snow

Skola och Idol

Hejsan!

Idag är det onsdag och det innebär att vi är mitt i en vecka. Den 18:e får jag jullov och på ett sätt längtar jag samtidigt som jag fruktar. Då ska alla arbeten vara klara och inlämnade och riktigt så långt har jag inte kommit. Jag har nio arbeten kvar och börjar känna mig stressad. Och bara för att "min" skola är bäst på att planera så har jag två bild och musiklektioner i veckan i två veckor. Hängde du med? ;) och en lektion är en hel för-eller eftermiddag! Och det är ju inte toppen precis när man har mycket kvar :) 

Från skola till något mer avkopplande! IDOL! Den 12:e är det final och jag har ännu inte bestämt mig för vem jag tycker ska ta hem skiten! Kevin är redan säkrad till en framtida karriär (om jag får tro) men jag är mer tveksam om Alice och Robin är det. Så kanske att nån av dem ska vinna och få glänsa i några månader och sen kommer dem nog tyvärr falla som alla andra vinnare har gjort ett en stund! Vi får väl se... Jag ska se finalen med min söta kusin Ebba! :)  

Kommentarer
Postat av: flun

jad tittade osså på finalen föl jad hetel annie annie annie annie annie.. (känns verkligen som om jag skriver mogna kommentarer)

2008-12-17 @ 14:31:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0