snow

Fredags eftermiddag!

Hejsan härliga fredag! 

Jag sitter i uterummet och solen lyser in. Cindy sitter i fönstret och kollar ut när mamma planterar blommor. Jag hörde innan hur grannarna lekte på studsmattan och några andra små barn åt glass. Fåglarna sjunger och jag kunde sitta i trädgården innan och sola i T-shirt och jeans en stund. Riktigt underbart :-)

I skolan har vi haft en liten avslutning, nu när det är påsklov! En från varje klass fick vara med på några olika lekar när hela skolan kollade på..! Annars har det varit en ganska vanlig dag. Jag och My skulle gå till biblioteket innan idag och tänkte inte oss för utan gick dit vid nio tiden. När vi kom dit förstod vi vårt lilla misstag. Jag kollade öppetiderna och de öpnnade inte förän om en timme. Haha...så vi fick gå tillbaka till skolan och gick dit lite senare istället.

När jag kom hem från skolan så ville en liten flicka i kvarteret "leka" med mig. Jag har alltid så svårt att säga nej till sånt. Även om idag då jag tyckte att det kändes ok så gillar jag inte att säga nej när någon frågar nånting sånt. Så hon har varit här och klappat Cindy, bäddat min säng, hört mig spela "Blinka lilla stjärna" och hållt Cindy i kopplet. Det kändes som att det var uppskattat :-) Eller sängen bäddade faktiskt jag men hon kollade på!

Jag var ju på Rögle igår. Det var helt underbart! De vann med 4-3 och det var en härlig stäming! En av de bästa matcherna i mitt liv :-)

Nu ska jag sitta här och läsa lite bloggar. Sen ska jag öppna boken som ligger brevid mig och bara känna lugntet som kommer infinna sig så småning om. Haha! Ikväll börjar "Berg flyttar in". Jag följde det förra säsongen och Carina Berg är en riktigt bra programledare, enligt mig :-)

SÅ tack för mig, vi hörs och ses! Eller nej.. ses vet jag inte. Men hörs gör vi i vajre fall!

Kommentarer
Postat av: Malins mamma också

Min mamma planterade också blommor idag!! det är sannerligen en vårdag! =)

2009-04-03 @ 19:50:03
Postat av: Laajna

haha en av de bästa, ja du har ju varit på jättemånga så:D haha du e så gullig

2009-04-04 @ 12:23:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0