Ullaredsfynd

Jag var ju på Ullared förra helgen och jag tänkte visa mina små fynd som jag gjorde där. De senaste gångerna jag varit där har jag handlat med måtta. Är fortfarande lite rädd för att det ska bli så som det blev när jag och Lina var där. Jag vet inte om sakerna jag köpte där var billigare än i vanliga butiker. Men det borde ju vara så. Hörlurarna vet jag har kostat 400 kronor i butik och kostade här 280 kroonor.  


90 kronor för mina favoritpennor! Älskar verkligen dessa! Massa snygga färger och dryga!
Torrschampoo och hårinpackning! Jag har aldrig testat torrschampoo förr. Hoppas det funkar!
Varför gråter inte Emma? - ska bli spännande att läsa! 40 kronor!

Verkligen ett par hörlurar jag kan rekommendera! När man joggar speciellt! Inga små som man trycker in i örat var tredje sekund för att de trillar ut! Jag gillar också att dessa är vita!

Så, inte jättemånga bilder märker jag nu när jag läser igenom det. Men när jag sitter här och skriver känns det hur mycket som helst. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det grillning! Glad Valborg Bloggis!

Valborgsmässoafton

Godmorgon! Ögonen kliar och svider - allt är som vanligt då med andra ord. Pollenprognosen för björk är HÖG just nu och det har jag märkt av hela veckan. Usch, man ser ju knappt vart man går bara för att ögonen rinner så mycket. Men förutom det lilla bekymret är allt bra med mig. Sitter här i uterummet och tittar på när mamma och pappa arbetar i trädgården. Rätt mysigt! Flaggan är uppe, träden börjar bli gröna och solen skiner!



Jag ska alldeles strax sätta igång Spotify och verkligen, veeeerkligen utnyttja de sista gratistimmarna. Favoritlåtarna ska spelas om och om igen för imorgon börjar ju de betala för Spotify. Man får bara spela 10 timmar i månaden och en låt får man max lyssna på 5 gånger. Ja, ni har säkert redan hört det där. Men ändå, tråkigt! Om jag hade en mobil med spotify-funktion så skulle jag lätt köpt premium. Men min Nokia 3510i har, tyävrr, inte utvecklat den tjänsten. Dåligt alltså, riktigt dåligt!

Fototips - se dig omkring!

 

Jag tog häromdagen kort på den här lilla mysiga gatan i Ängelholm. Jag tycker den är så mysig att gå på! Man blir lätt "hemmablind" i sin egna stad eftersom man alltid ser samma hus, gator och natur. Men om man tänker efter, öppnar ögonen eller ser det ur en annans perspektiv så blir allt ofta mycket vackrare/fulare än vad man själv ser. Så man får låtsas att man är turist, fast man är på hemmaplan. Annars missar man den mysiga gränden, promenadslingan, det charmiga huset eller som här, kullerstensgatan! Det var dagens fototips.  

Projektmässa



Jag har varit vän med tiden idag!
Sen har jag tränat inför milen genom att springa på skogsslingan (skogen är full av vitsippor! så himla vackert). Jag har även varit på en projektmässa där treorna presenterade sina projektarbeten. Någon hade varit i Guatemala i 10 dagar och varit på en skola där, någon hade gjort hudvårdsprodukter och en annan hade byggt en stuga. Och nu har jag lite smått panik! Vad ska jag ha som projekt? Det ska ha något med friskvård att göra. Och jag skulle gärna vilja trycka in något som har med fotografi. Men det känns svårt. Har du inspiration eller förslag som ligger på lager så dela gärna med dig! Det skulle jag verkligen uppskatta!

Racerfart

Alltså jag och tiden brukar gå rätt bra ihop. Men idag alltså, vad hände? Jag har som sagt min gamla, hederliga Nokia 3510i och använder för tillfället den som väckarklocka. Jag har inte tagit mig tid att inspektera vart det står snooze och vart det står stäng larmet. Så imorse vaknat jag till av att klockan pep. Tryckte på någon knapp och den blev tyst. Skönt. Kunde sova igen. Zzzzzz. Sov och sov och sov. Skönt! Sen vaknade jag. Solen sken och jag var pigg - VAD ÄR KLOCKAN??? Sätter igång mobilen. 8.33. FAN! Skolan började för 20 minuter sen! Hoppade ur sängen, klädde på mig, slängde i mig några mackor och cyklade i racerfart till skolan. 8.57 var jag på skolan. Inte illa pinkat



Sen skola hela dagen, historieprov, sol, trevligt och spagetti och köttfärssås. Jag och Maja bestämde att vi skulle träna halv sex. Sen gick jag på stan med mamma. Väldigt trevligt - shoppade för mina födelsedagspengar på Lindex. Väldigt trevligt. Tänkte inte alls på tiden. Tittar sedan på kyrkklockan och SHIET! klockan är kvart över fem. Racerfart (igen) hem, bytade om och sedan var det racerfart till gymmet. Ja, som sagt. Jag och tiden har inte alls varit vänner idag..

Målet med min träning

Något som jag verkligen brinner för är det här med hälsa - att må bra både fysiskt och mentalt. Och jag gillar att ni är lika taggade som jag med att trycka ner gasen - i botten nu! Annars kommer ju jag känna mig mobbad där på stranden. Haha. Men jag kickade, som sagt, igång träningsperioden med döjobbig intervallträning. Men jag gillar intervaller. Man blir svintrött - verkligen - men man återhämtar sig otroligt snabbt och sedan känner man sig pigg och glad hela dagen - vilket är precis vad jag vill få ut av min träning. Dock var kosten inte fullt lika hälsosam idag. Fick ett påskägg igår av Rybak och kunde liksom inte förmå mig att äta upp - allt - idag. Nu är det dock en strikt diet som gäller. Morötter till frukost, ägg och kött till lunch och något lätt till kvällsmat. ELLER INTE. Ofta man hade pallat att äta det?!



Jag tror att det bästa resultatet får man om man tränar sånt man tycker är roligt och äter hyffsat nyttigt. För att äta sten och dricka vatten är inget som kommer fungera långsiktigt. Och vad är målet egentligen? Är det att man får må hur förjävligt som helst på vägen - bara man får den där grymma konditionen? Eller är det att man ska må bra hela vägen? Jag tror på det sista! Man ska må bra från "dag 1"! Och föresten, ofta Rybak har gett mig den fina påskharen! Det är ju liksom Marcus som är min Rybak. Men en mycket bättre och finare sådan. Rybak är ju SÅ 2009! Det är nya tider nu! - och jag gillar det!

Skolstart med glatt humör!



Hej!
Det kändes inte alls så farligt att komma tillbaka till skolan. Tog färgglada kläder på mig idag för att matcha humöret! Nu hade jag tänkt ta cyklen till stan och kika lite i butiker. För sedan ska jag sitta hela kvällen med historian. Jag har prov imorgon på andra världskriget. Suck. Det känns som ett tungt kapitel. Men okej, det är bara till att kämpa, kämpa och åter kämpa. Förhoppningsvis får man lön för mödan.

Träningsperiod



GOOOOOOODMORGON Bloggis!
Jag har precis ätit frukost och ska alldeles strax slänga på mig idrottskläderna. Jag kickar igång den sista delen av tvåan (shit vad snabbt det har gått) med intervallträning. Tror att det kommer bli sunevarmt (som Malin hade sagt) eftersom plattformen jag springer på är skuggfri. Puh! Men herrejösses vilket påsklov vi har haft! Jag vill att påsken alltid ska falla så här sent på våren för då är chansen att det är varmt och grönt utomhus mycket större! Jag kickar föresten även igång min "träningsperiod" nu. Lite seriösare och lite mer träning fram till Änglamilen, 28 maj! Är du med mig? Eller ska jag vara den enda på stranden med 8-pack, stenhårda armar och supermuskellösa ben?

Parkhäng



Godmorgon måndag! Sista "sommarlovsdagen" är här. Igårkväll satt vi i parken tills solen gick ner. Och jag kunde inte låta bli att fota blommorna igen. För de är ju SÅ fina! Idag gick jag upp tidigt. Pluggade engelska och historia. Sen satte jag mig här. Nu hade jag tänkt byta ut pyjamasen mot bikinin och lägga mig och njuta av solen ett par timmar. Hoppas du har det bra Bloggis! Nu samlar vi krafter för att orka med vardagen igen!

Det känns som sommar



Sommaren fortsätter. Jag har legat ute på en solstol, vandrat till piren och ätit grillat. Kan inte riktigt fatta att det bara är påsklov. Men okej, det har jag redan sagt. Ikväll ska jag träffa Elina och Lina. Vi ska hänga i den blomtrande parken. Det ska bli mysigt! Puss!

Kärleksträdet



Om man inte redan är kär så blir man det när man ser detta fantastiska träd. Och om man redan var kär så blir man det dubbelt upp nu. Det måste vara så..


Ullared!



Hejsan hoppsan mina små kycklingar!
Glad Påsk på er! Hoppas ni njuter till tusen av detta härliga väder! Jag har njutit på mitt alldeles lilla egna sätt idag. Kan du gissa hur? Jo, av rubriken och bilden att tyda har jag sprungit runder på Gekås. Jag, mamma, Adam och campinggästerna var där och fyndade. Himla skoj! Nu är jag trött som en pannkaka men har energi till att packa upp allt vi handlat! Det är ju halva nöjet! Min energi ska räcka till att gå upp till stan också. Påskafton firas ju med högtryck, sol och blommande japanska körsbärsträd! De blommorna är de vackraste som finns om man frågar mig! Men det i ett annat inlägg. Och mina Ullareds-fynd kommer också upp här sen. (Nu retas jag sånt igen. Bara för att ha er kvar på tråden)

Nattbloggning



GODKVÄLL! Sommarvädret fortsätter. Jag blir fortfarande lika förvirrad av att det bara är påsklov och inte sommarlov. Får lite ont i magen när jag tänker på alla prov som är kvar innan sommaren. Men okej. PUH (måste ta några djupa andetag). Idag har jag och Marcus varit en sväng på Väla. Jag fick bytt mitt fina armband, som var sönder, som jag fick av honom i födelsedagspresent. Och ikväll har jag firat påsken med familjen. Vi åt ute på restaurang. Mysigt! Uteserveringarna i stan hade öppnat och var fullsatta, så härligt att se. Nu är klockan snart halv tolv och jag tror jag ska gå och lägga mig. Det är ju en dag imorgon också. Hihi. Sov sött Bloggis. Gillar dig!

Jag är hemligt kär i havet



Godkväll. Jag sitter här och lyssnar på Backstreet Boys och tycker det är ganska härligt. Jag redigerar bilder också. Superskoj! Också funderar jag på om jag ska äta godis. Ska jag, ska jag inte? Vad tycker du föresten, Bloggis, om mina havsbilder? Jag gillar nummer 3 mest! Ljuset i den bilden är så mysigt.

19,5 grader!

 
Lånad

Jag kollade termometern precis och den upplyste mig om att det är varmt ute.
19,5 grader! Det är april! Vad har vi gjort för att förtjäna detta härliga? Dagens vädersnack - check! Annars då? Jag tar dagen som den kommer. Elina och Lina plingade på. Vi satt på trappan och pratade i väldigt många timmar. Men det gjorde inte mig någonting eftersom jag hade precis tagit fram mina engelska-läxor när de kom. Så det var inte precis så att det lockade att gå in och plugga. Men nu måste jag ta tag i det!

Solnedgång - Hamnen



Jag och Lina var ute på en cykeltur ikväll. Vi satte oss på en filt vid stranden, åt godis och jag måste säga att det har känts som sommarlov idag. Härlig känsla! Hoppas veckan får fortsätta så.

Vi snackar solbränna!

Jag har solat hela dagen. Typ. Fast Marcus kom sen hit och gjorde så att jag inte kunde sola mer. Men när han såg mig kände han knappt igen mig. Kan du gissa varför? Klart du kan! Jag är ju svart. En dag i solen räcker för att jag ska bli en riktig pepparkaka. När mamma kom hem från jobbet stärktes beviset på mina miljontals pigment. Hon blev nämligen chockad när hon såg mig och undrade vem jag var.
- Men mamma det är ju jag. Din dotter. Annie.
- Vem är du? sa mamma misstänktsamt.
- Men ser du inte mamma? Det är ju jag! Jag har solat hela dagen. Och vårsolen tar ju jättebra. Det har du ju själv sagt.
- Var är min riktiga Annie? fråga mamma med gråten i halsen.
- Men sluta nu mamma. Det är ju jag, fast väldigt många nyanser brunare.

Ja, det är så läget ligger till.


Strålande sol i Malmö



Jag har idag testat alla jeansshorts som finns i Malmö Stad. Och jag vet i tusan om det är fel på mig eller på jeansen längre. Men jag känner mig alltså så tråkig i provrummen. Det är ungefär samma effekt som när man sätter sig i frisörstolen. Det spelar ingen roll hur mycket snygg-dag man än har för man blir alltid lika ful där. Speglen är upptryckt i ansiktet på en och ljuset som faller helt fel. Om jag någon gång ska starta en affär då ska jag ta mig tusan göra provrummen riktigt genomtänkta! Så är det. En sak som var mycket, benämning på mycket, underbar var det alldeles makalösa försommarvädret! Säkert en 18-20 grader och strålande sol hela, långa dagen! 


Mitt sällskap köpte vars ett par coola solglasögon. 


Nya solisar!



Godkväll Bloggis! Jag tänkte visa mina nya solisar som jag köpt på mig. Jag har tröttnar på mina piloter och kände för något tuffare. Problemet är bara att jag inte har tillräckligt mycket näsben som behövs för att bära glasögon. Glasögonen får inte något stöd av näsan. Ja, himla jobbigt jag har det, får försöka tänka positivt. De kommer föresten från Åhlens och får följa med på utflykten imorgon. Det får kameran också göra. Nu ska jag försöka må lite bättre. Har mått jättekonstigt hela dagen. Känt mig supertrött. Trots att jag sovit så mycket hela helgen! Det kan vara pollen som spökar. 



Tankar en söndagsmorgon



GODMORGON!
Mår ni bra?? Alltså jag sov lika länge idag. Är jag sjuk eller vad är det som händer? Halv elva liksom. Men okej. Idag ska jag ta dagen som den kommer. Det får nog bli till att städa, igen, på rummet ser jag. Jag har redan hunnit stöka till det. Sen ska jag byta från pyjamas till vanliga kläder innan klockan är två. För jag kan inte köra fullkomlig repris på gårdagen. Jag ska föresten tagga Malmö också. Jag ryker dit imorgon. Jag ska gå på jakt. Vita byxor och jeansshorts. Såg i tidningen att det ska bli kanonväder imorgon. Sol och 15 grader. Mysigt! Nej nu ska jag försöka göra detta till världens bästa söndag! Hoppas du får en fin dag Bloggis!

Maja & Tzatsiki



Jag sov till halv elva idag!
Det är ingen Annie-tid men coolt att jag också kan! Igårkväll hade jag och Maja en härlig tjejkväll. Först sprang vi en "uppvärmningsrunda" (det är så tråkigt att stå på maskinerna inne på gymmet. Detta var mycket friskare och roligare) och sen gymmade. Sen åkte vi hem till mig, åt grillat, kollade på Tzatsiki och pratade. Mysigt! Idag ska jag ta dagen som den kommer. Den börjar med att städa rummet! Himla rolig syssla! Jag har föresten tänkt på en sak. Tzatsiki, det är ett coolt namn! Om jag gifter mig med en grek så ska vår son heta det. Om vi får en dotter får hon heta Aioli. Sött!

Påsklov!

Hej mina följeslagare! Här är det suuuuuuuuuuuperfint väder! Och jag har påsklov. Och jag är frisk. Och jag känner mig otroligt taggad för en ledig vecka! Jag har - håll i hattarna - inte planerat in saker var eviga dag nästa vecka. Jag har en tendens annars att göra det. Vilket resulterar i att jag stressar ihjäl mig och det är ju inte riktigt vad loven är till för. Men det här lovet ska få bli lite mer jag tar dagen som det kommer. Nu ska jag plocka fram mina kärleksmums ur frysen, blanda saft och bjuda Adam och pappa på dem. Jag kan meddela att kärleksmumsen smakade riktigt gott - trots allt.



Jag kan också tipsa om en liten sak. När jag igår köpte blusen på Kappahl så blev jag medlem där och då fick jag 50 kronors rabatt på min tröja plus den här tidningen! Vet inte om det alltid är så - men man kan ju alltid kolla upp det. Inte för att den här tidiningen är något hit - enligt mig. Men ändå. Haha. Detta blev inget bra. Tipsa om en sak jag inte gillar. HMMMM. Ja, ja, du kanske är ett fan av den och då har jag gjort dig en förtjänst - Så får jag se på saken! GLAD FREDAG!

Shoppat blusar!

Jajamensan, visst fick jag med mig någonting hem från H&M! Det var nästan ingen där när jag kom dit men vissa plagg försvann i ett svep! Herregud ändå, att kläder kan vara så hajpat! Efter att jag varit på H&M gick jag inom Kappahl. De har en kollektion då och då som de kallar för Vintage Stories och nu var det dags igen. Så därifrån fick en liten rackare följa med mig till skolan, där jag mellanlandade innan jag åkte hem.

Och på tal om skolan. Vet ni vem som var på min skola idag? Jo, självaste drottningen. Vi såg limosinen hon färdades i men av henne fick vi tyvärr ingen syn. Men ballt ändå, drottningen liksom. Det är STORT! Jag kan knappt smälta det. Men vart var vi? Blusarna ja. Här kommer ett gäng bilder. Den rosa kommer från Kappahl och beiga från H&M. Båda kostade 249 kr. Vilken gillar du mest?



KRIG om kläder!



Godmorgon!
Det är torsdag och därmed bara två dagar kvar till påsklovet. Eller är det någon som har lov efter påsk. Alltså om en vecka? Iallafall. Jag ska hoppa ur pyjamasen och sen ska jag bege mig till stan. Jag ska se om jag kan få tag på något fint från H&M:s nya kollektion som släpps idag! Det verkar vara rätt mycket hysteri kring den så jag antar att det kan bli svårt. Men jag gör ett tappert försök! Hehe. Sen ska jag till skolan. Tre timmar idag! - Lyx! Men först: Fight på stan! Berättar sen om jag lyckats få tag i något!

Välkommen till min bakblogg!



Jag fick för mig att baka för någon timme sen.
Jag tänkte att jag skulle testa något nytt och inte köra på dem säkra korten chokladbollar och kladdkaka. Så jag tog fram min nya bakbok och hittade receptet till kärleksmums. På med förklädet och sen var jag igång! Detta behöver man.



Och sen satte jag igång! Och det gick riktigt bra. Fram tills att jag skräckslaget såg i receptet att till glasyren behöver man KAFFE, KAFFE, KAAAAAFFE! Jag har aldrig bryggt kaffe i hela mitt liv! Så det var bara till att googla det. Första utmaningen avklarad. Blanda ägg och socker. I med alla torrvaror. Sen gräddades kakan i ugnen och jag blandade ihop glasyren - men en rejäl dos för mycket kaffe! När kakan stått i ugnen en kvart tog jag ut den och hällde på glasyren. Sedan strödde jag på kokos. Det gjorde jag innan glasyren hade stelnat. Det var inte så bra gjort! Den kritvita kokosen smällte in i glasyren och blev brun/beige. Hela kakan ser otroligt oattraktiv ut. Smaken var väl också sådär. Det är liksom glasyr överallt! Jaha, jaja. Jag försökte iallafall. Jag testade något nytt. Friskt vågat, hälften vunnet - som man säger!


MMMM, vad god den ser ut! MMMMM!


Härligt & befriande

Vi har så många känslor inom oss. Känslan av att någonting är härligt och befriande värdesätter jag väldigt högt. Idag har jag spelat upp en pjäs på dramat och haft en redovising på svenskan. Det känns jäkligt bra i magen nu när jag kommer hem här och kan bocka av dessa från min att-göra-innan-påsklovet-listan. Ville bara dela med mig av detta härliga. En liten parantes: En eloge till mig själv för att jag lyckades dra ett streck på pappret samtidigt som jag fotade. Det kallar jag skicklighet. Eller talang. Jo, talang hörs bättre. Jag har talang!



Äcklig Dum Hjärndöd



Min mobil är sönder - IGEN!
Nu gäller inte garantin längre så nu får det bli en ny. För vill inte slösa massa pengar på denna skrutthög. Just nu har jag två andra att välja mellan. Antingen min gamla mobil. Den första Nokian med färgskärm (nu snackar vi old) eller Adams gamla Sony Ericson. Just nu kör jag på Adams. Varje gång jag får ett sms spelas Liverpool-låten. When you walk, through a storm... Vilket känns sådär lagom trevligt. Men för fan, jag älskar ju Liverpool. Att deras låt spelas i 3 minuter, istället för *klick* eller piiip* känns otroligt, ooootroligt uppiggande och inte alls störigt. Fast nu ska jag hålla in #-knappen i några sekunder. Min hjärna känner för att lyssa på tystnaden.

Det som poppar upp

Inlägget om fiskminne känns rätt flummigt nu när jag läser det. Jag var rätt stressad och trött igår när jag skrev det så kan väl ha berott på det... Alltså just nu känner jag inte ett dugg för att blogga. Jag kan inte komma på något att skriva. Men okej. Jag kan berätta om några saker som poppar upp i huvudet medans jag sitter här. 

1. Jo, jag skulle vilja beställa från den här hemsidan. La Redoute heter den - Mode På Franska är deras signatur. Men jag har ingen aning om deras storlekar. Är det någon i denna vida värld som vet?? Det är dessa plaggen jag är sugen på att klicka hem. 



2. Jo och sen kan jag berätta att jag har jättemycket att plugga. 

3. Och tillsist avslutar vi detta mega-bra-skrivet inlägg med att säga att jag känner mig snygg idag! Yey! Och brun. Tog brun utan sol igår. Och jag gillar det för jag känner mig alltid så fräsch dagen efter. Så. Nu har jag fått sagt allt jag vill. Hoppas du mår fint min fina Bloggis! Puss!

Fiskminne



Jag loggar in här och ser att jag fått en ny kommentar (ja, jag blir skitglad för varje kommentar jag får).
Men till min stora besvikelse är den från ingen annan än ..... *trummvirvel*.... mig själv. Så Maja, du får checka in inlägget du skrev i, för där har jag svarat dig!

Fickminne är inget att leka med. Vad var det jag gjorde häromveckan som också bara var så där typiskt korttidsminnesförlustiga personer? Hm.. Jag minns inte. (Haha). Men det är väl störigt när man kommer på en sak man ska hämta i ett rum. Och sen när man kommer till detta rum så har man redan glömt vad det var man som man skulle hämta och då får man gå tillbaka igen. Och sen när man kommer tillbaka till den plats man var på från början, ja DÅ kommer man på vad det nu var man behövde.

Vilken lättnad!



ÅÅÅ, vad skönt att ha avklarat dagens nationella prov. Det låg som en klump i magen hela gårdagen och idag kändes det så himla segt att gå upp. Men nu är det gjort och hela jag bara ler av lättnad! Dagens väder har också en bidragande effekt på mitt humör. Jag ska inte verka tjatig men alltså det känns som försommar just nu och det kan jag inte riktigt smälta. Jag menar för en månad sedan väntade vi ännu ett snöoväder. Nu ska jag itu med veckans kommande uppgifter. Två redovisningar och ett prov ska avklaras innan påsklovet. Bara man har en positiv inställing så funkar allt!


Söndag 15.00

Jag premiärtestade krogen igår. Och jag blev glatt överraskad. Efter det här året, när alla i min ålder har fyllt 18, ja då kommer det bli grejer! Så himla skoj vi ska ha! Jag är taggad! Efter att jag pluggat klart innan idag gick jag ut och tog lite foto, solade och lyssnade på musik. Mmm. Också har jag redigerat bilder. Det är grejer det. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag träffa min prins. Det är rätt härligt med söndagar ändå.


Kul med macro!


Rosor: Dag 11



Gooodmorgon! Här är det pluggstuga - historia och svenska. Imorgon har jag nationella prov i engelska. Usch. Jag vill knappt tänka på det. Men okej. En dag i sänder. Idag är det söndag, 16 grader och sol! Och kolla in mina fina rosor. Jag fick dem när jag fyllde år och de blommar lika fint fortfarande! Fantastiskt! GLAD SÖNDAG!

Härliga tider!



WOW, vad solen strålar!
Jag är så taggad på sommar nu! Det kan vara på dagen två månader till sommarlov idag. Åtta veckor, det är ingenting! Jag sitter här och kollar på Allsång På Skansen. Det får en att verkligen, veeeerkligen längta till sommaren. Jag älskar Eldkvarns Kärlekens Tunga. Nu när jag tänker efter var jag i publiken när de uppträdde med den låten. Men inte gillade jag den då inte. Typiskt va? Haha. September gör den möjligtvis ännu bättre! Jag ska sätta igång den nu... SÅ. Nu taggar vi! Och jag är så glad att det är vår nu! Och veta att det bara blir varmare och varmare för varje dag får mig att le! Snart är Sverige som bäst!


Tummen upp för...

..spontana joggingrunder.



Verkligen, verkligen skitgött att bara göra och inte tänka, grubbla och tillsist ha funderat så länge att man skiter i det. Nu kommer precis-varit-ute-och-sprungit-känslan bubbla i min kropp hela kvällen! Alltså träning, det är så härligt! Hur kan man vara utan det? Den frågan har jag ställt mig många gånger men jag kommer aldrig fram till något svar. Nu ska jag slänga mig på soffan, ha fredagsmys med familjen och äta något riktigt smarrigt! Vad sägs som toblerone, saltlaktris och ett stort glas vatten med isbitar i? Det här är livet!

Smycken - Ringar

Wiiie, det är fredag! Det blir jag glad över! Känslan man har i magen på fredagen är himla härlig! Igår när jag var på "tjejkväll" på stan, med Lina, kikade jag på fina Spinning-ringar. Jag har redan flera stycken som jag köpt för några år sedan. Jag gillar alla men de är väldigt söta, hjärtiga och rosa. Jag skulle vilja ha någon som var lite större och tuffare. Och självklart hittade jag ett par skitsnygga som jag nu går och drömmer om. Syftet med Spinning är att man ska kunna ha olika kombinationer! - Vilket jag såklart faller pladask för. Haha. Så om man vill ha något gulligt och enkelt ena dagen för att nästan vara lite mer sugen på något tuffare så kan man ha det.


Mina ringar. Det var inte helt lätt att få till en bra bild..

En bild från katalogen.

Tjejkväll på stan

Goddag torsdag! Det är en glad sådan i min hjärna! Fast att jag varit i skolan flera timmar extra så har jag en härlig känsla idag - så gött! Jag gjorde prov imorse som legat mig i hälarna - jag var sjuk förra veckan när klassen gjorde provet. Jag gillar inte att ligga back så det var skönt att få det gjort. Nu kan jag pusta ut! 



Ikväll arangerar Ängelholm någon form av gå-på-stan-alla-tjejer-och-få-lite-rabatt-kväll. Det anordnades vid några tillfällen förra året också men jag har aldrig gått på det. Men ikväll tänkte jag köra på en premiär av detta! Jag tror det kan vara ett härligt sätt att avsluta torsdagen på. Och Bloggis, du har väl inte missat vilket program som kickar igång ikväll? Du Är Vad Du Äter. Gud nåde den som missar det!

Ny frisyr och våfflor!

Goddag! Det är onsdag men det känns som måndag. Beror väl på att jag var på Tåssjö måndag-tisdag. Men det är rätt härligt att veta att det bara är två dagar kvar tills helgen är här! På tal om något helt annat så har jag velat ha tre små flätor på sidan av huvudet (vid örat) väldigt länge. Men jag har aldrig riktigt lyckats göra dem bra. Men igår sa det PANG och jag överraskade mig själv! Tack för det Annie!



Efter skolan idag åkte jag till stan med Josefine. Vi kikade på jeansshorts och jag köpte flät-gummiband. Du vet sådana man har istället för tråkiga, vanliga gummiband till dessa, små flätor. Sedan åkte vi hem till mig och bakade våfflor! Det var bra länge sen jag åt det sist! Nu sitter jag och taggar för gymmet. Jag har fått hoppa träningen i några veckor eftersom jag varit förkyld så nu är jag riktigt laddad för att svettas och ta i!!

Tillbaka!



Hallå Bloggis!
Nu är jag tillbaka. Vad kul det är att logga in här på bloggen och se att ni gillar min nya header. Den lilla bilden brevid är alldeles för vit ser jag. Den passar inte alls in i den rosa-aktiga headern. Men det fixar jag. Men inte nu. För jag är så jädrans trött efter lägret. Det har gått i ett. Igår hade vi olika aktiviteter från morgon tlill kväll. Vi hade tipspromenad, utomhuslekar, var ute och gick, lärde oss göra olika sorters knutar, hade en timmes matte och hade en lång, härlig massagestund på kvällen. Vi släckte ner hela huset, tände massa ljus, gjorde borden till massagebänkar, åt god frukt och avslutade kvällen med att spela Med Andra Ord. Det kallar jag friskvård!

Ny header och läger!



Jag kände för något nytt. Så nu testar jag den här. Det är en blanding mellan dessa två bilder. Rätt coolt! Just ja, jag har nästan glömt bort det men jag ska på läger imorgon. Så det blir ingen bloggning förrän på onsdag igen. På återseende och ha det så bra!



Bild från lägret 2009.

Det blir inte alltid som man vill



Det är inte alltid så lätt att ta bilder.
Det blir snett, ofokus, allt kommer inte med eller är man inte beredd. Så för att en bild ska bli bra krävs det oftast ett 10-tal. Ni kanske minns bilden jag tog på övningkörsskylten. Den tog säkert en kvart innan den blev rätt. Nu ska jag övningsköra. Tut tut!


Vårkväll



Godmorgon!
Hur mås det idag? Bra, dåligt eller mitt emellan? Vet inte alls vad jag ska skriva så jag visar bilder istället. Från igårkväll. När jag och Ebba var ute i den ljumma vårkvällen. Det där hördes bara så härligt. Och det var det också.



 


GLAD SÖNDAG BLOGGIS!

Det är vår nu vänner!



Jag hurrar, ropar och jublar - av glädje!
Idag har det varit 15 grader här! Det är hur underbart som helst. Jag har suttit på uteservering med farmor, ätit i uterummet med familjen och fått ta av den tunna jackan p.g.a värmen när jag var på promenad med Lina! Sånt här älskar jag! Hela min kropp älskar detta. Och jag är helt säker på att jag inte är ensam om det. Vi svenskar är kära i våren, så enkelt är det!

Shoppa med farmor

Nu sitter jag här på ett fint hotellrum i Stockholm och neeeeeej, det gör jag inte. Varför gick ni inte på mitt skämt? Det var ju det fetaste skämtet man kan tänka sig och jag gjorde ju allt så smidigt och lindade in allt så att ni aaaaldrig skulle ens kunna tänka er tanken att jag lurades. Jaja, jag sitter här vid frukosten. Familjen är på lite olika håll så jag får ha min dator som sällskap. Jag äter vaniljyoghurt och Corn Flakes och dricker världens godaste jucie - passionsjucie!



Vad händer idag då? Här i Ängelholm ska det tydligen bli varmt. Runt 15 grader har det skvallrats om. Vi får väl se.. Jag hade gärna tackat ja till en lite varma dag eftersom jag ska gå på stan med farmor. Det är vår årliga tradition! Jag skulle vilja ha ett par högmidjade jeansshorts. Det får bli jakt på dem idag!


Jag pallar inte..

.. att jag gick på Ebbas skämt idag. Hon smsade mig och berättade att hon pratat med en skitsnygg kille och att hon var jättelycklig över detta. Just när jag läser smset sitter jag i matsalen med min klass och första-april-skämt är samtalsämnet. Ändå, på något jäkla vis, går jag på Ebbas alldeles överglada sms med alldeles för många smilisar. Jag blir ivrig, läser upp smset för några som sitter runt mig och smsar sedan tillbaka att jag ringer henne när jag kommer hem. Hur kan jag vara så lättlurad? Allt var ju så uppenbart.. Men 1-0 till dig Ebba. Men jag har faktiskt också lurats idag. Saken är bara den att jag inte berättat för dem jag lurat att de är lurade. Hm, jag får väl kanske göra det, innan jag lägger mig på soffan och har fredagsmys. Trevlig helg!


Hej April!



Och hej på dig med Bloggis! Jag kan knappt sitta still här på den blåmönstrade skrivbordsstolen. Kan du gissa varför? Nej, det kan du inte! Jag vann precis en bloggtävling!! Jag vann en weekend till Stockholm - och det roliga är att detta är på mycket kort varsel så jag åker redan imorgonbitti! ÅÅÅ, jag dör! Sånt här älskar jag! Jag har knappt hunnit tänka igenom vad jag vill göra där men kika i affärer och äta god hotellfrukost är obligatoriskt! YEY! Ses i Stockholm!


RSS 2.0