Det var ett tag sen!

(null)
(null)
(null)
(null)

Hej och förlåt för lång frånvaro! Det var ett bra tag sedan jag skrev något här. Och det känns så märkligt att sitta vid en dator. Jag tror inte att jag gjort det på flera månader eller ja, det vet jag att jag inte har. Så. Vad har då hänt sedan sist vi hördes av? En hel del kan jag säga och som de flesta (ni är typ tio läsare kvar haha) av er vet så har vi nu flyttat in i huset. Tänka sig, att den dagen ändå kom till slut. Vilken resa det har varit (och är, för än är vi inte klara). Men det känns skönt att äntligen bo här och allt som är kvar (källare, trädgård och fasad) får komma allt eftersom. Nu behöver vi få samla energi, bo in oss och spara pengar. 

(null)
(null)
(null)

Och Walter. Vad ska vi säga om honom? Han växer så det knakar och nu tycker jag att det händer något nytt med honom varje vecka. I förrgår lärde han sig att klappa händerna. Sedan några veckor tillbaka kryper han och senaste veckan har han fått upp farten ordentligt. Nu börjar den tiden med småbarnsåren som jag bävat inför haha. Har alltid tänkt att mellan 1 till 2 års ålder är den mest krävande utifrån att barnet kan krypa/gå men inte ha något som helst konsekvenstänk. Men det är tur att han är så söt, som jag brukar säga. 

(null)
(null)

För tillfället känner jag mig rätt mätt på att vara föräldraledig. Trodde faktiskt aldrig att jag skulle känna så men just nu kan jag se fram emot hösten och att få börja jobba. Längtar efter att få hänga med mina kollegor, sitta ner i 20 minuter i sträck, få tänka och göra annat än vardagsbestyren. Men vet ju samtidigt att jag kommer sakna ihjäl mig efter honom och den här tiden som vi har tillsammans nu. Så jag ska försöka att njuta av slutet på föräldraledigheten och en hel sommar med min familj. I vårt hus. Wow, det är coolt ändå hur livet blev. 




RSS 2.0