Min helg

 
Hej! En ny månad börjar gå mot sin ända och då är det dags för ett nytt blogginlägg. Men så långt är ni väl med, att det kommer ett inlägg i månaden? Den här helgen har jag tagit fram julpyntet. Tänker att vi går all in direkt. Orkar inte hålla på att släpa allt upp och ner från källarförrådet i omgångar - först hämta adventljusstakar och sen, några veckor senare, tomtar och sånt. Så allt åkte upp igår! Känns mysigt att fylla lägenheten med massa rött, extra ljuskällor, tomtar, änglar, nya kuddfodral och massa stearinljus.

 
Igår hann jag även åka en sväng till Malmö, till en av mina kollegor. Vi är ett litet gäng som brukar ses på AW. Så himla mysigt! Men jag blev varse om att det är sjukt tidskrävande att pendla. När man själv är mitt i det (har ju gjort det till Lund i fyra år) så räknar man liksom med det och tänker inte på hur mycket tid det faktiskt tar men när man har 17 minuters promenad (ja, jag har räknat) så inser man vilken skillnad det är. Är för övrigt så sjukt tacksam att jag fick jobb i Ängelholm. Det är höjden på lyx! 

 
Idag har jag faktiskt inte gjort mycket alls. Rätt skönt. Jag älskar ju att vara ute och gå men nu i november när det ständigt är mörkt och regnigt så känns det inte lika lockande. Men har fått ont i foten också av någon oklar anledning så kände att det var befogat att vila idag. Är annars en sån som får ångest om jag inte är ute på en hel dag. Hur som helst. Nu har jag precis fixat med massa foton som ska framkallas till vår slinga i hallen. Brukar göra det typ en gång om året och det är så mysigt att blicka tillbaka på alla ljusa, färgglada bilder från i somras. Vet att jag ibland, mitt i sommaren, kan tänka - "men hur kan jag inte älska Sverige på vintern" för då är det så himla himla fint. Men så här i november tänker jag snarare tvärtom. 

 
Ikväll ska vi beställa mat från Linnéa och Basilika. Också ska vi kolla på sista avsnittet av Zebrarummet. Imorgon är det måndag men det känner jag inte riktigt av idag för vi ska faktiskt vara lediga på tisdag. Senast jag hade en ledig dag var 23 augusti så kände att jag gott kunde ta ut en semesterdag för att åka till... Ullared! Yey! Tycker det är så roligt att känna mig rik för en dag. Kan längta efter att åka dit när vi har köpt hus (när nu det kommer ske - känns som att vi får räkna med 2-3 år till i den här lägenheten, haha) för att köpa på sig en massa. Så med det sagt - nu ska jag sammanställa vår inköpslista! Har även börjat räkna ner till den riktiga semestern. 17 arbetsdagar kvar. Malaga-resan känns dock lite hotad med tanke på att corona ökar i Europa igen och någon ny jävla mutation börjar spridas. Men det orkar jag faktiskt inte tänka på just nu. Det är som det är och det blir som det blir. Ha en fin vecka så hörs vi i december! Kram! 

RSS 2.0