Bästa maj!

Jag fick ett mail häromdagen. "Det är många besökare på din blogg som väntar på en uppdatering". Så här är jag, mina kära läsare! Nu är det över en månad sedan jag skrev och det har hänt så galet mycket sedan dess! Dels är jag och Anna helt klara med vår uppsats (eller ja, så klara vi kan bli innan examinator och opponenter har läst den). Nu har vi gjort en presentation och valt ut vilka delar av uppsatsen som vi vill presentera under vårt uppsatsseminarie den 4 juni. Dels har det hänt en massa på jobbfronten men inga papper är än så länge påskrivna (och jag vill dessutom hinna berätta för alla nära och kära först) så jag får vänta lite med den nyheten. Men det känns verkligen WOW! Tänk att jag har fått jobb! Som logoped (!!!!). 

 
Och nu när det kändes så bra både med uppsatsen och det nya jobbet tänkte jag att en sista-minuten-resa var på sin plats. Så sagt och gjort! Jag hittade en superdupermegabillig resa till Kreta för 5700 inklusive hotell, flyg och transfer så jag kunde bara inte låta bli! Så jag och Marcus är nyss hemkomna från en veckas solsemester. Det satt riktigt fint! Vi har ätit grekisk sallad i mängder, druckit raki varje kväll, besökt Chania, doppat våra tår i havet (som fortfarande var svinkallt, haha), blivit jagade av en hund på stranden, läst härliga böcker, fått lite färg på kroppen och ätit gigantiska tomater till frukost. En SÅ skön vecka! 

 
Jag, resledare som jag är, hade även sett till att vi kom hem i tid lagom till bröllopet som vi var bjudna på i onsdags. Marcus barndomsvän och granne gifte sig nämligen! Tanken var att vi skulle landa klockan två på natten mellan tisdag och onsdag. Vi hade fixat så att vi skulle vara hemma i Ängelholm klockan fyra-fem på morgonen och därmed hinna sova i rätt många timmar innan vigseln började. MEN planet som vi skulle åka hem med hade svårt att landa på grund av låga moln så det blev försenat med flera timmar. SÅ vi kom hem halv åtta på morgonen och det var verkligen helt omöjligt att somna när måsarna skrek utanför fönstret, grannen hamrade i väggarna och solen sken in. Men förutom att vi var lite trötta under bröllopet så hade vi det hur roligt som helst! Maj, vilken månad!

RSS 2.0