snow

En förlåtelse

Hej!

Nu har jag kommit hem från både skolan och promenaden. Jag sitter utomhus i jeans och ett linne. Helt underbart! Och jag fryser inte för den delen heller. (Jo, lite om fötterna om jag ska vara ärlig. Men annars inte ett skvatt). Nationella provet gick bra. Fast så lätt som alla har sagt att det var tyckte inte jag att det var. Men men...  det gick ganska bra och skönt att det är över :-). Att många har sagt att det har varit lätt gjorde inte heller så mycket. För jag har ju inte gått och oroat mig!

Nere vid havet vad Cindy busig idag igen. En tjej gick nere vid vattenbrynet och pratade i telefon. Cindy brukar aldrig gå fram till någon främling men det gjorde hon idag. Inte bara en gång utan två gånger. Fy! Jag vet själv hur det är när någon hund kommer fram till mig. Även om den vifftar på svansen så gillar jag inte när någon okänd hund kommer till mig utan att jag har kallat på den. Så jag skämdes lite för Cindy och skällde på henne. Det är så typiskt annars att hundägare bara säger till den som hunden har gått fram till att hunden är inte farlig. Nej, men skitsamma för jag vill ändå inte ha den vid mina fötter.

Undra om hon också tänkte så... Jag kunde ju inte heller säga något till henne eftersom hon pratade i telefon. Jaja, jag får väl släppa det. Men du tjejen, om du mot all förmodan skulle läsa min blogg så vill jag bara säga förlåt :-). En annan sak som hände vid stranden var att ett krigsflygplan flög där över. Det lät skithögt, så högt att jag fick hålla för öronen för att det inte skulle göra ont.



För en liten stund sedan tog jag några kort...







Jag hade tänkt att sätta på mig ett par strumpor (om du ville veta det) så att jag kan fortsätta sitta här ute :-). Sen om en stund blir det mat och sen ska jag faktiskt plugga! Härlig tisdag tycker jag att det har varit! Hoppas du också känner så!

Kraaaam!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0