2-0 till HIF



Pappa har suttit och kollat på fotbollsmatchen mellan Helsingborg och Göteborg ett bra tag.
Nu ska han iväg och frågade mig om han skulle släcka TV:en. Jag sa att han kunde stänga av ljudet men låta TV:en stå på (finns trots allt ett fotbollsintresserad inom mig). Precis när han trycker av ljudet och vänder ryggen till blir det mål! Hahahaha. Och medan jag skrev detta hann HIF göra ett till mål! WOW! Nu är det väl bråk på stan som väntar. Omogna fotbollshulliganer!  


Eric Saade

Kära läsare, som egentligen inte är mina läsare utan som bara klickar sig in här för att göra reklam för sig själva, lyssna nu! Det är inte kul. Jag älskar ju att höra ifrån min Bloggis men ska det bara vara för att skriva att jag ska kommentera era bloggar eller för att fråga hur jag mår när ni egentligen inte bryr er ett skvatt kan ni lika gärna låta bli. TACK!


Lånad

Annars då? Jag är lite trött idag, var i Helsingborg igårkväll och kollade in Eric Saade! Wow, snygging han är! Och vad bra han dansar! Grymt bra! Tyvärr regnade det under hela timmen han spelade, grr, varför!?! Men annars var det toppen!

Fem saker du inte visste..

Kan vi inte köra fem snabba? Jag börjar!

Fem saker ni inte visste om mig.


Lejonkungen: Lånad

- Jag gillar inte Disney.  
- Jag föredrar pärlsocker framför kokos på chokladbollar.
- Det första jag kollar på hos en kille är hans tänder. Mina kompisar brukar skoja om att jag tänder på tänder. (Vilket jag tycker är väldigt roligt)
- Mina favoritfärger är marinblå och rött.
- Jag har aldrig sett Lejonkungen. (Fast jag har lovat att jag ska se den innan detta året är slut)

Så, nu känner ni mig lite bättre. Eller visste ni allt redan? Nu kan ni göra detta på er blogg! Om ni vill, såååklart!


Yeaaahh!

Exakt i denna minut går mina mungipor upp till öronen!

Glasstips & semester

Jag skulle egentligen ha slutat halv tre idag men fick gå två timmar tidigare. Och nu kära vänner går jag på sommarlov på nytt! Hur underbart och härligt som helst! Nu kan jag sova hur länge jag vill om morgnarna! Också kan jag måla mina naglar igen! Bara en sån sak!



Och innan jag avslutar glassnacket för den här sommaren måste jag ge dig två tips! Det första är bananglass. Det är faktiskt riktigt gott, speciellt ihop med chokladglass! Testa! Och det sista och det absolut bästa tipset är min favoritglass. Den är så sjukt god. Vaniljpinne med tjockt chokladlager med mandel. Den heter Lisa's. Måste, måste testas!

Ofokus



Jag har precis laddat över 300 bilder till datorn! Och Ebba jag ska bara upplysa dig om att du är dööööösnygg! Och nu dör jag eftersom jag inte får visa bilderna här! Men kolla Facebook. Och du som inte har mig på Fejjan till dig säger jag bara fuck you! Haha, skoja! Puss på dig Bloggis! Du kan istället få se bilder på, tja, vem ska vi säga? MIG!!? :D



Är inte den här bilden jättemysig?

Gårdagen



Goddagens!
Vilket mulet väder det är idag, tråkigt. Igår däremot var det ju hur underbart som helst! Jag och mamma åkte till stranden ett par timmar. Vi lyssnade på musik, läste Se&Hör och efter ett tag kunde jag inte hålla ögonen öppna så jag somnade.. Riktigt härligt!


I fredags på Malins avskedsfest.

Jag hann med hur mycket som helst igår känns det som.. Efter stranden åkte jag hem till Malin för några hejdåkramar. Hon är just nu påväg till USA (utropstecken!) där hon ska vara i ett helt år (utropstecken, utropstecken, utropstecken, utropstecken!!!!). Shit vad jag kommer sakna henne! Men tur att Internet finns!

Efter det handla jag och mamma mat. När vi kom hem tog jag en spontan joggingrunda! Heey, vad härligt det är att träna igen! Det var lite småsegt men för att vara första gången på två månader så gick det bra! Sensomnade jag vid nio! Så det var en hyffsat pigg Annie som klev upp halv fem imorse!



Och nu är jag precis hemkommen från jobbet. Med en lönelapp dessutom! Och jag sitter och funderar på om jag ska till RixFM eller om jag inte ska. RixFM, inte RixFM. Ja, så svåra bekymmer har jag en torsdag som denna. Rätt härlett som ett rikitg skåning skulle ha sagt!

Tre timmar tidigare!



Åh det blir så mycket roligare att blogga när ni kommenterar!
Så jag tackar ypperligt för kommentarerna!

Jag kom just hem från glassen. Fick sluta hela tre timmar tidigare idag eftersom vi var för många! Jag tackar! En ledig och solig eftermiddag, till och med! Vi hade släkten här igår. Väldigt trevligt! Jag och Ebba tog fram massa madrasser, filtar, kuddar och datorn för att kolla på Allsång i trädgården. Tyvärr laggade Internet så vi fick snällt gå in och se programet istället. Men tanken var härlig! Kom inte i säng förrän halv elva. Ja, halv elva räknas som sent just nu. Och jag somnade inte heller på direkten. Åh, hatar ligga vaken! Blev därför inte många timmars sömn inatt. Känns som jag sover när jag skriver detta. Men ska jag ta vara på den här dagen, ska ner till stranden nu!

1, 2 eller 3?



Orkar inte tänka ut en vettig text. Men jag kan ju alltid fråga vilken bild du föredrar?


Måndagsträning!

Hej mina fina läsare! Usch, jag har känt mig så låg hela helgen. Det har kanske märks.. Och den här dagen har inte heller varit så värst bra.. jag som brukar gilla måndagar. Men det ska det bli ändring på nu.. För så här som jag gör nu, äter alldeles för sockrigt och rör på mig alldeles för lite får det hela bara att bli värre. Nu står träning på schemat! Och man brukar ofta samla ny energi när man får svettas och ta i!


Inviger mina nyfyndade Nike-shorts!

Ta hand om dig och ös på med massa kärlek! Det kan man aldrig få för lite av! Puss! ♥

Äckligt!

Ööörk, jag mår riktigt illa när jag tänker på allt tragiskt som hänt Norge. Och idag mår jag ännu mer illa när jag läser i tidningen att han kan få 21 års fängelse. Är inte det sjukt? Han har dödat 90 personer och han får inte ens livstid? Fy fan. Och straffa med döden, ja det går väl inte här i Norden, men det tycker jag är bra. För det är alldeles för milt. Han kan gott lida.

Och sen ser jag massa bilder i tidingen hur HIF- och MFF-fans slåss. Snälla? Varför? Det är redan kaos och då ska man börja tjaffsa om en fotbollsmatch. Jag förstår mig inte på fotboll och jag kanske inte förstår storheten i det hela men det spelar ingen roll. Att bete sig som idioter är bara patetiskt.

Upprört inlägg men jag behövde få sagt det här. Är riktigt illa till mods över allt som har hänt.

Det regnar här. Det har det gjort nu i tre veckor. Och min förkylning och jag firar tretusen år idag. Men jag vet, inget att klaga på. Jag kan vara grisförkyld och det får gärna regna. Bara Anders äckelgubben får jättehårt straff.

Är du helt jävla dum i huvudet?

Ja, det är han. Fy fan vad det råder mycket hat kring den där äckliga norrmanen. Hur kan man döda 84 personer? Hur tänker man? Varje person har en familj som förlorar en familjemedlem. Tänk så många som har drabbats. Vilken sorg!

Tänk, 84 personer. Det är hela friskvårdsprogrammet, jag går på. Det är som att hela min klass, alla människor jag ser dagligen dör. Jag fattar inte hur man kan göra så. Jag fattar inte hur han kan leva med sig själv.

Är alla människor lika mycket värda? Jag menar när man gör så som han har gjort. Spelar inte handlingar någon roll? Kan man bete sig hur som helst? Nej.. Det kan man inte.

Usch, jag vill bara slå honom. En riktig knytnäve rakt i huvudet. Och ändå är det inte jag som mist någon. Hur känner de som drabbats? Tänk om det var min familj han mördade. Tänk om det var min pojkvän han dödade. Tänk om det var min vän han skjöt ihjäl. Jag hade aldrig glömt, aldrig förlåtit och livet hade aldrig blivit detsamma igen. Men istället, istället var det någon annans familj, någon annas kille/tjej och någon annans vän han har tagit livet ifrån. Dessa människor kommer aldrig någonsin få prata, få krama och få se den här personen levande igen.

Gubbjävel! Hur kunde du?

Norge, idag går all kärlek till er. ♥

Glasstips!

Nyss hemkommen från glassfabriken. Och på bara några timmar har jag hunnit bli emo.



På tal om glass så har jag ett hett tips! Om ni vill äta en god glasstårta måste ni testa Gräddelina! Jag vet inte vad det är för ingrediens som gör det men konsistenten är annorlunda på ett mycket bra sätt! Jordgubbsglass! Och visste du Bloggis att Gräddelina är uppkallad efter Lina. Visst är det fränt? Jag vill också ha en egen glasstårta uppkallad efter mig! Annie-Pannie kan den heta! Men okej.. Det får förbli en dröm.

Påtal om Lina så ska jag ringa henne nu! Riiing, riiiing!

PS: Nu är det heeeeeelg!!

Fredag!



Denna regniga fredag piggar jag upp med några ljusa, somriga bilder från midsommar! Kan ni fatta att det var en hel månad sen?! Shit, var tar tiden vägen?

Godmorgon Bloggis!
Detta får bli ett snabbt inlägg eftersom jag måste dra till glassen! Men jag vet inte riktigt om jag har tid att blogga ikväll eftersom jag ska hem till Malin. Hon ska fira sin födelsedag kombinerat med en avskedsfest. Usch, hur sorgligt är det inte? Jag vill inte!!!!!!!!!!!!!! Men okej, lugnt och metodiskt. Det är många dagar kvar tills hon åker! Många! Så! Nu måste jag dra! Puss!

Jobbelijobbjobb

Hallåja! Här öser regnet ner! Ysch, ysch! Men ändå ganska mysigt. Utomhusbion igår hann jag inte med. Bion började inte förrän halv elva och jag som skulle jobba kunde inte vara kvar. Men allsång och massa musik fick jag iallafall sjunga med och njuta av! Åh vad härligt! Picnikfiltar, massa folk och goa vänner, det är allt sommar det! Tyvärr tog jag aldrig kameran med mig så några bilder har jag inte att visa idag.



Jag har jobbat hela dagen, gjort saftis i 7.5 timmar. Rullade glassen, packade pinnarna och la in i frysen. Dessa två, första, veckor har gått väldigt fort! Jag tror det är för att jag börjat klockan åtta. Det är en lagom tidig tid det! Nästa vecka där emot, nästa vecka oj oj oj! Jag börjar klockan sex! Usch! Dödligt tidigt! Jag tror bloggen kommer få lida lite. Men du är alltid så förstående Bloggis, det vet jag. Puss!

Utomhusbio



Ikväll är det någon slags utomhusbio här i stan!
Jag tycker det är roligt när Ängelholm arrangerar sånt här! Efter bion blir det lite musik med bandet Soundtrip och Hasse Andersson. Älskar hans Änglahund! Jag hörde dem öva innan eftersom musiken blåser hit. Ja, och mer? Jo, jag är hungrig och jag kan inte köra truck. Och mer? Jo, jag hatar min hosta. Jag kan inte träna när den övertar min kropp. Bort, bort, bort, försvinn, du är inte välkommen hit! Och mer? Nej inget mer.

Kärlek ♥



Igår hade jag och Marcus varit tillsammans i ett år! Galet, var har tiden tagit vägen? Fast och andra sidan, vad mycket som har hänt. Vilken resa vi har varit och är med om. Häftigt! ♥

Sol sol, underbar sol!


Lånad

Godmorgon solstrålar!
Åh, vilket underbart väder jag får vakna till! Alla världens möjligheter! Vad blir det idag? Stranden? Fast just ja, jag tror jag tar och stänger in mig på glassfabriken. Hehehe. Ha en bra dag Bloggis! Och njut, njut, njuuuut av dagen! Tänk i höst och vinter när det är grått och kallt vad du kommer sakna och längta, som en tok, tillbaka till just den här tisdagen, den 19 juli.

Blommiga, dysfunktionella sak



Man borde ändra på det där ordspråket Efter regn kommer solsken för här regnar det idag! Och vad passar då inte bättre än att städa! Det är precis vad jag gör just nu och när man städer hittar man alltid saker man "glömt bort". Jag fann nyss min gamla, fina, blommiga telefon som jag är så ledsen över att den inte fungerara. Varför ska jag alltid ha krångel och problem med mina mobiler? Är det någon kär själ där ute som har någon aning om varför det står Ingen täckning?? Åh, jag vill bara att saker och ting ska fungerar och att man inte ska behöva lämna in dem på lagning var femte vecka!!

Hälsa den här snyggingen..

.. välkommen hem!



Häääärliga lördag!

Åh, jag har haft en riktig sommarlovsdag. Du vet när allt blir spontant. Och som alla vet blir allt bäst när det är spontant. Jag är glad att jag valde att ta den tidiga bussen hem igår från födelsedagsfesten. Jag somnade på tre sekunder. Så trött var jag. Och idag vaknade jag upp glad och pigg till blå himmel.



Dagen har jag spenderat med min fina Ebba. Vi gick på stan. Massa, massa folk. Kul med liv! Ebba shoppade tunika på Lindex. Vi satt vid ån, åt hamburgare och lyssnade på ett liveband som spelade på caféet där intill. Så himla härligt med musik! Man fick väldigt mycket sommarkänsla! Efter det gick vi hem till min kusin, Ebbas syster, Elin. Vi satt på altanen och snackade i solen, fikade och jag blev förälskad, som vanligt, i deras mysiga hus! Åh, varje gång är där vill jag flytta hemifrån!



Och jag har spenderat mycket pengar idag. Herre Jesus, nu blev det dyrt! 900 kronor bara "så där". Fast så ska jag inte heller säga. Jag har gått och kärat ner mig i den här saken länge, länge och jag kände att nu när jag jobbat så duktigt hela veckan får jag unna mig detta. Hihiihiih. Kan du gissa vad Bloggis?

Bilder från veckan

Åh så skönt med helg! Jag fick sluta flera timmar tidigare också! Så himla härligt! Och idag har glassen varit snäll mot mig. Älskar Ananassplit! Den gör allt som jag vill och ber om! Nu tänkte jag släppa jobbsnacket för några dagar och istället inleda den här lååååång helgen med några bilder från Båstad. Jag var ju där i tisdag med dessa två sköningar.



Herrejösses, vilka båtar! Jag var i Spanien, Marbella, för några år sedan. Det är ett rikt ställe. Den här båten var normal i storlek där. Alltså, var får folk pengar ifrån? 36 miljoner går den här på.





Kvällens planer är att fira ett födelsedagsbarn! Jag tänkte ha mina nyinköpta byxor. Det gäller alltså att inte äta för mycket till middag. Haha. Jag som alltid har varit så där feg med att köpa för tighta kläder har nu införskaffat mig ett par vita byxor som sitter som ormskinn. Får se hur jag trivs i det. Cyklade häromkvällen med dem, det gick sådär. Men om man vill vara fin får man lida pin.



Så här ser föresten tyget ut i min Zara-klänning. Tycker det är så fint med stjärnor. Lite tufft ändå va?



Åh, jag gillar inte min nya kamera! Den lilla jag fick när jag fyllde år. Jag tycker inte det är någon riktigt bra skärpa i bilderna. Och färgerna i ansiktena stämmer inte. De slätas ut alldeles för mycket. Usch! Men men... min systemkamera är som min lilla bebis. Den sviker mig aldrig! Nikon D5000

Sagan om fältet

Vi har ett litet fält, ja ett mycket litet fält en bit bort. Högt gräs och härliga vildblommor som är så fina! För några veckor sen var det verkligen världens magiska ljus på detta lilla fält. Det måste jag bara fota en dag, tänkte jag. Några dagar senare såg jag från mitt fönster att det fina ljuset var tillbaka. Så jag sprang dit med kameran högst i hugg. När jag kom fram så hade solen hunnit gå ner bakom träden. Så jag fick snällt trippa hem igen. Detta hände sedan tre, TRE, gånger till! Så häromdagen när jag kollade ut såg jag att ljuset var helt perfekt och jag sprang fort, fort, fort dit för att hinna innan solljuset försvann. Och jag hann!

Synd bara att någon hade klippt ner hela fältet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Haha, jag stod och skrattade en stund för mig själv (ja, alltså inte så där i 5 minuter men fnissade till, du fattar) innan jag valde att ta dessa bilder istället. Tröstbilder, kallas det.


Lilla Anna



Jag hatar Lilla Anna. Lilla Anna och Långa Fabrorn ni vet. Hon är så fruktansvärt provocerande och testar mig hela tiden genom att skvätta isglass i huvudet på mig så att jag blir alldeles prickig. När jag sen lägger henne i glasslådan jävlas hon med mig med att inte ligga still.

Hatar söta, jobbiga, lilla lilla, lilla Anna.

Bååååstad



Godkväll!
Jag har jobbat hela dagen. När jag kom hem duschade jag av mig all glass (isglass i ögonen är inget jag rekommenderar), slängde på mig en klänning och tog bussen till Båstad. Det är ju tennisvecka den här vecka och det brukar vara galet mycket folk i sommarbyn. Och den här kvällen var inget undantag. Jag, Karolina och Emelie åt pizza, kollade in lyxbåtarna och tittade på människor. Ibland undrar man om man är från samma planet som vissa av dessa damer och herrar som skuttar omkring. Men jo, det är man får man påminna sig själv.

Bilderna vi tog, orkar jag tanka in dom i datan? ..... Nej! Istället säger jag puss och godnatt!

Njuter av sommarn!

Hallå Bloggis! 



Jag sitter här ute på trappan, barbent. Spotify sjunger för mig. Grannen klipper gräset, mamma planterar, farmor och farfar kom nyss hit på spontanbesök, klockan är tjugo över sju, det är ljust. Och det är sommar. Hur jäkla underbar är inte sommarn?

Malin lärade mig en ny sak, på bloggen, häromdagen. Alla blogginlägg som jag sparat i utkast och som jag sen trodde försvann lägger sig tydligen i arkivet. Jag ska visa ett sådant. Där jag verkligen är trött på slaskvädret. Där jag hade kunnat göra vad som helst för att få vara i denna tid som jag är i nu.

"Det här skriver jag för att jag ska påminna mig själv i vår/sommar att jag ska njuta över värmen, fågelsången, knopparna, blommorna, körsbärsträden och framför allt ljuset. Dagens väderstatus (17:e januari) är SLASK! Vinter är supermysig men då får det vara VINTER och inte något slaskig-skit-väder. Vägarna är söndersaltade men ändå smälter inte isen. Det är så halt att man knappt kan gå. Men det värsta av allt är att det är mörkt! Det börjar mörkna redan klockan 16.00. Och det är inte vitt längre för snön är smutsig. Allt är bara grått.

Ååh. Vad. Jag. Längtar. Efter. Sommarn!


Jag hade - lätt - kunnat bo i ett varmt land mellan november och mars. Sen hade jag kunnat komma hem lagom till att vitsipporna började titta fram. Gud, gör så att våren och sommaren kommer tidigt i år! Det behöver vi!"

Jag ska ta vara på vart enda sommarsekund. På vart enda solstråle som smeker min kind.

I detta Nu.


Läs läs läs läs!

Detta var det bästa jag läst på länge.

Älskaaaar fotboll!



Woho! Sverige gick vidare! Det är så kul med fotboll! Shit, pommes! VM VM VM VM! Älskar fotboll!! Har jag berättat att jag kollar minst fem matcher i veckan? Jag vet inte vad jag hade gjort utan fotbollen. Det är bara så fett!

Fast jag ljög. Inte det där med att det inte är kul med fotboll. För det är det. Ibland. Och jag tycker det är väldigt roligt att det går bra för Sverige. Och jag kan, frivilligt, se Sverige-matcher. Men jag följer inga fotbollsserier. Jag hejar inte på något speciellt lag (fast jag säger att jag hejar på Liverpool. Men det är bara för att det ingår i uppfostran ;). Men jag älskar att fota och redigera och jag älskar att hitta roliga redigeringar på picnik.com. Så det var därför jag var tvungen att skriva om fotbollen. Annars hade jag ju inte kunnat lägga upp den här bilden. Den hade liksom inte passat till "jag har varit på stranden".

Phone i9



Jag testar nytt format.

Malin åkte nyss.
Vi åt 2 kilo vattenmelon. Jag har ont i magen nu. Och nu ropar mamma och pappa att det är middag! Wooow, hur ska det här gå? Jag kan föresten tala om att min nya telefon, Phone i9 suger. Ingenting är normalt på den. Ljudet är verkligen bedövande högt och apparna är fullkomligt skruvade. På en app kommer det upp en mun som försöker bita en. På en annan snurrar hela menyn och ett fruktansvärt (jättehögt!) ljud skrämmer skiten ur en! Nej, den här mobilen fungerar inte. Av 10 möjliga ♣ får den en halv.


Malin



Godmorgon lördag!
Härligt med helg höll jag på att skriva.. Men det är ju faktiskt rätt härligt även om det inte märks av särskilt mycket eftersom jag har sommarlov. Idag vaknade jag upp till blå himmel och nybakade bullar från bageriet.. Man kan ha det sämre. Idag ska jag och Malin hänga på stranden. Jag kan inte fatta att hon sticker till USA om ett par veckor. Det är lite skrämmande. Det känns som hon ska vara död i ett år för att sedan återuppstå. Fast så där kan man ju inte tänka. När hon kommer hem igen kommer vi nästan bli grannar, eftersom hennes familj ska flytta! Då kan vi träffas mycket mer spontant. Det ska bli kul!

Jag hade också velat resa för att plugga, bo hos en familj och leva ett annat liv i ett år. Men jag känner mig inte alls redo för något sånt. Jag har alltid varit en orolig människa och min själ hade kollapsat om jag gjorde något sånt nu. Men jag beundrar Malin. Att hon vågar. Men fy bubblan vad jag kommer sakna henne! Hon är så fin hon. Min Malin.

JOSEFINE & ELIN






Här kommer ett dussin nya, färska bilder på mina fina vänner! Får man säga att man är nöjd med sina egna bilder så tar jag mig tusan och säger det. Ljuset var väldigt mjukt och fint. Och om det är något som är extra viktigt så är det ljussättningen, det har jag fått lära mig.

Josefine ska ge en bok till Elin med dessa bilder, som ett fint minne nu när hon ska resa. Så vi fick lura Elin med att säga att det var jag som ville ha någon att träna att fota. Fast det var ju egentligen ingen lögn..

Har du någon favorit?


Fredag 15.47

Ingen halsfluss - check!
Ingen öroninflammation - check!
Ett virus - check!

Jag kom nyss hem från doktorn. Jag bär på en vanlig förkylning.

Alltså, jag förstår om ni blir trötta på sjukdomssnacket. För det blir jag! En positiv sak, för min del, är att jag fick goa jobbetider nästa vecka. Ja, du hörde rätt. På måndag är det Engelholmsglass som gäller. I år ska jag försöka komma med glasstips, precis som jag gjorde i fjol. Ebba verkade uppskatta det för efter mitt uttalade om violglass nappande hon på det och gick och förälskade sig i just glassorten viol. Det är fint.

Ja, mer? Jo, jag kan tipsa om IKEAS chips. Riiiiktigt goda! Smaken Gräddfil & Lök ska det vara.



Sen har jag en fråga till er som kan det här med bloggdesign. (Malin, du som är så klok, du vet säkert svaret). Varför går det inte att ladda upp två 400-bilder brevid varandra när jag har 800-bilder i vanliga fall? 


Hej hopp lingonsnopp



Festen igår var jättetrevlig! Och jag kände mig i stort sätt helt frisk! Men idag är det andra bullar, har fått en tid hos doktorn klockan två. Idag firar jag och min förkylning två veckor ihop! Grattis till oss älskling!

I eftermiddag kommer det smälla till ordentligt här. En bildbomb på Josse och Elin väntar.

Saknar Saltön

Goddag! Jag känner verkligen inte för att blogga idag. Och ändå gör jag det. Fy vad dumt. Jag ska på avskedsmiddag ikväll. Elin, som jag fotade i måndags, ska åka på långresa. Annars då? Jo, jag kan typ spy på denna förkylning. Och ikväll ska jag inviga min nya stjärnklänning som jag köpte på Zara häromdagen. Och mer? Jo, jag saknar Saltön.







Det här berget gick Adam upp på. Lilla kusinen Tilde tyckte det var mycket faschinerande.



- Annie, kan inte vi också gå dit?
Jo, visst tänkte jag och glömde höjdskräcken för en stund. Så när vi kommit en bit upp och jag hoppades vi var framme så visade sig att vi bara kommit över kanten till första etappen.

- Men Annie, vi ska ju mycket längre, sa Tilde och kollade med en nyfiken blick upp mot toppen. Jag vill gå enda upp dit!
- Nej, vännen, kolla ut här. Se vilken utsikt! Njut nu! Vi är jättehögt. Ser du havet?
- Nej!?
- Nej, inte jag heller..

"All träning är som..

..att sätta in pengar på en bank. Ju mer du sätter in, ju mer kan du ta ut i framtiden".

Sjuk.
Okej inte sjuk kanske men jag har en rackarns envis förkylning. Ocn nu är jag bara SÅ sugen på att träna, svettas och få adrenalin. Det här sommarlovet kommer sluta riktigt illa om det ska fortsätta så här. Att känna sig i oform är bland det värsta jag vet! Usch, man är tjock, ofräsch, klibbig, slibbig. Ja, alltså det syns kanske inte på utsidan men det är skitsamma. I huvudet är man det. Och det räcker för att man inte ska må bra. För att få någon som helst känsla av träning har jag på mig träningskläder. Det kan verkar löjligt. Men lite bättre känns det faktiskt. Och det är ju det som är huvudsaken.



Stick och brinn nu förkylning!

Solnedgång vid piren

Igår blev det inget bloggande, som du märkte. Jag var, som jag skrev, i Malmö med mamma. Det här med att handla tufft gick käpp rätt åt skogen! Jag ska nog vara gullig och söt i min klädstil. Det är säkert menat så. Och nu ska jag inte försöka ändra på det heller.








På kvällen åkte jag och Ebba till havet och den magiska solnedgången vid piren! Alltså ibland undrar man varför man åker flera hundratals mil på semster när det är så här vackert här hemma. Vi tog ett kvällsdopp, fotade och njöt av fina Ängelholm.


Tjuvkik



Godkväll Bloggis! Jag har gjort en riktig kul grej ikväll, något jag älskar! Jag har fota! Elin och Josefine! De matchade varandra så snyggt och hade väldigt lätt för att slappna av! Jag har en hel drös med bilder och jag lovar lägga upp fler. Men det får väntas. För nu ska jag göra mig redo för en tur till Malmö tidigt imorgonbitti. Klockan 9 går tåget (det märks att mamma valde tågtid).

Städar gadroben

Goddag Bloggis! Jag är i full färd i att rensa gadroben! Jag tycker det är en rolig göra! Och man hittar alltid massa roliga saker som man helt glömt bort. Jag tar några exempel. 



Jag hittade den här lilla tussen, som jag ska slänga efter detta blogginlägg. Kan du gissa vad det är? Jo, det är mitt garn jag stickade på syslöjden. Jag hatade syslöjd och jag kan inte sticka. Så detta var vad jag gjorde i uppgift: stickning. Behöver jag säga att jag inte fick mer än G på det? G på den här var väldigt snällt! 



Jag hittade även en Mina Vänner-bok! Älskar, älskar att hitta sånt här! Boken har gått runt bland kompisarna och nu när det gått rätt många år är det så himla roligt att läsa! På flera sidor står det "vissa ej". Och på någon står det "får visa andra, skrata ej!"



Detta är det roligaste jag hittade! Jag och Lina skrev alltid brev till varandra i flera år. Jag vet egentligen inte varför, vi träffades ju i skolan varje dag och vi ringde/träffades efter skolan flera gånger i veckan. Men iallafall, vi gillade att skriva och vi ville gärna toppa varandras brev. Och Lina vann den där tävlingen. Stort. Har ni sett ett längre brev? 29 meter. Hur fan pallade hon? Hahaha. Nej men visst är det charmigt? Jag ska läsa det igen, när jag har tid, någon dag.



Sommarlovsdag!



Åh, jag har haft en riktig sommarlovsdag!
Älskar, älskar, älskar sommarn! Efter en stunds betänketid imorse valde jag att åka till stranden. Och tur var väl det för i nästan 30 graders värme funkade inget annat. Jag slängde ner en handduk och vattenflaska i väskan och sen åkte jag och Maja till stranden i någon timme. Jag gillar när man gör det spontant!

En märklig sak inträffade. Nu i efterhand fick jag veta att Marcus också varit på stranden. Han har gått förbi mig och varken jag eller han har sett den andre. Jag tyckte han liknade sin bror för 2 sekunder men nej, inte såg jag att det var han. Som det kan bli!



Nu är jag precis hemkommen från min kusins 4-årskalas! Vi spelade schack, åt sommarmat, barnen åkte "vattenbana" och vi kunde sitta ute i kortärmat! Härligt! Mina småkusiner är så fina!
- Annie kan inte du fota mig? Så där du vet när du bestämmer hur jag ska sitta och så? sa min kusin.

Det gjorde jag ju såklart mer än gärna! Fast de bilderna vet jag inte om jag får lägga upp så det väntar jag med. Istället får ni en bild på *trumvirvel* MIG som, kusinen tog.



Med det säger jag godnatt!

Sommarnatt



Vilken fantastisk varm natt det har varit.
20 grader vid två tiden - det är galet! Jag kunde vara ute i shorts och linne och kände ingen skillnad på ute och inne. Idag är det sol och klarblå himmel. Och jag vet inte hur jag ska göra. Båstads invigning av tennisveckorna, stranden eller vara hemma med hostan?

Nu när det är så varmt så älskar jag att äta vattenmelon! Jag hade kunnat äta hur mycket som helst! Röda, saftiga, kalla vattenmeloner är svårslagna. Det blir lite som saft, i tuggformat! Åh, nu vill jag bara äta, äta, äta!


Världsbekymmer



Jag har aldrig kunnat blinka med ögat utan att rynka halva ansiktet plus öppna munnen. Det är svåra grejer det där. Det blev lite pinsamt på konfan för några år sedan. Då skulle vi leka en blinklek och då fick jag villigt erkänna att jag inte kan det. Så jag fick blinka med båda ögonen. Ja, konfirmationen, det känns så länge sen. Osäker som en filbunke var jag och ändå tyckte jag själv att jag hade jättebra självförtroende. Undra om jag kommer säga samma sak om några år..

Lilltjejen i bakgrunden är föresten Annie 5 år. Och babyborn-dockan heter Ebba.

Lund

Ofta du inte kommenterar förra inlägget i någon form av Jag älskar också Ensam Mamma Söker, Åååååååh, vad det programmet är gulligt eller Ska vi bilda klubb? Men okej då. Alla gillar olika. Bara att acceptera. I höst ska jag iallafall sitta bänkad vid TV:en alla söndagskvällar! I år ska det föresten vara killar som söker som "ensam pappa"! Coolt!





Idag har jag och Karolina varit i Lund! Vi ville upptäcka staden och det har vi nu gjort. Mysigt ställe! Själva centrum var roligt uppbygt. Alla affärer ligger runt ett torg. Vi åt pasta på ett mysigt café (Café & Le) med lagom priser, 65 kronor! Jag köpte ett par svarta jeans på Vero Moda. Det kändes så där lagom varmt i 25 graders kvav hetta - svettigt av bara tanken att ha dem på sig! Puuh! Men Lund, det är ett fint ställe!

Ensam-Mamma-Söker-marathon



Godkväll vänner! Jag sitter här med godisskålen och ska precis sätta igång ett avsnitt av Ensam Mamma Söker. Som andra kollar på massa amerikanska serier kollar jag på mitt favoritprogram! Så här såg det ut häromkvällen när det var Ensam Mamma Söker-kväll hemma hos mig (bara jag som kolla, hur kan det komma sig?)

Ååh, vad skönt det är att må mycket bättre! Njuter varje sekund!

Åååå!!

Gooooodmorgooooonnn!!!! På tal om rubriken så å:ar jag inte för att jag är ledsen utan du ska läsa det glatt som åååh, vad jag är glad att JAG NÄST INTILL ÄR HELT FRISK IDAG! Lite ont i halsen för den som vill ha dagens hur-mår-Annie-rapport men det är inte så farligt. Okej, vad ska jag göra idag då? Det finns ju hur mycket som helst man kan välja mellan nu när man är på banan igen! Men först ska jag hoppa ur min tråkiga sjukkläder och ta något roligare och snyggare på mig! Det är kul att välja vilka kläder man ska ha - bara man kommer fram till något under en rimlig tid, hehe.


Detta får det bli idag.

Jag vill önska dig Bloggis en riktigt härlig fredag! Nu ska jag se till att det är en positivare Annie som bloggar. Det är ju så tråkigt med negativa skitungar som jag har varit hela veckan. Men jag hoppas du har haft översyn med det. KRAM!

RSS 2.0