Bilder

Jag vet inte hur mycket bilder jag tar. Men för många tycker pappa... Det är så roligt med bilder. Det är roligt att ta bilder när det händer något speciellt. När man kollar på bilderna kan man få tillbaka den speciella känslan som man hade när man tog dem och minnena kommer tillbaka. Jag gillar också att ta bilder på naturen ! Jag blir glad av sådana bilder och när jag fyller min blogg med foton så blir den mycket mer levande tycker jag :-)

Levande blogg


Gratis sms

Eller det är helt fel att säga gratis sms för det kostar ju 99 kr! Men fria sms efter den där knappa hundralappen :-) Där var jag lite mer korrekt! Det jag ville komma fram till är att jag har det nu, fria sms :-D Det är så fruktansvärt skönt att inte behöva tänka efter att man måste hejda sig på att skriva för många och för långa ! Jag ska sätta på min mobil och utnyttja mina sms! !


Helg

Lördag!

Så skönt det är att vakna på lördagen och veta att det inte är skola, att man kan ligga kvar i sängen och bara vila tills man känner för att gå upp ! Det blev ändå rätt sent igår, för att vara släktkalas ! De sista åkte hem runt tolv och jag tror jag gick och la mig vid halv ett-ett. Känner mig fortfarande lite trött men piggnar nog snart till ! I eftermiddag ska jag på hockey ! :-) Innan dess ska jag kolla på Let´s dance som jag spelade in igår men jag har ju hört att ingen åkte ut !

Skriver senare!

Gissa!

Gissa vem som har varit ute med hunden, duschat och bytat kläder på en halvtimme?!
Rätt, det är jag det :-) ! Men nu kom gästerna så jag måste kila! Trevlig kväll!

Cindy



Sista inlägget, sen lovar jag att gå! Så att du slipper mig ;-) Hon ser lite rädd ut på bilden men jag tror att hon väntar på det magiska ordet som alldeles snart infaller på bilden !

Varsågod!

Fett!



Kolla, en vackrare raket än den andra! Ojj, jag skulle ju gå!

Härmapa!

Malin skrev för en stund sedan på sin blogg att man fastnar vid datorn. Eftersom jag inte har någon egen åsikt här i världen *hö hö* så måste jag ju säga att jag håller med Malin! Man fastnar verkligen! Mamma sa till mig för en stund sedan att gå ut med hunden.. Det ska jag ta tag i nu. Hoppas att hon inte kissat på sig..

Gästerna kommer om drygt en timme så jag måste hoppa in i duschen!

Sjöstjärnor



Jag har aldrig sett en sjöstjärna förut. Nere vid stranden såg jag och Lina määängder med sjöstjärnor. Vi visste inte vart vi skulle sätta ner fötterna när vi gick, för att inte gå på någon! Det var äckligt många!

Dödsstraff

Jag är så fruktansvärt sugen på att skriva men vad ska jag skriva om? Det är inte alltid så lätt att komma på något bra ämne och jag vill ju inte bara skriva rakt ut om absolut ingenting! Det finns sååå mycket att skriva om men riktigt så personlig vill jag inte vara! :-) Vi fick fylla i en enkät idag i skolan. En som alla nior skulle svara på! Sen skulle tidingen göra en jämförelse med alla och se hur vi nior tänker, tycker och gör! Spännande ju ;)

En fråga var om jag är för eller emot dödsstraff! Man kunde svara Vet Inte så det gjorde jag ! Vi argumenterade om det för ett tag sedan. Visst, en massmördare kan ju bara gå och dö kan man tycka. Har den personen dödat en hel drös så varför ska den personen få en andra chans när den har förstört så många människors liv. Men vem ska döda honomn/henne? Den personen som dödar mördaren är ju också mördare i så fall? Eller ska det räknas som hans jobb: att döda människor?! Det är verkligen inte lätt att ta ställning till om dödsstraff är rätt eller fel. I vissa fall tycker jag att det är rätt och andra fall fel! Jag ska i alla fall inte bli mördare eller något annat hemskt, jag vill ju leva ett gott och värdefullt liv :-)


Underbara bild



Den här bilden är tagen på Lillejulafton! En helt underbar kväll !

Skrattdag!

Vilken dag!

De roligaste skämten är de skämt som från början inte är menade som skämt! Denna dagen har bestått av en del sådana! Efter skolan följde jag med Malin till stationen för att vänta på hennes taxi. Det hörs ganska glammit att skriva att Malin åker inte buss som vanligt folk när hon ska hem från skolan. Nejdå, hon ska vara märkvärdig och beställa en taxi! Sorry Malin, men jag var tvungen! ;-) Sen behöver man ju inte berätta hur allt ligger till för då försvinner det roliga !
Ikväll ska vi ha släktkalas för min bror! Han blev vuxen förra veckan :-) Så nu är jag det ända barnet i familjen! Slå det om du kan?! Alla kusiner kommer tror jag :-) Roligt!

Nu är det helg! Just det! Ha en trevlig helg och njut av ledigheten !!


Godislöfte



Jag har inte ätit godis på 29 dagar idag! HELT FANTASTISKT ! :-) När jag skulle hålla detta nyårslöfte 06/07 tror jag att det var, då klarade jag det i två dagar ! Förra året höll det i cirka två månader! Undra hur länge det blir i år!

Bara lite drömmande idag!


Hahahahahahah

Hejsan! Idag är det torsdag och du vet kanske redan att jag gillar torsdags eftermiddagarna! Lättsamma stunder då det snart är helg :-) Dagen har varit mycket bra, lite ont i huvudet på efter lunch men annars riktigt bra ! Fast lunchen var lite jobbig. En lärare som inte är som alla andra satte sig vid vårt bord. Alla var tysta och han sa emellan åt
- Mmmhmm!
Asså jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag fick gå därifrån och skratta av mig och sen när jag kom tillbaka så kunde jag knappt äta! Det är så fruktanvärt jobbigt när man inte kan behärska sitt skratt! Jag satt där och tänkte att jag verkligen inte får skratta, försökte att tänka på nått annat, inte få ögonkontakt med någon kring bordet och koncentrera mig på att äta! Men det var fullständigt omöjligt! Hahha, hörs ju som ingenting. Men när man väl sitter där och stämingen är stel så är det riktigt jobbigt! Efter skolan åkte jag till Frisören och blev klippt :-) Fast bara topparna, vill ha lååångt hår till sommaren!

Kraaam!

Nyårsafton 2008/09



Fint med en... vad heter den lampan? Gatlampa? Nej.. jag får väl skriva dit det när jag kommer på det!

Midsommarafton 2008



Oj vad jag drömmer mig bort.. igen! Ska se om jag hittar någon fin vinterbild istället för dessa underbara som påminner mig om hur härligt det är med sommar!

Ett minne tillbaka



Rubrik idag?

Nu ska jag bara läsa igenom mitt Asiens arbete och se om det är bra och så ska jag  rita en karta! Sen är jag äntligen klar :-) ! Jag struntar i dansen idag. Jag orkar inte. I skolan har jag haft två idrottspass och hemkunskapsfjäsk! Det tär på krafterna vill jag lova ! Nu ikväll har jag även gjort min gymnasieansökan... Usch, jag har haft lite ångest över det idag! Såå många frågor och inga svar ! ! ! HAR JAG VALT RÄTT?!

Men jag får sluta tveka och vara säker.. Om jag skulle ångra mig så finns det möjlighet att ändra någon gång i april/maj !
Det känns ju skönt och klumpen i magen kommer nog snart försvinna. Men jag måste läsa igenom arbetet nu, rätta och lämna in :-)

Snart kommer det bilder, för Internet fungerar som vanligt igen !

Behhöver jag säga det? Asiens RELIGIONER!! :D

Hallå!!

Nu är jag snart färdig.. Bara några frågor kvar.. typ 1.5! Jag ska fråga imorgon nån religionslärare om hjälp! Så att jag blir klar med den här skiten. Fast riktigt så ska jag inte uttrycka mig. Då blir det inga höga betyg :-) Hahha, nej men i ärligthetens namn (lät det vuxet?) så tycker jag att detta är roligt men bara för mycket !

Asiens religioner

Det är intressant! Jag tycker verkligen att religion är intressant.. Att få veta hur andra männsikor världen över tänker och tycker. Hur deras värderingar om livet är. Men när jag ska skriva om fem olika religioner samtidigt så blir det bara för mycket. Det hade varit mycket bättre att skriva om en religion och verkligen fokuserat mig på den. Jag tror jag ska skriva detta i min sammanfattning. Jag har tre frågot kvar, på detta arbete. Plus att jag ska rita en karta över Indien, Kina och Japan plus att jag ska svara på vad Shintoism, Daoism och Konfucianism har för högtider och heliga platser. Men jag hittar inte svaren. Får väl leta vidare och hoppas att jag finner några svar :-)

Hej så länge..!!!

Gillar du min data? Det gör INTE jag! Fin rubrik va?

Det går inte att ladda upp någon bild... ! Jag får väl göra någottråkigt istället... som att plugga !


Love me tender love me sweet...

Det är nog trettioende gången som jag försöker att ladda upp en bild här! Tror du jag lyckas? NEJ! Åå, varför ska internet krångla för?! ...Negativt! Skit också.. Nu ska jag vara positiv!

Idag har det varit en toppen dag! Jag spelade upp på musiken, trummor och bildade ett band med Maja och Malin! Mam är vårt snygga band-namn! Love me tender love me sweet, never let me go... you have made my love complete and I love you so! Så det kändes som att jag fick gjort mycket idag :) Eftermiddagen bestod av bild... och prat! Så den vara precis som den brukar, hihi!

Nu ska jag plugga SO! Asiens religioner vet du kanske att jag talar om? Jag har ju nämnt det ett par gånger nu. Vilken tjatmoster jag är! Sen ska jag även försöka få in en bild här! Eller jag fixar nog med bilden först och det tråkiga sen! :-)

Min kväll

Nu sitter jag här...igen! Snacka om att bli beroende! Jag har varit på Friskis.. och svettats med Malin. Allt har alltså gått som planerat :-) Medelpasset gick bra, hade förväntat mig att jag skulle bli ännu tröttare än vad jag var.. så jag får väl ta i och kämpa ännu hårdare nästa gång! Jag tänkte att gå och lägga mig i tid ikväll.. så att jag är riktigt pigg och redo för bild och musiklektioner i morgon, de som är sååå krävande, speciellt bilden! Hhhihi, nej men jag känner faktiskt att jag behöver plugga och då menar jag med de teoretiska ämnena! Snart så... :-) Jag gillar egentligen bild och musik. Men jag känner mig så stressad när jag är där, för jag vet hur mycket tid jag måste lägga på resten av ämnena på fritiden och den tanken är sååååå tråkig!

Jag hoppas att vårt internet slutar kludda (?) snart! Jag måste göra min gymnasieansöken senast på onsdag! SHIT!!
Sov så gott ! :-----) SMILIS MALIN!


Denna måndag (hördes det negativt?) LÄS i så fall det... GLATT :) (smilis)

Varför sätter jag mig här och bloggar? Jag borde plugga och bli klar med de så kallade Asiens Skit Religioner"! Hoppas att mina so-lärare inte läser min blogg :-) Men med lite eftertanke så varför skulle de göra det?! Skolan idag har varit en bra och glad måndag. Bara i slutet som det blev lite buttert. Jag har virckat en fullkomligt meningslös "lapp"´ och fick G på den.. Inte för att den var bättre än ett G-betyg med Jag vill inte sänka i slöjd. Så den blivande klänningen och broderiet (?) får bli riktigt bra! Om en stund ska jag till Friskis med Malin och svettas! :D (smilis där) och sen ska vi bada bastu! Skit gött!

Ha det fett så länge... Nu ska jag ta tag i Asien Roliga Religioner
KRAM <3


Söndag

Hejsan!

Jag känner att jag verkligen har påhittiga rubriker: lördags morgon, lördags kväll och idag söndag! Från halv elva till tolv var jag och dansade! Vi var lagom många på dansen idag.. då är det mycket roligare tycker jag. Annars blir det så trångt och jobbigt! När jag kom hem satte jag mig med Asiens ROLIGA religioner. Men datan är så fruktansvärt segt så det går inte ens att få upp dokumentet! Ååå, skit dator! Nu har jag tagit brorsans dator bara för att skirva ett litet inlägg. Jag orkar ine plugga mer idag. Fick ändå gjort några frågor i SO:n och nu ska jag bara se till att kunna skriva ner dem på datan... Hoppas den funkar ikväll! Igår kväll sa jag att jag skulle kolla på en "gullig" film på fyran.. Det blev Mamma Mia igen ! Hahha, jag är helknäpp med sånt. Jag kollar hellre på en bra film flera gånger än olika filmer som jag inte vet om! Hihii, så är det! Så det blev Mamma Mia två gånger på typ sju timmar! Roligt roligt!

Kram <3

Lördags kväll

Det är verkligen svårt med bloggen idag! Förstår att du inte tror det för jag bloggar ju som aldrig förr :-)
Men jag försöker logga in här emellan åt och det funkar typ bara varannan gång.. Hörs som att jag är helt besatt!
Snart börjar det en "gullig" film på 4:an. Jag kallar alla romantiska filmer för det.. kanske bara för att de är gulliga, logiskt :) Jag och Malin pratade härom dagen om det här med smilisar... att man borde kanske inte använda dem allt för ofta.. Men det är svårt att låta bli :) :-) :D ;) ;-)

Jag har inte ätit godis på 24 dagar. Jag får sötsuget ibland... Att öppna skåpet och ta den där sura, salta laktrisbiten.. Men jag gör inte det.. I för sig så äter jag mig "tjock" på glass, Grafitt-kladdkaka och chokladbollar istället.. Inte ett dugg nyttigare men det är inte samma sak att sitta med en glass i handen som en godisskål.. Den där skålen saknar jag på lördagskvällarna! Det blir inte lika mycket lördag över det hela.. ! :-) Sorry Malin, där kom smilisen ...igen :D


Mamma Mia så bra

Nu har jag ätit glass och kollat på Mamma Mia. Glassen var skit god. Chokladglass med fett fina chokladbitar i :-) och Mamma Mia, 2008 års bästa film, LÄTT! Den är så himla bra och jag blir verkligen glad av den.. Det är föresten vetenskapligt bevisat.. att man blir glad av den (Min kloka kompis som sagt det) ! Den kommer hålla mig glad kvällen igenom!

Härliga lördag :-) Nu ska jag in o läsa lite bloggar!


Asiens roliga religioner

Nu har jag pluggat Asiens religioner i en timme och nu orkar jag inte mer! Nu vet jag i alla fall hur man firar Durgahögtiden. Några frågor tar ju flera dagar att svara på! Jag blir så trött på det där och gnällig.. Jag har sutti framför den har skärmen ett par timmar idag, någon timme för länge.
Jag ska gå upp och lägga ner böckerna i väskan så jag slipper se dem :-) Annars känner jag mig inte ledig till 100...
Funderar på att öppna fryser o smaska på lite chokladglass... Det känns på tungan att den där glassen behöver få smaka på lite Annie.. Eller jag på den !


Cindy



Det känns som att det här bilden är tagen igår.. Men den är ifrån april och föreställer min lilla Cindy :-)

och nej, hon är inte så lydig att hon kollar in i kameran och "ler"! Det gäller att ha godis med sig när det är dax för fotografering !

Sy

Jag kan sy... Jag har ett spänne på mina jeans.. Som sitter fast med två knappar. Ena knappen går inte att knäppa. Ser ut som om jag har en liten stump eller svans! Hahha, kan inte det snyggaste. Så jag fixade det idag. Får hoppas att det håller när "jag" tvättar dem :-) Det var lite roligt att ladda upp bilder. Jag har varit dålig på det innan. Men jag tror jag ska börja göra det lite oftare. Känns som att bloggen blir mer levande då !

En runda i skogen



Jag skriver och skriver men bloggen tar emot mina inlägg!! Nu har jag varit ute och joggat! Sist jag gjorde det var någon gång i oktober/november så man kan ju säga att det gick segt ! Men det ska det göra i början.. annars känner jag mig inte i form när jag väl är tränad! Jag hade på mig i stort sätt hela gadroben... så kändes det som i alla fall! Mössa, halsduk, långkalsonger, joggingbyxor, linne, långärmad, tjocktröja ... jaa.. det säger väl sig själv - Jag frös inte!
Innan (då i oktober typ) så hade jag för lite pp mig, spände mig och fick så j'kla ont i axlen att jag knappt kunde röra mig!
Ville vara försäkrad att inte få det den här gången eftersom jag gjorde det misstaget ett par gånger!

Nissi Beach - Cypern Augusti 08

 

Underbart vacker! 38 grader i skuggan 28 i vattnet! Mycet bättre än så kan det inte bli :-)

Lördags morgon

Igår följde jag med Lina och hennes pappa till "köpcentret". Jag skulle köpa linnen och Lina skulle köpa skidor! ALLA linnen var slut och jag blir såååå trött! Om någon vecka finns de i butik igen! Ack.. Lina fick i alla fall köpt det hon skulle...!
Idag är det lördag, en regnig lördag! Jag har inte bestämt mig för vad jag ska göra men jag har några idéer!

* Träna: Jogga, det har jag inte gjort på länge... Bara det inte är för kallt. Då spänner jag mig och får j'kla ont i axlen-
* Städa mitt rum: Det orkar jag inte göra mitt i veckan så det är kanske lika bra att ta tag i det nu!
* Jobba: Med Asiens skit religioner.. Enligt mig är det förbjudet att prata om skolarbeten på lördagar.. Strängt förbjudet. Om någon kompis ringer för att fråga nått om skolan på lördagarna så blir jag ARG! Haahaha, nej men jag tycker att man ska ha en jobb-fri dag och för mig är lördagen en sådan! Men jag går bara och grubblar på om jag ska jobba idag eller imorgon.. så det är kanske lika bra att ta tag i det :-)

Blondinbella åkte ut igår! Skit också... Hon var inte sämst! Kitty eller George skulle åka, LÄTT!
Jag hejar i alla fall på Laila! Hon är fem veckor före många andra i utvecklingen! Kul!

Nu ska jag bestämma mig för hur min dag ska bli! Må gott så länge!
KRAM <3


Att jag aldrig...

Att jag aldrig blir nöjd. När det är vinter så vill jag att det ska vara vår, när det är vår ska det vara sommar men när det är sommar så vill jag att den aldrig ska ta slut! Jag gillar verkligen sommarn. Den är heelt ljuvlig. Det är varmt, fåglarna kvittrar, gräset är grönt, skogen blommar och vattnet är ljummet! Men när det väl är sommar så uppskattar jag inte det alls på samma sätt som jag tänker att jag borde! Våren är också bra! Allt som varit dött får liv och det är underbart att se!
Allt är så mycket lättare när det är vår och sommar. Eftersom det är ljust i många timmar till än vad det är på hösten/vintern så känns dagarna så mycket längre! Tänk på alla sommarkläder man kan använda när det blir varmare! När man får lite färg på kroppen ser allt så mycket bättre ut också! Hahaha, som jag drömmer mig bort. När jag väl har kommit dit så kommer jag kanske klaga på att det är för varmt, jag har bränt mig och att getingarna är på en som myggor!

Det kan nog lätt uppfattas som jag är en fruktansvärt negativ människa, om man ska gå efter vad jag skirver här. Men jag försöker annars att hitta lösningar och se livet på den ljusa sidan. Jag hatar när folk vänder hela världen till det negativa. Men det är också jobbigt med över-positiva-människor. Man kan vända allt till det positiva men även till det negativa! Det är ett val ! Men hur vore det om allt var bra? Det som var bra skulle ju inte vara så bra som det hade kunnat vara om det fanns något dåligt ! SANT! Nej nu ska jag inte grubbla mer på det ! En blanding av allt, då blir inget överdrivet på något håll !

Jag klarade en genväg på Mario! Hahhaa, FETT!

Bra dag

Torsdag!

Jag gillar verkligen torsdags eftermiddagarna! Allt känns så skönt :) Det är bara en dag kvar i skola, innan det är helg.... Jaa, det är väl därför jag gillar torsdagar! Hahha, nej men det är faktiskt en bra veckodag ! Sitter här, har varit i skolan till halv fyra och äntigen kommit in i mitt so-arbete: Asiens religioner ! Har varit på banken för en stund sedan och hämtat ut mitt id-kort ! Lyssnar på Bon Jovis: Living on the prayer (nu är jag mitt i refrängen) ååå, den är riktigt bra!! !! !

Snart ska jag nörda lite tv-spel! Jag börjar bli beroende! Hahaha, en ny genväg är hittad! Hhihi, hörs verkligen som en nörd! Nej, men som sagt: TILL SPELET!

Kram <3

Fett (bokstavligt talat i vår wook)

Hejsan du!

Idag har jag haft en icke-pluggande dag i skolan! SKÖNT! (Tänkte skriva en smilis där men jag avstår(tror kanske inte många fattade vad jag menade med det, men vi tar det... sen)) Jag hade idrott från halv tio till halv tolv! Ganska jobbigt men väldig roligt, speciellt den sista lektionen. Då var "vi" (vi som hade dubbellektion) så fnittriga så vi blev störiga. Hahha, vi skulle göra några konstiga övningar som såg hel-knäppa ut! Hela eftermiddagen har bestått av fjäsk-tid, alltså hemkunskap! Vi nästan fightas om vem som ska få sopa, diska och komma med förslag... Alla vill ha MVG! Men det blev ganksa gott: wook, med scones till. Bär och choklad och vatten och MASSA rapsolja! Hihihi!

Så jag är ganska trött nu. Har pluggat en stund med Asiens religioner och det är bara sååååå häääär roligt!
Snart ska jag dänsa! Hörs !

KRAM (jag glömmer inte att skriva det så här skriver jag det) FETT

Fett

Idag har "min" skola kollat på en "Slagverksorkester". Eller vi har ju hört på den...
Tisdag idag och det har varit bild och musik som stått på schemat ! Jag ska skriva ett musikarbete om ABBA! Fett!

Idag på bilden:

Lärare - Den här leran kommer från 'stad'!
Kompis- Ååh FETT där bor jag!

Hahaha, det hörde såå roligt! Fett, ett bra uttryck. Jag har börjat säga det rätt så mycket.. och jag vet inte om det är jag som har smittat "kompis" ! Fast egentligen ganska irriterande och jobbigt sådant !

Hörs
Kram <3
Fett

Glad måndag

Hejsan!

Idag har det varit en bra och glad måndag! Jag fick ganska mycket gjort i skolan! Kompisarna har fått ett slag i huvudet eller nått och börjat kalla mig för Bitte! Det gillar jag inte, men jag ska försöka att inte reagera på namnet :)
Alltid när någon säger att den ska börja kalla mig för typ Apelsin eller nått så säger jag nej, kalla mig inte för det! Men sen när "den" tilltalar mig med Apelsin så svarar jag: jaa, vad är det?! Hhaaaha, men det ska jag inte göra med Bitte-namnet!
Efter skolan åkte jag hem till Lina och vi bakade chokladbollar! Skiitgott, till en början. Alltid när vi två bakar (ok, tre ggr har det hänt) så ska vi äta upp allt vi bakat! En hel sats chokladbollar, de sista var inte särskillt goda! Hahah
Kom hem för en stund sedan och nu sitter familjen och äter middag. Alla utom jag då förstås. Jag är inte hungrig om man säger så... men ska försöka äta lite om en stund. Det är ju trots allt bra att ha MAT i magen och inte bara chokladbollar!

KRAM!

Hallåå! :)

Hejsan eller hallåsan!

Skrev jag nått igår? Jag tror inte det.. Igår träffade jag min förra granne, bakade chokladbollar och var hos min kusin hela kvällen! Idag har jag dansat, pluggat SO och matte men det var så j'kla tråkigt så jag gav upp efter cirka 40 minuter! Jag känner verkligen inte för att plugga på helgerna så nu ska jag ta mig i kragen (fast jag har ingen skjorta eller pikétröja på mig idag) och började plugga som en.... häst när det är vardag. Då kan helgen vara helg och inget annat!
Det ska jag göra :) Nu ska jag fixa och trixa lite med datan och sen.... ska jag kolla på tv (:

Vädret är sååå tråkigt. Regn och rusk! Fy vad jag ska vara glad när det är sommar och vara ute hela dagarna!
Kram <3

Oj

Helg, oj så skönt!

Igår var jag i skolan hela dagen. När jag kom hem gjorde jag ett svensk-arbete, "Mitt i nian". Därför bloggade jag inte igår! Så var det med den saken! Idag har det varit en mycket rolig dag. En sån dag då alla är glada, på gott humör och känner av att det närmar sig helg! Vi (jag och mina vänner) åt på Graffiti på lunchen. Tycker att maten där har blivit så fruktansvärt dyr! Men det var det verkligen värt idag och någon är också snäll och bjuder på efterrätt :) TACK, riktigt gott! Efter skolan gick jag och en annan någon och simmade (: ganska mycket folk, men skönt och roligt (: Ikväll ska jag kolla på "Let´s dance" och skratta åt David Helenuis som jag tror han heter... Han är rolig han!

Och nu är det helg ! En lättad känsla som känns sååå skön :) Nu ska jag in och läsa lite bloggar !
Trevlig helg och kväll

Kram <3


Kort inlägg idag..

Hejsan!

Idag hade första idrottspasset för i år! I skolan alltså ! Ikväll börjar dansen också.. så det blri mycket träning idag.
Skolan har varit bra, hade som sagt idrott och i eftermiddags blev det matte ! Nu ska jag äta och sen bär det av till danslokalen (:

Kraam!

Skolskola!

Hejsan!

Tisdagen är snart avklarad. Idag var det bild och musik som stod på schemat. Bildlektionen är en aning för lång men annars helt ok. På musiken spelade jag bas och "i grupp". I slutet bildade hela gruppen ( i alla fall halva) en orkester. Snyggt snyggt :) Efter skolan åkte jag hem, åt och gick en runda med hunden. Hörs så tråkigt att säga hunden, som att hon är en sak.. men jaa, Cindy då (:

Nu sitter jag här, framför den här 1800-tals dator, den andra var upptagen. Det är ett konstigt ljus från skärmen som gör så att jag får ont i huvudet. Snart jag ska jag ta fram skolböckerna och jobba lite. Tror att det får bli matte idag :)
Såg du Guldbaggegalan igår? Jag sa ju igår att jag skulle kolla på den, gjorde det också (: Tyckte att Glans lyfte upp hela galan! Mycket bra gjort (: en gala blir lätt stel, men det var inte denna (: Har tänkt på en sak: på alla galor, biopremiärer och andra event så ska alltid kändisarna ha förtur! De ska få de bästa platserna och se bion före alla "vanliga". Jag var i Stockholm för ett par år sedan, på "Allsång". Där stod alla "vanliga" och väntade i timmar. Det finns ju männsikor som kommer redan vid 10 på morgonen för att få de bästa platserna. Vi kom dit vid halv sex tror jag (på kvällen alltså) och fick ganska bra platser och sen kommer kändisarna en kvart innan det börjar och får sitta längst fram! Lite orättvist. Många säger ju alltid att alla ska behandlas lika. Det finns många bra och dåliga sidor med att vara kändis, detta är en av dem bra sidorna. :)

KÄRLEEEK!

Tron och Gala

Hallå!

Måndag idag, känner lite segt men helt ok. Har försökt jobba men det är inte alltid så lätt måste jag erkänna (:
Har haft rätt djupa diskussioner i skolan om religoner. Jag vet inte riktigt vad jag tror på. Men jag tror att allt som sker, sker av en mening. Även om det är negativt för studen så tror jag att det utvecklas till något positivt.
Jag är inte övertygad om detta, långt ifrån. Om jag får barn när jag blir stor och det barnet dör. Då har jag svårt att se framför mig att jag kommer se någon mening med det?! Vad finns det för mening med att mitt barn dör? Att jag får ett till barn som gör mig lyckligare? ABSOLUT INTE! Jag vet inte hur jag kommer ta ställning till det då, men då är då och nu är nu! Jag tror också att det man tror på är det man hoppas på. Jag tror att saker och ting som sker, sker av en mening. Jag hoppas ju att det är så! Annars är det ju ganska meningslöst att det sker...

Som sagt, måndag idag och jag kom hem för cirka två timmar sen. Har bestämt mig för att försöka plugga en stund när jag kommer hem och idag blev det några sidor matte (: får se om jag orkar ta tag i det lite senare :-) Ikväll är det Guldbagge-galan på tv. Tycker att galor är ganska sega men Johan Glans ska hålla i hela tillställningen så det blir kankse inte så segt endå :) Det är jättemånga galor just nu, hjältegala hit och grammis dit och snart är det väl tid för Idrottsgalan också? Får se hur länge jag står ut med galan ikväl.. annars går det kanske något annat på tv:en som jag roa mig. :) Ser inte det som ett stort bekymmer så jag släpper det här.

KRAM <3 och KÄRLEK


Roliga kommentarer och Zac

Sitter här och skrattar högt. Jag gillar mina kommentarer som jag får, och jag gillar människorna som jag får dem av :)
Fortfarande trött, lite ont i huvudet och sitter och tuggar på ett mint-tuggummi :) Kollade klart  på High School Musical 2 i morse. Började se den igår kväll. Jag har haft "every-day-låten" på huvudet hela dagen! Hahaha, men jag kan inte den !
Jag har sett alla tre filmerna och tycker att de är bra, kanske att alla är en aning överdrivet glada men gulliga :) Vissa är helt stört kära i Zac, det är däremot inte jag (:. Jag kan ju inte säga att han är ful precis men han är inte "drömmen"!

Kärlek! :)

Trött

Hemma igen! Jag är trött, skönt trött och det känns lite i armarna, mitt hår luktar klor och jag vet inte vad jag ska göra..
Jag är inte direkt sugen på att göra någonting alls nu, kanske sätta på en film eller gå ut en sväng.

NU har jag inte ätit godis på elva dagar. Suget försvinner nog snart :)

KÄRLEK!


Söndag = fortfarande helg

Söndagen den 11/1-2009

Jag gillar inte riktigt söndagar. Helst skulle jag vilja vara omedveten om att det är skola i morgon. Då hade jag kunnat slappna av och känna att det verkligen är helg idag också! Får väl träna på det ! hihihi!
Idag ska jag iväg och simma! Efter lovet så känns hela kroppen lite borta... Eller inte borta men jag går bara och väntar på att jag ska börja träna igen men jag gör ju aldrig det! Så idag får det sättas igång :)

Hörs lite senare!
KRAM <3

Lev i nuet

Alla uppmanar, alla vill men vem gör det egentligen? Jag är ett bra exempel, jag vill men kan inte. Eller jo, klart jag kan! Men jag gör inte det. Ständigt tänker jag på framtiden. Allt från en timme till 10 år framåt. Hur ska det gå? Vilka vägar kommer jag välja? Vart kommer jag bo? Kommer jag få några barn? Kommer jag gifta mig lyckligt? Kommer jag gifta mig överhuvudtaget? Vilka blommor kommer det vara på min begravning? Det sista var väl lite att ta i men jaa, du fattar! Jag går och oroar mig! Det stör mig på ett sätt. Jag vet att man ska leva i nuet och ta en dag i sänder ! Men hur enkelt är det? Klart att jag funderar över mitt liv! Hur allt ska gå! Jag ska göra mitt bästa, mitt liv är bra och ska få förbli det (:

Nu till en annan sak: att skriva dagbok. Jag har gjort det från och till sedan jag var åtta år. Jag tror att det var år 2005 och 06 som jag skrev dagbok varje dag! Jag har gått tillbaka nu och kollat. Tråkigt nog skrev jag bara om vad jag hade gjort!
Inte hur jag tänkte eller vad jag tänkte på! Jag har skrivit lite om mina framtidsdrömmar, vem jag ska gifta mig med och hur många barn vi ska ha och vad de ska heta! Hihi, väldigt roligt att se :)
Nu skriver jag också dagbok, inte varje dag men lite då och då. Inte så mycket om vad jag gör och vem jag leker med utan mer om tankar och känslor! Väldigt nyttigt att läsa sen, bara några månader senare för att se hur jag mådde just då och om det som jag oroade mig för då kanske inte alls var något att oroa sig för :)

Önskar dig en trevlig kväll !
KÄRLEK!

Tioende Januari Tvåtusennio

LÖRDAG ! :)

Hej du !

Började dagen med en promenad! Vid ett tiden kom kusinen hit och vid halv fyra körde vi till henne! Mycket trevligt (: Kom hem för en stund sedan ! Jaoopp, så har min dag sett ut ! Vad ska jag mer skriva? Ska se vad jag kan komma på, hörs snart!


Kärlek!!

Min man har kommit hem

Hej !

Andra dagen idag. Hände inte så mycket. Fick göra "Nationella-prov-matte-b-delen" som förra årets nior hade! Ska lämna in den på måndag och få den rättad! :) Sista "lektionen" idag fick vi våra koder angående gymnasievalet. Får en konstig känska i kroppen när jag tänker på att byta skola! Känner inte för det just nu. Jobbigt med förändringar men någon gång ska de väl komma. Man får hoppas att de leder till något bra!

Nu till "Min man har kommit hem". Jag köpte en kofta som jag har kollat på ett tag idag. Det är den som är min "man".
Så det är inget chockbesked som att jag har gått och gift mig som jag kommer med. Nej, det får vänta några år till.... :) hiihihi! Snart ska jag gå och kolla på årets första Let´s dance! :) Trevlig helg <3

Mycket kärlek!

Skolstart

Hallå!

Nu har skolan börjat igen! Känns lite segt men ganska skönt endå. Efter skolan följde jag med på en promenad med Liii och Maaa ! hahaa vilka fina namn (: I morgon börjar Let´s dance. Vet inte varför jag gillar det programmet. Det känns som att det verkligen är fredag när man sätter sig framför tv:en för att kolla på det (: Kanske tycker det är roligt för att jag själv dansar! Daniel da Silva är bäst! Föresten, min dansledare ringde idag o sa att dansen drar igång på onsdag! Känns bra att ha rutiner när man ska träna! (:

Hej så länge

Mysiga dag

Hejsan!

Klockan 10 i morse gick jag ut en runda! Mysigt väder idag (: Men det är riktigt halt, så jag staplade mig fram på vissa ställen :-) Men jag trillade aldrig! Vid ett träffade jag några fina vänner! Skrev innan att jag skulle ut på landet o det var precis var jag var. Vi gick en promenad, till en översvämmad.. ja vad ska man kalla det?!.. pöl :D hahaa! Som hade fryst men isen höll inte så bra! (: Sen gick vi hem och fikade, satt framför brasan, tog sönder en gardinstång, satte upp ett fint papper i taket och pratade(: Nu ikväll har vi (själva) lagat tacos! STOLTA är  vi :D Mycket mysigt!

Imorgon börjar skolan. Ska inte älta det men det är ju det nästa som gäller! Ska komma igång direkt med pluggandet!
KRAM (: ses kanske imorgon :)

Rekord

God morgon!

Sista dagen nu ! Den ska jag njuta av (: snart ska jag ut på en promenad. Helt själv! Inegn liten hund som ska lukta över allt. Hihi! I eftermiddag ska jag en sväng till landet (:

Föresten igår var det rekord här på bloggen! Det du ;)
Hörs lite senare!

KRAM

Snöö

Ååå, har du kollat ut? Inte: gör i så fall det! Marken är täckt av snö. Det är inte alls så där mörkt och trist. Utan hela trädgården har lyst upp (: åå, vad mysigt! Nu när man ska gå o lägga sig o allt ... hahaa :D
En annan sak: nu står det på aftonbladet.se att målet, som Chris gjorde igår inte är godkänt! Vad händer nu då?
Ska matchen spelas om?

Nu måste jag gå, sov gott <3


Zzzzz

Godkväll :D

Nej, jag sover inte. Inte än. Men jag ska snart gå o lägga mig. I övermorgon är det skola, suck LOVET ÄR SNART SLUT!
Så jag måste komma in i de gamla vanliga rutinerna igen... Usch, så segt det är att börja skolan. Att komma igång med allt man bara släppt för ett par veckor. Den här terminen kommer blir jobbig. Ok, det var negativt sagt men den kommer samtidigt bli skitrolig tror jag! Tänk när det blir varmt väder och vi (jag o mina tompisar) ska stoppa i oss flera liter glass hos Lina! Den dagen ser jag  verkligen fram i mot :)

Men innan dess är det nationella prov, massa arbeten som jag lämnas in, 7482 stycken matköar som man ska knuffas i, 28500 engelska lektioner, 89379 jag ska öppna mitt skåp och som tur 94994 raster! (: Det kommer funka och jag ska göra den här, sista terminen på grundskolan till den bästa!
Känns mycket konstigt att börja gymnasiet, ska du veta! (: jag är inte ensam.. jag vet ! :D

Men nu ska jag sova. Märks att jag inte är så bra att leva i nuet. Som man borde göra, ta vara på varje stund!
Ska försöka bättra mig! Sov och må gott !

En stor kram till dig från mig


13 (15) snart 30

Så där :) då var det morgon igen!  Nästan lika kallt som igår. Har precis varit ute med Cindy (hund) och efter en stund fick vi gå hem igen. Jag hade ingen mössa på mig ;) smart va?! TACK! Så det blev ingen lång runda idag. Igår kväll spelade jag in "13 snart 30" som gick på trean. Filmen krockade med matchen. Jag vill ju inte precis se filmen o spela in matchen. Det hade varit ganska trögt gjort ! Hur som helst, kollade på filmen i morse och den var sådär. Ingen höjdare men inte kass!

Ha en bra dag ! :)

Kram !

Kan inte låta bli...

Kan inte låta bli att skriva en liten sak till! Det där målet, som Chris gjorde var rätt dömt, enligt mig! Han sparkade pucken som kom på målvaktens benskydd och in i mål! Det var inte han som sparkade in pucken i mål! Så det så (:
Nu kan du själv avgöra vilket lag jag hejar på. Men målet är rätt dömt. Spelar ingen roll vem man hejar på, det är sanningen man ska gå efter!

Godnatt <3

Sov så gott kära du !

Så, slut snackat för idag! Nu ska jag borsta tänder, tvätta av sminken och sova!

Hockeymatch o nyårslöfte

Hejsan alla nykära, hockeyspelare, fans och helt normala typer!

Idag har jag varit ute och gått med min (nykära) vän! JÄTTEKALLT!
Ikväll har jag sett matchen (sista perioden) Rögle - Hv71! Ojj, vilken bra match! Jag skulle gärna varit där! Det sista målet av CHRIS har diskuterats väldigt mycket. Är det godkänt eller inte?! Sparkade han in pucken? Det är ju videodomaren som kan se det, han kan ju se det från många fler vinklar än vi som ser det på tv:en eller direkt kan! Så det är bara till att lita på honom (:

Jahaa, då var klockan tjugo i tolv. Jag är inte särskillt trött. Min vän (den nykära) är inte det heller kan jag meddela! Till dig som undrar så är hon inte kär i mig, tur är ju det (:

Nyårlöften?! Jag var inte så bra på att komma på några och man ska ju inte ställa för höga krav på sig själv som man inte kan uppnå. Jag ska inte äta godis. Ok, kanske för högt krav för en Annie men jag kan ju alltid försöka ;) Det är inget fel med det. Sen om jag inte klarar det är en annan femma. Jag får ju tänka att så länge jag håller det är ju bra, då blir både min mage, tänder och själ glad/a! 

Kram!
 

:)

Hejsan!

Visste inte vad jag skulle ha som rubrik så det fick bli en :) ! Passar bra idag! Det är jättefint väder! Och jag har varit ute en sväng! Fast det är kallt, - 12 ! Jaa, t'änkte berätta lite om mina intressanta naglar! Visste så väl att du ville veta (: hahaa
 Jag försökte ta bort alla igår. Det var svårt, kan jag meddela. Eller jag meddelar ju det (: Limmet har satt sig på mina fngrar nu ! Störigt. Jag skulle kunna dra en lång historia om hur jag gjorde/vad jag gjorde och vad jag inte gjorde med mina naglar men jag kan tänka mig att du har fått nog att läsa om min j'kla naglar! (: Stämmer det?!

Men jag avslutar här !

KRAM <3

Cocosmjölk

Stavas det så? rubriken alltså? Skitsamma! Det jag vill komma fram till är att jag tycker inte om det. Vi hade det i maten idag. Det har verkligen en speciell smak. Blää ! Ja, här sitter jag framför datan. Fryser om fötterna, har lite ont i huvudet och känner att jag klagar för mycket! Stämmer det? jo, det gör det :D

Jag har inte orkat göra så mycket idag heller. Skyller på min förkyldning hela tiden. Jag har faktiskt städat min gadrob idag! Men jag har inte varit utanför ytterdörren. Det hörs inte bra ! Imorgon ska jag vara ute i det fina vädret: jo, jag har besämt att det ska vara fint väder imorgon ! Det hörs så bra :)

Nu ska jag chatta med mina fina vänner ! <3

Bänken

Aktiv som jag skrev innan, det är verkligen det rätta ordet. Min kära vän Malin skrev innan till mig att jag inte hade något liv, eftersom jag sitter här och bloggar. Även om hon skämtade så tror jag att det ligger lite sanning i det. Men helt seriöst så orkar jag inte göra så mycket just nu. Har varit trött e/ända sen nyår och känner mig slö. Till och med när jag skulle shoppa (har redan nämnt det, jag vet) så var jag jätte, jättetrött. Jag som älskar attt  shoppa, det är ju skitskoj! :)

När vi var där, i köpcentret så såg jag en bänk som såg såååå skön ut. Jag tänkte sätta mig där och vila tills mamma var klar. Men det gjorde jag inte, där satt en snygg kille. Skulle jag sätta mig ner på den brevid honom. Nej, nu är jag löjlig. Klart jag hade kunnat göra det, men jag hade inte krafter att samla mod till mig så det fick va! Nu ska jag sitta här, gå in en sväng och kolla på www.hm.com, www.bilddagboken.se och några andra hemsidor som tyder på att man har ett riktigt gött liv :D hahaha!

Hejdå! <3

Fortfarande förkyld

Hallåå! Jag har ju faktiskt varit väldigt aktiv här nu ett tag!

Idag är det: Kallt, vinter, skridsko-dag men jag ska inte med, som rubriken sa: så är jag fortfarande förkyld.
Annars så? Jo, jag är ganska nöjd med min tillvaro i livet (vilka ord va? ;)) nej men seriöst. Det känns ganska bra.
Klart att det finns mycket som kan bli bättre men så kan man inte. Man måste njuta av det man har och försöka vara nöjd och uppskatta det! :)

Det är väldigt skönt med lov, verkligen jätteskönt. Men jag har börjat frukta och tänka på de kommande nationella proven. Tänk om jag inte klarar det, det om jag sänker mig o.s.v.! Men bara jag gör mitt bästa, efter det kan jag inte göra mer!

Tack för mig så länge! (:

Mina små naglar

Hej på dig!

Idag har det varit snöblandat regn och tråkigt väder! Eller det är det ju om det är snöblandat! Jag har suttit (om det heter så) och drömt mig bort i H&M:s värld! Hahhaa. Har hittat några plagg som är sååå fina! Jaa, vad jag ska nu skriva?!
Joo, som jag sagt tidigare så har jag lösnaglar. J'vligt stort för en Annie så jaa, vill du veta hur det går så fortsätter du läsa annars säger jag tack o adjö för ikväll!

Trevligt att du vill höra om min nagel-historia: joo, jag fick lösnaglar i julklapp och limmade fast dem den 28:e!
Det stod på paketet att man inte skulle ha på sig dem i mer än 10 dagar så jag håller räkningen! Därför har jag behållt datumet i huvudet. I alla fall. En nagel åkte av efter knappt ett dygn, en på nyårsafton och en idag! Men det ena limmade jag på direkt, den andra limmade på för mkt :D jo, jag limmade även fast huden i naglen. Så jag fick fila ner hela lösnaglen (det ser konstigt ut nu) och den jag tappade i dag ligger fortfarande på hyllan! Sååå (: Nu vet du hur det går för mig och mina naglar!

Nu ska jag gå o nörda tvspel! Kraam (: <3

Larm på gång

Hej! :)

Igår var jag, mamma, pappa o min bror på två köpcentrum! :) Jag kunde knappt hålla ögonen öppna så trött jag var. Har inte kunnat sova så bra på tre nätter i rad :( sjukt jobbigt! Men som sagt när vi kom till det andra så hade jag tänkt att testa en kofta. Precis när jag kommit in i provrummet så hör man att ett larm sätts igång. Men jag tänkte inte så mycket på det. Det borde ju vara ett butikslarm. Att någon expedit hade glömt att larma av någon vara eller nått sånt. Det händer ju rätt ofta!
- Är det ett brandlarm? säger några som står lite längre bort.
- Annie, kom det är ett brandlarm, säger mamma till mig
- Är det brandlarm? ropar någon från de andra provrummen
- Jaa, säger jag till dem
Jag gick ut, hängde tillbaka koftan (på rätt ställe, trögt av mig, jag vet) men i alla fall. I högtalarna ropar dem att alla ska lämna varuhuset. Sen fick alla vara där ute i ca tjugo minuter innan vi fick gå in igen och veta att det var ett falsk larm. 

Det kan höras som att allting var väldigt dramatiskt. Men det var det verkligen inte. Alla var lugna när vi skulle ut och det var ingen som skrek eller brann :) Som tur var! I alla fall , jag köpte ett tröja och ett par jeans!
Efter "shoppingrundan" så åt vi Max-mat! Gott (:

Idag är jag inte lika förkyld. Jag har städat mitt rum och.. emm.. nej, längre än så har jag inte kommit (:
Det är kallt ute, ngn minus grad och man kan för en gång skull tro att det är vinter.

Mario

Om min kompis läser min blogg så hade hon med all förmodan trott att det var en annan Mario som jag menade (min rubrik).Kan tänka mig att hon blev besviken när det inte var han jag skulle diskutera :-) Men jag menar Mario i Nintendo! Jag sitter här, framför datan och hör hur "Mario-Kart musik" från tv-rummet.
Mamma och pappa sitter framför tv:en och spelar Mario! Just som jag skrev det så kallade mamma på mig och ville att jag skulle vara med! Så jag går upp till dem och vinner!

Det är alltid så här på julen, att vi tar upp tv-spelet och spelar Mario Kart ! Hahhaa, vilken familj ;-)
Men jag börjar faktiskt att bli bra på det där med att styra bilar, kanske en fördel när man ska ta körkort... haha!
Nej men som sagt, jag drar mig och går till dem och gör sällskap i tv-spelandet!


Hej 2009

Då var det år 2009! Helt sjukt! Jag firade hos min kära vän Maja! Som vanligt hade vi skitkul! :)
Gick hem vid två tiden och gick och la mig vid halv tre. Gissa när jag somna? Klockan HALV FEM! Att man bara inte kan somna och sen vakna och vara pigg! Men jag satte klockan på nio, precis innan jag somnade för att jag skulle gå upp tidigt idag och så att jag kan somna ikväll! Smart va?

Det känns så skönt att det är ett nytt år. Mycket hände 2008 och jag tror att det kommer hända lika mycket 2009!
Klockan halv ett kommer Maja och familjen hit, vi ska ut o gå ;)

Kram <3

RSS 2.0