Melodifestivalen 2019

Hallå hallå! Jag har börjat fundera på att lägga ner min blogg (men innan dess vill jag - på något sätt - spara ner den, hört att man kan göra en bok av den men har försökt men står att den är för stor). Tycker inte jag har tid för den och vet att jag kommer få ännu mindre tid när jag börjar jobba. För ja tänk, nu är det inte lång tid kvar (skriver jag inte det varje gång jag bloggar?)! För ett år sedan kändes det som att jag skulle plugga i en evighet till men så helt plötsligt är det så nära. När jag gick termin 4 tänkte jag att jag skulle känna mig "redo" och "fullärd" (hör ju hur dumt det låter i efterhand) när jag gick sista terminen. Och nu står jag här och har en helt annan inställning - snart ska jag äntligen få gå ut i arbetslivet och lära mig "på riktigt".

En av mina favoritbilder från i somras

Men än är det inte examen så jag tycker att vi pratar om något som är lite närmre i tiden. Vad sägs som att diskutera bidragen i Melodifestivalen? Haha, helt olika ämnen! Men vem hejar ni på? När jag tittade i lördags tyckte jag att de flesta låtar var rätt dåliga, inget vinnarbidrag. Alls. Förrän sista låten! John Lundvik håller jag tummarna för när finalen äger rum om ett par veckor! Jag tycker hans låt har allt! Även förra året hejade jag på honom (den balladen var hur fin som helst men innerst inne tycker jag att vinnaren ska vara en upptempolåt och det är den ju verkligen i år). Och ska jag välja två till (mina topp-tre alltså) så hejar jag på Mohombi med Hello. Den tredje kan jag knappt bestämma mig för. Antingen Malou med I do me eller Lina Hedlund med Victorious. Den låt som jag tycker sämst om i finalen är Jon Henriks Norrsken. På lördag är det ju Andra chansen och då hejar jag på Anna Bergendahl och Rebecka Karlsson. Så. Nu har ni hela min Mello-lista. Ändå viktigt. 

Ängelholmspusslet

(null)

Hej på er! Ytterligare ett par veckor har gått sedan vi sist hördes av. Januari, februari och mars tycker jag är rätt tråkiga (och gråa!) månader så för min del gör det inte så mycket att veckorna tickar på. Jag försöker plugga och komma framåt med uppsatsen under veckorna och planera in roliga aktiviteter på helgerna. Brukar i början av januari skriva upp saker som jag/vi kan planera in/göra spontant under dessa månader för att de ska bli lite roligare. Det kan vara allt ifrån att gå på bio, ha middagar, spela diverse spel, simma på badhuset, äta på restaurang, testa nya maträtter, träffa vänner, planera min födelsedag osv. Sånt som är upplyftande helt enkelt! Hittills har jag hunnit med en tapasbjudning och en risottokväll med vänner, spelat Mario Kart med familjen, firat Adam med gamlingarna och köpt ett 1000-bitars pussel (motivet är bilden ovan - visst är det en fin illustration av Ängelholm?!). En skön mix med andra ord! Ännu en sak som fanns med på listan var att ta tag i träningen igen och det lyckades jag väldigt bra med. MEN sen stukade jag foten på några trädrötter och efter det har jag fått vila från mina intervaller och joggingrundor. Men nu äntligen börjar jag känna mig bra igen så i eftermiddag ska jag snöra på mig springskorna och dra ut en sväng! Nu ska jag dricka upp mitt te och sätta fart med dagens bestyr. 

RSS 2.0