. Då kom jag att tänka på en rolig sak. Häromdagen när Maja och hennes familj var här på middag så pratade vi om vart vi brukar handla kläder. Vi hade lite olika favoriter men kom båda fram till att H&M är en rätt trist affär. Där vi typ aldrig hittar något. Dålig kvalité också. Supertrist alltså. Sen i lördags ser vi varandra på stan. Trevligt, såklart. Men i vilken butik tror du? Jo, H&M såklart! Rätt komiskt.

Regnskur

Det började droppa lite smått när jag cyklade hem från jobbet. Efter fem minuter öppnade sig himlen totalt och när jag kom hem kunde jag vrida ur kläderna! Om ni undrar varför jag ser så glad ut - när jag är totaltgenomblöt (varför skulle det ligga en kulsamhet (konstigt ord - noterat!) i det, vet jag inte) så är det för att 1. Jag är långledig. Fredag, lördag och söndag. Hur gött? 2. Det är faktiskt ganska roligt att cykla i regn. Och då menar jag inte lite duggande utan skyfall. 3. Ikväll ska jag få träffa Maja! Det var en evighet sen sist.


En sak till. Jag har varit modig. Jag har klippt gardinlugg. Den här gången fegade jag inte ur i sisa sekund som jag gjort det senaste året. Tycker jag får lite mer frisyr av detta. Annars "hänger allt bara" när jag har det nedsläppt. Känner du igen dig? Tjockt hår men ack så tungt och lent att volymen är på minusstrecket. Ni ska få se en dag. Luggen alltså. Inte den icke befintliga volymen.

20 grader


Här har jag spenderat min förmiddag.
Hur gött som helst! Lyssnat på sommarlåtar och podcasts! Jag vet att jag låter gammal nu men jag längtar efter att Sommar i P1 drar igång! Så mycket sommar över att sitta på stranden eller altanen och lyssna på sommarpratarna! Bra start på denna dag!


Försommardag


Hej bästa läsare!
Kul med ledighet. Eller framför allt skönt. Jag har tagit vara på dagen till max. Vaknade upp brevid världens bästa kille, åt rostmackor till frukost, åkte och kollade i lite affärer (vankas födelsedag för en viss mamsi här i veckan), köpte pastasallad, sprang en runda i skogen (när ska konditionen bli bättre? Känner mig som en flåsande tomat just nu), powerwalkade efter joggingen för att få tillbaka härlighetskänslan, packade bilen fulll med grejer och drog till stranden! Såååå nice väder vi haft idag! 20 grader i skuggan och knappt ett endaste moln på himlen! La oss i en håla i klitterna, där vinden inte nådde oss och njöt! Var så milda grader att jeanskjolen funkade! HÄRLIGT är bara förnamnet! Om inte den får användas mer nu i veckan så packar jag ner den i resväskan för om några veckor är det kjol- och klänningstider för hela slanten! Snart semesterdags! Cypern blir det!!

Halllåååå ja!

Hej Bloggis! Jag har jobbat hela helgen så därför det varit tyst här inne. Nu är jag däremot ledig i en och en halv dag. Nöjd! Så nu låtsas jag att det är lördagkväll. Jag har precis kollat på "livechatten" med Sofi Fahrman. De pratade om hår. Rätt oviktigt men kul! Och då ploppar det ju upp massa tankar om frisyrer eftersom man blir så medveten om sitt hår, för en stund. Jag är nämligen sugen på att göra något. Litet. Lite lugg eller så. Elina - bästa bästa frisören - ska jag träffa i veckan så kanske jag gör någon förändring. Hade varit roligt!


Vilket fint väder vi haft här i Skåne fredag, lördag, söndag! Jag håller tummarna att min "söndag" blir så imorgon. Då ska jag jädra i mig ner till stranden en runda! Men först: lördagkväll!

En bättre torsdag!


Tjena tjena soooooliga torsdag!
Idag har jag varit ledig och det har verkligen varit så skönt! Startade dagen med att ta sovmorgon till nio. Bara det säger ju att dagen kommer bli bra, haha. Sen var jag och Cindy ute på promenad. Hon har, under de senaste veckorna, blivit jättetramsig när hon går lös i skogen. Ett två tre så kan hon tvärvända och vääääägra gå på det håll som jag vill. Istället går hon i motsatt riktning och när jag ska fånga in henne så springer hon, allt vad hon kan, ifrån mig. Blir så sur.. Så jag får ju kuta ALLT VAD JAG PALLAR för att hinna ifatt och fånga in henne. Jätteobehagligt för är rädd att hon ska hinna springa ut på vägen där bilarna kör i illfart! Förutom då att detta hände även idag så var det skönt med att starta dagen med en PW.


Eftermiddagen har jag spenderat med min solstråle - Karolina! Hon får mig alltid på bra humör! Skönt att ha någon man kan ventilera alla tankar med! Vi gymmade, gick på stan och köpte färgglada träningskläder och åt årets första kulglass! GOTT! Marräng och kokos med strössel valde jag! En bättre torsdag alltså!

Första maj

 
Lugn lördag - eller vad det nu är för dag?! Jag och Marcus vaknade sent. Jag älskar känslan av att vakna upp och veta att man inte har några tider att passa. Det är äkta helg det! Vi la oss i vars en solstol och slappade ett tag, kollade gårdagens avsnitt av Biggest Loser och åt tacosrester från igår. Sen powerwalkade jag en runda, och följde Marcus hem och efter det sprang jag en sväng i solen. När jag hade stretchat och duschat (och blivit omsprungen av min typ åtta år yngre granne) körde jag och Adam och köpte hämtmat. Och efter maten tog jag de här bilderna. Visst andas dem sommar? Såå härligt att veta att vi går mot rätt tider nu! Bra dag!

Lever du Bloggis? Måste bara fråga för det ekar tomt bland kommentarerna! Heelllluuuu! Malin, Sara, Jesper och Maja - jag vet ni är där!

RSS 2.0