snow

Dåligt samvete

Hej!

Nu har jag varit och dansat. Jag tog nog i ordentligt för jag är riktigt trött. Jag kollar på High School Musical 3 samtidigt som jag bloggar. Ingen annan är inne så jag sitter här själv och då vill jag gärna ha något ljud i bakgrunden. Sen när jag har sett den här filmen tjugofem gånger så behöver jag inte se den utan bara lyssna för att fatta vad som händer :-). Det kan jag med Rosa. Haha.. Då kan jag vara i ett annat rum och bara lyssna på texten också kan jag se framför mig hur det spelas upp! Det är bra, onödigt men bra!

På Friskis (där dansen hyr lokaler) stod det att man fick ta en tidning, Aftonbladet. Jag läste det bara som hastigast och tänkte inte mer på det. Sen när jag skulle hem så läste jag inte på skylten utan bara tog en tidining eftersom jag innan hade läst lite snabbt att det stod "varsågod". Men nu har jag lite dåligt samvete. Det stod något efter "varsågod" och jag läste inte vad... Tänk om jag är en tjuv.. Tänk om där stod att OM du köper detta så varsågod ta en tidning..:-/
Jag ska kolla upp det där och om man skulle köpa något för att få den så får jag väl vara ärlig och säga att jag trodde man fick ta den och sen får jag betala för den. Värre än så kan det ju inte vara! Du märker kanske att jag försöker lugna mig själv :-). Men nu när jag läser vad jag skrivit så hör jag ju själv hur mesigt detta hörs. Men jag ska ändå kolla upp hur det hela ligger till, känns bäst :-)

Kommentarer
Postat av: Lina

men en tidning, herregud ^^ då ska du ha mer dåligt samvete när du KÖPER en tröja, eftersom det bidrar till utsläpp o sånt o så stödjer du kanske barnarbetare osv.

2009-04-05 @ 16:14:04
Postat av: Lina

asså inte själva barnarbetarna då utan barnarbetandet

2009-04-05 @ 16:15:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0