Semester

(null)
(null)
(null)

Hej på er! En hel månad har gått och en hel semester är snart till ända! Känns sådär faktiskt, hade lätt kunnat vara ledig i tre veckor till! Och jag har haft lite svårt att släppa jobbet för har känts som om jag slappnar av helt och inte tänker på hur lång tid det är kvar av semstern, ja då kommer den bara försvinna och vips är den slut. Så istället har jag ofta tänkt på hur många dagar jag har kvar... Är säkert många som känner igen sig men är avundsjuk på de som har lättare för att släppa allt! Hur som helst har semestern innehållit massa roligt! Den första bilden ovan är dock inte från semestern utan precis innan, från den senaste husvisningen som vi varit på. Ett kedjehus som kändes för litet även om det låg väldigt fint. Allt med husköp känns så sjukt hopplöst och deppigt just nu. Vill typ inte tänka på det för blir bara på dåligt humör. Haha herregud, det låter som att jag är på skitdåligt humör nu va? Men jaja. 

(null)
(null)
(null)
(null)

Men tillbaka till semestern. Första veckan tillbringade vi i Stockholm. Det var galet varmt så trodde nästan vi var utomlands. Vi gick i affärer, hälsade på Marcus mormor, var på Allsång på Skansen, solade och åt på restaurang. Härlig känsla att komma hemifrån med miljöombytet. Och vårt hotell hade AC vilket vi tackade för både en och fyra gånger. Hade inte gått att sova i vår lägenhet när det är så varmt på nätterna. Så även om det kändes lite segt att pricka in semesterns varmaste vecka i storstan var vi glada att vi slapp sova i vår bastu. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
Sen har vi haft två semsterveckor hemma. Vi har hunnit med en hel del! Varit på Gekås, träffat kusiner, middagar med vänner, fikat med våra gamlingar, spelat padel, umgåtts med mamma och pappa, bjudit familjerna på middag, varit på stranden, badat i havet, åkt en sväng till Båstad för att se padel (men slutade med regn och glass istället, haha) och idag ska vi på dop och efter det fira min pappa som fyller år nästa vecka. En härlig ledighet även om jag som sagt gärna varit ledig längre. Men vi har valt att spara en hel del semesterdagar för att förhoppningsvis kunna resa i vinter. Hoppas ni haft en fin juli och ser fram emot en härlig augusti! 

RSS 2.0