snow

Måndagskväll


Idag har jag gjort klart ett matteprov i skolan! Vi har ett ganska konstigt system med vissa saker. Vi får gå på rast, ha helg och sedan komma tillbaka på måndagsmorgonen och göra klart provet! GANSKA knäpp! Så gjorde ialla fall jag i fredags. Gjorde drygt halva provet och gick sen hem och var ledig i två dar! Jag fuskade inte, det har jag inte samvete för. Och det inte heller det jag vill få fram här, att jag inte har fuskat. Men jag tycker bara det är konstigt att det är ok att göra så på en skola!

Nu ska jag gå vidare :) Efter provet började jag på ett so-arbete som ska vara klart i nästa vecka! Och jag börjar känna lite panik! Jag borde ha blivit klar för några veckor sen! Men men... klar ska jag bli (:

Nu ska jag njuta av livets fina delar! Puss och kraaam <3

Kommentarer
Postat av: din flu

Ja, man borde njuta lite mer av de små fina stunderna i livet. Och jag tycker att vi kan kommentera lite oftare, även fast jag vet att jag inte är jätte bra på det!



Puss o klam

2008-12-12 @ 10:20:48
Postat av: flun din hal blivit blun

blun blun blun. ne jad vill inte vala blun. Man sta inte vala blun på lulafton, det e inte lolit!! äl det inte lolidale näl man tommentelal mela?!! :D:D

2008-12-17 @ 14:28:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0