Padel & nyckeldrama

(null)
(null)
(null)
(null)

Hej! Nu kom bilderna i okronologisk ordning (heter det så när det inte är kronologiskt?) men sånt är det kanske bara jag som stör mig på! Kan ni förstå att nästan hela januari har hunnit passera? Det är ju faktiskt läskigt att tiden går så snabbt. Vi reflekterade över det när vi jobbat lika länge som vi var lediga under julen. Men hur kan det vara så att ledigheten känns mycket längre än vardagarna? Tur är väl det! Så vad har jag då gjort under januari? Om jag inte var padelfrälst sist jag skrev så är jag det deffinitivt nu! Under ledigheten spelade jag så ofta jag kunde och sedan dess har vi varit där varje helg, ofta två gånger. Det är relativt dyrt att spela enligt mig (400 kronor för en timme - man spelar fyra åt gången så det blir 100 kronor var) men sena fredag-, lördag- och söndagkvällar är nästan halva priset. Så numera spenderar vi våra helgkvällar i padelhallen. Men det är veckans höjdpunkt så det gör inte oss något!
 
Under januari har jag även hunnit vara en sväng på Gekås (eller Ullared som jag egentligen kallar det). Jag köpte bland annat padelrack, padelbollar och förbrukningsvaror i det oändliga. Ja, man kan väl sammanfatta januari som en riktig shoppingmånad för min del. Jag har gått loss på Rabalder (älskar deras klänningar), Odd Molly och Lager 157. Vad har januari mer bjudit på? Jag har den senaste veckan glädjt mig åt att solen inte riiiktigt hunnit gå ner när jag slutat jobbet klockan 16:30!

Å sen kan vi ju inte prata om den här månaden utan att nämna vad som hände på bilderna i mitten. Jo det som inte fick hända hände! Jag tappade mina nycklar i hisspringan! Vi fick köra hissen till källarvåningen och lysa ner i hisspringan med ficklampa för att hoppas kunna glimta nycklarna, vilket vi kunde (sådan lättnad!!). Vi fick låna ett armeringsjärn (är inte det ett väldigt roligt ord? och nytt för mig iallafall) av vår granne som vi kunde använda för att flytta och göra nycklarna mer synliga och efter det tejpade vi fast en degkrock på armeringsjärnet som vi kunde fiska upp nycklarna med! Slutet gott, allting gott!  

RSS 2.0