GÖTEBORG



Tåget går klockan åtta imorgonbitti! Jag vet inte om jag kommer ha tillgång till en data den närmaste veckan. Men en sak som jag säkert vet är att jag, Karolina, Josse och Annie är mer än redo för Göteborg. Frågan är bara om Göteborg är redo för oss.. Vi ses fina bloggvän!

FETTONT & semester

Hej! Har du haft en härlig fredag? Min har varit lite halv.. Jag insåg imorse att jag inte kunde jobba. FETTONT i örat. Fast det visste du ju redan efter min lilla blogguppdatering inatt. Mamma tog mig till vårdcentralen där jag fick veta att jag har en vaxpropp.. De sköljde örat (kändes som när man får lock när man flyger fast trycket var tio gånger värre. FETTONT) och sen fick jag tabletter för öroninflammation. De tror nämligen att jag har det! TOPPEN! Men nu ska jag lägga den här lilla öronhistorian åt sidan och försöka fokusera på trevligheter som GÖTEBORG.

Jag ställde en liten fråga till dig här igår. Nämligen vad är det jag ska fira idag? Jo men visst Lotti, du har rätt! Jag har ju semester, sommarlov, ja, kalla det vad man vill men det känns underbart! TRE veckors härligt lov till ska firas in med nja, vad ska vi säga? En shot proviva och lite dosering av öroninflammationstabletterna
Kåvepenin kanske?


Manuellfokus här! Rätt bra tyckte jag!

Gårdagen är en historia i sig

Okej, gårdagen. Jag tar det från början. Och för ovanlighetens skull kommer jag inte nämna några namn.. Du kommer snart förstå varför. Jag tog tåget till Helsingborg. Där träffade jag halva släkten och det stora samtalsämnet var Eric Saade! Vilken snygging! Manboy skulle ses live, den saken var säker!

Nu kommer jag inte ta det särskilt detaljerat eftersom jag vill visa respekt för mina nära & kära. Men okej, när vi kom fram till Knupunkten möttes jag av ett gäng glada människor. Jag vill nog påstå att de var lite för glada. De hade spenderat dagen i Danmark. Behöver jag säga mer? Och de behövde hjälp med lite allt möjligt. Stå och gå var en bra början. När jag hade varit i Helsingborg i tre timmar, hade jag ännu inte kommit utanför Knutpunkten. Men jag hade inte gett upp hoppet om Eric Saade. Några vänner var på plats framför scenen (ja, inte de som hade för mycket innanför västen, eller hur det utrrycken nu är. De satt på tåget för att komma hem och sova) och när jag ringde dem möttes jag av Manboy, Manboy, you can call me Manboy som dunkades ut från högtalarna. Så jag sprang, snabbt som attan, från Knutan, till scenen och gissa vad jag möttes av när vi kom fram? Jo, ett hav av människor. De bara vällde ut från scenområdet. Då förstod jag att det var försent. Vilken tragedi.

Men efter den här kvällen har blivit påmind om hur mycket mina vänner betyder. Tusen gånger mer än RixFM och Manboy. Nu hade bilden jag tog igår passat utmärkt att lägga upp. Men som sagt, respekt för fyllesvinen så nej. Ingen bild. Synd där!

Fucking öroninflammation

Jag vaknade nu, mitt i natten. Kom hem alldeles för sent inatt med tanke på att jag ska upp kvart i sex. Men nu har jag så jävla ont i örat. Googlade öroninflammation och symtomen stämmer väldigt bra in på mitt tillstånd. En känsla av lock och smärta. Men mest ont har jag i mitt göteborgshjärta. Inget ska få hindra denna tripp.. Och speciellt inte en fucking öroninflammation.

Tänkte skriva godnatt men med det här örat blir det tyvärr ingen godnatt! Men snälla, sov lite för mig! Det lär jag behöva..!


Jag ska kolla Eric Saade..

.. han går före! Sorry my dear! Jag skriver mer imorgon. Då ska jag också fira ordentligt. Kan du gissa vad?


Meningslös dynga

Jag satt precis och kollade på ett videoinlägg på en blogg. Det var väldigt rörigt och varade rätt länge så nu är jag alldeles yr och mår illa. Haha, jag tror det kallas "åksjuka". Haha. Nu sitter jag och pratar med Rybak. Eller han sjunger för mig, rättare sagt. Den bästa låten han gjort, Funny Little World. Jag gjorde föresten ett videoinlägg till er. Men det kändes så meningslöst och jag snackar bara massa dynga så jag skiter i att ta tiden och ladda upp det på Youtube. Sorry!


Haha, den här fina teckningen skrev jag och Lina till Midsommarafton 2004 (?). Vi satte upp den på lekstugedörren. Haha, visst är den söt? Våra och Majas bror och deras kompis, som eventuellt skulle komma på besök, var inte välkomna till vårt lilla midsommarfirande.

Reashopping & framtidsplaner

Hej min bloggisvän! Känns det bra att bli kallad så?

Jag tänkte att jag skulle berätta en sak för dig. Jo det är så här att jag är riktigt duktig på en sak. Well, jag är väl bra på mer än en sak, men den här saken är jag expert på. Det är på att köpa likadana klädesplagg fast i olika färger. Jag har till exempel sju, åtta, ja jag tappade räkningen efter ett tag, likadana linnen. Alla är tighta som ormskinn och kanske inte något jag skulle köpa på mig nu. Men där i sjuan, åttan kändes de som den perfekta modellen. Ceriserosa, ljusblå, ljusgul är några att nämna.. Nu har detta hänt igen! Kommer du ihåg de bruna jesussandalerna som jag köpte i våras?



Nu har jag köpt likadana.. fast svarta! Hihi. De var på lite rea så jag tänkte passa på. Fynda är alltid lika roligt! Fick ge 420 istället för 600. Det var väl ett kap? Säg att det var det. Annars får jag sådan ångest!



Vad tycker du, bruna eller svarta?
Jag är mer brun än svart av mig.. Men jag tror dessa kommer sitta fint på mina fötter! Nu ska det inte handlas mer förrän jag kommer upp till Göteborg. Så jag behöver inte vänta så där värst länge.. tre dagar.. Haha. Jag hoppas jag kan hålla ut :-).

Jag sitter och klurar på vad jag ska jobba med när jag blir stor. Det är ett stort beslut som måste tas. Jag vill bli rik. Hmm.. inte helt lätt bara att veta i förväg vad som ska göra succé. Jag har börjat tänka på dietist. Hade inte det kunna vara något för mig? Annie, den nya Anna Skipper? HAHA. Varför inte!?

Gå & dö förkylning - nu!

Jag varken orkade, hann eller kände för att blogga igår. Så kan det va! Men nu är jag tillbaka igen. Och nu ska jag svara på din fråga som du funderat länge över. Nämligen hur kan det komma sig att du bloggar klockan halv elva Annie? Ska inte du jobba?! Jo men så här är det: imorse när jag vaknade kändes det som jag hade ett rivjärn i halsen. Usch, vad obehaligt den känslan är. Jag kände mig lite febrig och andades tungt. Jag tänker på Göteborg..! Om jag är sjuk i helgen kommer jag inte förlåta mig själv för att jag jobbade idag. Om jag bara tar det lugnt en dag så kan det göra rätt mycket.



Sömn och vila är vad man behöver när man har feber och ont i halsen. Och ingefära. Har du testat det någongång? Riven ingefära, honung och vatten? Jag drack det igår, ska dricka det idag och imorgon. Allt för att slippa den här förkylningen! Alltså det är skitäckligt. Jag spydde nästan igår när jag fick lite för mycket på en gång av den där rivna råtfrukten. Blä! Men vad gör man inte för att vara frisk som en fisk? Hoppas jag kan jobba imorgon och tjäna in den sista tusenlappen för den här sommaren! Bloggar mer sen! Har ju all tid i världen idag. Kram

Dagens



MINUS: * Min mobil är död. Den måste ha ström. * Min hals har ont. Den måste ha medicin. * Mitt humör måste ha glädje. * Mitt huvud värker. Det måste ha sömn.

PLUS:
* Min sista måndag på jobbet är över. * HAHA det här var ju nästan komiskt. Fy vad jag är negativ för tillfället. Fingrarna dansade på tangentbordet när jag skrev "dagens minus" men nu när jag kom till plusen så bara stirrar jag på skärmen. USCH. Det hörs inte helt bra!

Men vi får köra några åtgärder på alla mina minus. Om jag laddar mobilen blir den levande igen. Om jag ger min hals några starka tabletter blir den len och ren. När jag tänker på att detta är min sista jobbevecka blir jag genast på bättre humör. När jag tänker att jag ska till Göteborg i helgen med några kompisar blir jag ännu gladare! Om jag går och sover får jag bort huvudvärken. Visst låter det mer än bra? Jag har lösningarna till mina egna problem! GÖTT ANNIE!

Tekalas

Jag har börjat dricka te! Alltså jag har börjat dricka te OCH jag gillar det! Det är ett under! Kaffe däremot kommer jag hålla mig borta ifrån ett bra tag till! Det luktar gott men smakar desto värre!



Jag var lite desperat efter denna goda dryck igår så efter tacosfesten hade inte Ebba något annat val än att följa med mig ut i den kalla kvällen för att köpa detta. När vi kom hem kröp vi upp i soffan med vars en kopp samtidigt som vi kollade på A walk to remember och åt godis som vi också passade på att handla. Kusinmys kallar jag det!




På tal om tekalas så har mamma och pappa städat lekstugan. Roligt för dem va? Det får de göra nu när inte jag ställer upp längre. När jag kikade in där idag fick jag se hur fint de har gjort för Putte (HAHA) och Sofie..!
(Jag är mycket nöjd över mina namnval på mina söta apor. Någon annan som kanske också är det?).



Nu ska jag spela kort OCH jag ska vinna! Tjingtjong!


9 timmar arbete väntar..

Det känns mer än jättejobbigt! Jag pallar lixom inte riktigt. Men en sak som är positiv är att jag fick sovmorgon idag! Mer än underbart. KVART I SEX har aldrig räknats som sovmorgon förut! PUSS


Det enda som jag saknar..

.. på min dator är en webbcam! Det hade varit roligt att kunna ta massa galna foton med den. När jag kommer hem till någon som är lyckligtlottad så brukar jag alltid, så där lite i smyg, använda denna roliga manick. Eller ja, i smyg och i smyg. Jag brukar få höra efter en stund men Annie det räcker nu. Haha. Josse verkar iallafall ha himla skoj med sin. Kolla vilken snygging hon är! (Här med riskerar jag mitt liv).



Om vi bytar samtalsämne så tänkte jag bara informera dig om att jag har precis varit på Netto och handlat majs och lite annat gott som jag ska ha till min lilla matlagning ikväll. Jag, Adam och kusinerna ska fixa tacosfest! Haha, det ska bli riktigt mysigt! Hoppas du har det bra ute i höstvädret. Brr.. 13 grader idag och blåst! Säg inte att sommaren är över!

Härlig fest!

Hur mår du idag? Jag mår fint, är lite trött bara.. Jag var på fest igår och gick och la mig rätt sent. Så det här att man är lite sliten dagen efter får man ta. Det var en stor fest. Jag tror vi var runt 130 personer. Vi var på en stor bondgård också var vi inne i en lada. Härlig fest måste jag säga! Idag har jag ingenting på agendan. Det får bli till att ta det lugnt! Ska bli riktigt skönt & härligt!



Vad tycks om mina tråkiga bilder? Haha, nej men faktiskt, jag tycker de är rätt fina! Kanske tråkiga men fina! Så där härligt fintråkiga!


Kräsna unge..

.. är vad jag har blivit! Inte på mat då utan på vädret. Det är drygt 20 grader och jag fryser! Överväger att byta ut shortsen mot långbyxor och ett par strumpor hade inte suttit fel på fötterna. Nu kom jag att tänka på min och Linas cykelturer till jobbet på morgnarna. Det är lite roligt. För vid halv sex tiden, när vi cyklar är det runt 18 grader och då har Lina vantar. Alltså hon cyklar i shorts och vantar. Haha. Nej men jag tycker det är bra Lina. Jag ska också börja göra det. På måndag, ska vi köra på shorts och vantar då? Föresten, vi har sovmorgon på måndag. Då börjar vi inte förrän sju. Haha. Också jobbar vi till fyra. Det är NIO timmar per dag! Jag kommer vara död.. Tro mig! Härligt död!


Nu blev jag hungrig.. Detta eller en pizza hade suttit fint!

Godmorgon lördag!



Det var så otroligt skönt att få sova ut imorse. Jag gick upp vid halv elva och det var länge sen jag kände mig så utvilad. Eller ja, en veckan sen var det väl men det är en härligt känsla! Nu sitter jag och lyssnar med mina nya hörlurar på Salem Al Fakir. Vilket grymt framträdande han gjorde med 4 O'Clock på Allsången i tisdags! Riktigt grymt! Mina hörlurar är också grymma för övrigt. Från Philips eller ja, från Ullared kan man också säga. De är isolerande så man pratar tre snäpp högre bara man får på sig dem. Haha. Nej nu ska jag och Lina ut och gå. Sen ska jag träffa pirkillen. Han är föresten min nu. Hihi.

Hoppas du får en makalöst härlig lördag!

Vad härliga ni är..

.. som kommenterar! I like it! Har ni märkt att jag har överförbrukat ordet härligt på sista tiden? Skönt att det är ett sådant härligt (haha, det var faktiskt inte meningen) ord som jag har en liten överdos på. Och det kan ju bara betyda en sak! Eller hur? Att mitt liv är rätt härligt just nu! Den där sköna (härliga) kommentaren den lilla flickan sa häromdagen hade lika bra kunnat komma från mig känner jag... Jag tycker så mycket om att leva just nu. Det är väl härligt när man får känna så? Ja, härligt värre faktiskt!





Dessa härliga bilder har jag tagit ikväll! Vilken gillar du mest? 1, 2 eller 3? Jag är mest nöjd med 1:an! Jag ser rätt trött ut tycker jag på 2:an.. Men det är precis vad jag är också! Nej nu ska jag sova. Vi har lite gäster och känner mig lite dum som går och lägger mig men jag känner verkligen att jag behöver all sömn jag kan få! Så jag säger godnatt eller godmorgon om du precis vaknat. Och i så fall passar jag på att säga GLAD LÖRDAG också!

Lady Gaga



Rummet är städat! Kliniskt rent vill jag påstå och det känns ju inte lite skönt kan jag säga! Nu ska jag ta med mig Lady Gaga ut. Vi ska ta en promenad. Bara hon och jag. Mysigt värre! Jag skulle vilja jogga men jag kan inte för jag har blåmärken kvar som fortfarande känns när jag springer. Haha.. Hoppas de läker snart. Ibland skulle jag vilja vara en varulv. Enligt Twilight-sagan läker deras sår på några få röda. Jag tror alla hade mått bra av att ha lite Jacob Black gener i sig. Nej nu måste jag ut för snart får vi gäster och då ska jag inte ha gröna jympashorts på kroppen också måste jag lämna Gaga på stationen..! Hon far nämligen redan ikväll. Sorgligt men ack så sant.


Ullared!



Igår när jag kom hem från jobbet fick mamma och pappa världens roligaste infall. De tyckte att vi skulle köra till Ullared! Så sagt och gjort. Vi åt grillade hamburgare och jag skrev en lista vad jag skulle köpa och sen packade vi bilen med alla familjemedlemmar (förutom Cindy) också åkte till de halländska skogarna. (Ligger Ullared i Halland?) Jag hittade en snygg regnjacka och en supersöt klänning (!) och köpte faktiskt inga onödiga grejer alls. Eller ok, några obehövliga impulsköp blev det. Men det hör ju lixom till när man besöker Gekås.



Som dessa till exempel.. Det var väl inte helt nödvänt med två stycken. En hade ju räckt. Men vilken skulle jag välja? Just ja, helt omöjligt att avgöra. Jag känner mig verkligen som Annie (alltså mig själv då) när jag köper skrivböcker.. Block och pennor har jag alltid älskat!

HELG!

Nu har jag helg! Det känns toppenskönt! Nu när jag fortfarande är uppe i varv ska jag passa på att städa mitt rum. När jag jobbar hela dagar, ser jag inte röran men om man kollar in där ser man knappt väggarna längre för alla kläder, hyllorna är gråa av allt damm och man måste gå igenom en stor spindelväv för att komma innanför dörren. Haha. Det var kanske att gå lite till överdrift men inte långt ifrån verkligheten faktiskt!


Den här skivan ska rulla när jag städar! Fy vad grym den är, hon är! Vilken dam!

HEJ FREDAG!


Världens mysigaste bild från Västersjön 2009

Ingen är gladare än jag för att det är fredag idag. Sov lite för mig vänner. Jag gick o la mig för sent så några timmars sömn till hade inte skadat. Nu ska jag iväg och göra ett sista ryck för den här veckan! Sen är det helg - och jag älskar det! GLAD FREDAG!

Jag gick på stan idag..

och hörde världens skönaste kommentar från en liten tjej. Jag såg inte henne för jag gick före henne så jag vet inte vad hon gjorde. Men jag antar att hon lekte och sprang runder. När hon helt plöstligt sa: Vet du vad mamma? Nej, svarade hennes mamma. Jag tycker så mycket om att leva just nu! Det hördes verkligen supercharmigt! Visst var det fint sagt?




Där kom ett par fina bilder på Ebba också!

Jag jobbar på. Det finns inte så mycket att säga. Eller jo, det gör det men jag orkar faktiskt inte. Men idag har jag faktiskt börjat gilla att göra glasstrutar och att packa glass, det är det bästa! Också hatar jag att stå och banka loss glasspinnarna från en mentallplatta när de kommit ut från den 33 minus gradiga frysen. Jo, också gillar jag inte att byxorna är i så olika storlekar. Då måste man testa så många olika och det orkar man inte klockan sex på morgonen. Jag älskar mina raster och jag gillar när klockan har slagit kvart i tio. Då har halva dagen gått. Ja, det var min lilla glassjobbsuppdatering.


Trött och arg men blev glad tillslut!

Oj vad jag var sur idag. Jag tror det beror på för lite sömn. Jag skulle köra moppe till Karolina. Det började med att jag skulle hitta moppenycklarna. Men de fanns verkligen ingenstanns. Letade desperat i en kvart! (När man letar känns det fruktansvärt länge). Sen när jag äntligen funnit dem gick jag ut till moppen. Såg att bensinmätaren stod på rött och var därför tvungen att fylla tanken. När jag hade spillt bensin över hela mig och kunde köra iväg kunde jag inte få på bensinlocket! DÄR brast det för mig och jag började storböla och tyckte otroligt synd om mig själv. Ett telefonsamtal och många tårar senare kunde jag komma iväg. Men då uppstod nästa problem. Att hitta dit. Hon hade beskrivit vägen och jag körde som hon sa.. Men ändå stämde inte vägbeskrivningen. Ringde henne och fick veta att vi missförstått varandra.

Jag var så glad när jag till slut hittade hem till henne!! Annie och Karolina hade bakat bullar till mig och Josse som vi alla fikade på och drack god flädersaft till medan vi planerade vår Göteborgstripp! Det var härligt värre! Nu är jag sååå trött och ska gå och lägga mig BUMS efter Allsång!

Godmorgon tisdag!

Jag sitter i soffan med datorn i knät. Enligt klockan är den 05.25. I mitt huvud är det fortfarande natt. Om jag blundar i ynka två sekunder kan jag lova att jag somnar. Så därför ska jag inte göra det. Nu ska jag istället cykla. Väcka liv i Ängelholm och jobba till halv två. Hoppas allt är bra med dig!


Trötter

HEJ!



Haft en bra dag? Jag hade kunnat somna nu, på minuten. Men det funkar ju inte. Jag gick nämligen upp klockan fem imorse. Åt frukost, klädde på mig och satte mig på cyklen för att ta mig till jobbet. Jag cyklade med lite tyst, lugn musik i öronen genom Ängelholm, som ännu inte hade vaknat till liv. Det var härligt! Sen jobbade jag, inte lika härligt. Sen slutade jag, och det var desto härligare! Nu vill jag sova, sova och sova ännu mer men jag ska försöka hålla mig vaken. Tänkte stänga datan och göra något vettigt i eftermiddag!

Ha det fint!


Bilder från gårkvällen













Jag & mina fina vänner spenderade några timmar i Båstad igår. Kollade den ödsligt tomma tennisstadion, såg solnedgången och kollade in alla brats, som det fullkomligt kryllade av. Det festades vilt på alla båtar som låg i hamnen. Men vi tog det lugnt på stranden, snälla som vi är!

Bååååstad




God lördag! Jag har varit en sväng på stan. Min klänning blev inte min. Den är fortfarande inte tillräckligt nersatt i pris så att jag ska gå loss. Sånt är livet. Får gå på klänningjakt igen. Nu ska jag laga mat. Sen ska jag till Båstad. Eller Bååååstad som de som kommer därifrån säger. Men det ska inte bli någon repris på förra helgen. Ingen ska få bära mig ikväll för jag ska inte bli tappad i en husvägg. Haha. Varken jag eller mina armar pallar det. Ikväll ska jag ta pulsen på byn helt enkelt. Och lite kändisspaning får det också bli!

TREVLIG lördagkväll önskar jag dig!


My dress

Godmorgon! (Nu skiter jag hur man skriver detta jobbiga ord. Sätter ihop god-morgon så att det inte bli någon särskrivning).

Hur mår du idag? Vädret känns ju lite halvtradigt. Jag som trodde att det skulle bli strålande sol. Synd där. Jag vaknade precis. Jo men faktiskt. Ganska ovanligt för att vara mig att gå upp efter halv tio. Hmm.. Är väl jobbet som tar ut sin rätt antar jag. Jag och mamma ska alldeles strax till stan. Min lillkusin ska firas imorgon och vi ska köpa lite söta kläder till honom. Det tycker jag är roligt! Också ska jag kika på min klänning inne på Tretton. Jo jag säger att det är min för jag vill ju så gärna att den ska vara det. Men om den inte har sänkts mer i pris kommer jag dissa den. Alltså rådissa. Jag kommer aldrig mer ens sjänka (hur stavas det?) den en tanke.


En annan klänning från Tretton.

Disk

Godkväll! Har ni haft en strålande dag på stranden? Eller har ni, som mig, diskat hela jäkla dan samt varvat det med att göra 5 liters glass? Haha, nejdå. Så farligt var det inte! Bara sjukt varmt att diska. Diskade inte bara alla spannar och föremål utan även mig själv. Såg ut som ett russin efteråt! Haha. Det måste ha varit en rolig syn. Mössan lite halvt på sne, lite svettdroppar i pannan, gummistövlarna på och helt nerdiskad från topp till tå!



Kvällen har jag spenderat med mamma och pappa.Vi har suttit och pratat om allt mellan himmel och jord (vilket roligt uttryck) och sen när klockan slagit halv elva och de tycker att klockan är alldeles lagom för att sova fick jag roa mig själv. Så det fick bli datan. Men John Blund kommer snart och hälsar på känner jag. Bäst att lyda kroppens signaler ;).

Godnatt finfina läsare!

Godmorgon & Bloggtips

Godmorgon bloggis! Kan vi reda ut en sak innan dagen drar igår? Heter det godmorgon eller god morgon? Hm.. Jag tror jag skriver lite både och för att jag inte vet. Men tänkte att nu ska jag dra nytta av bloggen lite och höra med Dig vad du säger!

Fredag idag, det känns kanon. Jag ska alldeles strax plocka undan frukosten, på med bikinin och lägga mig på altanen. Med lite bra musik i öronen är detta en alldeles strålande start på dagen!




Jag har föresten ett bloggtips till er. (Jag tror du hade gillat detta Ebba). Jag hittade en superinspirerande blogg igår. Fyndigt By Frida. Hon tar massa, massa kort! Bilderna är lånade av henne.

Dagens höjdpunkt

Shit vilken bra bloggare jag är trots att jag jobbar! Jag är stolt och glad. Ja men faktiskt. Jag känner mig jätteglad. Jag trodde inte jag skulle göra det när jag jobbar. Förra året var jag dödstrött när jag kom hem och hade inte någon energi alls över. Men nu känner jag mig hyffsta pigg när jag kommer hem!

När klockan precis slagit nio och vi slutar för dagen, då är dagens höjdpunkt inne. Jag och Lina tar av oss våra glasskläder, tar ut propparna ur öronen och får på oss våra vanliga kläder igen. Sen går vi till den supersnygga frysen och väljer glass med omsorg. Sen går vi ut från fabriken och sätter oss på rabattkanten, kollar när solen sjunker ner bakom träden, njuter av den friska, ljumma luften och äter våra glassar! Också snackar vi förstås. Det är härligt, mer än härligt! Den bästa stunden på dagen!

Dagens låt är den här...


Sommaregn + gul arm



Jag sitter i uterummet. Regnet smattrar utanför. Fönsterna är öppna så jag hör regnet och känner den friska luften. Jag äter choklad samtidigt som jag värmer mina bara ben och fötter under filten. Också lyssnar jag på Sommar i P1. Det är riktigt mysigt det här.. Jag har en bra känsla i magen!

En liten uppdatering om min blåa arm. Eller den är snarare gul. Haha. Sjukt ful men vad ska jag göra? Det mår mycket bättre iallafall och det är huvudsaken! Jippi. Får se om jag kan arbeta normalt idag. Bära lite mer så slipper jag springa så jäkla mycket! Men om jag nuddar den känns det precis som när man slår i armbågen så där fel. Du vet när hela armen darrar typ.. Haha. Nej men nu måste jag skynda mig till jobbet ser jag. Börjar om en halvtimme och har inte fixat lunchen än. Brått brått!


Haha snygg bild! Inte helt lätt att ta på undersidan av armen. Kameran är tung så ja, den här får duga!

Glasstips

     

Nu när jag jobbar i en glassfabrik tycker jag att jag nästan är skydlig att komma med goda glasstips. Eller vad säger du? Och jag har ett väldigt, väldigt smarrigt tips på G.. Igår satt jag och gjorde blåbärsglass. Eller det var vad jag trodde att det var. Jag kom på världens bästa idé när jag såg den blå/lila glassen. Jo men visst. Violglass borde man börja tillverka, tänkte jag. Sen när jag hade tänkt på det i en halvtimme och jag var klar med blåbärsglassen så såg jag att det inte alls var blåbärsglass utan att det var violglass. Så jag var tyvärr inte först med den ideén. Varje gång man avslutar en glassmaskin rinner det ut massa glass från ett rör. All denna glass slängs.. Sorgligt men sant. Jag var lite busig och smakade lite och det var himmelskt! Asså jag tror aldrig jag har ätit något liknande i glassväg. Så vännen, ät violglass eller violsås till vanlijglass. Och köp den på Engelholmsglass. Annars finns det inga garantier att den smakar makalöst gott!

  


Ett år sedan..

FÖR EXAKT ETT ÅR SEDAN SÅG JAG OCH MALIN ALEXANDER RYBAK PÅ SKANSEN! 

Kommer du ihåg när vi tog de här bilderna Malin? Vi skulle visa varandra hur mycket vi såg av scenen. Den första bilden är min syn och den andra ser man hur mycket du såg! Det är lite skillnad på att vara 1.60 och 1.80 kan man väl säga?!



Dagens



För att tiden ska gå snabbare på jobbet sjunger jag lite för mig själv. Varje dag får en egen låt och jag känner reda på mig vilken det kommer bli idag. Det förstår säkert du också! Nämligen Arthur! Vi diskuterade i skolan för ett tag sedan vilket djur han är. Jag tror vi kom fram till ett svar. Synd bara att mitt långminne inte är särskilt bra. Därför frågar jag dig. Vilket djur är Arthur?


Måndagens låt var den här


Gårdagens har du här

Vilken ska då bli torsdagens låt? Hm.. spännande. Imorgon har vi svaret..! Jag knappt bärga mig!

Sovproblem + EG

HALLÅ BLOGGEN!



Mår du bra idag? Igårkväll när jag skulle sova var det säkert 28 grader i rummet. Vilket betyder att det är helt omöjligt att sova. Vet du hur varmt det bör vara i rummet för att man ska sova så bra som möjligt? Vi säger att du svarar NEJ på den frågan. Annars känns det ju lönt att fråga. Det ska vara 14-18 grader. Fatta kallt ändå. Men fy vad skönt! Hihi. Det får bli att köpa fläkt för pengarna jag tjänar. Idag har det blivit att göra Hallonsorbet och Blåtira. Jag känner mig fortfarande handikappade med min arm. Får se om det bli jobb för min del imorgon. Jag tror armen behöver vila..

Ha det bäst!


Bäst före


Jag går ut den 10 januari 2012. Bara så att du vet.

Jodå, lite tid för bloggen har jag allt! Eller jag tar mig tiden. Tiden är den mest rättvist fördelade resursen. Alla har 24 timmar till ditt förfogande varje dygn. Jobbet gick bra! Svettigt och lite krångligt med armen men det funkade! Kammade in ganska många hundralappar så det känns härligt! Jag och Lina hade lite roligt med bäst-före-datumet-stämplen!

Nu kallar kudden! Godnattkramar!

Jobb pågår



Idag börjar jobbet. Jag ska se om jag kan på grund av min arm. Men jag hoppas verkligen det! Även om det är väldigt jobbigt att jobba så har jag ställt in mig på detta! Jag får ont när jag sträcker armen och när jag lyfter tunga saker. Därför kan det bli lite problematiskt men jag ska försöka!

Nu när jag jobbar kan jag inte lova att det blir så mycket uppdaterande här. Det är ju inte helt lätt att vara heltidsanställd, njuta av sommarlovet och vara bloggare samtidigt. Så nu och 4 veckor framåt kommer jag vara en liten segis! Hihi.

Hoppas du njuter av sommaren, lovet, havet & av varandra! Varva dem varma dagarna med massa goda glassar - från Engelholms glass.

Akuten idag..

Jag var som sagt på fest igår, i Båstad. Det blev inga dyra flaskor, dans på borden eller något lyxbåt. Det var jättetrevligt hemma hos killen som hade festen. Dock kunde slutet vara lite bättre. Jag blev buren, killen sprang och snubblade rakt in i en husvägg. Jag fick jätteont i armbågen och han i huvudet. Nu har jag precis kommit hem från akuten. Vi ville försäkra oss om att det inte var något brutet eller någon spricka. Och som tur var det inte det! Återkommer när jag har lättare för att skriva :).


WOW..

.. vilken greklandsvärme vi har! Därför har halva dagen spenderats i poolen hos en viss Ebba och sen gick vi ner till havet och hoppade från bryggan. Där emellan solade vi i cirka fem minuter. Det var alldeles för varmt för den aktiviteten idag. Nu är jag lite mer fisk än en människa känner jag. Ikväll ska jag till stan en runda med mina härliga kompisar och sen ska vi åka en sväng till Båstad. Ni har väl inte missat att det är tennisvecka den här och nästa vecka? Båstad har vaknat till liv! Jag kan se framför mig hur den här kvällen kommer sluta. Maja kommer köpa sig en 25 000 kronors skumpa, Lina kommer dansa på borden inne på Peppes och Josse seglar dit med sin lyxyacht. Skoj, skoj!


På Peppes Bodega..

Tillbaka till verkligheten

Ja, Stockholm, Carl-philip, jag överdrev lite. Så nu går jag tillbaka till verkligheten igen. Hur har du det idag? Jag kokar fullkomligt över! Denna hettan är så härlig och klibbig och ja, jag vet inte allt! Men den funkar inte när man ska städa. Jag tror jag ska cykla till stranden och slänga mig i havet. Ja, men det ska jag faktiskt göra.



Meddelande från Strandvägen

Hallå min bloggisvän! Här har det gått i ett sen jag vakna. Flyttat nu! Japp japp, nu bor jag inte hemma längre! Nejdå, Lilygreen har haffat oss en lägenhet. Mitt i storstan. Japp, du hör rätt. Det är Stockholm nu för vår del. Mm, det kryllar av människor. De är lite som mygg.. Haha. Tasikgt där, att jämföra 08:orna som mygg. Fast i och för sig, just nu är det mest turister här. Vi ska ut på promenad nu. Vi var i Gamla Stan tidigare idag.



Vi ska hälsa på våra nya vänner nu. Carl-Philip och Sofia heter dem. Ja, du hör rätt. Det är kungligheter vi umgås med. Carlis (han vill helst att vi tilltalar honom så, det namnet ger inte så mycket uppmärksamhet) bor i en superfin lägenhet, granne med oss faktiskt, här på Strandvägen. Vi ska dricka saft och äta bullar på deras balkong nu i kvällssolen. Mysigt! Trevlig fredagkväll hoppas jag att du också får! Puss

Flytt på gång



Nu är det fredag. Jag älskar fredagar. Men när det är sommarlov blir det fredag hela veckan - ännu bättre! Det står 27+ på schemat idag. Härligt med värme! Men den här dagen är fullspikad. Så stranden får vänta. Om du ska dit - bada lite för mig också. Jag tror jag kommer behöva det svalkande vattnet. Idag ska det nämligen flyttas. Japp, nu blir jag och Lilygreen sambor! Ooh, skoj! Vi hörs lite senare! GLAD FREDAG på dig!


8 juli



Hejsan fina du! Jag har haft ännu en slappedag, har bara gjort det som har fallit mig in. Så vad har hänt då? Jo men jag har hängt på datan, läst Så länge vi båda andas, ätit en gudomligt god kladdkaka, laddat över massa bra musik till min mp3, joggat en runda, slängt mig på gräsmattan (min favorit syssla för tillfället), ätit grillat och nu ska jag alldeles strax vinna över familjen i kortspel! Det har varit en härlig dag och nu känner jag att jag har vilat upp mig (haha, säger jag som har sommarlov) så nu får det vara nog med slappedagar för ett tag (jag kommer döda mig själv som säger så här när jag jobbar nästa vecka). Ha det så fint du bara kan så hörs vi imorgon!

Svart på vitt





Cindy ställer upp som vanligt. Hon är en rutinerad modell nu. Bra jobbat Cindy! Du kan det här!

Cindy på Youtube



Cindy låg innan ner med huvudet på gräset och blåste på fjädern med nosen. Det såg jätteroligt ut och jag tänkte få det på film.. Men lyckades inte när jag bad henne göra det en andra gång.

Fina vi


Hittade den här störtsköna bilden på min klass på Maddes blogg! Inget vanligt stelt klassfoto utan detta var med liv i - precis vi, fina vi!

Godmorgon!

Mår du bra idag? Jag tror att jag gör det, har inte riktigt känt efter än. Jag har precis ätit frukost och funderar vad jag ska göra med den här dagen. Det är molnigt men varmt ute, alltså inget strandväder. Det känns lite konstigt att tänka att för bara några månader sen såg havet ut så här.



I helgen ska jag ta ett kvällsdopp i havet har jag bestämt mig för. Jag var ute och gick igårkväll nere vid havet. Det var så himla fint med solnedgången och alla badande semesterfirare. Massa människor satt och grillade på stranden och Bunkern var fullsatt!


Ursäkta för flummigt inlägg



Jag gick upp rätt tidigt idag. Klockan åtta. Ok, det var verkligen tidigt. Iallafall. Jag gick upp tidigt av en anledning. Jag skulle gå en promenad med Cindy. För att det inte ska vara allt för varmt för vovven är det bäst att gå på morgonen/kvällen. Idag valde jag alltså morgonen. Ok, detta blev en väldigt tråkig läsning. Skit samma. Jag har ingen insparation till att skriva idag så det får bli så här, lite halvtråkigt, precis som jag, haha, nej nu skojade jag. Skit samma. Nu fortsätter vi. När jag och Cindy kom hem, la vi oss i gräset. Jag älskar att bara slänga mig på gräsmattan när jag har tränat. Jag kände att jag hade mer energi i kroppen och varför inte då göra av med allt innan dagen knappt börjat? Därför knöt jag på mig skorna igen och sprang en riktig långrunda! Det var härligt värre! När jag kom hem, slängde jag mig på gräsmattan igen och drack litervis med vatten! - En bra start på dagen helt enkelt!

Dagens outfit






Dagens outfit: Förkläde: Åhlens

Vi köpte alltså ett jättesött förkläde till Malin. Ofta när vi är hemma hos henne brukar vi baka och vad är då inte mer passande än ett förkläde? Detta var ett förkläde i en kortare modell, trodde jag och Lina först. Men när vi skulle betala stod det på kassa-displayen Barnförkläde. Men mannen bakom disken tyckte inte att vi skulle bry oss om det (haha, rutinerad försäljare där ja) men det gjorde vi inte heller!


Jag behöver en törnrosasömn

Jag ligger på soffan och känner mig så trött att jag hade kunnat somna vilken sekund som helst! De senaste veckorna har verkligen gått i ett. Jag har gjort något precis hela tiden. Jag vill hinna med allt och alla innan jag börjar jobba på måndag. Men nu känner jag att jag måste bara lugna ner mig lite och andas några extra gånger så att jag inte tar ut mig för mycket innan ens jobbet har dragit igång.



Visst är det roligt att göra saker varje dag och kväll men ibland måste man faktiskt bara "va". Och det är precis vad jag ska göra ikväll - bara softa! Jag ska sätta mig framför tven och kolla när Anders gör ett fantastiskt jobb som programledare för Allsång på Skansen. Också ska jag blogga om vad jag och Lina köpte till Malin. Så check it out!

Hos födelsedagsbarnet






Jag och Lina överraskade henne med att köra hem till henne idag! Fast hon blev inte särskilt överraskad. Hon hade nämligen räknat med oss. Haha. Men hon blev glad ändå och det var ju huvudsaken!

Grattis Malin!



Idag vill jag utbringa ett fyrfaldigt leve till min superfina, gulliga och förnuftiga kompis Malin! HURRA HURRA HURRA HURRA!! 

Tandläkarbesöket gick..



.. bra!
Det tog 45 minuter (brukar ta MAX en kvart i vanliga fall). Det berodde på att min tandhygenist var helt ny med sitt yrke. Jag upplevde henne väldigt flummig och oseriös men rolig och inte så där stel som man kan uppleva "dom" ibland. Jag hade lite tandsten som hon skulle ta bort och jäklar vad hon slet i min mun. Jag trodde alla tänder i underkäken skulle gå av. Jag har aldrig haft tandsten (eller något liknande) innan så detta var något helt nytt för mig. Jag tycker synd om dig som måste laga hål och gå till tandläkaren ofta! Usch.

Efter mitt tandläkarbesök åkte jag och Lina till stan (hon var med som min "personliga assisent" hos tandläkaren). Lina åt på Graffiti (jag fick inte eftersom det där bananlacket som jag fick på tänderna skulle värka i en timme) och sen gick vi runt och kikade i butiker.



Jag stekte några ägg på Åhlens..

Strandkväll


Klockan åtta skulle vi träffas på stranden

Vi kom lagom till solnedgången

Vi festade till det med festis




Sen blev bilderna svart/vita


Igår träffade jag mitt gamla gäng som jag hängde jämt och ständigt med i skolan (Malin, du måste vara med nästa gång så att vi blir komplett!). Det var riktigt trevligt med en återförening även om det blev en aning kallt efter några timmar.. Vi kände på vattnet och det var jätteskönt. Ett kvällsdopp i veckan ska jag se till att det blir för min del! Idag ska jag göra något tråkigt och lite jobbigt. Jag ska till tandläkaren. Usch! Önska mig lycka till!

Bokfängslad + söndagssnack

Hur har din söndag varit hitentills? Jag är helt fast i Så länge vi båda andas. Jag älskar verkligen den här boken och tycker det är lite sorgligt att detta är den sista. Annars har jag mest haft ont i magen. Jag hatar mensvärk. Guds näststörsta smärta till kvinnan måste det var. Plågsamt som tusan i vilket fall som helst. Jag har legat i fosterställning och gnällt och bett om panodil.


Fel bok. Men samma serie. Alltid något.

Innan detta magont bröt ut var jag på Onoff och kikade runder. Men hur jag än vrider och vänder så kommer jag varje gång fram till att teknik är ganska tråkigt. Jag har aldrig velat ha det senaste inom den världen och lägger hellre mina pengar på snygga kläder. Fast jag blev ändå lockad idag, att köpa en Ipod. Det hade varit grymt att ha när man är ute och joggar! Man kan göra olika listor och visste du att den senaste har en inbyggd videokamera? Coolt! Mamma körde på stort och köpte en, skitsnygg, djupblå. Ikväll blir det stranden igen. Jag ska ta med kameran - lovar! Så bildbomb inatt nån gång eller imorgon! Kram på dig!

Ljum sommarkväll





Bilder lånad av Maja

En perfekt sommarkväll känns väldigt passande till beskrivning av gårdagen. Det var varmt som tusan. Ändå ingen klibbig värmen utan den var alldeles lagom. Jag var på stranden med ett stort härligt gäng. Det spelades beachvollyboll (utanför Bunkern (en restaurang) och någon råkade skjuta bollen på en kille som satt inne på Bunkern, riktigt pinsamt. Men det slutar inte där. Gissa vem killen var? Jo, KENNY JÖNSSON) badades och pratades. Sen åkte vi alla upp till stan och hängde på ett litet matställe. Kvällen avslutades med att vi dansade på gatorna. Luften var ljummen och alla nattugglor gick bar benta. JAG ÄLSKAR SOMMAREN!

Tapenade




JAG ÄR HUNGRIG!! Jag hade en superidé idag! Jag tyckte vi skulle ha lite tilltugg till när vi lagade mat här hemma. Mamma och pappa köpte idén och vi har precis ätit en riktig smashing "förrätt" som jag tänkte tipsa om nu! Först grillar du bröd (vi tog lantbröd) som man ringlat lite olja över innan. Sen öppnar man en tapenadeburk (krossade oliver). Sen lägger man tapenaden på det grillade brödet! Det blir susen!

Nu ska jag äta grillat!

Årets sommarplåga



Jag har haft en och samma låt på huvudet precis hela dagen. Folk blir förbannade för att jag tjatar hål i huvudet på dem. Men förstår vilket stort hål självaste Lady Gaga gör på mig genom att sjunga Aljerando? Den är bra den här låten alltså men det har blivit lite för mycket efter ett tag.. Haha. Enligt säker källa ska detta vara årets sommarplåga.

Onödig läsning



Hejsan lördag!

Jag har hunnit med en runda på stan i hettan. Jag letar efter en till bikini, känner att det hade varit bra att ha två. Min andra blev alldeles brun av simturen i havet. Som tur blev den fin igen efter att mamma tvättat den.  Oj, lite mycket onödigt info där kände jag. Jag hittade iallafall ingen. Jakten fortsätter. Det kokar fullkomligt utomhus. Det får bli stranden idag, behöver ha vatten nära till hands.


Se Eclipse

Kolla på Eclipse! Det är det enda jag ber dig om! Ja, såå bra var den faktiskt! Man behöver inte ha läst boken för att hänga med i filmen (det måste man göra med ettan och tvåan). De hade fått in roliga kommentarer, något som de heelt missat i de andra filmerna, jättefina scener med Bella & Edward också var den inte ett dugg seg, som jag kan tycka de tidigare filmerna är. Ja du hör. Den var riktigt bra!



Morgondagen kommer bli jättevarm. Det ska vara tropiskt klimat här inatt (temperaturen ska inte understiga 20 grader). Imorgonbitti kommer det vara 22 grader och klockan 14 ska det ha stigit till 28 grader och vara strålande sol! Det hörs inte helt dumt tycker jag! Nu ska jag ta tag i kvällen största bekymmer, att få rummet svalt och skönt. Det kan bli rätt svårt.. GODNATT!

Tacos & Eclipse






Jag lagar tacos. Vad hittar du på denna soliga fredag? Ikväll ska jag & Lina kolla på Eclipse! Alla snackar om den här filmen just nu.. Jag har fått höra väldigt bra kritik om den iallafall så det ska bli mycket spännande att se om den lever upp till mina höga förväntingar. En kommentar om hur jag tyckte den var lovar jag dyker upp här sen.. Önskar dig en härlig kväll!

Punka

FAAAN! Jag märkte precis att jag har punka på min cykel - igen! Fjärde gången på typ en månad! Jag har inte sagt något till pappa. Jag kan lixom redan se hans djuuuupa suck..!! Skit då. Men som Karlsson på taket skulle säga - vilken världslig sak..

Lite mode - Shortsdressen



Vad tycker du om shortsdressen? I ena sekunden känner jag att det är lite bebisvarning på plagget för att i nästa sekunden bytt åsikt helt och tycker det är riktigt ballt! Den här är ifrån Åhlens och kostar runt 250 kronor! Jag köpte dock inte den. Jag känner mig lite för feg för att bära upp den..

Hos Farmor & Farfar







Jag har spenderat hela dagen hos min farmor och farfar. Vi har spelat kort, fikat och nu ikväll kom våra kusiner dit. Vi dukade långbord och åt en supersmaskig middag tillsammans! En kanondag helt enkelt!

Musiken står i centrum

Nu på sommaren tittar jag knappt på tv. Antingen är det gamla repriser som man redan sett en sisådär tre-sju gånger eller så är det något tråkigt billigt b-program. Ja, du hajjar. Dåliga program. Men det som jag egentligen ville lyfta fram var alla bra låtar som har kommit på sistonne! Det är så härligt att slå på radion och för en gångs skull är det nya, friska, härliga låtar som spelas. Jag gillar det starkt! Den här sommaren är det Spotify och musik som gäller medan tven kan slänga sig i väggen. Fast det är väl så det ska vara på sommaren? Att musiken ska stå i centrum? Musiken är flyttbar på ett helt annat sätt än vad tven är. Jag drar bra slutsatser den här morgonen känner jag.

Den här låten är superbra. Han har en mysig röst. Videon är också mysig. Bra ord det där, myyyisgt.



Den här låten gillar jag med. Shakira är cool! 


RSS 2.0